• 30.09.2010 - 19:08
30.09.2010

Do you care?

Det er mye vi ikke ser, det er mye vi ikke legger merke til, og det er mye vi vil skjule. Vi tar våre nærmeste for gitt og forventer at de skal være der for oss uansett hva, vi tenker på oss selv og trur vi er den eneste i verden som har det vondt. I hver familie, i hver vennegjeng hos en hver person finnes det problemer og hemmeligheter som er vanskelig å finne svar og en løsning på. Det foregår mye mobbing hver dag, i skolegården, i klasserommet, og ute generelt.

 

Mye av mobbing fører til selvskadeforsøk, dårlig selvtillit og i verste fall selvmord. Jeg har vært igjennom mobbing, mange andre har vært igjennom det samme, kanskje til og med du som leser dette har vært igjennom det? Det er mange spørsmål vi stiller oss selv når slikt forekommer, om det er deg selv det er noe problem med, eller om det er mobberne, og om det de sier om deg er sant. Hvert eneste menneske er like mye verdt, og mobbing er mange av årsakene til selvmord i dag!

 

Min histore:

Jeg har vært igjennom veldig mye mobbing,banking og rykter. Jeg klarer ikke helt å legge det bak meg, men, jeg vet at jeg ikke kan la det stoppe meg i å leve videre. Jeg er glad for at jeg snart er 18 år og at alt det som har skjedd er fortid. Jeg er glad for at jeg kan rive ut arket fra den utskrevne tegneblokken min og starte på nytt.  Det er vanskelig å snakke med noen og stole på noen når man har det vondt, men det hjelper. Så jeg råder dere som har blitt mobbet om å snakke med noen om det! Den dag i dag sliter jeg veldig mye med selvbilde og kan tenke mye negativt om meg selv, og jeg skulle mange ganger ønske at jeg bare kunne gjemme meg i et mørkt rom. Sliter også en del psykisk, og har ofte selvmordstanker. Skulle selvfølgelig ønske at jeg aldri ble mobbet, men mye av det som skjer er ikke noe man kan gjøre så mye med. Jeg har lovt meg selv at uansett hva som skjer så skal jeg ikke la det knekke meg. Jeg kan innrømme at jeg har mye sorg og følelser inni meg som jeg ikke helt får ut og ikke kan sette ord på, men jeg jobber meg igjennom det og håper at ting vil bli bedre.

 

Jeg så filmen til Sara på VOE sin blogg, og det innspirerte meg i å skrive et innlegg om akkurat tema " mobbing", selvom dette er en moteblogg.

 

Du kan se filmen her:

 

Laget av Sara Tandberg.

 

Har du blitt mobbet? Hva synes du om filmen?

 • 30.09.2010 - 16:15
30.09.2010

UpdateHey där! Beklager for dårlig oppdatering, men jeg har blitt syk og kan ikke gjøre så mye mer enn å holde senga.

Jeg minner dere på spørsmålsrunden som jeg har, og at jeg holder den fram til klokken 18.00 den 1. oktober. Så det er enda mulig å delta på den fram til videobloggen blir laget! Skal se om jeg får svart på alle, det var mange like spørsmål som har kommet inn så langt, og noen private som jeg helst ikke vil svare på.

 


ahhh, I love my wedges <3

 

Hvordan er formen deres? noen syke?

 • 27.09.2010 - 12:56
27.09.2010

Spørsmålsrunde- Svarer med videoblogg [ avsluttet]

Nå skal jeg ha spørsmålsrunde, du kan spørre om hva som helst, bare det er relevant og noe jeg kan svare på.

Anonyme kommentarer kommer ikke med, så skriv navnet ditt/bloggen din/Avsluttes 1. okt.

 • 27.09.2010 - 09:03
27.09.2010

Innspo: Leather shorts

Trykk her så finner du lær-shortsen de har på BikBok

Jeg elsker denne shortsen, og jeg har så sykt lyst på den!! Its the final thing to get my closet perfect, I soo need one!

Perfect to combinade with..


basic sweat. and black basic wedges...

 

Love?

 • 26.09.2010 - 00:18
26.09.2010

Makeup tutorial : Eyes

Jeg elsker å ha en veldig sofistikert look. Sotete øyne, en basic øye-skygge og litt eyeliner der jeg vil markere. Når jeg legger sminke begynner jeg med lyse og avslutter med det mørke. For eksempel når jeg skal bygge opp formen på øyelokket mitt begynner jeg alltid med en lys øye-skygge, gjerne med litt kobberfarge. Etter en lys bruker jeg en mørkere, for eksempel mørkebrun eller lysebrun, alt ettersom hva slags farge jeg skal avslutte med, og jeg pleier å bruke sort.
En annen ting jeg liker å gjøre er å ta litt øye-skygge under øyet som har samme farge som på øyelokket, samt eyeliner for å markere og forstørre øynene mine. Som siste punkt legger jeg lys øye-skygge over øyet helt til der øyenbrynene slutter. En simple og enkel look!

 

Sminketips:

Har du grønne, blåe eller grønnblåe øyne? Marker øynene med en eyeliner i enten blå eller en annen grønntone. Det er en fin måte å få fram fargen i øynene dine, et enkelt og smart triks!


Love?

 • 25.09.2010 - 21:18
25.09.2010

Pictures - Like a dynamite

 Sayiing eooohh ....

 

Love?

 • 24.09.2010 - 23:48
24.09.2010

Jeg vil lese DIN blogg!!

Skriv igjen bloggen din HERJeg elsker moteblogger,fotoblogger og blogger om andres spennende liv, så hvis du mener du har en bra blogg så del den gjerne med meg :)

 • 24.09.2010 - 16:50
24.09.2010

I love autumn, because I can wear my favourite sweater


Wedges- Bianco- Sweater- BikBok-Ring- BikBok-Necklace-Glitter-Earrings-GinaTricot - Jacket-H&M-Purse-Kappahl

Note: This is not todays outfit, just an example!

 

Love?

 • 23.09.2010 - 22:14
23.09.2010

What to wear tomorrow

 
wedges-bianco-skinnjakke-butikk i Fredrikstad-Skjerf- H&M- Topp- GinaTricot- smykke-glitter

 

goodnight! <3

 

Love?

 • 23.09.2010 - 21:15
23.09.2010

Hva skal jeg blogge mer om?

Jeg har nå drevet denne bloggen i snart 2 år. Det har hatt sine oppturer og nedturer, men jeg mener bloggen min har blitt mye bedre siden første gangen jeg begynte å blogge. Jeg har gått fra noen hundre til flere tusen lesere i løpet av disse 2 årene, og det har vært utrolig gøy!  Jeg hadde aldri trudd at så mange ville lese min blogg, og det er jeg jo kjempe takknemlig for :) Jeg ble også kåret til ukens blogg på blogg.no helt plutselig, noe som var utrolig gøy da fikk jeg smake litt på topplisten, hehe.

 

Før handlet bloggen min om livet mitt generelt, mens nå handler den for det meste om mote,shopping altså generell mote. Jeg har fått for det meste bare positive og konstruktive kommentarer her inne, og noen negative. men det følger jo med når velger å dele livet sitt på nettet, også sine meninger. Alle kan ikke være enig i det du skriver, og det er jo forståelig :)

Nå i det siste har jeg vært litt usikker på hva jeg skal blogge om, og jeg hadde satt pris på om dere som leser bloggen min kan skrive i kommentarfeltet under hva jeg skal blogge mer om.

Hva skal jeg blogge mer om? Noen ønsker?

Mer mote? Flere outfit innlegg? VS eller HOT/NOT? Motetips,anbefaling? Videoblogg om sminke/klær/mote? eller noe annet?

Jeg kan ikke love at jeg kan oppfylle ønsker men jeg kan ihvertfall prøve :)


 • 23.09.2010 - 17:22
23.09.2010

I want this from brandos.no

Jeg har lett etter leopardwedges i utrolige mange skobutikker på nett, som faktisk er fine. De på Bianco mener jeg er kjedelige og noe som de fleste har fordi det er så åpenlyst og står MIDT i skosamlingen på mest populære skoinnkjøp! Jeg synes det er så bortkasta penger å bruke penger på noe som alle andre har, sånn som den baseball jakken, kjøpte 2 og jeg bruker de kanskje en sjelden gang..

Men,jeg klikket meg en tur innom NORGES STØRSTE SKOBUTIKK på nett, og gjett hva jeg fant der?Verdens fineste wedges i leopard!! // www.brandos.no

De koster 1 149 kr og det er gratis frakt!  http://www.brandos.no/friis-company/rosina-1049052-092-leopard/a18599#

 

Love?

 • 22.09.2010 - 21:20
22.09.2010

I love this new buy, leopard earrings ++Smykke - Glitter - Øreringer- Glitter

 

Love?

 • 21.09.2010 - 23:06
21.09.2010

The little black dress to partys


I love it! Its basic, simple and easy to put on.

Noe jeg liker og som jeg har sagt før er klær som er basic, fordi da kan du matche og bruke fantasien til å skape et kult antrekk. Sånn som jeg har gjort over, tok på meg en helt vanlig svart kjole, og rocket det til med et kult smykke+ matchende wedges.

En helt ordinær kjole i enten sort eller grått ser kanskje kjedelig ut, men hvis du bruker noe stilig tilbehør, et belte til eller noen kule sko så er det mere stilig enn basic. Det kommer bare annpå hva man gjør det til selv, fantasi er nummer 1 i fashion. Hvis ikke så ville jo alle designere kopiert hverandre, ikke sant? Jeg elsker å bruke fantasien min til noe kreativt. Men det meste av kreativitet får man jo også fra innspirasjoner i blader osv, for å få noe som hjernen kan spinne mer på. Jeg er ihvertfall veldig fan av basic, more basic, more fun!

 

Love?

 • 21.09.2010 - 12:23
21.09.2010

Lether shorts, hot or not?

                                                                                                                                           

weheartit.com

Mange av dere har sikkert delte meninger om shortsen, men jeg synes den er dritkul hvis du kombinerer det med noe som passer. Foreksempel en ordinær skjorte i nudefarge eller beige, alt ettersom hva man liker. Jeg skal ihverfall skaffe meg en :)

Hot or Not?

 • 20.09.2010 - 15:57
20.09.2010

Det Nye, love this magazine

Nå skal jeg kose meg kjempemasse med dette bladet, og hente innspirasjon til nye antrekk! :) Jeg har hatt en lang skoledag og føler for å sove litt! Noen ganger iblant fortjener man litt pause fra blogg, er bare for 1 dag. Men, dere vet jo aldri med meg, plutselig så kommer det et blogginnlegg likevel.

 

Leser du DET NYE?

 • 20.09.2010 - 00:57
20.09.2010

Hør min nye sang HER

Det er lenge siden jeg har skrevet og publisert en ny sang, så nå har jeg endelig fått gjort det! Sangen jeg har skrevet og synger heter " My feelings". Beaten har jeg funnet på nettet og er ikke laget av meg. Jeg ble ihvertfall veldig fornøyd, til tross at jeg er litt nuub i sånn studioprogram osv, så ble det bra :) Man hører at det skurrer litt i micen, men det får det så være. Håper dere liker den da!

Vil gjerne høre hva dere synes?

 • 19.09.2010 - 20:04
19.09.2010

Boys can be fashionable too

Det er ikke bare jenter som har god stil, gutter kommer også under kategorien "fashion". Det er mye fokus på hårmoten hos gutter, det som er veldig hot nå er kort, litt skinna på siden, noe jeg synes er dritkult på gutter! Selvfølgelig ikke alle som kler det, men de fleste som får sånn hår passer til det, pågrunn av ansiktsform osv. Mange gutter som har ovalt ansikt. Det er bra at noen gutter skiller seg ut fra mengden når det kommer til håret, hvis ikke blir det for mainstreamt og kjedelig i mengden.

De fleste mannlige trendsettere har tatt til seg slikt hår, og det er dødskult!


http://lookbook.nu/look/1092855-plainness


http://lookbook.nu/look/916965-http-kanal5-se-andreaswijk

Så hva synes dere jenter? Love?

 • 19.09.2010 - 16:37
19.09.2010

Outfit today, basic green


I am all into basic, I love wearing scarf, big and soft sweater, and wedges...

 

Love?

 • 19.09.2010 - 14:40
19.09.2010

Todays shoot of Dennis, taken by me

På fredag tok jeg noen "modellbilder" av Dennis, og jeg må si at de ble ganske brae! Det ser ut som at en modellkariere kunne vært noe for han, fordi han er sykt fotogen. Jeg tok ihvertfall noen bilder med mitt supre nye kamera, og redigerte dem i photoshop. Dennis har også utrolig bra stil :)


Love?

 • 19.09.2010 - 03:19
19.09.2010

Leserspørsmål, Wedges
Jeg har fått en del spørsmål om Wedgsene mine, så jeg tenkte å ta spørsmålene i eget innlegg.

Hvor kjøpte du de sorte wedgsene? Jeg kjøpte dem på Bianco, og de kostet 500 kr

Hva koster de wedgsene du har på profilbilde? Og hvor er de fra? Det har jeg allerede svart på, men jeg kan si at jeg kjøpte mine i Fredrikstad. Men, har vel ikke så mye å si siden det er Bianco mange steder!

Hvilken skostørrelse bruker du, og hvor høy er du? Jeg bruker vanligvis 38-39 men det kommer annpå hvordan sko det er, og jeg er 165 høy trur jeg.

Er wedgsene dine fra Nelly.com? Nei, det er de ikke! Mine er fra Bianco:)

Håper dere fikk svar på spørsmålene deres, og at jeg svarte godt nok!

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits