• 30.09.2014 - 19:18
30.09.2014

Slik tjener du penger på blogg

Lyst til å tjene enkle men raske penger på bloggen din? Trykk her for å lese mine 10 beste tips for å komme i gang. 

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Affiliate

 

 • 30.09.2014 - 14:11
30.09.2014

psst..... 50-70% på River Island

Hei kjære lesere! 

River Island er min favoritt butikk, og jeg har nå ordnet det sånn at alle salgs annonsene kommer opp på min blogg, etter avtale med Reward Style. Jeg har annonser både fra TopShop, Nasty Gal, Karen Millen og andre kjente merker. Tenkte å tipse dere om at nå er det sluttsalg hos River Island blant annet, det vil si at det er hele 50%-70 rabatt på alle varer. Kjøper du en vare til over 225 kr (35 dollar) får du fri frakt med på kjøpet. Jeg synes dette er bra, siden det ikke finnes River Island i Norge. Så nå kan alle mine norske lesere få unne seg av dette flotte tilbudet! :) Trykk her for å shoppe 

Dette og masse mer fint finner du her 


Love?

#Adlinks #Shopping #Mote #RiverIsland #Hverdag #Tirsdag #Blogg #Inspirasjon

 • 30.09.2014 - 12:33
30.09.2014

Todays Outfit Inspo - Classy Blue

Hey fininger! 

Håper dere har hatt en bra start på uken, jeg var en liten tur ut i går noe som resulterte i at jeg har litt fylleangst i dag haha. Møtte en venn over et par øl, som var veldig hyggelig. Elsker å gå igjennom Hyde Park når jeg skal steder, istedenfor å ta tuben kan man jo like gjerne gå. Hyde Park er det fineste med hele London synes jeg, elsker den parken! 


Cardigan/Primark Tights/BikBok Clutch/Ebay  Necklace/Gina Tricot Shoes/Primark 

Elsker fargen på cardiganen, mitt absolutt favoritt kjøp fra Primark! 


Love?

#Blogg #Mote #Inspirasjon #Hverdag #Outfit #Tirsdag #London

 • 29.09.2014 - 15:00
29.09.2014

Stjel stilen til Angelica Blick

Hvis det er en mote blogger som jeg bare elsker stilen til, da er det svenske Angelica Blick. Hun har en veldig enkel men trendy stil. Hun er flink til å sette sammen plagg, og har et godt øye for detaljer. Jeg har studert stilen hennes og tenkte å tipse dere hvordan du enkelt kan kle deg som den populære bloggeren. 

Classy and confident 

(Klikk på bildene for å komme til nettbutikken)

Casual and sporty! 

Del gjerne innlegget videre hvis du ønsker flere slike innlegg! :-)


Hvilken stil liker du best?

#Mote #Blogg #Hverdag #Inspirasjon #Mandag #Shopping #Adlinks

 • 28.09.2014 - 10:00
28.09.2014

Paris Fashion Week - Street Style

God søndagsmorgen lesere! 

Håper dere har hatt en bra helg, jeg for min del kunne hatt det bedre. Presterte å bli syk på fredagen, så jeg har bare holdt meg innendørs storsette hele helgen med serier og litt usunnheter. (Det er vel lov hvis man er syk? hehe)

Nå er det vakre Paris som står for tur til å vise nykommende trender under Paris Fashion Week. Selv har jeg vært i Paris 1 gang, og det er en kjempe flott by! The city with good taste in fashion and food!  

Jeg blir like inspirert hver gang, både av moten som vises på catwalken og av catwalken. Det er så mange kule mennesker som har så forskjellige stiler. Jeg har tittet litt på gatemoten fra PFW. 

Photocred: http://www.elleuk.com/Jeg virkelig ELSKER dette antrekket! Utrolig gjennomført, også så fargerikt!  Dette likte jeg utrolig godt, ble veldig fransk stil! Chic and Casual 


Hvilken stil liker du best?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Søndag #PFW #Hverdag #Outfit

 • 26.09.2014 - 17:33
26.09.2014

New Makeup from Ebay

Hey fininger! 

Jeg sov litt lengre i dag, derfor har det ikke blitt noen oppdatering før nå. Jeg har nettopp hentet en pakke fra posten som jeg bestilte fra Ebay for noen dager siden. Kjøpte nytt øyeskygge pallett og en ny lebestift i fargen Pink Pout. Fargen ligner på nude, og dekket leppene mine perfekt! Veldig fornøyd med kjøpet.Kjolen jeg bestilte fra Nelly.com har enda ikke kommet, noe som er veldig kjipt siden jeg skal i bursdag i kveld. Men, sånnn er det! 

Kan sikkert ta noen bilder av bursdags antrekket mitt til dere :) Det er lenge siden jeg har vært i bursdag, så dette ser jeg frem til! Dette blir en bra fredag!! 

Jeg har tatt litt bilder av det jeg fikk fra ebay! (Har endelig lært meg eksponering på instillinger) Håper dere følger meg på bloggen fremover, fordi nå blir det mye bedre bildeblogging blant annet:) 
Love my new makeup! Nå skal jeg i dusjen for å gjøre meg klar til i kveld:) Ønsker dere en fin fredagskveld! 


Love?

#Mote #Blogg #Fredag #Inspirasjon #Shopping #Ebaykjøp #Hverdag #Fest

 • 25.09.2014 - 20:32
25.09.2014

Høstjakker til under 800 kr

Dette innlegget inneholder adlinks

Nå er det kjempe mye fint ute på Nelly.com, og jeg har funnet frem mine favoritter for høsten til under 800 kr. Nå som høst kulden har begynt å komme, er det godt å bruke en ordentlig høstjakke. Det er jo så mange fine! Tøff jakke i kamuflasje med skinndetaljer her, glamorøs skinnjakke her, classy jakke her 

Disse jakkene er kjempefine! Du finner den blå her, champagnefargede her og den blå med belte her 

Disse modellene fra ONLY (London Coat), synes jeg er kjempekule. Du finner den marineblå her, rødvine her og kamuflasje her Denne tøffe skinnjakken finner du her, jakke med belte her, parkas her 


Hvem liker du best?

#Blogg #Mote #Hverdag #Inspirasjon #Shopping #Torsdag #Høst

 • 25.09.2014 - 17:15
25.09.2014

5 gode ebay tips - Shopping

Etter at jeg kom over Ebay og Aliexpress.com har jeg nesten sluttet å kjøpe noe fra butikkene. Bortsett fra Primark vel og merke. Hvis du ønsker å spare penger,energi og har lyst på noe ekstra fint? Da er det bare å begynne å titte igjennom Ebay. På ebay selger de alt mulig! Leter du etter en jakke du fant på River Island, men som de ikke har lenger? Da kan det godt være at du finner den på ebay!

Før var jeg veldig skeptisk til å kjøpe fra siden, men etter mye research og kjøp derifra har jeg funnet ut at den er 100% trygg! Jeg har kjøpt alt fra klær til sminke, og er veldig fornøyd. Har lyst til å dele mine 5 gode ebay tips med dere!

1. Funnet noe utrolig fint, men usikker på om det er like fint i virkeligheten? Når du scroller ned på leverandøren sin side kommer det opp reviews, der det står fra 50%-100% på ratingen. Du kan også sjekke kommentarer, da kan du trykke på siste omtale om produktet. Der finner du også mange omtaler på forskjellige produkter fra leverandøren. Jeg sjekker alltid dette før jeg klikker hjem noe! 

2. ALLTID husk å sjekke størrelsen! Noe jeg fant ut at da jeg klikket hjem mine første par sko fra Aliexpress (Tvillingsiden til ebay), var at jeg missforsto størrelsen de hadde på tavlen som var på leverandørens side. Så da jeg trudde jeg hadde valgt størrelse 39, var skoene jeg fikk i størrelse 36. Noe som var veldig skuffende! Så dette er viktig å alltid sjekke, og hvis du er usikker kan du google litt. Noen sko og klær kan være mindre i størrelse blant annet, så det er lurt å sjekke hva andre har skrevet om varen. 

3. RESEARCH! Noe jeg alltid gjør før jeg kjøper noe er å være sikker på at det er verdt prisen de har satt. Noen setter prisen høyere, enn andre som også er et salgtriks. Ikke la deg lure. Du finner garantert varen eller produktet hos en annen selger til en billigere penge. Hvis du kjøper merke vesker og merkeklær er det også lurt å se om dette ikke er lureri. Det er mange som selger vesker og klær som ikke er ekte. Selvom det ser ekte ut, er det lurt å sjekke litt rundt for sikkerhetskyld! 

4. FREE SHIPPING! Se til at det står "Free" under selgeren så du slipper å betale mer enn du trenger. Det er mange selgere som har enten Royal Mail eller annen postsystem som gir deg levering uten kostnader. Noen steder kan selgeren selge samme produkt, der de tar post oppkrav. Det spiller veldig stor rolle hvor selgeren har varelageret sitt, dersom han bor i Kina men har lageret sitt i London vil du få varen raskere. Dette står blant annet på informasjon. 

5. Sjekk leveringsdato! Når du skal kjøpe noe skal det stå leveringsdato (for eksempel est. 28.09). Slik at du vet når du får varen, noen ganger kan det ta raskere eller kortere tid alt ettersom hvor rask selgeren er til å legge varen ut for levering.  Dette bruker å stå under informasjon, dersom det ikke står fraråder jeg å kjøpe noe. Det bruker også å stå pengene tilbake - garanti. Hvor lenge du har på å levere varen tilbake, dersom du ikke er fornøyd. 

Håper dere liker tipsene! UntitledBlogsale ? aerupbeauty.blogspot.comPro 120 Color Eyeshadow Makeup Palette Warm Eye Shadow Cosmetic Set Kit | eBay


Handler du på ebay?

#mote #ebay #inspirasjon #hverdag #nettshopping #Torsdag #blogg

 • 25.09.2014 - 14:56
25.09.2014

Todays Outfit Inspiration - Knitted & Gold

Hey kjære lesere! 

Jeg fikk inn mange fine instagrammer og blogger i går på innlegget, så nå gleder jeg meg til å se igjennom alle :-) For dere som har fulgt bloggen min lenge husker kanskje "Outfit Inspirasjons" innleggene mine? Det har jeg bestemt meg for å begynne med igjen! 

Jeg har riktignok begynt å fokusere litt mer på kvalitetsklær, merker osv. Jeg liker å blande billig og dyrt sammen,  jeg synes det er bedre å ha noen plagg som koster litt mer for det varer jo også lengre! 

Anyways, her er dagens inspirasjon!

 

Bag/Ebay #Watch/River Island Pants/BikBok Sweater/Primark Necklace/Primark Shoes/Primark

Nå som det er litt mer høst ute synes jeg slike gensere er så deilig å bruke, passer perfekt under en skinnjakke! 


Love?

#Blogg #Mote #Inspirasjon #Hverdag #Onsdag #DagensAntrekk

 • 24.09.2014 - 21:41
24.09.2014

Hva er bloggen/instagrammen din?

Hey fininger! 

Jeg har veldig lyst til å lese noen nye blogger, siden jeg føler jeg trenger litt inspirasjon i hverdagen. Jeg leser faste blogger, men ønske å lese noen nye :-) Sleng igjen bloggen din i kommentarfeltet så skal jeg ta meg turen innom!

Dere kan gjerne skrive hva dere heter på instagram også, vil finne meg noen nye å følge:) 

 • 24.09.2014 - 20:26
24.09.2014

Todays Outfit - Leopard Pants

Tok litt outfitbilder ute i dag, håper dere liker antrekket!:) 

Shoes/Primark Pants/Shop in London Cardigan/HM Belt/Moschino Watch/River Island Bag/YSL 


Love?

#Mote #Blogg #Outfit #Inspirasjon #Hverdag #Tirsdag

 • 24.09.2014 - 14:40
24.09.2014

Styles from Milano Fashionweek

Nå er det full presse og catwalk visning nede i Milano, Milano Fashionweek er godt i gang med å vise sine nye trender og hva sommeren 2015 vil by på. Det er alltid like spennende å følge med på nykommende trender. Jeg har lyst til å inspirere litt på morgenkvisten, så her kommer noen stiler rett fra MFW. 

Jeg tenker å ta noen antrekksbilder til dere i dag, så titt innom bloggen senere!


Photo: http://www.elleuk.comCasual and classySimple and ChicCarefree and colorful

Confident and casual


Laidback and cool

Håper dere liker disse innleggene, legg gjerne igjen en kommentar med hva du ønsker at jeg skal blogge mer om:)


Hvilken stil liker du best?

#Mote #Blogg #Hverdag #MFW #Inspirasjon #Onsdag 

 • 23.09.2014 - 22:08
23.09.2014

Resultatet fra avfargingen - Lyserosa hår

Hey fininger!

Jeg kom inn døren for ikke så lenge tiden, har vært en stressende dag så det blir deilig å slappe litt av nå. Formen er ikke helt på topp enda, har både feber og vondt i halsen. Det er vel noe som kommer med høsten!

Anyways, jeg prøvde som sagt å farge håret blondere i går og brukte først colourb4 remove pakken i håret. Satt med det i 60 minutter, og lukten av middelet var helt utholdelig. Luktet en blanding mellom egg og fisk, haha. Så skylte jeg håret med etterbehandling, og da endte håret mitt opp med blåe striper her og der. Prøvde å skylle ut flere ganger for å se om det ble borte. Jeg bestemte så for å prøve å bruke en blondere farge etterpå, og resultatet ble overraskende anderledes enn jeg hadde tenkt. Så nå blir jeg å ha rosa hår likevel, bare litt lysere da selvfølgelig. Synes faktiksk resultatet ikke ble så verst!

CARSELFIES Pinkyyy 


Hva synes dere om resultatet?

#Mote #Blogg #Hverdag #Tirsdag #Inspirasjon 

 • 23.09.2014 - 09:00
23.09.2014

Milano & London Streetstyle - Comfy Jumpers

God morgen lesere! 

Resultatet fra avfargingen ble ikke som forventet, så jeg brukte en lysere hårfarge etterpå, og resultatet ble lyserosa!! Jeg kommer til å lysne håret gradvis, siden det sliter ikke så mye på håret. Men, det var litt morsomt at jeg gikk fra å være mørkerosa til å bli lyserosa, morsomheter i hverdagen. Kan vise dere resultat i et innlegg senere i dag:) 

Jeg elsker å se på moten fra gatene her i London også nå som det er Fashion Week nede i Milano er det alltid interessant å følge med. Noe av trendene denne sesongen er lange comfy gensere. Fant noen antrekk som viser hvordan du enkelt kan kombinere trenden:)

FROM THE STREETS OF LONDON & MILANO 

Photo: http://www.elleuk.com/Keep it casual and cool!

SHOP THE STYLE (Klikk på bildene for å komme til butikken) 


Love?

#Mote #Milano #London #FashionWeek #Hverdag #Tirsdag #Blogg #Inspirasjon

 • 22.09.2014 - 23:17
22.09.2014

Dip Dye - What color should I go for next?

God mandagskveld kjære lesere! Håper dere har fått en fin start på uken. Jeg for min del har en grønn uke, så jeg prøvder å holde meg unna brødmat og andre usunnheter. Ferdigpizza no more!

Anyways, jeg sitter nå med avfargingen i håret og sitter å ser litt på weheartit for inspirasjon til håret. Jeg skal sitte med avfargingen i 50 minutter til, også skal jeg skylle av. Jeg tenker å lysne det igjen i morgen, ettersom at avfargingen gjør sånn at jeg får tilbake min naturlige hårfarge, som er mørkere enn blond. Noe av det jeg tenker på er å ha blå dipdye nederst på håret eller helfarge, synes det ser så kult ut på andre! Fargene det står mellom er blått, rosa eller lilla!

Jeg tenker noe slik som dette, pretty cool!Dette er meg med blondt:


Hvilken farge synes du jeg burde ha?

#Blogg #Mote #Inspirasjon #Hverdag

 • 22.09.2014 - 19:40
22.09.2014

pst.... 70% rabatt på Nelly.com

Nå er det 70% rabatt på utvalgte merker inne på Nelly.com, nå kan du velge og vrake av styles som NLY trend, Elise Ryan og Jeane Blush.

Jeg har plukket ut mine favoritter: 

Casual og classy topp her (Adlink)

Tøff marineblå chiffon topp finner du her (Adlink)

Supersøt babyrosa genser finner du her (adlink)

Classy chiffron topp finner du her (Adlink)Klikket hjem denne classy kjolen i kveld,  du finner den her (Adlink)

Casual og chill topp finner du her (Adlink)Hvit classy kjole finner du her (adlink)Rosa classy kjole finner du her (Adlink)


Finner du noe du liker?

#shopping #mote #hverdag #inpirasjon #salg #mote #Adlinks

 • 22.09.2014 - 18:13
22.09.2014

New Makeup from Ebay

Hey fininger!

Jeg startet dagen med litt meditasjon før jeg dro på butikken for å handle inn litt nødvendigheter. Kom en pakke fra Ebay i dag som jeg har ventet noen dager på. Bestilte en pakke med 10 falske vipper, contouring pudder og foundation. Jeg har akkurat begynt med contouring, og synes det er en veldig kul måte å sminke på! Jeg er riktignok ikke kjempe flink enda, men jeg lærer mer og mer. Det er perfekt sminkemåte hvis du vil fremheve kinnbein og øyne. 

Pakken jeg bestilte er fra 3 forskjellige leverandører på Ebay. Vippene er fra Kina eller Japan, litt usikker. Tenkte å legge ut link til dere som vil kjøpe det samme. Pudderet og foundation kom på kun 2 dager, og vippene kom på 2 uker. Det varierer veldig fra hvor du bor, siden jeg bor i London blir leveringen raskere.

Jeg har også kjøpt avfarging til håret + blonde lightening. Jeg har gått med rosa hår i 2 uker nå, men siden det er en såppass sterk farge sliter det veldig på håret mitt og farge det hver 5 dag. Så jeg har bestemt meg for å gå tilbake til blondt. Jeg kommer ikke til å bleke siden det sliter sånn på håret, og det kan brekke håret veldig lett. Denne avfargepakken var veldig anbefalt så jeg krysser fingrene for at dette går veien :)

Jeg bestilte mine vipper hos denne leverandøren, foundation finner du her og pudderet finner du her


Love?

#mote #blogg #inspirasjon #mandag #shopping #Ebay

 • 22.09.2014 - 09:00
22.09.2014

Inspiration - Green Week

God mandags morgen lesere:)

Tenkte å inspirere på morgenkvisten med litt bilder, for å kicke off denne uken. Nå skal jeg skjerpe matvanene, og bytte ut med frukt og grønt! Noen som er med?

Brød skal byttes ut med knekkebrød, brus skal byttes ut med ferskpresset juice eller smoothie. Ostepålegget skal byttes ut med bananbiter, advokado og tørket tomatskiver. Jeg skal også komme i gang med treningen igjen, enten det blir en joggetur eller svømmerunde.

Jeg har lastet ned en app som skal hjelpe med motivasjonen til både trening og kosthold. Jeg har også lagt inn en påminnelse på at jeg skal meditere hver morgen, noe som er veldig sunt både for kropp og sjel! Når jeg mediterer hører jeg på denne spille listen.


Jeg er klar for en grønn uke, er du?

#Inspirasjon #Trening #Hverdag #Kosthold #Mandag

 • 21.09.2014 - 22:48
21.09.2014

Favourite products for September

God søndagskveld lesere :)

Som vanlig hver søndag tipser jeg om forskjellige ting. Det er bra at dere likte London guiden på forrige innlegg, jeg kommer til å skrive flere innlegg om London etterhvert. Skriv gjerne en kommentar i kommentafeltet hvis du lurer på noe om London, så kan jeg svare der.

Tenkte å komme med mine favoritter for denne måneden! Jeg elsker september, spesielt her i London.

Det jeg liker med høsten er at man kan bruke litt lettere sminke og la huden puste. Bruk en lysere foundation for denne sesongen, og la solpudderet ligge. Fremhev øyne og lepper. Smink deg naturlig! Nå er det også passelig å ta frem en mørkere farge på lebestiften, som mørkerød eller burgunder. Jeg holder meg til min mac lebestift i Creme Nude, men tenker å begynne å bruke en sterkere farge etterhvert.

Her er mine 10 favoritt produkter + ELLE Oktober Utgave

1. Perfekt rougekost jeg besilte fra Ebay, elsker denne!

2. Foundation fra Bobby Brown, som er et av mine favoritt merker! Jeg har brukt denne siden fjor, da jeg kjøpte den første gang på flyplassen. Jeg kjøper alltid denne når jeg er ute å reiser.

3. Denne sprayen fikk jeg i goodiebag fra et event i Oslo. Dette er en Rehydrating Water Spray som tilfører huden fuktighet. Den bruker jeg alltid før foundation. Merke er Kerstin Florian, elsker denne!

4. Concealer (?), som jeg kjøpte på et marked i London. Den bruker jeg under øynene før mascara.

5.  MAC lipstick. denne bruker jeg hver dag! Det er min absolutte favoritt. Jeg har også en slik i lillafarge. Fargen gir naturlig og fine lepper!

6. Før jeg påfører sminker, bruker jeg denne fuktighetskremen fra Nivea. Den er perfekt nå som det er kjøligere ute. Bruker den morgen og kveld.

7. Elsker denne Matte Foundation fra No7, det er mitt favorittmerke og har ingen parfyme i seg. Kun naturlige ingredienser og en foundation som gir et friskt resultat. No7 er utrolig bra! Perfekt hvis du sliter med allergi eller hud eksem.

8. Foundation og pudder kost, denne fikk jeg i en pakke fra Ebay. Bruker den mest til foundation.

9. Denne lysere rougen er perfekt å bruke i kinnene hvis du vil ha naturlig glød. Denne kostet kun 10 kr (1 pund) på et marked. 

10. Denne Eye Makeup Paletten kjøpte jeg på en butikk som heter Claire. Jeg bruker mer naturlige lyse farger om på øyesminken, da legger jeg først en lys farge på øyelokket og duser det utover. Så bygger jeg meg opp til mørkere nyanser. Alt ettersom om det er hverdagsminke eller fest. Til hverdag bruker jeg de 4 første fargene. Denne er veldig bra, og bruker den hver dag!

Lik og del gjerne hvis du vil ha flere slike innlegg!


Love?

#Blogg #Mote #Hverdag #Inspirasjon #Søndag #Høst

 • 21.09.2014 - 20:43
21.09.2014

10 things you can do in London

Hey fininger!

Håper dere har en fin søndag så langt, og at helgen har vært bra!

Kom hjem for litt siden, og tenkte å skrive litt om ting du kan gjøre i denne vakre byen. Nå som jeg har bodd i London i 1 år, føler jeg at jeg kjenner byen ganske godt. Det er sikkert mange av dere som har tenkt dere turen nå i vinter? Her er mine 10 tips dere kan gjøre!

London er full av overraskelser og byr på alt fra gourmet restauranter til utekino. 

1. CINEMA & MUSICALS
I London kryr det av kinoer, teaterscener og operahus. Den mest kjente plassen for teater og film er Picadilly Circus. Picadilly Circus er kjent for sine store kinosaler og teaterscener. Du finner kino i hvert eneste hjørne, og det finnes en kinosal for hver sin smak. Enten du liker gamle klassikkere eller nye hit filmer. Det er lov å ta med mat og drikke inne i kinosalene, og de tilbyr også mer komfortable seter på noen av kinoene. Dette koster da ekstra, men er verdt det hvis du vil ha noe mer glamorøst.

Une facade à LondresYinyin Loves...So proud of me for this photo

👌Great gatsby/leonardo DiCaprioUnemotional

2. HOT TUB CINEMA

Hvis du elsker kino men har lyst til å prøve å se på kino utendørs er også det mulig. Dette er noe som har blitt mer og mer populært i London. Det er nå flere som ser filmen utendørs enn innendørs, spesielt på sommeren. Rockwell House byr på utendørs kino, der du kan ligge å kose deg i eget boblebad med venner eller kjæreste. Målet er at du skal ha det mest komfortabelt og få en storbyferie følelse. Jeg har ikke prøvd dette enda, men det ser veldig hyggelig ut! (Du finner mer informasjon her)

Dette er selvfølgelig ikke den eneste utekinoen, men er en av dem som er mest populær blant turistene.

Amazing cinema in LondonHot Tub Cinema » Design You TrustHot Tub Cinema - Business Opportunities Weblog

3. ICESKATING WINDER WONDERLAND

Hvis det er noe som er det London er mest kjent for da er det alle fornøyelsesparkene. Nå som det går mot kaldere tider starter Winter Wonderland allerede rundt November, dette er da i Hyde Park. Dette er et arrangement som holdes hvert år. Her kan du stå på skøyter, besøke Magical Ice Kingdom eller sitte i pariser hjul. Du kan også ta deg en drink på Ice Bar, og skyvstarte på juleshoppingen! Holdes åpent  fra 21 november - 4 januar. (Mer informasjon her)

4. CIRCUS ON PICADILLY CIRCUS

Rundt slutten av november mot desember kan du besøke tivoliet på Picadilly Circus. Her kan du kjøpe sukkerspinn, se julefilmer på kino (gamle klassikere), prøve de forskjellige spillebodene eller ta en tur i pariser hjulet. Dette gjorde jeg og min familie i fjor, noe som var veldig hyggelig. Du får se utover hele London og får et glimt av London Eye.

Winter WonderlandPanoramic wheel Winter Wonderland, Hyde Park, London. :**

 5. LONDON EYE

En populær turist attraksjon som ligger i hjerte av London er London Eye. Dette er det største pariserhjulet med utsikt over hele byen. Perfekt hvis du vil ta fine bilder eller se mer av byen ovenifra. Noe du bare må få gjort når du besøker London!

Streetsuk tumblr - Google keresésAmazing

 6. CAMDEN TOWN

Litt nord for London finner du en plass som heter Camden Town. Dette er en kilometer lang gate med masse markeder som selger alt mulig rart. Det finnes også utesteder og puber, og mer alternative butikkvalg i hvert hjørne. Dette er markedet som har alt! Jeg elsker denne plassen, og har vært der mange ganger. Hvis du liker å shoppe, se på interesante ting og bli inspirert av gammel kunst må du bare få besøkt Camden City!

- image #2042019 by marky on Favim.com° Camden market

Heaven of crazinessDepartment of Homeland Obscurity | via TumblrWall Photos

Noe av det kuleste med Camden, er også bygningene. Du finner allt fra store gitarer til kongekroner på mange av husene.

 7. SPITFIELDS MARKET

Dette er også et market du bør få med deg på Londonturen! Dette er perfekt hvis du elsker shopping eller vil kjøpe en gave med hjem. Her kan du få kjøpt alt fra kjøkkenutstyr til 50 talls plagg. Alt for sin smak! Du vil garantert finne noe du liker på dette markedet. Det er 2 markeder som slås sammen til ett og dette holdes innendørs på et senter. Det er åpent alle dager og ligger på Horner Square.

8. THE THAMES SIGHTSEEING

Hvis du er mer av den evetyrlystne og vil se litt mer av byen kan du booke deg billetter for The Thames. Dette er en ferge som frakter turister igjennom elven i London og gir deg minner for livet. Du får tatt flotte bilder på denne turen og det vil også være en guide som forteller deg om de forskjellige stedene. Fergen ligger til kai ved London Bridge. Once In  A Life Time Experience!

In the SkyLondoooooonnnHave a nice day 🇬🇧

9. OXFORD STREET

Sist men ikke minst må du få med deg den mile lange shopping gaten Oxford Street. Her finner du butikker som Top Shop, Victoria Secret, Primark, Forever 21 samt en av verdens største HM butikker med hele 6 etasjer. Gaten kryr av utesteder og restauranter og du finner en bar i hvert eneste hjørne. Dette er plassen det er mest turrister hele året så jeg anbefaler å passe godt på lommebøker og penger når dere trasker rundt i gatene. Det er alltid mye trafikk også, og det er her de store røde bussene færer igjennom mest. Hvis du liker shopping, musikk, liv og røre må du bare ta deg turen innom. Det er veldig enkelt å komme seg til Oxford Street med undergrunnen, og det går alltid buss. Jeg går igjennom denne gaten hver gang jeg skal til studio!

Det er fantastisk fint og koselig på vinteren, da er de fleste bygningene dekket med krystaller og annet julepynt!

London ♔❥ throwback in to this perfect shop ❤️ZARA

10. HYDE PARK

Siste på listen! Hvis det er en park som jeg ikke kan gå lei av å traske igjennom, da er det store Hyde Park. Parken er alltid full av folk, enten det er tirsdagskveld eller søndagsmorgen. Det vakreste med parken er de høye store trærne, utsikt mot Westminister og stor flott vann der du kan sitte å slappe av med en deiig salat. Det er alltid fugler ved vannet, og de elsker å bli matet. Det er ikke alle fugle artene man får lov å mate, men det står et skilt ved parken. Det er forskjellig fuglearter fra sesong til sesong, men når jeg var der sist da var det svaner, gås og ender.

Det er også mulighet å leie sakkosekker fra restauranten ved siden av, så du kan sitte på gresset i parken hvis du ønsker det. Ekornene i parken kommer alltid å hilser på så husk å ha med en matbit på forhånd. Jeg har tatt et ekorn i hånda mange ganger, de er ikke særlig redde for mennesker. Engelskmennene tar veldig godt vare på dyrene her, noe jeg synes er utrolig bra. Dette er en park du bare må besøke før du drar hjem!

UntitledHyde park 😎Hyde park

Håper dere likte tipsene mine, Lik gjerne hvis du ønsker flere slike innlegg om London!


Hviket av punktene har du gjort/vil du gjøre?

#Londonguide #London #Ferie #Søndag #Inspirasjon #Blogg

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits