Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 2

  New In - I love London shop

  Hey søtinger! Kom hjem til hotellet for ikke så lenge siden, har vært en kjempefin dag. Vi var ute å gikk i området her, helt til Kensington pallace, hydepark osv. Aldri før har jeg sett så mange ekorn i en park, en av dem hilste til og med på meg (stolt). Snuste meg på hånden, også kom det fler og flokket seg rundt meg. Utrolig gøy å se ekorn på så nært hold, har jeg aldri opplevd før. Vi var også ved et vann i Kensington Park, der var det masse forskjellige fugler, til og med svaner. Fuglene og dyrene i parken er fredet, og tilhører kongehuset. Blir så fasinert av at fugler er så folkevant, noe jeg ikke trudde de skulle være. Igjen, forholdene til dyrene ute i naturen er så mye bedre her enn hjemme. Til og med duene i parken rundt omkring virker som at de har det fint. 

  Det er så utrolig fint her, og store fine parker overralt. Du finner suvenirbutikker i nesten hvert eneste hjørne, og der gikk vi litt berserk i dag. Så hele familien eier nå noe som det står " I Love London" på, hehehe. Vi snakker også om å bo her. Både jeg og mamma har forelsket oss i London. Hvem vet? Kanskje vi flytter hit, eller at jeg finner meg en kjekk engelskmann som jeg gifter meg med? Kjekkasser kryr det av i denne byen ihvertfall! 


  Elsker dette iphone dekselet!!! 

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  7

  London Day2 Outfit

  God morgen:)) Storkoser meg her i London med mamma og søs. Vi skal nå ut og se litt på markedet her nede, siden det enda er mye oppstyr rundt London Olympics er det mye som skjer spessielt nå til helgen. Det er også strålende fint vær her, og sol. Perfect timing! Tenker også en tur innom Oxford street nok en gang, som er en av de beste shoppestedene i verden! 

  Fikk en hyggelig mail fra en av butikkene jeg tidligere hadde søkt jobb på, som heter Coolway. Skobutikk i Karl Johans gate!!! De vil ha meg innpå intervju nå til neste uke, hadde vært så bra om jeg fikk den jobben! 

  Dagens Outfit 


  Smykke/Glitter Jakke/Levis Bandana/Jack&Jones Sko/Sweeden Jeans/GinaTricot 

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  2

  Gower Hotel, paddington street

  Hey søtinger. Du kan tro det var utrolig deilig å legge seg i sengen, etter et par timer med stress frem og tilbake. Selvom vi har vært der en gang før, var det like vanskelig å finne frem til hotellet. Vi holder til på Gower Hotel, som er en to-stjerners hotell med ganske greit tilbud. Siden vi drar hjem igjen om noen få dager, bestilte vi bare noe enkelt og greit som var sentralt. Hotellet ligger i Sussex Street og virker veldig koselig. Vi fikk første etasje, noe jeg er kjempe glad for, siden jeg hater å gå opp trapper med bag. Ser frem til å bo på dette hotellet :) 

  Tok litt bilder i dag, elsker de røde bussene og taxiene her i London. Det er også veldig billig her, kjøpte meg en foundation til under 200 kr, som er fra No7. Ganske stor forskjell på London og Oslo, folk overralt, enda mer folk enn på oslo s i rushtiden og noe jeg synes er like spennende hver gang jeg skal ta tbanen/toget/bussen. London er jo også veldig flerkulturelt, så her finner du folk fra hele verden, noe jeg synes er litt kult! Nå tenker jeg å ta meg en powernap før vi skal ut å spise i kveld. Masse koselige resturanter rundt omkring her. Stedet jeg bor heter Paddington, veldig koselig!


  Tok ikke med meg mye til London, siden skal bare være her noen få dager. Dette er ihvertfall klærne jeg skal bruke dagene jeg er her. Var litt deilig å bare ha en bag med, det kommer godt med når man skal gå mye for å finne fre på flyplasse, togstasjon osv. Følte meg også litt flink på pakkingen, vanligvis tar jeg med meg halve skapet når jeg skal ut å reise. Dere vet oss jenter, vet aldri hva man skal bruke selvom man pakker med plagg for hver dag. Luksusproblem! 

  Åååh disse bussene er så tradisjonelle og koselige :)) 

  Hva liker du best med London? synes om bildene?

  Legg igjen en kommentar
  4

  Drar til London i natt

  Hey søtinger. Sitter på et hotell nå og blogger faktisk, vi er på vei til flyplassen nå og skal reise tidlig i morgen. På grunn av mye kø og sånn må vi dra noen timer før. Mamma tar med pcen sin, og den får jeg låne så jeg får blogget når jeg er i London. Hotellet vi skal bo på er veldig sentralt og ligger midt i byen. Gleder meg til å reise bort en stund fra Norge, kommer hjem på Tirsdag. Vi snakkes i London! :)

  Meg i Liverpool street i fjor:))

  Bilde jeg lagde i fjor sommer :))

  Legg igjen en kommentar
  5

  London på Torsdag

  Jeg reiser som sagt til London tidlig på torsdagsmorgenen, og blir burte til Tirsdag. Trur det blir deilig å komme seg litt bort fra Norge en stund. Jeg reiser med moren og lillesøsteren min, og denne reisen skal forandre livet mitt. Kan ikke si så mye om hva det er vi skal gjøre der, men håper at det vil gi både meg og mamma en ny start. Gleder meg utrolig mye! Sist jeg var i London var i fjor sommer, da var vi der i 1 uke og det var utrolig hyggelig, elsker den byen! 

  Trur nok ikke at det blir så mye shopping akkurat, siden hensikten med reisen er å oppleve litt nye sider av London og se på ting byen har å by på. Men, mest av alt for å starte på nytt! :) 


     Har du vært i London før?

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits