• 27.10.2011 - 22:08
27.10.2011

Spørsmål om håret mitt

Hey søtinger. Sorry for dårlig oppdatering men har mye å gjøre for tiden. Det har poppet inn en del spørsmål om håret mitt i det siste, så tenkte å svare på det. 

Leserspørsmål: Hvordan får du håret ditt så skinnende? 

Svar: Hey. Jeg gjør ikke noe spessielt med håret mitt for å få det sånn, har alltid hatt glansfullt hår og bruker ikke noen spesiell shampoo. Jeg bruker ikke noen spesielle hårprodukter, men jeg sverger veldig til SYOSS og RedKen. Jeg bruker en hårkur fra SYOSS, og kurer håret minst en gang i uken. Jeg synes også produktene fra John Frieda er veldig bra, det tar bort de slitte tuppene jeg ofte får etter vasking av håret. Produktene får du kjøpt på alle butikker, og på Vita. Redken får du kjøpt hos din nermeste frisør. 

3 BESTE HÅRTIPS: 

1. Skyll balsam ut av håret med kaldt/lunkent vann, det gir mindre slitasje

2. Kur håret en gang i uken, og unngå å rette/style/føne håret uten en slags stylingspray. Jeg bruker den fra SYOSS, veldig bra og den er varmebeskyttende. 

3. Unngå for mye hårspray. Jeg har aldri brukt hårspray, men det er vel også fordi jeg ikke kler tupert hår foreksempel. Smak og behag. 

 • 23.10.2011 - 19:24
23.10.2011

Skjønnhet: 11 Hårtips

(Innlegget finner du her)

1. Bruk en ekstra næringsrik shampoo og en balsam som holder på fuktigheten. Hemmeligheten for å få et bra hårresultat er å holde håret mest mulig fuktig, i hvertfall under kalde værforhold.

2. Kur håret 1-2 ganger i uken, ikke mer. Kjøp en kur som er tilpasset håret ditt, hvis du er i tvil er det lurt å spørre noen eksperter, foreksempel en frisørsalong.

3. Hvis du er plaget med slitte hårtupper, er det lurt å bruke mindre shampoo, ihvertfall nederst.

4. Det er kjempelurt å vente til håret er tørt, før du tar på deg hodeplagg. Da unngår du friksjonskader.

5. Unngå alkoholholdige stylingprodukter. bruk heller mousse eller voks når du styler håret. Lurt å huske på før du skal rette håret foreksempel.

6. Bruk silikonbaserte hårprodukter som holder på fuktigheten, mellom hver vask.

7. Bruk varmebeskyttende stylingprodukter før du føner håret. Et tips for å slippe enda mer tørre hårtuster. Føn håret på en lavere temperatur enn ellers.

8. Ikke gre håret for ofte, en gjennomgang per dag burde holde. Isåfall gre håret med naturbust enn plastbust.

9. Håret blir mørkere og mattere om vinteren på grunn av mindre sol. Frisk opp håret med en ny farge!

10. Spis næringsrik mat med betakaroten, vitamin B, C og Omega 3, selenium og sink. Både bra for kroppen og håret. Oliven er også et smart skjønnhetstips, spis masse og du får fint hår. Kommer fra greske gudinner.

11. Kom deg ut i naturen, det øker blodsirkulasjonen til hodebunnen, og stimulerer til sunn hårvekst.

Love?

 • 21.10.2011 - 21:42
21.10.2011

Trendspot app?

Vil takke for alle mail som har poppet inn de siste dagene. Masse positive tilbakemeldinger og mange som meldte seg for samarbeid med trendspot. Har allerede fått 7 bloggere under Trendspotters, noe som er utrolig moro. Målet med samarbeidet er å få flere og flere til å vite om den, så hvis du ikke har vært innom enda kan du klikke her 

Jeg kom til å tenke på noe sykt, hva om jeg lagde en trendspot - app til iphone og htc telefoner? Det er jo kjempe bra for de som liker nettsiden og vil surfe på mobilen spessielt. Fått masse positive tilbakemeldinger på at det er en bra ide. Selvom jeg må investere litt penger i dette, så er det jo på nettet det skjer. 

Hva synes dere om det? 

Tenker det vil se sånn her ut: Hva synes dere?

 • 20.10.2011 - 19:16
20.10.2011

Vil du bli samarbeidspartner?

Hey lesere. Som dere sikkert vet startet jeg opp min egen Moteportal nettside for under 1 mnd siden. Har fått veldig bra respons på nettsiden, og leter nå etter samarbeidspartnere. Hvis du er intresert og synes dette høres kult ut kan du sende en mail til trenspot@live.no, eller legge igjen en kommentar i kommentarfeltet!  > HER < finner du nettsiden 

Hey alle Trendspot tilhengere. Jeg har kommet opp med noe nytt på nettstedet. Sammen med andre bloggere kan de som vil samarbeide med http://trendspot.no/. Jeg legger inn bilder av bloggerne under "Our Trendspotters". Så hvis du er veldig intresert i et eventuelt samarbeid med TRENDSPOT send meg en mail på trendspot@live.no

 

Som samarbeidspartner får du daglige updates fra siden, og blir lagt under "My Trendspotters" som du finner i sidebaren. Vil veldig gjerne få flere til å spre nyheten. Jeg plukker ut 10 heldige bloggere 

Er du med? 

 • 20.10.2011 - 16:27
20.10.2011

Mer av Dagens Innspirasjon?

Vil dere ha flere innlegg med dagens innspirasjon? Hvis du vil det trenger du bare skrive " Love" i kommentarfeltet :) Flertallet bestemmer, og da vil det komme daglige innspirasjonsinnlegg :) 

SEND AND SPREAD THE LOVE!

Dagens innspirasjon fra tidligere i høst..


 • 19.10.2011 - 19:40
19.10.2011

Ukens facebook sitater

(Meg på bilde)

Let your past make you better, not bitter!

Im tired of boys gettin bitched around by their girlfriends. Grow some balls please!

Love make me realise how hard it is without you. But, it calms me down that your forever in my heart..

Great peope talk about IDEAS
Average people talk about THINGS
Small people talk about OTHER PEOPLE

(Tatt fra facebooken min)

Love?


 • 19.10.2011 - 17:42
19.10.2011

Trend: Nagler

Det er ikke uten tvil om at nagler er in igjen. Trenden som preget motebilde i hele fjor, fortsetter beleilingen også denne sesongen. Men denne gangen har trenden nådd nye høyder. Nagletrenden er blitt mere edgy og minimalistisk i stilen og er å se på trendsetternes tilbehør og sko.  Trenden passer til det meste av sesongens it-plagg, både til converse, boots og Aviatorjakken som vil florere i høst/vinter. Digger at trenden er kommet tilbake. Da trenger jeg ikke pakke bort verken skinnjakken eller clutchen, noe som kommer godt med gjenbruk. http://www.stockholm-streetstyle.com/

Love?

 • 19.10.2011 - 13:42
19.10.2011

DrømmeOutfit

Skjort/BikBok Skjørt/BikBok Wedges/Nelly.com Veske/Nelly.com Smykke/BikBok

Love?

 • 17.10.2011 - 19:16
17.10.2011

Pink Lips, hot or not?Bilde av meg tatt i sommerferien, sol og varmt ute

Jeg synes rosa lepestift kan være sykt kult. Kommer selvfølgelig annpå hva man kombinerer det med. Denne rosafargen har litt lilla i seg, love it! Lyserosa/Nude lepper er også veldig fint, også nå som det er høst. Smak og behag. Jeg digger ihvertfall de fra M.A.C, og koster ikke så altfor mye heller. 

Love?

 • 17.10.2011 - 16:51
17.10.2011

Dagens Outfit, Leopard skjerf


Boots/HM Bag/Singapore Cardigan/BikBok Bukse/GinaTricot Topp/HM Skjerf/HM

Love?

 • 17.10.2011 - 15:28
17.10.2011

Favorittsmykke

Tenkte å vise dere mitt favorittsmykke. Fikk det av moren min, elsker det!! Som en lykkeamulett for meg :)
Jeg vet ikke hvor mamma har kjøpt det, er ihvertfall utrolig fint og passer til det meste :)

Love?

 • 16.10.2011 - 23:20
16.10.2011

Wants - Modekungen.comAlt fra Modekungen.com

Jeg elsker sånn type stiler. Edgy, casual & cool. Jeg elsker tilbehør med tøffe detaljer, som kan gjøre et søtt antrekk til et mere rocka antrekk. Som foreksempel ringer, øredobber og smykker. Naglevesken digger jeg, Alexander Wang kopi, elsker detaljene på den. Kanskje svi av neste lønn på nettshopping?? Dilemma dilemma.  

Love?

 • 16.10.2011 - 21:17
16.10.2011

Endelig ferdig på jobb

Hey søtinger. Har endelig blitt ferdig på jobb, jobbet siden klokken 14.00 i dag. Leid meg en film som jeg skal se før jeg legger meg. Ørkenblomsten. Hørt at den skal være ganske bra :)

Jeg også skryte litt av dere, er blitt mye flinkere til å kommentere og jeg kommenterer/svarer selvfølgelig tilbake hvis det er noe dere lurer på. Vet jo selv hvor kjedelig det er å kommentere/spørre om noe og aldri få noe svar tilbake. Så slik vil ikke jeg være, svarer på det som kan svares på :) 

Men, et spørsmål til dere: Hva vil dere lese mer om? Hva liker dere å lese om på bloggen spessielt? Setter pris på hvis dere gidder å svare, så kan jeg gjøre bloggen mye bedre. 

Litt deilig med alenetid etter en hard økt på jobben! 

 

Q: Har du sett filmen? Var den bra?

 • 16.10.2011 - 13:45
16.10.2011

Dagens Outfit Innspirasjon

God morgen søtinger. En sein morgen ja. Begynner på jobb klokken 14.00 og slutter i nitiden ikveld. Elsker å jobbe på en søndag,da det er mere å gjøre på jobb og flest kunder. Fikk 500 kr ekstra for å ta denne vakten, noe jeg selvfølgelig takket ja til. Noen fordeler ved å jobbe hjelpevakt! Ha en fin Søndag, så blogges vi ikveld tenker jeg.

Deres ord er min lov.. Dagens Outfit innspirasjon


Jeg elsker dette coveret, Whitney Port. Classy woman. 


Genseren er fra seconhand, kostet under 100 lappen.. veldig fornøyd! Wedges/London Veske/GinaTricot


Har også Wedgesparene i grå. Favorittkjøp fra London i sommer 

PS: Jeg har en annen motenettside dere kan sjekke ut. Nylig åpnet for knappe 3 uker siden. Trykk her for å komme til nettsiden, kom gjerne med tilbakemeldinger! 

Love?

 • 16.10.2011 - 01:06
16.10.2011

Blogganbefaling: Fanny Lyckman

Hey søtinger. Fikk lyst å anbefale dere en svensk toppblogger. Sikkert mange av dere som har hørt om henne allerede. Jeg har vært fan av bloggen hennes ganske lenge, og hun inspirerer meg veldig på klesfronten spessielt. Bloggen hennes er en bildeblogg, og hun skriver sjeldent om hverdagen sin. Men, ved hjelp av bildene kan man tenke seg hvordan hun har det, og kjenne seg igjen. Bloggen hennes er fullt av fantastiske og spennende bilder, de fleste bilder er av hennes selv og stilen sin. Som man ikke kan la være å forgude, vakkert vakkert! Hun er utrolig pen, og virker til å ha en herlig personlighet. Hun kler alt, og da mener jeg ALT. Elsker at hun kan mikse urban stil med rock og glam. Det er ikke alle som har rette øye til det, men hun gjennomfører det med glans, og kommer ofte med innskudd av bohem.http://imfancy.blogg.se

Jeg har anbefalt henne før, dere må ta dere en tur innom.Lover at dere ikke vil angre! 

Q: Leser du bloggen hennes? Hva synes du?

 • 15.10.2011 - 19:56
15.10.2011

Helgens Partytips

Alt fra Nelly.com

Jeg elsker den kombinasjonen mellom sort og rødt. Både rocka og elegant. Love it! 


Love?

 • 14.10.2011 - 19:31
14.10.2011

Slik tjener du penger på blogg

Gjør som meg og registrer deg på www.tradedoubler.com. Jeg tjente faktisk 200 kr på 1 mnd. Det kommer veldig annpå hvor mange lesere du har, og det går faktisk ann å tjene litt på bloggen din, hvis du setter inn de riktige annonsene.

Enkle tips for å komme i gang:

1. Registrer deg her, det tar ca 5 min

2. Når du har blitt affiliate, er det bare å fylle ut kort informasjon, og det som trengs for å få utbetalingen på konto. Det gjør du ved å trykke på " Detaljert kontobalanse".

3. Nå kan du begynne å hamstre inn annonsene du trenger. Jeg anbefaler Nelly.com, La Re Doute, Blush, Bonnier Media, Rapunzel of Sweeden, Costume/Henne/Woman & baresko. Dette er annonser du garantert vil tjene raske penger på.

4. Dette er en sikker side, og både kontoinformasjon og annen info vil holdes privat, det er bare eierne av tradedoubler som kan benytte seg av informasjonen din. (Tilfelle noen lurte på det)

5. Du får noen ganger rabatt på kleskjedene, så det er enda større grunn til å bli med.

6. Hvis du er under 18, får du eventuelt foreldrene dine eller noen du kjenner som er 18 til å registrere for deg. Det hjelper veldig å snakke med en som kan dette, så du ikke gir ut feil informasjon. 

7. Utbelinger får du en bestemt måned, og du må ha tjent over 500 kr i provisjon for å få det utbetalt. 

Håper dette hjelper dere i gang! :)

Q: Bruker du Tradedoubler, er du fornøyd?

 • 14.10.2011 - 18:00
14.10.2011

Thank god its friday

Hey søtinger. Nå har jeg kommet hjem fra legevakten, og alt står bra til med meg. Tok en blodprøve og fikk skrevet ut en resept. Ikveld skal jeg bare slappe av og nyte Fredagskvelden. Blitt litt bedre i forhold til forskjølelsen og feberen har gått ned. Så jeg er glad for at jeg ikke skal ligge i sengen hele helgen. Ukens blogg er trukket ut, så hvis du lurer på hvem den heldige ble, kan du se i sidemargen. Linker ukens blogg om noen få strakser. 

Kjøpte en ny Blonde Conditioner fra John Frieda, en av mine favorittmerker. Gleder meg til å dusje etterpå. Dere får ha en fin kveld, trur ikke jeg kommer til å blogge så mye mer utover kvelden. 

Q; Har dere prøvd den?

Hva skal dere i kveld?

 • 13.10.2011 - 19:19
13.10.2011

Bli ukens blogg

Da har jeg tenkt til å starte med Ukens Blogg igjen. Der jeg hver uke trekker ut en blogg av de påmeldte. Bilde og link til bloggen vil ligge i sidebaren. Håper så mange som mulig melder seg på, trekker ut en heldig blogg i morgen :) Til de som ikke viste det ble jeg trukket ut som ukens blogg på blogg.no i sommer, det kan du lese om her

Marthe Borge, meg og kjæresten til Marthe på STREETSTYLE lanseringsfesten..

 • 13.10.2011 - 17:46
13.10.2011

Høstens Wants

Jeffrey Campbell/Nelly.com Skjerf/BikBok Clutch/Asos.com Smykke-Ring/Asos.com Cardigan/BikBok Genser/BikBok Bluse/WhitneyPort kolleksjonen for BikBok

Tittet litt på diverse nettbutikker. Høstens trender byr på mye stilig. Plukket ut mine wants for denne sesongen. Håper jeg får kjøpt noe av dette før vineteren kommer :) 

Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits