• 30.11.2010 - 21:57
30.11.2010

Garderoben: 3 favoritter

Det blir ikke så mye hverdagsblogging med tanke på at jeg jobber hver dag. Noen ganger på morgenen, og andre ganger på kveldstid. Alt ettersom hvordan vakt jeg får :) I dag jobbet jeg fra 14.00-18.00. I morgen skal jeg jobbe fra 16.00-21.00, deilig å tjene penger. Spesielt når jeg shopper så mye som jeg gjør, hehe. Men, jeg prøver å oppdatere så mye jeg klarer, og ser jo at en del fortsatt holder tålmodigheten og leser kommende innlegg jeg skriver underveis, tusen takk for det!

Har leid 2 filmer som jeg har tenkt til å kose meg med i kveld, jeg skal også stripe håret mitt. Som jeg har hatt lyst til gjøre lenge nå! Håper det blir det resultatet jeg vil ha.


Photo: By me                                       Sko jeg bare ha, fra DinSko til 549 kr


Kristin sin stil traff meg midt i blinken, ble inspirert til tusen. Kanskje garderoben min får en forandring?

 


 

Fikk en kommentar i går om at jeg skulle vise noen favorittplagg og skrive om dem. Jeg har plukket fram 3 favorittkjoler.

Når man skal finne den perfekte kjolen, handler det mye om fasong,farge og inntrykk. Jeg elsker kjoler som har en minimalistisk stil over seg, også av det feminine.Mine 3 favoritter:

Første kjolen er kjøpt på en kjolebutikk på byporten (Oslo). Perfekt til bursdager og generell selvskaper. Alltid en kjole å ty til når jeg ikke har tid til å finne kjole til fest.

Andre kjolen er kjøpt fra BikBok og var på salg. Den er ny og har bare fått tid til å bruke den 1 gang. Men, den er allerede en favoritt. Perfekt til en jentetur på byen. Elsker den!

Siste kjolen er kjøpt på Nelly.com i fjor. Hvis det er kjole som passer perfekt til cocktail og klassiske partys da er det denne, med et par høyhelte pumps er det en vinner.

Love?

 • 29.11.2010 - 22:44
29.11.2010

Klær fra garderoben, favoritter

Jeg elsker klær, jeg trenger klær jeg må ha klær. Selvfølgelig, jeg kan jo ikke gå naken, men liksom jeg elsker å ha klær som er fine å se på og som jeg kan bruke ofte. Jeg har tatt fram mine favorittplagg som jeg har lyst å vise dere.

Nå er jeg hos moren min, så jeg har jo ikke alle klærne mine med, resten er jo hos faren min i Oslo. Savner klærne mine <'3

Anyways, her er mine favoritter:

Siden vi er midt i årets festsesong, har jeg tatt med meg festkjolene mine. Her i Tromsø er det alltid fest. Selvfølgelig, det er jo en ordentlig festby! Så det gjelder å være forberedt, ikke bare på partyfronten men også ute. Så det er ikke uten grunn at jeg har tatt med meg varme gensere, blazere, halser og høytlivsbuksene mine. Det er virkelig et Must på vintern.


Costume og DetNye er også noe jeg må ha med..

Og hva er vel en kald vinterdag uten wedges? Mine sorte wedges fra Bianco er alltid med, uansett.

Love?

 • 28.11.2010 - 14:18
28.11.2010

Leser du bloggen min daglig?

Jeg har lyst å vite hvor mange det er som leser bloggen min daglig. Hvis du er en av dem, så trenger du bare skrive en liten kommentar med "<3" i kommentarfeltet over.

 • 27.11.2010 - 05:31
27.11.2010

Birthday outfit, homemade

Var i en bursdag i dag og det var kjempe koselig! En god kompis meg hadde bursdagfest hjemme og det kom kjempe mange. Det var en kveld med dansing, musikk og ikke minst minner. Gratulerer med dagen Magnus!!!

Ihvertfall antrekket jeg satt sammen:Jeg har begynt å lage alle kjolene mine selv. Jeg finner 2 plagg og setter dem sammen til en kjole, et skjørt. Ja, hva som helst! Og det er kjempe enkelt. Du trenger bare bruke fantasien, stilsansen og ikke minst noe tøft tilbehør så har du en perfekt start på produksjonen. Jeg elsker å være kreativ, kreativitet skaper stil :)

Jeg ble veldig fornøyd med denne kjolen. Overdelen er en gammel kjole fra Nelly som jeg bare har gjort om til en tubekjole. Underdelen er en sort silketopp som jeg har brukt som høytlivskjørt. Ved å brette toppen sammen og tvinne den under overdelen. Og som siste finish har jeg brukt et belte som jeg bruker rundt live, for å feste sammen begge delene. Slik ble resultatet :)

Jeg skal lage en videoblogg en gang om hvordan jeg gjør det! Det er superenkelt og du skaper nye antrekk utfra klærne dine uten å bruke penger på det.

Love?

 • 25.11.2010 - 00:01
25.11.2010

Trend: Cowboystyle


Foto: By me     From: VeroModa

En trend som er veldig populær i årets siste sesong er cowboy stilen. Rutete skjorter, 80talls-boots og sist men ikke minst hatter. KateMoss har så mye som startet trenden på nytt, mange har kopiert den nåværende stilen hennes og blitt inspirert av cowboystøvlene og hatten. Da er det bare å ty til den rutete skjorten du har hengende i skapet og hive på deg noen slaskete boots, forbered deg på desembermoten. Det er ikke noen hemmelighet at mye av de vi henger igjen med i 2010 er inspirert fra 80-tallet. Blant annet Bianco har en rekke utvalg av lekre cowboy-boots. Til under 1000 kr. Anbefaler å ta dere en tur innom :)

Love?

 • 23.11.2010 - 18:58
23.11.2010

New bag from Versace Parfume

Da var jeg tilbake for full blogging! I dag har jeg vært på jobb fra klokken 09.00- 16.00. Etter jeg sluttet dro jeg til Jekta, et kjøpesenter her i Tromsø. Fikk kjøpt meg kjempe fine støvletter og bursdagsgave til kusinen min. Var innom parfymeriet og fikk med meg denne bagen på kjøpet, elsker den! Skal jobbe hele denne uken, unntatt Lørdagen, siden da er det bursdagsfest og jentene mine kommer opp i helga. Gleder meg til å se dem!

Nå skal jeg straks fikse meg, feire bursdagen til kusinen min. Senere skal jeg se HarryPotter på kino med en kompis, gleder meg til det også!

Den nye bagen min:Bagen passer perfekt til kosmetikk,hårprodukter og diverse ting, veldig praktisk og fin.

 

Love?

 • 22.11.2010 - 23:51
22.11.2010

Update

Beklager dårlig blogging, men Internett har tatt ferie en stund. Men,jeg vil komme sterkt tilbake så fort som mulig. Håper dere har forståelse. Stay tuned :)


Foto of: Me

Lover å oppdatere mye mer når jeg er tilbake for full blogging. Da kommer det blant annet nye trender og sesongens kjoler, og mye mye mer. Så følg med!

 • 19.11.2010 - 23:38
19.11.2010

Home sweet home

Da har jeg endelig kommet frem til Nord-Norge. Var kjempefint å få se bestefaren min igjen og se mamma smile. Føler meg alltid så hjemme når jeg kommer hit, men utrolig nok er det ikke snø her. Noe jeg synes var rart med tanke på at dette er nord. Må vel ha noe med klimaendringene å gjøre, men neste uke blir det sprengkulde her oppe. 15- i verste fall. Men, noe snø blir det lite å se.

Synes det alltid er så koselig å komme opp hit, mørkedagene og supersalg på skjokoladeboller. Noe som virkelig hører hjemme i november, ihvertall her oppe. Føler julstemning på lang vei! :) Nå skal jeg kose meg med Sex&The City2 og godteri, også sove til en ny og hyggelig dag i morgen. Blir hyggelig å se igjen veninner osv.

Jeg var selvfølgelig innom parfymeriet på Gardermoen og kjøpte meg en ny lebestift fra YSL. Det er favorittmerke mitt, og jeg har sikkert tusen av dem. Gir alltid så fin farge til leppene mine og får frem hudfargen min. Fargen jeg kjøpte denne gangen er "Rouge Voulopte 2" og er perfekt for kalde vinterdager.

Og den ser slik ut:

tea-noir.net

ikke helt den fargen, fargen er mere nude. Men selve lipsticken ser slik ut.

Love?

 • 19.11.2010 - 14:55
19.11.2010

Jeg har vunnet solpass

Jeg har vunnet solpass på 100 kr fra http://donnaogsara.blogg.no/, tusen takk!Nå har jeg pakket ferdig det som er og skal straks ta bussen til Gardermoen, også videre fly til Tromsø. Det blir koselig å få se familien min igjen og møte venner. Får vite om skoleplass i løpet av helgen, så kommer innpå skole i Oslo. Der jeg skal flytte:)

 • 18.11.2010 - 19:34
18.11.2010

Dagens innkjøp: Den lille røde

Det var supersalg på BikBok i dag i Torvbyen! 50% for alt i butikken. Det var full kaos i butikken og shoppere overalt. Det var rett og slett umulig å finne seg klær, men jeg fikk med meg noe til slutt. Møtte på noen venninner som hadde gått berserk inne på BikBok, og ALT det fine var burte! Jentene inne på butikken slåst for plaggene, og det var umulig å komme fram til noe som helst, skikkelig drama. Oppi alt kaoset inne på BikBok, fant jeg en utrolig kul kjole som jeg hadde så sinnsykt lyst på. Men, jeg var så dum at jeg hang den ifra meg og regnet med at ingen skulle finne den, gjømt bak alle klærne. Trur du jeg fant den igjen? Nei, den var borte for alltid.

Så jeg har et godt tips til deg som handler mye på salg. IKKE LEGG FRA DEG PLAGG DU FORHÅPENTLIGVIS SKAL HA. UANNSETT!

Anyways, dagens kupp:

Gleder meg til å bruke kjolen på julaften.

Utrolig kult smykke, 79 kr

Har forresten pakket meg ferdig og er klar til å flytte til Oslo i morgen. Gleder meg til å være med jentene mine igjen og få tilbake det gamle livet mitt. Skal begynne å synge i studio igjen og konsentrere meg om musikken. Gleder meg ihvertfall til å se pappa og alle vennene mine :)

Love?

 • 18.11.2010 - 11:07
18.11.2010

Stjel stilen til hollywood's moteløver

Jeg skal nå anbefale en utrolig bra side, der du faktisk kan kjøpe plagg som kjendisene i Hollywood bruker på den røde løperen. Fant utrolig mye kult, blant annet noe av klærne Taylor Momsen har brukt og en av kjolene til Victoria Beckham. Nettsiden er fra USA og kursen er dollar. Utrolig nok er det veldig billig for både frakt og selve kjøpet. Bli en newyorker du også!

www.lightinthebox.com

Kjøp hanskene til selveste GAGA, trykk her


Skaff deg genseren til Vanessa Hudgens, trykk her
Skaff deg genseren til Lindsay Lohan, trykk her

Få kjolen til Taylor Momsen, trykk her

For bare 143 norske kroner, superbillig!

Jeg skal så absolutt skaffe meg genseren til Lindsay Lohan. Noe av det første jeg skal bestille når jeg har fått kredittkort. Bare 4 mnd til jeg er 18 år. woho!

Love?

 • 17.11.2010 - 22:49
17.11.2010

en sang til min syke mor

Jeg har skrevet en sang til mammaen min. Hun er blitt alvorlig syk. Sangen heter "Tears" og er om det å være i en situasjon der man ikke kan være sammen moren sin som man kunne før.

 

Håper du blir frisk mamma, jeg elsker deg.

 • 16.11.2010 - 20:12
16.11.2010

I went shopping again

Jeg var på shopping i dag sammen med Therese Rangø,utrolig koselig jente. og det var masse masse salg inne på BikBok. Fikk kjøpt meg 3 plagg til under 500 lappen. Det kostet meg bare 249 kr, noe som egentlig skulle bli 1000 kr til sammen. Virkelig et røverkjøp!

Jeg har lenge vært på utkikk etter den perfekte partykjolen. En som er tight rundt midjen, har et kult design og er akkurat min størrelse. Det er ikke hver dag du faktisk finner en kjole i xtrasmal på salg, og det er fakta! Så jeg jublet ekstra mye når jeg var heldig nok og fant en kjole som jeg passer.


Sort bluse med shoulderpuffs. Partykjole med kult design. Harlembukser i khaki. ALT fra BikBok.Og her er et bilde av søte Therese mi.

og jeg elsker de nye skoene hennes.


Digg, digg,digg,digg...

 

Love?

 • 16.11.2010 - 12:17
16.11.2010

Only girl in the WorldStockholm-Streetstyle/Caroline Mode .... Lovely!

Love?

 • 15.11.2010 - 21:24
15.11.2010

I love my new jacketVinterjakke/ Cubus

Jeg elsker den nye jakken min! Jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet, kostet meg bare 800 kr. Og det er ganske billig for en bra jakke, ihvertfall når den er fra Cubus. Og jeg mener Cubus har sugen kvalitet på klær. Jeg gidder ikke å bruke 7000 på en jakke jeg kommer til å bruke en gang i året. Kjøper heller meg sko fra Acne og noe annet fint jeg har ønsket meg, noe som jeg kan bruke ofte og ha lenge! Dette er det fineste jeg har funnet på Cubus. Denne jakken kommer jeg til å bruke mye i vinter!

Love?

 • 15.11.2010 - 09:51
15.11.2010

My new song

Jeg har da skrevet en ny sang. Bruker beaten til "Gallery- Mario" . Sangen heter "Betatt".

Jeg synger fordi det er gøy, og er noe jeg elsker å gjøre, skriver også egne låter for å få frem følelser og tanker.

Her er ihvertfall sangen:

 

Hvis du ikke liker sangen, så tar jeg gjerne i mot konstruktiv kritikk:) Sånn at jeg kan gjøre det bedre neste gang!

Nb. Vet at det ikke er den beste kvaliteten, men det får gå.

Hva synes du?

 • 14.11.2010 - 22:03
14.11.2010

Roberto Cavalli #Spring Look 2011

Roberto Cavalli/ Spring Look 2011

Allerede nå kan vi få et innblikk i trendene som kommer på nyåret. Da snakker vi om "Khaki, velur, og fjær". Indianerstil og gamle trender som fant sted for noen år tilbake. Trendene går på rundgang, og er enda mere hetere enn noen gang. Kjenner jeg gleder meg til det nye året!

Her kan du lese om de kommende trendene fra catwalken i Milano

Love?

 

 

 • 14.11.2010 - 14:52
14.11.2010

Bloglovin, follow me

Har du bloglovin? Skriv den ned i kommentarfeltet. Jeg har også bloglovin, så følger du meg, følger jeg deg! Bloglovin er en bra måte å følge hverandres blogger på, og jeg er ofte innom de bloggene jeg følger på bloglovin :)

Min bloglovin

 • 13.11.2010 - 19:10
13.11.2010

Sidecut, ready for parteyJentene har laget sidecut på meg. Sunniva som står bak dette mesterverket! Har alltid lyst til å gjøre noe med håret mitt lenge, så nå fikk jeg prøvd sidecut også! :) Dont worry, har ikke klippet av meg håret. Det er bare tvinnet innover :) Synes det ble kjempe kult!

Love?

 • 13.11.2010 - 12:03
13.11.2010

Awsome look # Stockholm- streetstyleSkoene, håret, klærne .... alt! Sinnsykt kult sammensatt. Måten hun har satt sammen dette antrekket på er min favoritt. Fokuserer man på midjen og bruker et belte rundt for man alltid frem fasongen sin som den skal være. Er ekstremt fint på de som har "timeglass" kroppen. Hun topper det hele med sjalet rundt halsen, dette var rett og slett nydelig! ♥ it

Anbefaler dere forresten å gå en tur innom http://donnaogsara.blogg.no/, kjempe bra blogg!

Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits