Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 3

  Dagens Outfit - Painted Skirt

  Jeg har det helt fantastisk om dagen, og får oppleve så utrolig mye gøy. Jobber nå med min første singel, og det er så utrolig vanvittig alt som skjer nå! Jeg har jobbet hardt og virkelig kommet dit jeg ville. Elsker virkelig denne byen, og det ser ut som at jeg blir boende her en god stund fremover. Jeg råder alle sammen som har en drøm, om å følge den. Never give up on your dreams! 

  I dag var jeg i studio en tur, som ligger i Oxford street. Det er sykt deilig vær her nede, var sikkert over 30 varmegrader i dag, nesten syden! Har tatt litt bilder fra dagen, men de viser jeg i morgen. 


  Sko/Danmark Bag/HM Skjørt/HM Topp/NewLook Belte/BikBok 

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  0

  Possibilities are made for you to grab them

  Drømmer du om noe? Kanskje å bli noe annet enn lege eller lærer? Kanskje du vil utgjøre noe stort og fantastisk, noe nytt i livet ditt? Kanskje du vil starte noe eget og vise din kreative side?

  Noe som slår meg ofte er hvorfor vi drømmer. Drømmer vi fordi drømmene våre er bedre enn virkeligheten? eller fordi de bare er der fordi nettopp DU skal tørre å gripe dem? Men, når vi har store drømmer er det alltid noen som forteller oss at vi må få beina ned på jorda og tenke oss om tre ganger. "Nei, dette kan du virkelig ikke gjøre? Dette er altfor vanskelig å få til!" Du drømmer for mye, skaff deg heller en ordentlig jobb!". Sånne typiske ting du får høre hvis du lufter ut drømmene dine for andre. Selvfølgelig må man ha en backup plan hvis ikke ting går som man vil, men det betyr ikke at du ikke kan komme dit. Noe som har slått meg i det siste, er at det er ingen andre enn deg selv som kan bestemme hvordan livet ditt skal være, og bli. Du er din egen skaper. "You create things every day, especially your own world". Ting du bestemmer deg for, og ikke minst fokuserer på vil du oppnå til slutt. Jeg er sikker på at det er mange som har jobbet hardt for noe, og til slutt har du fått det resultatet de har ønsket lenge. Dette gjelder også hva du vil gjøre i livet. Det er så feil det dem sier at du ikke kan bli noe, hvis du ikke fullfører skolen, ikke tar fagbrevet eller studerer i det hele tatt. Du KAN bli noe! Selvfølgelig, hvis du skal bli advokat eller lege da må du ha høyere utdannelse. Men, valget er ditt! Du er ikke en taper selvom du ikke har fullført skolen, eller i det hele tatt har tenkt på utdannelsen din. Mange av oss har ikke funnet ut av hva vi vil gjøre, og jobbe med. Det tar tid for noen av oss, mens andre har hatt planen klar lenge. Sånn er det!

  Andre forteller deg at det er vanskelig og komplisert uten utdannelse, men hvis du er kreativ og liker å jobbe freelance er det ikke så komplisert. Det er bare du selv som må bestemme deg, og ta konsekvensene når de kommer. Det er aldri en snarvei til suksess, selvom det virker som noen har funnet den. Det er hardt arbeid med alt selvfølgelig, uansett hva slags jobb du vil ha. Du får ingenting, du klarer ikke å gjøre noe ved å bare sitte på ræva og drømme. Du må opp og ut, finne mulighetene og gripe dem. Jeg har jobbet med mye forskjellig, og har gått frem og tilbake for å finne ut av hva jeg vil studere, hva jeg gjøre og hva jeg vil bli. Valget mitt er så enkelt som at jeg vil jobbe for meg selv, jobbe med musikken min og komme langt! Du tenker sikkert "Nå drømme du stort"!. Ja, det gjør jeg. Men, jeg kommer ikke til å gi meg uannsett hva andre sier. Motgang gjør deg sterkere, og jeg har fått utrolig mye motgang i livet. Det er sånn det er, når noen bestemmer seg for hva de vil gjøre, sitter andre hjemme og skulle ønske de var dem. Skulle ønske de kunne gjøre det samme. Det finnnes bare  EN vei til suksess, og det er hardt arbeid og fokus! Fokuset skal ligge på det du vil gjøre, og ikke det du ikke vil gjøre. Jeg har fått helt anderledes tankegang etter jeg leste en bok som heter "The Secret!". Det gir deg svaret på alt du ofte lurer på i livet. Anbefaler alle å lese den! 

  Den dagen du kommer i en situasjon og tenker negativt, snu heller om tanken og tenk noe positivt istedet. Det er virkelig boost for selvtilitten, underbevist;) Husk også, det er en grunn for at det finnes flere muligheter, det handler om å gripe dem når du får dem. Hvis det er meningen at du ikke kan jobbe med det du vil, hadde det ikke vært flere valg. 

  Nå bor jeg i London for de som ikke vet det, og jeg var i møte med platestudio i dag ved oxford street. Excited!! 1 uke til jeg får vite om de vil jobbe videre med meg :-) 

  Tørr du å dømme stort?

  Legg igjen en kommentar
  0

  Shop favorittene fra River Island

  Tenkte å tipse dere om noen tøffe plagg inne på nelly. River Island er en butikk som har sykt mye fine klær, og holder til i Oxford street i London blant annet.Nå har nelly.com fått inn en rekke plagg fra stofavoritten, og her kan du velge og vrake mellom sesongens tøffeste trender. 

  1. Hårbånd/HER 2.Tights/HER 3.Topp/HER 4.Jakke/HER 5.Genser/HER 6.Genser/HER 7.Topp/HER 8.Skjørt/HER 

  Dette er mer basice plagg, som er lurt å ha i garderoben. Du kan matche med smykker, kule accessories og ikke minst forskjellige hårfrisyrer. Favorittene her må jeg si er hårbandet og den gråe toppen med cut-outs på skuldrene. Noe jeg garantert hadde kjøpt om jeg hadde hatt mulighet :-) 


  1. Kjole/HER 2.Kjole/HER 3. Sko/HER 4. Kjole/HER 5.Kjole/HER 6. Kjole/HER 7. Iphone Deksel/HER 8. Kjole/HER 

  Åhh så sykt mange fine kjoler, im dying over here! Favorittkjolene mine her er nr 8, nr 5 og nr 1. Samt skoene er sykt trendy, og passer til alle slags kjoler, samt veldig chic. Falt veldig for den siste kjolen, kunne tenke meg å bruke denne en kveld på et event, og et tøft statementsmykke til. 

  (Annonser)

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  2

  New singing job + outfit

  Hello Sweethearts. 

  Kom akkurat inn døren, var en tur på Broadway shoppingcenter, like borti her. Kom over noe utenfor kjøpesenteret. Der var det satt opp en "Lounge" der man kan sitte og bestille mat og drikke. et slags arrangement for de som går forbi. Det ligner veldig på Lawo Terasse som er på Karl Johan i Oslo. Jeg så at det var mange artister, på min alder som sto på scenen og fremførte den ene sangen etter den andre. Så jeg tok til meg guts og spurte han som arrangerte hele greia om jeg kunne bli med på arrangementet neste gang. Jeg forklarte til han at jeg synger og skriver egne låter, og har noen låter jeg kunne fremføre på scenen der. Han ble veldig possitivt overasket og sa at han gjerne ville ha meg med. (Hadde aldri trudd han ville si ja, så spontan som jeg er). Jeg har alltid hatt lyst til fremføre på sånne småscener, det er jo der det er lurt å starte. Jeg har sunget på slike scener før, og det er alltid like moro. Vi vekslet nr, og han sa at jeg bare skulle gi beskjed når det eventuelt blir aktuelt å være med. Arrangementet varer hele August, og jeg kan få lov å "jobbe" hele denne mnd. Herregud, det blir så gøy! Jeg skal fremføre mine egne låter, og arrangementet er ute. Håper på fint vær de dagene jeg skal jobbe med dette. Blir også gøy å bli kjent med de andre artistene :-) 


  Livet mitt er fantastisk om dagen :) 

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  1

  Møt MK & Ashley Olsen i Oslo

  Hei dere. Nå er det tilbake til normal blogging. Etter noen tøffe innlegg, har jeg kommet meg på beina igjen. Fått mye støtte fra mange av dere, så det setter jeg pris på. Dagene i London går veldig bra, nå leter jeg etter den perfekte leiligheten. 

  Det eneste dumme med å bo i London er at det ikke er BikBok her jeg bor, men hvis jeg drar til Cover Garden som er mest sentralt mot byen har de fått den norske butikkjeden. Noe som er veldig kult. Tenker at neste gang jeg er der at jeg tar meg turen innom, for det er ikke ofte selveste Mary Kate og Ashley Olsen designer klær for kjeden. De har ingått et samarbeid som inkluderer 3 kolleksjoner. Ihvertfall, var jeg innom BikBok sin nettside for å få et innblikk fra kolleksjonen, og da kom jeg over noe veldig kult. Til dere som bor i Oslo, har dere jo mulighet til å møte jentene personlig, så det misunner jeg dere for. BikBok lanserer nemlig en shoppingkveld spesielt for de som skal kjøpe kolleksjon, der du har mulighet til å vinne en vip inngang til området eventet skal være på. Du finner mer infomasjon her  

  Her finner du mer fra kolleksjonen deres, som vil befinne seg i butikken fra og med i dag.

  Lanseringsdato: 07 August 2013 


  Noen som skal?

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits