Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 22

  Todays Outfit - Ocean Blue Cardigan

  Good evening cuties! 

  Håper dere har en fin fredagskveld så langt, jeg kom hjem for litt siden og tenkte å finne frem noen gamle jentefilmer som jeg ikke har sett på en stund, eller finne en ny serie jeg kan begynne å se på, nå som jeg har sett siste episoden av PLL og må vente noen uker til den nye sesongen starter igjen. Jeg er veldig utolmådig av meg, så må bare bite tenna sammen! haha Dere kan gjerne komme med noen tips på noen bra filmer/serier?

  Tok litt outfitbilder i dag:   Cardigan/Primark Jeans/BikBok Jacket/Shop in London Watch/River Island Jewellery/Ebay Sunglasses/Frank Walton Bag/2handshop

   Høst antrekk bilder som bidrag i konkurransen som er i samarbeid med Inspoforallgirls og Boozt.com sin kampanje på CupoNation'


  #Blogg #Helg #Hverdag #Mote #Inspirasjon 

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  4

  This Week Streetstyle - London City

  Hvis det er noe jeg liker ekstra godt med høsten da er det å tulle seg inn i varme gensere, cardigans og skjerf. Jeg kan også begynne å bruke skinnjakken igjen, som er noe av de plaggene du bør ha i skapet til en hver tid. Jeg kom over noen kule antrekk fra gatene her i London, get inspired!

  Noen av trendene som er populært igjen denne sesongen er striper, og det ser alltid kult ut kombinert med en skinnjakke og straight jeans.  


  Photocredit: www.thefashionspot.com 


  Del gjerne innlegget videre 

  #Blogg #Mote #Høst #Inspirasjon #Hvredag #Streetstyle 

  Hvilket antrekk er din favoritt?

  Legg igjen en kommentar
  4

  Makeup brushes + makeup palette

  God Kveld! 

  Jeg har akkurat tatt meg et deilig varmt bad, og skal straks gjøre meg klar for sengen. Tok litt bilder tidligere i dag av det nye jeg bestilte fra Ebay, rett før jeg dro til Danmark. Leveringstiden var kun 5 dager, så rimelig kjapt! Jeg er ihvertfall utrolig fornøyd, og alt dette kostet under 20 pund (ca 200 kr).   Jeg elsker sminkekoster, og dette foundation sminkesettet er av utrolig god kvalitet og gir huden min en naturlig glød. Noe som er forskjellig fra den vanlige jeg bruker fra Bobbi Brown, er at denne dekker mye mer, spesielt kviser og nupper. Jeg bruker alltid en frisk moisturizer spray før jeg sminker huden. Slik at jeg får et naturlig og finere resultat. Jeg kan finne frem kjøperen i morgen, hvis det er noen som ønsker det :-) Sov godt! 


  Del gjerne innlegget videre :) 

  #Blogg #Hverdag #Shopping #Innkjøp #Mote #Inspirasjon

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  6

  The Hot And Not List

  • 27.08.2014 kl.23:42
  • Kategori: Hot/Not

   Håper det går bra og at dere har hatt en fin sommer? Jeg føler sommeren har gått altfor fort, og nå er det kun 3-4 mnd igjen til jul? Hjelpes! 

  Jeg hadde en fantastisk tur til Danmark, tok ikke så mange bilder men jeg storkoste meg masse. Kom hjem for noen dager siden, og dagene har for det meste gått til pakking ned av rommet og diverse. Flytter til et helt nytt hus om ikke veldig lenge, noe jeg gleder meg kjempe mye til. Gleder meg til å ordne og pusse opp rommet mitt og snekre Walk-In closet. Mye står på ønske listen, men hvis det er noe jeg ønsker meg aller mest til flyttingen da er det lysekrone. Jeg kan ta bilder når ting har kommet mer på plass. 

  Planen er jo å bli fulltids blogger igjen, men akkurat nå har jeg så lite tid til overs så håper dere følger med aktivt når jeg har flyttet :) 


  Del gjerne innlegget hvis du likte det! 

  #Blogg #Mote #Høst #inspirasjon #HotandNot

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  7

  Søndagstipset: Mine favoritter

  Hey fininger, håper dere har en fin søndagskveld! 

  Jeg driver å rydder og pakker til Danmark. Nå er det kun 4 dager til avreise, herregud som jeg gleder meg! Det kommer til å bli tidenes tur, og gleder meg til å se igjen en viss person. (Hemmelighetsfull)

  Anyways, mens jeg ryddet fant jeg frem noen av mine favoritt produkter. Så det ga meg en ide, så jeg kommer nå hver søndag fremover å gi tips om alt fra produkter til hår, hud og kropp. Håper dere liker ideen! 

  1. Tangle Teezer, dette er den perfekte hårbørste for de som er avhengig av å gre håret flere ganger om dagen. Den er liten og nett, og du kan ha den med overalt. Jeg elsker denne lille saken, og kjøpte den på flyplassen i London. Jeg er litt usikker på hvor du kan få kjøpt den i Norge, men vet at den finnes mange plasser på frisørsalonger og der du kjøper extensions. Du kan også få bestit den fra forskjellige nettbutikker. 

  2. Batiste Dry Shampoo, denne er en livredder når jeg ikke har tid til å vaske håret om morgenen. Det er mange ganger at også håret blir fett i løpet av natten, spessielt hvis det er varmt ute. Den er også perfekt å ha med på ferie, da håret ofte kan bli fort skitten på grunn av luften osv. Jeg elsker denne, koster rundt 60 kr i Norge hvis jeg ikke tar feil. Her er disse mye billigere, da jeg betaler kun 30 kr for en spray. De finnes i forskjellige størrelser med ulike dufter, og du kan kjøpe en liten en til å ha med i partyvesken også. Jeg er ihvertfall superfornøyd! 

  3. GOSH repair'n shine, dette er min største favoritt blant produktene mine. Kjøpte denne for 2 år siden på danskebåten. Jeg kjøpte blant annet flere sprayer fra GOSH, som jeg av erfaring mener er et veldig bra merke. Denne lille grønne flasken reparerer slitt og tørt hår og gir et glansfullt og mykt resultat. Jeg påfører alltid noen små dråper i hår tuppene etter hver dusj, eller når jeg føler håret trenger litt pleie. Du får kjøpt GOSH produkter på Vita og andre butikker de selger hår produkter. 

  4. Ole Henriksen, denne facemist sprayen påfører jeg alltid huden før jeg tar på foundation. Det gjør at foundation sitter lengre på, og gir den fuktigheten huden trenger. Elsker denne sprayen, og kjøpte denne på Gardermoen før jeg dro til London. Du kan få kjøpt det på butikker som selger Ole Henriksen produktene. Jeg anbefaler denne for alle! 


  #Helg #Produktanbefalinger #Summer #Hverdag #Mote #Blogg

  Noen produkter du har prøvd?

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits