Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 3

  5 festfiksere som får deg klar til julebord

  For noen har julebordet allerede startet, for andre er det dager igjen. Fortvil ikke. Det finnes alltid?s smarte tips for å komme seg helskinnet gjennom kvelden. Har plukket ut 5  festfiksere som får deg klar til julebordet.

  Hollywoodfashiontape/Link Falske Øvevipper/Link Selvbruning/Vita Glitter Primer/Depend Holdinbra/Link 

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  0

  Vil du bli trendspotter?

  • 28.11.2011 kl.23:20
  • Kategori: Blogg

  Nå har du sjangsen. Du sender en mail til trendspot@live.no med navn og adressen til bloggen din. Som trendspotter legger magasinet deg under trendspottere sammen med andre bloggere. Trendspot-Magasinet kommer etterhvert til å sende ut en trendspot-gave for din takknemlighet for å være med på prosjektet. Det er 12 bloggere til sammen som er trendspottere.Det er også mulighet å bruke denne banneren og ha på bloggene deres. Du får sidevisninger fra magasinet, og har muligheten til å få flere lesere. Velkommen som trendspotter! http://trendspot.no


  Legg igjen en kommentar
  4

  Livet som blogger er herlig

   Jeg fikk en veldig hyggelig mail fra Bloggkeen som ville sende meg denne chic-pakken: LYKKE!!

   

   

  Gleder meg også sykt til dette dumper i postkassen min! Har inngått en sponsoravtale med Ax-paris.co at de sender meg klær i mnd mot at jeg har deres banner på bloggen min. Plukket ut noen plagg jeg får denne gangen.

   

  De skal også sponse kommende konkurranse, jeg kommer til å ha en konkurranse 1.desember her på bloggen så følg med. Premien er ganske så fin!! 


  Gleder meg til å bruke en av kjolene på juleballet som er 17.desember!! 

   

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  4

  Ukens blogg: FashionZebra

  • 28.11.2011 kl.14:08
  • Kategori: Blogg

  Da har jeg og susann funnet bloggen som fortjener å være denne ukens blogg. 

   

  FashionZebra er en innspirasjonsblogg, med mote, hår og makeup. Det er hennes egne bilder, der hun viser dagens antrekk. Bloggen har innspirerende overskrifter og bilder. Designet er enkelt og fint, noe som ofte er det beste. For mye rot i design er ikke alltid noe jeg orker å lese. Rett og slett en blogg jeg mener fortjener å være denne ukens blogg. 

   

   

  Vil du bli neste ukens blogg? Meld deg på her!

   

  Hva synes du om ukens blogg?

  Legg igjen en kommentar
  7

  Anbefaling: Julegavetips

  Hey søtinger. Tenkte å anbefale dere en bra side for billigere julegaver til alle film og serieelskere. Denne siden er utrolig bra, du sparer 400 kr på å kjøpe der inne, fremfor å kjøpe i vanlig butikk. Jeg vet ihvertfall hvor jeg skal kjøpe årets julegaver. Perfekte julegaven til din besteveninne, kjæreste eller søster. Du kan også få bestilt bøker, som også koster lite. Love it!


  Hva synes du om siden?

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits