• 30.11.2013 - 15:18
30.11.2013

Kle deg til fest: Classy & Casual

Hey fine dere. Tenkte å tipse litt om forskjellige antrekk til denne partysesongen. Har satt sammen outfits fra polyvore. Du kan både kle deg casual og stylet opp til fest, det viktigste jeg tenker er hvordan tilbehør, sko og makeup du bruker til antrekket. Alt etter smak, selvfølgelig. Men, viste du at du fint kan blande classy med casual? Jeg skal vise deg hvordan!


Her har jeg valgt en litt ny vri. Istedenfor å ta farger på farger, rødt og grønt foreksempel. Har jeg tatt svart som hovedfargen, og tenkt at røde negler, clutch i sølv og hatt stasjer opp antrekket. Kjolen i seg selv er jo ganske pyntet, så da valgte jeg en casual blazer og et par ordinære høye heler. Falske øyevipper er også noe man kan bruke til et slikt antrekk, men pass på så du ikke velger et par løsvipper som får deg til å se ut som "DragQueen". Jeg fant ikke en lignende kjole inne på nelly, men jeg fant en lignende topp her  (Kan du fint bruke med bukser eller skjørt)

Her har jeg gjort akkurat det samme, bare valgt å bruke en topp i samme farge som neglelakken. Som the maincolor bruker jeg svart. Noe som er viktig å huske på er å ikke blande sølv og gull sammen. Men, her har jeg gjort et unntakk, siden jeg ikke bruker smykker bruker jeg en gullklokke istedet. Clutchen er i paljetter, samme som blazeren. Det er viktig å huske på at selvom man skal på fest kan det være kjørlig ute, spessielt om kveldene. Da er det godt med et varmt skjerf rundt halsen. Lignende blazer/jakke finner du her


Her har jeg matchet paljetter og blonder. Noe jeg synes kan være fint, bare man matcher det riktig. Valgt en casual blonder topp og kåpe. Tilbehøret og skoene er i sort og gull. Jeg synes det er fint når man bruker neglelakk med glitter, det gir også antrekket en veldig "party" look. Lignende paljett bukse finner du her 

Love?

 • 29.11.2013 - 13:55
29.11.2013

It's finally friday, todays outfit

Hei fine dere :)

Tenkte bare å si hei, det er fredag og helg! Digg:) Planene i dag er å dra en tur innom byen og få med meg julestemningen overralt. Det er så koselig å se at det er hengt opp julelys og pynt overralt i byen, samt store glitrende juletrær. Her kommer julen veldig tidlig forhold til Norge, ser frem til å feire jul i London. Mamma, søstra mi og pappa kommer også hit snart, så det blir kos!

Todays Outfit Elsker den nye kjolen min :)) 

Love?

 • 28.11.2013 - 20:23
28.11.2013

Trend: Topper/Kjoler til under 500 lappen

Nå som julebord hos mange allerede har startet er de fleste på utkikk etter den perfekte kjolen. Men, du kan fint bruke en paljettkjole eller topp med enkel utrigning, toppen kan du kombinere sammen med tettsittende bukser, skinntights og noen ordinære high heels. Vi jenter har det veldig med å overdrive antrekket, men du vet Less is more. Veldig mange av oss jenter gjør den feilen at vi velger den mest glittrende kjolen vi kommer over, fordi vi mener den kan passe for "juletidene", men ikke alle kjoler med paljetter er like flatterende synes jeg. Noen får deg til å se ut som et glitrende juletre! Tittet litt på nelly sitt utvalg, de har nå 20% OFF på utvalgte plagg,her er mine favoritter: 

Sequin toppen finner du her til kun 239 kr, SUPERBILLIG!! (20% OFF)

Du finner den samme toppen i gull til samme pris her, ordinærpris 299 kr! 


"Holograph" kjole i sølv finner du her, til kun 399 kr! FAVORITT!! 

Denne stilige paljett toppen finner du her til kun 239 kr, perfekt å bruke over skinntights! Du finner den også i sølv her

"Sofie Dress" finner du her, til kun 239 kr!! De har den også i gull her. Denne kjolen liker jeg veldig godt, jeg har den selv i mørkeblå, og perfekt å bruke til festlige eventer. Matcher du kjolen med et par enkle high heels, og "konvolutt" clutch blir det en vinner! 

(Du kommer til resten av salget her, adlinks)

Love?

 • 27.11.2013 - 20:37
27.11.2013

Avslappende onsdagskveld

Hei fine dere.

Nå spiser jeg lasagne og hører på musikk, blir en avslappende kveld hjemme i leiligheten denne onsdagskvelden. Har skrevet ferdig søknad og cover letter for å begynne jobbsøking. I morgen skal jeg søke på minst 5 jobber! Har ryddet og vasket leiligheten i dag og nå er lysene tent, koselig.

Håper dere har det bra :)

 • 27.11.2013 - 16:30
27.11.2013

Liste over julekalendere: Meld deg på NÅ!

Hei dere :) 

Tenkte å tipse dere om årets julekalendere, jeg har nemlig meldt meg på hele 10 julekalendere i år. Hvis det er noe jeg elsker med jule og adventstiden da er det julekalenderen. Det er alltid like moro å få små pakker i julekalenderen år etter år, mn hvor moro hadde det ikke vært å få kalendergaven sendt i posten hver eneste dag? Du kan vinne premier fra opptil 100.000 kr og har en sjangse hver eneste dag :) Det betyr at du nemlig kan vinne noe, få flotte tilbud i hele 24 dager helt frem til julaften? Det kaller jeg luksus! 

Har plukket ut de kalenderne det er verdt å melde seg på: 

1. "BliVakker" sin julekalender finner du her, du kan vinne gaver for over 100.000 kr.

2. "Miinto.no" sin julekalender, her kan du vinne gavekort til nettbutikken deres, du melder deg igjennom facebook her.

3. "Moods Of Norway" sin julekalender finner du her, her kan du vinne flotte premier til flere 1000 kr.

4. "Motehus.no" sin julekalender finner du her, hver dag tilbyr Motehus.no eksklusive tilbud for alle som melder seg på samt trekker en heldig vinner av flotte premier.

5. "Oslo Lufthavn" sin julekalender finner du her, her kan du vinne eksklusive flybiletter til spennende destinasjoner, samt få en overraskelse før avreise. Du vinner ved å delta og svare på noen enkle spørsmål, som vil komme på mail til deg under deltagelsen.  

6. "IGlow.no" sin julekalender finner du her, her kan du vinne kjempe fine skjønnhetsprodukter, samt makeup og motta flotte tilbud hver eneste dag. 

(Liste over flere julekalendere finner du her)

Noen som har meldt seg på? 

 • 27.11.2013 - 00:03
27.11.2013

Hva ønsker du å lese om?

Hey fine dere. Endelig er jeg back on track! Jeg har nå sittet å finpusset på designet mitt i 4 timer til sammen, fikset inn nye anonnonser og oppdatert menyen. Har hatt så kjedelig å trasig design, at det måtte bli forandringer til slutt. Jeg fant html koder litt rundt på nette og bare lekte meg med et hoveddesign som jeg fant. Ihvertfall, så har jeg lyst til å begynne å blogge mer, men vet ikke om hva. 

Så hva ønsker dere å lese om? :)

Ser forresten at sidevisningene mine har økt drastisk på bloggen i dag, det er deilig å se :) Kanskje jeg får tilbake de 10.000 leserne jeg en gang hadde? haha 

 

Noen bilder jeg tok i sommer av oxford street :) 

Hva ønsker du å lese mer om? 

 • 26.11.2013 - 15:30
26.11.2013

Nytt til garderoben

Hei fine dere.

I dag våknet jeg kjempe tidlig for å få med meg dagen. Dro til byen rundt 9 tiden og kom hjem for litt siden. Kjøpte litt nødvendigheter og nytt klestativ til garderoben. Begynner å bli fint her nå, blir så deilig når alt er på plass. Mangler pute og dynetrekk, overdyne og pynteputer. Skapet skal ut, og byttes med sånn hvit hylle i gangen. Blir såå fint her etterhvert!

Ble veldig fornøyd med stativet i hvertfall:)

 • 25.11.2013 - 16:31
25.11.2013

Todays Outfit Inspiration - Ramones

Hei fine dere :)

Var kjempe deilig å våkne opp i en helt ny deilig seng, i min nye leilighet:) Ser frem til den dagen solen skinner gjennom vinduet mitt en sommer morgen. Kjenner jeg begynner å få litt julestemning når jeg titter ut av vinduet på kveldene, nå mangler bare snøen så regner jeg med at julestemningen kommer for å bli.

Nå skal jeg straks begynne å støvsuge og vaske her, og rydde ut klær fra koffertene. Blir deilig å få hengt opp kjolene mine!

Btw, todays outfit inspiration.

 • 25.11.2013 - 01:13
25.11.2013

My new appartment

Tenkte bare å blogge litt kjapt om leiligheten jeg nå bor i, før jeg legger meg ned på hodeputen. I dag har det vært en veldig interessant Søndag, for å ikke snakke om rolig helg. Planene var å dra ut på lørdagen, mn slik ble det ikke. Men, har jo fått gjort andre ting da, som å flytte osv. For nå bor jeg nemlig i en loftsleilighet, som ligger i øverste etasje. Har egen dør ut til felles takterasse, og kjempe fin utsikt fra soveromsvinduet. Deler kjøkken og vaskerom med andre som bor under meg, men har fått eget bad så det er veldig bra :) Kunne ikke drømt om bedre leilighet akkurat nå, så denne var midt i blinken for meg! Koster ikke så altfor mye heller, prisene på leiligheter her i område er veldig mye rimeligere enn i selve byen. I morgen er det opp tidlig og søke på jobber, føler at jobben er rett rundt hjørnet nå.

Anyways, har tatt noen bilder av leiligheten i dag som dere kan titte litt på. Mi casa <3 Ahhh, elsker leilligheten, er enda mye igjen når det kommer til innredning og sånn. Det kommer seg nok etterhvert. 

Love?

 • 21.11.2013 - 10:16
21.11.2013

Todays Outfit Inspiration - Keep calm and have a coffee

God morgen fine dere :) 

Etter jeg sto opp har jeg tatt litt bilder for å inspirere dere litt, lenge siden jeg har hatt "Todays Outfit Inspiration", så er deilig å kunne begynne med det igjen. I går var jeg en liten tur på shopping og kjøpte med meg et kjempekult kaffekrus, som jeg vet kommer til å bli flittig brukt fremover i denne vinterkulden. Kjøpte også et par nye boots fra #Primark, som er favorittbutikken min for tiden. 

Nå skal jeg drikke ferdig cappuccinoen min og se videre på "Vampire Diaries", ønsker dere en strålende dag :) 

#London #UK ..... Looove them!!!!

Love?

 • 20.11.2013 - 12:09
20.11.2013

Flere bilder fra shooten i London

Hei fine dere. Nå drikker jeg en cappuccino for å våkne, skal straks fikse meg til byen. I dag skal jeg i et møte for å skaffe et engelsk skattenummer, noe man ha får å jobbe lovlig i England. Etter det må jeg skaffe engelsk bank osv. Men, dette blir bra og det føles godt å komme i arbeid igjen. Nå er det siste som mangler å finne jobb, tenker å jobbe i en cafebar eller på et utested alt ettersom hva som er ledig. Fikk et tips av bestekompisen min her i England om å søke nå siden det er mange plasser som trenger ekstrajobb nå rundt jul. Så satser alt jeg har på at jeg får en velfungerende jobb før jul :)

Så kult at mange likte bildene, jeg ble veldig fornøyd med resultatet selv. Taktrerassen er perfekt til å ta bilder på, og har ikke minst en fabulous utsikt over område. 

Love?

 • 19.11.2013 - 17:15
19.11.2013

Bilder fra photoshoot

Hey fine dere :) I dag våknet jeg tidlig, og tok meg et deilig varmt og etterlengtet bad. I går kom bestekompisen min Josh på besøk, og det var kjempe hyggelig å se han igjen. I dag etter vi spiste frokost, sminket jeg meg og gjorde meg klar til å gå opp på taket og ta litt bilder. Bildene ble veldig fine, og jeg er kjempe fornøyd med resultatet. Josh tok selvfølgelig bildene, og han gjorde en veldig god jobb. 

Tenkte å vise dere noen av bildene :) Været har vært helt fantastisk i dag!! Elsker london om høsten/vinteren. Ryktes at det kommer snø denne uken allerede, håper det kommer rundt jul ihvertfall. 

Kan legge ut flere hvis det er ønsker om det :) Håper dere liker bildene!

Love?

 • 18.11.2013 - 17:18
18.11.2013

Kjoler til partysesongen, Rebecca Stella

Tenkte å skrive litt om mine favoritter til partysesongen. Nå er det ikke lenge til både jul og nyttår. November er da måneden julebordet starter, og også på julebord skal man være litt pyntet. Rebecca Stella, en kjent designer for mange butikker har nylig lansert sine kjoler inne på nelly.com. Kjolene er veldig stilige, og de ser ordentlige ut og koster under 1000 lappen. Noe jeg likte veldig godt er at de ikke er så overpyntet. Mange ganger tenker vi at hvis man skal finne en kjole med kvalitet, kommer den til å koste over 1000 kr. Hvorfor betale så mye? Derfor jeg liker nelly.com, og har shoppet fra nettbutikken mange ganger, finner alltid noe fint men som ikke koster så mye. Disse kjolene fra Rebecca Stella synes jeg er verdt pengene, utifra bildene ser de veldig "gjennomførte" ut. Vurderer å bestille en kjole selv fra merket :) 

Her er mine favs: 

 

Kjolen finner du her til kun 799 kr (adlinks)

Kjolen finner du her til 499 kr (adlinks)


FAVORITT!! Kjolen finner du her til 799 kr (adlinks) 

Ikke alle kjolene var like fine, noen synes jeg var litt for mye. Spessielt den knæsjblå. (Bare min mening) Matcher du med riktig sko og tilbehør, blir du en vinner på dansegulvet. 

 Image and video hosting by TinyPic

 • 18.11.2013 - 11:51
18.11.2013

Finally home in London

Hei gamle og nye lesere. Lenge siden sist! De siste mnd har jeg hatt mye å tenke på, og har måtte ta noen tøffe valg, uten om å gå så mye innpå det. Men, nå er jeg tilbake igjen og føler meg mye bedre enn jeg har gjort i de siste ukene. For de som ikke vet det har jeg vært i oslo en liten tur, bare for å få tankene på noe annet og ikke minst møte mine bestevenner. Jeg bor jo som sagt i London, og har bodd her siden august/september. Jeg trives veldig godt i London, og ser frem til å flytte for meg selv snart. Akkurat nå bor jeg i et kollektiv med mange andre, det er for så vidt ganske greit men jeg vil gjerne ha et eget sted å bo. Så nå er jeg på leting etter egen jobb, gjerne nærmere sentrum siden jeg jobber mye i studio i byen. Det som hadde vært perfekt er å fått leid noe nært Oxford Street eller London Bridge, mn det blir nok en langtidsdrøm siden det er jo veldig dyrt i det område. 

Håper dere har hatt det bra, og ikke har savnet meg så altfor mye. Mange som sikkert trudde jeg aldri skulle blogge igjen, mn savnet ble litt for mye for min del så er godt å få blogget igjen. 

btw, header kommer senere har bare ikke funnet noen som passer enda...Fått pakket litt ut også, kjøpte noen produkter på taxfree på Gatwick jeg kan vise dere senere :) 

Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits