• 22.08.2013 - 00:06
22.08.2013

Dagens Outfit - Painted Skirt

Jeg har det helt fantastisk om dagen, og får oppleve så utrolig mye gøy. Jobber nå med min første singel, og det er så utrolig vanvittig alt som skjer nå! Jeg har jobbet hardt og virkelig kommet dit jeg ville. Elsker virkelig denne byen, og det ser ut som at jeg blir boende her en god stund fremover. Jeg råder alle sammen som har en drøm, om å følge den. Never give up on your dreams! 

I dag var jeg i studio en tur, som ligger i Oxford street. Det er sykt deilig vær her nede, var sikkert over 30 varmegrader i dag, nesten syden! Har tatt litt bilder fra dagen, men de viser jeg i morgen. 


Sko/Danmark Bag/HM Skjørt/HM Topp/NewLook Belte/BikBok 

Love?

 • 19.08.2013 - 02:16
19.08.2013

Possibilities are made for you to grab them

Drømmer du om noe? Kanskje å bli noe annet enn lege eller lærer? Kanskje du vil utgjøre noe stort og fantastisk, noe nytt i livet ditt? Kanskje du vil starte noe eget og vise din kreative side?

Noe som slår meg ofte er hvorfor vi drømmer. Drømmer vi fordi drømmene våre er bedre enn virkeligheten? eller fordi de bare er der fordi nettopp DU skal tørre å gripe dem? Men, når vi har store drømmer er det alltid noen som forteller oss at vi må få beina ned på jorda og tenke oss om tre ganger. "Nei, dette kan du virkelig ikke gjøre? Dette er altfor vanskelig å få til!" Du drømmer for mye, skaff deg heller en ordentlig jobb!". Sånne typiske ting du får høre hvis du lufter ut drømmene dine for andre. Selvfølgelig må man ha en backup plan hvis ikke ting går som man vil, men det betyr ikke at du ikke kan komme dit. Noe som har slått meg i det siste, er at det er ingen andre enn deg selv som kan bestemme hvordan livet ditt skal være, og bli. Du er din egen skaper. "You create things every day, especially your own world". Ting du bestemmer deg for, og ikke minst fokuserer på vil du oppnå til slutt. Jeg er sikker på at det er mange som har jobbet hardt for noe, og til slutt har du fått det resultatet de har ønsket lenge. Dette gjelder også hva du vil gjøre i livet. Det er så feil det dem sier at du ikke kan bli noe, hvis du ikke fullfører skolen, ikke tar fagbrevet eller studerer i det hele tatt. Du KAN bli noe! Selvfølgelig, hvis du skal bli advokat eller lege da må du ha høyere utdannelse. Men, valget er ditt! Du er ikke en taper selvom du ikke har fullført skolen, eller i det hele tatt har tenkt på utdannelsen din. Mange av oss har ikke funnet ut av hva vi vil gjøre, og jobbe med. Det tar tid for noen av oss, mens andre har hatt planen klar lenge. Sånn er det!

Andre forteller deg at det er vanskelig og komplisert uten utdannelse, men hvis du er kreativ og liker å jobbe freelance er det ikke så komplisert. Det er bare du selv som må bestemme deg, og ta konsekvensene når de kommer. Det er aldri en snarvei til suksess, selvom det virker som noen har funnet den. Det er hardt arbeid med alt selvfølgelig, uansett hva slags jobb du vil ha. Du får ingenting, du klarer ikke å gjøre noe ved å bare sitte på ræva og drømme. Du må opp og ut, finne mulighetene og gripe dem. Jeg har jobbet med mye forskjellig, og har gått frem og tilbake for å finne ut av hva jeg vil studere, hva jeg gjøre og hva jeg vil bli. Valget mitt er så enkelt som at jeg vil jobbe for meg selv, jobbe med musikken min og komme langt! Du tenker sikkert "Nå drømme du stort"!. Ja, det gjør jeg. Men, jeg kommer ikke til å gi meg uannsett hva andre sier. Motgang gjør deg sterkere, og jeg har fått utrolig mye motgang i livet. Det er sånn det er, når noen bestemmer seg for hva de vil gjøre, sitter andre hjemme og skulle ønske de var dem. Skulle ønske de kunne gjøre det samme. Det finnnes bare  EN vei til suksess, og det er hardt arbeid og fokus! Fokuset skal ligge på det du vil gjøre, og ikke det du ikke vil gjøre. Jeg har fått helt anderledes tankegang etter jeg leste en bok som heter "The Secret!". Det gir deg svaret på alt du ofte lurer på i livet. Anbefaler alle å lese den! 

Den dagen du kommer i en situasjon og tenker negativt, snu heller om tanken og tenk noe positivt istedet. Det er virkelig boost for selvtilitten, underbevist;) Husk også, det er en grunn for at det finnes flere muligheter, det handler om å gripe dem når du får dem. Hvis det er meningen at du ikke kan jobbe med det du vil, hadde det ikke vært flere valg. 

Nå bor jeg i London for de som ikke vet det, og jeg var i møte med platestudio i dag ved oxford street. Excited!! 1 uke til jeg får vite om de vil jobbe videre med meg :-) 

Tørr du å dømme stort?

 • 07.08.2013 - 23:09
07.08.2013

Shop favorittene fra River Island

Tenkte å tipse dere om noen tøffe plagg inne på nelly. River Island er en butikk som har sykt mye fine klær, og holder til i Oxford street i London blant annet.Nå har nelly.com fått inn en rekke plagg fra stofavoritten, og her kan du velge og vrake mellom sesongens tøffeste trender. 

1. Hårbånd/HER 2.Tights/HER 3.Topp/HER 4.Jakke/HER 5.Genser/HER 6.Genser/HER 7.Topp/HER 8.Skjørt/HER 

Dette er mer basice plagg, som er lurt å ha i garderoben. Du kan matche med smykker, kule accessories og ikke minst forskjellige hårfrisyrer. Favorittene her må jeg si er hårbandet og den gråe toppen med cut-outs på skuldrene. Noe jeg garantert hadde kjøpt om jeg hadde hatt mulighet :-) 


1. Kjole/HER 2.Kjole/HER 3. Sko/HER 4. Kjole/HER 5.Kjole/HER 6. Kjole/HER 7. Iphone Deksel/HER 8. Kjole/HER 

Åhh så sykt mange fine kjoler, im dying over here! Favorittkjolene mine her er nr 8, nr 5 og nr 1. Samt skoene er sykt trendy, og passer til alle slags kjoler, samt veldig chic. Falt veldig for den siste kjolen, kunne tenke meg å bruke denne en kveld på et event, og et tøft statementsmykke til. 

(Annonser)

Love?

 • 07.08.2013 - 20:20
07.08.2013

New singing job + outfit

Hello Sweethearts. 

Kom akkurat inn døren, var en tur på Broadway shoppingcenter, like borti her. Kom over noe utenfor kjøpesenteret. Der var det satt opp en "Lounge" der man kan sitte og bestille mat og drikke. et slags arrangement for de som går forbi. Det ligner veldig på Lawo Terasse som er på Karl Johan i Oslo. Jeg så at det var mange artister, på min alder som sto på scenen og fremførte den ene sangen etter den andre. Så jeg tok til meg guts og spurte han som arrangerte hele greia om jeg kunne bli med på arrangementet neste gang. Jeg forklarte til han at jeg synger og skriver egne låter, og har noen låter jeg kunne fremføre på scenen der. Han ble veldig possitivt overasket og sa at han gjerne ville ha meg med. (Hadde aldri trudd han ville si ja, så spontan som jeg er). Jeg har alltid hatt lyst til fremføre på sånne småscener, det er jo der det er lurt å starte. Jeg har sunget på slike scener før, og det er alltid like moro. Vi vekslet nr, og han sa at jeg bare skulle gi beskjed når det eventuelt blir aktuelt å være med. Arrangementet varer hele August, og jeg kan få lov å "jobbe" hele denne mnd. Herregud, det blir så gøy! Jeg skal fremføre mine egne låter, og arrangementet er ute. Håper på fint vær de dagene jeg skal jobbe med dette. Blir også gøy å bli kjent med de andre artistene :-) 


Livet mitt er fantastisk om dagen :) 

Love?

 • 07.08.2013 - 04:16
07.08.2013

Møt MK & Ashley Olsen i Oslo

Hei dere. Nå er det tilbake til normal blogging. Etter noen tøffe innlegg, har jeg kommet meg på beina igjen. Fått mye støtte fra mange av dere, så det setter jeg pris på. Dagene i London går veldig bra, nå leter jeg etter den perfekte leiligheten. 

Det eneste dumme med å bo i London er at det ikke er BikBok her jeg bor, men hvis jeg drar til Cover Garden som er mest sentralt mot byen har de fått den norske butikkjeden. Noe som er veldig kult. Tenker at neste gang jeg er der at jeg tar meg turen innom, for det er ikke ofte selveste Mary Kate og Ashley Olsen designer klær for kjeden. De har ingått et samarbeid som inkluderer 3 kolleksjoner. Ihvertfall, var jeg innom BikBok sin nettside for å få et innblikk fra kolleksjonen, og da kom jeg over noe veldig kult. Til dere som bor i Oslo, har dere jo mulighet til å møte jentene personlig, så det misunner jeg dere for. BikBok lanserer nemlig en shoppingkveld spesielt for de som skal kjøpe kolleksjon, der du har mulighet til å vinne en vip inngang til området eventet skal være på. Du finner mer infomasjon her  

Her finner du mer fra kolleksjonen deres, som vil befinne seg i butikken fra og med i dag.

Lanseringsdato: 07 August 2013 


Noen som skal?

 • 04.08.2013 - 19:12
04.08.2013

Tusen takk for støtten jeg har fått

Hei sweethearts.

Det var en smertefull tekst jeg måtte skrive, mn jeg føler nå at jeg kan glemme det som har skjedd. Gå videre, og starte det nye livet mitt her i London. Tusen takk for all støtte jeg har fått, meldinger og sms. Dere er herlige, setter virkelig pris på det. Det er godt å vite at jeg ikke bor i Oslo lenger, at jeg kan føle meg trygg. Nå som vedkommende er ute av fengsel, er det ikke like trygt lenger. Desverre. Så det er også en av grunnene til ta jeg har tatt dette valget. Det skal bli godt å starte på nytt, og jeg føler at jeg ikke har noen bekymringer lenger. 

Til dere som har vært i lignende situasjoner, det hjelper kanskje for deg å holde tyst om det men det er veldig godt å få det ut på papiret også. Hvis du ikke gjør som meg, og velger å skrive et blogginnlegg om det, kan du skrive det ned i en bok eller på macen. Få skrevet ned alt du har av følelser rundt det, selvom det kanskje har skjedd for lenge siden eller nettopp har skjedd. Dette er jo noe du kan gjøre hvis du ikke velger å anmelde det. Det er noen av dere som har vært igjennom det samme som meg, og med samme mann. Jeg vet hvordan dere har det, og setter virkelig pris på at dere tør å stå fram i kommentarfeltet så jeg vet at jeg ikke er alene. Tusen takk :-) 

Meg og min gode venn Patrick <3 

 • 04.08.2013 - 01:06
04.08.2013

Jeg var 16 år og naiv

Vet ikke hva jeg skal skrive, hjerte mitt hamrer veldig hardt nå og jeg får lyst til å kaste opp. Jeg trudde mitt verste mareritt, min største frykt var bak lås og slå. Jeg trudde han aldri kunne røre noen andre jenter igjen som han rørte meg. Tårene triller ned når jeg nå skal skrive dette, men jeg må få det ut på papiret. Få det skrevet ned, fortelle sannheten. Bli ferdig med det. 

Jeg var 16 år, ganske ung og uvitende. Kom i kontakt med en mann over internett, eller facebook som det heter. Jeg har alltid jobbet med musikk, har alltid hatt en drøm om å komme langt, starte på egen hånd. Drømmen var så stor at jeg kunne nesten gjort alt for å oppnå den. Jeg kom i prat med denne mannen, og han sa han var en kjent person, blant annet i media og ville hjelpe meg. Etter å ha pratet med han noen ganger, og han til og med pratet med moren min virket alt så ekte. Vi trudde på denne mannen, og hadde lest mye om han i media blant annet. Han var et kjent ansikt, og noen som virket å stole på. 

Jeg hadde planlagt å dra til Oslo, for å møte denne mannen som sa han kunne være managern min. Han hadde jobbet med disse tingene før, og hadde hjulpet mange andre artister tidligere. Jeg var veldig skeptisk i starten, men etter at han både hadde snakket med moren min begynte jeg tro mer og mer på han. Jeg tok flyet ned til Oslo, og møtte han på gardemoen. Nå skulle alt begynne, drømmen jeg hadde lenge håpet på. Han skulle hjelpe meg med musikken, og snakket om at han hadde ordnet et møte med noen fra Sony Music. Han hadde ordnet et møte med meg på et hotellrom like ved gardemoen, og det virket veldig greit. Hadde ingen mistanke om at han hadde noe annet i tankene. Da vi kom dit. satt vi oss ned for å prate om musikken og han snakket om alt vi skulle få til osv. Jeg skulle få masse penger, jeg skulle bli rik. Endelig skulle jeg kunne tjene penger på musikken. Han sa jeg var veldig flink til å synge, og mente jeg kunne komme langt. Dette trudde jeg selvfølgelig på og vi hadde en lang prat om mulighetene. Etter det dro vi til holmenkollen spa og hotell for å slappe av. Han hadde ordnet med servering på hotellet, og spa etterpå. Jeg synes han virket hyggelig, og tenkte at han bare ville være snill med meg. Senere dro vi tilbake til hotellet for å lage en webside. Han mente vi måtte fokusere på imaget mitt, og sa hva jeg skulle skrive og bilder jeg skulle legge ut. Han snakket om at jeg måtte skaffe meg en ny facebookprofil, siden jeg skulle være mer proffosjonell. Jeg gjorde som han sa, siden jeg tenkte han hadde peiling og viste hva som skulle til. Etterhvert som vi satt og snakket begynte han å bli veldig rar og snakket om hvordan artister pleide å "gjøre ting under bordet". Forsto ikke helt hva han mente, men jeg antok at ha mente seksuelle ting. Snakket om at kjente artister som han viste om gjorde dette ofte for å komme seg videre. Mente at dette var noe alle gjorde i bransjen. Trudde ikke på han, og jeg merket at jo mer jeg nektet for det, jo sintere ble han. 

Husker jeg fikk en klump i halsen, og hadde lyst å gå ut derfra. Men, nå hadde han låst døren og nå skjønte jeg at han hadde andre planer. Han begynte å nærme seg mot meg, og jeg trakk meg unna. Han kom etter. Han spurte meg om vi skulle ha det litt gøy, og jeg nektet selvfølgelig. Han ville ikke ha et sånt forhold med meg, men han mente jeg var så pen og ville prøve meg ut. Det var veldig ekkelt, og jeg følte at jeg var fanget. Han tok tak i meg og sa jeg måtte legge meg på sengen. Jeg nektet. Han begynte å bli veldig innpåsliten og strøk meg oppover låret. Han ga seg ikke i det hele tatt, han hørte ikke på hva jeg sa. Husker jeg hadde tusen tanker i hode mitt og jeg skalv. Hadde aldri vært i en slik situasjon før, at det føles som jeg ble kvalt av tanken. Han ba meg om å kle av meg, og han skulle bare prøve meg litt. Det var så utrolig vanskelig å nekte denne gangen, fordi jeg var sikker på at han ville slå meg. Trengt inn i et hjørnet på sengen tvang han meg å kle av meg klærne. Det var så ekkelt, det var en ubeskrivelig følelse. Han hadde voldtatt meg, han hadde sex med meg uten at jeg ville det. Jeg husker ikke mye fra hendelsen, men jeg husker at jeg dyttet han vekk til slutt og låste meg inne på bade. Etterpå skrek han utenfor døren og sa unnskyld flere ganger. Når jeg kom ut pakket jeg sammen tingene mine og løp derfra. Jeg gråt så mye, og skalv i hele kroppen. Var det verste jeg noen gang hadde opplevd. Han hadde brukt meg. 


Jeg har skrevet et tidligere innlegg om en modellbransje han jobbet med før, kan du lese om her 

Nå flere år etter har jeg prøvd å glemme det, prøvd å nekte at noe slikt har skjedd. Men, hver gang jeg ser han eller blir påmint om han kommer hendelsen tilbake. Det var så utrolig dårlig gjort å misbruke tilitten min på den måten, jeg var bare 16 år gammel. Det er helt utrolig at han ikke er blitt tatt for det, jeg har skrevet om det i media tidligere og han anmeldte meg for det. Mente det var en ærekrenkelse. Han kom ikke videre med saken, men han går fortsatt fri den dag i dag. Jeg er ikke den eneste han har forgripet seg på, det er meg av 19 andre jenter. Jeg ønsker å gå ut med min historie, nettopp fordi det er flere jenter som har opplevd det samme og trenger å vite at de ikke er alene. Jeg klarer ikke være stille om dette, nå har jeg holdt det inne for lenge. Hvis du ville stille meg noen spørsmål angeånde dette, finner du formspringen min her, jeg kommer til å svare på de spørsmålene som er relevante. 

 • 03.08.2013 - 19:51
03.08.2013

Dagens Outfit - Commedy Skirt

Hallo sweethearts :) 

I dag har vi vært en tur i byen, satt oss på en pub siden det var så fint vær. Elsker sommerværet, godt og varmt. Hører at det er drittvær i Norge, bra vi tok med oss godværet hit, hehe. Det var mye spennende som skjedde i byen i dag, mye arrangementer og ting som ble delt ut. Elsker at engelskmennene er så åpne om ting, det var artister og "predikanter" i hvert hjørne, og alle sto og hørte på. Det er dette jeg liker med London, at selv gatemusikanter får den oppmerksomheten de fortjener, mange flinke i Oslo også men som ikke blir like mye hørt. Morsomt at det er så mye forskjellige mennesker her, ingen som dømmer :-) En ting jeg også liker med London er at alt er så billig her, selv maten koster under 5 pund. (50 kr ), det er sykt! Det er perfekt for meg, jeg som er så glad i mat, hehe. 

Iriana tok noen bilder av meg ute i stad: 

Topp/BikBok Skjørt/TeenScene (London) Bag/HM 

Love?

 

 • 03.08.2013 - 15:15
03.08.2013

Første bytur i London

Hei dere. I går var jeg ute på min første bytur i London. Jeg bor på en plass som heter Bexleyheath, litt utenfor central London. Veldig koselig sted, her er det alt av kjøpesentere, kino, starbucks osv. Utrolig hvor mye som er her, det er også en karaoke bar like ved leiligheten. I går tok jeg meg en liten tur på baren for å sjekke den ut, og jeg ble kjent med noen jenter der. De lurte hvor jeg kom fra, og sa at jeg hadde så morsom aksent. Fikk mye komplimenter i går for aksenten min, og en fyr på byen som sa han ville gifte seg med meg på grunn av at jeg snakker så "søtt", haha. 

Anyways. Jeg ble kjent med dem som var på baren, og de var utrolig imøtekommende og hyggelige. Tok ikke lang tid før jeg hadde fått 3 nye veninner, Jessy, Tasha og Charise heter jentene, veldig søte jenter. Jeg var med dem på byen, og vi gikk fra bar til bar og endte til slutt på en klubb i Dartford. Der var det utrolig bra stemning, masse kule mennesker og ikke minst bra musikk. Det var også mange engelskmenn som flørtet med meg, mn de var veldig høflige og ga komplimenter. Noe jeg har merket forskjell fra Oslo er at de er mer "voksne" her. Altså "The Boys". Det var vel fra 18 - 23 år som var inne på klubben, akkurat som i Oslo. Men, noen steder i London er det 21-23 års grense. Det er også ufattelig mye billigere for øl her, her koster en mugge med øl kun 2,50 pund som er rundt 18-20 kr. Wow! Drinker koster rundt 3-4 pund, og jeg drakk veldig mye Malibu Coctails i går. Min nye favoritt! Jeg hadde en kjempe bra natt på byen, og kom meg trygt hjem. Her koster heller ikke taxi så veldig mye. 

Tasha, Jessy, Meg og en venn av dem

Thanks for a lovely night girls! xOXOx

 • 02.08.2013 - 20:34
02.08.2013

Dagens Outfit - Blue Bag

Hei fine dere. Kost meg kjempe masse ute i byen i dag, veldig fint vær her i London! Mamma tok noen bilder av meg når vi var ute i stad. Lenge siden jeg har hatt dagens outfit :) 


Elsker vesken, fikk den av mamma før vi reiste. Den går til det meste, også har den så kul farge. Kjolen har jeg også fått fra mamma, elsker stilen hennes! 

Love?

 

 • 02.08.2013 - 17:49
02.08.2013

London er en fantastisk by

Hei. Så koselig at mange var positive til valget mitt om å flytte til London. Noen ganger må man bare gripe sjangsen når man enda har den, og det er det jeg skal gjøre. Har ikke tenkt å sitte hjemme i Norge og tenke tilbake om noen år, angre på at jeg ikke gjorde det jeg ville. Mange mener man trenger skole for å nå langt i livet, mn nei det trenger man faktisk ikke. De fleste store, de som har lykkes i livet har ikke gått vidregående. Det handler om hva du selv vil i livet, hvis du skal bli lege eller advokat trenger du den utdannelsen, trenger å gå vidregående, høyskolen osv. Men, det er ikke det jeg vil gjøre. Jeg vil jobbe med freelance, jobbe med egne ting. Starte egen bedrift, eller starte egen butikk. Hvis du vil gjøre det samme som meg, så kan du det! Det er ingenting som at du MÅ gå skolen, eller i det hele tatt må utdanne deg ferdig i Norge. Slutt jobben, lag deg en plan og flytt. Det er så viktig å følge drømmene sine, selvom noen av dem kanskje virker uoppnåelige, og langt borte. Du kan starte med blanke ark, finne nye veier og gå, og ikke minst jobbe deg oppover fra scratch.

Jeg merker nå selv at etter jeg har vært en del ganger i London, at det er så mye mer befriende her. Folk dømmer ikke, og du kan være deg selv. Det finnes så ufattelige mye forskjellige mennesker her i London, fra alle mulige land. Men, vet du hva? De kommer overens med hverandre. Her er det ingen jantelov, her er det ingen som bestemmer over hva DU skal gjøre, hva DU skal jobbe med og ikke minst hva DU mener. Hvis du lykkes med noe, blir folk imponerte og trekker deg ikke ned på grunn av sjalusi. I London får du lov til å vise at du har fått suksess, og ikke minst vise andre at du er god nok. Menneskene her er så utrolig høflige, og de hjelper deg hvis du trenger noe. Trur jeg aldri har vært borti mer hjelpsomme mennesker før, og alle er hyggelige mot deg. Ingen sur mann på bussen, aldri noen som skubber bort til deg uten å si unnskyld, eller noen som bøller foran deg i køen. I london blir du akseptert for den du er, og møter alltid på noen som er lik deg. Rett og slett, en fantastisk by. 

Jeg har også lagt merke til at de tar vare på dyrene her, og har mange slike "fond" for dyretesting. De har rett og slett et bedre dyrevern her enn i Norge. Jeg er imponert over hvor godt de tar vare på dyrene rundt omkring, selv ekornene koser seg i parken. Overalt i central London finner du ekorn, som kommer ned og hilser på deg. Sykt søtt! 

Jeg var en tur på butikken her om dagen, også var mannen i kassen kjempe hyggelig.

Butikkmannen: How are you darling? Anything you need my love?

Meg: Do you have an adaptor?

Butikkmannen: Yeah, we do! Come and I will show you my love.

Smelter hver gang jeg er å handler, herregud så søt!  

Elsker dagene her :) Kan virkelig ikke vente til å flytte hit! :) 

 • 01.08.2013 - 23:55
01.08.2013

Flytter til London, nå skal jeg leve ut drømmen

Hei dere. Storkoser meg masse i London, elsker virkelig denne byen! Har blitt et helt nytt menneske, føler meg så sykt mye bedre med meg selv, og alt sammen. Har slitt mye med depresjoner, og følt at jeg ikke har vært god nok til noe. Jeg har så mange drømmer, og jeg har også mange bekymringer. Hvorfor skal jeg ikke leve etter drømmene mine? Hvorfor skal jeg ikke ta sjangser og gjøre det jeg har lyst til? Jeg mener at ting skjer for en grunn. At alt har en betydning. 

Det er mye jeg vet jeg kommer til å savne, det nære og kjære. Det gamle, det jeg er vandt til. Først og fremst vennene mine, og ikke minst byen Oslo. Men, er alltid en første gang for alt? Right? Jeg mener det er viktig å tro på seg selv, tro at man kan gjøre det man har lyst til. Hoppe over de hindringer som kommer i veien, og aldri gi seg. Veien har vært lang å gå, men jeg vet at jeg er på riktig vei. Nå skal jeg videre, ikke gå på veien men løpe. Løpe helt til jeg ser målstreken. Har allerede sett på jobbmuligheter her nede, og har fått svar på noe jeg har sendt inn på. Det er nå livet mitt skal starte. Jeg skal starte på nytt, og jeg skal virkelig gjøre det jeg har lyst til. Når jeg kommer hjem skal jeg pakke sammen tingene mine, og så drar jeg tilbake til London. Jeg skal begynne å jobbe her, skaffe meg nye venner, skaffe meg nytt nettverk og ikke minst forandre meg som person. Jeg skal bli en mer selvstendig og sterk person enn jeg har vært, jeg skal bevise for meg selv og andre at jeg er god nok. Ingenting kan stoppe meg å leve ut drømmen, det er nå det starter. Mitt nye liv. 

 

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits