• 29.11.2011 - 23:25
29.11.2011

5 festfiksere som får deg klar til julebord

For noen har julebordet allerede startet, for andre er det dager igjen. Fortvil ikke. Det finnes alltid?s smarte tips for å komme seg helskinnet gjennom kvelden. Har plukket ut 5  festfiksere som får deg klar til julebordet.

Hollywoodfashiontape/Link Falske Øvevipper/Link Selvbruning/Vita Glitter Primer/Depend Holdinbra/Link 

Love?

 • 28.11.2011 - 23:20
28.11.2011

Vil du bli trendspotter?

Nå har du sjangsen. Du sender en mail til trendspot@live.no med navn og adressen til bloggen din. Som trendspotter legger magasinet deg under trendspottere sammen med andre bloggere. Trendspot-Magasinet kommer etterhvert til å sende ut en trendspot-gave for din takknemlighet for å være med på prosjektet. Det er 12 bloggere til sammen som er trendspottere.Det er også mulighet å bruke denne banneren og ha på bloggene deres. Du får sidevisninger fra magasinet, og har muligheten til å få flere lesere. Velkommen som trendspotter! http://trendspot.no


 • 28.11.2011 - 16:26
28.11.2011

Livet som blogger er herlig

 Jeg fikk en veldig hyggelig mail fra Bloggkeen som ville sende meg denne chic-pakken: LYKKE!!

 

 

Gleder meg også sykt til dette dumper i postkassen min! Har inngått en sponsoravtale med Ax-paris.co at de sender meg klær i mnd mot at jeg har deres banner på bloggen min. Plukket ut noen plagg jeg får denne gangen.

 

De skal også sponse kommende konkurranse, jeg kommer til å ha en konkurranse 1.desember her på bloggen så følg med. Premien er ganske så fin!! 


Gleder meg til å bruke en av kjolene på juleballet som er 17.desember!! 

 

Love?

 • 28.11.2011 - 14:08
28.11.2011

Ukens blogg: FashionZebra

Da har jeg og susann funnet bloggen som fortjener å være denne ukens blogg. 

 

FashionZebra er en innspirasjonsblogg, med mote, hår og makeup. Det er hennes egne bilder, der hun viser dagens antrekk. Bloggen har innspirerende overskrifter og bilder. Designet er enkelt og fint, noe som ofte er det beste. For mye rot i design er ikke alltid noe jeg orker å lese. Rett og slett en blogg jeg mener fortjener å være denne ukens blogg. 

 

 

Vil du bli neste ukens blogg? Meld deg på her!

 

Hva synes du om ukens blogg?

 • 28.11.2011 - 12:18
28.11.2011

Anbefaling: Julegavetips

Hey søtinger. Tenkte å anbefale dere en bra side for billigere julegaver til alle film og serieelskere. Denne siden er utrolig bra, du sparer 400 kr på å kjøpe der inne, fremfor å kjøpe i vanlig butikk. Jeg vet ihvertfall hvor jeg skal kjøpe årets julegaver. Perfekte julegaven til din besteveninne, kjæreste eller søster. Du kan også få bestilt bøker, som også koster lite. Love it!


Hva synes du om siden?

 • 27.11.2011 - 23:15
27.11.2011

Vil du bli denne ukens blogg?

Hey søtinger. Da er det på tide å velge ut en ny ukens blogg. Så hvis du har lyst å være med på det, kan du melde deg på her. Det er over 100 påmeldte i ukens blogg. 


 

 • 27.11.2011 - 15:50
27.11.2011

Begynner å blogge på femelle.no

Ville bare si at jeg begynner fra nå av å blogge på femelle.no for å teste det litt ut, blir jo gøy det. 

Så hvis du vil følge meg der, kan du trykke her 

 • 26.11.2011 - 16:53
26.11.2011

Thank god its satuurday

Hey søtinger. I dag har jeg tenkt meg ut på byen, siden det er en stund siden sist. Gleder meg til å bare kose meg i kveld med venner og drikke. That's all saturdays is about. 

 

Jeg har kjøpt inn hårfarge (platinablondt) og skal nå begynne å farge håret mitt. Blir deilig å få samme farge på håret som jeg hadde i sommer, nå som det er så mørkt ute konstant. Viser dere resultatet senere.
Kosestund fra uken hos besteveninna mi i Oslo, kind of miss it!!

 

Dere må ha en fin kveld :)

 • 25.11.2011 - 22:04
25.11.2011

Hva synes dere om denne kjolen?hot or not?

Som dere vet har jeg blitt sponset av Ax-Paris. Nå har jeg fått lov til å velge hvilken som helst kjole jeg vil ha, men trenger hjelp til å velge? Har plukket ut noen av kjolene jeg ønsker. Og denne falt på førstevalget, jeg synes den er veldig hot ihvertfall, og passer perfekt til jul og nyttårsesongen. 

Image 3

 

Hot or Not?

 • 25.11.2011 - 15:56
25.11.2011

Se intervjuet på BikBok her

Innlegget kan du se her

 

Det var veldig gøy, og jeg vet hva jeg har øverst på ønskelisten. Begge kjolene er helt nydelige, skoene er bare helt fantastiske og smykket er perfekt. Love it!  Som dere sikkert hører prater jeg nordnorsk i intervjuet, siden faren min bor i Oslo prater jeg også Oslo. Jeg bare skifter dialekt automatisk når jeg snakker med vennene mine eller familien min. Kind a funny! 

 

Hva synes du om intervjuet? 

 • 24.11.2011 - 20:41
24.11.2011

Ferdig med intervjuet

Hey søtinger. Kom akkurat inn døra. Det var kjempe gøy på BikBok i dag, prøvde forskjellige antrekk , og plukket ut de 2 beste antrekkene for julebord. Snakket veldig mye om sesongens hotteste juleborstrender for både gutter og jenter. Hadde ikke øvd inn hva jeg skulle si, så ble veldig mye å ta på sparket. Men, var veldig gøy og ble etterhvert trygg foran kamera. Litt kleint når det var så mange som så på i begynnelsen, men ble vandt til det etterhvert. hehe, gleder meg veldig til det kommer ut online. woop woop! 

 

 

Loove you giirls!!


Hatt en fin dag?

 • 24.11.2011 - 17:20
24.11.2011

Nå drar jeg på BikBok

Hey søtinger. Ville bare innom å ønske dere en riktig god kveld. Nå drar jeg på BikBok og skal møte de som skal filme meg og diverse. Blir gøy å plukke ut plagg og snakk om forskjellige trender og hva som er det beste julebordantrekket. Wish me good luck! 

 


 • 24.11.2011 - 15:40
24.11.2011

Jeg skal tipse antrekk på webtv

Hey søtinger. Jeg var innom BikBok i går for å se på den nye kleskolleksjonen til Jenny Skavland. Må ærlig innrømme at den var mye finere enn Whitney Port sin kolleksjon. I dag skal jeg noe veldig gøy, siden jeg var i nettavisa (link), ble jeg spurt om jeg ville være med på sånn webtv, der skal jeg tipse om tips til det beste julebordsantrekket til jenter og gutter. Nå som det ikke er så lenge til juleborsesongen har de lyst å ha en webblogg om det. Jeg takket selvfølgelig ja, så gøy å bli spurt om det. Så i dag skal jeg møte en fra nettavisen også skal vi kikke rundt i butikker og plukke ut et par lure plagg som man kan ha på seg på julebord. Looking forward to it! Legger selvfølgelig ut filmen her på bloggen, når den er ute. 

 

Jeg så Twilight i går på kino, og må ærlig innrømme at det var en litt skuffelse. Mye klisje og blod i mange av scenene, men alt i alt var det en grei film. Står fortsatt ved at den første filmen er den beste, men sånn er det jo alltid. Dette er forresten godbitene jeg vil ha i skapet mitt: 

Alt fra BikBok

 

Love?

 • 22.11.2011 - 17:56
22.11.2011

Mine 3 favoritt skopar

Hvis det er noe jeg elsker etter vesker, da er det sko. Jeg kan ikke få nok av det, og ihvertfall ikke wedges. Jeg har vært svak for wedges helt siden jeg fikk mitt første par. De var fra Bianco, har de ikke nå mer siden de ble stjålet på en fest, ganske så kjipt. Men, etter det første paret har jeg nesten bare kjøpt wedges. Kjøpte mine 2 favorittpar i London i sommer, og kan med hånden på hjerte si at det er de mest brukte skoene jeg har. Men, selvfølgelig sko skal jo ikke bare være til pynt i skapet, det skal jo brukes også, trur ikke jeg er den eneste som liker å ha skoene på hyllen istedenfor på beina. hehe... 

 

 

Den største ulempen med semsket skinn på sko er at det tiltrekker seg så altfor mye støv og shitt og blir fort ødelagt. Skoene under kan jeg ærlig si var skoene jeg brukte mest i sommer, som du ser resulterer i bilde under. Kanskje ta skoene på rens snart? 

 

Men, jeg elsker dem uannsett... og dem er mye finere i virkeligheten enn på bilde

 

Love?

 • 22.11.2011 - 15:56
22.11.2011

Disse kjolene MÅ du ha til julebordsessongen

Nå er det ikke lenge til julebordsesongen starter, og da er det ikke alltid man vet hva man kan bruke til en slik anledning. Sesongens kjoler er gjerne sofistikerte og litt mer basic i stilen. Trur fokuset ligger mer på tilbehøret, og hva slags sko man velger å kombinere til den valgte kjolen. Jeg selv foretrekker noe tøft, men også med litt diskret detaljer. Med andre ord, ikke overdrevent mye stæsj. Selv om det er jul, så trenger man ikke overdrive og ende opp som et vandrende juletre. Jeg liker ihvertfall å finne noe Basic, og la tilbehøret være mer pyntet.

 

Tenker å tipse dere om de sikre vinnerne til festsesongen. Kjoler som aldri slår feil, selv på sjefens julebord.


1. Elise Ryan, annonselink


2. Sparkling Dress, Annonselink

3. Sparkling Dress Grey, Annonselink 

 

Ps. Jeg skal noe sykt kult på Torsdag, det handler faktisk litt om dette innlegget. Dere kan jo gjette dere til det, røper hva jeg skal på Onsdag. Kjenner at jeg gleder meg veldig, det blir gøy å plukke ut..... ops. Can't tell you more, yet! 

 

Love?

 • 22.11.2011 - 09:40
22.11.2011

Blitt sponset av Rapunzel of Sweeden

Hey søtinger. Det er fosset inn med utrolig mange kommentarer i natt på trendspot-mailen. Sykt gøy at så mange liker det nye motemagasinet. Nesten 400 kommentarer totalt på trendspot. Det er ganske villt i og med at det er helt nytt. Men, det er selvfølgelig takket være mine kjære trendspotters som er bloggere som støtter trendspot og blogger ofte om nettsiden. Hvis du er intresert i å bli trendspotter, kan du sende en mail til trendspot@live.no med navnet ditt og bloggen din, så kan det hende du er den heldige som blir valgt. Trenger enda flere bloggere med trendspot-prosjektet jeg nettopp har startet med. 

Anyways så har jeg en glad nyhet. Jeg er så heldig og har blitt sponset av Rapunzel of Sweeden, får snart tilsendt extensions + noe mer jeg skal teste og skrive om til dere. Har hørt at det er veldig bra og en av bestselgerne innen extensions, så det blir spennende å prøve noe nytt. Har bare prøvd Bobby-Extensions som holder til i Oslo. Ganske stiv i prisen, men så absolutt verdt pengene. Synd jeg bor så langt unna, ellers hadde jeg fortsatt å bruke det. Hvis du har en erfaring med det, del det gjerne i kommentarfeltet. 

 

 

Har du prøvd Rapunzel of Sweeden før?

 • 21.11.2011 - 18:04
21.11.2011

Ukens blogg

Da har jeg trukket ukens blogg. Denne uken ble det min kjære veninne Karoline Raflund. Hun blogger om livet sitt og om andre ting. Hun er ufattelig pen, og verdens snilleste. Jeg valgte henne fordi hun har jobbet seg veldig oppover og fortjener å bli ukens blogg, så dere ikk trur jeg bare valgte henne fordi hun er en god veninne av meg. Men, litt om Karoline. Hun er rett og slett en utrolig god veninne, og har støttet meg veldig mye. Hadde en fantastisk sommer, da jeg bodde hos henne før jeg reiste til London. Var veldig kos, savner det veldig! 

 

Vil du melde deg på til neste ukens blogg? Trykk her

 

Hva synes du om ukens blogg?

 • 21.11.2011 - 15:48
21.11.2011

Busy woman

Hey søtinger. Vil fortelle litt om hva tiden min har gått mest i, har jobbet mye med det nye skjønnhet og motemagasinet trendspot, og har allerede lagt inn avtale med mange sponsorer som skal sponse kommende konkurranser. Tenker å kjøre på med en del nå fremover mot jul.  Så det blir gøy, dere kan få mer updates inne på facepagen til trendspot, den finner du her 

 

Det går veldig bra ellers, og jeg fokuserer på skole og jobb. Det er under 2 uker til jeg flytter for meg selv. Noe jeg vet kommer til å bli utrolig deilig, eget bad, egen dusj etc. Digg!! 

 

I helgen har jeg bare slappet av, og var en liten tur ut på lørdagen. Ble vel kanskje ikke så velykket, men var kos likevel. Skjenner jeg begynner å savne festingen i Oslo, og spesielt med vennene mine. Håper ikke det blir så lenge til jeg skal nedover igjen, kind a miss my second home.Vil anbefale noen nye bloggere dere bare lese: 

 

http://maritalaarsen.blogg.no/, flott jente, bra humor og en innspirasjonsblogg. Ikke bare bildemessig men også til hverdag, absolutt en blogg jeg må innom daglig. 

 

http://elisefurland.blogg.no/1316101329_streetstyle.html denne bloggen har fine bilder, masse innspirasjon og et flott design. Absolutt en blogg å følge med på. 

 

http://fridaysecrets.com/ , rett og slett helt hekta. Ingen fridayseacrets, ingen meg. Innspirerer meg i hverdagen, og gir en good-feeling. Jenta bak den geniale innspirasjonsbloggen er også utrolig flott, og kan virkelig det å skrive. Hun hiver også med et par humorisistiske setninger en gang i blant, på hennes personlig blogg vel og merke. Jeg elsker det! 

 

Trekker denne ukens blogg i kveld


Hvordan har dagen din vært?

 • 21.11.2011 - 03:31
21.11.2011

Testing av produkt: Selvbruningskrem

Skrevet på http://trendspot.no 

 

Ble sponset dette produktet. Den er fra COMODYNES (Hydra Tanning) og skal visstnok være veldig bra. Håper den gir et bra resultat, og at jeg får den brunfargen jeg ønsker. Jeg har også bestilt betakaroten og gleder meg til å teste ut det, føler jeg må prøve noe nytt :) Nå er det snart sommer, guuud jeg gleder meg! 


Nå har jeg testet produktet og er visstnok utrolig fornøyd. Farvel til blek hud og skjoller. Kjøpte den på Vita, og er blitt favoritt innen selv-bruning. Kostet da under 100 kr.  Usikker på hva den koster nå, men jeg anbefaler alle å kjøpe den. Så absolutt verdt pengene og gir deg et bra resultat.

 

Terningkast: 6

 

Prøvd den?

 • 19.11.2011 - 16:56
19.11.2011

10 Stylingstips/Skjønnhetstips

Tenkte å dele mine tips med dere :) 1. Det finnes utallige hårprodukter/stylingprodukter som man kan bruke. Men, jeg bruker bare et bestemt merke som jeg er utrolig fornøyd. Til tross for prisen er det veldig verdt det. Du kan få kjøpt produktene på hårsalonger, og andre butikker der dem selger hårprodukter. Jeg sverger til Redken. Aldri før har håret mitt blitt skinnende blankt, og etterlater seg aldri slitasje eller slitte tupper. Jeg elsker de produktene :) Man kan kjøpt dem for 800 kr, hvis jeg husker riktig. Som regel er prisen godt under 1000 kr. Så er absolutt verdt pengene :)

 

2. Et andre alternativ som jeg også tar nytte av er Frank Provost. Jeg er utrolig fornøyd, og overrasket over produktet. Aldri før har jeg funnet en shampo/balsam som faktisk hjelper håret mitt, men som også er billig i tillegg. Frank Provost kan man få kjøpt på alle matbutikker til ca 80 kr.

 

3. For å få den brunfargen du ønsker vil jeg anbefale et veldig bra produkt. Bruker det selv, og kjøpte det på Vita. COMODYNES ( Hydra Tanning) heter produktet og er en veldig bra selvbruningskrem. Etterlater seg aldri flekker, og gir en veldig fin glød i huden. Jo mer du tar på, jo brunere blir du. Jeg elsker virkelig denne kremen, rett og slett dritbra. Den kostet under 100 kr, og er virkelig noe jeg anbefaler. Anbefaler også å skrubbe huden grundig før du bruker den, for å få brunfargen helt jevn. Siden alle har forskjellige hudtyper. You should try it!


4. Vask ansiktet morgen og kveld. Og spessielt før du legger deg. Det er ikke alle som er flink til å huske på det etter en vill natt på byen. Men, lær deg selv til å huske det. Det er viktig å ta vare på huden sin, og pleie den 1-2 ganger i uken er et flott skjønnhetstips. Ansiktmaske er et veldig bra tips. Og kan fås kjøpt på vita, jeg liker veldig godt mango. Clean and shiny!


5. Stuss håret ditt ofte. Selvom du er veldig glad i lengden på håret ditt, er det lurt å stusse håret en gang i blandt. Om du velger frisøren, eller noen andre som kan det er opp til deg. Det er ihvertfall veldig lurt å gjøre det, så slipper du enda mer slitte tupper. Etter jeg stusset håret mitt, ble det mye bedre og det så finere ut. Et annet tips er også å bruke en naturbørste. Unngå plastikkbørster. Spessielt hvis du har ekstensions, da burde du bruke en ekstensionsbørste istedenfor en vanlig børste. Det er viktig å gre håret med en børste som er egnet for håret du har.

 

6. Det verste du kan gjøre mot håret ditt er å gasse det ned med hårspray. Det girslitasje, gjør det slitt og du må vaske det oftere. Finn en hårspray som ikke ødelegger håret ditt. Helst unngå det. Da anbefaler jeg en hårgele krem istedenfor selvom det er enkelt å bare spraye ned håret før du skal ut. Den verste kombinasjonen du kan bruke er hårspray og varmeprodukter, foreksempel rettetang elle krølltang. Da burde du bruke en varmebeskyttende spray eller krem. Det er viktig å ta vare på håret sitt, for en dag mister du det og da vil du angre på all den skaden du har påført håret ditt.

 

7. IKKE vask ut balsamen i varmt vann. Det gir håret ditt veldig mye slitasje, og du vil etterhvert kunne dra ut hårstråene fra håret ditt. Vask det heller i lunkent eller kaldt vann. Bare det gjør håret skinnende. Etter jeg begynte å bruke dette brae tipset ble håret mitt 10 ganger så sterkere og bedre enn før. Null slitasje, og ingen slitte tupper. Så nå vil jeg dele det med dere, prøv det du også så vil du se at håret ditt blir bedre.

 

8. Kur håret ditt 1-2 ganger i uken. Jeg bruker en bestemt hårkur som jeg har brukt lenge. John Frieda. Kjøpte den på Vita og anbefaler den sterkt! Du skal ha den i håret i 10-15 minutter også skal du skylle den ut. Trur jeg betalten noe med 150 kr for den eller noe. Veldig bra ihvertfall!

 

9. Å føne håret sitt hver gang etter en dusj er som å leke med ilden. Hvis du er den som alltid føner håret og ikke klarer å vente til det tørker, da anbefaler jeg en varmebeskyttende spray/krem. For mye varme ødelegger håret ditt etterhvert og du vil få slitte tupper. Jeg har sluttet å føne håret mitt, og surrer heller håret mitt i et hånkle og lar det tørke av seg selv. Føning kan være effektiv noen ganger, men ikke gjør det for ofte. Da vil både du og håret ditt få et bedre liv.

 

10. Bruk badehette når du bader. Alle vet at vi jenter elsker å bade, og det får oss til å slappe av og føle oss bedre. Det er ikke alltid håret har godt av å være med, så enten bør du sette det opp eller bruke badehette. Et siste tips.


Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits