• 31.10.2012 - 19:07
31.10.2012

Cashback Kickoff Partey - Bilder

Hey fininger. I går var jeg som sagt på kickoff partey med jobben. Veldig hyggelig å bli kjent med resten av crewet. Det var en kveld med mye god mat, masse drikke og konkurranser. Jeg savner maten, når jeg ser igjennom bilder. haha matvraket! Men, fysøren så godt det var! 

Fikk også masse skryt fra sjefen, at jeg hadde gjort en god jobb og han kalte meg "Bramhülts dronninga!". Utrolig hyggelig å høre, at jeg hadde slått bramhults rekord og solgt over 170 flasker på en fredag. Yeey! Tenker at neste steg blir å starte med nespresso, nå i november og desember blir det kjempe gøy å stå på stand og selge :) Vi hadde også kaffekonkurranse, der vi ble delt inn i forskjellige lag og skulle lage vår egen kaffe. Prøve ut forskjellige ingredienser osv. Her får en av dommerne en smakeprøvehehehehe ..... 

her får  også sjefen vår gjennomgå, haha 

Lag pixxie som kom på en god 2 plass med sin spennende kaffe Her er vi i gang, meg og laget mitt (Maestria), vi kom på en god 3 plass med kaffen vår Augusto 

Her er vi i gang med å lage den, ser dere hvem som  var kokken? haha 

Voila! naammm Maestria La Augusto ... 

Der har vi de fleste fra UMG samlet, det var kjempe hyggelig å bli kjent med mange nye fjes :)

 • 29.10.2012 - 18:41
29.10.2012

Meld deg på ukens blogg

Da var det tid for en ny ukens blogg. Bare skriv en kommentar med bloggen din i kommentarfeltet så velger jeg ut en heldig blogger i morgen :-)  • 29.10.2012 - 16:45
29.10.2012

Dagens Outfit - The American Sweather

Hey fininger. I dag har jeg ikke gjort så mye, bare vært en tur på butikken, og thats it. Litt sliten fra helgen, men koste meg masse. På fredag var jeg på en fest med venner av meg, også på lørdag dro vi på byen og på søndag spiste vi mat på Egon etterfulgt av bowling. Jeg og vennene mine har blitt helt hekta på bowling, haha.  Men, er sykt gøy da! Som jeg har lovt dere skal jeg bli mye flinkere på å ta antrekksbilder til dere.

Dagens Outfit Skinnjakke/2hand Veske/CCVest Sko/Converse Shorts/GinaTricot Genser/GinaTricot Tights/BikBok 

Love?

 • 29.10.2012 - 03:28
29.10.2012

Motetips: Festkjoler fra Nelly

Tenkte å tipse om nellys utvalg av festkjoler. Det er jo ikke mange mnd til nyttår,julaften og julebord, og det er noen ganger lurt å være tidlig ute med kjolevalget. Nelly har mye salg for tiden, og hva er vel ikke bedre enn å hamstre inn når man enda kan? Før vi vet ordet av det er det faktisk jul og nyttår. Dagene går utrolig fort, og vi vet alle at det blir hektisk rundt juletider, som er knappe 1 mnd til. Kjenner jeg gleder meg til helgene fremover, blir mye feiringer, bursdager og eventer. Da er det viktig med den rette kjolen! 

Årets festkjoler skal være simple, men med detaljer. År etter år har jeg aldri vært særlig fan av glorete kjoler, som glitrer mer enn selve juletreet. Synes det er fint med basic kjoler, med tøffe detaljer som for eksempel paljetter,glitter osv. Jeg har plukket ut mine favoritter: Kjole/HER (Annonselink)                                                                       Kjole/HER (Annonselink)

 Kjole/HER (Annonselink)                                                                       Kjole/HER (Annonselink)  Kjole/HER (Annonselink)                                                                       Kjole/HER (Annonselink)

Hvilken kjole liker du best?

 • 29.10.2012 - 01:42
29.10.2012

God søndagskveld

Tenkte bare å ønske dere en god natt, og håper dere har hatt en fin helg! Nå skal jeg fortsette å se på gossipgirl til jeg sovner. Good Night! :) 

 

 • 27.10.2012 - 18:56
27.10.2012

Kveldens planer

Hey fininger. Nå skal jeg straks i dusjen, og gjøre meg klar til kvelden. Skal på en fest med Frida besteveninnen min, og vi skal kose oss skikkelig i kveld! Har funnet den perfekte kjolen jeg tenker å bruke. Den er nokså ny, men har ikke fått brukt den enda. Kjøpt for en stund tilbake, bruker den enten i kveld eller på festen med jobben i neste uke. Stortrives på den nye jobben, selvom det er en deltidsjobb er jeg veldig fornøyd med jobbingen sålangt. Varene fra jobb i går solgte som bare det, og det var utsolgt for nesten alle bramhults juice varene når jeg var ferdig. Gøy! 

Jeg har funnet fram redken hårkrem og den nye BBCream, og tenkte å teste ut det. Hørt at foundationen skal være nokså god. Produktene fikk jeg i en goodiebag jeg vant på en blogg en gang. Jeg har også snart sett ferdig sesong 2 av gossipgirl. Gleder meg til jeg kan begynne på sesong 3 :) 

Ha en fin lørdagskveld videre :)

 • 25.10.2012 - 16:41
25.10.2012

Dagens Outfit - Army pants

Hey fininger. Har hatt en del å tenke på i det siste, og har også slitt med deppresjon men jeg er tilbake nå. Ikke faen at jeg lar gamle ting ødelegge for meg, og mine fremtidsplaner. Nå er jeg tilbake, og er jeg der jeg skal være! Jeg kan gjøre hva faen jeg vil, og INGEN kan stoppe meg. Jeg har et mål, og det er å nå toppen. Jeg har klatret meg oppover, og kan nesten se målstreken. Jeg gir ikke opp nei! Til dere som trekker meg ned, det er ikke noen vits fordi jeg er så mye sterkere enn noen gang. 

"I will never break down, and never give up for what I believe in"

'

Jakke/VeroModa Pants/BikBok Smykke/HM Skinnvest/GInaTricot Clutch/Glitter Genser/BikBok 

Love?

 • 24.10.2012 - 17:21
24.10.2012

Litt interiør inspirasjon

Fikset litt hjemme, tenkte det var kult med et lite inspirasjonsbilde på veggen. Brukte noen timer på det, synes det ble ganske kult :-) Har også tent lys for å skape stemning! 

Love?

 • 22.10.2012 - 20:24
22.10.2012

Sneakpeak på leiligheten 2

Hey fininger. Var på jobbintervju i dag og det gikk veldig bra faktisk, muligens har jeg fått jobben! Skulle ringe meg på onsdag angående opplæring, yey! Nå koser jeg meg med gamle sesonger av gossipgirl, elsker scenene når blair og chuck blir forelsket. Synes ikke chuch var så kjekk i sesong 1, da er Nate den kjekkeste. Har bare fikset til her hjemme i den nye leiligheten og prøvd å gjøre det så fint som mulig. Pappa var også på IKEA i dag, og så søt som han er kjøpte han en liten innflyttingsgave til meg og masse ting til leiligheten. Er ikke han verdens søteste? Beste pappaen! 

Nå har jeg fått opp gardinene, og skrudd opp bordene (handygirl). Blir bare finere og finere her nå, er sykt fornøyd med møblene og ikke minst sofaen. Enda mye som gjenstår, men det kommer :) 

Guess what? I morgen kommer dagens outfit. Har så fin terasse jeg kan ta bilder på! 

Love?

 • 21.10.2012 - 16:53
21.10.2012

Sneakpeak på leiligheten

Hey fininger. Hatt en flott helg? Jeg kom hjem for litt siden etter en fylletur med jentene, også naschpiel. Men, var gøy! Nå har jeg nettopp satt på gossipgirl sesong 1 og tenker å tilbringe tiden min hjemme og se alle sesongene. Elsker gossipgirl! 

Har fått inn den nye sofaen min, og er sykt fornøyd passer perfekt inn i leiligheten. Nå mangler jeg bare hyller og andre ting så blir det kjempefint her. 

SneakPeak

Elsker sofaen, må mangler jeg en treseters så blir det bra! 

Love?

 • 19.10.2012 - 16:13
19.10.2012

Today's I want to wear

Hey fininger. Beklager bloggtørken, men har klart å glemme kameraladeren hos en kompis... så ja, da blir det ikke noen bilder nå heller. Men, har instagram bilder jeg kan vise. Dere finner dem i margen til venstre, hvis det er noen som vil se. 

Uannsett, jeg har fått helt dilla på gull og rødt for tiden. Synes det er så fint! Passer perfekt til høsten :) 


Elsker dette antrekket. Falt pladask for genseren, tribalmønster er noe av det hotteste denne sesonge spessielt på gensere, jakker og topper. Det røde skjørtet med gullbelte er utrolig tøft synes jeg, gulldetaljene på belte matcher sequinclutchen og gir antrekket en veldig spennende look. Skoene er basic og gir deg lange fine ben. Lebestiften i burgunderrød er siste touch, matcher ikke bare skjørtet men også tilbehøret. Kunne virkelig gått i dette :) 

Love?

 • 18.10.2012 - 08:55
18.10.2012

God morgen, klar for ny jobb

God morgen! <3 

Nå har jeg nettopp lagd ferdig matpakken min til jobben, og skal straks begynne å fikse meg. Det jeg skal gjøre på jobben i dag er å stå på en butikk å gi bort gratis juice, noen som er tørste? Brämhults er juice med ferskpressede appelsiner, og gir deg kjempe fin start på frokosten. Består av 100% ferskpresset appelsiner og gir en frisk og naturlig smak. Det finnes også andre smaker, som epler, bringebær og jordbær. Står på rimi på Gimle fra kl. 11.00 så bare å komme innom :) 

Ha en fin dag :) 

 • 17.10.2012 - 18:02
17.10.2012

Nytt jobbintervju + siste innkjøp

Hey søtinger :) kom akkurat inn døren, har vært ute og gjort noen ærender(eller hvordan man skriver det) for mamma. Fikset meg et nytt jobbintervju før helgen, så satser på at jeg nailer den og får jobb innen neste uke. Tenker å bare jobbe fremover, og tjene masse penger. Med tanke på erfaring til senere jobber er jeg fornøyd med den ene jobben jeg har, og får jeg denne jeg skal på intervju til blir det enda bedre :-) You haveto work hard to succed! 

Skal blant annet jobbe i morgen, og da skal jeg stå på en butikk på gimle og selge gratis juice. Noen som har lyst på? Bare å komme innom. Står der fra kl. 11. Hvis du ser meg så ikke nøl å ta kontakt, synes det alltid er så hyggelig når leserne mine kommer for å ta en prat! Det har skjedd en del ganger på byen, og helt random i London. Haha, moro! 

Har ikke kjøpt så mye, fordi jeg tenker mer på økonomien enn på pene klær. Men, siste innkjøp klarte jeg ikke å dy meg. Jeg fant tidenes kuleste skinnjakke, inne på 2hand butikk i byen. Der hang den og skinte mot meg, da viste jeg med en gang at den var ment for meg! Det er ihvertfall mine siste innkjøp på lenge. Har også kjøpt en topp og en skinnvest for en stund siden. Dette kostet bare 300 kr til sammen. Sa du kupp? 

Slik ser jakken ut på: 


Den har litt boyfriend preg over seg, men det er det som gjør den så kul. 

Love?

 • 16.10.2012 - 20:57
16.10.2012

Dagens antrekk - spikey jacket

Hey søtinger, sitter nå på cafe med en venninne og en kompis. Var deilig å slappe av etter noen timer med shopping. Kjøpte ikke så mye, bare noen småting. Elsker salg! :)

Møtte også en sykt søt leser, kom bort til meg på tbanen og sa at hun har lest bloggen min i 1 år og at hun ble veldig inspirert. Sykt hyggelig, ga meg et smil om munnen. Nå tenker vi oss på bowling! Håper dere har det fint:)

Litt fra dagens antrekk, elsker jakken kjøpte på en 2 hand butikk en gang.

 • 15.10.2012 - 22:00
15.10.2012

Hvordan kombinere paljettshortsen

Jeg digger den paljettshortsen, passer perfekt til skinnjakke, skjorten med sequin detalj og den grønne clutchen. Jeg elsker å eksprementere med farger, og jeg synes det er kult med litt vågale farger i et ellers så basic antrekk. Dette er simple triks for å bli en trendsetter. Skinnjakke er perfekt å kombinere med sequin trenden. For å toppe det hele bør man velge et par pumps sko, det er stilfullt og classy. Velg gjerne en tynnstrømpebukse nå som det er kaldt ute, gjerne i sort eller brun. 


Jeg elsker denne røde knitted genseren. Passer perfekt nå som det er kaldt ute. Den røde genseren kan du fint kombinere med shortsen, på grunn av gulldetaljene. Vesken matcher også den røde fargen, og gir antrekket et tøffere image, enn en vanlig svart clutch. Gå for en mildere farge hvis du skal velge en vinrød eller burgunder rød genser. Knæsje og sterke farger opp mot hverandre er ikke like flaterende. 


I dette antrekket har jeg valgt litt mer safe farger. Paljettshortsen i brun kan være tøft å ha under den lyse gul og bruntonede skjorten. Valgte en mer basic clutch med tøffe gulldetaljer denne gangen, istedenfor en i vågale farger. Det kan være kult å kombinere antrekket med en sterk farge på neglene, gjerne burgunder lilla som den fra chanel på bilde. Kunne tenke meg å bruke alle disse 3 antrekkene egentlig :-) 

Hvilket antrekk liker du best?

 • 15.10.2012 - 19:17
15.10.2012

Nytt sponsorsamarbeid - Tightsplease

Hey fininger. Nå i det siste har det poppet inn mail fra forskjellige nettbutikker, både fra USA og England, noe som er utrolig gøy. Jeg har plukket ut noen av butikkene jeg har lyst å samarbeide med. Jeg samarbeider nå med GoodNight Macaroon og TightsPlease. 

Det nye samarbeidet er nettbutikken http://www.tightsplease.co.uk/, som er en nettbutikk som bare selger tights og tilbehør. Fant utrolig mye kult inne på siden, og tenker å plukke ut noen godbiter som kan bli sendt i posten. Synes det er tøft at det er en nettbutikk som bare fokuserer på beina og selger tights, strømper,osv. Samarbeidet er i hovedsak til for leserne mine, for tenker å ha konkurranser fremover der dere kan vinne gavekort, klær og mye annet kult. 

Fast at Jonathan Aston

Synes om nettbutikken?

 • 15.10.2012 - 12:00
15.10.2012

SLIK TJENER DU PENGER PÅ BLOGG

Gjør som meg og registrer deg på www.tradedoubler.com. Jeg tjente faktisk 500 kr på 1 mnd i starten. Det kommer veldig annpå hvor mange lesere du har, og det går faktisk ann å tjene litt på bloggen din, hvis du setter inn de riktige annonsene. Det meste jeg har tjent er 2000 kr på 2 mnd. 

Enkle tips for å komme i gang:

1. Registrer deg her, det tar ca 5 min

2. Når du har blitt affiliate, er det bare å fylle ut kort informasjon, og det som trengs for å få utbetalingen på konto. Det gjør du ved å trykke på " Detaljert kontobalanse".

3. Nå kan du begynne å hamstre inn annonsene du trenger. Jeg anbefaler MakeupMekka, Itunes, Nelly.com, La Re Doute, Blush, Bonnier Media, Rapunzel of Sweeden, Costume/Henne/Woman & VeroModa. Dette er annonser du garantert vil tjene raske penger på.

4. Dette er en sikker side, og både kontoinformasjon og annen info vil holdes privat, det er bare eierne av tradedoubler som kan benytte seg av informasjonen din. (Tilfelle noen lurte på det)

5. Du får noen ganger rabatt på kleskjedene, så det er enda større grunn til å bli med.

6. Du trenger ikke være over 18 år for å registrere deg, ved hjelp av en voksen eller forelder kan du registrere i deres navn, men fortsatt bruke ditt kontonr. Pengene kommer inn på konto en bestemt dato hver måned. 

7. Du kan benytte deg av dyplinkene til de forskjellige annonsemerkene, det vil si "direktelinket" til nettbutikken deres ved hjelp av tekst eller nettadresse. Dette er også en av de enkleste måtene å begynne å tjene penger på. Spørs veldig på annonsen, hvor mye du får per klikk, eller registrering. All informasjon om beløp du får per annonse står skrevet på "informasjon". 

8. Tradedoubler er en av de enkleste og seriøse måtene å starte i gang inntjeningen, og hvem vil vel ikke tjene penger på sin egen blogg? De oppdaterer stadig annonsene sine, og har noen ganger kampanjer du kan dele med leserne dine. 

9. Du kan tjene penger på visninger, og ikke nødvendigvis de unike leserne dine. Det går på trafikk, og hvor mye visninger du får per dag, mndvis osv. Det går fint ann å tjene penger hvis du har fra 200-500+++ lesere/sidevisninger per dag. Jo flere lesere/sidevisninger du har, jo høyere blir den utbetalte provisjonen din. 

10. Jeg har vært fast medlem av tradedoubler i 2 år, og er utrolig fornøyd. Det koster ingenting, er fullstendig kostnadsfritt og er den beste affiliate siden jeg vet om. 

Håper dette hjelper dere i gang! :)

 • 14.10.2012 - 23:09
14.10.2012

Dagens Drømmeantrekk

Bildekilde: Min polyvore

Åhh jeg skulle ønske jeg kunne gått i dette,shortsen fullt av paljetter, chanel vesken og de fine ysl skoene. *drømme meg bort* 

Love?

 • 14.10.2012 - 21:21
14.10.2012

Ukens Blogg: Ble det deg?

Hey fininger! Håper dere alle hadde en flott helg, det hadde hvertfall jeg. Var ute med besteveninna mi Frida stortsett alle dagene. Møtte på mange bekjent og folk jeg ikke har snakket med flere år så det var veldig hyggelig! Nå har jeg ihvertfall trukket denne ukens blogg. Bestemt meg for å trekke ukens blogg hver søndag, så ukens blogg kommer opp på mandager. 

Mange flotte blogger som meldte seg på, men jeg har plukket ut min favoritt :-) 

http://lindahaukaas.blogg.no/ synes jeg fortjente tittelen. Hun tar fantastiske bilder, virker som en utrolig søt og koselig jente og har utrolig bra smak i klær. Jeg er helt obsessed i stilen hennes, en blogg jeg synes fortjener mer oppmerksomhet. 

Hva synes du om ukens blogg?

 • 13.10.2012 - 14:46
13.10.2012

Hvordan style 2 antrekk

Hey fininger. Tenkte å tipse om hvordan du enkelt kan bli kveldens best kledde på fest eller byen. Det er så enkelt, du må bare finne kule detaljer, og matche til riktig tilbehør. For mye stæsj på en og samme kjole blir noen ganger 2 much. Jeg foretrekker kjoler med simple snitt, og med noen detaljer. Glitterkjoler, galla kjoler osv er noe jeg foretrekker å bruke hvis det er et veldig ekslusivt event, ikke til vanlig. Går fint med en glittershorts på fest av og til, spørs hvordan man matcher resten. Det er ikke noen hemmelighet at denne mnds hotte detaljer er glitter, paljetter og nagler. I hvertfall har tatt utgangspunkt i en simpel svart kjole uten noen detaljer, under viser jeg hvordan du enkelt kan matche en slik kjole. 


Den orange kåpen er absolutt noe jeg kunne tenke meg å bruke. YSL skoene har jeg ønsket meg lenge, men er nokså dyre. Men, du finner slike "copies" på andre butikker. Fant noen som lignet på de inne på Bianco en gang. Kjolen er ganske enkel, og kan passe til alt mulig, samt style det med smykker hvis det er ønskelig. Fokuset ligger nå på kåpen, på grunn av den knæsje tøffe fargen. Gå for ensfargede kjoler og sko, for å fremheve det du bruker som har sterke farger. Unngå å bruke for mye leppesminke, gå helst for en nude lebestift. Dette antrekket er mer chic og rocka. Den gule vesken gir antrekket et løft, og denimskinnjakken er perfekt hvis man vil ha 2 detaljer i en og samme jakke. Matcher sorttonene i kjolen og skoene, og gjør at antrekket blir mer " rocka". Gå for mørk øyesminke, kult med smokeyeyes spørs hvor drastisk sminke man vil bruke, men unngå rød lebestift her også. Gå for en lebestift med lyse fargetoner. Hvis man har lyst å leke litt med farger i et antrekk, kan man velge tilbehør med knæsje farger for eksempel. som den gule vesken over. Begynn i det små, og når du er blitt vandt med å blande farger kan det blir ganske kult!

Håper disse tipsene hjalp dere litt på klesspørsmålet, now go out and shine! :) God Helg

Hvilken antrekk liker du best?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits