• 28.09.2011 - 00:22
28.09.2011

Bli inspirert av Elle, Gatemote

 • 27.09.2011 - 00:57
27.09.2011

Tvunget til stillhet

Følelsene mine, de ysle følelsene mine har tatt over meg helt. Kjenner ikke igjen min egen tankegang, eller pusten. Hvor er pusten min blitt av? Når kan jeg puste lettet ut og vite at alt går bra? 

 

Jeg kjenner det dunker hardt i hjerte mitt, tunge, harde slag som går i takt med klokken som henger på veggen. Hvor ble av tiden? Tiden har gått så fort, har jeg gått glipp av noe?

 Jeg vil ikke føle noe mer, jeg vil ikke tenke på hva som egentlig skjer med meg. Jeg vil bare glemme at jeg tenker og stanse tiden, kan jeg stanse tiden? Halsen min klumper seg og tårene bare triller ned. Hvorfor gråter jeg? 

 

Blir bare sittende her å se på det tomme arket jeg har foran meg, hva skal jeg begynne teksten med? At jeg er lykkelig, eller at jeg ikke vet hva jeg er ? Tvunget til stilhet, bare en haug med meningsløse ord. Hvorfor betyr ikke ordene noe lenger? 

 

 • 26.09.2011 - 16:27
26.09.2011

Sannheten om modellbransjen

Det er så mange muligheter der ute for de som vil bli modeller. Overralt på facebook finner du modellgrupper der du kan legge ut bilder av deg på gruppen så får du "likes" og vurdering av modellspeiderne, og hvis du er ekstra heldig blir du kontaktet og spørt om du vil være med i foreksempel " ModellBransjen Norge" og bli hostet opp som modell der. Det er mange som har blitt lurt og ikke minst svindlet av Modellbransjen Norge. Jeg synes det er lite fokus på hva som er en trygg modellbransje og ikke.Selvfølgelig, melder du deg inn i en modellbransje og blir utnyttet, er det på eget ansvar. Men, det finnes som sagt mye svindling og utnytting i bransjen, det er dette flere og flere burde tenke litt på. Det er ikke alltid det er like trygt som det høres ut som, tvert imot. En proffesjonell modellspeider ber deg ikke om å sende nakenbilder, eller ringer deg en dag for å høre om dere skal møtes. 

Spessielt de jentene som ønsker seg modelljobb, men hvordan modelljobb da? Kle seg naken foran fotografen, og angre vilt etterpå? Eller holde seg innenfor en mere proffesjonell bransje?. Intrykket jeg har fått av ModellBransjen Norge er at det er en veldig uproffesjonell bransje. Lite informasjon, bare løgn og bedrageri. 

 

Jeg synes det er drøyt at 15/16 åringer blir lurt inn i dette, og får drømmen sin knust og blir utnyttet på det verste. Du kan blant annet lese denne jenta sin historie om hovedpersonen som står bak bransjen. Vil ikke understreke noe navn, det kan dere lese mer om her, og hvis dere vil lese mer om selve sannheten om bransjen kan dere trykke her

 

Litt om min erfaring med denne hovedmannen: 


Han kontaktet meg på facebook. Han tilbød seg å være managern min og hjelpe meg videre med musikken. Han foret meg med løgner, til og med snakket med foreldrene mine og lovte dem at dette var seriøse greier, etterhvert vi hadde blitt kjent med han tok vi sjangsen og jeg fikk møte han i Oslo.  Men, denne mannen hadde mye mer i tankene enn bare å hjelpe meg med musikken. Jeg sier bare, glad han er blitt oppdaget og at sannheten endelig har kommet ut. Det at han er en svindler er noe jeg har vist siden i fjor, men uten bevis som sagt er det lite man får gjort. Heldigvis har noen tøffe jenter stått ut med sin historie og nå trur heldigvis folk på at han faktisk er mere enn bare en modellspeider. Jeg har lært av hendelsen, og at det ikke finnes slike tiltak som kan kalles " Proffesjonelle". Anbefaler ALLE å spre ordet, så slipper vi flere slike brutale utfall.  

 

Hva mener du om denne saken?


 • 26.09.2011 - 13:01
26.09.2011

Hva er bloggen din?

Hva er bloggen din? Vil ha flere blogger å lese!!! 

 

 • 24.09.2011 - 17:10
24.09.2011

Bursdagsoutfit, Leopard Topp

 

Topp/BikBok Shorts/BikBok Veske/Nelly.com Wedges/London Smykke/Glitter

 

Love?

 • 23.09.2011 - 14:56
23.09.2011

Dagens Outfit Innspirasjon

Nå er det lenge siden jeg har hatt Innspirasjon innlegg. Der dere får se et antrekk som jeg har satt sammen fra garderoben. Trur jeg skal begynne med det igjen! :)

 Hatt/HM Shorts/Lindex Topp/Nelly.com Wedges/London

 

Love?

 • 23.09.2011 - 11:42
23.09.2011

Hot or Not?

Det er ikke bare jenter som kler seg bra, også gutter kan være moteriktige. Plukket ut noen tøffe guttestiler som falt i smak. Elsker gutter som tør å kle seg litt anderledes, enn bare jobbebukse og vans. Gutter med hatt er selvfølgelig veldig hot!!

 Love?

 • 22.09.2011 - 13:39
22.09.2011

Topp 4 høstfavoritter

Jeg har plukket ut mine topp 4 høstfavoritter: 

Dette er mine 4 favoritter for høsten. Den rutete skjorten er alltid like hot hver høst, kjøpte den på BikBok for 2 år siden. Passer også perfekt under fuskepels vesten. Jakken er fra Secondhand, og kjøpt i høst. Elsker den, passer til det meste, og er ganske casual. Fuskepels vesten er fra VeroModa, absolutt et godt kjøp. Kjøpte jeg for 2 år siden, så kan bruke den enda. Vesken som er veldig Mulberry-ish, er fra Singapore, var der i begynnelsen av februar i år. Absolutt en av mine favorittvesker, god plass og ikke minst passer til det meste. Jeg har flere høstfavoritter i skapet, kanskje vise noe i morgen?

 

Nå har jeg tenkt meg en tur til byen, ingen vits å sitte inne når det er så fint vær ute :)

 

Love?

 • 22.09.2011 - 10:27
22.09.2011

Motespalte: Invester i varme gensere

Nå som det er vinter kler vi oss ekstra godt med klær. Hva er vel ikke mer deiligere enn å vanke rundt i strikkegensere, skinnhansker og uggs? Alt kler den smukke! Jeg elsker desemberstilen. Den som kommer år etter år, som aldri går av moten. Det er vel den mest omtalte moten vi tyr til hvert halvår, og er også noe som blir solgt ekstra mye, med tanke på kvalitet og varigheten. Pels, skinn, velur, ull, you name it. Blir like mye brukt hvert år. Noe jeg også liker med denne stilen er at vi trenger ikke bytte den ut, det er like mye trend år etter år. Jeg kan bruke strikkegenseren jeg kjøpte i 2008 like mye nå som jeg brukte den da.


Det er ikke uten tvil at dette er en vinner. Det holder oss varm år etter år og kan forbli i skapet til neste vinterdag, ihvertfall noe å investere i mener jeg :)

 

 

Dere må forresten besøke denne bloggen, en veninne av meg som heter Susann og blogger om alt mulig. Flott og gjenkjennelig design, og ikke minst flotte bilder. Verdt å ta en titt!

 

 

 • 21.09.2011 - 20:48
21.09.2011

Fortsette å blogge her?

Til tross for at jeg har ny blogg, den finner du her. Så savner jeg noen ganger å blogge her, hva mener dere? Fortsette denne bloggen? Men, gidder ikke hvis det er ingen som vil, og hvis du vil at jeg skal fortsette så må du kommentere. Trenger litt responser nå i og med at jeg er veldig usikker :)

 


Photo by: Me

 • 15.09.2011 - 16:05
15.09.2011

Bloggkontoret

 This is where the magic happend...Hey folkens. Har brukt den siste tiden min på å ommøblere rommet mitt. Laget til et eget "blogg" kontor. Der jeg har samlet sammen alt fra moteblader til skisseark. Skal også pynte opp veggen med inspirasjonsbilder, tegninger osv. Alt som trengs til den nye bloggen min. Nå er det ikke lenge til det hele blir lansert, hvis du vil vite mer og lese litt om prosjektet kan du trykke her. Kommer til å blogge noe på denne bloggen, men når den nye bloggen er ferdig vil jeg slutte på blogg.no for godt. Men, kommer ikke til å slette bloggen så gamle innlegg og bilder vil fortsatt være tilgjengelig :) 

 

Love?

 • 14.09.2011 - 17:26
14.09.2011

Antrekk: Hot or Not?http://stockholm-streetstyle.com

 

Hot or Not?

 • 13.09.2011 - 21:23
13.09.2011

Trendy feststil

Selvom det er kaldt ute og bladene på trærne er gule, finnes det heldigvis litt farger i sesongens trender. Høsten byr på mye mer enn bare vind og regnværskyer. Slik blir du festfin til høstnatten. 

Tubekjole/Nelly.com Sko/Nelly.com Ring/Nelly.com Earcuff/Nelly.com Konvoluttveske/Asos.com


Sesongens hotteste sko er selvfølgelig de høyhelte platåskoene Jeffrey Campbell. Glitter og glam og glorete tilbehør er noe som tar fokuset i neste sesong, skal ikke se bort ifra at skoene vil være litt mer pyntet når det første snøfugget kommer.Noe som også er superhot er slike konvoluttvesker, lett å ta med seg og god plass til det mest nødvendige, som kredittkort, penger, sminke osv. Dette er ihvertfall noe jeg kunne tenkt meg å gå med :) 

 

Love?

 • 13.09.2011 - 17:40
13.09.2011

Dagens Anbefaling: BigBold MascaraDagens lille anbefaling er denne supermascaraen. BigBold Isadora Volumize Mascara.. guud som jeg elsker den! Gir fantastiske vipper, uten klumper og sitter også lenge på. Har prøvd mange mascarer men dette må være den beste jeg har prøvd. Til og med bedre enn den vibrerende mascaren som var best i test. Jeg mener den gir samme effekt som den fra Dior, kanskje enda bedre. Anbefaler ihvertfall alle sminkeelskere å kjøpe denne lille saken, perfekt å ha i sminkepungen til enhver tid. 

 

Fant denne blant godbitene i goodiebagen.... 

Dns 
Prøvd den? Hva synes du?

 • 12.09.2011 - 23:35
12.09.2011

Hverdagstips: Björn Axen

Nå har jeg tenkt til å anbefale et stylingprodukt for håret. Fikk Styling Powder Spray i goodiebagen fra streetstyle festen, så måtte teste den ut, har testet ut shampooen tidligere og må innrømme at det gjorde virkelig underverker for håret mitt. Jeg elsker Björn Axen produktene!! Gir deg et supert resultat og er heller ikke så stive i prisen. Sprayen får du kjøpt for under 100 kroner på Vita, og det finnes også en større variant til ca 200 kroner. Så absolutt verdt pengene!! 

 Sprayen gir deg et mykere og bedre hår med volum. Dette er altså mitt beste hverdagstips. Det er ikke alltid jeg har tid til å ta serium/krem i håret, så sprayen får virkelig håret mitt til å smile, og ikke minst til å se stylet og pent ut. Sprayen kan du bruke når som helst, og du trenger ikke dusje håret før bruk. 

 

Fremgangsmåte: Bruk sprayen i hårluggen, eller oppe ved håret. Pass på å ikke bruke for mye, da vil resultatet bli fettet hår. Jeg anbefaler ikke å bruke sprayen på hele håret, bruk den der du trenger det mest. Den feilen gjorde jeg, det resulterte i utvasket hår. Håper dere likte mitt lille hverdagstips! 

 

Love?

 • 12.09.2011 - 11:40
12.09.2011

Outfit fra Lanseringsfesten

Superparet!! 

 

Valgte en hvit lacekjole under skinnjakken, og kjørte på med et par enkle nude pumps. Røde lepper er hot i høst, så det var ikke uten tvil at jeg valgte litt farge på leppene den kvelden. Koste meg utrolig mye! Som accesorise brukte jeg et par vintage ringer, som matchet rødfargen på leppene. 

 

Love?

 • 11.09.2011 - 19:22
11.09.2011

Stjel denne citygirlstilenJeans/BikBok Bag/Nelly.com Briller/RayBans Hatt/BikBok Wedges/Nelly.com Skjorte/BikBok Jakke/BikBok

 

Love?

 • 11.09.2011 - 17:15
11.09.2011

Bilder fra Lanseringfest

Hey kjære lesere! 


Nå er jeg endelig kommet hjem, har vært en fantastisk Oslotur. Gleder meg til neste gang!! Tenkte å vise dere noen bilder som ble tatt på Torsdag. STREETSTYLE bladet kommer ut i morgen i alle butikker og der de selger magasiner/blader. Vi som ble invitert på festen var så heldig å fikk med oss første utgaven hjem i goodiebagen. Tittet litt på bladet, og må si at jeg er veldig fornøyd som leser. Skal ikke se bort ifra at jeg kjøper bladet fremover. 

 

På festen var det Gratis champagne til alle gjestene, og snacks. Relativt grei musikk, men veldig god stemning. Heldig som fikk lov til å være med på lanseringsfesten!

 

 

Møtte på to fantastiske bloggere, TommyLife og Marthe Borge. 

 

 

 

Møtte også på søte Lea Reiff. mmm... delicious..Kveldens hotteste par!! 

 

 Det ble også tatt en del bilder av en fotograf fra Hipster.no.. Men, bildene har ikke blitt lagt ut enda! Har ihvertfall kost meg masse på festen!! 

 

 • 10.09.2011 - 19:49
10.09.2011

Fyll og fanterier

Da er leiligheten til Maria shainet opp, nå venter vi bare på gjestene som skal komme. Glasset er fyllt opp og musikken er på full guffe. Dette skal bli en minnerik kveld med de beste! 

 

Drar hjem i morgen til Tromsø, så skal nyte min siste dag i Oslo så godt jeg kan!!! 

 

 

merke fra leppene mine er et godt tegn på at det skal drikkes i kveld!! 

Kos dere masse i kveld :))) 

 • 10.09.2011 - 17:36
10.09.2011

Style VS Style


http://stockhom-streetstyle.com 

 

Hvilken stil liker du best?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits