Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Marilyn Monroe

 • 29.12.2011 - 19:32

Har endelig fått hengt opp bilde jeg fikk av en veninne :) Hun ville ikke ha den lenger, så jeg var så heldig og fikk den! åhh så fint :))

Love?

2 bilder fra photoshoot

 • 27.12.2011 - 20:44Begge bildene er av meg 

Love?

Bilde fra photoshoot

 • 25.12.2011 - 23:51

Hey søtinger. Har julebesøk av Maren, og vi har tatt litt bilder i dag :) kan vise dere alle bildene i morgen :)

Smakebit fra shooten : 


Love?

Koselige torsdager som denne

 • 22.12.2011 - 23:07

Planene i går ble ikke som jeg hadde tenkt, ble ikke noe partey så ble hjemme og slappet av med Emilie og en kompis. Drar nok ikke ut i kveld heller, siden det ikke skjer noe så blir mest sannsynlig hjemme i leiligheten med gossipgirl. Kjøpte noen nye pynteputer til sengen, føler det blir så mye mer hjemmekoselig med litt fint interiør

Kjenner jeg gleder meg til det nye året er her! 2012! Nytt år, nye muligheter. 

åhh stemning :)) 

Love?

Thank god its friday, oh i'ts wednesday

 • 21.12.2011 - 21:53

Hey søtinger. Sorry for daff blogging, men er så mye stress nå som det snart er jul også vil jeg nyte ferien fullt ut! Emilie kommer snart til meg, så må hoppe i dusjen nå. Tenker oss ut i kveld :)) 

Dere må forresten ta en tur innom den nye bloggen til en god veninne av meg, kjempe nydelig jente. Kos dere idag :))

Synes om den nye hårfargen min forresten?

Gjør bloggen min bedre

 • 20.12.2011 - 14:54

Hey søtinger. Dere må hjelpe meg nå! Har null innspirasjon for tiden, hva vil dere lese om? Blir forhåpentligvis mye bedre på nyåret, føler at de siste mnd har vært veldig daff! Anyways, noen ønsker om hva jeg kan skrive mer om? 

Juleshopping

 • 19.12.2011 - 15:05

Hey. Har nettopp kommet hjem fra skolen, øvde litt på juleshowet siden skal synge i morgen foran hele skolen. Det blir gøy da! Alltid så koselig med skoleavslutninger, kjenner jeg fortjener ferie nå!

Skal nå vaske og rydde leiligheten og så en tur til byen for litt juleshopping!

Antrekket jeg hadde på lørdag! Ble absolutt årets juleball :)

Shopping til leiligheten

 • 15.12.2011 - 16:31

Hey søtinger. Kom nettopp hjem fra en liten shoppintur på Jysk og Skeidar. Utrolig sliten av å bære så stor pose med puter og tepper. Fått det skikkelig koselig i leiligheten nå. Kjøpte 3 pynteputer, et teppe og litt pynt til vinduskarmen og noe til badet. Det har blitt veldig koselig her nå! :) 

Borte bra, men hjemme best

Love?

10 fordeler ved å bo alene

 • 14.12.2011 - 11:35

1. Du bestemmer alt selv, kan rydde når du vil, rote når du vil og det er ingen som maser på deg.

2. Du kan høre på så høy musikk du vil og synge i dusjen uten at noen klager. 

3. Du får dusje så lenge du vil, og du får badet for deg selv og slipper masete søsken. 

4. Du kan sove så lenge du vil i helgene, og slipper mas om at du må gjøre husarbeid.

 5. Du kan fikse og møblere som du vil, og får ha alle tingene dine i fred. 

6. Du kan ha besøk, og slipper å utsette noe fordi familien din er blitt syk. Det er ofte kjipt. 

7. Du bestemmer selv hva du skal spise til frokost/middag og kvelds. 

8. Du kan se så lenge du vil på tv, gjøre lekser når du føler for det. 

9. Du får ha daten/kjæresten din i fred. Alle vet hvor irriterende det er med nysgjerrige mødre. 

10. Det beste med å bo alene er at du får være sjefen i hjemmet. Du bestemmer alt og har dine egne regler. 

Jeg angrer ikke et sekund på at jeg flyttet for meg selv. Stortrives i leiligheten, og gleder meg til å kjøpe nye ting til stuen,badet osv. Har allerede pyntet litt til jul, mangler bare et lite juletre kanskje? Skal også henge opp noen bilder etterhvert. Så leiligheten får litt mere klasse over seg. Jeg føler meg også mye bedre som person, etter jeg flyttet for meg selv. Slipper å tenke så mye, enn seg selv og skole/jobb. Det var ganske uvandt i begynnelsen, men man blir vandt til å bo alene etterhvert og da blir det faktisk ganske koselig. 

Trendspot - Norges Nye Skjønnhet & Motemagasin

 • 14.12.2011 - 03:26

Som sikkert noen av dere vet startet jeg opp mitt nye motemagasin i Oktober. Ideen ble født allerede i sommer, og jeg har tegner skisser og planlagt siden da. Nå er siden endelig oppe å går, og trendspot begynner å bli mer og mer populært. Magasinet er ment for å være tilgjengelig for alle, først og fremst for bloggere som er interesert i mote, hår og makeup. Trendspot er ment til å innspirere, og få tilgjengelig mote mer i fokus. Det jeg skriver om er ting de aller fleste har råd til, som kommer under den vanlige prisklassen og ikke der alt koster over 1000 kr. Man kan være chic og trendy, selv i billige plagg alt trenger ikke være av høyeste pris og klasse. 

Magasinet har ofte konkurranser, og det er mulighet for å bli en trendspotter. Som trendspotter har du muligheten til å tipse om dine innlegg, samt outfits eller andre ting som trendspot kan skrive om. I hovedsak at det holder seg innenfor temaet. Av de som er trendspottere trekkes det hver uke ?Ukens Trendspotter?. For å bli ukens trendspotter må man være engasjert, og aktiv innenfor magasinet samt blogge om trendspot, foreksempel om nye artikler eller annet jeg skriver om. Forhåpentligvis blir dette DET NYE, har allerede mange trendspottere og uten trendspot-bloggerskapet ville ikke magasinet hatt en sjangs. Flott at så mange er så engasjerte og vil gi moten en ny vri. Trendspot handler om akkurat det, innspirasjon og bloggerens mening.

Du kan lese mer om magasinet på facepagen her

 (trykk på bilde for å komme til nettsiden)

Hva synes du om magasinet? 

Favourite Quotes

 • 12.12.2011 - 12:46Nytt sminkesett

 • 11.12.2011 - 19:23

Hey søtinger. Har hatt en utrolig fin dag, en av de beste søndagene på lenge. Vanligvis pleier jeg å bare sove bort søndagene, men denne var anderledes. Nå som det er juletider er det søndagsåpent, så da dro jeg og Emilie til byen og kjøpte julegaver. Kjøpte blant annet en julegave til meg selv, nemlig et helt nytt sminkesett. 

Cubus, 119 kr 

Love?

Julestemning i leiligheten

 • 11.12.2011 - 12:20

Det er så herlig stemning i leiligheten nå. Julemusikk og adventsstaken er tent, 3 stjerner for 3 søndag i advent. I går var en utrolig koselig kveld, var på fest med gode venner, god stemning. Dagen derpå var ikke så veldig koselig, men føler meg mye bedre nå. Får snart besøk av Emilie, vi skal til byen å handle julegaver i dag. Det er alltid søndagsåpent rundt juletider, det gjør det enda bedre. Har du julestemning?

Rapunzel of Sweeden

 • 10.12.2011 - 10:33

Elsker det nye extensions jeg har fått sponset fra her Love?

Nytt design

 • 10.12.2011 - 07:43

Jeg har endelig fått nytt design, og en header jeg er veldig fornøyd med. Laget headeren i photoshop. Ser frem til mye bedre blogging, nå som jeg har fått motivasjonen tilbake. Håper dere liker forandringene! Love?

Koselig kveld

 • 08.12.2011 - 23:19

Det er på disse dagene det er deilig å ligge i sofaen, og se igjennom alle gossip-sesongene. Nå er jeg på sesong2, ser ut som om denne uken blir en av de lateste. Nå som det er snø, kaldt og mørketid frister det lite å gjøre så mye, blir også utrolig trøtt nå som det er mørkt 24/7. Legger meg tidlig ikveld, siden jeg har halvdagsprøve i engelsk i morgen. Skal skrive en "essay", men vet ikke temaet enda. Spent på hva temaet blir, håper det er noe jeg kan mye om. Good night! 


Dagens Outfit Innspirasjon

 • 08.12.2011 - 20:11

Nå er det lenge siden jeg har hatt Outfit Innspirasjon, så tenkt til å begynne med det hver dag fremover. Har mye klær jeg har lyst til å innspirere bort :) Pumps/London Clutch/Glitter Kjole/Nelly.com 

Love?

Ryddet ferdig leiligheten

 • 07.12.2011 - 16:59

Hey søtinger. Jeg har akkurat blitt ferdig med å rydde leiligheten. Hentet det siste av klær i dag hos mamma og har fått på plass det meste. Er veldig fornøyd med at jeg flyttet hit, deilig å ha et eget sted for seg selv og ikke minst eget bad. Må ærlig innrømme at badet er det fineste stedet her, der jeg tilbringt mest tid. Fryktelig deilig med 2 speil, og egen dusj. Alt som man ikke få ha i fred ellers. Venter besøk i kveld av noen jenter i klassen, så det blir koselig :) Mangler bare noen fine pynteputer på Kremmerhuset så blir det kjempefint her.

Hva synes du?

Stemning i hjemmet

 • 07.12.2011 - 00:23

Prøvde extensions på, passet håret mitt akkurat. Noen ganger så er livet som blogger herlig, spessielt når man får nesten alt sponset :) Nå skal jeg sove, god natt kjære lesere. 

Hva synes du om bildene?

Pakke i posten, girlystuff

 • 06.12.2011 - 19:26

Hey søtinger. Endelig har jeg fått pakken fra Rapunzel of Sweeden og DamnHeels. I pakken fra Rapunzel of Sweeden var det extensions, vippesett og en ekstensionsbørste. Veldig fornøyd, gleder meg til å bruke håret, nå som det snart er juleball kommer vippene godt med. 

Var utrolig deilig å våkne opp i mitt nye hjem, har fått det meste i orden, mangler bare litt pynt her og der. Badet er ihvertfall komplett! LYKKE!

Dette er hva som var i begge pakkene: 

Vippesettet til party 

Love?

 

Mitt nye hjem

 • 05.12.2011 - 22:37

Hey søtinger. Det har vært lite blogging, fordi jeg har jobbet mye med trendspot og flyttet inn til mitt nye hjem. Føles så godt å endelig være her, en mnd siden jeg signerte kontrakten. Skal få det kjempe fint her etterhvert. Har pyntet på badet, satt opp et stort speil, pyntet med lys og steiner. Viser dere flere bilder etterhvert når jeg er ferdig med innflyttingen. Har fått på plass halvparten av klærne og skoene, men en god del er enda i esker. Fortsetter innflyttingen i morgen, siden nå er jeg så trøtt. 

 Sneakpeak: Som dere ser har jeg fått det meste i skapet, men enda mer igjenJeg liker veldig godt designet på badet, alt er helt nytt og fint.. gleder meg til å ha mye kvalitetstid her inne Her ser dere bladsamlingen min, skal kjøpe et bladstativ etterhvert som skal henge på veggenElsker denne veggen, som dere ser har pyntet opp med favorittproduktene mine har også satt opp speiletEn god start ihvertfall, må ærlig si at badet er det beste stedet. 

Da har dere fått sett litt fra mitt nye hjem. Gleder meg nå til å ta en deilig lang dusj, også gjøre meg klar til skolen i morgen. 

 Love?

Å dømme utfra førsteinntrykk

 • 04.12.2011 - 19:02

Jeg vet hvordan det er, å føle seg nedprioritert, dumpet og beskyldt for ting. Folk skaper et eget inntrykk av deg og dømmer deg utfra hvordan du ser ut, hvordan du går kledd og hvordan du er som person. Men, de vet ikke hvordan du egentlig er, hvordan du har det bak det ytre. Hvorfor du sminker deg sånn som du gjør, hvorfor du opptrer som du gjør osv. De vet ikke ditt sanne jeg. Den følelsen å vite at folk trur du er noe annet, ser på deg som en arrogant, borskjemt og uvitende jente og ikke vet hva livet egentlig hander om. Det er ikke alltid sant. 

 

Uannsett hvordan man ser ut kan man være en bra person. Vedkommende kan ha en så fæl fortid, og opplevd mye vondt i livet sitt, men alt dette ser man ikke. Folk dømmer deg feil, folk tenker dumme ting om deg og trur på rykter. Det å være blond, trenger ikke bety at man er dum og svak som person. Det trenger ikke bety at du er bortskjemt og får alt du peker på. Det å ha svart hår, betyr ikke at man er emo og kutter seg. Det er sånne typiske inntrykk mange får, bare ved et førsteinntrykk. Det er ganske sykt at det er sånn! Men, det er ikke sannheten. Det skjuler seg mye mer bak en persons kropp enn mange trur. Noe langt mer enn bare champagne og rosa skyer.

 
En helt ærlig tekst fra virkeligheten...  

Vinn flotte kjoler fra Ax-Paris

 • 02.12.2011 - 13:57

Da er det endelig duket for Trendspots første konkurranse. Og enda bedre, en konkurranse med en sinnsyk premie. Vinneren får nemlig velge en kjole fra disse utvalgene . Du kan altså velge blant eksklusive og flotte kvalitets-kjoler. Ax-Paris har nylig gått inn et samarbeid med Nelly.com og solgt sine kolleksjoner til nettbutikken. Dette passer jo perfekt i og med at det snart er Jul og Nyttårsaften. Nå har du sjangsen å velge din favoritt og til og med vinne den!

 Regler for å delta i konkurransen: 

- Du må like trendspot sin facepage, og Ax-Paris for å komme med i konkurransen

 - Du skriver med link i kommentarboksen på den kjolen du vil ha og navnet ditt + emailadressen ( du må logge deg inn via facebook)

 - Du øker sjanngsen hvis du skriver et innlegg om konkurransen

 Trykk HER for å delta i konkurransen 

Vinneren kontaktes via mail.

Ukens facebook sitater

 • 01.12.2011 - 18:49

Da var det tid for å dele facebooksitatene mine. 

Lost In Vogueshu84: Melissa Bailey Fashion Illustration picture on VisualizeUsLost In Vogue

I'm not afraid of getting hurt, I'm afraid of falling in love.

Most of the guys would love to be with me, so why won't you? - Aria, Pretty Little Liars

Bitch please, your bra has more stocking than a christmas sock

Finding a boy that won't break your heart: is there an app for that?

Don't complain about your girlfriend, if she was perfect she would find someone else

 Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits