• 26.09.2012 - 16:15
26.09.2012

Dagens Høst Inspirasjon

Nå er høsten kommet for å bli. Pakket bort alle sommerkjoler,sko ned i kofferter. Jeg føler at dette kommer til å bli en lang høst, og vinteren enda lengre! Men, hvis det er noe jeg gleder meg til da er det halloween, julaften og nyttårsaften. Tenker det blir koselig å feire jul i den nye leiligheten :-) Samt nyttårsaften, nå som jeg får en leilighet med terasse trur jeg det blir mange sene kvelder sammen med veninner, der vi drikker vin og snakker gossip!

Jeg er egentlig en veldig sommerperson og foretrekker strand og bading, fremfor snø og hytteturer, men høsten kan være veldig koselig! Det beste med høsten er jo også de fine høstfargene. At du kan gå i varme klær, deilige pelskåper,trenchcoats osv. Luer,hansker og tøffe støvler. Det beste med høsten er at du kan kose deg under dynen med god samvittighet sene høstnetter, der du hører regnet fosse ned og drikke deilig kakao. Kjenner jeg gleder meg allerede! 

Hva liker du med høsten?

http://weheartit.com

 • 26.09.2012 - 14:04
26.09.2012

Pakke i posten, flytteprosjekt

Hey fininger. Det har vært veldig mye stress de siste dagene, så de har blitt lite blogging. Lover ihvertfall full oppdatering i nyleiligheta:-) Driver nå å pakker alle tingene mine som jeg skal ha med til det nye hjemmet mitt. Har funnet ut at jeg har altfor mye klær, og masse klær som jeg aldri har brukt. Kanskje selge noe på bloggen? 

Når jeg kom hjem i stad ventet det en hentelapp på bordet til meg, da ble jo bare denne dagen enda bedre. Det er goodiebagen jeg vant fra en konkurranse jeg hadde meldt meg på, spennende å se hva som ligger oppi. Elsker pakker i posten :-) Det å flytte er et prosjekt i seg selv, og akkurat nå eier jeg bare klær, kofferter og et klestativ. NULL MØBLER! Så jeg må gå på skattejakt å se om jeg finner noe fint på finn. (Genial side). 

Btw, les min siste artikkel om "Hvordan få perfekte krøller?" på trendspotmagasinet her

Liker du å få pakker i posten?

 • 23.09.2012 - 14:48
23.09.2012

Ny leilighet, og livet smiler

Hey fininger. Har så mye å fortelle, flytter som sagt inn i mitt nye hjem den 1 oktober. Det blir så utrolig deilig, endelig en egen plass å bo. Egen leilighet, egne regler, også kan jeg bestemme over hvordan det skal se ut. Interiør osv. Skal på Ikea med pappa snart så skal vi kjøpe litt nytt, det blir så gøy! Ser for meg hvordan det skal bli allerede. Jeg har som sagt drevet lenge med musikk, skriver egne låter osv og nå er jeg et steg nærmere drømmen. Som er platekontrakt. Å få gitt ut min egen musikk er alt jeg drømmer om! Skal skrive kontrakt, men med hva kan jeg ikke si enda. Men, gud jeg er i ekstase! Livet smiler virkelig :) 

Music is my life, my passion and my religion

 • 22.09.2012 - 17:42
22.09.2012

Konkurranse: Vinn gavekortkode fra Goodnight Macaroon

Hey fininger. Da var det på tide med en konkurranse, som jeg hadde lovet til dere. Det du kan vinne er en gavekort kode til shoppen deres. GoodNight Macaroon har veldig mye kult, og er en av de mest populære nettbutikkene i USA. Bloggere som fotballfrue, kayture osv har allerede lagt hjerte sitt i butikken, og du finner antrekkene deres på "lookbook" inne på shoppen. Jeg velger ut 3 heldige vinnere, som vinner $50 i gavekort hver som er ca 300 kr å shoppe for. Det kan vel ikke bli bedre?:) 

Goodnight Macaroon selger veldig mye "high fashion", og det kommer nye trender hver uke. Moteikoner som KateMoss, Alexa Chung, og Olivia Palermo er deres store inspirasjoner. Jeg forelsket meg i butikken ved første øyekast, og nå er jeg så heldig at jeg har blitt sponset av dem! Så hvis du er høyt opptat av mote, og det "nye" anbefaler jeg å ta turen innom. Det kommer flere slike konkurranser i samarbeid med dem, så dette blir ikke første og siste. Håper dere liker konkurransen!Slik deltar du i konkurransen: 

- Lik HER, HER og HER, og kommenter at du har gjort det. 

- Følg GoodNight Macaroon på bloglovin

- Del innlegget videre på facebook eller twitter og tagg "GoodNight Macaroon" 

- Skriv navn og mail inni kommentaren 

Jeg sjekker om dere har gjort det som står over, de som ikke har gjort det blir desverre ikke med i trekningen. 

 • 21.09.2012 - 16:25
21.09.2012

Interiør til leiligheten

Hei fininger. Sitter nå og ser på interiør osv til leiligheten. Gleder meg til å fikse det fint og koselig! Flytter inn neste uke, men det er ingen møbler der enda så må finne noe. Kom gjerne med tips hvor jeg finner kule ting. Tenker at stua skal være veldig chic, men samtidig veldig enkelt. Tenker et stor tøft bilde over sofaen, siden veggen er ganske lang og det blir litt kjedelig med bare en helt vanlig vegg. Tenker et bilde av Marilyn Monroe, eller noe annet tøft! Det er vel det beste med å flytte inn i noe nytt, mimre hvordan man skal ha det i det nye hjemmet. 

Når det kommer til garderoben tenker jeg walk-in closet. Skal kjøpe et skap med god plass, så jeg kan sette opp hyller og diverse. En hylle for sko, tilbehør osv og en annen hylle med klær. Tenker også en egen plass for bukser,shortser. Trur det blir ganske kult, og med tanke på at det er god plass. Vi jenter vet dere, har jo så altfor mye klær og ting. Jeg elsker også det at leiligheten har terasse, tenk så fint det blir på sommeren å sitte ute å drikke smoothie, prate gossip med en veninne eller lese en god bok. Nå er det heller ikke lenge til Halloween så da skal jeg henge opp pynt og skremme naboene, haha. Neida. Men, gleder meg så utrolig mye til å flytte inn og trur jeg kommer til å få det kjempefint der! Jeg ser også på kattepuser, har lenge ønsket meg en pusi som jeg kan dulle og skjemme bort. Da blir det heller ikke så ensomt. For det kan jeg innrømme, hvis du bor alene blir det fort ensomt. Har ikke bestemt meg for hvordan type katt jeg vil ha, men når jeg ser henne vet jeg. Ja, jeg tenker jentekatt. Så blir det en ordentlig jenteleilighet, hihi. 

Interiør Inspirasjon

ahh, drømmer meg bort! 

Bor du for deg selv?

 • 20.09.2012 - 21:32
20.09.2012

Lagd nytt klesmerke: Crunchyard + ny leilighet

Hey fininger. I dag har jeg vært å skrevet kontrakt på min nye leilighet. Leiligheten ligger veldig sentralt ved CC vest og har også veldig god planløsning. Jeg har leid det største rommet i bofelleskap, som har egen terasse(egen inngang). Dette er perfekt for meg siden jeg skal skaffe meg katt:) Jeg deler kjøkken+bad med en annen leieboer som er veldig hyggelig, og rundt min alder. Får nøkler og slikt neste uke, og kan allerede begynne innflyttingen, woho!!

Btw så jeg kom over en utrolig smart og bra side der du kan designe egne gensere, tskjorter,topper you name it, og faktisk selge dem helt gratis. Til gjengjeld kan du tjene penger på det! Så de siste timene har jeg sittet å designet plagg etter plagg, både for gutter og jenter. Valgte å designe mitt eget klesmerke, og det har fått god respons.Så jeg har nå startet klesmerke "CRUNCHYARD". Klikk gjerne her for å shoppe i vei!! 

Jeg har mye forskjellige motiver, og kan også lage noe etter eget ønske. trendspot@live.no, og merk mailen med "trendshop". 

Love?

 • 19.09.2012 - 17:16
19.09.2012

New sponsorship, GoodNight Macaroon

Hey fininger. Jeg er så heldig å ha gått inn for et sponsorsamarbeid med en kjent motebutikk i USA. Shoppen ligger på nettet, og kleskjeden heter "Good Night Macaroon". Har ikke skrevet noe om det enda, men nå kan jeg virkelig ikke vente til jeg får klærne jeg har valgt ut. Skal skrive litt om de forskjellige plaggene, servicen og shoppen generelt. Kommer til å ha en konkurranse på Fredag der jeg vil trekke ut 3 heldige vinnere av et gavekort/gavekode til butikken deres. Du finner utvalget her  

Dette er to av bloggerne de sponser, Kayture og Annabelle Feur..

Jeg er også med blant disse bloggerne og vil få tilsendt nye "trender" som butikken får inn. Utrolig moro, gleder meg allerede! Dette er det jeg har valgt (håper de enda har skjørtet på lager) Jakken/HER Vesten/HER Skjørtet/HER

Love?

 • 19.09.2012 - 16:15
19.09.2012

Today's Quotes

Tenkte å dele noen av mine favoritt quotes med dere, fant noen fine på weheartit.com. Y.O.L.O 


Love?

 • 19.09.2012 - 00:24
19.09.2012

Jeg vant, jeg vant!!

Hey fininger. Som dere ser holder jeg på å fikse nytt design. Nå vil jeg ha et enkelt design, som har litt "fashionpreg" i seg for jeg gikk så sykt lei det andre designet. Men, til en annen ting! Jeg hadde meldt meg på Give Away konkurransen til bloggeren http://trieutran.blogg.no/. og jeg vant faktisk! Utrolig gøy :) Gleder meg til jeg får dette i posten! 

Noen fordeler med å være blogger :) 

Har du vunnet noe før?

 • 16.09.2012 - 23:21
16.09.2012

Ville hun finne han?

Det var som om tiden hadde skilt dem. Ingen ville at de skulle være sammen, og uannsett hvor mye de prøvde å møte hverandre på veien, ble veien bare lengre og lengre. Til slutt var han så langt burte at hun ikke kunne se han mer. Det fine smilet hans, det rufsete kastanjebrune håret og de sjenerte øynene. Kjærligheten.Løftene, og det som en gang skulle kalles "for evig". Burte, langt burte. Tiden, som de begge ble født i, skapte en vegg mellom dem. Hat. Sjalusi.

Hvor var han nå? Var han enda i bilen? Hvorfor måtte sjalusi skape slik hat? Hvorfor tålte ikke de andre å se dem være sammen? 

Tårene silte ned, der hun satt ensom og forlatt på veikanten. Tårer om et desperat rop om hjelp. I håp om at noen ville høre henne, og hjelpe å finne han. Vinden blåste i nakken hennes, og hun kunne kjenne det kalde og onde vindpustet mot hennes kinn. Smerte. Hun følte en smerte som var tung å bære, og ville bare være hos han. Hennes store kjærlighet. De var ment for hverandre, og hun ville kjempe for dem. Men, uannsett hvor sterk hun enn følte seg, var ikke det nok for å bryte ned en vegg av sjalusi. Det var som en film, der alle minnene deres og de lykkeligste øyeblikk kom tilbake i raske bildeklipp. Hvis hun ble der lenger, ville tiden løpe ifra henne og kulden føre henne til døden. Hun reiste seg, og begynte å løpe. Løpe på den evige og lange veien, hun skulle løpe til han. Kjempe seg gjennom mørket og stormen som kom imot henne. Helt til hun så lyset som hun så før alt ble mørkt. Før alt ble forandret. Det lyset hun så før ulykken traff til, og skilte dem begge. De var der på feil tid, men riktig sted. Veien de kjørte mot skulle være en start på et nytt liv, lyset som var i enden av tunellen var svaret deres. Hun løp mot tunellen, og tåken omfanget henne. Hun ble mer og mer usynlig. Nå var hun burte, ville hun finne han? 


http://weheartit.com

 • 16.09.2012 - 18:07
16.09.2012

Today's inspiration

Hey fininger! Jeg er enda syk, men føler meg mye bedre enn for 4 dager siden. Ville bare en tur innom bloggen og inspirere litt. Bilder sier mer enn 1000 ord. I kveld skal jeg bare slappe av med en god film, og prøve å bli enda bedre. Håper dere har hatt en fin helg! Masse klemmer :) 

Fashion-Love-Makeup-Bestfriends-Boys-Heart-Chocolate-Feelings-Quotes- Hair-Happy-InLove-Morning 

Synes om bildene?

 • 13.09.2012 - 13:15
13.09.2012

Today's Outfit Inspiration

Hey søtinger. Så bra at det var mange som likte den nye headeren min :) Jeg ligger nå hjemme og er kjempesyk, skikkelig kvalm og høy feber. Orker egentlig ikke å blogge, men kan hive inn et kjapt innlegg likevel. Hva gjør jeg ikke for leserne mine?:) Trendspot går forresten veldig bra, og er nå på utkikk etter jenter/gutter som er flinke til å skrive og brenner for mote og makeup. Hvis du føler at du eier disse kvalitetene og har lyst å prøve deg på å skrive en artikkel på magasinet mitt, da skriver du bare en mail til meg på trendspot@live.no og merker mailen med "trendspotter". Svarer på alle mail! :) Så kan du være den neste til å innspirere trendspot sitt leserpanel. 

Elsker den burgunderrøde fargen og denimvesten. Genseren satte et mer "casual" preg på hele stilen. Gensere med prints er også en av de trendene som står på it-listen denne høsten. Lue er perfekt nå som det er kaldt om kvelden, og hva er vel ikke bedre enn å varme seg i stilige hodeplagg. Converse er alltid et like stort must, hvert år, hver sesong og er en av de trendene som aldri går av moten. Personlig foretrekker jeg converse. Boots kan også matche en slik stil, hvis du for eksempel bytter ut vesten med en skinnjakke. 

Skal forresten legge ut flere bilder fra London, men det må bli når jeg er bedre. Ha en fin Torsdag :) 

Love?

 • 12.09.2012 - 18:39
12.09.2012

Ny header, hva synes dere?

Hey fininger! Nå har jeg endelig fått ny header, og jeg er sykt fornøyd. Headeren er lagd i http://pixlr.com, og denne skal jeg ha en stund. Håper dere liker den! :) Hva synes dere?

 • 10.09.2012 - 23:58
10.09.2012

What defines us? is it love?

For hva det er verdt, har jeg lyst å skrive litt. Hvorfor er det å ha noen nær deg så viktig? Er ikke DU bra nok? Hvorfor må du ha noen som kan fortelle deg og minne deg på hver dag, hva DU er. Er ikke DIN mening bra nok? 

Kjærlighet... hvorfor definerer det oss? Så fort du har funnet noen du virkelig føler du kan være med, og virkelig stoler på føles det som at alt kommer sammen. At du har funnet ditt svar på ting. Men, er det egentlig sånn? For det finnes mer bak følelsene enn vi tror, der kommer også usikkerheten og sjalusien. Tenker han på meg? Hvorfor svarer han ikke? Er han til å stole på? All spørsmål som kommer opp typisk i et forhold, eller med noen man holder på med. Er han bra nok for meg? Vil jeg bli lykkelig? Hva om dette ikke er han jeg skal være med? Tvilsomheten. Du tviler på deg selv, og tviler på han. Du vet ikke hva du skal velge, kjærlighet eller tryggheten?

Du føler det blir trygt å være alene, at der kan ingen såre deg eller forandre deg på noen som helst måte. For kjærlighet, definerer deg. Spessielt i et forhold. Du blir påvirket av den du er med, og begynner å åpne øynene for en ny og bedre person. Men, når den du føler deg trygg med er borte. Hva sitter du igjen med da? Anger. Hat. Sorg og tap. Du sitter igjen med deg selv, den du var før han forandret deg. Du sitter igjen med et knust hjerte. Kjærlighet er skummelt, men det er en risk å ta. Det ender aldri opp som man tror, når du først har han og føler alt kommer på plass , aldri glem hvem du virkelig er. Hvis du føler han forandrer deg, da er det ikke verdt det. Noen ganger er det bedre å satse, enn å tape en kamp du kunne ha vunnet.  • 09.09.2012 - 21:50
09.09.2012

Lets run away together - photoshoot

Hey fininger! Kom hjem for en veldig kul shoot for litt siden. Fotografen som tok bildene er kjempe flink, og jobber også som fotograf for blant annet DNA, Eurosko og noen ganger tar han bilder for Everybody Models. Virkelig dyktig! 

Lets run away together, so the world can't tear us apart anymore... Ble veldig fornøyd med disse bildene, han tok også noen fler av meg som jeg kan legge ut senere hvis noen ønsker det :) 

Love?

 • 08.09.2012 - 17:36
08.09.2012

Ny låt, hør den her

Hey fininger! Dårlig oppdatering her inne, men har hatt pcproblemer. Men, nå er det fikset! Så da blir det bedre blogging:) Planene for i kveld er å dra i bursdag sammen med besteveninne Frida. Tenkte å poste min ny låt, så dere kan høre hva jeg har jobbet med i det siste. Dette er ikke spilt inn i ordentlig studio, men det skal jeg prøve å få fikset til uken. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med teksten, som jeg har skrevet selv! Håper dere liker den :) Tenker forresten å synge denne på Idol, som er i November, hva trur dere om det?:) 

Legger ut flere bilder fra London i morgen :) Ha en fin helg! 

 Synes?

 • 03.09.2012 - 20:07
03.09.2012

London day5

Hey fininger! Nå tenkte jeg å blogge litt. I dag er nest siste dagen i denne fantastiske byen! I morgen skal vi dra rundt omkring å se litt mer før vi tar flyet på kvelden. Vi tenker oss på et 2handmarked, og der finner jeg forhåpentligvis noen skatter. Har fått litt dilla på fargene lilla, oransje, grått og gult.Tenker å finne noe tilbehør i de fargene, også kanskje en skinnvest. Elsker klær inspirert fra the 60's/80's. 

Vi har vært mange plasser nå, og besøkte blant annet Buckingham Palace. Større bygning har jeg aldri sett før, det var bare sykt stort og utrolig fint! Det var også turister overralt, så mange mennesker samlet på en plass. Men, jeg har opplevd og sett nye sider av London enn i fjor, og kan virkelig ikke vente til vi drar en gang til. For tilbake skal jeg, jeg elsker London! I helgen har jeg egentlig bare vært her i området og slappet av, spist på resturant og møtt en kompis som også var i samme bydel. Det var veldig hyggelig:) 

Gleder meg litt til å komme hjem da, tilbake til jobb og hverdag. Samt det skjer mye de neste ukene. Modelloppdrag,møter og photoshoots. I'm exited! 


Håret mitt begynner å bli ganske så kjedelig, så tenker meg på et lite frisørbesøk hos en veninne til uken. Jeg tenker kortere hår med mørkere blondfarge! 

Hatt en fin helg?

 • 01.09.2012 - 17:09
01.09.2012

London girl - facelook

Hey søtinger. Blir ikke så mye blogging i dag, siden er jo ikke min pc og mamma bruker den hele tiden. Men, skulle bare innom å ønske dere en fin helg og si at jeg lever! Helt forelsket i denne fantastiske byen LONDON!!

Jeg har nå hatt 3 flotte dager, og er enda noen få igjen. Drar hjem på tirsdagskvelden! Vil ikke dra hjem :( Men, har lovt meg selv å komme tilbake til byen om ikke veldig lenge! 


Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits