• 24.10.2014 - 14:20
24.10.2014

New Life, New House

Hey fininger! 

Nå er det en stund siden jeg har skrevet noe på bloggen. Men, som de fleste vet driver jeg å flytter i nytt hus og da blir bloggen en mindre prioritering. Jeg har mye gøy å fortelle når alt kommer på plass, og gleder meg til å begynne å blogge igjen! 

Jeg skal på en photoshoot neste uke for et klesmerke, der de skal ta bilder av meg til katalogen sin. Dette synes jeg er kjempe gøy så gleder meg til å gjøre dette oppdraget! Jeg får også med meg hjem klær fra kolleksjonen deres, som jeg skal skrive om her så det blir spennende :-) Må også påpeke at norsk kunnskapene mine begynner å bli noe dårlig, prater og skriver engelsk 24/7 så det er klart det er uvandt! Jeg husker nesten ikke hvordan en norsk 50 kr pengeseddel ser ut, haha. 

Har farget håret mørkere, og trives veldig godt med mørkebrunt hår for øyeblikket:) 

 

Dere kan følge meg på instagram her , den blir hyppigere oppdatert enn bloggen i disse dager 


Hva er din instagram?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Høst Fredag #Hverdag

  • 14.10.2014 - 03:29
14.10.2014

Flyttekaos og ny sponsor

Hey kjære lesere! 

Beklager for å blogge så seint, og at jeg ikke kommer med noen oppdatering før nå. Jeg har noe feil med laptopen så får ikke blogget noe særlig om dagen. Men, spurte noen i familien min om jeg kunne låne pcen litt, så nå sitter jeg i mitt rette ess igjen. Nå er det full flyttekaos hjemme, flytter til det nye huset om noen få dager og gleder meg så utrolig mye! Mitt første hus i vakre England! Jeg skal jo riktig nok ikke bo alene som jeg har skrevet tidlgere, jeg flytter med familien min. Gleder meg til å pusse opp og fikse kingsize soveværelset. Ser frem til en ny start! Huset ligger bare 40 min fra byen, så det er jo ikke så galt! 

Så, håper dere er tålmodige med meg og venter til jeg har fått flyttet. Da lover at det blir mye bra blogging! Jeg skal også kjøre på med en konkurranse etterhvert, der du kan vinne (?) noe fra min hemmelige sponsor. Det er noe som kommer godt med fest sesongen som er rundt hjørnet! Noe jeg vet at dere vil bli ekstra glade for, spessielt dere jenter som liker å pynte dere. 

Anyways, jeg skal prøve å titte litt oftere innom til jeg kan blogge fulltid igjen. Håper dere har en fin natt så langt! (Her er klokken 02.00). og ja... glemte jeg å fortelle at jeg farget tilbake til brunt? Jeg føler det er litt lurt å tenke profesjonell look slik at sponsorer og andre i musikbransjen tar meg seriøst når jeg snart skal avgårde på managermøter og annet moro. Gleder meg til å avsløre prosjektene jeg jobber med til dere etter nyttår! :) 

- Kisses Style By Keinapel


Hva synes du om hårfargen?

#Blogg #Mote #Inspirasjon #mandag #sminke #hverdag #høst #foto

  • 04.10.2014 - 01:47
04.10.2014

Høstmote: Knee High Boots

Good friday night!

Håper dere har en fin start på helgen så langt, her hjemme er jeg i gang med pakkingen. Nå er det kun noen få uker til jeg flytter til det nye huset! Jeg kjenner jeg gleder meg utrolig mye. Bloggingen kommer til å bli 100% når jeg har fått flyttet. Skal blant annet vise dere før og etter bilder av rommet som jeg skal pusse opp!! *Spennende* 

Anyways, en trend som florerer mye rundt for tiden er kne høye boots. Jeg synes det er utrolig kult, og du kan matche det til mange forskjellige antrekk, enten det er hverdag eller fest. Jeg synes det er veldig stilig til en lang hettegenser eller cardigan. Du kan også bruke bootsene til bukse eller tights/strømpebukse under en shorts for eksempel. Jeg har tittet litt etter inspirasjon hvordan du kan kombinere trenden. 

Stjerner som Selena Gomez. Miley Cyrus og Miranda Kerr er noen av de som har fått øynene opp for trenden! 4 kule måter å kombinere trenden på. 

SHOP THE STYLE(Klikk på bilde for å shoppe *adlinks*)


Love or Loathe?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Fredag #Hverdag #Helg 

  • 02.10.2014 - 10:00
02.10.2014

Inspirasjon - Interiør

Good morning beauties!

Beklager for dårlig blogging det siste døgnet, det har seg sånn at laptopen min ikke fungerer så da må mobilblogge. Men, det funker til jeg får ordnet problemet! 

Nå er det ikke mange uker igjen før jeg flytter i det nye huset, jeg gleder meg utrolig mye. Jeg har planlagt allerede hvordan utseendet på soveværelset skal være, jeg tenker hvitt, hvite og lyselilla interiør. Det er så mange ideer i hodet som spinner rundt! Ser virkelig frem til å ordne og styre på rommet, skal også snekre walk-in closet. Tenker å ha lysekrone i taket også etterhvert.

Jeg skal jo finne meg en ny jobb når ting har kommet mer i orden. Jeg bor ikke alene, jeg flytter med min familie. Det blir nok en stund til neste gang jeg flytter ut! Jeg har bodd alene for meg selv til og fra siden jeg var 17 år. Alt fra liten student hybel til en leilighet jeg delte med en veninne. Jeg trur nok jeg trenger å bo hjemme litt til. Neste gang jeg flytter ut, flytter jeg nok med en venninne.

Jeg tenkte å inspirere litt på interiør fronten, nå som jeg snart bor i nytt hus!:)  


Åhh jeg drømmer meg vekk! Det skal bli så fint :)) Tenker å bestille en del fra Ebay, du finner masse fint der! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Torsdag #Interiør #Hverdag

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits