Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cashback Kickoff Partey - Bilder

 • 31.10.2012 - 19:07

Hey fininger. I går var jeg som sagt på kickoff partey med jobben. Veldig hyggelig å bli kjent med resten av crewet. Det var en kveld med mye god mat, masse drikke og konkurranser. Jeg savner maten, når jeg ser igjennom bilder. haha matvraket! Men, fysøren så godt det var! 

Fikk også masse skryt fra sjefen, at jeg hadde gjort en god jobb og han kalte meg "Bramhülts dronninga!". Utrolig hyggelig å høre, at jeg hadde slått bramhults rekord og solgt over 170 flasker på en fredag. Yeey! Tenker at neste steg blir å starte med nespresso, nå i november og desember blir det kjempe gøy å stå på stand og selge :) Vi hadde også kaffekonkurranse, der vi ble delt inn i forskjellige lag og skulle lage vår egen kaffe. Prøve ut forskjellige ingredienser osv. Her får en av dommerne en smakeprøvehehehehe ..... 

her får  også sjefen vår gjennomgå, haha 

Lag pixxie som kom på en god 2 plass med sin spennende kaffe Her er vi i gang, meg og laget mitt (Maestria), vi kom på en god 3 plass med kaffen vår Augusto 

Her er vi i gang med å lage den, ser dere hvem som  var kokken? haha 

Voila! naammm Maestria La Augusto ... 

Der har vi de fleste fra UMG samlet, det var kjempe hyggelig å bli kjent med mange nye fjes :)

Meld deg på ukens blogg

 • 29.10.2012 - 18:41

Da var det tid for en ny ukens blogg. Bare skriv en kommentar med bloggen din i kommentarfeltet så velger jeg ut en heldig blogger i morgen :-) Dagens Outfit - The American Sweather

 • 29.10.2012 - 16:45

Hey fininger. I dag har jeg ikke gjort så mye, bare vært en tur på butikken, og thats it. Litt sliten fra helgen, men koste meg masse. På fredag var jeg på en fest med venner av meg, også på lørdag dro vi på byen og på søndag spiste vi mat på Egon etterfulgt av bowling. Jeg og vennene mine har blitt helt hekta på bowling, haha.  Men, er sykt gøy da! Som jeg har lovt dere skal jeg bli mye flinkere på å ta antrekksbilder til dere.

Dagens Outfit Skinnjakke/2hand Veske/CCVest Sko/Converse Shorts/GinaTricot Genser/GinaTricot Tights/BikBok 

Love?

Motetips: Festkjoler fra Nelly

 • 29.10.2012 - 03:28

Tenkte å tipse om nellys utvalg av festkjoler. Det er jo ikke mange mnd til nyttår,julaften og julebord, og det er noen ganger lurt å være tidlig ute med kjolevalget. Nelly har mye salg for tiden, og hva er vel ikke bedre enn å hamstre inn når man enda kan? Før vi vet ordet av det er det faktisk jul og nyttår. Dagene går utrolig fort, og vi vet alle at det blir hektisk rundt juletider, som er knappe 1 mnd til. Kjenner jeg gleder meg til helgene fremover, blir mye feiringer, bursdager og eventer. Da er det viktig med den rette kjolen! 

Årets festkjoler skal være simple, men med detaljer. År etter år har jeg aldri vært særlig fan av glorete kjoler, som glitrer mer enn selve juletreet. Synes det er fint med basic kjoler, med tøffe detaljer som for eksempel paljetter,glitter osv. Jeg har plukket ut mine favoritter: Kjole/HER (Annonselink)                                                                       Kjole/HER (Annonselink)

 Kjole/HER (Annonselink)                                                                       Kjole/HER (Annonselink)  Kjole/HER (Annonselink)                                                                       Kjole/HER (Annonselink)

Hvilken kjole liker du best?

God søndagskveld

 • 29.10.2012 - 01:42

Tenkte bare å ønske dere en god natt, og håper dere har hatt en fin helg! Nå skal jeg fortsette å se på gossipgirl til jeg sovner. Good Night! :) 

 

Kveldens planer

 • 27.10.2012 - 18:56

Hey fininger. Nå skal jeg straks i dusjen, og gjøre meg klar til kvelden. Skal på en fest med Frida besteveninnen min, og vi skal kose oss skikkelig i kveld! Har funnet den perfekte kjolen jeg tenker å bruke. Den er nokså ny, men har ikke fått brukt den enda. Kjøpt for en stund tilbake, bruker den enten i kveld eller på festen med jobben i neste uke. Stortrives på den nye jobben, selvom det er en deltidsjobb er jeg veldig fornøyd med jobbingen sålangt. Varene fra jobb i går solgte som bare det, og det var utsolgt for nesten alle bramhults juice varene når jeg var ferdig. Gøy! 

Jeg har funnet fram redken hårkrem og den nye BBCream, og tenkte å teste ut det. Hørt at foundationen skal være nokså god. Produktene fikk jeg i en goodiebag jeg vant på en blogg en gang. Jeg har også snart sett ferdig sesong 2 av gossipgirl. Gleder meg til jeg kan begynne på sesong 3 :) 

Ha en fin lørdagskveld videre :)

Dagens Outfit - Army pants

 • 25.10.2012 - 16:41

Hey fininger. Har hatt en del å tenke på i det siste, og har også slitt med deppresjon men jeg er tilbake nå. Ikke faen at jeg lar gamle ting ødelegge for meg, og mine fremtidsplaner. Nå er jeg tilbake, og er jeg der jeg skal være! Jeg kan gjøre hva faen jeg vil, og INGEN kan stoppe meg. Jeg har et mål, og det er å nå toppen. Jeg har klatret meg oppover, og kan nesten se målstreken. Jeg gir ikke opp nei! Til dere som trekker meg ned, det er ikke noen vits fordi jeg er så mye sterkere enn noen gang. 

"I will never break down, and never give up for what I believe in"

'

Jakke/VeroModa Pants/BikBok Smykke/HM Skinnvest/GInaTricot Clutch/Glitter Genser/BikBok 

Love?

Litt interiør inspirasjon

 • 24.10.2012 - 17:21

Fikset litt hjemme, tenkte det var kult med et lite inspirasjonsbilde på veggen. Brukte noen timer på det, synes det ble ganske kult :-) Har også tent lys for å skape stemning! 

Love?

Sneakpeak på leiligheten 2

 • 22.10.2012 - 20:24

Hey fininger. Var på jobbintervju i dag og det gikk veldig bra faktisk, muligens har jeg fått jobben! Skulle ringe meg på onsdag angående opplæring, yey! Nå koser jeg meg med gamle sesonger av gossipgirl, elsker scenene når blair og chuck blir forelsket. Synes ikke chuch var så kjekk i sesong 1, da er Nate den kjekkeste. Har bare fikset til her hjemme i den nye leiligheten og prøvd å gjøre det så fint som mulig. Pappa var også på IKEA i dag, og så søt som han er kjøpte han en liten innflyttingsgave til meg og masse ting til leiligheten. Er ikke han verdens søteste? Beste pappaen! 

Nå har jeg fått opp gardinene, og skrudd opp bordene (handygirl). Blir bare finere og finere her nå, er sykt fornøyd med møblene og ikke minst sofaen. Enda mye som gjenstår, men det kommer :) 

Guess what? I morgen kommer dagens outfit. Har så fin terasse jeg kan ta bilder på! 

Love?

Sneakpeak på leiligheten

 • 21.10.2012 - 16:53

Hey fininger. Hatt en flott helg? Jeg kom hjem for litt siden etter en fylletur med jentene, også naschpiel. Men, var gøy! Nå har jeg nettopp satt på gossipgirl sesong 1 og tenker å tilbringe tiden min hjemme og se alle sesongene. Elsker gossipgirl! 

Har fått inn den nye sofaen min, og er sykt fornøyd passer perfekt inn i leiligheten. Nå mangler jeg bare hyller og andre ting så blir det kjempefint her. 

SneakPeak

Elsker sofaen, må mangler jeg en treseters så blir det bra! 

Love?

Today's I want to wear

 • 19.10.2012 - 16:13

Hey fininger. Beklager bloggtørken, men har klart å glemme kameraladeren hos en kompis... så ja, da blir det ikke noen bilder nå heller. Men, har instagram bilder jeg kan vise. Dere finner dem i margen til venstre, hvis det er noen som vil se. 

Uannsett, jeg har fått helt dilla på gull og rødt for tiden. Synes det er så fint! Passer perfekt til høsten :) 


Elsker dette antrekket. Falt pladask for genseren, tribalmønster er noe av det hotteste denne sesonge spessielt på gensere, jakker og topper. Det røde skjørtet med gullbelte er utrolig tøft synes jeg, gulldetaljene på belte matcher sequinclutchen og gir antrekket en veldig spennende look. Skoene er basic og gir deg lange fine ben. Lebestiften i burgunderrød er siste touch, matcher ikke bare skjørtet men også tilbehøret. Kunne virkelig gått i dette :) 

Love?

God morgen, klar for ny jobb

 • 18.10.2012 - 08:55

God morgen! <3 

Nå har jeg nettopp lagd ferdig matpakken min til jobben, og skal straks begynne å fikse meg. Det jeg skal gjøre på jobben i dag er å stå på en butikk å gi bort gratis juice, noen som er tørste? Brämhults er juice med ferskpressede appelsiner, og gir deg kjempe fin start på frokosten. Består av 100% ferskpresset appelsiner og gir en frisk og naturlig smak. Det finnes også andre smaker, som epler, bringebær og jordbær. Står på rimi på Gimle fra kl. 11.00 så bare å komme innom :) 

Ha en fin dag :) 

Nytt jobbintervju + siste innkjøp

 • 17.10.2012 - 18:02

Hey søtinger :) kom akkurat inn døren, har vært ute og gjort noen ærender(eller hvordan man skriver det) for mamma. Fikset meg et nytt jobbintervju før helgen, så satser på at jeg nailer den og får jobb innen neste uke. Tenker å bare jobbe fremover, og tjene masse penger. Med tanke på erfaring til senere jobber er jeg fornøyd med den ene jobben jeg har, og får jeg denne jeg skal på intervju til blir det enda bedre :-) You haveto work hard to succed! 

Skal blant annet jobbe i morgen, og da skal jeg stå på en butikk på gimle og selge gratis juice. Noen som har lyst på? Bare å komme innom. Står der fra kl. 11. Hvis du ser meg så ikke nøl å ta kontakt, synes det alltid er så hyggelig når leserne mine kommer for å ta en prat! Det har skjedd en del ganger på byen, og helt random i London. Haha, moro! 

Har ikke kjøpt så mye, fordi jeg tenker mer på økonomien enn på pene klær. Men, siste innkjøp klarte jeg ikke å dy meg. Jeg fant tidenes kuleste skinnjakke, inne på 2hand butikk i byen. Der hang den og skinte mot meg, da viste jeg med en gang at den var ment for meg! Det er ihvertfall mine siste innkjøp på lenge. Har også kjøpt en topp og en skinnvest for en stund siden. Dette kostet bare 300 kr til sammen. Sa du kupp? 

Slik ser jakken ut på: 


Den har litt boyfriend preg over seg, men det er det som gjør den så kul. 

Love?

Dagens antrekk - spikey jacket

 • 16.10.2012 - 20:57

Hey søtinger, sitter nå på cafe med en venninne og en kompis. Var deilig å slappe av etter noen timer med shopping. Kjøpte ikke så mye, bare noen småting. Elsker salg! :)

Møtte også en sykt søt leser, kom bort til meg på tbanen og sa at hun har lest bloggen min i 1 år og at hun ble veldig inspirert. Sykt hyggelig, ga meg et smil om munnen. Nå tenker vi oss på bowling! Håper dere har det fint:)

Litt fra dagens antrekk, elsker jakken kjøpte på en 2 hand butikk en gang.

Hvordan kombinere paljettshortsen

 • 15.10.2012 - 22:00

Jeg digger den paljettshortsen, passer perfekt til skinnjakke, skjorten med sequin detalj og den grønne clutchen. Jeg elsker å eksprementere med farger, og jeg synes det er kult med litt vågale farger i et ellers så basic antrekk. Dette er simple triks for å bli en trendsetter. Skinnjakke er perfekt å kombinere med sequin trenden. For å toppe det hele bør man velge et par pumps sko, det er stilfullt og classy. Velg gjerne en tynnstrømpebukse nå som det er kaldt ute, gjerne i sort eller brun. 


Jeg elsker denne røde knitted genseren. Passer perfekt nå som det er kaldt ute. Den røde genseren kan du fint kombinere med shortsen, på grunn av gulldetaljene. Vesken matcher også den røde fargen, og gir antrekket et tøffere image, enn en vanlig svart clutch. Gå for en mildere farge hvis du skal velge en vinrød eller burgunder rød genser. Knæsje og sterke farger opp mot hverandre er ikke like flaterende. 


I dette antrekket har jeg valgt litt mer safe farger. Paljettshortsen i brun kan være tøft å ha under den lyse gul og bruntonede skjorten. Valgte en mer basic clutch med tøffe gulldetaljer denne gangen, istedenfor en i vågale farger. Det kan være kult å kombinere antrekket med en sterk farge på neglene, gjerne burgunder lilla som den fra chanel på bilde. Kunne tenke meg å bruke alle disse 3 antrekkene egentlig :-) 

Hvilket antrekk liker du best?

Nytt sponsorsamarbeid - Tightsplease

 • 15.10.2012 - 19:17

Hey fininger. Nå i det siste har det poppet inn mail fra forskjellige nettbutikker, både fra USA og England, noe som er utrolig gøy. Jeg har plukket ut noen av butikkene jeg har lyst å samarbeide med. Jeg samarbeider nå med GoodNight Macaroon og TightsPlease. 

Det nye samarbeidet er nettbutikken http://www.tightsplease.co.uk/, som er en nettbutikk som bare selger tights og tilbehør. Fant utrolig mye kult inne på siden, og tenker å plukke ut noen godbiter som kan bli sendt i posten. Synes det er tøft at det er en nettbutikk som bare fokuserer på beina og selger tights, strømper,osv. Samarbeidet er i hovedsak til for leserne mine, for tenker å ha konkurranser fremover der dere kan vinne gavekort, klær og mye annet kult. 

Fast at Jonathan Aston

Synes om nettbutikken?

SLIK TJENER DU PENGER PÅ BLOGG

 • 15.10.2012 - 12:00

Gjør som meg og registrer deg på www.tradedoubler.com. Jeg tjente faktisk 500 kr på 1 mnd i starten. Det kommer veldig annpå hvor mange lesere du har, og det går faktisk ann å tjene litt på bloggen din, hvis du setter inn de riktige annonsene. Det meste jeg har tjent er 2000 kr på 2 mnd. 

Enkle tips for å komme i gang:

1. Registrer deg her, det tar ca 5 min

2. Når du har blitt affiliate, er det bare å fylle ut kort informasjon, og det som trengs for å få utbetalingen på konto. Det gjør du ved å trykke på " Detaljert kontobalanse".

3. Nå kan du begynne å hamstre inn annonsene du trenger. Jeg anbefaler MakeupMekka, Itunes, Nelly.com, La Re Doute, Blush, Bonnier Media, Rapunzel of Sweeden, Costume/Henne/Woman & VeroModa. Dette er annonser du garantert vil tjene raske penger på.

4. Dette er en sikker side, og både kontoinformasjon og annen info vil holdes privat, det er bare eierne av tradedoubler som kan benytte seg av informasjonen din. (Tilfelle noen lurte på det)

5. Du får noen ganger rabatt på kleskjedene, så det er enda større grunn til å bli med.

6. Du trenger ikke være over 18 år for å registrere deg, ved hjelp av en voksen eller forelder kan du registrere i deres navn, men fortsatt bruke ditt kontonr. Pengene kommer inn på konto en bestemt dato hver måned. 

7. Du kan benytte deg av dyplinkene til de forskjellige annonsemerkene, det vil si "direktelinket" til nettbutikken deres ved hjelp av tekst eller nettadresse. Dette er også en av de enkleste måtene å begynne å tjene penger på. Spørs veldig på annonsen, hvor mye du får per klikk, eller registrering. All informasjon om beløp du får per annonse står skrevet på "informasjon". 

8. Tradedoubler er en av de enkleste og seriøse måtene å starte i gang inntjeningen, og hvem vil vel ikke tjene penger på sin egen blogg? De oppdaterer stadig annonsene sine, og har noen ganger kampanjer du kan dele med leserne dine. 

9. Du kan tjene penger på visninger, og ikke nødvendigvis de unike leserne dine. Det går på trafikk, og hvor mye visninger du får per dag, mndvis osv. Det går fint ann å tjene penger hvis du har fra 200-500+++ lesere/sidevisninger per dag. Jo flere lesere/sidevisninger du har, jo høyere blir den utbetalte provisjonen din. 

10. Jeg har vært fast medlem av tradedoubler i 2 år, og er utrolig fornøyd. Det koster ingenting, er fullstendig kostnadsfritt og er den beste affiliate siden jeg vet om. 

Håper dette hjelper dere i gang! :)

Dagens Drømmeantrekk

 • 14.10.2012 - 23:09

Bildekilde: Min polyvore

Åhh jeg skulle ønske jeg kunne gått i dette,shortsen fullt av paljetter, chanel vesken og de fine ysl skoene. *drømme meg bort* 

Love?

Ukens Blogg: Ble det deg?

 • 14.10.2012 - 21:21

Hey fininger! Håper dere alle hadde en flott helg, det hadde hvertfall jeg. Var ute med besteveninna mi Frida stortsett alle dagene. Møtte på mange bekjent og folk jeg ikke har snakket med flere år så det var veldig hyggelig! Nå har jeg ihvertfall trukket denne ukens blogg. Bestemt meg for å trekke ukens blogg hver søndag, så ukens blogg kommer opp på mandager. 

Mange flotte blogger som meldte seg på, men jeg har plukket ut min favoritt :-) 

http://lindahaukaas.blogg.no/ synes jeg fortjente tittelen. Hun tar fantastiske bilder, virker som en utrolig søt og koselig jente og har utrolig bra smak i klær. Jeg er helt obsessed i stilen hennes, en blogg jeg synes fortjener mer oppmerksomhet. 

Hva synes du om ukens blogg?

Hvordan style 2 antrekk

 • 13.10.2012 - 14:46

Hey fininger. Tenkte å tipse om hvordan du enkelt kan bli kveldens best kledde på fest eller byen. Det er så enkelt, du må bare finne kule detaljer, og matche til riktig tilbehør. For mye stæsj på en og samme kjole blir noen ganger 2 much. Jeg foretrekker kjoler med simple snitt, og med noen detaljer. Glitterkjoler, galla kjoler osv er noe jeg foretrekker å bruke hvis det er et veldig ekslusivt event, ikke til vanlig. Går fint med en glittershorts på fest av og til, spørs hvordan man matcher resten. Det er ikke noen hemmelighet at denne mnds hotte detaljer er glitter, paljetter og nagler. I hvertfall har tatt utgangspunkt i en simpel svart kjole uten noen detaljer, under viser jeg hvordan du enkelt kan matche en slik kjole. 


Den orange kåpen er absolutt noe jeg kunne tenke meg å bruke. YSL skoene har jeg ønsket meg lenge, men er nokså dyre. Men, du finner slike "copies" på andre butikker. Fant noen som lignet på de inne på Bianco en gang. Kjolen er ganske enkel, og kan passe til alt mulig, samt style det med smykker hvis det er ønskelig. Fokuset ligger nå på kåpen, på grunn av den knæsje tøffe fargen. Gå for ensfargede kjoler og sko, for å fremheve det du bruker som har sterke farger. Unngå å bruke for mye leppesminke, gå helst for en nude lebestift. Dette antrekket er mer chic og rocka. Den gule vesken gir antrekket et løft, og denimskinnjakken er perfekt hvis man vil ha 2 detaljer i en og samme jakke. Matcher sorttonene i kjolen og skoene, og gjør at antrekket blir mer " rocka". Gå for mørk øyesminke, kult med smokeyeyes spørs hvor drastisk sminke man vil bruke, men unngå rød lebestift her også. Gå for en lebestift med lyse fargetoner. Hvis man har lyst å leke litt med farger i et antrekk, kan man velge tilbehør med knæsje farger for eksempel. som den gule vesken over. Begynn i det små, og når du er blitt vandt med å blande farger kan det blir ganske kult!

Håper disse tipsene hjalp dere litt på klesspørsmålet, now go out and shine! :) God Helg

Hvilken antrekk liker du best?

Dagens inspirasjon: Ulrikke Lund

 • 12.10.2012 - 00:03

omg! Jeg elsker det nye håret til Ulrikke Lund. Det er så anderledes, også sykt tøft! Alle hennes antrekk får mye mer personlig preg nå som hun har farget håret. Love it! 

hot,hot,hot,hot!!!

Love?

Sponset masse klær fremover

 • 09.10.2012 - 13:45

Husker dere at jeg har inngått et samarbeid med nettbutikken GoodNight Macaroon? I dag fikk jeg klærne jeg hadde valgt meg ut, og er superfornøyd! Jeg ELSKER vesten, den lilla toppen og denimjakken! Gleder meg så mye til jeg får de aller nyeste plaggene deres når de kommer. Happy, happy, happy :) Viser dere bilder senere med klærne på! 

I dag er det opplæring på den nye jobben, og det ser jeg frem til. Vi skal lære litt om Nespresso, også får vi mat men gleder meg til å treffe de andre :) Dere kan forresten enda vinne gavekort på 900 kr, jeg trekker ut tre heldige vinnere som stikker av med hvert sitt gavekort fra GoodNight Macaroon på 300 kr. Du finner konkurransen HER

Love?

Meld deg på ukens blogg

 • 08.10.2012 - 20:05

Da var det tid for en ny ukens blogg. Bare skriv en kommentar med bloggen din i kommentarfeltet så velger jeg ut en heldig blogger i morgen :-) Today's want to wear - Red & Hipster

 • 08.10.2012 - 19:07

Bildekilde: Min Polyvore

En av høstens største buksetrender er rødt, burgunder og lilla. Jeg kunne virkelig tenkt meg å gå i dette antrekket over. Skinnhansker er perfekt nå som det er kaldt ute, noe jeg tenker å skaffe meg. Skinn er blant mange av stoffene som er mye ønsket denne sesongen. Jeg ønsker meg veldig YSL- skoene, kanskje jeg skaffe meg slike en gang i fremtiden? Har alltid vært ekte fan av YSL i sminkeprodukter. Veldig bra merke! 

Love?

Beste helgen på lenge

 • 07.10.2012 - 23:01

Hey fininger. Håper dere har kost dere masse i helga, det har ihvertfall jeg. På fredag tok jeg det rolig med jentekveld hos en veninnne, så da tok vi boblebad og drakk vin. Veldig hyggelig! På lørdag våknet vi tidlig og stakk til sandvika storsenter, der shoppet vi litt og fikset alt til kvelden. HedKandi som var på Club Latter på Lørdag var ikke så bra som jeg hadde håpet det skulle bli. Føler det var mer stemning på 20 årstedet egentlig, enn 18+. Faktisk så var det mer liv og stemning utenfor enn inne på selve klubben, men møtte mange kjente fjes da så var hyggelig likevel. Møtte også mange gamle bekjente, så det var morsomt. Denne uken her blir det jobbuke, begynner på opplæring på den nye jobben min på tirsdag allerede så det ser jeg frem til. Viktig for meg at jeg gjør en god jobb, for denne jobben vil jeg beholde! Så fristelser må jeg legge på hylla en periode. 

I dag avsluttet jeg helgen på fridays med pappa. Alltid like koselig å spise med han, praten går i ett. Han er vel den i familien jeg har nærmest forhold til, kan serriøst si alt til han. Verdens beste pappa! :-)Sist gang jeg feiret bursdagen min på fridays, elsker fridays!! 19 årsdagen min :)

Hvordan har helgen din vært:)?

 

Kveldens antrekk

 • 06.10.2012 - 19:07

Hey fininger. I går droppet jeg å dra på releasefesten så jeg dro heller på jentekveld hos en veninne. I dag skal vi på et stort event som skal være på akerbrygge.Clubeventen er verdens mest kjente navn, noen gang hørt om Hed Kandi?For aller første gang skal oslo få oppleve ekte house/trance musikk. Kapasiteten på klubben er ca. 1000 mennesker. Guud, det kommer til å bli så bra! Vi kom hjem til veninnen min for ikke lenge siden, og nå holder vi på å fikse oss nå. Fant en kjempe stilig kjole, med gledelås foran. Sammen med naglesko blir det kjempebra:-) Her er eventet for de som har lyst å få med seg dette eventet, anbefaler alle partyglade å komme. Lover god stemning, og en av de mest minnerikene kveldene på byen! Ha en fin lørdagskveld kjære lesere :)

Nelly Fashionweek: Favoritter

 • 05.10.2012 - 16:38

Nå har nelly fri frakt hele uken! Du kan kjøpe så mye du vil, og får det rett hjem til deg uten å betale en eneste krone, det kaller jeg service. Hadde jeg hatt penger nå hadde jeg garantert bestilt meg noe.Jeg har plukket ut mine favoritter fra Nelly Fashionweek som jeg vil dele med dere. Fant mye fint under 500 lappen! 

Dette er mine favoritter:


 Kjole/HER (annonselink)                                                                        Kjole/HER (annonselink) 


Kjole/HER (annonselink)                                                                        Bukse/HER (annonselink) 


Studded Clutch/HER (annonselink)                                                     Kjole/HER (annonselink)


Kjole/HER (annonselink)                                                                        Bukse/HER (annonselink) 

Jeg ønsker meg veldig mye den øverste kjolen og clutchen! ALT under 500 kr.

Hvilke er dine favoritter?

Nespresso's nye selger

 • 05.10.2012 - 15:32

Hey fininger. Det er så utrolig deilig vær ute nå, får meg til å savne sommeren. I dag har jeg vært på jobbintervju, for Nespresso. Guess what? I got the job! Du leser nå bloggen til Nespresso's nye selger. Opplæringen starter allerede i begynnelsen av neste uke, kjenner jeg gleder meg litt til å begynne! Jeg skal virkelig jobbe hardt, for dette er en unik sjangse. Jobben går ut på å selge kaffemaskiner for nespresso, på stand rundt omkring på butikker. Får ganske godt timesbetalt + provisjon. Trur jeg kommer til å klare dette veldig bra, de holder også ofte eventer, og konkurranser der man kan vinne kaffemaskiner, gavekort osv. Hadde vært gøy å faktisk få solgt en del, men det lærer jeg meg sikkert til. Men, må si at dette er mye lettere enn den forrige jobben jeg hadde som var møtebooking. Det skal jeg si dere, det er ikke mye lett! Ser virkelig frem til dette :-) Må selvfølgelig takke min besteveninne Frida for at jeg fikk jobben, she's the best! 

Skal også skaffe meg en annen jobb, siden dette er deltidstilling. Føler virkelig at ting begynner å gå plass nå, ny jobb, ny leilighet og masse kult som skjer fremover. Love my life! 

Dette var fra forrige event nespresso hadde, fra sommerferien. Der gjestene fikk gratis snus,masse drikke og cupcakes. Denne kvelden savner jeg virkelig! 

Masse goodiebags som vi alle fikk med oss hjem!! Der fikk vi blant annet solkort, gaver og andre ting. Embla, meg og Frida 

Hvor jobber du?

Hvordan er din drømmegutt?

 • 04.10.2012 - 18:44

Hvis det er noe vi jenter elsker da er det gutter som kan vise oss at de bryr seg, at de kan bruke tiden sin på oss og skjemme oss bort når vi minst venter det. Overraske oss med noe vi har ønsket oss lenge, ringe oss når vi trenger noen å prate med og sende søte meldinger til oss før vi skal sove. Dette er typiske kriterier vi jenter ser hos gutter, hvis vi skal velge oss kjæreste. Noen tenker mye på utseendte, andre på personlighet og sjarm og andre mer på stilen. Men, sånn er det. Og vi jenter vil ha forskjellig. Men, hva er det vi jenter aller mest vil ha? Gutten med badboy attitude, eller den søte snille som alltid bryr seg? Gutten som kan sjarmere oss i senk med gitaren sin, eller han som kan danse? 

Dette er min drømmegutt: 

- En ordentlig kjekkass med glimt i øyet.

- Stå for det han mener og ikke ta seg så høytidelig. 

- Få meg til å le, og tørre å være litt " klomsete".

- Jeg mener at han skal matche meg, og ha en bra stil. Det er jo ikke noen hemmelighet at vi jenter vil ha noen som bryr seg om utseendet.

- Tørre å være seg selv, ikke bare med meg.

- Like meg for den jeg er.

- Være ærlig og forståelsesfull.

- Hjelpe til, og ta hensyn til mine valg. 

- Være der for meg når jeg trenger han 

- En som ikke blir fort sjalu, og la meg være med vennene mine også.

- En man kan si alt til, og virkelig stole på. 

- Dra på ferie sammen, og gjøre spontane ting 

Noen like punkter du også har hos din drømmegutt?

Hvis det er en gutt jeg skulle ønske jeg kunne vært sammen med, da er det Douglas Booth. Etter jeg så han i filmen "LOL" med Miley Cyrus ble jeg så betatt. 


Så hvordan skal din drømmegutt være? hvem skulle du ønske at du var  sammen med?

Today's want to wear

 • 04.10.2012 - 17:02

Hey fininger. Da har jeg trukket denne Helgens Blogg, og det ble flotte Henriette som stakk av med tittelen. Lyst å melde deg på til ukens blogg? Følg med på søndag, da drar jeg i gang en ny "Ukens Blogg". Det ser ut som det ble litt forsinkelser med flyttingen, for han jeg leier oss var ikke kommet hjem enda. Håper ihvertfall han får gitt meg nøkkelen snarest, men sånt skjer. Ihvertfall skal jeg på jobbintervju i morgen, og håper jeg nailer det! Hadde vært gøy å jobbe med service og salg, noe jeg er kjent med fra tidligere jobber. Vil jo helst jobbe i klesbutikk, men jobb er jobb og får jeg denne jobben så er jo det kjempebra! 

Jeg har begynt å bruke polyvore, der man kan lage sine egne kollasjer. De har så sykt mye kult man kan sette sammen, og jeg hadde elsket å hatt på meg dette antrekket: 


Luer og skjerf er et must nå som det er kaldt ute, og den buksen er bare dødsrå! 

Love?

Sequintrenden: Hot or Not?

 • 03.10.2012 - 21:28

Hvis det er en trend som kommer ofte i oktober måned da er det sequintrenden. Glitter, glam og nagler, detaljer som er kjent rundt høsten. Noe jeg synes kommer i motebilde hver høstsesong. Sequin buksene ryktes å være veldig "trendy" denne sesongen, og jeg hadde en før men den kastet jeg. Men, det kommer mye sequin når det går mot jul. Har en blå sequinkjole da som er en veninne sin, så den kommer jeg garantert til å bruke igjen denne høsten/vinteren. Spørs veldig hva man matcher denne trenden til, men kan være kult med noe simpelt, for eksempel en lacetopp, eller en tøff genser. Sequin finner du på mye tilbehør også, så hvis du skaffer deg en clutch i sequin eller allerede har en burde du bruke den i år også :-) 

http://weheartit.com

Hot or Not?

Meld deg på helgens blogg

 • 03.10.2012 - 18:04

Nå har du sjangsen til å melde deg på helgens blogg:) Skriv bare inn bloggen din under så skal jeg trekke i morgen. Lykke til! :-) Today's want to wear

 • 03.10.2012 - 14:13

Hvis det er noe jeg elsker da er det nagler. Jeg trur jeg eier mest klær med nagler på, både på skinnjakker, kjoler og sko. Jeg digger den trenden, og kan brukes fra sesong til sesong. Fargen som også er populær denne høsten er gult, eller såkalt sennepgult. Matcher fint med skinnjakker, og drastisk sminke. Den gule kjolen under matchet skinnjakken perfekt, og det at den er simpel med en liten detalj, for mye av det samme er ikke så veldig flaterende, og kan bli litt 2much. Spørs hva man skal, om det er fest eller hverdag. Det er også greit å velge en tynnstrømpebukse siden det er kaldt ute, gjerne i sort eller burgunder. Jeg ville ihvertfall gått med dette i dag! :)

Update: I dag flytter jeg i den nye leiligheta!!!!! 

http://www.polyvore.com/cgi/set?id=60198538

Lagd meg en polyvore konto, du kan følge meg på linken over :) 

Love?

It listen: Dette er trendy nå

 • 03.10.2012 - 11:00

Nå som sommeren har lagt seg på is, og vi begynner å gå mot vinter er det nye høstplagg som skal i rampelyset. Mange av   trendene for høsten har vi også sett tidligere. Kjente plagg som denimvester, naglejakker og statementsmykker er mange av trendene som setter preg denne høstsesongen, men i år blir ting anderledes. Under kan du lese den store it-listen, der jeg skriver om nye trender for høsten.

Farger: Burgunder,beige,sennepgul og kamuflasjegrønt er mange av fargene vi vil se mye av. Det vil også florere plagg med nagler, gulldetaljer, frynser og galaktiske trykk. Denne høsten tar moteverden deg med tilbake til 60 - 70-tallet.

Knit-genseren: 

I høst handler det om å holde seg varm, men på en stilfull måte. Hvis du har den perfekte genseren hengende i skapet hjemme, må du ikke nøle med å bruke den. Den kan du matche med skjerf i alle slags farger, og spesielt skjerf med dyreprint,hodeskaller og futurisk print. Som kommer tilbake hver høstsesong, absolutt et plagg du kan bruke om igjen. I norge er det en populær genser fra selve Dorthe Skappel som står på lista til mange bloggere. Den såkalte skappelgenseren, den kan du lese mer om her. 

Futurisk print: 

I høst skal vi tilbake til 70 tallet da spacetrenden florerte. Dette er en gammel trend som har kommet tilbake, og er en av høydepunktene denne sesongen. En genser med stjernehimmel, galaksebilde eller futuriske tegn er must blant kritikerne. Til fest skal det være glorete farger, og futuriske detaljer. Skoene skal være skyhøye, og tilbehøret drastisk. Let the imaginary begin! 

Print: Dyreprint,bokstavprint,utropsord,tall og futuriske tegn. Spesielt på gensere er dette hot! 

http://www.nastygal.com

Du finner artikkelen her på trendspot magasinet mitt :) 

Love?

Siste finish før innflytting

 • 03.10.2012 - 01:19

Hey alle flotte mennesker. Ville nok en gang takke for all responsen jeg fikk på mitt forrige innlegg, synes det er fint at det er mange som har blitt inspirert av mobbehistorien min, og at det har hjulpet dem litt ut av samme situasjon som jeg var i. Men, husk what does'nt kill you, make you stronger. 

I dag har jeg vært på farten stortsett hele tiden, og jeg og mamma leide oss en varebil så vi kunne hente skattene jeg hadde funnet på finn. Til tross for at det var brukte ting, var mye av det veldig fint og nesten helt nytt, og det var til og med gratis. Har funnet mye fint på finn, spessielt der de gir bort ting. Synes det er en supergenial side! Hvorfor bruke 2000 kr på en ny sofa, når du kan finne en likens og til og med gratis på finn? Vi var også en tur innom IKEA, og kjøpte inn litt småting bare. Pyntelys, kleshenger, matter osv. Alt for å gjøre leiligheten koselig. Skulle egentlig flytte inn på mandag, men så ble det utsatt til i morgen. Endelig! Gleder meg som en liten unge til å flytte inn. 

Sofaen ligner veldig på denne, bare at den har tre puter istedenfor to. 

iihhh, giira på å flytte inn! Sofaen er dødsfin! 


Drømmer meg bort, gud som jeg gleder meg til å fikse i leiligheta. Every girls dream! 

Bor du for deg selv, eller skal du flytte?

Jeg ble mobbet på barne og ungdomskolen

 • 02.10.2012 - 02:43

Hey fininger. Jeg har det fantastisk for tiden, ny leilighet, masse muligheter og nye ting som skjer hele tiden. Har også gode venner rundt meg, som støtter meg i alt mulig. Jeg setter så pris på alt jeg får gjøre, alle menneskene jeg får møte og ting jeg får oppleve. Jeg har helt siden jeg var liten drømt STORE ting, som å leve av musikken min og bare leve et liv uten bekymringer og gjøre det jeg har lyst til. Jeg vet selvfølgelig at man må jobbe for suksess, og ikke gi opp fordi ting ikke alltid går min vei. Jeg synes selv jeg har vært sterk, for fortiden min er langt unna å skryte av og ikke å snakke om min tøffe hverdag som mobbeoffer. 

Jeg har lyst å dele min mobbehistorie med dere, ikke bare for å få fortelle men også for å inspirere andre som har vært i samme situasjon som meg, og som kanskje enda er. 

Jeg husker det som om det var i går, jeg begynte på ny skole. Jeg var en helt alminnelig jente og var akkurat som de andre på skolen min, men en ting skilte meg fra det normale: Jeg hadde en drøm, jeg ville en annen vei enn de andre. Jeg ville synge, jeg ville vise andre hva jeg var god for og ikke være et a4 menneske. Noe jeg aldri har vært! Valgte å være meg selv, og ikke høre på hva andre synes det var fint og stygt. Jeg hadde mine egne meninger, og det har jeg hatt helt siden jeg tok mine første skritt inn skoleporten. Vi ble eldre, vi forandret oss og oppdaget ting som kjærlighet,rykter og konsekvenser. Min tid på barneskolen var en tid jeg aldri ville glemme, og de andre ville ikke glemme meg heller. Jeg ble mobbet, mobbet for at jeg hadde meninger,synspunkt på ting. Ble mobbet fordi jeg var anderledes og drev med musikk. Mobbet fordi jeg ville leve mot drømmen min! 

Årene gikk, og ungdomskolen var neste skritt. Nå var vi over barneskolen, og skulle videre.På ungdomskolen var det en helt annen verden, folk var ekle mot hverandre, gikk i gjenger og likte å mobbe andre som var anderledes. Jeg var en av dem, den som alltid gikk alene i friminuttene og spiste matpakken på do. Ble aldri invitert på noe, og hver gang vi begynte på skolen igjen, gruet jeg meg. Gruet meg til å høre på hva de andre hadde gjort. Jeg var den som aldri hadde noen å sitte med, og den som fikk skylden hvis det var noe som skjedde. For eksempel, hvis noen stjal noe eller sa noe stygt om noen. Jeg fikk virkelig gjennomgå! De stjal også fra meg, og kalte meg stygge ting. De hadde stjålet en film av meg, fra mobilen min. Der jeg paroderte en mascara reklame og den er sett over 100.000 ganger. Husker den videoen ble sendt rundt overralt, på alle skoler i oslo. Alle viste hvem jeg var, "jenta fra mascarareklamen". En gang hadde noen ripet inn "Hore" på skapet mitt. Hver gang jeg gikk på skolen, var det tøft. Jeg gruet meg til å gå på skolen, gruet meg til å oppleve mobbingen. Gruet meg til å bli ledd av. 8nd klasse var starten på et helvete, og det ble verre når vi begynte i 9nd. Jeg husker jeg hadde en drøm om at alt skulle bli bedre, når vi begynte et nytt år. At folk ville vokse opp, og virkelig ta vare på de som var alene. Første dag i 9nd klasse husker jeg som det var i går. Jeg hadde byttet skole, fordi jeg hadde flyttet til faren min. Begynte på majorstuen skole, og gledet meg virkelig. Trudde det skulle bli en ny start for meg, og at jeg kunne få meg nye venner. Jeg kjente kanskje 2-3 stk fra før av, og trudde de var noen jeg kunne stole på. Hadde fortalt meg hva jeg skulle gjøre for å bli likt, hvordan jeg skulle oppføre meg osv. De typiske "hvordan bli populær" tipsene. De prøvde å gjøre meg til en mobber, prøvde å forandre meg til en annen person jeg var. Jeg trakk meg ut, og valgte å være meg selv. Det fikk jeg svi for. Jeg fikk ikke lov å være meg selv, gå hvordan jeg ville. Igjen gikk jeg alene, spiste matpakken på do mens jeg leste stygge og onde ting om meg på veggene. Husker det sto " ceccasuperstar, gå å dø din stygge hore". Og masse andre ting om meg. Jeg husker jeg gråt, og ikke ville gå til timen. Så jeg bare satt der, helt til skolen var over. Mobbingen ble verre, og jeg ble hengt ut på facebook, youtube og andre sosiale medier. Jeg klarte ikke mer, jeg ville dø. Jeg ville bort, og aldri vise ansiktet mitt mer. 


De truet meg, og sa at hvis de så meg igjen ville de drepe meg, og ødelegge livet mitt. Jeg fikk meg andre venner, og trudde ting skulle bli bedre. Men, det ble det ikke. Jeg ble lurt, og ryktene om meg spredde som ild i tørt gress. Jeg var hore, fikk jeg alltid slengt etter meg på gata. Folk kjente meg igjen overralt og jeg fikk aldri gå i fred. Så skjedde det verste som noen gang har skjedd i livet mitt, jeg ble banket! Slått, og sparket. Husker det som om det var i går, jeg var alene og det var rundt 40-50 stk rundt meg. Det sto 3 jenter og sparket og slo meg, helt til den ene sa "eyy, vi stikker!". Jeg fikk blackout, husker ikke så mye, men jeg husker at det var en forferdelig følelse. Følelsen av å bli sviktet, og jeg ville bare dø. Så var det en gang vi hadde juleball. Jeg ble valgt ut å synge på ballet, og var litt redd for om jeg turte. Men, ville ikke at de andre skulle trykke meg ned mer. Så jeg tok til meg mot og gikk opp på scenen. Jeg følte meg fin, jeg følte at de likte meg. Men, opplevelsen min på scenen gikk fra glede til angst. De kastet ting på meg, og ropte ting etter meg. Hele kvelden min ble ødelagt, har aldri vært særlig fan av ball etter den hendelsen. 

Jeg forsøkte, flere ganger å ta selvmord. Gikk til psykolog, og prøvde å slutte å ta til meg ting de sa til meg. Det var hardt, men etter mye motgang kom jeg meg igjennom det. Jeg ble sterkere, jeg bygde meg en egen vegg med selvtilitt. Jeg ville ikke la mobberne vinne, så jeg tok igjen. Jeg viste dem at jeg ikke var en taper, at jeg ikke var et mobbeoffer som ikke hadde noen grunn til å leve. Mobbing kan virkelig drepe en person, psykisk. Men, jeg lever i dag. Jeg kom meg igjen det, og det er jeg faen så glad for!!!

Det beste man kan gjøre er å kjempe tilbake, og aldri la noen vinne fordi du føler de er sterkere enn deg. Med viljestyrke nok kan man vinne hva som helst, selv mobbing! En ting har jeg lært meg. Det folk sier betyr ikke noe, så lenge du ikke tar det innover deg. Først da betyr det noe, ord er bare ord.

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits