Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 8

  Guess who's back?

  Hey søtinger. Da har jeg endelig fått nettet tilbake, var virkelig på tide. Har vært utrolig kjedelig å ikke fått oppdatert her inne, eller ønsket dere god jul. Å ønske dere God Jul er kanskje litt forsent, men håper dere hadde en fin julefeiring med familie/venner, masse god mat og fikk alt dere ønsket dere. Jeg fikk ihvertfall mye fint, så ble veldig fornøyd! Var veldig koselig å feire jul med hele familien igjen, synes det var på tide med tanke hvor lenge siden sist familie feiring var. Får en Iphone av pappa, men den har ikke kommet enda. Gleder meg ihvertfall til den kommer! :)) 

  Jeg har som sagt farget håret mitt brunt?mørkeblondt? Er ikke helt sikker på hvilken farge det er, men jeg trives med den:) Har tatt et bilde med Frida sin iphone, som dere kan se og dømme selv. Synes det ble ganske fint jeg, og ikke minst kjennes håret mitt mye mykere ut enn før. Alle de slitte tuppene er borte!! YEY! 

  Planene for nyttårshelgen er hyttetur med Frida min besteveninne, og gleder meg utrolig mye.Vi skal bo på en stor hytte 2 timer unna Oslo. Hytten har 8 soverom, 3 bad og jacuzziiii. Det blir dødsdigg! Ser virkelig frem til et nytt år! :-) 

  Synes om håret? 

  Legg igjen en kommentar
  10

  Julekonsert

  • 20.12.2012 kl.17:00
  • Kategori: Blogg

  Hey søtinger. Skulle bare innom for å si ifra at jeg nå snart skal synge på en julekonsert i byen, sitter "backstage" nå og venter på publikum. Blir veldig gøy trur jeg, jeg har også farget håret mitt brunt og ble veldig fornøyd! Skal legge ut bilder av håret senere, har ikke nett hjemme så det er grunnen til lite blogging! Ønsk meg lykke til så blogges vi når jeg får nett! :-) 

  I morgen skal jeg jobbe, og på Lørdag blir det Sweedish House Mafia konsert, har vært så heldig å få V.I.P bilett (skybox), siden jeg jobber i Atomic Soul Promoteam. Gleder meg veldig til konserten ihvertfall, lenge siden jeg har vært på en ordentlig konsert! Noen som også skal?

  Slenger inn et gammelt bilde av meg med brunt hår:) 

  Kos dere resten av kvelden!

   

  Legg igjen en kommentar
  4

  40% på Nelly.com, gjør et kjolekupp

  God morgen. Nå er det ikke mange dager til julaften og nyttårsaften. Hva er vel ikke bedre enn å ønske det nye året velkommen i en tøff og smashing kjole? Da har jeg et tips til dere, nå kan du kjøpe en av kjolene til merket Vila og få 40% i rabatt. Det er ikke mange plagg igjen fra merket, så vær rask med bestillingen. 

  Nå tenker jeg å ta meg en lang deilig dusj, før jeg drar til byen å skal kjøpe litt julegaver og forskjellig. Fått både lønning fra bloggen og jobben i dag :) Gøøy! 

  Kjolen finner du her til bare 499 kr, den finnes også i blå og gull :) Jeg synes den er kjempefin, og vurderer å bestille den selv! 

  Tilbehør til kjolen: (Trykk på bildene for å komme til linken)   Love?

  Legg igjen en kommentar
  11

  Whats your secret?

  • 19.12.2012 kl.00:37
  • Kategori: Blogg

  Tenkte å ha et innlegg her på bloggen der dere kan få dele deres største hemmeligheter. Vi har alle hemmeligheter og personlige tanker vi ikke tør å fortelle til noen, men noen ganger så hjelper det å bare skrive det. I dette innlegget kan du være anonym og dele med meg hva du egentlig går å holder inne, og tenker på om dagen. Selvom det er noe du har gjort som er dumt, noe du angrer på eller er flau over, så skriv det i kommentarfeltet. Du kan bli overrasket over hva andre sine hemmeligheter er. 


  Jeg kan dele noen av mine hemmeligheter med dere: 

  - Jeg er veldig redd for å miste bestevennen min 

  - Jeg sliter litt med selvtilitten, og går noen ganger å tenker nedsettende ting om meg selv

  - Jeg sover med lyset på om natten, fordi jeg er redd for spøkelser ( I know, silly right?)

  - Tørr ikke sove med tven foran meg på natten, fordi jeg er redd for damen fra The Ring 

  - Sover aldri med beina utenfor sengekanten, fordi jeg er redd for å bli dratt under senga når jeg sover, haha 

  - Har en video på youtube med over 100.000 views som noen la ut av meg for 4-5 år siden

  - Ble ringt opp av Tv3 i år og ble spurt om jeg ville være med på Paradise Hotel, skulle egentlig reise ned i Mars, men takket nei

  - Jeg blir veldig fort sjarmert av gutter, noe som ikke alltid er like bra 


  Hva er din hemmelighet?

  Legg igjen en kommentar
  5

  SKJØNNHET: 11 HÅRTIPS

  Tenkte å dele mine hårtips med dere. Dette har jeg skrevet om før på bloggen og trendspot, men vil dele med dere på nytt! Det er viktig å ta vare på håret sitt, for mye bruk av produkter i håret kan gi slitasje, og det er ikke mange som vet det men bare du bruker riktig shampo til ditt hår og tar i bruk tipsene under kan du gi håret en forskjell. Selv kjendisene vet hemmeligheten til sunt hår, og det er ikke vidunderprodukter som gør susen. Stylingprodukter som hårfønere, rettetang og krølltang sliter mer på håret enn du trur. Varmt vann er heller ikke sunt, og det anbefales å vaske balsamen ut i håret med lunkent vann. Balsam skal heller ikke påføres hodebunn, det gir fettet hår. Hvis du sliter mye med fett hår anbefales ikke balsam, hvis nødvendig gå for en nøytral balsam uten alkoholholdige produkter, eller balsam med mye parfyme.   1. Bruk en ekstra næringsrik shampoo og en balsam som holder på fuktigheten. Hemmeligheten for å få et bra hårresultat er å holde håret mest mulig fuktig, i hvertfall under kalde værforhold.

  2. Kur håret 1-2 ganger i uken, ikke mer. Kjøp en kur som er tilpasset håret ditt, hvis du er i tvil er det lurt å spørre noen eksperter, foreksempel en frisørsalong.

  3. Hvis du er plaget med slitte hårtupper, er det lurt å bruke mindre shampoo, ihvertfall på de nederste tuppene.

  4. Det er kjempelurt å vente til håret er tørt, før du tar på deg hodeplagg. Da unngår du friksjonskader.

  5. Unngå alkoholholdige stylingprodukter. bruk heller mousse eller voks når du styler håret. Lurt å huske på før du skal rette håret foreksempel.

  6. Bruk silikonbaserte hårprodukter som holder på fuktigheten, mellom hver vask.

  7. Bruk varmebeskyttende stylingprodukter før du føner håret. Et tips for å slippe enda mer tørre hårtuster. Føn håret på en lavere temperatur enn ellers.

  8. Ikke gre håret for ofte, en gjennomgang per dag burde holde. Isåfall gre håret med naturbust og ikke plastbust.

  9. Håret blir mørkere og mattere om vinteren på grunn av mindre sol. Frisk opp håret med en ny farge!

  10. Spis næringsrik mat med betakaroten, vitamin B, C og Omega 3, selenium og sink. Både bra for kroppen og håret. Oliven er også et smart skjønnhetstips, spis masse og du får fint hår. Dette tipset ble brukt mye blant greske gudinner.

  11. Kom deg ut i naturen, det øker blodsirkulasjonen til hodebunnen, og stimulerer til sunn hårvekst.

  Love?

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits