Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 7

  Kle deg til fest: Classy & Casual

  Hey fine dere. Tenkte å tipse litt om forskjellige antrekk til denne partysesongen. Har satt sammen outfits fra polyvore. Du kan både kle deg casual og stylet opp til fest, det viktigste jeg tenker er hvordan tilbehør, sko og makeup du bruker til antrekket. Alt etter smak, selvfølgelig. Men, viste du at du fint kan blande classy med casual? Jeg skal vise deg hvordan!


  Her har jeg valgt en litt ny vri. Istedenfor å ta farger på farger, rødt og grønt foreksempel. Har jeg tatt svart som hovedfargen, og tenkt at røde negler, clutch i sølv og hatt stasjer opp antrekket. Kjolen i seg selv er jo ganske pyntet, så da valgte jeg en casual blazer og et par ordinære høye heler. Falske øyevipper er også noe man kan bruke til et slikt antrekk, men pass på så du ikke velger et par løsvipper som får deg til å se ut som "DragQueen". Jeg fant ikke en lignende kjole inne på nelly, men jeg fant en lignende topp her  (Kan du fint bruke med bukser eller skjørt)

  Her har jeg gjort akkurat det samme, bare valgt å bruke en topp i samme farge som neglelakken. Som the maincolor bruker jeg svart. Noe som er viktig å huske på er å ikke blande sølv og gull sammen. Men, her har jeg gjort et unntakk, siden jeg ikke bruker smykker bruker jeg en gullklokke istedet. Clutchen er i paljetter, samme som blazeren. Det er viktig å huske på at selvom man skal på fest kan det være kjørlig ute, spessielt om kveldene. Da er det godt med et varmt skjerf rundt halsen. Lignende blazer/jakke finner du her


  Her har jeg matchet paljetter og blonder. Noe jeg synes kan være fint, bare man matcher det riktig. Valgt en casual blonder topp og kåpe. Tilbehøret og skoene er i sort og gull. Jeg synes det er fint når man bruker neglelakk med glitter, det gir også antrekket en veldig "party" look. Lignende paljett bukse finner du her 

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  6

  It's finally friday, todays outfit

  Hei fine dere :)

  Tenkte bare å si hei, det er fredag og helg! Digg:) Planene i dag er å dra en tur innom byen og få med meg julestemningen overralt. Det er så koselig å se at det er hengt opp julelys og pynt overralt i byen, samt store glitrende juletrær. Her kommer julen veldig tidlig forhold til Norge, ser frem til å feire jul i London. Mamma, søstra mi og pappa kommer også hit snart, så det blir kos!

  Todays Outfit   Elsker den nye kjolen min :)) 

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  5

  Trend: Topper/Kjoler til under 500 lappen

  Nå som julebord hos mange allerede har startet er de fleste på utkikk etter den perfekte kjolen. Men, du kan fint bruke en paljettkjole eller topp med enkel utrigning, toppen kan du kombinere sammen med tettsittende bukser, skinntights og noen ordinære high heels. Vi jenter har det veldig med å overdrive antrekket, men du vet Less is more. Veldig mange av oss jenter gjør den feilen at vi velger den mest glittrende kjolen vi kommer over, fordi vi mener den kan passe for "juletidene", men ikke alle kjoler med paljetter er like flatterende synes jeg. Noen får deg til å se ut som et glitrende juletre! Tittet litt på nelly sitt utvalg, de har nå 20% OFF på utvalgte plagg,her er mine favoritter: 

  Sequin toppen finner du her til kun 239 kr, SUPERBILLIG!! (20% OFF)

  Du finner den samme toppen i gull til samme pris her, ordinærpris 299 kr! 


  "Holograph" kjole i sølv finner du her, til kun 399 kr! FAVORITT!! 

  Denne stilige paljett toppen finner du her til kun 239 kr, perfekt å bruke over skinntights! Du finner den også i sølv her

  "Sofie Dress" finner du her, til kun 239 kr!! De har den også i gull her. Denne kjolen liker jeg veldig godt, jeg har den selv i mørkeblå, og perfekt å bruke til festlige eventer. Matcher du kjolen med et par enkle high heels, og "konvolutt" clutch blir det en vinner! 

  (Du kommer til resten av salget her, adlinks)

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  2

  Avslappende onsdagskveld

  Hei fine dere.

  Nå spiser jeg lasagne og hører på musikk, blir en avslappende kveld hjemme i leiligheten denne onsdagskvelden. Har skrevet ferdig søknad og cover letter for å begynne jobbsøking. I morgen skal jeg søke på minst 5 jobber! Har ryddet og vasket leiligheten i dag og nå er lysene tent, koselig.

  Håper dere har det bra :)

  Legg igjen en kommentar
  1

  Liste over julekalendere: Meld deg på NÅ!

  Hei dere :) 

  Tenkte å tipse dere om årets julekalendere, jeg har nemlig meldt meg på hele 10 julekalendere i år. Hvis det er noe jeg elsker med jule og adventstiden da er det julekalenderen. Det er alltid like moro å få små pakker i julekalenderen år etter år, mn hvor moro hadde det ikke vært å få kalendergaven sendt i posten hver eneste dag? Du kan vinne premier fra opptil 100.000 kr og har en sjangse hver eneste dag :) Det betyr at du nemlig kan vinne noe, få flotte tilbud i hele 24 dager helt frem til julaften? Det kaller jeg luksus! 

  Har plukket ut de kalenderne det er verdt å melde seg på: 

  1. "BliVakker" sin julekalender finner du her, du kan vinne gaver for over 100.000 kr.

  2. "Miinto.no" sin julekalender, her kan du vinne gavekort til nettbutikken deres, du melder deg igjennom facebook her.

  3. "Moods Of Norway" sin julekalender finner du her, her kan du vinne flotte premier til flere 1000 kr.

  4. "Motehus.no" sin julekalender finner du her, hver dag tilbyr Motehus.no eksklusive tilbud for alle som melder seg på samt trekker en heldig vinner av flotte premier.

  5. "Oslo Lufthavn" sin julekalender finner du her, her kan du vinne eksklusive flybiletter til spennende destinasjoner, samt få en overraskelse før avreise. Du vinner ved å delta og svare på noen enkle spørsmål, som vil komme på mail til deg under deltagelsen.  

  6. "IGlow.no" sin julekalender finner du her, her kan du vinne kjempe fine skjønnhetsprodukter, samt makeup og motta flotte tilbud hver eneste dag. 

  (Liste over flere julekalendere finner du her)

  Noen som har meldt seg på? 

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits