Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 2

  Spørsmål om håret mitt

  Hey søtinger. Sorry for dårlig oppdatering men har mye å gjøre for tiden. Det har poppet inn en del spørsmål om håret mitt i det siste, så tenkte å svare på det. 

  Leserspørsmål: Hvordan får du håret ditt så skinnende? 

  Svar: Hey. Jeg gjør ikke noe spessielt med håret mitt for å få det sånn, har alltid hatt glansfullt hår og bruker ikke noen spesiell shampoo.   Jeg bruker ikke noen spesielle hårprodukter, men jeg sverger veldig til SYOSS og RedKen. Jeg bruker en hårkur fra SYOSS, og kurer håret minst en gang i uken. Jeg synes også produktene fra John Frieda er veldig bra, det tar bort de slitte tuppene jeg ofte får etter vasking av håret. Produktene får du kjøpt på alle butikker, og på Vita. Redken får du kjøpt hos din nermeste frisør. 

  3 BESTE HÅRTIPS: 

  1. Skyll balsam ut av håret med kaldt/lunkent vann, det gir mindre slitasje

  2. Kur håret en gang i uken, og unngå å rette/style/føne håret uten en slags stylingspray. Jeg bruker den fra SYOSS, veldig bra og den er varmebeskyttende. 

  3. Unngå for mye hårspray. Jeg har aldri brukt hårspray, men det er vel også fordi jeg ikke kler tupert hår foreksempel. Smak og behag. 

  Legg igjen en kommentar
  9

  Skjønnhet: 11 Hårtips

  (Innlegget finner du her)

  1. Bruk en ekstra næringsrik shampoo og en balsam som holder på fuktigheten. Hemmeligheten for å få et bra hårresultat er å holde håret mest mulig fuktig, i hvertfall under kalde værforhold.

  2. Kur håret 1-2 ganger i uken, ikke mer. Kjøp en kur som er tilpasset håret ditt, hvis du er i tvil er det lurt å spørre noen eksperter, foreksempel en frisørsalong.

  3. Hvis du er plaget med slitte hårtupper, er det lurt å bruke mindre shampoo, ihvertfall nederst.

  4. Det er kjempelurt å vente til håret er tørt, før du tar på deg hodeplagg. Da unngår du friksjonskader.

  5. Unngå alkoholholdige stylingprodukter. bruk heller mousse eller voks når du styler håret. Lurt å huske på før du skal rette håret foreksempel.

  6. Bruk silikonbaserte hårprodukter som holder på fuktigheten, mellom hver vask.

  7. Bruk varmebeskyttende stylingprodukter før du føner håret. Et tips for å slippe enda mer tørre hårtuster. Føn håret på en lavere temperatur enn ellers.

  8. Ikke gre håret for ofte, en gjennomgang per dag burde holde. Isåfall gre håret med naturbust enn plastbust.

  9. Håret blir mørkere og mattere om vinteren på grunn av mindre sol. Frisk opp håret med en ny farge!

  10. Spis næringsrik mat med betakaroten, vitamin B, C og Omega 3, selenium og sink. Både bra for kroppen og håret. Oliven er også et smart skjønnhetstips, spis masse og du får fint hår. Kommer fra greske gudinner.

  11. Kom deg ut i naturen, det øker blodsirkulasjonen til hodebunnen, og stimulerer til sunn hårvekst.

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  3

  Trendspot app?

  Vil takke for alle mail som har poppet inn de siste dagene. Masse positive tilbakemeldinger og mange som meldte seg for samarbeid med trendspot. Har allerede fått 7 bloggere under Trendspotters, noe som er utrolig moro. Målet med samarbeidet er å få flere og flere til å vite om den, så hvis du ikke har vært innom enda kan du klikke her 

  Jeg kom til å tenke på noe sykt, hva om jeg lagde en trendspot - app til iphone og htc telefoner? Det er jo kjempe bra for de som liker nettsiden og vil surfe på mobilen spessielt. Fått masse positive tilbakemeldinger på at det er en bra ide. Selvom jeg må investere litt penger i dette, så er det jo på nettet det skjer. 

  Hva synes dere om det? 

  Tenker det vil se sånn her ut:   Hva synes dere?

  Legg igjen en kommentar
  17

  Vil du bli samarbeidspartner?

  Hey lesere. Som dere sikkert vet startet jeg opp min egen Moteportal nettside for under 1 mnd siden. Har fått veldig bra respons på nettsiden, og leter nå etter samarbeidspartnere. Hvis du er intresert og synes dette høres kult ut kan du sende en mail til trenspot@live.no, eller legge igjen en kommentar i kommentarfeltet!  > HER < finner du nettsiden 

  Hey alle Trendspot tilhengere. Jeg har kommet opp med noe nytt på nettstedet. Sammen med andre bloggere kan de som vil samarbeide med http://trendspot.no/. Jeg legger inn bilder av bloggerne under "Our Trendspotters". Så hvis du er veldig intresert i et eventuelt samarbeid med TRENDSPOT send meg en mail på trendspot@live.no

   

  Som samarbeidspartner får du daglige updates fra siden, og blir lagt under "My Trendspotters" som du finner i sidebaren. Vil veldig gjerne få flere til å spre nyheten. Jeg plukker ut 10 heldige bloggere 

  Er du med? 

  Legg igjen en kommentar
  5

  Mer av Dagens Innspirasjon?

  Vil dere ha flere innlegg med dagens innspirasjon? Hvis du vil det trenger du bare skrive " Love" i kommentarfeltet :) Flertallet bestemmer, og da vil det komme daglige innspirasjonsinnlegg :) 

  SEND AND SPREAD THE LOVE!

  Dagens innspirasjon fra tidligere i høst..


  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits