• 31.12.2010 - 04:26
31.12.2010

Atrekket til Nyttårsaften

Jeg har aldri vært særlig fan av glorete kjoler. Heller ikke på julaften kunne det falt i smak. Liker å holde det enkelt og pynte opp basic plagg. Gjøre om klær til min stil, ved for eksempel å bruke et statement smykke eller et stilig høytlivsbelte, alt ettersom hva man synes er kult og hva man mener selv kan passe til antrekket sitt.

Kjolen er perfekt i mine øyne og jeg kan vistnok ikke vente til jeg skal bruke den idag :) Skal kjøpe sånne fine skinnhansker som ligner LadyGaga sine, siden skal være en del ute å se på fyrverkeri.

Jeg har ikke funnet sko enda, regner med at det blir wedges eller pumps, vi får se..

Håper alle får en utrolig bra nyttårsaften og at dere koser dere masse!!! Så blogges vi ut på nyåret :)

 

Love?

 • 30.12.2010 - 19:52
30.12.2010

Ny kjole til i morgen kveld

Planen var jo å bruke opp gavekortet på den fineste kjolen inne på H&M. Men, selvfølgelig måtte jeg glemme gavekortet og da ble det ikke tilfelle. Så da måtte jeg ty til en reserveløsning, nemlig finne meg kjole inne på B.Young. Det var veldig vanskelig å finne kjole, fordi det var sykt mange å velge mellom. Tok meg ca 1 time å finne ut hvilken jeg ville ha ;) Men fant den perfekte kjolen til slutt :)

Kjøpte også noen matchups...


Nagleclutch fra B.Young...


Statements smykke fra Glitter...

Det kommer et innlegg om selve antrekket i morgen, og da får dere også se hvordan kjolen er på :)

Har du funnet antrekk til i morgen?

 • 30.12.2010 - 02:48
30.12.2010

Ny kjole til nyttårsaften?

Det er ikke uten tvil at jeg må ha ny kjole til nyttårsaften, alle kjolene jeg har er så brukt opp og føler at jeg trenger å variere litt innimellom. Siden jeg fikk gavekort på H&M i julegave, benytter jeg sjangsen. Tenker å kjøre på med noe fargerikt siden det er starten på det kommende året, kanskje en rød eller lilla kjole? Jeg er veldig fan av basic, som den lillesorte eller lace. Så trenger å friske opp garderoben med litt farger,mere vintage og mønster. Man trenger selvfølgelig ikke overdrive med farger og mønster, og det går fint ann å stæsje seg opp uten å se ut som et vandrende juletre.

Tittet litt inne på Nelly.com sine sider, og der fant jeg sinnsykt mye fint.

Yazz - Zip Back Bandeau DressJeane Blush - Mia DressRare Fashion - Mesh Frill Dress

Jarlo - CandaceJarlo - CarrieElise Ryan - Satin DressMonrow - Jolina DressPaprika - Teal Bow Back DressRare Fashion - Graphic Print Tube

 Vila - Alsine DressTFNC - Contrast DressRare Fashion - Cross Over BandeauRare Fashion - Red Velvet Cup DressPaprika - Red Corsage DressPaprika - Pink Rouch Dress

For å se end flere godbiter, trykk her

Hviken kjole er din favoritt?

 • 28.12.2010 - 22:53
28.12.2010

Stjel stilen til Miley Cyrus

Selvom Miley Cyrus er ute å kjører, kan man ikke unngå å like stilen hennes. Noe jeg elsker med henne er at hun bruker vintage og urbant stil sammen. Det er ikke ofre man ser henne gå i kjole eller mere klassiske plagg. Hun er mere rocka, jordnær og går for mønster, jeans,urbane topper og masse smykker. Elsker stilen hennes, hun har så bra smak i alt.

Hvem vil vel ikke se ut som henne på klesfronten? Jeg har funnet fram noen plagg som representerer stilen hennes.Jeans,topp,strikkegenser og smykker er fra BikBok, mens vesken er fra Nelly.com

Love?

 • 28.12.2010 - 19:28
28.12.2010

Skolykke og bursdag

Hey! Har nettopp kommet hjem fra søsteren min, tantebarnet fylte sitt 1 år i dag. Det var utrolig koselig å komme på besøk, møte familie og se den nye leiligheten. Veldig fin, lys og stor leilighet og med veldig fin utsikt over Tromsø. Det ble servert cupcakes og mye annet godt. Natalie er verdens søteste lille jente, kjempe stolt av å være tanten hennes. Så nydelig og smilende hele tiden :))

Jeg var jo som sagt å shoppet og fikk med meg et par ny wedges fra Bianco. Jeg har ønsket meg leopard wedges lenge, og i dag ble de endelig mine. Det var supersalg inne på Bianco og det var utrolig mange fine sko å sikle på. Jeg elsker bianco, har sikkert 5 par sko derifra :) På nyåret skal jeg kjøpe masse masse sko!!


Mine vakre par sko fra før av... Wedges fra Bianco og Sko fra DinSko


Mine nye yndlinger..


Kjærlighet...

Love?

 • 28.12.2010 - 04:26
28.12.2010

The girl and her hair..

that she love so much...

Photo: By Me

Jeg har forresten skaffet meg formspring. Spør om hva du vil, siden er åpen hele døgnet og jeg skal prøve å få svart så fort jeg kan :) Du kan stille spørsmål her, og hvis du vil kan jeg følge deg på formspring :))

 • 27.12.2010 - 14:54
27.12.2010

Shoppingens glade sider

Jaaa! Det er mandag i dag. Noe som resulterer i at juleshowet og rushen er over og nå har butikkene åpnet igjen. Da er det jo bare å gjette hva jeg skal? BRUKE PENGER!!

Jeg fikk med meg 2 veninner til å joine meg på dagens lille handletur. Så dette ser jeg frem til. Siden jeg fikk gavekort i julegave og penger skal jeg bruke dem opp (selvfølgelig)

Bukser fra BikBok..

Highwaist shorts fra BikBok...

Kos dere i dag, det skal ihvertfall jeg! Viser dagens kjøp senere eller noe.

 • 27.12.2010 - 04:42
27.12.2010

If I could walk in your shoes for one day...

I would probably loose my balance...

Bildene jeg tar blir utrolig brae når jeg bruker sånn jobblys, og det er perfekt til å skape highlights/skygge osv..
Love?

 • 26.12.2010 - 15:44
26.12.2010

Jobbe i kveld

JOBBE I KVELD? søren......

Jepp, da har jeg fått tlf fra sjefen min (onkel) om at jeg skal jobbe fra klokken 18.00 - 00.00, altså 6 timer. Jeg som trudde at denne helgen skulle være frihelg. Nå kan jeg kysse farvel til både krakken, tv 'n og godteriet. Jeg kan ikke akkurat si at dette var den perfekte dagen å jobbe på, men jeg får hundre kroner ekstra i timen siden det er 2.juledag, så skal ikke klage! Det blir jo penger til slutt, og da skal jeg shoppe til jeg blir blå. Kjenner jeg gleder meg til å bruke penger nå, hehe...

Litt inspirasjon:Må forresten nevne at ANNELISEBECK er tilbake. Den nye bloggen hennes finner du her

 • 26.12.2010 - 00:16
26.12.2010

Stripet håret mitt

Hey! Nå sitter jeg og koser meg med musikk, godteri fra i går og med beina godt plantet på krakken foran meg. Tenkt til å daffe her hele kvelden :)) Nå som det er ferie, blir det lite jobbing på meg men skal ikke klage!!

Kusina mi har stripet håret mitt enda lysere, det å være platina blond har jeg lagt på hylla for lenge siden, er deilig å ha litt farge i håret også. Ble ihvertfall veldig fornøyd!! :))
Photo: By me

 

Hva synes du?

 • 25.12.2010 - 16:04
25.12.2010

Vil lese nye blogger :)

Har du blogg? Skriv den inn i kommentarfeltet. Trenger litt lesestoff i romjulen :)) Legg meg også gjerne til som venn!God Jul! <3

 • 24.12.2010 - 20:48
24.12.2010

Julegaver jeg fikk

Lenge siden jeg har hatt en så koselig jul! Kjempe god mat, og skikkelig julestemning. Håper alle hadde en like fin kveld som meg <3 Ønsker dere fortsatt en god jul!


Fineste gavene jeg har fått på lenge...


Deilig parfyme, og utrolig fine smykker..og et gavekort fra H&M + Gavekort fra Spa..

Var du fornøyd med kvelden?

 • 24.12.2010 - 16:29
24.12.2010

God Jul kjære lesere <3

Jeg ville bare ønske dere en god jul, og husk å vær hyggelige mot hverandre. Kos dere masse i kveld, så blogges vi senere :))

 • 21.12.2010 - 18:53
21.12.2010

Julestemning i Tromsø

Det var kjempe koselig å handle julegaver med pappa og lillesøster, jeg har ikke sett pappa på et halvt år så det var godt å få se han igjen! Det er alltid så hyggelig å kjøpe julegaver hvert år, man får ordentlig julestemning og man gleder seg ekstra mye til Jul. Det er også alltid noe som skjer rundt omkring, enten noen som spiller julemusikk, deler ut gratis pepperkaker og gløgg eller har ekstra gode tilbud i butikkene. Jeg elsker jul!

Jeg har nettopp pakket ferdig gaven til storesøstern min:)


Jeg kjøpte meg også en ny College genser og en stilig clutch til party. 


College fra Cubus, marineblå. Clutch fra Bianco..

Det er deilig å være ferdig med julegavene, det som mangler nå er å levere dem :)

Love?

 • 21.12.2010 - 15:32
21.12.2010

Juleshopping og førjulsgave

Hey! Sorry for dårlig blogging, men pcen min døde helt plutselig. Ikke rart når den var så gammel og slitt og at det var en skolepc. Så det er grunnen til at jeg ikke har fått blogget noen av dagene. Siden jeg skulle få pc av pappa til Jul fikk jeg den like gjerne noe dager før, jeg klarte ikke å vente til Jul + at jeg trenger pc til både bloggen og annet. Jeg fikk en minipc i rød som har akkurat passe veskestørrelse. Digg å ha en pc jeg kan ta med overralt, sjekke facebook, blogge osv. Alt man gjør på en laptop.

Jeg elsker den! Perfekt til alt. Jeg fikk en Minipc Compact i fjor, men den ble ødelagt med en gang.

Jeg får ikke blogget så mye siden det er Jul osv, så vær tolmodig! Ønsker dere alle en GodJul :)

Nå skal jeg ut å spise med pappa og lillesøs og så handle julegaver..

 

Love?

 • 18.12.2010 - 19:19
18.12.2010

Today's Outfit, Desember 18.12.10
Skjerf- H&M- Bag-Butikk i Oslo- Highwaist genser- BikBok- Høytlivsbukse- BikBok - Belte- H&M- Wedges-Bianco

Nå er det lenge siden jeg har hatt Outfit. Dette hadde jeg på i dag! :)

Love?

 • 17.12.2010 - 22:54
17.12.2010

Nye skatter til garderoben

Hey! I dag var jeg på jobb og sluttet i 17.00 tiden, så da dro jeg på en shoppintur til byen for å handle julegaver. Det å handle julegaver er en jobb i seg selv. Ikke viste jeg hva jeg skulle kjøpe og endte opp med 4 poser med stuff til meg selv, you go girl! Nei, så jeg har rett og slett gitt opp å prøve en gang å finne julegaver til familien. Jeg overlater heller det til foreldrene mine og får handlet gaver til venninner til uken i stedet. Det er så standard, nytter ikke å ha med seg julegaveliste en gang. Jeg ender uansett opp med et eller annet til meg selv. Føler meg hjelpeløs, haha.

Sko, sko og atter sko. Jeg får ikke nok, så denne gangen tok jeg til meg et par rocka sko. Kjøpt på DinSko.
Elsker dem!

Fikk også med meg en Tee fra BikBok, 2 basic topper og et stilig høytlivsbelte.LOVE -ringen min ..kjøpt på glitter

Veldig fornøyd med dette innkjøpet, klarer ikke å vente til å begynne å bruke skoene!

Love?

 • 17.12.2010 - 17:52
17.12.2010

Julekonkurranse: Vinner av konkurransen

Da har jeg kommet fram til en vinner av min julekonkurranse. "Julegaven" er pakket inn for sending, nå mangler jeg bare navn og adresse. Den heldige vinneren er  Kristin. Jeg likte alle sine julegavetips og ideer, men det var spesielt denne ideen jeg ble ekstra inspirert av. Du som vant må sende en epost til keinapelblogg@live.no. Sånn at jeg får sendt pakken i tide før Jul:)

Kristin sitt forslag:

09.DES.2010 KL.00:16
Jeg tenker at den perfekte julegaven man kan gi er en gave som viser at man bryr seg om dem, som man har brukt mye tid på og som kan gi gode minner. Feks skal jeg gi ei god venninne et "glass of friendship" til jul. Jeg har funnet et norgesglass som jeg skal fylle med bilder av minner vi har hatt sammen, små godteriting jeg vet hun elsker, små parfymeflasker med lukter hun liker, forskjellige små ordtak osv til forskjellige dager, osv . Jeg synes det er en perfekt gave !Produktene er fra BOOTS (Apotek) Perfekt å gi i julegave eller pynte badet sitt med.

Takk for alle som meldte seg på, jeg skal ha en til konkurranse på nyåret.

 • 16.12.2010 - 15:34
16.12.2010

In the moment..


Photo: Me

It was the moment. The moment I had waited for so long.There we stood, holding each other. Under an open sky. You hugged me and would not let me go. Never. It felt like we were all over the world, closer to the stars and the universe.You pushed me hard against you, and my heart pounded like never before. You kissed me, and then I knew. I was yours

- Cecilia Marilyn Keinapel

 

 

 • 16.12.2010 - 11:13
16.12.2010

Favoritter i desember

Jeg har noen favoritter denne måneden som jeg vil vise dere. Noe jeg ikke går en dag uten, spessielt nå som det er så kaldt ute.Nå som det er så kaldt ute er det godt å surre seg inn i et mykt, godt og varmt skjerf. Skjerfet mitt fra BikBok er number1 denne måneden. Noe jeg som også er et must for meg i desember er wedges, spessielt mine fra Bianco kjøpt i sommer. Jeg elsker dem, de har holdt så lenge og blir ikke slitt et sekund.

Noe jeg ikke kan gå uten er foundation fra No7. Absolutt min favoritt blant mange merker. Anbefaler No7 veldig mye, ihvertfall hvis du har veldig sensitiv hud. Perfekt ute i kulden!

Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits