• 31.08.2012 - 18:19
31.08.2012

New In - I love London shop

Hey søtinger! Kom hjem til hotellet for ikke så lenge siden, har vært en kjempefin dag. Vi var ute å gikk i området her, helt til Kensington pallace, hydepark osv. Aldri før har jeg sett så mange ekorn i en park, en av dem hilste til og med på meg (stolt). Snuste meg på hånden, også kom det fler og flokket seg rundt meg. Utrolig gøy å se ekorn på så nært hold, har jeg aldri opplevd før. Vi var også ved et vann i Kensington Park, der var det masse forskjellige fugler, til og med svaner. Fuglene og dyrene i parken er fredet, og tilhører kongehuset. Blir så fasinert av at fugler er så folkevant, noe jeg ikke trudde de skulle være. Igjen, forholdene til dyrene ute i naturen er så mye bedre her enn hjemme. Til og med duene i parken rundt omkring virker som at de har det fint. 

Det er så utrolig fint her, og store fine parker overralt. Du finner suvenirbutikker i nesten hvert eneste hjørne, og der gikk vi litt berserk i dag. Så hele familien eier nå noe som det står " I Love London" på, hehehe. Vi snakker også om å bo her. Både jeg og mamma har forelsket oss i London. Hvem vet? Kanskje vi flytter hit, eller at jeg finner meg en kjekk engelskmann som jeg gifter meg med? Kjekkasser kryr det av i denne byen ihvertfall! 


Elsker dette iphone dekselet!!! 

Love?

 • 31.08.2012 - 11:25
31.08.2012

London Day2 Outfit

God morgen:)) Storkoser meg her i London med mamma og søs. Vi skal nå ut og se litt på markedet her nede, siden det enda er mye oppstyr rundt London Olympics er det mye som skjer spessielt nå til helgen. Det er også strålende fint vær her, og sol. Perfect timing! Tenker også en tur innom Oxford street nok en gang, som er en av de beste shoppestedene i verden! 

Fikk en hyggelig mail fra en av butikkene jeg tidligere hadde søkt jobb på, som heter Coolway. Skobutikk i Karl Johans gate!!! De vil ha meg innpå intervju nå til neste uke, hadde vært så bra om jeg fikk den jobben! 

Dagens Outfit 


Smykke/Glitter Jakke/Levis Bandana/Jack&Jones Sko/Sweeden Jeans/GinaTricot 

Love?

 • 30.08.2012 - 15:08
30.08.2012

Gower Hotel, paddington street

Hey søtinger. Du kan tro det var utrolig deilig å legge seg i sengen, etter et par timer med stress frem og tilbake. Selvom vi har vært der en gang før, var det like vanskelig å finne frem til hotellet. Vi holder til på Gower Hotel, som er en to-stjerners hotell med ganske greit tilbud. Siden vi drar hjem igjen om noen få dager, bestilte vi bare noe enkelt og greit som var sentralt. Hotellet ligger i Sussex Street og virker veldig koselig. Vi fikk første etasje, noe jeg er kjempe glad for, siden jeg hater å gå opp trapper med bag. Ser frem til å bo på dette hotellet :) 

Tok litt bilder i dag, elsker de røde bussene og taxiene her i London. Det er også veldig billig her, kjøpte meg en foundation til under 200 kr, som er fra No7. Ganske stor forskjell på London og Oslo, folk overralt, enda mer folk enn på oslo s i rushtiden og noe jeg synes er like spennende hver gang jeg skal ta tbanen/toget/bussen. London er jo også veldig flerkulturelt, så her finner du folk fra hele verden, noe jeg synes er litt kult! Nå tenker jeg å ta meg en powernap før vi skal ut å spise i kveld. Masse koselige resturanter rundt omkring her. Stedet jeg bor heter Paddington, veldig koselig!


Tok ikke med meg mye til London, siden skal bare være her noen få dager. Dette er ihvertfall klærne jeg skal bruke dagene jeg er her. Var litt deilig å bare ha en bag med, det kommer godt med når man skal gå mye for å finne fre på flyplasse, togstasjon osv. Følte meg også litt flink på pakkingen, vanligvis tar jeg med meg halve skapet når jeg skal ut å reise. Dere vet oss jenter, vet aldri hva man skal bruke selvom man pakker med plagg for hver dag. Luksusproblem! 

Åååh disse bussene er så tradisjonelle og koselige :)) 

Hva liker du best med London? synes om bildene?

 • 29.08.2012 - 23:46
29.08.2012

Drar til London i natt

Hey søtinger. Sitter på et hotell nå og blogger faktisk, vi er på vei til flyplassen nå og skal reise tidlig i morgen. På grunn av mye kø og sånn må vi dra noen timer før. Mamma tar med pcen sin, og den får jeg låne så jeg får blogget når jeg er i London. Hotellet vi skal bo på er veldig sentralt og ligger midt i byen. Gleder meg til å reise bort en stund fra Norge, kommer hjem på Tirsdag. Vi snakkes i London! :)

Meg i Liverpool street i fjor:))

Bilde jeg lagde i fjor sommer :))

 • 28.08.2012 - 00:44
28.08.2012

London på Torsdag

Jeg reiser som sagt til London tidlig på torsdagsmorgenen, og blir burte til Tirsdag. Trur det blir deilig å komme seg litt bort fra Norge en stund. Jeg reiser med moren og lillesøsteren min, og denne reisen skal forandre livet mitt. Kan ikke si så mye om hva det er vi skal gjøre der, men håper at det vil gi både meg og mamma en ny start. Gleder meg utrolig mye! Sist jeg var i London var i fjor sommer, da var vi der i 1 uke og det var utrolig hyggelig, elsker den byen! 

Trur nok ikke at det blir så mye shopping akkurat, siden hensikten med reisen er å oppleve litt nye sider av London og se på ting byen har å by på. Men, mest av alt for å starte på nytt! :) 


   Har du vært i London før?

 • 27.08.2012 - 18:52
27.08.2012

New in - Levis skjorte

Hvis det er noe jeg elsker da er det å ha noe som ingen andre har. Gjerne noe vintage, gammelt fra 60-80 tallet. Jeg fant for litt siden en butikk nede ved oslo s som heter UFF. Jeg og en veninne var innom der og tittet litt på det de hadde av salg. Kom over tidenes kuleste skjorte/jakke fra Levis. Til under 200 lappen! Prutet litt ned og fikk den for 125 kr istedenfor 150 kr. Yeeey! Jeg digger den ihvertfall, jakken er i burgunderfargen og er ganske enkel og passer utmerket til converse. Perfekt nå for høsten! 

ELSKER DEN!!! 

Love?

 • 27.08.2012 - 15:29
27.08.2012

Bilder fra Catwalkshow Lillestrøm

Hey søtinger! Jeg hadde en veldig fin opplevelse på varemessa i Lillestrøm. Fikk mye erfaring fra å prøve seg som modell, og lærte mye nytt! Modellyrket er sannelig ikke en dans på roser, og gjør man en feil kan det stanse hele showet. Men, det gikk heldigvis fint, tok meg sammen og lot det å være syk utenom. Det ble bedre iløpet av fredagen, og jeg presterte også mye bedre på catwalken. Resten av showet gikk kjempebra, og det var veldig gøy å mingle med andre modeller og de som var på teamet. På søndagen kom jeg meg ikke opp til showet, grunnet at jeg ikke fikk noen til å kjøre. Bor et ganske godt stykke unna Lillestrøm/Oslo så da er man avhengig av bil. Men, det så ut som at de klarte seg likevel, og fant en bra backup-løsning. Skulle selvfølgelig ønske at jeg fikk med meg avslutningen. 

Vi fikk tatt masse flotte bilder fra messa, og fikk også med oss goodiebags og andre goder. Veldig moro!Jeg har også vært på en ny visning, siden skal flytte ut. Jeg har holdt av det ene rommet i leiligheten til i morgen, bestemmer meg i kveld om jeg skal ta det eller ikke. Da flytter jeg inn den 1.september. Rommet er kjempefint, og stort, med balkong, inkludert kjøkken og bad! Krysser fingrene for at jeg får det :) I morgen skal jeg også på et rekruteringsbyrå jeg tidligere fikk jobb gjennoom, (Headhunter Agency), så håper de finner en jobb til meg som kan passe meg bedre enn den forrige! 

Har du gått catwalk før?

 • 24.08.2012 - 20:10
24.08.2012

Catwalkshow dag2

Hey søtinger. Dag2 på catwalken på messa gikk mye bedre enn i går, vi er en flott gjeng modeller og hadde det veldig gøy! Det er hver dag, til og med søndag. Fant på et mye bedre avslutningsnr denne gangen, der jeg skal blåse glitter fra hånden min mot publikum, ganske så stas. Veldig gøy å kunne være maskott, og være dronning for showet. Alice in kitchenland, kakespader, gafler og skjeier i håret. Fasinerende kreasjon! 

Her ser dere håret, veldig kult hehe! Instagram@Ceciliamarilyn

Synes om frisyren?

 • 23.08.2012 - 19:06
23.08.2012

catwalkshow dag1

Hey søtinger. Er utrolig trøtt og sliten, gått rundt på stand på varemessa I Lillestrøm siden kl 09.00, der jeg har reklamert for catwalkshowet vårt som vi har hver dag denne uken. Jeg ble utvalgt som maskot for Ekte Gleder showet, og avslutter showet med en catwalk oppvisning. Det var veldig spennende, og lærerikt. Møtte mange fine flotte modeller, og fått tatt del i noe kjempe moro. Veldig glad for denne muligheten, vi fikk også med oss en goodiebag hver med smykker og diverse. Har tatt masse bilder i dag, som jeg skal legge ut her på bloggen. På Lørdag får vi en kjempe spennende belønning, jeg skal vise dere når jeg får det. Hihi. Det er noe sykt fint! Verdens fineste sko!!! Fra Bianco

Nora Norway


Flinke Nina som legger makeupVakre Erika

omg!!!!

Omar er klar for catwalk!!love the hairstyle!
Det gikk kjempefint på ekte gleder visningen, og jeg hadde tidenes spesielle klesantrekk å vise. Høyt hår, med bestikk i var vel egentlig blikkfanget hos de fleste. Mange synes håret mitt var fasinerende, og ville absolutt ta bilde med meg, av meg. haha. Jaja, men dette må jeg bare bli vant til. Skal være maskott ut uken, så dette blir vanesak. Samt øyevipper som var så store at de vibrerte når jeg gikk. GOODIEBAG!!! <3 

Har du gått catwalk før?

 • 22.08.2012 - 19:19
22.08.2012

Bilde fra photoshoot

Hey søtinger. I dag har jeg hatt en liten photoshoot, der fotografen er søsteren min. Hun er kjempeflink! Blitt helt hekta på de burgunder røde skoene mine som jeg kjøpte på BikBok i fjor. Var også på Ikea en tur i stad med mamma og kjøpte inn litt til garderoben. I morgen skal jeg kjempe tidlig opp, da er det nemlig oppmøte i Lillestrøm varemesse kl. 09.00 også er det full catwalk show kl 13.00 og 14.00. Showet heter "Ekte Gleder", og er ment til å inspirere på gavefronten. Nå er det heller ikke mange dager til jeg drar til London med mamma og søster. Guud jeg gleder, blir deilig å komme meg bort! :) 

Sneakpeak fra shootStatementsmykke/HM Sko/BikBok Tee/Cubus Shorts/Fridasin fynsejakke/BikBok

Love?

 • 20.08.2012 - 22:58
20.08.2012

Motetips: Back2school

Du kan lese fler artikler på magasinet mitt her


I dag var det skolestart for de aller fleste, og det er alltid et dilemma hva man skal ha på seg på første skoledag. Tenkte å komme med noen enkle trend/motetips til alle studenter der ute som sliter litt på klesfronten. Førsteinntrykk har mye å si, og da vil man gjerne se bra ut på første dag på ny skole, enten om det er høyskolen, ungdomskolen eller vidregående.

Velg noe komfortabelt, noe enkelt og kombiner med tøffe sko og tilbehør. Noe jeg forbinder med det perfekte skoleantrekket er helt klart store rutete skjorter, skinnjakke, converse, store vesker med god plass og et par tøffe shades. Match også antrekket med tøffe farger på neglene, enten sort, lilla, orange eller glitter. Samt Caviar Manikyr er veldig populært for tiden, synes det ser veldig kult ut. Get ready for school!

Trendguide:

Millitærjakken, er tøff og den holder deg varm. Det er også nummer 1# på trendlisten fortiden. Du finner slike i de fleste butikker, samt kjedebutikker som BikBok, GinaTricot, Cubus, HM osv.

Skinnjakken, alltid et must om høsten. Perfekt hvis det er varmt enda, og du trenger bare en genser eller skjorte under. Blir like mye brukt hver sesong, enten om det er sommer, vår, høst eller vinter. Jeg har sikkert 5-6 slike jakker. Du finner mange på HM, GinaTricot og BikBok.

Boots, har alltid vært et must på høsten. Hvis du vil bytte ut converse med noe mer ?edgy? og mindre safe. Kan du gå for et par tøffe killerboots. Finnes mange tøffe og fine på BikBok, Nelly, Bianco osv.

Fotokilde: http://www.bikbok.com/

Love?

 • 14.08.2012 - 18:48
14.08.2012

Dagens Outfit Inspirasjon

Hey søtinger. I dag har jeg ikke gjort så mye, bare slappet av her hjemme med deilig jordbær og et moteblad. Elsker å slappe av på slike daffe og varme dager :) Nå er det ikke mange dager til jeg skal gå catwalk på varemessa i Lillestrøm!! Fra 23-26 August :) 

Dagens Outfit Inspirasjon

Shorts/BikBok Skjerf/Zara Clutch/Glitter Topp/GinaTricot Statementsmykke/BikBok Levisvest/2hand Pumps/Nelly.com 

Love?

 

 • 13.08.2012 - 21:29
13.08.2012

Krøller vs Rett hår

Hey søtinger. Det er ikke ofte jeg krøller håret mitt, og pleier som regel å pynte meg ekstra med krøller hvis jeg skal noe spessielt. Personlig synes jeg at jeg kler krøller bedre enn rett hår, og har tenkt til å skaffe meg en styler. Noen tips om en bra styler?Hva synes du jeg kler best?

 • 13.08.2012 - 11:08
13.08.2012

Dagens Outfit Inspirasjon

God Morgen! :) Håper dere har hatt en fin helg, og nytet godværet! Det har ihvertfall jeg. Jeg har meldt meg på Idol og begynner allerede å kjenne det på nervene. This gonna be so much fun! 

Fra den 23-26 august skal jeg gå Catwalk på varemessa i Lillestrøm. Det blir to show hver dag, kl. 13.00 og 14.00. Samt det blir øving først før showet starter. Dette gleder jeg meg utrolig mye til, og det blir min første gang på catwalken. Du finner ut mer om varemessen her 

Dagens Outfit Inspirasjon 

Synes neonfarger er litt kult, piffer opp et hvert antrekk som er basic

Bag/HM Sko/Nelly.com Skjørt/JC Stockholm Jakke/HM Skjerf/2hand Skjørt2/GinaTricot

Love?

 • 13.08.2012 - 02:57
13.08.2012

Meld deg på til ukens blogg

Tenker å skrive litt igjen om hvilke blogger jeg mener fortjener litt anbefaling. Skriv inn bloggadressen din i kommentarfeltet over så skal jeg ta meg turen innom:) Den beste blir ukens blogg hos meg, og får et eget innlegg. Trenger ikke være moteblogg:) 

So what are you waiting for? 

 • 11.08.2012 - 15:46
11.08.2012

Siste nye innkjøp - August

Herregud, jeg er helt ferdig! Guud så varmt det er ute, skulle tru vi var midt i Juli enda, men nå er vi jo i August også er det så varmt? Når sommerferien nesten er over? KARMA!

Kom akkurat inn døren etter en liten shoppingtur i byen, nå som jeg skal være hjemme en hel uke, og mamma er borte må jeg sørge for mat og alt sånn selv. Gruer meg til jeg skal flytte ut igjen, for å handle mat er virkelig ikke lett. Satser på at jeg finner meg en kjæreste som kan bære alle posene en gang vi skal på handletur, hehhehehe. 

Var innom en 2hand butikk, og rusket med meg en stilig skjorte. Helt basic lysegul, litt sånn 80tall- ish. 30 kr? Knallkjøp! Kjøpte også noe nytt på Gina Tricot, til sammen bare 60 kr. ( HURRA!!) For tiden prøver jeg å skaffe meg jobb, og har mest lyst å jobbe på klesbutikk, siden det er det jeg interesserer meg for. Har noen CVer på vent, og noen av dem skulle ringe meg hvis de trengte ansatte. Krysser fingrene for Weekday, Jack & Jones eller BikBok. Det hadde vært en stor drøm!! Så faktisk norges motedronning Ulrikke Lund på GT i stad, rødt/orange hår, sykt kult! Stilen hennes er til å dø av! 

Nå tenker jeg å sove litt, før det blir ut med Frida senere i kveld :) 

Øredobber/GT Skjørt/GT Skjørt/JC Solbriller/2hand Skinnjakke/HM Diverse/HM 

Love? 

 • 09.08.2012 - 18:22
09.08.2012

Pakke i posten: Tannbleking og vippe extensions

Hvis det er noe jeg elsker da er det å få pakker i posten! Noen fordeler med å være blogger :) Denne gangen dumpet det en pakke fra purelash.no og purewhite.no. Tannbleking og vippe extensions i en og samme pakke, wihu! Gleder meg til å teste ut dette :) 

Skal straks begynne å fikse meg til i kveld! Meg og jentene skal på Robin og Bugge event som skal være på Stravinsky. Kom gjerne innom dere også, du kan gjerne sende en melding til meg på 40 63 63 24 for å komme på gjesteliste:) Temaet på festen er "Traffic Light!". Så håper jeg finner noe passende anntrekk.

Prøvd produktet før?

 • 09.08.2012 - 16:39
09.08.2012

Et perfekt kroppsideal

Hva ligger egentlig i ordet perfekt? Er det plettfri og brun hud, uten kviser, fregner som utgjør et utseendet vi synes er perfekt? Er det kroppen med sprettrumpe, store pupper og magemuskler vi synes er perfekt? 

Det har alltid vært mye fokus på kropp og trening, og hva som er det perfekte kroppsidealet. Ikke bare i media, men også blant tenårene/ungdomstiden og på treningsrommet. Finnes det egentlig noen som er bedre enn alle andre? Nei. DU er perfekt på din måte! 

VI er alle bygd på forskjellig. Noen er født med former og med sterkere beinbygning, andre med sjørere beinbygning, og mindre former. Hvilket av de to er det perfekte? Hvilket av de to er det vi kaller "pent"? 

Jeg personlig synes former på jenter er fint, og det synes gutter også. Men, det finnes også gutter som mener jenter med mindre former kan være pent. Kropp og utseendet har ikke så mye å si, så lenge du er fornøyd med deg selv og at kjæresten din er glad i deg for den du er. I hans øyne er DU perfekt! Da har ikke andres mening noen som helst betydning! Når det kommer til selvtilitt, handler det om hvordan du ser på deg selv. Ikke hvordan andre ser på deg. Tenk hvor heldig vi som er friske egentlig er? Vi har en frisk kropp, uten bekymringer. Vi kan løpe en tur om vi vil, kle på oss klær hver dag og trenger ikke hjelp til å leve normalt. De gangene du tenker du har lyst å endre på deg selv, tenk på de som ikke har det du har. Det finnes noen av oss som ikke er født med den muligheten vi andre har fått. Vi har tusen muligheter, og klager over kroppen og utseendet vårt. Når det egentlig betyr så lite! For oss er det et luksusproblem og for andre,en drøm! 

Hvis du får mer selvtilitt av å endre på utseendet ditt, og ser deg ofte i speilet og bare finner feil ved deg selv. Må du snu om selvbildet, og tenke det omvendte. Du er ikke alene om å ha dårlig selvtilitt! De aller fleste sliter med selvbildet, og det er ikke fordi det er noe galt med vedkommende, men fordi media og det såkalte "perfekte" idealet gir jenter i min og yngre alder bemerkninger. Å høre på det media sier og hva andre sier er det mest slemme man kan gjøre mot seg selv. Fordi andre peker ut feilene dine som du ellers aldri ville sett. DU må godta deg for den du er, hvordan kroppen din er og finne de sidene ved deg som er positive, å slutte å fokusere på det negative. Det er så viktig å ta vare på seg selv, og tenke på det du har og ikke alltid sammenligne deg med de som er rundt deg. "Your one in a million, even when one milion look like you".

Hva mener du?

Del gjerne videre!

 • 09.08.2012 - 15:34
09.08.2012

Dagens Outfit Innspirasjon

Hey søtinger. Det er lenge siden jeg har blogget om dagens innspirasjons outfit. Elsker denim på denim trenden, og trur det blir kult med denimjakken som jeg klipte til vest for ikke lenge siden. I dag skal jeg bare slappe av med venner, og rydde og hjelpe til her hjemme siden mamma og lillesøster skal kjøre til Tromsø i morgen. Det betyr at jeg får leiligheten for meg selv. Det blir deilig!Shorts/BikBok Topp/BikBok Wedges/London Denimvest/Levis Clutch/Glitter 

Love?

 • 09.08.2012 - 02:18
09.08.2012

Back in buisness

Did you miss me? 

Nå er jeg endelig tilbake på bloggen, og synes det var deilig med en lang pause. Håper alle sammen har hatt en kjempefin ferie, og kost seg masse. Jeg har bare vært i Stockholm, og for det meste hjemme. Vi har jo hatt litt hell med sommerværet da, selvom det kke varte så lenge. Men, må innrømme at jeg har savnet å skrive på bloggen min. Lover nyere og bedre bloggtider! 

Noen lesere som nylig la meg til på facebook og ville at jeg skulle begynne å blogge igjen! Det har skjedd mye siden sist: 

- Fått meg nye venner, og vært på mange spennende events

- Kost meg i solen, dratt på weekend tur med veninna mi til Stockholm, og shoppet 

- Fått invitasjon til Idol 2012, LETS DO THIS! Melder meg på i morgen *knis*

- Gått innom steder med cv, og søkt på jobber på både klesbutikker og resturanter/cafer

- Jobbet hardt med Trendspot, og gitt magasinet en ny look (http://trendspot.no)

- Laget nye avtaler med forskjellige sponsorer/events/upcomings

- Blitt frastjelt veske med masse sminke, favoritthårbørsten min og diverse (sykt kjipt)

Har ikke skjedd så altfor mye spennende, men har kost meg selvom:) 

Jobbet på stravinsky sammen med nattkartjentene! Det var moro det :) 

Hatt en fin sommer?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits