Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 1

  Cashback Kickoff Partey - Bilder

  Hey fininger. I går var jeg som sagt på kickoff partey med jobben. Veldig hyggelig å bli kjent med resten av crewet. Det var en kveld med mye god mat, masse drikke og konkurranser. Jeg savner maten, når jeg ser igjennom bilder. haha matvraket! Men, fysøren så godt det var! 

  Fikk også masse skryt fra sjefen, at jeg hadde gjort en god jobb og han kalte meg "Bramhülts dronninga!". Utrolig hyggelig å høre, at jeg hadde slått bramhults rekord og solgt over 170 flasker på en fredag. Yeey! Tenker at neste steg blir å starte med nespresso, nå i november og desember blir det kjempe gøy å stå på stand og selge :)   Vi hadde også kaffekonkurranse, der vi ble delt inn i forskjellige lag og skulle lage vår egen kaffe. Prøve ut forskjellige ingredienser osv. Her får en av dommerne en smakeprøve  hehehehe ..... 

  her får  også sjefen vår gjennomgå, haha 

  Lag pixxie som kom på en god 2 plass med sin spennende kaffe   Her er vi i gang, meg og laget mitt (Maestria), vi kom på en god 3 plass med kaffen vår Augusto 

  Her er vi i gang med å lage den, ser dere hvem som  var kokken? haha 

  Voila! naammm Maestria La Augusto ... 

  Der har vi de fleste fra UMG samlet, det var kjempe hyggelig å bli kjent med mange nye fjes :)

  Legg igjen en kommentar
  14

  Meld deg på ukens blogg

  • 29.10.2012 kl.18:41
  • Kategori: Blogg

  Da var det tid for en ny ukens blogg. Bare skriv en kommentar med bloggen din i kommentarfeltet så velger jeg ut en heldig blogger i morgen :-)   Legg igjen en kommentar
  6

  Dagens Outfit - The American Sweather

  Hey fininger. I dag har jeg ikke gjort så mye, bare vært en tur på butikken, og thats it. Litt sliten fra helgen, men koste meg masse. På fredag var jeg på en fest med venner av meg, også på lørdag dro vi på byen og på søndag spiste vi mat på Egon etterfulgt av bowling. Jeg og vennene mine har blitt helt hekta på bowling, haha.  Men, er sykt gøy da! Som jeg har lovt dere skal jeg bli mye flinkere på å ta antrekksbilder til dere.

  Dagens Outfit   Skinnjakke/2hand Veske/CCVest Sko/Converse Shorts/GinaTricot Genser/GinaTricot Tights/BikBok 

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  4

  Motetips: Festkjoler fra Nelly

  Tenkte å tipse om nellys utvalg av festkjoler. Det er jo ikke mange mnd til nyttår,julaften og julebord, og det er noen ganger lurt å være tidlig ute med kjolevalget. Nelly har mye salg for tiden, og hva er vel ikke bedre enn å hamstre inn når man enda kan? Før vi vet ordet av det er det faktisk jul og nyttår. Dagene går utrolig fort, og vi vet alle at det blir hektisk rundt juletider, som er knappe 1 mnd til. Kjenner jeg gleder meg til helgene fremover, blir mye feiringer, bursdager og eventer. Da er det viktig med den rette kjolen! 

  Årets festkjoler skal være simple, men med detaljer. År etter år har jeg aldri vært særlig fan av glorete kjoler, som glitrer mer enn selve juletreet. Synes det er fint med basic kjoler, med tøffe detaljer som for eksempel paljetter,glitter osv. Jeg har plukket ut mine favoritter:   Kjole/HER (Annonselink)                                                                       Kjole/HER (Annonselink)

   Kjole/HER (Annonselink)                                                                       Kjole/HER (Annonselink)    Kjole/HER (Annonselink)                                                                       Kjole/HER (Annonselink)

  Hvilken kjole liker du best?

  Legg igjen en kommentar
  1

  God søndagskveld

  • 29.10.2012 kl.01:42
  • Kategori: Blogg

  Tenkte bare å ønske dere en god natt, og håper dere har hatt en fin helg! Nå skal jeg fortsette å se på gossipgirl til jeg sovner. Good Night! :) 

   

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits