Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 1

  BARE SKIN Serum Foundation og bareMinerals Trio Set

  Dette innlegget er oversatt og tatt fra min engelske blogg BRAND & BEAUTY

  Hey fine dere! 

  Jeg tenkte jeg kunne skrive litt om mine siste innkjøp, nemlig makeup og kosmetikk produkter fra bareMinerals. 

  Etter at jeg bestemte meg for å bytte ut synthetiske produkter med mineral makeup og produkter som inneholder 100% naturlige ingredienser, har jeg kjøpt inn bareMinerals produkter. 

  Nå vet jeg ikke hvor mye det koster i norsk pris men jeg betalte rundt 25-30 pund til sammen. Jeg føler at det er ganske billig, til å være et ganske bra kvalitets merke.   Nå har jeg prøvd foundation på huden min og jeg er kjempe imponert over hvor lett den føles på. Elsker at den gir perfekt dekke men samtidig lar huden min puste. Jeg har alltid brukt foundation fra Bobbi Brown, så følte det var på tide med en forandring. Jeg virkelig elsker denne!

  Jeg bruker foundation med den lyseste fargetonen og den gjør huden min silkemyk med perfekt glød.   Det andre jeg har kjøpt er bareMinerals trio kit som inneholder bareMinerals øye krem, ansikt og hånd krem perfekt for sensitiv hud.   Jeg bruker produktene hver eneste dag og er virkelig noe jeg anbefaler å gå til innkjøp av. Dette kan også brukes før man sminker seg. Love it! 

   

   


  Har du prøvd disse produktene før?

  #Shopping #Innkjøp #Makeup #Skjønnhet #Inspirasjon #Hverdag 

  Legg igjen en kommentar
  3

  Videoblogg av leiligheten + forandringer

  Hey vakringer! 

  Hvordan står det til? Jeg våknet i dag med litt hangover etter jeg og kjæresten dro en liten tur ut her jeg bor, så da var det bare å lage frokost og gjøre klar kaffen. Jeg føler meg alltid mye bedre etter en kopp med svart organisk kaffe. Det er et must for meg på morgenen. Jeg skal straks begynne å rydde litt her, etter gårsdagen så ser det ikke like "fint" ut dagen derpå. Sko og klær overalt, fordi jeg ikke klarte å bestemme meg for hvilket hæler jeg skulle gå med da ble det mye bytting og kjæresten satt bare med et oppgitt blikk. Sånn blikk der du ser at han tenker "Not again!"

  Riktig nok er det ikke skoene som er problemet men de tragiske føttene mine som ikke klarer å enes i høye sko for en natt ute på byen. Så da ble det flate sko, og jeg våknet opp i dag med helt fine føtter og ingen plaster. Sist gang vi var ute så måtte vi stoppe på en butikk og kjøpe en hel pakke med plaster. Jeg hadde så sinnsykt vondt i føttene etter kun noen timer, og det så ikke veldig flatterende ut med plaster over begge føttene. 

  Men, han elsker meg for det om. Kanskje jeg bare skal gå uten sko for alltid? 

  Anyways, tro det eller ei men jeg har gjort en videoblogg. Jeg? Videoblogg? Nei, nå tuller du. Jepp, og det er min første ever. Det tok meg bare 7 år, haha.

  Jeg må si at jeg føler meg sinnnsykt klein foran kamera, og naboene ser på meg rart når de går forbi leiligheten og trur jeg snakker til veggen. Videobloggen er på engelsk, fordi jeg blogger mest på min engelske blogg, som du finner her 

  Håper dere er greie med meg og ikke ler. Jeg er heller ikke noe flink med video redigering så tilgi meg for den brå slutten. Men. man må jo starte en plass, right? 

  Jeg trives veldig i den nye leiligheten, og ser for meg å bo her en god stund. Nå har jeg skrevet 1 års kontrakt og har kun bodd her i 1 mnd. Gleder meg til å se hvordan det blir med de fremtidige møblene jeg skal kjøpe.   Hylle fra IKEA, perfekt hvis du ikke har så mye plass ellers. Jeg elsker Audrey Hepburn som du sikkert ser, puten er fra Ebay, bildene har jeg laget selv.  

  Garderoben min 

  Det var de bildene! Fortell meg gjerne hva dere synes om videobloggen :) 

   


  Love?

  #Mote #Blogg #Inspirasjon #Livsstil #Helg #Interiør #HusOgHjem #Hverdag

   

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits