• 29.11.2014 - 17:41
29.11.2014

Dagens Outfit - Black & Beige

Hey fininger! Håper dere har en fin helg sålangt? Jeg har endelig fått sengen min, så nå begynner det å bli fint på soveværelset. Mamma hjelper meg å sette opp fin tapet på rommet, siden jeg ikke er så flink med det! Tok litt antrekkbilder ute i dag, ble ikke den beste kvaliteten men det er fordi det ikke var nok sollys ute. Jeg har fått meg nytt kamera, men jeg forstår fortsatt ikke hvordan man får bedre lys på bilder! Håper det går bra uannsett :-) Hvis dere ønsker å lese mer mote kan dere besøke magasinet mitt her http://trendspot.no 

Litt høst inspirasjon i kuldenJeg kjøpte disse skoene i London for noen mnd siden, har ikke brukt de før nå. Elsker dem! 


Tights/Primark Bag/YSL Kåpe/Primark Wedges/London 

Ønsker dere en fortsatt fin kveld!


Love?

#Mote #Inspirasjon #Lørdag #Helg #Jul #Høst #Hverdag

 • 29.11.2014 - 09:00
29.11.2014

15 jul og nyttårskjoler

Dette innlegget er også postet på magasinet mitt http://trendspot.no 

Nå er det ikke mange ukene igjen til jul og nyttår, så da tenkte jeg å komme med litt tips til shoppingen! Har du ikke funnet antrekk til verken julebord, julaften eller nyttårsfesten? Fortvil ikke, jeg har plukket ut de fineste kjolene, og som ikke koster så allverden heller! Ready for some shopping? I AM!

Ripped Bodycon Dress her 

Embellished Bandeau Dress her

Bandeau Ruffle Fabric Bodycon her

Off Shoulder Ruffle Dressher (299 kr)

Lace Top Dressher (399 kr)

Sexy Neck Side Boob Dress, her (399 kr)

Low Back Sleve Bodycon, her

Lace Midi Dress, her (249 kr )

Gold Floral Dress, her 

Centre Mid Dress, her (299 kr)

Red Bardot Scuba Dress, her  (249 kr)

Cosmic Black Sequin Dress, her

High Neck Dressher

Purple Central Midi Dress, her 

Bubble Sequin Dress, her

Håper dere fant noe dere liker! 


Love?

#Anonselenker #Mote #Blogg #Fredag #Shopping #Helg #Jul #Inspirasjon #Lørdag

 • 28.11.2014 - 22:32
28.11.2014

Kun 3 timer igjen av supersalget! 25% på alle paljett kjoler!

Klikk her for å komme til salget

 • 21.11.2014 - 00:40
21.11.2014

Outfit Inspiration - Black & Denim

God torsdagskveld kjære lesere! 

Tenkte å vise noen inspirasjons bilder av et antrekk jeg tok forige høst, jeg kom over disse bildene og fikk lyst å dele de igjen:-) Hope you like them! Jeg lover å ta noen outfiitbilder i morgen til dere, begynner jo å bli en stund. Er bare litt kaos i huset og jeg fant ikke kameraet før i dag, hehe. 

Todays Outfit Inspiration  Boots/Bianco Top/BikBok Denimwest (Homemade)/Lewis Beanie/Primark Leathertights/Gina Tricot Bag/Mulberry

Jeg tar en rolig kveld, og tenker å se en serie før jeg legger meg! Good Night


Love?

#Mote #Inspirasjon #Jul #Høst #Torsdag #London

 • 20.11.2014 - 17:16
20.11.2014

To my readers in UK

Hi Beuties! 

I just want to dedicate this post to my readers outside Norway, and I have now put up a translate button so you can translate to your language. I know sometimes it wont translate it perfectly since Norwegian and English are very different in letters. But, I hope it makes it more easier to follow my blog! 

If you are a brand or a store and want to contact me you can send me an email on keinapelblogg@live.no :-) 

I am 21 years old woman from Norway who now lives in United Kingdom, a bit outside London. I don't have a job atm, since I'm only focusing on my brand and my music. I love to travel and have been many places trough life. I moved to London over 1 year ago and have been based here ever since. I really love England and I'm looking forward to many more years in this wonderful country. I hope you continue reading my blog and find my posts inspiring. Love, Celia 

 • 20.11.2014 - 09:00
20.11.2014

Today's Shoppingtip

Good morning beuties! 

Jeg tenker å starte dagen med en deilig frokost, før det blir en gåtur til parken. Jeg må ha hodet mitt klart de neste dagene, siden jeg skal opptre på søndags ettermiddag. Har ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg enda, men forhåpentligvis klarer jeg å finne frem et kult antrekk! 

Anyways, som vanlig pleier jeg å dele shoppingtips og siden det får så mange positive kommentarer på det og at det er inspirerende vil jeg fortsette med det! Kom over denne nydelige "Keyla" kåpen fra Selected Femme. Du kan jo unne deg litt luksus før jul, eller gi det bort i gave til enten kjæresten eller besteveninnen. 

Er den ikke herlig? Du finner den her

 


Love?

#Mote #Inspirasjon #Shopping #Jul #Torsdag #Adlinks

 • 20.11.2014 - 01:33
20.11.2014

Let's talk about shoes

Hvis det er noe jeg ikke kan få nok av i denne verden da er det sko. Jeg ELSKER sko! Jeg har ikke alle skoene mine her i England, siden en god del ligger hos faren min i Oslo noe som er kjedelig. Jeg skriver jo veldig mye om mote og generelt klær så nå tenkte jeg at det kunne være en ide å begynne å skrive litt mer om sko! 

Hva er det viktigste når det kommer til sko? Jeg mener helt klart at de bør være behagelige. Spessielt vi jenter lyver på oss at skoene vi nettopp kjøpte som vi bare "måtte" ha er kjempe behagelige og ikke gir noe gnagsår. Hvem er det vi prøver å lure her? 

Dette har skjedd meg så mange ganger. Du prøver det fineste skoparet du finner i butikken, går litt i dem og forguder dem i speilet i noen minutter før du bestemmer deg for å kjøpe dem. Så kommer du hjem, legger skoene i samlingen og tenker at du får bruk for de en kveld når du skal ut. Så er kvelden endelig her, men følelsen av nye sko blir ikke å bære utover kvelden. Herregud, så mange ganger jeg har måtte gå hjem uten sko vel og merke, på grunn av at enten hælen knakk eller at gangsåret var på størrelse som en tomat. Jepp, we all been there! Så derfor liker jeg å handle på nettet, fordi der får du også se kommentarer og andre sine erfaringer. Med andre ord, du slipper å oppleve skuffelsen om og om igjen! Dersom du ikke blir fornøyd kan du bare sende skoparet tilbake også får du pengene tilbake!

Soo, who's ready for some shopping? ME! Zip Boots/HER                                                                                                          Vegabond Boots/HER


  Croc Riding Boot/HER                                                                          Wedge Thigh High Boots/HERCasino Sandal/HER                                                                                Red Platform Pumps/HER 

Glitter Toe Sandal /HER                                                                               Strappy Platform Pumps/HER

 
Lace Platform Pumps/HER                                                                                Rhinestone Cuff Pumps/HER


Any favourites?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Adlinks #Torsdag #Jul 

 • 19.11.2014 - 21:56
19.11.2014

Celeb Street Style - Inspiration

God onsdagskveld kjære lesere! 

Håper dere har hatt en fin uke så langt! 

Jeg har en veldig spennende ting å fortelle dere, jeg har blitt invitert til å opptre på "Celeb Charity Football Match" event som går av stabelen på søndags formiddag. Jeg skal på scenen rundt 14.00 tiden og synge 3 valgfrie sanger. Dette ser jeg veldig mye frem til, og blir en av mine store opptredener her i England. WOOHO!! 

Anyways, tenkte å skrive litt om mine stil ikoner og inspirere litt med deres nylige outfits. Jeg er veldig glad i simple antrekk, men som har kule detaljer og tilbehør som spriter opp selve looken! Jeg har plukket ut mine favoritter: 

Miranda Kerr har alltid vært et stil ikon for meg, og jeg elsker hvordan hun setter sammen plagg for plagg. Hun klarer å holde stilen veldig enkelt, men bruker plagg som har detaljer som gjør helheten i et antrekt unikt.  

Kate Moss is keeping it simple and sporty! Elsker den sporty looken hun har fått til her! 

Blake Lively, er en av stil ikonene jeg finner mye inspirasjon hos! Hun ikler seg hatter og luer som spriter opp sin ellers veldig classy stil. What's not to love about her? Kendall Jenner, har en veldig lik stil som meg! Hun har jeg nylig begynt å følge med på, og selvom antrekkene hennes er veldig ordinære og litt kjedelige iblant spriter hun dem opp med stilige design på negler, veskepynt eller solbriller. Hun spiller det veldig safe, men det funker! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Jul #Onsdag #November #Shopping

 • 18.11.2014 - 22:29
18.11.2014

Throwback to my outfits

Hey beuties!

Så kult at mange likte det andre innlegget mitt :-) Tenkte å skrive litt om klestilen min, siden jeg ser det er mange nye lesere innom! Jeg har en veldig casual og edgy stil, liker spessielt å blande smykker til antrekk, synes statement smykker og lange kjeder er veldig kult. Du kan piffe opp et hvert antrekk! 

Jeg er veldig svak for spessielt hatter, det er bare noe ved det som skriker navnet mitt. Desverre så mistet jeg favoritthatten min i Barcelona (Typisk), som jeg kjøpte på Aldo. Jeg er også ekstremt glad i belter, og bruker det til de fleste plagg som kjole, shorts, bukse you name it. Jeg bestilte nylig noen belter fra Moschino, som jeg bruker mye. Jeg elsker dyreprint, blomsterprint og all slags print på klær. Synes det er utrolig stilig hvis du matcher det på riktig måte! Du ser meg nesten aldri uten skinnjakke, det er en stor craving hos meg og har sikkert 10 slike jakker hengende i skapet. 

Som dere ser elsker jeg leopard og print av enten tiger eller løve! 

Dette er min favorttjakke, kjøpte jeg på primark i fjor! Perfekt å bruke denne sesongen også :-) En av skinnjakkene mine, elsker denne veldig 80 tallet! Tatt i sommer! I miss that hat! 
Så dette var et lite tilbakeblikk på stilen min igjennom bloggen. Jeg synes ikke stilen min har forandret seg så mye, synes den er ganske lik som den alltid har vært :-) 


Hvordan er din stil?

#Mote #Blogg #Outits #Inspirasjon #Tirsdag #Jul

 • 18.11.2014 - 19:17
18.11.2014

7 Ting vi jenter ikke tenker på i hverdagen

Hei lesere! 

Har lenge hatt lyst til å skrive et litt "morsomt" innlegg når det kommer til oss jenter. Det er mange ting i løpet av en dag vi glemmer å tenke over. 

1. Speil speil på veggen der 

Hva hadde vi egentlig gjort uten speil? Du våkner om morgenen, pusser tennene og skal sminke deg. Hvor mange av dere er det ikke som ser deg selv i speilet mens du pusser tennene? Count me in. I dag finnes det alle slags speil, speil der du kan se den minste kvisen du har, eller speil som viser helbilde. Har du noen gang prøvd å sminke deg uten speil? Resultatet blir langt fra pent. Men, som sagt uten speil hadde vi ikke hatt så stort fokus på utseendet, og du kunne fint gått på butiken uten at noen hadde løftet et øyenbryn. 

Getting Ready | via Tumblr

2. Shoppingen vi har råd til

Noe jeg setter pris på ved å være jente, er at jeg ikke trenger å bruke over 500 kr på et plagg. Klær for gutter er overhode ikke billig, og dette er også en av grunnene til at menn bruker mer penger på klær. Vi kan fint finne en topp til 200 kr på BikBok, mens på gutteavdelingen på Jack & Jones eller Top Man blir plagget langt dyrere. Jeg trur at grunnen til at gutter "klager" over at vi jenter shopper så mye er at de egentlig er litt misunnelige. 

:D

3. Vi kan fikse på ting

Den mest populære sminkemåten i dag er countouring, dette er for å fremheve og skjule komplekser vi har. Jeg har nylig tatt i bruk denne metoden, og ser at det fint er mulig å sminke seg til det ugjenkjennelig. Dette er noe gutter også kan, men de fleste ikke tørr gjøre på grunn av manndommen deres. Vi klager ofte på at vi må sminke oss, fikse øyenbryn og bruke mye tid på det forhold til gutter. Men, tenk om det var likestilt? Hadde vi synes det var noe stas om typen plutselig kom på fest med sparkel og mascara? Nei, takk gud for at gutter er naturlige! 

Untitled

4.  Vi blir spandert på

Skal du en tur ut på byen med jentegjengen? Da er det bare å glemme lommeboka hjemme! Vi jenter får komme gratis inn på utesteder, vi blir spandert på og får behandling som gudinner. Selvom vi kommer på fest i converse. 

photo.

5.  Vi kan multitaske 

Det er ikke noe å stikke under en stol at vi jenter er flinke til å gjøre tusen ting samtidig. Vi kan se på tv, lage mat, prate i tlf mens vi skriver på facebook eller skriver sms. Noen gutter er ikke særlig flinke til dette og ender fort med å gi opp. Dette er jo nokså fordi vi stresser mer enn guttene, som resulterer at vi får gjort ting raskere. Så husk på dette jenter, neste gang dere klager på at fyren svarer så tregt! 

Hasil Penelusuran Gambar Google untuk http://www.eviindrawanto.com/wp-content/uploads/2010/12/multitasking-mom.jpg

6. Vi kan ikle oss høye hæler

Noe jeg setter pris på ved å være jente er at hvis jeg vil gjøre meg høy en kveld kan jeg hive på meg et par stiletthæler. Dette er det sikkert noen gutter som skulle ønske de kunne gjøre, men som ikke tørr å innrømme det;) Jeg har sett han gå i høye hæler, og det er hysterisk morsomt, du kan se for deg synet av en som går på stylter. 

Untitled

 7. Vi blir ikke like sex frustrerte

Dette er sikkert et punkt mange gutter kjenner seg igjen. Vi jenter kan fint legge oss uten noen bekymringer, og har vi lyst på sex vises det ikke like godt som på gutter. Så der ligger du og sover, mens han må ta seg av problemet. Jepp, vi har ingen verdens ting å klage på her! 

Håper dere likte innlegget mitt, lik gjerne hvis dere vil ha flere!


Noe du er enig i?

#Mote #Blogg #Hverdag #Tirsdag #Jul #Inspirasjon #shopping 

 • 17.11.2014 - 13:47
17.11.2014

Lily Aldridge for Nelly.com

God mandag lesere! 

Håper dere har hatt en fin helg? Jeg har hatt en rolig helg, og har tenkt til å begynne med trening igjen, nå bor jeg rett ved siden av en fin park så må bruke mulighetene mens det enda er fint vær! Regner med det blir en joggetur etter dette innlegget. 

Jeg titter jo som regel innom nelly daglig, og nå har de endelig fått inn de diskuterte plaggene fra Lily Aldridge Julekolleksjon. Dette er en av kolleksjonene denne sesongen som er en blanding av edgy og classy stil. Det er mange av plaggene jeg personlig ikke synes ser så flatterende ut, men jeg har plukket ut mine favoritter fra kolleksjonen. 


                         Stage Dress/HER                               Dress/HER                            Twin Set Dress/HER 

                          Top/HER                       Lace Dress/Kommer snart                        Bling Tape Jeans/HER

Jeg vet ikke om disse plaggene er verdt prisen, men det ser ut som det er god kvalitet og man får det man betaler for, right? Jeg elsker den Twin Set Kjolen, jeg tenker et statementsmykke og en kul clutch til, hadde blitt det ultimate antrekket for julebord festen. 


Love?

#Nelly #Jul #Hverdag #Mandag #Mote #Inspirasjon #Shopping #LilyAldridge #Adlinks

 • 14.11.2014 - 19:57
14.11.2014

6 på bloggen: Hva synes gutta om denne kjolen?

 

Hvor moteriktig er egentlig gutta når det kommer til jenteklær? Hva mener de egentlig om kjolene som de fleste jenter kjøper? Jeg tok meg en spørrerunde på facebook og plukket ut 6 gutter som kunne velge å være anonyme eller la seg publiser, der alderen er fra 18-26. 

Dette er et konsept jeg har lyst til å gjøre flere ganger, håper dere liker det! Jeg fant frem en av kjolene som ligger på topplisten inne hos Nelly,og stilte disse spørsmålene: 

1. Hva synes du om denne kjolen? 

2. Kan du se for deg kjæresten gå med den?

3. Hvilken terningkast fra 1-6 vil du gi kjolen? 


 


Er jentene enig i dette? 

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Helg #Fredag 

 

 • 14.11.2014 - 14:09
14.11.2014

Klestips for denne festsesongen

Hei lesere! 

Da er jeg endelig tilbake for fullt :-) Jeg har flyttet inn i det nye huset, rivd opp gulv og vegger, satt inn nye parketter og malt veggene. Nå begynner soverommet å bli seende ut som en drøm. Jeg trives veldig godt i det nye huset, naboene er hyggelige og det er mye friskere luft her ute forhold til byen. Jeg savner selvfølgelig å bo i byen, siden det var sentralt og det bare var 20 minutter med tog til og fra. Men, jeg er kjempefornøyd med det nye stedet og det er godt å vite at jeg nå kun skal fokusere på musikken og nettbutikken min. Jeg har nettopp søkt på jobb og de ringte meg opp og sa de synes søknaden min var utmerket og ønsker meg inn på et intervju. Fingers crossed! 

Været i england er nå for det meste regn og grå skyer, men ingen snø. Det ryktes at snøen skal komme i år, noe jeg håper. Hvem ønsker seg vel ikke en hvit jul? Nå er det ikke mange dager igjen til jul og nyttår, så jeg tenkte å tipse om plagg til festligheter. 

Skjørt/HER                                                          Topp/HER                                                           Kjole/HER 

Dette er plagg som kan matches til hva som helst, enten det er julebord du skal på eller bursdagsfest. Med det rette tilbehøret og sko til antrekket blir det kjempe stilig.

Jeg elsker kjolen, simple men classy! Disse plaggene er forresten på SALG, så det er enda en grunn til å slå til! 

Kjole/HER                                                     Rosa Kjole/HER                                      High waist thigh/HER 

Her er også noen kjoler som er veldig basic men perfekt å bruke til de fleste eventer. Hvis du ønsker å få den perfekte figuren kan et tips være å bruke High Waist Thigh Slimmer, den fungerer som en hold In bukse og gir deg flat mage under kjolen. Dette kommer jo godt med når du er på julebord! Dette er også plagg på salg! 

 
Lace Jumpsuit/HER                                Classy jumpsuit/HER                                              Maxxi kjole/HER 

Hvis det er et plagg som jeg elsker å bruke etter kjole da er det jumpsuit, du kan bruke det til de fleste sko og tilbehør og passer perfekt nå som det er litt kjørligere ute. Jeg synes maxxi kjoler også er veldig passelig til denne festsesongen, hvis du skal på noe litt mer classy er dette et godt kjøp! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Helg #Fredag #jul #annonselenker

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits