Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 1

  Dagens Høst Inspirasjon

  Nå er høsten kommet for å bli. Pakket bort alle sommerkjoler,sko ned i kofferter. Jeg føler at dette kommer til å bli en lang høst, og vinteren enda lengre! Men, hvis det er noe jeg gleder meg til da er det halloween, julaften og nyttårsaften. Tenker det blir koselig å feire jul i den nye leiligheten :-) Samt nyttårsaften, nå som jeg får en leilighet med terasse trur jeg det blir mange sene kvelder sammen med veninner, der vi drikker vin og snakker gossip!

  Jeg er egentlig en veldig sommerperson og foretrekker strand og bading, fremfor snø og hytteturer, men høsten kan være veldig koselig! Det beste med høsten er jo også de fine høstfargene. At du kan gå i varme klær, deilige pelskåper,trenchcoats osv. Luer,hansker og tøffe støvler. Det beste med høsten er at du kan kose deg under dynen med god samvittighet sene høstnetter, der du hører regnet fosse ned og drikke deilig kakao. Kjenner jeg gleder meg allerede! 

  Hva liker du med høsten?

  http://weheartit.com

  Legg igjen en kommentar
  0

  Pakke i posten, flytteprosjekt

  Hey fininger. Det har vært veldig mye stress de siste dagene, så de har blitt lite blogging. Lover ihvertfall full oppdatering i nyleiligheta:-) Driver nå å pakker alle tingene mine som jeg skal ha med til det nye hjemmet mitt. Har funnet ut at jeg har altfor mye klær, og masse klær som jeg aldri har brukt. Kanskje selge noe på bloggen? 

  Når jeg kom hjem i stad ventet det en hentelapp på bordet til meg, da ble jo bare denne dagen enda bedre. Det er goodiebagen jeg vant fra en konkurranse jeg hadde meldt meg på, spennende å se hva som ligger oppi. Elsker pakker i posten :-) Det å flytte er et prosjekt i seg selv, og akkurat nå eier jeg bare klær, kofferter og et klestativ. NULL MØBLER! Så jeg må gå på skattejakt å se om jeg finner noe fint på finn. (Genial side). 

  Btw, les min siste artikkel om "Hvordan få perfekte krøller?" på trendspotmagasinet her

  Liker du å få pakker i posten?

  Legg igjen en kommentar
  6

  Ny leilighet, og livet smiler

  Hey fininger. Har så mye å fortelle, flytter som sagt inn i mitt nye hjem den 1 oktober. Det blir så utrolig deilig, endelig en egen plass å bo. Egen leilighet, egne regler, også kan jeg bestemme over hvordan det skal se ut. Interiør osv. Skal på Ikea med pappa snart så skal vi kjøpe litt nytt, det blir så gøy! Ser for meg hvordan det skal bli allerede. Jeg har som sagt drevet lenge med musikk, skriver egne låter osv og nå er jeg et steg nærmere drømmen. Som er platekontrakt. Å få gitt ut min egen musikk er alt jeg drømmer om! Skal skrive kontrakt, men med hva kan jeg ikke si enda. Men, gud jeg er i ekstase! Livet smiler virkelig :) 

  Music is my life, my passion and my religion

  Legg igjen en kommentar
  5

  Konkurranse: Vinn gavekortkode fra Goodnight Macaroon

  Hey fininger. Da var det på tide med en konkurranse, som jeg hadde lovet til dere. Det du kan vinne er en gavekort kode til shoppen deres. GoodNight Macaroon har veldig mye kult, og er en av de mest populære nettbutikkene i USA. Bloggere som fotballfrue, kayture osv har allerede lagt hjerte sitt i butikken, og du finner antrekkene deres på "lookbook" inne på shoppen. Jeg velger ut 3 heldige vinnere, som vinner $50 i gavekort hver som er ca 300 kr å shoppe for. Det kan vel ikke bli bedre?:) 

  Goodnight Macaroon selger veldig mye "high fashion", og det kommer nye trender hver uke. Moteikoner som KateMoss, Alexa Chung, og Olivia Palermo er deres store inspirasjoner. Jeg forelsket meg i butikken ved første øyekast, og nå er jeg så heldig at jeg har blitt sponset av dem! Så hvis du er høyt opptat av mote, og det "nye" anbefaler jeg å ta turen innom. Det kommer flere slike konkurranser i samarbeid med dem, så dette blir ikke første og siste. Håper dere liker konkurransen!  Slik deltar du i konkurransen: 

  - Lik HER, HER og HER, og kommenter at du har gjort det. 

  - Følg GoodNight Macaroon på bloglovin

  - Del innlegget videre på facebook eller twitter og tagg "GoodNight Macaroon" 

  - Skriv navn og mail inni kommentaren 

  Jeg sjekker om dere har gjort det som står over, de som ikke har gjort det blir desverre ikke med i trekningen. 

  Legg igjen en kommentar
  2

  Interiør til leiligheten

  Hei fininger. Sitter nå og ser på interiør osv til leiligheten. Gleder meg til å fikse det fint og koselig! Flytter inn neste uke, men det er ingen møbler der enda så må finne noe. Kom gjerne med tips hvor jeg finner kule ting. Tenker at stua skal være veldig chic, men samtidig veldig enkelt. Tenker et stor tøft bilde over sofaen, siden veggen er ganske lang og det blir litt kjedelig med bare en helt vanlig vegg. Tenker et bilde av Marilyn Monroe, eller noe annet tøft! Det er vel det beste med å flytte inn i noe nytt, mimre hvordan man skal ha det i det nye hjemmet. 

  Når det kommer til garderoben tenker jeg walk-in closet. Skal kjøpe et skap med god plass, så jeg kan sette opp hyller og diverse. En hylle for sko, tilbehør osv og en annen hylle med klær. Tenker også en egen plass for bukser,shortser. Trur det blir ganske kult, og med tanke på at det er god plass. Vi jenter vet dere, har jo så altfor mye klær og ting. Jeg elsker også det at leiligheten har terasse, tenk så fint det blir på sommeren å sitte ute å drikke smoothie, prate gossip med en veninne eller lese en god bok. Nå er det heller ikke lenge til Halloween så da skal jeg henge opp pynt og skremme naboene, haha. Neida. Men, gleder meg så utrolig mye til å flytte inn og trur jeg kommer til å få det kjempefint der! Jeg ser også på kattepuser, har lenge ønsket meg en pusi som jeg kan dulle og skjemme bort. Da blir det heller ikke så ensomt. For det kan jeg innrømme, hvis du bor alene blir det fort ensomt. Har ikke bestemt meg for hvordan type katt jeg vil ha, men når jeg ser henne vet jeg. Ja, jeg tenker jentekatt. Så blir det en ordentlig jenteleilighet, hihi. 

  Interiør Inspirasjon

  ahh, drømmer meg bort! 

  Bor du for deg selv?

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits