• 31.10.2010 - 20:59
31.10.2010

Hva synes dere om designet mitt nå?

Jeg får ikke blogget noe serlig siden jeg har noe jeg skal forberede til skolen :) Jeg har endret litt på design og sånn, nå har jeg laget en "top-banner" over selve headeren som du sikkert ser. Jeg har jo lenge ønsket meg et proff design, og måtte ty til å lage alt selv som jeg nå har klart. Jeg er veldig fornøyd ihvertfall og håper dere liker det.

 photo of me..Men, så har jeg noen spørsmål til dere lesere:


- Hva er det dere vil lese mer om her inne?

- Hva synes dere om designet ?

- Noe jeg skal endre på?

- Hvorfor leser dere bloggen min?

 

Håper dere svarer på dette, sånn at både jeg og bloggen min kan bli enda bedre!

 

I morgen kommer Todays Outfit..

 

 • 31.10.2010 - 17:32
31.10.2010

Wedges to kill for...lovely!


I am totally in love... shoes from Acne !

 

Love?

 • 30.10.2010 - 20:34
30.10.2010

I went shopping today, long time no bag's seen

Alle vet jo at det er Halloween i morgen. Og på halloween skal man kle seg ut, som er en slags tradisjon som kommer fra USA eller noe. Jeg synes det er litt gøy at vi i Norge også feirer halloween, det er jo litt kult å kle seg ut 1 gang i året. Jeg tenkte ikke å gjøre så veldig mye ut av dagen, så bare kjøpte meg en hatt som jeg skal ha på meg, bruker bare noen klær som passer til og rød lebestift og kanskje noe spindelvev i kinnene, vi får se. Planen var at jeg skulle på fest i dag, men jeg ble rett og slett dårlig så jeg holder meg hjemme med familie,taco og film! :) Deilig å ta en rolig kveld av og til, selvom det er helg!

 

Kjøpte denne fine cardiganen i dag og en kapteiner hat eller hva det kalles. Kan kanskje være fint å bruke neste sommer, over en tubekjole?

 


Hatt fra lekebutikken, hehe søtt..
Noe som er ekstremt deilig på denne sesongen er å tulle seg inn i cardigans,storeskjerf,uggs .. you name it! Nå er det mørketid, skjokoladeboller og kakao som gjelder, ihvertfall på kalde morgendager.

 

Jeg så også på noen SYKT fine wedges, og vurderer å kjøpe dem neste gang!  De er brune, en perfekt farge som passer til vintersesongen! I want them, fra Bianco <3

 

Love?

 • 30.10.2010 - 06:24
30.10.2010

The Last Song, den fineste filmen jeg har sett

Jeg trudde at "The Last Song" var en typisk klissete romansefilm, men etter jeg så den sitter jeg igjen med et helt annet inntrykk. Jeg sitter her med tårer og kan nesten ikke beskrive filmen. En film som ga meg mye mer enn andre filmer, en film du kjenner deg igjen i. Dette er den fineste filmen jeg noen gang har sett! Alle de kyssescenene med Roonie (MileyCyrus) & Liam, jeg kan ikke si mer. Sikker på at jeg satt å sa " åhhh.... naaw" under alle kysse scenene. Når man ser en slik film regner man med at det skal være " a first kiss moment", veldig amatør-aktig uten noen innlevelse, som BandDeCamp foreksempel.

 

Jeg kan si at det er de fineste og mest romantiske filmscenene jeg noen gang har sett på en film, nesten som å se noen nyforelsket i virkeligheten. Dere som har sett den skjønner nok hva jeg mener med at det er mye innlevelse, man tenker tilbake på sin første sommerromanse, eller en perfekt drøm man har hatt. Helt fantastisk følelse. Filmen inneholder også noen sterke scener, og er ikke bare om en perfekt sommerferie. Jeg anbefaler sterkt å se den. Dere som ikke har sett den, MÅ se den.

 

Noen bilder fra filmen:

perfect together!!

My favourite scene...

 

Har du sett filmen,hva synes du?

 

 • 29.10.2010 - 16:45
29.10.2010

Slik kler hollywood seg på Halloween, hva blir kostymene i år montro?

Her kan du få masse inspirasjon til hva du kan være på halloween.

 

Klarer du å gjette hvem som skjuler seg bak kostymene?

 

toystory?okey.. denne klarer dere nok aldri til å gjette, men det er Heidi Klum!

 

 

... et egg?

 marilyn monroe inspired?

 ahh.. cleopatra..

 det er lov å gå forbi kakedisken gaga? Neida.. dette er perez hilton

hollywoods største kjendis blogger

 womanizer womanizer....That girl can shorly make some moves!

 

Klarte du å gjette alle sammen?

 

Her er svarene:

- Gwen Stefani

- Carmen Electra

- Mariah Carey

-  Heidi Klum

-  Kelly Osbourne

-  Kim Kardashian

-  Liv Tyler

-  Perez Hilton

- Britney Spears

- Christina Millan

 

Hva synes du om kostymene?

Hva skal du være på halloween?

 • 28.10.2010 - 20:18
28.10.2010

I freakin love this jacket....

"Ukens Leser" er utsatt til neste mandag siden det er så mange å velge mellom, så da må dere følge med!

 Jeg kjøpte den på salg, og har ikke hengt den fra meg siden. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er den mest brukte jakken jeg har, og jeg har flere jakker hengende i skapet enn kjoler... Men, det viser bare at jeg har funnet kjærligheten, for vanligvis bruker jeg en jakke 1 eller 2 ganger i uken, denne jakken er annerledes! Jeg elsker den, rett og slett favorittjakken min. I am in love!

 

Love?

 • 28.10.2010 - 01:42
28.10.2010

Who owns my heart, is it love or is it art?

song by Miley Cyrus, cant stop listening to this song...
Redigert: Photoshop Foto: Me

 

Prøvde ut noe nytt i Photoshop, synes det ble kjempe stilig! Kan sikkert vise på bloggen en gang hvordan du gjør det :) I morgen skal jeg skrive om Ukens Leser, så følg med kanskje det er deg??

 

Tycks?

 

 • 27.10.2010 - 19:20
27.10.2010

Makeup tutorial : Sparkling EyesMy makeup tutorial: Sparkling Eyes

 

Nå som det har gått mot kaldere tider er det fint å holde huden så naturlig som mulig, gjerne bruke litt lysere pudder enn ellers. Mitt pudder er fra MaxFactor, og er kjempebra. Kan sikkert blogge om det også en gang!

 

Men, over til øynene. For å forstørre øynene og få øyenfargen min frem, bruker jeg bronse/gull øye-skygge både oppå øyelokket og under øye kanten. Bruker en sort eyeliner på kajal - linjen som jeg liker å kalle det,på øyelokket og nedover mot øye kanten, for å skape trykk og variasjon rundt øyet.

Det jeg elsker med bronse-fargen er at den forsterker fargen i øynene mine og gir glød som varer. Øyenskyggen min er fra H&M og er kempe fin til denne sesongen, og den sitter mye lengre på enn andre øyenskygger. Synes jeg da. På bilde over av meg kan du se hvordan resultatet blir.


Jeg har mange måter å sminke øynene mine, denne og smokey-eyes er mine favorittmåter. Jeg har blogget om Smokey-eyes før, men kan sikkert gjøre det igjen en gang. Noen enkle og nyttige tips fra meg!

 

 

Love?

 • 27.10.2010 - 10:03
27.10.2010

Turban: Hot or Not?

En trend som jeg synes er litt stilig er turban. Litt indisk/persisk inspirert, du finner mange typer, du kan også enkelt lage din egen turban bare med bruk av sjal. For å lære hvordan du kan gjøre det kan du trykke HER. Thea Ukkestad viser via en videoblogg hvordan man enkelt kan lage en selv, synes jeg dere skal se. Veldig bra!

 

MaryKate Olsen/WeheartitHva synes dere? Hot or Not?

 • 26.10.2010 - 17:23
26.10.2010

Outfit today, highwaist pants
Wedges-Bianco-Pants-H&M-Belt- SecondHand-ShortSweather-BikBok-Purse-Prada (fake)

 

I <3 this combination!

 

Love?

 • 26.10.2010 - 11:52
26.10.2010

This week's fashionicon

 

 

Jeg elsker stilen hennes. Digger at den er så minimalistisk og at hun får til tøffe trekk med mange ordinære løsninger. Ikke for sterk sminke. Blek hud med litt rouge rundt kinnbeina, og lyse fine lepper. Naturlig som mulig, noe jeg liker med henne. Digger at hun ofte kjører på med sort,i forskjellige nyanser. Det skaper god variasjon mellom antrekkene. Hun bruker også 2-fargeregelen, som inneholder mye kontraster. Liker tankegangen hennes, at hun kombinerer fra det lyse til det mere dystre. Love it!

 

 Jeg kommer til å skrive om et nytt moteikon neste Tirsdag.

 

Love?

 • 25.10.2010 - 16:47
25.10.2010

My favourite sweaters for this seasion


Grey one from BikBok, bought last year!

 White one from BikBok, bought last year!

 

Noe som er utrolig deilig å gå med på denne sesongen av året er gensere. Lange gensere, korte gensere, store gensere, tykke gensere you name it. Jeg bare elsker å gå med det, det er både varmt og trendy! Jeg har hatt disse genserene i 1 år, og har brukt dem en eller to ganger, så skal begynne å bruke dem i år. Har mye ubrukt kjøpt i fjor som jeg ikke har fått brukt enda. Men, man sier at man kjøper mye man ikke trenger, kanskje ikke da men man får bruk for det senere!

 

Love?

 

 • 25.10.2010 - 15:15
25.10.2010

Er du ukens leser?

Nå har jeg tenkt til å begynne med noe nytt. Etter å ha tittet gjennom bloggen er det mange av dere lesere som kommenterer mye og viser interesse for det jeg skriver, noe som jeg føler fortjener en slags "belønning", og da tenkte jeg at jeg kan skrive dere som "ukens lesere". Hver uke skriver jeg om en unik leser her på bloggen, og det kan være hvem som helst. Det kommer annpå hvem som kommenterer mye, viser interesse og svarer på det jeg spør om her på bloggen. Kanskje du er ukens leser? :)


I miss my sweather....


Love my idea?

 • 23.10.2010 - 20:00
23.10.2010

Party outfit, greenlicious babyGoing out with my girl now <3 Have a nice weekend!

 

Love?

 • 22.10.2010 - 22:54
22.10.2010

Life is so much better with brown hair, freakin love it


I believe in changes, and colouring my hair changed everything! I feel like a new person other ways:)

I love this scarf, the colour is just so great! Perfect for this seasion...

 

Love?

 • 21.10.2010 - 17:05
21.10.2010

Outfit today, leopard scarf
wedges- bianco-jeans-bikbok-scarf-h&m-jacket-store in fk- sweather-bikbok

 

I freakin lovee my new hair!

 

Love?

 • 21.10.2010 - 13:55
21.10.2010

Trend: Combat bootsEn trend som er i fokus fortiden er combat boots. Du får dem i både sort og brun, til og med i alle regnbuens farger. Jeg synes at ankelbootsene er mere freshe og edgye i stilen og passer godt til det meste enn de høye. Men, bruker gjerne jeans til de høye bootsene. Alt ettersom hva jeg har tatt på meg av klær. Jeg husker jeg hadde et sånt par en gang, og de pleide jeg alltid å bruke når jeg skulle på fjellet med pappa. Husker jeg hatet de noe helt sykt, fordi de var så stygge. haha.. Jeg kan ikke si at de ser sånn "WOW" ut, men noen av dem er faktisk ganske fine.

 

Noen design av skoen har saueskinn enten utenpå eller inni, noe jeg synes passer ypperlig til aviatorjakken.

 


Love it....

 

Det er delte meninger om denne trenden, noen synes det rett og slett er dritkult, mens andre synes det ser ut som du skal en tur på hardangervidda. Vel, hver sin smak! Min mening om den nye skotrenden er at de ser behagelige ut, de er behagelige, og de er praktiske nå på vinteren.

 

Love?

 • 21.10.2010 - 10:23
21.10.2010

Jenny Skavland collection 25. november

25. november kommer den nye kolleksjonen til Jenny Skavland i BikBok butikkene.

 

Utifra bildene er det en veldig vintage inspirert look vi får smakebiter av, og da snakker vi om 50-tall's stil. Hun har produsert 30 plagg og smykker med batikk- detaljer og andre etniske innslag.

 

Jenny Skavland har startet en blogg der hun blogger om kolleksjonen sin fram til de kommer i butikkene. Bloggen åpnes 1.november, der kan du følge med på skissene til hvert enkelt plagg og mye annet. Også bli oppdatert om senere kolleksjoner. For å komme til den kommende bloggen trykker du her

 


Love?

 • 20.10.2010 - 21:47
20.10.2010

The result: Smashing brown hair colour, I love my new hair

Håret ble mye mørkere enn jeg hadde trudd, men jeg er kjempe fornøyd. Tenker å stripe håret litt etterhvert!

Love?

 • 20.10.2010 - 19:35
20.10.2010

Goodbye blonde hair...

Nå sitter jeg med frisørutstyr og har nettopp farget ferdig håret. Tante har vært så snill at hun har hjulpet meg med fargingen, er spent på hvordan resultatet blir. Fargen skal være i 30 min også skal jeg skylle det ut.

 fargen jeg har valgt :)  Jeg legger ut bilder senere av resultatet.

 

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits