Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 5

  Bli inspirert av Elle, Gatemote

  Legg igjen en kommentar
  3

  Tvunget til stillhet

  Følelsene mine, de ysle følelsene mine har tatt over meg helt. Kjenner ikke igjen min egen tankegang, eller pusten. Hvor er pusten min blitt av? Når kan jeg puste lettet ut og vite at alt går bra? 

   

  Jeg kjenner det dunker hardt i hjerte mitt, tunge, harde slag som går i takt med klokken som henger på veggen. Hvor ble av tiden? Tiden har gått så fort, har jeg gått glipp av noe?

     Jeg vil ikke føle noe mer, jeg vil ikke tenke på hva som egentlig skjer med meg. Jeg vil bare glemme at jeg tenker og stanse tiden, kan jeg stanse tiden? Halsen min klumper seg og tårene bare triller ned. Hvorfor gråter jeg? 

   

  Blir bare sittende her å se på det tomme arket jeg har foran meg, hva skal jeg begynne teksten med? At jeg er lykkelig, eller at jeg ikke vet hva jeg er ? Tvunget til stilhet, bare en haug med meningsløse ord. Hvorfor betyr ikke ordene noe lenger? 

   

  Legg igjen en kommentar
  6

  Sannheten om modellbransjen

  • 26.09.2011 kl.16:27
  • Kategori: Blogg

  Det er så mange muligheter der ute for de som vil bli modeller. Overralt på facebook finner du modellgrupper der du kan legge ut bilder av deg på gruppen så får du "likes" og vurdering av modellspeiderne, og hvis du er ekstra heldig blir du kontaktet og spørt om du vil være med i foreksempel " ModellBransjen Norge" og bli hostet opp som modell der. Det er mange som har blitt lurt og ikke minst svindlet av Modellbransjen Norge. Jeg synes det er lite fokus på hva som er en trygg modellbransje og ikke.Selvfølgelig, melder du deg inn i en modellbransje og blir utnyttet, er det på eget ansvar. Men, det finnes som sagt mye svindling og utnytting i bransjen, det er dette flere og flere burde tenke litt på. Det er ikke alltid det er like trygt som det høres ut som, tvert imot. En proffesjonell modellspeider ber deg ikke om å sende nakenbilder, eller ringer deg en dag for å høre om dere skal møtes. 

  Spessielt de jentene som ønsker seg modelljobb, men hvordan modelljobb da? Kle seg naken foran fotografen, og angre vilt etterpå? Eller holde seg innenfor en mere proffesjonell bransje?. Intrykket jeg har fått av ModellBransjen Norge er at det er en veldig uproffesjonell bransje. Lite informasjon, bare løgn og bedrageri. 

   

  Jeg synes det er drøyt at 15/16 åringer blir lurt inn i dette, og får drømmen sin knust og blir utnyttet på det verste. Du kan blant annet lese denne jenta sin historie om hovedpersonen som står bak bransjen. Vil ikke understreke noe navn, det kan dere lese mer om her, og hvis dere vil lese mer om selve sannheten om bransjen kan dere trykke her

   

  Litt om min erfaring med denne hovedmannen: 


  Han kontaktet meg på facebook. Han tilbød seg å være managern min og hjelpe meg videre med musikken. Han foret meg med løgner, til og med snakket med foreldrene mine og lovte dem at dette var seriøse greier, etterhvert vi hadde blitt kjent med han tok vi sjangsen og jeg fikk møte han i Oslo.  Men, denne mannen hadde mye mer i tankene enn bare å hjelpe meg med musikken. Jeg sier bare, glad han er blitt oppdaget og at sannheten endelig har kommet ut. Det at han er en svindler er noe jeg har vist siden i fjor, men uten bevis som sagt er det lite man får gjort. Heldigvis har noen tøffe jenter stått ut med sin historie og nå trur heldigvis folk på at han faktisk er mere enn bare en modellspeider. Jeg har lært av hendelsen, og at det ikke finnes slike tiltak som kan kalles " Proffesjonelle". Anbefaler ALLE å spre ordet, så slipper vi flere slike brutale utfall.  

   

  Hva mener du om denne saken?


  Legg igjen en kommentar
  26

  Hva er bloggen din?

  • 26.09.2011 kl.13:01
  • Kategori: Blogg

  Hva er bloggen din? Vil ha flere blogger å lese!!! 

   

  Legg igjen en kommentar
  11

  Bursdagsoutfit, Leopard Topp

   

  Topp/BikBok Shorts/BikBok Veske/Nelly.com Wedges/London Smykke/Glitter

   

  Love?

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits