Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spørsmål om håret mitt

 • 27.10.2011 - 22:08

Hey søtinger. Sorry for dårlig oppdatering men har mye å gjøre for tiden. Det har poppet inn en del spørsmål om håret mitt i det siste, så tenkte å svare på det. 

Leserspørsmål: Hvordan får du håret ditt så skinnende? 

Svar: Hey. Jeg gjør ikke noe spessielt med håret mitt for å få det sånn, har alltid hatt glansfullt hår og bruker ikke noen spesiell shampoo. Jeg bruker ikke noen spesielle hårprodukter, men jeg sverger veldig til SYOSS og RedKen. Jeg bruker en hårkur fra SYOSS, og kurer håret minst en gang i uken. Jeg synes også produktene fra John Frieda er veldig bra, det tar bort de slitte tuppene jeg ofte får etter vasking av håret. Produktene får du kjøpt på alle butikker, og på Vita. Redken får du kjøpt hos din nermeste frisør. 

3 BESTE HÅRTIPS: 

1. Skyll balsam ut av håret med kaldt/lunkent vann, det gir mindre slitasje

2. Kur håret en gang i uken, og unngå å rette/style/føne håret uten en slags stylingspray. Jeg bruker den fra SYOSS, veldig bra og den er varmebeskyttende. 

3. Unngå for mye hårspray. Jeg har aldri brukt hårspray, men det er vel også fordi jeg ikke kler tupert hår foreksempel. Smak og behag. 

Skjønnhet: 11 Hårtips

 • 23.10.2011 - 19:24

(Innlegget finner du her)

1. Bruk en ekstra næringsrik shampoo og en balsam som holder på fuktigheten. Hemmeligheten for å få et bra hårresultat er å holde håret mest mulig fuktig, i hvertfall under kalde værforhold.

2. Kur håret 1-2 ganger i uken, ikke mer. Kjøp en kur som er tilpasset håret ditt, hvis du er i tvil er det lurt å spørre noen eksperter, foreksempel en frisørsalong.

3. Hvis du er plaget med slitte hårtupper, er det lurt å bruke mindre shampoo, ihvertfall nederst.

4. Det er kjempelurt å vente til håret er tørt, før du tar på deg hodeplagg. Da unngår du friksjonskader.

5. Unngå alkoholholdige stylingprodukter. bruk heller mousse eller voks når du styler håret. Lurt å huske på før du skal rette håret foreksempel.

6. Bruk silikonbaserte hårprodukter som holder på fuktigheten, mellom hver vask.

7. Bruk varmebeskyttende stylingprodukter før du føner håret. Et tips for å slippe enda mer tørre hårtuster. Føn håret på en lavere temperatur enn ellers.

8. Ikke gre håret for ofte, en gjennomgang per dag burde holde. Isåfall gre håret med naturbust enn plastbust.

9. Håret blir mørkere og mattere om vinteren på grunn av mindre sol. Frisk opp håret med en ny farge!

10. Spis næringsrik mat med betakaroten, vitamin B, C og Omega 3, selenium og sink. Både bra for kroppen og håret. Oliven er også et smart skjønnhetstips, spis masse og du får fint hår. Kommer fra greske gudinner.

11. Kom deg ut i naturen, det øker blodsirkulasjonen til hodebunnen, og stimulerer til sunn hårvekst.

Love?

Trendspot app?

 • 21.10.2011 - 21:42

Vil takke for alle mail som har poppet inn de siste dagene. Masse positive tilbakemeldinger og mange som meldte seg for samarbeid med trendspot. Har allerede fått 7 bloggere under Trendspotters, noe som er utrolig moro. Målet med samarbeidet er å få flere og flere til å vite om den, så hvis du ikke har vært innom enda kan du klikke her 

Jeg kom til å tenke på noe sykt, hva om jeg lagde en trendspot - app til iphone og htc telefoner? Det er jo kjempe bra for de som liker nettsiden og vil surfe på mobilen spessielt. Fått masse positive tilbakemeldinger på at det er en bra ide. Selvom jeg må investere litt penger i dette, så er det jo på nettet det skjer. 

Hva synes dere om det? 

Tenker det vil se sånn her ut: Hva synes dere?

Vil du bli samarbeidspartner?

 • 20.10.2011 - 19:16

Hey lesere. Som dere sikkert vet startet jeg opp min egen Moteportal nettside for under 1 mnd siden. Har fått veldig bra respons på nettsiden, og leter nå etter samarbeidspartnere. Hvis du er intresert og synes dette høres kult ut kan du sende en mail til trenspot@live.no, eller legge igjen en kommentar i kommentarfeltet!  > HER < finner du nettsiden 

Hey alle Trendspot tilhengere. Jeg har kommet opp med noe nytt på nettstedet. Sammen med andre bloggere kan de som vil samarbeide med http://trendspot.no/. Jeg legger inn bilder av bloggerne under "Our Trendspotters". Så hvis du er veldig intresert i et eventuelt samarbeid med TRENDSPOT send meg en mail på trendspot@live.no

 

Som samarbeidspartner får du daglige updates fra siden, og blir lagt under "My Trendspotters" som du finner i sidebaren. Vil veldig gjerne få flere til å spre nyheten. Jeg plukker ut 10 heldige bloggere 

Er du med? 

Mer av Dagens Innspirasjon?

 • 20.10.2011 - 16:27

Vil dere ha flere innlegg med dagens innspirasjon? Hvis du vil det trenger du bare skrive " Love" i kommentarfeltet :) Flertallet bestemmer, og da vil det komme daglige innspirasjonsinnlegg :) 

SEND AND SPREAD THE LOVE!

Dagens innspirasjon fra tidligere i høst..


Ukens facebook sitater

 • 19.10.2011 - 19:40

(Meg på bilde)

Let your past make you better, not bitter!

Im tired of boys gettin bitched around by their girlfriends. Grow some balls please!

Love make me realise how hard it is without you. But, it calms me down that your forever in my heart..

Great peope talk about IDEAS
Average people talk about THINGS
Small people talk about OTHER PEOPLE

(Tatt fra facebooken min)

Love?


Trend: Nagler

 • 19.10.2011 - 17:42

Det er ikke uten tvil om at nagler er in igjen. Trenden som preget motebilde i hele fjor, fortsetter beleilingen også denne sesongen. Men denne gangen har trenden nådd nye høyder. Nagletrenden er blitt mere edgy og minimalistisk i stilen og er å se på trendsetternes tilbehør og sko.  Trenden passer til det meste av sesongens it-plagg, både til converse, boots og Aviatorjakken som vil florere i høst/vinter. Digger at trenden er kommet tilbake. Da trenger jeg ikke pakke bort verken skinnjakken eller clutchen, noe som kommer godt med gjenbruk. http://www.stockholm-streetstyle.com/

Love?

DrømmeOutfit

 • 19.10.2011 - 13:42

Skjort/BikBok Skjørt/BikBok Wedges/Nelly.com Veske/Nelly.com Smykke/BikBok

Love?

Pink Lips, hot or not?

 • 17.10.2011 - 19:16Bilde av meg tatt i sommerferien, sol og varmt ute

Jeg synes rosa lepestift kan være sykt kult. Kommer selvfølgelig annpå hva man kombinerer det med. Denne rosafargen har litt lilla i seg, love it! Lyserosa/Nude lepper er også veldig fint, også nå som det er høst. Smak og behag. Jeg digger ihvertfall de fra M.A.C, og koster ikke så altfor mye heller. 

Love?

Dagens Outfit, Leopard skjerf

 • 17.10.2011 - 16:51


Boots/HM Bag/Singapore Cardigan/BikBok Bukse/GinaTricot Topp/HM Skjerf/HM

Love?

Favorittsmykke

 • 17.10.2011 - 15:28

Tenkte å vise dere mitt favorittsmykke. Fikk det av moren min, elsker det!! Som en lykkeamulett for meg :)
Jeg vet ikke hvor mamma har kjøpt det, er ihvertfall utrolig fint og passer til det meste :)

Love?

Wants - Modekungen.com

 • 16.10.2011 - 23:20Alt fra Modekungen.com

Jeg elsker sånn type stiler. Edgy, casual & cool. Jeg elsker tilbehør med tøffe detaljer, som kan gjøre et søtt antrekk til et mere rocka antrekk. Som foreksempel ringer, øredobber og smykker. Naglevesken digger jeg, Alexander Wang kopi, elsker detaljene på den. Kanskje svi av neste lønn på nettshopping?? Dilemma dilemma.  

Love?

Endelig ferdig på jobb

 • 16.10.2011 - 21:17

Hey søtinger. Har endelig blitt ferdig på jobb, jobbet siden klokken 14.00 i dag. Leid meg en film som jeg skal se før jeg legger meg. Ørkenblomsten. Hørt at den skal være ganske bra :)

Jeg også skryte litt av dere, er blitt mye flinkere til å kommentere og jeg kommenterer/svarer selvfølgelig tilbake hvis det er noe dere lurer på. Vet jo selv hvor kjedelig det er å kommentere/spørre om noe og aldri få noe svar tilbake. Så slik vil ikke jeg være, svarer på det som kan svares på :) 

Men, et spørsmål til dere: Hva vil dere lese mer om? Hva liker dere å lese om på bloggen spessielt? Setter pris på hvis dere gidder å svare, så kan jeg gjøre bloggen mye bedre. 

Litt deilig med alenetid etter en hard økt på jobben! 

 

Q: Har du sett filmen? Var den bra?

Dagens Outfit Innspirasjon

 • 16.10.2011 - 13:45

God morgen søtinger. En sein morgen ja. Begynner på jobb klokken 14.00 og slutter i nitiden ikveld. Elsker å jobbe på en søndag,da det er mere å gjøre på jobb og flest kunder. Fikk 500 kr ekstra for å ta denne vakten, noe jeg selvfølgelig takket ja til. Noen fordeler ved å jobbe hjelpevakt! Ha en fin Søndag, så blogges vi ikveld tenker jeg.

Deres ord er min lov.. Dagens Outfit innspirasjon


Jeg elsker dette coveret, Whitney Port. Classy woman. 


Genseren er fra seconhand, kostet under 100 lappen.. veldig fornøyd! Wedges/London Veske/GinaTricot


Har også Wedgesparene i grå. Favorittkjøp fra London i sommer 

PS: Jeg har en annen motenettside dere kan sjekke ut. Nylig åpnet for knappe 3 uker siden. Trykk her for å komme til nettsiden, kom gjerne med tilbakemeldinger! 

Love?

Blogganbefaling: Fanny Lyckman

 • 16.10.2011 - 01:06

Hey søtinger. Fikk lyst å anbefale dere en svensk toppblogger. Sikkert mange av dere som har hørt om henne allerede. Jeg har vært fan av bloggen hennes ganske lenge, og hun inspirerer meg veldig på klesfronten spessielt. Bloggen hennes er en bildeblogg, og hun skriver sjeldent om hverdagen sin. Men, ved hjelp av bildene kan man tenke seg hvordan hun har det, og kjenne seg igjen. Bloggen hennes er fullt av fantastiske og spennende bilder, de fleste bilder er av hennes selv og stilen sin. Som man ikke kan la være å forgude, vakkert vakkert! Hun er utrolig pen, og virker til å ha en herlig personlighet. Hun kler alt, og da mener jeg ALT. Elsker at hun kan mikse urban stil med rock og glam. Det er ikke alle som har rette øye til det, men hun gjennomfører det med glans, og kommer ofte med innskudd av bohem.http://imfancy.blogg.se

Jeg har anbefalt henne før, dere må ta dere en tur innom.Lover at dere ikke vil angre! 

Q: Leser du bloggen hennes? Hva synes du?

Helgens Partytips

 • 15.10.2011 - 19:56

Alt fra Nelly.com

Jeg elsker den kombinasjonen mellom sort og rødt. Både rocka og elegant. Love it! 


Love?

Slik tjener du penger på blogg

 • 14.10.2011 - 19:31

Gjør som meg og registrer deg på www.tradedoubler.com. Jeg tjente faktisk 200 kr på 1 mnd. Det kommer veldig annpå hvor mange lesere du har, og det går faktisk ann å tjene litt på bloggen din, hvis du setter inn de riktige annonsene.

Enkle tips for å komme i gang:

1. Registrer deg her, det tar ca 5 min

2. Når du har blitt affiliate, er det bare å fylle ut kort informasjon, og det som trengs for å få utbetalingen på konto. Det gjør du ved å trykke på " Detaljert kontobalanse".

3. Nå kan du begynne å hamstre inn annonsene du trenger. Jeg anbefaler Nelly.com, La Re Doute, Blush, Bonnier Media, Rapunzel of Sweeden, Costume/Henne/Woman & baresko. Dette er annonser du garantert vil tjene raske penger på.

4. Dette er en sikker side, og både kontoinformasjon og annen info vil holdes privat, det er bare eierne av tradedoubler som kan benytte seg av informasjonen din. (Tilfelle noen lurte på det)

5. Du får noen ganger rabatt på kleskjedene, så det er enda større grunn til å bli med.

6. Hvis du er under 18, får du eventuelt foreldrene dine eller noen du kjenner som er 18 til å registrere for deg. Det hjelper veldig å snakke med en som kan dette, så du ikke gir ut feil informasjon. 

7. Utbelinger får du en bestemt måned, og du må ha tjent over 500 kr i provisjon for å få det utbetalt. 

Håper dette hjelper dere i gang! :)

Q: Bruker du Tradedoubler, er du fornøyd?

Thank god its friday

 • 14.10.2011 - 18:00

Hey søtinger. Nå har jeg kommet hjem fra legevakten, og alt står bra til med meg. Tok en blodprøve og fikk skrevet ut en resept. Ikveld skal jeg bare slappe av og nyte Fredagskvelden. Blitt litt bedre i forhold til forskjølelsen og feberen har gått ned. Så jeg er glad for at jeg ikke skal ligge i sengen hele helgen. Ukens blogg er trukket ut, så hvis du lurer på hvem den heldige ble, kan du se i sidemargen. Linker ukens blogg om noen få strakser. 

Kjøpte en ny Blonde Conditioner fra John Frieda, en av mine favorittmerker. Gleder meg til å dusje etterpå. Dere får ha en fin kveld, trur ikke jeg kommer til å blogge så mye mer utover kvelden. 

Q; Har dere prøvd den?

Hva skal dere i kveld?

Bli ukens blogg

 • 13.10.2011 - 19:19

Da har jeg tenkt til å starte med Ukens Blogg igjen. Der jeg hver uke trekker ut en blogg av de påmeldte. Bilde og link til bloggen vil ligge i sidebaren. Håper så mange som mulig melder seg på, trekker ut en heldig blogg i morgen :) Til de som ikke viste det ble jeg trukket ut som ukens blogg på blogg.no i sommer, det kan du lese om her

Marthe Borge, meg og kjæresten til Marthe på STREETSTYLE lanseringsfesten..

Høstens Wants

 • 13.10.2011 - 17:46

Jeffrey Campbell/Nelly.com Skjerf/BikBok Clutch/Asos.com Smykke-Ring/Asos.com Cardigan/BikBok Genser/BikBok Bluse/WhitneyPort kolleksjonen for BikBok

Tittet litt på diverse nettbutikker. Høstens trender byr på mye stilig. Plukket ut mine wants for denne sesongen. Håper jeg får kjøpt noe av dette før vineteren kommer :) 

Love?

Frynsejakke,hot or not?

 • 13.10.2011 - 15:47Kjøpte denne jakken i fjor på HM. Har faktisk ikke brukt den enda,kanskje få guts nok til å bruke den i år? Den er jo ganske stilig, og frynser går jo aldri av moten mener jeg. Men, er fortsatt usikker på om den er hot! 

 Hot or Not?

Trough the mirror, I can see you

 • 12.10.2011 - 17:51Trough the music I can hear you.

Trough the wind I can feel you. 

Trough the picture I can hold you. 

But can you see me?

Dagens innspirasjon, Stockholm-Streetstyle

 • 12.10.2011 - 10:39

Jeg elsker denne type stil. Selvom det er lite farger og en veldig minimalistisk stil, er det ikke å skjule at modellen bærer antrekket som en diva. Vakkert rett og slett! 

 Love?

Dagens Innspirasjon, Costume

 • 11.10.2011 - 17:20

Hey. Fikk lyst å ta litt innspirasjonsbilder til dere, som er en stund siden nå. 

Private

Love?

Dagens Outfit, Denim & New York

 • 11.10.2011 - 15:24

Hey. Har nettopp kommet hjem fra skolen, og er ganske så sliten. Tenkt å begynne å vise dere dagens outfit hver dag fremover. Så håper dere blir fornøyd med det!! :) 

Dere kan gjerne legge meg til som venn ved å trykke på profilbilde mitt. Alltid hyggelig! 

Dagens Outfit

Veske/Nelly.com Short/BikBok Cardigan/BikBok Skinnjakke/HM T-skjorte/Singapore

 Love?

Whitney Port Kolleksjonen

 • 08.10.2011 - 08:50

Som dere sikkert har fått med dere Whitney Port kolleksjonen er ute i butikkene. Man kan allerede få noen smakebiter inne på bikbok sin nettside, og få et innblikk over hva man kan forvente av kolleksjonen. Jeg må ærlig innrømme at det var en skuffelse. Fant noen fåtall ting jeg kunne tenke meg å kjøpe. Prisen på klærne er absolutt ikke verdt det, synes kolleksjonen var dårlig stylet og veldig mye gjentakelse. Lite variasjon, dårlig designet og for meg virker det som hun har brukt for lite tid på prosjektet sitt. Plaggene minner meg om BikBok for 2 år siden, da det var glorete blå og rød kjoler som sto i fokus. Jeg trur dette vil trekke BikBok veldig ned, med tanke på kvaliteten og varemerket. Omtalen hun har fått er ikke av det beste heller, håper BikBok lærer av denne feilen og jobber med litt bedre designere neste gang, som foreksempel Jenny Skavland. Hun er norsk, og kan virkelig det å skape moderne design. 

 

 

Weekends wants

 • 07.10.2011 - 18:20


Bluse/BikBok Skjørt/BikBok Nolitasko/Nelly.com Clutch/Asos.com

Jeg elsker de nye nolitaskoene, veldig høstfarger i stilen og passer perfekt for sesongens acessories. Den gule clutchen matcher til et lærskjørt og Whitney Port blusen fra kolleksjonen hennes. Dette kunne jeg virkelig tenke meg å bruke en helg, loveit!  

 Skal nå dusje og på besøk til en veninne av meg som også er syk, glad jeg ikke er den eneste. Kos dere i kveld kjære lesere! <3 

 Love?

Costume and drinking tea

 • 07.10.2011 - 16:43

Jeg lurer på om jeg har veldig dårlig imunnforsvar, fordi jeg blir ofte syk. Sykt irriterende. Jeg kan bli syk på de utenkelige årstidene, midt i sommerferien. på ferie i utlandet, midt oppe på fjellet ( heh, det er jo forståelig ) . Men, dere ser poenget mitt. Jeg hater å være syk, spesielt når jeg får feber på toppen av det hele. Noe som er ganske typisk meg å få... Great. Så nå sitter jeg her da, med en kopp te og Costume

 Det beste med å være syk, hvis jeg skal trekke ut en positiv ting, da må det være filmer. Jeg kan sitte å se på tusen filmer og drømme meg vekk. Jeg elsker å se på film, spesielt spennede og romantiske filmer. Et snev av humor er også alltid bra, får meg på mye bedre tanker enn å klage over at jeg er blitt syk igjen. Anyways, life's to good to complain. 

 Love this knitted sweather... my weapon when Im sick...

Ukens facebook sitater

 • 07.10.2011 - 04:36

Tenkte å begynne med noe nytt, dele mine facebook sitater med dere hver uke: Ukens facebook sitater

People say that Hate is a strong word, but so is Love and people throw that around like its nothing.

Nice girls get assholes, bad girls get nice guys. It's time to be a bitch. 

- Boys are like Facebook, once you get to know them, they change. 

Tumblr_ls746mzsgl1qcoiv2o1_500_large

Sminke: Metallfarger

 • 06.10.2011 - 10:09

 

Det er ikke uten tvil at høstens sminketrender er metallfarger. Duse, mørkebrune nyanser frisker opp den bleke høsthuden og kan matches til nude eller lyserosa lepper. For de med mørkere hudtone passer sort og burgunder brun bedre. Får frem fargen i øynene. En rød lebestift er det ultimate å bruke i denne kombinasjonen.

 

Love?

Skjerpings på bloggingen

 • 06.10.2011 - 00:55

Hey. Jeg må beklage for dårlig blogging i det siste, men jeg har liksom mistet piffen hvis dere skjønner. Leste nettopp en veldig hyggelig anbefaling av bloggen min og det må jeg si at fikk meg på bedre bloggtanker. Anbefalingen kan du lese her

 

 

Elin Damstuen har også skrevet om bloggen min her, så fint å tenke på at jeg er med på å inspirere andre :) Bloggen hennes er også veldig bra, så den må dere lese!! 

 

Vil takke dere alle for fine kommentarer, og til dere andre som har skrevet om meg!

 

Til nye lesere: Husk å legg igjen bloggen deres i kommentarfeltet før dere klikker dere videre, så får jeg et innblikk i hvordan leserne mine er :)  Bloggingen skal bli mye bedre fremover, og jeg begynne å blogge som jeg gjorde for et halvt år tilbake. Nothing gonna drag me down this time!! 

 

Hot or Not?

 • 02.10.2011 - 22:29http://stockholm-streetstyle.com 

 

Jeg elsker slike kombinasjoner om høsten. Mønster og strikkegensere. Smykket passer perfekt til plaggene sammen, og gjør looken mere fashion. Perfekt veske for antrekket, casual med minst mulige detaljer. Skoene vet jeg ikke helt, kanskje ikke noe jeg ville gått med en varm høstdag. Ville kanskje valgt et par converse eller andre type sko. 


Hot or Not?

Whitney Port for BikBok

 • 02.10.2011 - 20:46

De fleste har sikkert fått med seg at Whitney Port kjent fra The Hills står bak sesongens temakolleksjon. Noe fra kolleksjonen er allerede å se ute i butikkene, men jeg må ærlig innrømme at jeg ble skuffet over plaggene. Veldig lite fine plagg, og utrolig stiv i prisen. Jeg fant kanskje 2 plagg jeg kunne tenke meg å kjøpe, en kjole og en bluse. 

 

Men, selvfølgelig. Ikke alt faller i smak hos noen, og takk gud for det. Satt opp en collage over hva jeg kunne tenke meg å ha fra kolleksjonen. Kjolen er ihvertfall sinnsyk fin! Love?

Dagens innspirasjon

 • 02.10.2011 - 01:43

 

 How lovely!!! 

Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits