• 25.11.2012 - 07:46
25.11.2012

Motetips: Kjoler til julebord


Nå er vi snart i desember, og julebordene begynner å komme innpå. Det er alltid samme dilemma hvert år, hva slags antrekk skal vi bruke på et julebord? Skal vi gå for den mer elegante stilen eller skal vi kjøre på med en enkel kjole og piffe opp antrekket med tøft tilbehør og masse smykker? Det kommer annpå hva man liker, og hva slags kjolen man ser etter. Det er ikke alltid man trenger å bruke kjole heller, man kan fint få til et tøft antrekk med en topp og et enkelt og elegant paljettskjørt. Sesongens trender som skal regjere julebordet i år består av mye glitter, paljetter og mønster. Farger er også stikkordet i årets samling. Gjerne grønt,rødt eller mørkelilla. Fløyel er også mye vi vil se i desember måned. 

Ikke alle kjoler passer alle kroppsfasonger, så det er lurt å finne kjolen som fremhever, og toner ned på det du (ikke) vil ha fokus på. En enkel kjole med høy midje og lite utrigning passer fint til de med mer former og som vil ha mindre fokus på bysten. En kjole med høy midje og utrigning fremhever brystpartiet, for de som vil ha fokus på bysten. 

Mange sier at det er kjolen det går i, men jeg mener helt klart at kjolen ikke er helt fulkommen hvis ikke hårfrisyren matcher antrekket. Hårfrisyren har mye å si for stilen. Kommer helt annpå hva slags stil man liker å kle seg i, men jeg synes alltid at bølger eller krøller i håret passer til julebordet/festen. Oppsatt hår er også veldig fint, det kan også fremheve halsen, og gi kjolen et løft. 

GLITTER/PALJETTER

Enkle og fine kjoler, kan matches til et par tøffe pumps/high heels. Tilbehør: En enkel clutch i sort eller en annen farge. Lurt å ikke velge en sterk farge til kjoler med mye paljetter i. Det blir 2 much, less is more you know. 

Kjole/HER (annonselink)                                                                                        Kjole/HER (annonselink) 

Kjole/HER (annonselink)                                                                                         Kjole/HER (annonselink)

Kjole/HER (annonselink)                                                                                       Kjole/HER (annonselink) 

Kjolen helt til høyre er en enkel kjole med paljetter nederst. Til denne kjolen kan man bruke et tøft statementsmykke, noen tøffe pumps/high heels og en enkel clutch. 

FLØYEL/SILKE

Fargene som vil være i fokus denne julebordsesongen er lilla, grønt og rødt. Du kan også bruke den lille sorte, men tips for at ikke antrekket skal bli så kjedelig er å bruke en clutch eller smykker i sterke farger. Gjerne lilla,burgunder eller gull/sølv. Det er også kult med et enkelt statementsmykke i en sterk farge. Bruk gjerne noen enkle pumps i en fresh farge som kan matche kjolen. Unngå for mye farger også her, hvis du velger en kjole i farge burde du gå for tilbehør med minst mulige detaljer og ikke samme fargen som på kjolen. Også her kan det bli veldig ensfarget og kjedelig så derfor gå heller for en clutch i paljetter eller et tøft mønster. 

Kjole/HER (annonselink)                                                                                         Kjole/HER (annonselink) 

Kjole/HER (annonselink)                                                                                         Kjole/HER (annonselink) 

Tips for å unngå kjoletabber: 

Vi vet jo at når det er julebord vil man pynte seg mest mulig. Men, noen ganger kan glitter på glitter bli for mye, og hvem vil vel se ut som et glitrendende juletre? Less is more. Så lenge du har basic plaggene inne, og et par enfargede pumps kan det piffe opp et ellers så kjedelig antrekk, hvis du for eksempel går for en kjole med mye paljetter.

Trikset her for å få lengre ben er å velge sko med nude farge eller helt enkle sorte, gjerne en tynn variant med spiss tupp. Wedges, eller såkalte platformsko er lite flaterende til slike kjoler så unngå å bruke det. Det gjør at du får klumpete føtter, og gir antrekket et minus poeng. Jeg er ikke særlig fan av glorete kjoler, og det finner du mye av inne på nelly, det er ikke å stikke under en stol akkurat. Så mitt beste tips til deg er å velge en farge som kan matches til det meste, ikke gå for den knæsje blodrøde eller knæsj blå paljettkjolen. Det egner seg ikke på julebord, det er vel mer en kjole du bruker kanskje en gang på karneval eller diskotek. Ihvertfall min mening :-) 

Velg en kjole som du føler deg komfortabel i, og samtidig sitter bra på deg. Selvom kjolen er superfin, er det ikke alltid at den vil være det beste valget på dansegulvet. Det er ikke veldig gøy å halte hjemover med rift i baken( hehe). 

Håper tipsene mine hjalp deg videre med kjolevalget, lykke til!! :) 

 • 22.11.2012 - 21:47
22.11.2012

Hva vil dere lese mer om?

Nå trenger jeg hjelp fra dere, står litt fast med hva jeg skal skrive mer om. Hva vil dere lese mer om her på bloggen? Motetips,sminketips,hårtips,mer outfits,mer innspirasjon og bilder? HELP ME!!

Her er ihvertfall litt inspirasjon for å komme i julestemning: 

Safe Sound  lights | Tumblr Tumblr

Em Um Sonho christmas | Tumblr On One Dream

Tumblr winter | Tumblr Normal is boring

Tumblr Piccsy :: Photography by Andrey Aleshin winter | Tumblr 

 • 20.11.2012 - 22:18
20.11.2012

Resultat av håret

Hey fininger. Nå har Lea klippet håret mitt, ble ikke helt bob men ble syykt fornøyd! Har en så utrolig flink veninne, og hun har ikke gått frisørlinjen en gang. Trur du burde åpne din egen hårsalong vennen, for dette kan du! 

Resultat: 

Like?

 • 20.11.2012 - 19:19
20.11.2012

Jeg skal klippe meg bob

Hey søtinger. Nå kom jeg akkurat inn døren, og skal lage meg middag. Senere i kveld kommer min gode veninne Lea og skal klippe meg bob. Jeg har alltid hatt lyst å forandre stilen min, og gå for et mer tøffere image. Jeg har sett litt på bilder av de som faktisk kler det, og ble inspirert med en gang til å klippe meg en lang bob. Jeg venter i spenning, og trur faktisk jeg kommer til å kle det :) 

Bildekilde: http://www.salongen.blogg.no 

Trur du jeg vil kle det?

 • 18.11.2012 - 15:50
18.11.2012

Søndagstipset: Morrocan Oil Shampoo

Hey lesere. Nå tenkte jeg å tipse dere om en shampoo jeg nylig kjøpte på jobben. Hvis du har slitt hår, får ofte floker i håret og rett og slett har gitt opp håret ditt, kan mine tips hjelpe deg.1. Define Morrocan Oil Shampoo 

Jeg har kanskje funnet den perfekte shampoen noen gang, og jeg har aldri vært mer fornøyd. Før var jeg kjempe avhengig av Syoss produktene, men nå har jeg gått over til noe enda bedre. Dere har kanskje hørt om Morrocan Oil før? Denne shampoen gir håret ditt naturlig glans, og gjør at du slipper å bekymre deg over de slitte tuppene. Jeg hadde superslitt hår før, men etter jeg begynte å bruke denne ble det så mye bedre. Beste shampoen jeg har prøvd! Du finner også balsam med Morrocan Oil, noe som også skal gi gode resultater. 

Pris: 70 - 100 kr 

Ulemper: Hvis du lever etter budskjett og pleier å kjøpe firstprice, kan det være en ulempe å bytte til shampoen. Fordi når du begynner å bruke denne serien så blir håret ditt vandt til shampooen, og det kan gi håret slitasje hvis du senere går tilbake til firstprice. Dette har jeg av erfaring, så en 100 lapp i mnd bør man bruke på håret sitt, om ikke mer. 

Fordeler: Den lukter utrolig godt, og du får lyst å bruke den med en gang. Du får et skinnende og mykt resultat, og håret ditt ser friskt og fint ut. Som om du nettopp har kommet fra frisøren, den har virkelig gjort underverker for meg. Hvis du føner håret ditt mye, eller bruker stylingapparater er ikke det noe problem, oilen i shampoen gjør at håret ditt ser bedre ut enn noen gang. 

Terningkast:Jeg elsker den! Anbefaler alle å prøve den ut, den vil forandre håret ditt etter første bruk. Garantert håret's beste venn! 

Prøvd den før?

 • 16.11.2012 - 13:58
16.11.2012

Dagens Inspirasjon

Tenkte å inspirere dere med bilder av stuen, og litt smykker. Synes det bare blir finere og finere her, trenger nå mer møbler men begynner å falle i smak. Liker spessielt sofaen, veldig god å sitte i og kjempe fin farge. Mangler som sagt et stort bilde på veggen, siden det er litt kjedelig uten noe der. 

Planene for dagen er å dra ut å spise med promogjengen til Oslo Vip Management. Det gleder jeg meg til! Så ut senere i kveld, men blir ikke noe naschpiel på meg siden jeg skal på jobb på lørdagen :-) Ha en fin fredag alle sammen. Kommer kanskje et outfit innlegg senere! 

Dagens Inspirasjon:

Love?

 • 16.11.2012 - 10:18
16.11.2012

Dagens Outfit - Leo & Spike

Hey fininger. Våknet for litt siden, og synes det har vært deilig å sove lenge for en gang skyld. Gikk ikke videre fra Idol, men jeg tar heller ikke så tungt. Synes det blir for dumt å sende folk videre bare fordi de er kjente, men har de sangstemme? Nei.. Det var mange andre som fortjente å gå videre, blant annet en som har jobbet masse med musikk men på grunn imaget hennes så kom hun ikke videre. Men hadde hun mega bra stemme? JA! Synes hele opplegget var helt latterlig, altfor mye staga og ingenting var naturlig. Til tross for det sto jeg og Petter (petertime.blogg.no) i kø over 5 timer!!!! woow 

Jeg kommer ihvertfall ikke til å slutte med musikk av den grunn. Jeg har bare funnet ut nå at jeg er bedre på egen hånd, jeg kan fint klare å komme langt hvis jeg bare satser riktige kort. Siden jeg sang egen låt, ble det litt feil av dem å sammenligne andre artister. Men men, jeg kommer ikke til å slutte med musikk av den grunn :) Jacket/2hand Shorts/BikBok Topp/GT Smykke/Homemade Boots/DinSko

Bestemor ligger også nå på sykehuset, det dro humøret mitt ganske ned.... Håper bare hun blir frisk igjen! Synes mest synd på pappa... 

Love?

 • 15.11.2012 - 08:14
15.11.2012

Dagens Outfit - Denim & Red Lips

Hey fininger. Nå har jeg nettopp fikset meg til Idol audition. Skal møte petter (petertime.blogg.no) på national nå snart. Audition startet 09.00 men blir nok en del venting i køen tipper jeg, men er jo koselig det. Tenker å ta med meg en latte på veien, må jo holde stemmen min mest mulig varm. Anyways, tatt litt outfitbilder til dere :) 

Denim/GoodNight Macaroon Bukse/BikBok Overdel/Stockholm 2hand Smykke/HM Boots/DinSko 

Wish me luck! :)) 

Skal du på idol? 

 • 14.11.2012 - 00:13
14.11.2012

Girly roses

Hey fininger. Beklager for dårlig oppdatering. Jeg har jobbet så mye i det siste. Har nå 2 jobber å styre med, og holder på å få inn mer møbler i leiligheten. Det er så deilig å ha et eget sted å bo, flytter kanskje inn med Frida til et annet sted senere.Men, skal ihvertfall bo her ut året, og kanskje utover vi får se. Det eneste som mangler nå er en liten pusekatt :) Jeg har også klippet håret mitt, har lyst på sånn kul bobfrisyre til skuldrene. Begynner å bli ganske lei av det samme gamle imaget mitt, søt og blond. Jeg vil være rocka, tøff, og se "anderledes" ut. Finne min indre Lady Like. 

Har også endret på designet, vet ikke om dere liker det. Jeg liker det ihvertfall :) Jeg har det utrolig bra for tiden, bedre enn noen gang på lenge. Deppresjonen og sånn begynner å forsvinne mer og mer. Nå er det bare moro ting å se frem til, Idol på torsdag, bursdag til en veninne som fyller 20 og Julebord med jobben, samt juleshopping! 

Pyntet litt med roser i stuen da :) 

Synes om rosene?

 • 03.11.2012 - 21:00
03.11.2012

Motetips: Hvordan matche gull mot gull

(Dette innlegget er forhåndskrevet) 

Pumps/HER (annonselink) Bukse/BikBok Topp/BikBok Skjorte/BikBok

Tenkte å tipse om hvordan du enkelt kan stjele moteknepene. Tenk detaljer, gull mot gull, rødt mot brunt, osv. Gull passer alltid til et par vinrøde bukser. Du kan også blande sort og gull, noe som kan bli ganske tøft hvis man matcher det riktig. Trendene som er å se ofte ute i butikken nå er inspirert av balmain, alexander wang, osv. Gull og glitter er sesongens hotteste detalj. Du kan også koble sølv mot vinrødt, men da må du passe på at du ikke har for mye sølv. For mye farger på et og samme antrekk kan bli litt "trashy". 

Jeg elsker toppen, og de matchende gulldetaljene på skjorten. For å toppe antrekket, valgte jeg vinrøde bukser. Det gir også antrekket litt mer smak enn bare sort mot sort og gull mot gull. Som siste finish har jeg valgt svarte pumps, som alltid er lurt å bruke hvis man skal gå med mye gull. Velger du gullsko her, blir det for mye farger igjen. Jeg kunne virkelig gått i antrekket over for å si det sånn, safe and sexy. Du kan også gå for et par lave sko, hvis du tenker hverdagsantrekk. Det funker med converse, ankelboots og høye støvletter. 

Love?

 • 03.11.2012 - 20:01
03.11.2012

Hva er bloggen din?

Sleng inn bloggen din i kommentarfeltet, så skal jeg ta meg en tur innom :) Nå skal jeg fikse meg til fest med de beste, blir en hyggelig kveld! Ønsker dere alle en fin lørdagskveld! :-) 

 

 • 03.11.2012 - 14:45
03.11.2012

Dagens Outfit - Red & Foxy

Hey fininger. Jeg har gode nyheter til dere, nå har jeg fått fikset pcen :) Jeg måtte formatere hele, og slette ALT men det var verdt det. Så kjipt når sånt skjer, men nå skal jeg være mer forsiktig med hva slags sider jeg klikker inn på. Så nå blir det normal blogging igjen :) Halloweenfesten i går var kjempe kos, og jeg hadde en fin kveld sammen med venner og god drikke. Var veldig mange som hadde kledd seg ut, noen skumlere enn andre. Men, kjenner det er deilig å være normal kledd igjen, hehe. Tenker byen med en veninne i kveld, er det lørdag er det lørdag. Håper det blir noen jobblørdager også fremover:) 

Levis skjorte/2hand Boots/DinSko Shorts/GinaTricot T-skjorte/BikBok Smykke/Homemade

Love?

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

 • 02.11.2012 - 18:21
02.11.2012

Halloweenfest med veninner

Hey søtinger. Nå har jeg stått i 2 timer å sminket meg som en "skeleton girl". Jeg nå blogge fra iphonen siden jeg ikke har pc, den er ødelagt :( typisk min flaks! Jeg skal nemlig på en stor halloweenfest med 2 venninner av meg, gleder meg masse:) Nå må jeg ture på butikken, vi snakkes senere. Kos dere masse denne fredagskvelden!

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits