Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 5

  70% Sesong Salg Hos Nelly - 12 Perfekte Kjoler

  God onsdagskveld lesere! 

  Det tikket inn en mail i innboksen at Nelly nå kjører 70% super salg og da måtte jeg bare klikke meg innom! Jeg kom over 20 utrolige fine kjoler som jeg skulle ønske jeg kunne klikket hjem. Desverre så bor jeg i England og får ikke ta del i salget. Noe som er kjedelig, synes klærne på Nelly er så fine! 

  Her er mine favoritter:   1. Link // 2. Link // 3. Link // 4. Link

  Jeg elsker slike kjoler, designet er enkelt men sofistikert og classy. Liker veldig godt peplum kjolen i grønn, veldig fin farge for høsten!   5. Link // 6. Link // 7. Link // 8. Link

  Jeg synes det er smart å ha kjoler som har ordinære farger, som ikke skiller seg så veldig ut og som du heller kan style opp med smykker og annet accessories. Slike farger som på kjolene over er perfekt for høsten/vinteren. 

  9. Link // 10. Link // 11. Link // 12. Link 

  Jeg fant også noen kjoler som har kule detaljer som blomster og paljetter. Jeg liker kjole nummer 10 veldig godt! Nummer 1 er også veldig classy, og man kan bruke flotte smykker til! I want them all!! 

  Alle kjolene over ligger fra 99-400 kr, da er det bare å shoppe i vei! *Misunnelig* 

  Nå skal jeg rydde litt i leiligheten og ta et varmt langt bad! :)

  Ønsker dere en fortsatt fin kveld!

   


  Love?

  #Adlinks #Mote #Hverdag #Fest #Høst #November #Shopping #Inspirasjon

  Legg igjen en kommentar
  2

  Sminke tips - Makeup Revolution Palettes

  Hei Beauties! 

  Wow nå har jeg ikke blogget her på en stund, jeg har glemt helt av at jeg også har en norsk blogg. Siden den engelske bloggen min har tatt helt av de siste månedene så har jeg vært så fokusert på det at jeg har glemt å skrive her. Jeg savner å skrive på norsk, men når du snakker engelsk hver eneste dag mister du også motivasjonen til å blogge på norsk. Jeg har likevel lyst til å ta frem de norske kunnskapene mine og ta opp bloggingen her igjen! 

  På den engelske bloggen min så skriver jeg veldig mye om sminke, mote, skjønnhet og det som hører til i den kategorien. Du finner min engelske blogg her 

  Du har garantert hørt om Makeup Revolution, som er et veldig bra sminke merke som de aller fleste har råd til. Her i england kryr det av Makeup Revolution i de fleste butikker, og begynner å bli mer og mer populært. Jeg har også hørt at det har kommet et butikk lokale på Akerbrygge? Det synes jeg er bra, for makeup revolution er jeg veldig fornøyd med! 

  Jeg kom over denne øyeskygge paletten og ble helt forelsket! Den har fantastiske fine farger, som passer godt til denne sesongen. 

  DSCN4545

  Fargene har litt shimmer i seg, men sitter veldig fint på øyelokket. Med denne paletten kan du lage mange forskjellige kule looks, både til fest og hverdag

  DSCN4536

  Er ikke fargene fine? :) 

  DSCN4538

  Love them!! 

  DSCN4526

  Jeg kom også over denne highlighter paletten med blush sminke kost, perfekt for contouring og strobing 

  DSCN4533

   

  Dette er fine farger å bruke til kalde vinter dager, fremhever kinnbeina og gir deg en fin makeup look for de fleste anledninger. Musthave for this season!! 

  Her kan dere se min sminke look: 

  Elsker hvordan highlighter paletten fremhever kinnbeina mine! 

  Håper dere liker mitt sminke tips, og ser frem til flere innlegg fra meg :) 


   

  Love?

  #høst #blogg #hverdag #onsdag #november #mote #skjønnhet #Tips #Sminketips

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits