Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 2

  Motetips: Kjoler til julebord


  Nå er vi snart i desember, og julebordene begynner å komme innpå. Det er alltid samme dilemma hvert år, hva slags antrekk skal vi bruke på et julebord? Skal vi gå for den mer elegante stilen eller skal vi kjøre på med en enkel kjole og piffe opp antrekket med tøft tilbehør og masse smykker? Det kommer annpå hva man liker, og hva slags kjolen man ser etter. Det er ikke alltid man trenger å bruke kjole heller, man kan fint få til et tøft antrekk med en topp og et enkelt og elegant paljettskjørt. Sesongens trender som skal regjere julebordet i år består av mye glitter, paljetter og mønster. Farger er også stikkordet i årets samling. Gjerne grønt,rødt eller mørkelilla. Fløyel er også mye vi vil se i desember måned. 

  Ikke alle kjoler passer alle kroppsfasonger, så det er lurt å finne kjolen som fremhever, og toner ned på det du (ikke) vil ha fokus på. En enkel kjole med høy midje og lite utrigning passer fint til de med mer former og som vil ha mindre fokus på bysten. En kjole med høy midje og utrigning fremhever brystpartiet, for de som vil ha fokus på bysten. 

  Mange sier at det er kjolen det går i, men jeg mener helt klart at kjolen ikke er helt fulkommen hvis ikke hårfrisyren matcher antrekket. Hårfrisyren har mye å si for stilen. Kommer helt annpå hva slags stil man liker å kle seg i, men jeg synes alltid at bølger eller krøller i håret passer til julebordet/festen. Oppsatt hår er også veldig fint, det kan også fremheve halsen, og gi kjolen et løft. 

  GLITTER/PALJETTER

  Enkle og fine kjoler, kan matches til et par tøffe pumps/high heels. Tilbehør: En enkel clutch i sort eller en annen farge. Lurt å ikke velge en sterk farge til kjoler med mye paljetter i. Det blir 2 much, less is more you know. 

  Kjole/HER (annonselink)                                                                                        Kjole/HER (annonselink) 

  Kjole/HER (annonselink)                                                                                         Kjole/HER (annonselink)

  Kjole/HER (annonselink)                                                                                       Kjole/HER (annonselink) 

  Kjolen helt til høyre er en enkel kjole med paljetter nederst. Til denne kjolen kan man bruke et tøft statementsmykke, noen tøffe pumps/high heels og en enkel clutch. 

  FLØYEL/SILKE

  Fargene som vil være i fokus denne julebordsesongen er lilla, grønt og rødt. Du kan også bruke den lille sorte, men tips for at ikke antrekket skal bli så kjedelig er å bruke en clutch eller smykker i sterke farger. Gjerne lilla,burgunder eller gull/sølv. Det er også kult med et enkelt statementsmykke i en sterk farge. Bruk gjerne noen enkle pumps i en fresh farge som kan matche kjolen. Unngå for mye farger også her, hvis du velger en kjole i farge burde du gå for tilbehør med minst mulige detaljer og ikke samme fargen som på kjolen. Også her kan det bli veldig ensfarget og kjedelig så derfor gå heller for en clutch i paljetter eller et tøft mønster. 

  Kjole/HER (annonselink)                                                                                         Kjole/HER (annonselink) 

  Kjole/HER (annonselink)                                                                                         Kjole/HER (annonselink) 

  Tips for å unngå kjoletabber: 

  Vi vet jo at når det er julebord vil man pynte seg mest mulig. Men, noen ganger kan glitter på glitter bli for mye, og hvem vil vel se ut som et glitrendende juletre? Less is more. Så lenge du har basic plaggene inne, og et par enfargede pumps kan det piffe opp et ellers så kjedelig antrekk, hvis du for eksempel går for en kjole med mye paljetter.

  Trikset her for å få lengre ben er å velge sko med nude farge eller helt enkle sorte, gjerne en tynn variant med spiss tupp. Wedges, eller såkalte platformsko er lite flaterende til slike kjoler så unngå å bruke det. Det gjør at du får klumpete føtter, og gir antrekket et minus poeng. Jeg er ikke særlig fan av glorete kjoler, og det finner du mye av inne på nelly, det er ikke å stikke under en stol akkurat. Så mitt beste tips til deg er å velge en farge som kan matches til det meste, ikke gå for den knæsje blodrøde eller knæsj blå paljettkjolen. Det egner seg ikke på julebord, det er vel mer en kjole du bruker kanskje en gang på karneval eller diskotek. Ihvertfall min mening :-) 

  Velg en kjole som du føler deg komfortabel i, og samtidig sitter bra på deg. Selvom kjolen er superfin, er det ikke alltid at den vil være det beste valget på dansegulvet. Det er ikke veldig gøy å halte hjemover med rift i baken( hehe). 

  Håper tipsene mine hjalp deg videre med kjolevalget, lykke til!! :) 

  Legg igjen en kommentar
  6

  Hva vil dere lese mer om?

  • 22.11.2012 kl.21:47
  • Kategori: Blogg

  Nå trenger jeg hjelp fra dere, står litt fast med hva jeg skal skrive mer om. Hva vil dere lese mer om her på bloggen? Motetips,sminketips,hårtips,mer outfits,mer innspirasjon og bilder? HELP ME!!

  Her er ihvertfall litt inspirasjon for å komme i julestemning: 

  Safe Sound  lights | Tumblr Tumblr

  Em Um Sonho christmas | Tumblr On One Dream

  Tumblr winter | Tumblr Normal is boring

  Tumblr Piccsy :: Photography by Andrey Aleshin winter | Tumblr 

  Legg igjen en kommentar
  7

  Resultat av håret

  Hey fininger. Nå har Lea klippet håret mitt, ble ikke helt bob men ble syykt fornøyd! Har en så utrolig flink veninne, og hun har ikke gått frisørlinjen en gang. Trur du burde åpne din egen hårsalong vennen, for dette kan du! 

  Resultat:   

  Like?

  Legg igjen en kommentar
  3

  Jeg skal klippe meg bob

  Hey søtinger. Nå kom jeg akkurat inn døren, og skal lage meg middag. Senere i kveld kommer min gode veninne Lea og skal klippe meg bob. Jeg har alltid hatt lyst å forandre stilen min, og gå for et mer tøffere image. Jeg har sett litt på bilder av de som faktisk kler det, og ble inspirert med en gang til å klippe meg en lang bob. Jeg venter i spenning, og trur faktisk jeg kommer til å kle det :) 

  Bildekilde: http://www.salongen.blogg.no 

  Trur du jeg vil kle det?

  Legg igjen en kommentar
  6

  Søndagstipset: Morrocan Oil Shampoo

  Hey lesere. Nå tenkte jeg å tipse dere om en shampoo jeg nylig kjøpte på jobben. Hvis du har slitt hår, får ofte floker i håret og rett og slett har gitt opp håret ditt, kan mine tips hjelpe deg.  1. Define Morrocan Oil Shampoo 

  Jeg har kanskje funnet den perfekte shampoen noen gang, og jeg har aldri vært mer fornøyd. Før var jeg kjempe avhengig av Syoss produktene, men nå har jeg gått over til noe enda bedre. Dere har kanskje hørt om Morrocan Oil før? Denne shampoen gir håret ditt naturlig glans, og gjør at du slipper å bekymre deg over de slitte tuppene. Jeg hadde superslitt hår før, men etter jeg begynte å bruke denne ble det så mye bedre. Beste shampoen jeg har prøvd! Du finner også balsam med Morrocan Oil, noe som også skal gi gode resultater. 

  Pris: 70 - 100 kr 

  Ulemper: Hvis du lever etter budskjett og pleier å kjøpe firstprice, kan det være en ulempe å bytte til shampoen. Fordi når du begynner å bruke denne serien så blir håret ditt vandt til shampooen, og det kan gi håret slitasje hvis du senere går tilbake til firstprice. Dette har jeg av erfaring, så en 100 lapp i mnd bør man bruke på håret sitt, om ikke mer. 

  Fordeler: Den lukter utrolig godt, og du får lyst å bruke den med en gang. Du får et skinnende og mykt resultat, og håret ditt ser friskt og fint ut. Som om du nettopp har kommet fra frisøren, den har virkelig gjort underverker for meg. Hvis du føner håret ditt mye, eller bruker stylingapparater er ikke det noe problem, oilen i shampoen gjør at håret ditt ser bedre ut enn noen gang. 

  Terningkast:  Jeg elsker den! Anbefaler alle å prøve den ut, den vil forandre håret ditt etter første bruk. Garantert håret's beste venn! 

  Prøvd den før?

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits