• 29.08.2014 - 22:43
29.08.2014

Todays Outfit - Ocean Blue Cardigan

Good evening cuties! 

Håper dere har en fin fredagskveld så langt, jeg kom hjem for litt siden og tenkte å finne frem noen gamle jentefilmer som jeg ikke har sett på en stund, eller finne en ny serie jeg kan begynne å se på, nå som jeg har sett siste episoden av PLL og må vente noen uker til den nye sesongen starter igjen. Jeg er veldig utolmådig av meg, så må bare bite tenna sammen! haha Dere kan gjerne komme med noen tips på noen bra filmer/serier?

Tok litt outfitbilder i dag: Cardigan/Primark Jeans/BikBok Jacket/Shop in London Watch/River Island Jewellery/Ebay Sunglasses/Frank Walton Bag/2handshop

 Høst antrekk bilder som bidrag i konkurransen som er i samarbeid med Inspoforallgirls og Boozt.com sin kampanje på CupoNation'


#Blogg #Helg #Hverdag #Mote #Inspirasjon 

Love?

  • 29.08.2014 - 13:35
29.08.2014

This Week Streetstyle - London City

Hvis det er noe jeg liker ekstra godt med høsten da er det å tulle seg inn i varme gensere, cardigans og skjerf. Jeg kan også begynne å bruke skinnjakken igjen, som er noe av de plaggene du bør ha i skapet til en hver tid. Jeg kom over noen kule antrekk fra gatene her i London, get inspired!

Noen av trendene som er populært igjen denne sesongen er striper, og det ser alltid kult ut kombinert med en skinnjakke og straight jeans.  


Photocredit: www.thefashionspot.com 


Del gjerne innlegget videre 

#Blogg #Mote #Høst #Inspirasjon #Hvredag #Streetstyle 

Hvilket antrekk er din favoritt?

  • 29.08.2014 - 00:37
29.08.2014

Makeup brushes + makeup palette

God Kveld! 

Jeg har akkurat tatt meg et deilig varmt bad, og skal straks gjøre meg klar for sengen. Tok litt bilder tidligere i dag av det nye jeg bestilte fra Ebay, rett før jeg dro til Danmark. Leveringstiden var kun 5 dager, så rimelig kjapt! Jeg er ihvertfall utrolig fornøyd, og alt dette kostet under 20 pund (ca 200 kr). Jeg elsker sminkekoster, og dette foundation sminkesettet er av utrolig god kvalitet og gir huden min en naturlig glød. Noe som er forskjellig fra den vanlige jeg bruker fra Bobbi Brown, er at denne dekker mye mer, spesielt kviser og nupper. Jeg bruker alltid en frisk moisturizer spray før jeg sminker huden. Slik at jeg får et naturlig og finere resultat. Jeg kan finne frem kjøperen i morgen, hvis det er noen som ønsker det :-) Sov godt! 


Del gjerne innlegget videre :) 

#Blogg #Hverdag #Shopping #Innkjøp #Mote #Inspirasjon

Love?

  • 27.08.2014 - 23:42
27.08.2014

The Hot And Not List

 Håper det går bra og at dere har hatt en fin sommer? Jeg føler sommeren har gått altfor fort, og nå er det kun 3-4 mnd igjen til jul? Hjelpes! 

Jeg hadde en fantastisk tur til Danmark, tok ikke så mange bilder men jeg storkoste meg masse. Kom hjem for noen dager siden, og dagene har for det meste gått til pakking ned av rommet og diverse. Flytter til et helt nytt hus om ikke veldig lenge, noe jeg gleder meg kjempe mye til. Gleder meg til å ordne og pusse opp rommet mitt og snekre Walk-In closet. Mye står på ønske listen, men hvis det er noe jeg ønsker meg aller mest til flyttingen da er det lysekrone. Jeg kan ta bilder når ting har kommet mer på plass. 

Planen er jo å bli fulltids blogger igjen, men akkurat nå har jeg så lite tid til overs så håper dere følger med aktivt når jeg har flyttet :) 


Del gjerne innlegget hvis du likte det! 

#Blogg #Mote #Høst #inspirasjon #HotandNot

Love?

  • 17.08.2014 - 17:44
17.08.2014

Søndagstipset: Mine favoritter

Hey fininger, håper dere har en fin søndagskveld! 

Jeg driver å rydder og pakker til Danmark. Nå er det kun 4 dager til avreise, herregud som jeg gleder meg! Det kommer til å bli tidenes tur, og gleder meg til å se igjen en viss person. (Hemmelighetsfull)

Anyways, mens jeg ryddet fant jeg frem noen av mine favoritt produkter. Så det ga meg en ide, så jeg kommer nå hver søndag fremover å gi tips om alt fra produkter til hår, hud og kropp. Håper dere liker ideen! 

1. Tangle Teezer, dette er den perfekte hårbørste for de som er avhengig av å gre håret flere ganger om dagen. Den er liten og nett, og du kan ha den med overalt. Jeg elsker denne lille saken, og kjøpte den på flyplassen i London. Jeg er litt usikker på hvor du kan få kjøpt den i Norge, men vet at den finnes mange plasser på frisørsalonger og der du kjøper extensions. Du kan også få bestit den fra forskjellige nettbutikker. 

2. Batiste Dry Shampoo, denne er en livredder når jeg ikke har tid til å vaske håret om morgenen. Det er mange ganger at også håret blir fett i løpet av natten, spessielt hvis det er varmt ute. Den er også perfekt å ha med på ferie, da håret ofte kan bli fort skitten på grunn av luften osv. Jeg elsker denne, koster rundt 60 kr i Norge hvis jeg ikke tar feil. Her er disse mye billigere, da jeg betaler kun 30 kr for en spray. De finnes i forskjellige størrelser med ulike dufter, og du kan kjøpe en liten en til å ha med i partyvesken også. Jeg er ihvertfall superfornøyd! 

3. GOSH repair'n shine, dette er min største favoritt blant produktene mine. Kjøpte denne for 2 år siden på danskebåten. Jeg kjøpte blant annet flere sprayer fra GOSH, som jeg av erfaring mener er et veldig bra merke. Denne lille grønne flasken reparerer slitt og tørt hår og gir et glansfullt og mykt resultat. Jeg påfører alltid noen små dråper i hår tuppene etter hver dusj, eller når jeg føler håret trenger litt pleie. Du får kjøpt GOSH produkter på Vita og andre butikker de selger hår produkter. 

4. Ole Henriksen, denne facemist sprayen påfører jeg alltid huden før jeg tar på foundation. Det gjør at foundation sitter lengre på, og gir den fuktigheten huden trenger. Elsker denne sprayen, og kjøpte denne på Gardermoen før jeg dro til London. Du kan få kjøpt det på butikker som selger Ole Henriksen produktene. Jeg anbefaler denne for alle! 


#Helg #Produktanbefalinger #Summer #Hverdag #Mote #Blogg

Noen produkter du har prøvd?

  • 16.08.2014 - 23:57
16.08.2014

Goodbye summer, hello autumn

Hey fininger! 

Det er godt å se at så mange likte det forrige innlegget mitt jeg skrev om Media, det viser bare at vi er smartere enn teknologien viser. Vi kan gjøre en forskjell hvis vi vil. 

Anyways, nå over till litt klesprat.

Det er trist å se at sommeren sakte men sikkert begynner å forsvinne, jeg ser rester fra blomster der noen fortsatt klamrer seg fast til stilken før den første regndråpen faller ned. Det er trist, men det er det hver gang. Det er på tide å pakke vekk sommerklærne og forberede oss på kaldere dager. Forberede oss til høsten! Jeg kjenner allerede hvordan kulden har siget seg inn i huset om natten, og hvor kaldt det er å stå opp om morgenen. 

Men, høsten trenger ikke være trist og grått. Det er på tide å ta frem esken med varmere klær og ta i bruk skinnjakken igjen. Det jeg forbinder med høsten er, gul oransje farger på bladene på trærne, gummistøvler og paraply. Spesielt her i London regner det voldsomt mye på høsten, og da er det godt med litt varmere klær. Jeg tittet litt på nyhetene på Nelly og tenkte å vise frem mine favoritter. 

Kom over denne stilige jakken fra Hilfiger Denim, den perfekte høstjakken! Du finner jakken her 

Ble hodestups forelsket i denne biker chic jakken fra Vero Moda. En slik jakke kan du bruke over en genser med høy hals, tettsittende jeans og støvler eller boots. Du finner skinnjakken her

Elsker denne sporty jakken fra Vila. Du kan matche jakken til mye og du ser super sporty ut. I have this one on my MUST HAVE list. Du finner jakken her

Denne lange blazeren er veldig enkel, men hvis du matcher med noen edgy smykker blir det kjempe stilig. Jeg har flere slike hengende i skapet, og du kan bruke det til alt. Noe du bør ha i skapet til en hver tid. Can come in handy when you don't know what to wear! Du finner cardiganen her 

Denne jakken er min favoritt fra utvalget deres, drømmejakke! Jeg ser for meg denne jakken til en croptop, høytlivsbukse, noen stilige boots og en konvoluttveske. Du finner jakken her

 

Jeg kom over denne comfy college genseren, jeg elsker slike gensere. Keeps you warm all day long! Du finner den her  (Sort her)

 

Lang ullgenser, kan brukes under skinnjakke eller en trenchcoat. Comfy and warm! Du finner den her

Lyserosa genser fra Object. Perfekt til å bruke under skinnjakke eller en kåpe. Fargen er også kjempe fin! Du finner den her 

Herlig lang cardigan fra MBYM. Perfekt over jeans, simpel topp og joggesko. Dette er noe alle bør ha i skapet, og jeg mener helt klart at cardigan er mitt favoritt plagg! Du finner cardiganen her 

Håper dere fant noe dere likte :) 


#Blogg #Mote #Shopping #Høst #Annonselenker #Hverdag #Helg

Love?


  • 16.08.2014 - 00:37
16.08.2014

Wakeup and see what media does to you

Det er lett å dømme noen for utseendet. Det er lett å dømme noen utfra rykter og inntrykk. Det er lett å tro sine egne konklusjoner, fremfor sannheten. Det er så lett å bli påvirket av andre sine meninger. Det er så lett å bli manipulert i en stor forsamling. Det er så lett å bli bitt av basillen. Når du blir bitt, finnes det ikke en kur og du må gå rundt med en gift du ikke blir kvitt. Det kalles sjalusi.

Misunnelig på noen som har fått til noe bedre enn deg. Misunnelig på noen som har noe DU skulle ønske du hadde. Misunnelig på noen som TØR å være seg selv. Misunnelig på noen som har jobbet hardt for noe! 

Jeg har kjent på denne sykdommen, jeg har vært sjalu selv. Jeg har også opplevd misunnelse. La oss se realiteten i våre egne øyne, ingen liker å være under en annen. Du kan le det bort, sette på et falsk smil og si du er glad for andre sine vegne, men så kommer du hjem på kvelden og sitter å sender negative tanker til denne personen. Ren misunnelse, ondskapsfulle tanker.

Hvorfor gjør du dette? Jo, fordi du klarer ikke styre deg selv, og egoet ditt blir som verst. Du er også vandt til å tenke sånn, fordi andre gjør det samme. Det blir en ond sirkel ingen kommer seg ut av. 

Hva gjør misunnelse med en person? Det ødelegger psyken. Misunnelse er rota til alt vondt. Det oppstår også grov mobbing rundt misunnelse. 

Jeg kan ærlig innrømme at jeg har vært misunnelig mange ganger på kjendiser som alltid ser bra ut og skulle ønske jeg var dem. Men, så slår tanken meg, hvor mye negative tanker må ikke de få tilsendt hver eneste dag? Hvor mange ganger blir ikke de presset opp mot veggen? Hvor mange ganger føler ikke de seg urettferdig behandlet? Sannheten har ingenting å si når ryktet er spredt. Da er det det som blir sagt i media vi relaterer til og trur på. Det må være utrolig slitsomt. Jeg kan ikke tenke meg hvor hardt det egentlig er. Det disse menneskene gjør mot dem hver dag, for å skape oppstyr rundt en fake story som de kan få publisitet for. 

For å sette et eksempel, Britney Spears. som er en av mine største idoler. Som i mine øyne er fantastisk sterk dame, har opplevd forferdelig mye vondt innenfor karrieren sin. Jeg husker når jeg så videoen av henne på TV Norge for noen år siden, hvor mye alt sammen bare slo inn i ansiktet på meg. Dette er et menneske, med følelser og tanker som meg og deg. Dette er en person som ble utsatt for så mye mobbing, sjikanering, rykter og drapstrusler. Hvorfor? Fordi hun har fått til en karriere, som mange unge jenter og gutter drømmer om. Istedenfor komplimenter og støtte får hun et hav av ondskap mot seg. Jeg ser det daglig, media fronter dette for hva det er verdt. Ødelegger en kjent person sitt liv, på hvilken bekostning? Makt og seertall. 

Jeg får helt vondt inni meg når jeg ser tilbake på bilder av Justin Bieber, som også er en av mine idoler. Før han ble en av verdens største idoler virket han så lykkelig, virket så frisk og opplagt. Han ville bare gjøre det han elsket i livet, å lage musikk og leve på det. Hva gjør media? De fremstiller han som en av de verste, og prøver å ødelegge han mest mulig. Hvorfor? Fordi han var ung og mange mente han var altfor liten for en så stor karriere og et så stort ansvar. Fordi han hadde verden for sine føtter, og var elsket av alle og hadde en fanbase mange kan drømme om. Fordi ingen kunne unne han suksess. Nå er hatet rundt han enormt, og jeg merker på musikkvideoer og intervjuer hvor sliten han er. Han får ikke fred fra media, og han er ikke den eneste. Det er ren ondskap! Jeg har gått mye inn i meg selv i det siste og forstått en side av mobbing jeg aldri har tenkt over før. Når et så stort nettverk som nyheter, magasiner, sladderblader and you name it skal vise verden at det er greit å fremstille andre i et så dårlig lys, forstår jeg også hvorfor mange unge føler det er greit å mobbe andre. Dette er også forhånd-vis snakk om barn, fra barneskolen av. Hva slags eksempel er det media setter for samfunnet? 

Det jeg synes media burde sette mer fokus er MENNESKEVERDI! Jeg vil ikke lese om Kim Kardashian og andre kjendiser som har tatt botox i leppene. Jeg vil lese om den virkelige verden. Jeg vil lese om talentfulle mennesker som sprer gode og sunne vibrasjoner. Jeg vil lese om de som redder verden hver eneste dag, ved å hjelpe fattige organisasjoner med mat og klær. Jeg vil lese om de som står for noe stort. Jeg vil lese om de som kjemper mot en sykdom og motiverer andre til å kjempe.

Jeg vil ikke ha pynt på sannheten, jeg vil lese om hvordan det egentlig er. Det media skriver daglig i sine tabloider redder ikke barn fra å ta selvmord i ung alder, redder ikke noen fra spiseforstyrrelser, redder ikke noen fra psykiske vansker, redder ikke noen fra å bli mishandlet, redder ikke småbarn fra å bli drept i syria. Media har et så forvrengt fokus, og sender helt feile signaler om hvordan ting skal være. Hva er det som skjer med verden? 

Media i dag er veldig mye mer utbredt enn det var for 10 år siden, som også gir midler for mobbing på Internett. Du har i dag Instagram, snapchat og facebook som er en av mest brukte appene for mobbing. Jeg synes det er trist å se at vi ikke har kommet lengre enn teknologien. Vi trenger å våkne opp og se realiteten i våre egne øyne, det vi blir foret med hver eneste dag i 365 dager i året har ingenting å si i den store sammenhengen. Det er ren manipulasjon og så langt fra virkeligheten. 


DEL gjerne innlegget videre hvis du er enig i dette! 

#Blogg #Tanker #Mediabilde

 

  • 03.08.2014 - 13:39
03.08.2014

Saturdays's Outfiit

♥ Hey Sunshines

Jeg håper dere har det bra og koser dere i sommervarmen. Jeg har tatt meg en lang pause fra bloggen siden jeg jobber med mye spennende i London. Jeg må holde det hemmelig inntil videre, men kan fortelle litt og litt når det nærmer seg. Jeg har det utrolig bra om dagen, bare jobber med musikken og står på! 

I helgen var jeg på et red carpet og lanseringsparty for radio og tv kommunikasjon. Det var veldig gøy! Utover kvelden møtte jeg på mange nye fjes, og ble kjent med mange kule mennesker. Det var mange artister som opprådte på eventet, veldig mange flinke. Fikk også med meg en CD hjem fra hun ene som jeg vet kommer til å komme langt i musikkbransjen. Hun minner meg veldig om Kelly i Destinys Child.

Anyways, så var det topp 10 av 10 kveld og vi dro på afterparty etterpå og jeg var vel hjemme i rundt 02.00 tiden. Fantastisk kveld med fantastiske mennesker og bra musikk! Gleder meg til neste event:) 

Kjolen jeg hadde på eventet, kjøpt på Primark :) Love?

#blogg #London #sommer #outft #mote

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits