Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 festfiksere som får deg klar til julebord

 • 29.11.2011 - 23:25

For noen har julebordet allerede startet, for andre er det dager igjen. Fortvil ikke. Det finnes alltid?s smarte tips for å komme seg helskinnet gjennom kvelden. Har plukket ut 5  festfiksere som får deg klar til julebordet.

Hollywoodfashiontape/Link Falske Øvevipper/Link Selvbruning/Vita Glitter Primer/Depend Holdinbra/Link 

Love?

Vil du bli trendspotter?

 • 28.11.2011 - 23:20

Nå har du sjangsen. Du sender en mail til trendspot@live.no med navn og adressen til bloggen din. Som trendspotter legger magasinet deg under trendspottere sammen med andre bloggere. Trendspot-Magasinet kommer etterhvert til å sende ut en trendspot-gave for din takknemlighet for å være med på prosjektet. Det er 12 bloggere til sammen som er trendspottere.Det er også mulighet å bruke denne banneren og ha på bloggene deres. Du får sidevisninger fra magasinet, og har muligheten til å få flere lesere. Velkommen som trendspotter! http://trendspot.no


Livet som blogger er herlig

 • 28.11.2011 - 16:26

 Jeg fikk en veldig hyggelig mail fra Bloggkeen som ville sende meg denne chic-pakken: LYKKE!!

 

 

Gleder meg også sykt til dette dumper i postkassen min! Har inngått en sponsoravtale med Ax-paris.co at de sender meg klær i mnd mot at jeg har deres banner på bloggen min. Plukket ut noen plagg jeg får denne gangen.

 

De skal også sponse kommende konkurranse, jeg kommer til å ha en konkurranse 1.desember her på bloggen så følg med. Premien er ganske så fin!! 


Gleder meg til å bruke en av kjolene på juleballet som er 17.desember!! 

 

Love?

Ukens blogg: FashionZebra

 • 28.11.2011 - 14:08

Da har jeg og susann funnet bloggen som fortjener å være denne ukens blogg. 

 

FashionZebra er en innspirasjonsblogg, med mote, hår og makeup. Det er hennes egne bilder, der hun viser dagens antrekk. Bloggen har innspirerende overskrifter og bilder. Designet er enkelt og fint, noe som ofte er det beste. For mye rot i design er ikke alltid noe jeg orker å lese. Rett og slett en blogg jeg mener fortjener å være denne ukens blogg. 

 

 

Vil du bli neste ukens blogg? Meld deg på her!

 

Hva synes du om ukens blogg?

Anbefaling: Julegavetips

 • 28.11.2011 - 12:18

Hey søtinger. Tenkte å anbefale dere en bra side for billigere julegaver til alle film og serieelskere. Denne siden er utrolig bra, du sparer 400 kr på å kjøpe der inne, fremfor å kjøpe i vanlig butikk. Jeg vet ihvertfall hvor jeg skal kjøpe årets julegaver. Perfekte julegaven til din besteveninne, kjæreste eller søster. Du kan også få bestilt bøker, som også koster lite. Love it!


Hva synes du om siden?

Vil du bli denne ukens blogg?

 • 27.11.2011 - 23:15

Hey søtinger. Da er det på tide å velge ut en ny ukens blogg. Så hvis du har lyst å være med på det, kan du melde deg på her. Det er over 100 påmeldte i ukens blogg. 


 

Begynner å blogge på femelle.no

 • 27.11.2011 - 15:50

Ville bare si at jeg begynner fra nå av å blogge på femelle.no for å teste det litt ut, blir jo gøy det. 

Så hvis du vil følge meg der, kan du trykke her 

Thank god its satuurday

 • 26.11.2011 - 16:53

Hey søtinger. I dag har jeg tenkt meg ut på byen, siden det er en stund siden sist. Gleder meg til å bare kose meg i kveld med venner og drikke. That's all saturdays is about. 

 

Jeg har kjøpt inn hårfarge (platinablondt) og skal nå begynne å farge håret mitt. Blir deilig å få samme farge på håret som jeg hadde i sommer, nå som det er så mørkt ute konstant. Viser dere resultatet senere.
Kosestund fra uken hos besteveninna mi i Oslo, kind of miss it!!

 

Dere må ha en fin kveld :)

Hva synes dere om denne kjolen?hot or not?

 • 25.11.2011 - 22:04

Som dere vet har jeg blitt sponset av Ax-Paris. Nå har jeg fått lov til å velge hvilken som helst kjole jeg vil ha, men trenger hjelp til å velge? Har plukket ut noen av kjolene jeg ønsker. Og denne falt på førstevalget, jeg synes den er veldig hot ihvertfall, og passer perfekt til jul og nyttårsesongen. 

Image 3

 

Hot or Not?

Se intervjuet på BikBok her

 • 25.11.2011 - 15:56

Innlegget kan du se her

 

Det var veldig gøy, og jeg vet hva jeg har øverst på ønskelisten. Begge kjolene er helt nydelige, skoene er bare helt fantastiske og smykket er perfekt. Love it!  Som dere sikkert hører prater jeg nordnorsk i intervjuet, siden faren min bor i Oslo prater jeg også Oslo. Jeg bare skifter dialekt automatisk når jeg snakker med vennene mine eller familien min. Kind a funny! 

 

Hva synes du om intervjuet? 

Ferdig med intervjuet

 • 24.11.2011 - 20:41

Hey søtinger. Kom akkurat inn døra. Det var kjempe gøy på BikBok i dag, prøvde forskjellige antrekk , og plukket ut de 2 beste antrekkene for julebord. Snakket veldig mye om sesongens hotteste juleborstrender for både gutter og jenter. Hadde ikke øvd inn hva jeg skulle si, så ble veldig mye å ta på sparket. Men, var veldig gøy og ble etterhvert trygg foran kamera. Litt kleint når det var så mange som så på i begynnelsen, men ble vandt til det etterhvert. hehe, gleder meg veldig til det kommer ut online. woop woop! 

 

 

Loove you giirls!!


Hatt en fin dag?

Nå drar jeg på BikBok

 • 24.11.2011 - 17:20

Hey søtinger. Ville bare innom å ønske dere en riktig god kveld. Nå drar jeg på BikBok og skal møte de som skal filme meg og diverse. Blir gøy å plukke ut plagg og snakk om forskjellige trender og hva som er det beste julebordantrekket. Wish me good luck! 

 


Jeg skal tipse antrekk på webtv

 • 24.11.2011 - 15:40

Hey søtinger. Jeg var innom BikBok i går for å se på den nye kleskolleksjonen til Jenny Skavland. Må ærlig innrømme at den var mye finere enn Whitney Port sin kolleksjon. I dag skal jeg noe veldig gøy, siden jeg var i nettavisa (link), ble jeg spurt om jeg ville være med på sånn webtv, der skal jeg tipse om tips til det beste julebordsantrekket til jenter og gutter. Nå som det ikke er så lenge til juleborsesongen har de lyst å ha en webblogg om det. Jeg takket selvfølgelig ja, så gøy å bli spurt om det. Så i dag skal jeg møte en fra nettavisen også skal vi kikke rundt i butikker og plukke ut et par lure plagg som man kan ha på seg på julebord. Looking forward to it! Legger selvfølgelig ut filmen her på bloggen, når den er ute. 

 

Jeg så Twilight i går på kino, og må ærlig innrømme at det var en litt skuffelse. Mye klisje og blod i mange av scenene, men alt i alt var det en grei film. Står fortsatt ved at den første filmen er den beste, men sånn er det jo alltid. Dette er forresten godbitene jeg vil ha i skapet mitt: 

Alt fra BikBok

 

Love?

Mine 3 favoritt skopar

 • 22.11.2011 - 17:56

Hvis det er noe jeg elsker etter vesker, da er det sko. Jeg kan ikke få nok av det, og ihvertfall ikke wedges. Jeg har vært svak for wedges helt siden jeg fikk mitt første par. De var fra Bianco, har de ikke nå mer siden de ble stjålet på en fest, ganske så kjipt. Men, etter det første paret har jeg nesten bare kjøpt wedges. Kjøpte mine 2 favorittpar i London i sommer, og kan med hånden på hjerte si at det er de mest brukte skoene jeg har. Men, selvfølgelig sko skal jo ikke bare være til pynt i skapet, det skal jo brukes også, trur ikke jeg er den eneste som liker å ha skoene på hyllen istedenfor på beina. hehe... 

 

 

Den største ulempen med semsket skinn på sko er at det tiltrekker seg så altfor mye støv og shitt og blir fort ødelagt. Skoene under kan jeg ærlig si var skoene jeg brukte mest i sommer, som du ser resulterer i bilde under. Kanskje ta skoene på rens snart? 

 

Men, jeg elsker dem uannsett... og dem er mye finere i virkeligheten enn på bilde

 

Love?

Disse kjolene MÅ du ha til julebordsessongen

 • 22.11.2011 - 15:56

Nå er det ikke lenge til julebordsesongen starter, og da er det ikke alltid man vet hva man kan bruke til en slik anledning. Sesongens kjoler er gjerne sofistikerte og litt mer basic i stilen. Trur fokuset ligger mer på tilbehøret, og hva slags sko man velger å kombinere til den valgte kjolen. Jeg selv foretrekker noe tøft, men også med litt diskret detaljer. Med andre ord, ikke overdrevent mye stæsj. Selv om det er jul, så trenger man ikke overdrive og ende opp som et vandrende juletre. Jeg liker ihvertfall å finne noe Basic, og la tilbehøret være mer pyntet.

 

Tenker å tipse dere om de sikre vinnerne til festsesongen. Kjoler som aldri slår feil, selv på sjefens julebord.


1. Elise Ryan, annonselink


2. Sparkling Dress, Annonselink

3. Sparkling Dress Grey, Annonselink 

 

Ps. Jeg skal noe sykt kult på Torsdag, det handler faktisk litt om dette innlegget. Dere kan jo gjette dere til det, røper hva jeg skal på Onsdag. Kjenner at jeg gleder meg veldig, det blir gøy å plukke ut..... ops. Can't tell you more, yet! 

 

Love?

Blitt sponset av Rapunzel of Sweeden

 • 22.11.2011 - 09:40

Hey søtinger. Det er fosset inn med utrolig mange kommentarer i natt på trendspot-mailen. Sykt gøy at så mange liker det nye motemagasinet. Nesten 400 kommentarer totalt på trendspot. Det er ganske villt i og med at det er helt nytt. Men, det er selvfølgelig takket være mine kjære trendspotters som er bloggere som støtter trendspot og blogger ofte om nettsiden. Hvis du er intresert i å bli trendspotter, kan du sende en mail til trendspot@live.no med navnet ditt og bloggen din, så kan det hende du er den heldige som blir valgt. Trenger enda flere bloggere med trendspot-prosjektet jeg nettopp har startet med. 

Anyways så har jeg en glad nyhet. Jeg er så heldig og har blitt sponset av Rapunzel of Sweeden, får snart tilsendt extensions + noe mer jeg skal teste og skrive om til dere. Har hørt at det er veldig bra og en av bestselgerne innen extensions, så det blir spennende å prøve noe nytt. Har bare prøvd Bobby-Extensions som holder til i Oslo. Ganske stiv i prisen, men så absolutt verdt pengene. Synd jeg bor så langt unna, ellers hadde jeg fortsatt å bruke det. Hvis du har en erfaring med det, del det gjerne i kommentarfeltet. 

 

 

Har du prøvd Rapunzel of Sweeden før?

Ukens blogg

 • 21.11.2011 - 18:04

Da har jeg trukket ukens blogg. Denne uken ble det min kjære veninne Karoline Raflund. Hun blogger om livet sitt og om andre ting. Hun er ufattelig pen, og verdens snilleste. Jeg valgte henne fordi hun har jobbet seg veldig oppover og fortjener å bli ukens blogg, så dere ikk trur jeg bare valgte henne fordi hun er en god veninne av meg. Men, litt om Karoline. Hun er rett og slett en utrolig god veninne, og har støttet meg veldig mye. Hadde en fantastisk sommer, da jeg bodde hos henne før jeg reiste til London. Var veldig kos, savner det veldig! 

 

Vil du melde deg på til neste ukens blogg? Trykk her

 

Hva synes du om ukens blogg?

Busy woman

 • 21.11.2011 - 15:48

Hey søtinger. Vil fortelle litt om hva tiden min har gått mest i, har jobbet mye med det nye skjønnhet og motemagasinet trendspot, og har allerede lagt inn avtale med mange sponsorer som skal sponse kommende konkurranser. Tenker å kjøre på med en del nå fremover mot jul.  Så det blir gøy, dere kan få mer updates inne på facepagen til trendspot, den finner du her 

 

Det går veldig bra ellers, og jeg fokuserer på skole og jobb. Det er under 2 uker til jeg flytter for meg selv. Noe jeg vet kommer til å bli utrolig deilig, eget bad, egen dusj etc. Digg!! 

 

I helgen har jeg bare slappet av, og var en liten tur ut på lørdagen. Ble vel kanskje ikke så velykket, men var kos likevel. Skjenner jeg begynner å savne festingen i Oslo, og spesielt med vennene mine. Håper ikke det blir så lenge til jeg skal nedover igjen, kind a miss my second home.Vil anbefale noen nye bloggere dere bare lese: 

 

http://maritalaarsen.blogg.no/, flott jente, bra humor og en innspirasjonsblogg. Ikke bare bildemessig men også til hverdag, absolutt en blogg jeg må innom daglig. 

 

http://elisefurland.blogg.no/1316101329_streetstyle.html denne bloggen har fine bilder, masse innspirasjon og et flott design. Absolutt en blogg å følge med på. 

 

http://fridaysecrets.com/ , rett og slett helt hekta. Ingen fridayseacrets, ingen meg. Innspirerer meg i hverdagen, og gir en good-feeling. Jenta bak den geniale innspirasjonsbloggen er også utrolig flott, og kan virkelig det å skrive. Hun hiver også med et par humorisistiske setninger en gang i blant, på hennes personlig blogg vel og merke. Jeg elsker det! 

 

Trekker denne ukens blogg i kveld


Hvordan har dagen din vært?

Testing av produkt: Selvbruningskrem

 • 21.11.2011 - 03:31

Skrevet på http://trendspot.no 

 

Ble sponset dette produktet. Den er fra COMODYNES (Hydra Tanning) og skal visstnok være veldig bra. Håper den gir et bra resultat, og at jeg får den brunfargen jeg ønsker. Jeg har også bestilt betakaroten og gleder meg til å teste ut det, føler jeg må prøve noe nytt :) Nå er det snart sommer, guuud jeg gleder meg! 


Nå har jeg testet produktet og er visstnok utrolig fornøyd. Farvel til blek hud og skjoller. Kjøpte den på Vita, og er blitt favoritt innen selv-bruning. Kostet da under 100 kr.  Usikker på hva den koster nå, men jeg anbefaler alle å kjøpe den. Så absolutt verdt pengene og gir deg et bra resultat.

 

Terningkast: 6

 

Prøvd den?

10 Stylingstips/Skjønnhetstips

 • 19.11.2011 - 16:56

Tenkte å dele mine tips med dere :) 1. Det finnes utallige hårprodukter/stylingprodukter som man kan bruke. Men, jeg bruker bare et bestemt merke som jeg er utrolig fornøyd. Til tross for prisen er det veldig verdt det. Du kan få kjøpt produktene på hårsalonger, og andre butikker der dem selger hårprodukter. Jeg sverger til Redken. Aldri før har håret mitt blitt skinnende blankt, og etterlater seg aldri slitasje eller slitte tupper. Jeg elsker de produktene :) Man kan kjøpt dem for 800 kr, hvis jeg husker riktig. Som regel er prisen godt under 1000 kr. Så er absolutt verdt pengene :)

 

2. Et andre alternativ som jeg også tar nytte av er Frank Provost. Jeg er utrolig fornøyd, og overrasket over produktet. Aldri før har jeg funnet en shampo/balsam som faktisk hjelper håret mitt, men som også er billig i tillegg. Frank Provost kan man få kjøpt på alle matbutikker til ca 80 kr.

 

3. For å få den brunfargen du ønsker vil jeg anbefale et veldig bra produkt. Bruker det selv, og kjøpte det på Vita. COMODYNES ( Hydra Tanning) heter produktet og er en veldig bra selvbruningskrem. Etterlater seg aldri flekker, og gir en veldig fin glød i huden. Jo mer du tar på, jo brunere blir du. Jeg elsker virkelig denne kremen, rett og slett dritbra. Den kostet under 100 kr, og er virkelig noe jeg anbefaler. Anbefaler også å skrubbe huden grundig før du bruker den, for å få brunfargen helt jevn. Siden alle har forskjellige hudtyper. You should try it!


4. Vask ansiktet morgen og kveld. Og spessielt før du legger deg. Det er ikke alle som er flink til å huske på det etter en vill natt på byen. Men, lær deg selv til å huske det. Det er viktig å ta vare på huden sin, og pleie den 1-2 ganger i uken er et flott skjønnhetstips. Ansiktmaske er et veldig bra tips. Og kan fås kjøpt på vita, jeg liker veldig godt mango. Clean and shiny!


5. Stuss håret ditt ofte. Selvom du er veldig glad i lengden på håret ditt, er det lurt å stusse håret en gang i blandt. Om du velger frisøren, eller noen andre som kan det er opp til deg. Det er ihvertfall veldig lurt å gjøre det, så slipper du enda mer slitte tupper. Etter jeg stusset håret mitt, ble det mye bedre og det så finere ut. Et annet tips er også å bruke en naturbørste. Unngå plastikkbørster. Spessielt hvis du har ekstensions, da burde du bruke en ekstensionsbørste istedenfor en vanlig børste. Det er viktig å gre håret med en børste som er egnet for håret du har.

 

6. Det verste du kan gjøre mot håret ditt er å gasse det ned med hårspray. Det girslitasje, gjør det slitt og du må vaske det oftere. Finn en hårspray som ikke ødelegger håret ditt. Helst unngå det. Da anbefaler jeg en hårgele krem istedenfor selvom det er enkelt å bare spraye ned håret før du skal ut. Den verste kombinasjonen du kan bruke er hårspray og varmeprodukter, foreksempel rettetang elle krølltang. Da burde du bruke en varmebeskyttende spray eller krem. Det er viktig å ta vare på håret sitt, for en dag mister du det og da vil du angre på all den skaden du har påført håret ditt.

 

7. IKKE vask ut balsamen i varmt vann. Det gir håret ditt veldig mye slitasje, og du vil etterhvert kunne dra ut hårstråene fra håret ditt. Vask det heller i lunkent eller kaldt vann. Bare det gjør håret skinnende. Etter jeg begynte å bruke dette brae tipset ble håret mitt 10 ganger så sterkere og bedre enn før. Null slitasje, og ingen slitte tupper. Så nå vil jeg dele det med dere, prøv det du også så vil du se at håret ditt blir bedre.

 

8. Kur håret ditt 1-2 ganger i uken. Jeg bruker en bestemt hårkur som jeg har brukt lenge. John Frieda. Kjøpte den på Vita og anbefaler den sterkt! Du skal ha den i håret i 10-15 minutter også skal du skylle den ut. Trur jeg betalten noe med 150 kr for den eller noe. Veldig bra ihvertfall!

 

9. Å føne håret sitt hver gang etter en dusj er som å leke med ilden. Hvis du er den som alltid føner håret og ikke klarer å vente til det tørker, da anbefaler jeg en varmebeskyttende spray/krem. For mye varme ødelegger håret ditt etterhvert og du vil få slitte tupper. Jeg har sluttet å føne håret mitt, og surrer heller håret mitt i et hånkle og lar det tørke av seg selv. Føning kan være effektiv noen ganger, men ikke gjør det for ofte. Da vil både du og håret ditt få et bedre liv.

 

10. Bruk badehette når du bader. Alle vet at vi jenter elsker å bade, og det får oss til å slappe av og føle oss bedre. Det er ikke alltid håret har godt av å være med, så enten bør du sette det opp eller bruke badehette. Et siste tips.


Love?

Jeg er i avisa

 • 18.11.2011 - 08:46

Jeg er på 12 plass over de mest populære bloggerne i Tromsø, woho! Kanskje jeg kan ta tilbake 4 plassen jeg hadde i sommer? :) Fingers crossed!

 

Intervjuet om meg kan du lese her 

Costume VS Streetstyle

 • 17.11.2011 - 12:16

Hvilket blad liker du best?

Vil du bli ukens blogg?

 • 17.11.2011 - 08:50

Da er det mulighet for å bli ukens blogg. Trykk her for å delta. Neste ukens blogg kommer i sidebaren med bilde og link til blogg. Husk å skrive bloggen din i kommentaren. 

 

Det går ikke ann å kommentere på dette innlegget. 

Anbefaling: The Lying Game

 • 16.11.2011 - 11:59

Jeg har nylig begynt å følge med på en serie som ligner veldig på Pretty Little Liars. Den heter "The Lying Game" og handler om to tvillingsøstre som lever hvert sitt liv, i hver sin by. Sutton og Emma får etterhvert vite om deres egentlig liv, og om deres ekte foreldre. De ble splittet fra hverandre som liten. Sutton havnet blant en rik familie, mens Emma havnet hos en familie med lite penger og som også hadde en stebror. Etter en krangel med moren og brorern bestemmer Emma seg for å forlate hjembyen og dra til det stedet tvillingsøsteren hennes bor. De bestemmer seg for å bytte klær, og Sutton overlater livet hennes til Emma som et cover, mens hun selv drar for å finne ut om deres biologiske foreldre. Synes serien er veldig spennende, og ble hekta fra første episode. Mens, jeg venter på at sesong 3 av Pritty Little Liars skal komme ut, nøyer jeg med denne serien. Hvis du elsker typiske highschool filmer, med kjekke veltrente gutter, cherladere og bitchene som elsker å bosse rundt i koridorene på skolen er dette den perfekte serien å følge med på. Drama, gossip, kjærlighet og rykter. You know you love it!


Hva synes du om serien?

Trenger du header/design?

 • 16.11.2011 - 02:18

Fått mange spørsmål om designet mitt, og hvem som lager headerne mine. Jeg lager headerne i Adobe Photoshop, og design lager jeg i Adobe Dreamweaver. Hvis du ønsker en header eller hjelp med design kan du kontakte meg på keinapelblogg@live.no. Der kan vi også diskutere en eventuell pris. 

 

Header + design: 250 kr 

 

Valgfri header utfra eget ønske: 100 kr 

 

Enkel header: 50 kr

 

Det er viktig at de som vil ha header utfra eget ønske tegner en skisse som jeg kan designe utfra. Eller har med en forklaring + bilder i mailen.

 

Eksempel på header: Denne lagde jeg til fannyba.blogg.no

Rødt hår: Hot or Not?

 • 15.11.2011 - 21:38Noe som er blant sesongens hårtrender er rødt hår. Røde fine lokker, lillarøde striper, osv. Det er jo ikke alle som kler denne trenden såklart, men personlig synes jeg den er veldig hot, og ikke minst rocka. En slik hårfarge kan friske opp en ellers så matt hårfarge, og gi en hottere look. Trendsettere som Rihanna og Ariana Grande er blant de som virkelig har tatt fargen på alvor. Den ser smashing ut på dem begge, nesten så jeg blir litt misunnelig hvor godt dem kler den. 

Hot or Not?

Ukens musthaves

 • 15.11.2011 - 15:551. Noe som kommer godt med høsten er den tynne parkasen, men om du bor i nord er det best å ty til den vanlige vinterjakken. Jeg synes ihvertfal denne fra BikBok er ganske så kul. 

2. Nå som det er kaldt ut blir ofte leppene tørre, da er det fint med en lipstick som frisker opp leppene. Denne fra YSL er min favoritt, noe jeg også selv bruker daglig. 

3. Foundation fra Chanel, veldig fornøyd med denne. Kommer godt med nå som det er vinterstid, da er det lys og fin hud som gjelder fremfor den solbrune looken. 

4. Hunterstøvler! Alles favoritt, synes de er veldig praktisk og verdt pengene. Har ikke kjøpt nye enda, ettersom mine ble stjålet men jeg vet at dette hadde blitt musthave denne sesongen også. 

5. BedHead hårprodukter. Er vel helt ærlig ingen andre produkter som jeg synes gjør en bedre hårjobb. Skinnende resultat og herlige lokker er vel noe vi alle vil ha i kulden. 

6. Denne synes jeg er veldig søt, passer fint over en tynn langermet genser, og et par stilige jeans til. Favoritt denne uken, noe som står på ønskelisten. Fra BikBok

Love?

Bloggtips

 • 15.11.2011 - 09:23

Vil gjerne ha bloggtips fra dere? Prøver nå å skjerpe meg veldig på bloggingen, men er ikke alltid så enkelt. Flytter om noen uker til den nye leiligheten, da blir det også mye bedre blogging, mye bedre bilder og oftere outfits. Jeg har også laget en header jeg skal ha helt til januar har jeg bestemt. Vært mye frem og tilbake med headerbytting men det er rett og slett fordi jeg ikke viste helt om hvilken jeg skulle beholde. Nå er jeg ihvertfall blitt enig med meg selv at headern jeg har nå skal jeg ha en stund. Hva vil dere lese mer om her på bloggen?

Hvordan kan jeg forbedre bloggen ?? Ris og ros? 

Julegavetips til deg

 • 13.11.2011 - 19:38

Julegaver trenger ikke være overdrevet. Vi finner alltid noe som man kan gi i julegave, og som gir glede til noen. Andre gaver gir større glede enn andre selvfølgelig, og sånn er det jo. Men, julen handler om så mye mer enn gaver og fancy innpakning papir. Det handler om å vise noen hvor glad du er i vedkommende, enten om det er et familiemedlem, en bestevenninne eller en kjæreste. Julen trenger ikke være så overvurdert, bare den simple ting kan utgjøre stor glede. Vi trenger bare bruke fantasien.

Jeg har noen julegavetips for de som behøver det:

Julegave til kjæresten:

- Hvis du vil gjøre noe ekstra romantisk for kjæresten din, så er jo parfyme, favorittgodteriet hans og fine små lapper tingen for han. Vis han hva du føler ved å skrive små lapper om hvor fantastisk kjæresten din er, hvor glad du er i han, og kanskje foreslå noe dere kan gjøre sammen. Og hvis du er musikalsk og liker å skrive sanger, kan du jo skrive en egen sang til han, og beskrive han i sangen din. Hvis du er av den typen som ikke liker klissete romanse, da kan du jo prøve deg på klesfronten. Kjøp noe du trur vil passe kjæresten din, og som du vet han blir glad for, (trenger ikke nødvendigvis være dyrt) eller så kan du be han hjem til deg og overraske han med middag og champagne. Man trenger ikke stresse så mye, bruke tonnevis med penger bare for å vise han litt ekstra mer kjærlighet. Så lenge dere elsker hverandre, så har ikke penger så mye å si.Julegave til besteveninnen:

- Det er ikke alltid man vet hva man skal kjøpe til sin egen bestevenninne. Og da er det lurt å høre med henne hva hun ønsker seg, kanskje noe sminke eller noe annet hun har sett på lenge? Men, vi jenter vet ikke alltid hva vi ønsker oss, når det kommer til venninner. Og da er det typiske jenteting som blir skrevet på ønskelisten, alt fra hårstrikker til ringer. Alt en jente trenger. Hvis du er usikker på hva du vil gi til venninnen din kan du jo finne frem noe bilder og lage en scrapbook? For eksempel. Eller finne frem favorittfilmen hennes, godteri og be henne på jentekveld. Det skal ikke så mye til for å få besteveninnen din fornøyd, bare ved å være der for henne og overraske, er julegave nok for henne. Hvem vil vel ikke bli overrasket av Sex&City-filmer og noe snop av sin beste veninne?

Det er det vi har bestevenninner for, to share all moments.
Julegave til bestefedre:

- Vi vet jo at det nytter ikke spørre bestefedre hva de ønsker seg, for da svarer de med at de ikke ønsker seg noe og bare vil feire en fin jul. Kanskje ikke alle, men de fleste. Da får vi som får gaver hvert år skyldfølelse og vil gi noe i gjengjeld. Det trenger ikke være store greiene, bare noe pynt til kjøkkenet eller stuen kan være nok for å gjøre bestefar/bestemor glad. Samt et familiebilde, som du kan ta hos fotograf. Alltid et unntak når det er jul, fordi det er noe som varer og huskes.

Julegave til Mamma/pappa/søster/bror:

- Gi noe som søstern din vil få nytte av, og som du vet hun har ønsket seg lenge. Eller så kan du bake favorittkaken hennes og skrive "Verdens beste søster" på. Det samme kan du gjøre med storebror/lillebror. Til mor kan du gi et fint serveringsfat eller noe som kan stå i stil med kjøkkenet. Og kanskje en duk som kan matche? Til far kan du kjøpe et slips, parfyme eller skrive et julekort med fine dikt om han? Det er mye du kan gjøre for å glede familiemedlemmer, det kommer bare anpå smak og interesse. Hvem kjenner vel ikke familien din bedre enn deg?


 

Dagens makeup look: Golden Eyes

 • 10.11.2011 - 20:46Jeg synes rosa lepper passer så fint til høsten. Velger rødt når det går mot vinter tenker jeg, selvom rød er en It-farge i alles jenters sminkepung denne sesongen. Bruntoner/bronsje er en veldig tøff farge for høsten, spessielt passer det veldig fint til grønn/blåe øyne. De som har brune øyne, kan velge en mere mørkere tone. Øyeskyggen jeg bruker er merket Isadora. Veldig fornøyd. Jeg bruker alltid en kajal når jeg vil at øynene mine skal se større ut. Faktisk så er det ene øyet mitt større enn det andre, så å ha en kajal i sminkepungen er alltid et must for meg. Denne gangen har jeg tenkt litt mer animal-ish. 

Love?

LYKKE

 • 10.11.2011 - 19:19

Hey søtinger. Vil bare innom å si at jeg har det skikkelig bra om dagen. Livet smiler, skolen smiler, og kjærligheten smiler. Ikke lenge til jeg flytter heller, blir så deilig å få et eget hjem. Liten leilighet dedikert til meg, og som bare jeg skal bestemme over. Vet at det vil bli mye mer blogging når jeg kommer i orden. 

Har forresten blitt sponset av http://www.axparis.co.uk/. Får snart en kjole fra dem i posten!!Fokuset fremover blir på musikken og skolen. Hvis jeg får best mulig karakter, kan jeg kanskje komme inn på musikklinjen i Vg2. Min største drøm akkurat nå! Jeg har ikke hatt det så enkelt de siste månedene, så føler så bra at ting begynner å komme i orden igjen. En ting er sikkert, alt ordner seg til slutt! 

EDIT: Jeg skal også skjerpe bloggingen. Kanskje ha en liten julekalender fra 1.desember? Har også fått en del mail i det siste som dere skal få vite mer om snart, TRENDSPOT kommer snart opp igjen bare vært nede en periode. LYKKE! :)) 

Hvordan går det med dere?

Stjel Stilen - Casual

 • 10.11.2011 - 02:58


Veske/HM Boots/DinSko Lebestift/MakeStyle Skinnjakke/Zara Topp/Monki Bukse/Diesel Smykker/GinaTricot

Love?

Ukens wants

 • 07.11.2011 - 10:33

Collage made by me

Jeg har falt skikkelig for disse skoene. De er herfra, og koster under 500 lappen. Føler at de er veldig meg, og passer til alle typer plagg, veldig basic i stilen noe jeg digger. Jeg mener at det beste klestipset er å ha et par sånne i skapet, noe som matcher det meste og er i en original farge, minst mulig detaljer, just basic. 

Love?

Stjel stilen - Hverdagstil

 • 06.11.2011 - 23:21Veske/Asos.com Skjørt/BikBok Ring/BikBok Genser/BikBok Hatt/BikBok Belte/BikBok

Love?

Nytt i garderoben - Skulderveske

 • 04.11.2011 - 14:47

Jeg var innom seconhand ( fretex) butikken her i Tromsø og fant en utrolig kul skulderveske. Veldig old-school i stilen og veldig fornøyd med kvaliteten til tross for at den er brukt. Godt med plass, og praktiske lommer. Den perfekte skolevesken. Love?

1 mnd til jeg flytter

 • 03.11.2011 - 23:37

Hey søtinger. Som dere sikkert vet flytter jeg for meg selv den 6. desember. Da skal alt jeg eier og har bort i nyleiligheta. Har kjempe store planer for innredningen, skal blant annet kjøpe mye fint fra kremmerhuset og gjøre det skikkelig hjemmekoselig. Jeg elsker badet, skikkelig fint gleder meg å tilbringe mye av tiden min der :) Skal pynte opp med søte små duftlys, sånn at hele badet lukter vanilje. Det beste av alt er at det er nerme skolen jeg går på, kan faktisk gå til og fra. Har aldri vært noe særlig bussmenneske! 

Small but Fantastic Penthouse Apartment in Stockholm | Freshome Product Detail | H&M NLCandle Centerpieces - Martha Stewart Decorations LOVE EMPIRE.

Kjenner jeg gleder meg grusomt mye!! 

Kvalitetstid for kropp og hår

 • 02.11.2011 - 22:22

Det er så deilig at jeg begynner klokken 10.00 i morgen. Det betyr at jeg kan sove lenger, noe jeg elsker med mørketiden. Nå er det mørkt her spessielt fra morgenen av, og lysner til klokken 15-16 så blir det mørkt igjen. Men, jeg må nok bare bli vandt med det siden jeg bor i nordens paris. Tromsø 

Kjøpte det nye STREETSTYLE magasinet. Etter lanseringsfesten jeg ble bedt med på i august, har magasinet virkelig kommet seg. Jeg har allerede begge nr, og er kjempe førnøyd. Lesestoff kommer godt med på en kjedelig onsdagskveld. Har smørt meg inn med deilig coconut body butter, og skal snart i dusjen og tilføre håret mitt med den beste balsamen i verden. Frank Provost, stor favoritt! Hatt en fin onsdag?

Mine nye skofavoritter

 • 02.11.2011 - 18:09

Hey søtinger. Kom nettopp inn døren. Var i nyleilgheta og skrev en leiekontrakt som skal gjelde for et år. Gleder meg så utrolig mye til å flytte inn, blir deilig med eget bad og kjøkken. Flytter inn den 6. desember, så det er jo en stund til men dagene går jo fortere enn man tenker over. Det blir ihvertfall fint å ha et eget sted å bo, som jeg kan dekorere og pynte som jeg vil. Vet allerede hvor jeg skal få tak i de første pynteputene, og annet stæsj. Kremmerhuset har mye fint. 

Litt bedre bilder av de nye skoeneDinSko

Love?

EverydayQuote

 • 01.11.2011 - 20:51

 


Taken today

Love?

Nytt i garderoben - Basic

 • 01.11.2011 - 15:25

Hey søtinger. Jeg har virkelig gode nyheter til dere, jeg skal flytte for meg selv. Skal skrive leiekontrakt i morgen, og flytter inn 1.desember. Guud jeg gleder meg, blir deilig å få et eget sted å bo. GRATULER MEG? :)

Hatt en utrolig bra helg, hadde halloweenfest i byen og det kom over 200 folk. Det var utrolig gøy, men det ble sykt mye å rydde opp dagen derpå! Fikk heldigvis hjelp av gode venner! Shoppet litt i går, vært en god stund siden siste handletur. Så er storfornøyd :) 

Gårsdagens Innkjøp

Sko fra DinSko, mine favoritter, skjerf fra VeroModa, Clutch fra Glitter..

Baseballjakke fra BikBokJeg har også kjøpt meg en ny jakke, løpte rundt i hele tromsø for å finne min størrelse og det var ikke enkelt. Liten by, mye folk, få størrelser.. men, jeg var heldig! KARMA

Love?


Stjel Stilen- Party Outfit

 • 01.11.2011 - 14:11

Kjole/Nelly.com Sko/Nelly.com Tilbehør/Asos.com

 

Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits