• 27.12.2012 - 19:08
27.12.2012

Guess who's back?

Hey søtinger. Da har jeg endelig fått nettet tilbake, var virkelig på tide. Har vært utrolig kjedelig å ikke fått oppdatert her inne, eller ønsket dere god jul. Å ønske dere God Jul er kanskje litt forsent, men håper dere hadde en fin julefeiring med familie/venner, masse god mat og fikk alt dere ønsket dere. Jeg fikk ihvertfall mye fint, så ble veldig fornøyd! Var veldig koselig å feire jul med hele familien igjen, synes det var på tide med tanke hvor lenge siden sist familie feiring var. Får en Iphone av pappa, men den har ikke kommet enda. Gleder meg ihvertfall til den kommer! :)) 

Jeg har som sagt farget håret mitt brunt?mørkeblondt? Er ikke helt sikker på hvilken farge det er, men jeg trives med den:) Har tatt et bilde med Frida sin iphone, som dere kan se og dømme selv. Synes det ble ganske fint jeg, og ikke minst kjennes håret mitt mye mykere ut enn før. Alle de slitte tuppene er borte!! YEY! 

Planene for nyttårshelgen er hyttetur med Frida min besteveninne, og gleder meg utrolig mye.Vi skal bo på en stor hytte 2 timer unna Oslo. Hytten har 8 soverom, 3 bad og jacuzziiii. Det blir dødsdigg! Ser virkelig frem til et nytt år! :-) 

Synes om håret? 

 • 20.12.2012 - 17:00
20.12.2012

Julekonsert

Hey søtinger. Skulle bare innom for å si ifra at jeg nå snart skal synge på en julekonsert i byen, sitter "backstage" nå og venter på publikum. Blir veldig gøy trur jeg, jeg har også farget håret mitt brunt og ble veldig fornøyd! Skal legge ut bilder av håret senere, har ikke nett hjemme så det er grunnen til lite blogging! Ønsk meg lykke til så blogges vi når jeg får nett! :-) 

I morgen skal jeg jobbe, og på Lørdag blir det Sweedish House Mafia konsert, har vært så heldig å få V.I.P bilett (skybox), siden jeg jobber i Atomic Soul Promoteam. Gleder meg veldig til konserten ihvertfall, lenge siden jeg har vært på en ordentlig konsert! Noen som også skal?

Slenger inn et gammelt bilde av meg med brunt hår:) 

Kos dere resten av kvelden!

 

 • 19.12.2012 - 12:00
19.12.2012

40% på Nelly.com, gjør et kjolekupp

God morgen. Nå er det ikke mange dager til julaften og nyttårsaften. Hva er vel ikke bedre enn å ønske det nye året velkommen i en tøff og smashing kjole? Da har jeg et tips til dere, nå kan du kjøpe en av kjolene til merket Vila og få 40% i rabatt. Det er ikke mange plagg igjen fra merket, så vær rask med bestillingen. 

Nå tenker jeg å ta meg en lang deilig dusj, før jeg drar til byen å skal kjøpe litt julegaver og forskjellig. Fått både lønning fra bloggen og jobben i dag :) Gøøy! 

Kjolen finner du her til bare 499 kr, den finnes også i blå og gull :) Jeg synes den er kjempefin, og vurderer å bestille den selv! 

Tilbehør til kjolen: (Trykk på bildene for å komme til linken) Love?

 • 19.12.2012 - 00:37
19.12.2012

Whats your secret?

Tenkte å ha et innlegg her på bloggen der dere kan få dele deres største hemmeligheter. Vi har alle hemmeligheter og personlige tanker vi ikke tør å fortelle til noen, men noen ganger så hjelper det å bare skrive det. I dette innlegget kan du være anonym og dele med meg hva du egentlig går å holder inne, og tenker på om dagen. Selvom det er noe du har gjort som er dumt, noe du angrer på eller er flau over, så skriv det i kommentarfeltet. Du kan bli overrasket over hva andre sine hemmeligheter er. 


Jeg kan dele noen av mine hemmeligheter med dere: 

- Jeg er veldig redd for å miste bestevennen min 

- Jeg sliter litt med selvtilitten, og går noen ganger å tenker nedsettende ting om meg selv

- Jeg sover med lyset på om natten, fordi jeg er redd for spøkelser ( I know, silly right?)

- Tørr ikke sove med tven foran meg på natten, fordi jeg er redd for damen fra The Ring 

- Sover aldri med beina utenfor sengekanten, fordi jeg er redd for å bli dratt under senga når jeg sover, haha 

- Har en video på youtube med over 100.000 views som noen la ut av meg for 4-5 år siden

- Ble ringt opp av Tv3 i år og ble spurt om jeg ville være med på Paradise Hotel, skulle egentlig reise ned i Mars, men takket nei

- Jeg blir veldig fort sjarmert av gutter, noe som ikke alltid er like bra 


Hva er din hemmelighet?

 • 18.12.2012 - 14:00
18.12.2012

SKJØNNHET: 11 HÅRTIPS

Tenkte å dele mine hårtips med dere. Dette har jeg skrevet om før på bloggen og trendspot, men vil dele med dere på nytt! Det er viktig å ta vare på håret sitt, for mye bruk av produkter i håret kan gi slitasje, og det er ikke mange som vet det men bare du bruker riktig shampo til ditt hår og tar i bruk tipsene under kan du gi håret en forskjell. Selv kjendisene vet hemmeligheten til sunt hår, og det er ikke vidunderprodukter som gør susen. Stylingprodukter som hårfønere, rettetang og krølltang sliter mer på håret enn du trur. Varmt vann er heller ikke sunt, og det anbefales å vaske balsamen ut i håret med lunkent vann. Balsam skal heller ikke påføres hodebunn, det gir fettet hår. Hvis du sliter mye med fett hår anbefales ikke balsam, hvis nødvendig gå for en nøytral balsam uten alkoholholdige produkter, eller balsam med mye parfyme. 1. Bruk en ekstra næringsrik shampoo og en balsam som holder på fuktigheten. Hemmeligheten for å få et bra hårresultat er å holde håret mest mulig fuktig, i hvertfall under kalde værforhold.

2. Kur håret 1-2 ganger i uken, ikke mer. Kjøp en kur som er tilpasset håret ditt, hvis du er i tvil er det lurt å spørre noen eksperter, foreksempel en frisørsalong.

3. Hvis du er plaget med slitte hårtupper, er det lurt å bruke mindre shampoo, ihvertfall på de nederste tuppene.

4. Det er kjempelurt å vente til håret er tørt, før du tar på deg hodeplagg. Da unngår du friksjonskader.

5. Unngå alkoholholdige stylingprodukter. bruk heller mousse eller voks når du styler håret. Lurt å huske på før du skal rette håret foreksempel.

6. Bruk silikonbaserte hårprodukter som holder på fuktigheten, mellom hver vask.

7. Bruk varmebeskyttende stylingprodukter før du føner håret. Et tips for å slippe enda mer tørre hårtuster. Føn håret på en lavere temperatur enn ellers.

8. Ikke gre håret for ofte, en gjennomgang per dag burde holde. Isåfall gre håret med naturbust og ikke plastbust.

9. Håret blir mørkere og mattere om vinteren på grunn av mindre sol. Frisk opp håret med en ny farge!

10. Spis næringsrik mat med betakaroten, vitamin B, C og Omega 3, selenium og sink. Både bra for kroppen og håret. Oliven er også et smart skjønnhetstips, spis masse og du får fint hår. Dette tipset ble brukt mye blant greske gudinner.

11. Kom deg ut i naturen, det øker blodsirkulasjonen til hodebunnen, og stimulerer til sunn hårvekst.

Love?

 • 18.12.2012 - 09:54
18.12.2012

Bli inspirert av BikBok + Søkt på jobb

God morgen. Tenkte å vise dere litt bilder fra den tøffe costume kolleksjonen til BikBok, bikbok har også en egen LookBook inne på nettsiden deres, blir alltid så inspirert av BikBok's lookbook. 

BikBok har garantert kommet seg de siste årene, og jeg blir like overrasket hver gang jeg er innom butikkene. BikBok har ikke bare mainstreame plagg lenger, nå er det mulig å finne klær som skiller seg ut, og ikke minst skape sin egen stil som ikke absolutt alle har. Nå finner du forskjellige stiler i en og samme butikk, love it! De tar ikke minst mye bedre innspirasjonsbilder, og man får lyst til å ha på seg det modellene bruker. Må vel innrømme at kleskjeden er og forblir min favoritt butikk! Jeg har faktisk søkt jobb der, og venter nå på svar om intervju. Det hadde vært en stor drøm, om jeg fikk jobbe på BikBok. 

Satt sammen en kollasj med bildene, hope you like :) 


Love?

 • 18.12.2012 - 00:49
18.12.2012

Dommedag sa du?

Det florerer mye rykter rundt om at datoen 21.12.12 skal verden gå under. Vi har fått høre dette opp igjennom årene, og nå er det jo bare dager igjen til den historiske dagen. Helt ærlig så trur jeg ikke at den går under. At vi får en ny revolusjon? Ja, det er mulig. Hva vil egentlig skje denne dagen? Kommer det romvesener og invaderer oss? Blir det nye kriser rundt omkring i verden? Er vi på vei mot en ny istid? Media sier mye forskjellig, og filmer har også vært med på å blåse opp saken spessielt filmen vi alle kjenner til 2012. 

Når man tenker på Dommedag, tenker man på utholdelige dager med naturkatastrofer, miljøkriser og krig. Man tenker på den beryktede filmen 2012. Det har vært snakk om at det kommer en planet som blir kalt Nibiru som skal kollidere med jorda vår. Dette har blant annet NASA kommet ut med, men kjente astrologer, forskere og astronauter avkrefter det hele. Datoen 12.12.12 passerte en asteroide jorda, den skulle kollidere med oss og skape kaos over jordas overflate, heldigvis var avstanden mellom jorda og asteroiden langt fra hverandre og dette skjedde ikke. Dette er også noe mange har fryktet og snakket om. 

Overralt omkring i verden forbereder mange seg på dommedag, og flere har allerede bygd seg flykterom under bakken. Blant annet flere mennesker i USA har solgt hjemmene sine og hamstret inn masse forsoninger og mat når krisen inntreffer. Det mange frykter verst er olje og matkrisen. Der det vil bli kaos overralt i verden, og det vil utløse vold og krig blant mennesker, som mange trur vil skje. Dommedag har blitt omtalt mange ganger, blant annet var det flere som trudde jorda skulle gå under i 2001, og i år den 21 mars. Det skjedde altså ikke, og nok en gang ble dommedag avlyst! Men, det er altså denne datoen alle snakker om, og frykter mest. Som blant annet skal være oppklart i mayakalenderen, 21.12.12 datoen der kalenderen slutter. De mener at det er forutsatt, og at mayaindianerne har visst dette lenge. Noen av mayalederne mener at kalenderen er oppskrytt, og at det er bare en tidløs forvrenging av sannheten. At folk har missforstått mayakalenderens tidsregning, og kalenderen deres slutter denne dagen, men ikke at den spår dommedag. Mayakalenderen har 18 dager med 20 mnd hver, pluss en hellig måned, Wayeb med fem dager. Den største tidsregningen i historien deres er 400 år. 

Leste en artikkel om dommedag, der en mayaleder uttalte seg om ryktet:

"Maya-alliansen Oxlaljui Ajpop sier i en pressemelding at dette bare betyr at det vil komme store endringer på det personlige plan, og i familien og samfunnet, slik at det blir harmoni og balanse mellom menneskeheten og naturen". Du kan lese mer om dommedagsbemerkelsen her

Vi får bare vente å se, sammen med resten av verden. 

Hva mener dere?

 • 17.12.2012 - 23:19
17.12.2012

Ukens Blogg

Hey fininger. Beklager for sein blogging, men jeg måtte gjøre noen ærender i dag. Kom akkurat inn døren, har blant annet vært å hentet en pakke på posten.Men, jeg har ikke glemt Ukens Blogg. Det var mange som meldte seg inn, men jeg valgte en blogg som skilte seg ut fra mengden. Dere har alle fine blogger! Tenker å legge ut en blogg i linkerunde også, hvem får du vite i morgen :)   

Bloggeren jeg trakk ut til ukens blogg er 20 år gamle Ane. På bloggen kan du lese om livet hennes først og fremst, og om mote,hår og makeup. Hun studerer nå i England, og deler sin lille verden med leserne sine, hun tar flotte bilder og er en blogg som er vært å besøke. Gjennom flotte bilder og inspirasjon deler hun sin lidenskap for mote, foto og klær. Hun virker som en kjempe kul jente med god smak i klær, og hennes tøffe røde hår gjør stilen hennes mer sofistikert og edgy. Tøff jente med fin blogg!

http://mylifeasane.blogg.no/


Hvis du leter etter innspirasjon er denne bloggen perfekt for deg! Det har ihvertfall blitt min nye favoritt :) 

Lyst å melde deg på til neste ukes blogg? TRYKK HER 


Hva synes du om ukens blogg?

 • 17.12.2012 - 13:00
17.12.2012

STEAL THE LOOK, STOCKHOLM-STREETSTYLE

Hey søtinger. Fremover tenker jeg å ha "Stjel stilen" , der jeg setter sammen en collage med et bilde av en kjendis, et moteikon osv sammen med billige og dyre klær fra alle slags butikker. Jeg er veldig glad i variasjon, og å blande butikker i en bestemt stil er jeg veldig fan av.Man kan se smashing ut selvom man går med billig tilbehør foreksempel, kombinert med en dyr kjole eller et par dyre pumps. Det er en fin måte å kombinere på, synes jeg. Håper dere synes ideen min er bra og ikke minst inspirerende. Hvis du har noen ønsker om hvem det kan bli neste gang, kan du bare skrive det i kommentarfeltet. Tar i mot alle tips jeg kan få! Tenker kanskje MaryKate & Ashley Olsen neste gang, eller Kate Moss. 


Wedges/Nelly.com Clutch/Asos.com Ring/Asos.com Nailpolish/Chanel Higwaist pants/BikBok Blazer/HMSunglasses/Raybans

Love?

 • 17.12.2012 - 08:19
17.12.2012

Vinter favoritter fra Topshop

God morgen :) 

Tenkte å starte dagen med å skrive litt om mine topshop favoritter. Finnes mye fint inne på nettbutikken, og nå som det går mot nytt år er det jo mange som vil friske opp garderoben sin. Vårnyhetene for det kommende året har jo allerede tikket inn, og jeg har funnet mye fint blant vinterens trender. 

Jeg falt pladask for disse plaggene, elsker spessielt den simple clutchen, lærskjørtet og den tøffe glitterjakken. Den nederste kjolen er også veldig fin! 


Alt fra http://topshop.com '

Love?

 • 16.12.2012 - 23:50
16.12.2012

Farge håret brunt igjen?

Har lenge lyst til å gjøre det, siden savner denne fargen. Men, når jeg har brunt hår må jeg bruke mye mer mørkere sminke, og gå for anderledes makeuplook enn når jeg har blondt. Veldig usikker! 

Jeg har forresten trukket UKENS BLOGG, skriver om den heldige i eget innlegg i morgen. Hva mener dere?

 • 16.12.2012 - 21:46
16.12.2012

Siste sjangse til å bli ukens blogg

Jeg trekker ukens blogg klokken 23.00 i kveld! Nå er det siste sjangse å melde seg på, trykk HER 

 • 15.12.2012 - 22:50
15.12.2012

Avslappende lørdagskveld

Hey søtinger. Nå sitter jeg bare i stuen og koser meg med skjokoladeis og Gossip Girl. Jeg elsker den serien, og sesong 6 er sykt spennende. Gjett hvem som blir sittende foran serien i hele kveld? Deilig med en rolig lørdagskveld for en gang skyld! 

Kos dere resten av denne kvelden, og HUSK å meld dere på ukens blogg HER 


yumyum... 

Hva skal dere i kveld?

 • 15.12.2012 - 20:25
15.12.2012

Vil du bli ukens blogg?

Tenkte å trekke ut enda en ny ukens blogg, som vil få sin egen lille bloggspalte på mandag, samt bilde i sidebaren hele uken. Du trenger bare legge igjen bloggen din i kommentarfeltet, jeg trekker ukens blogg nå på søndag. Lykke til! :) • 14.12.2012 - 20:04
14.12.2012

Style vs Style

Hey fininger. Tenkte å kjøre på med en aldri så liten Style VS Style runde. Lenge siden jeg sist gjorde det, her kan dere stemme på hvilket antrekk dere mener er det tøffeste. Style 1: The trendy trenchcoat with casual scarf 

Elsker denne jakken, den er sykt kul! Fant en sånn lignende jakke på Vero Moda en gang, men den ble fortere borte enn jeg klarte å tenke over. Veldig populær for å si det sånn. En slik jakke er perfekt å ha nå som det blåser mye ute, og matcher du det med et par tøffe kne boots ser det drit bra ut, akkurat som bilde over. Drømme antrekk! 

Style 2: Casual with a spot of yellow 

Jeg elsker dette antrekket, spessielt fargekombinasjonen. Gult og svart er alltid en kul kombo, spessielt hvis du går for den sennepgule fargen. Denne fargen i casuale knit gensere, bukser og topper kan være drittøft med et par enkle boots eller wedges. Tilbehør som belter,hatter og hansker er en klassiker til slike antrekk. 

Style 3: Simple lace dress and sequin in the spot Perfect! Dette er hvordan du enkelt kan matche den lille sorte. Slike lacekjoler går aldri av moten, og er lurt å ha liggende i skapet. Skinnjakken gir det hele en tøffere look, og Sequin clutchen topper det hele. Skoene er casuale med diskre detaljer, veldig søte! Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til det blir varmere. 

Hvilket antrekk liker du best?

 • 14.12.2012 - 12:19
14.12.2012

Motetips: Kjoler til julebord

 

Nå er vi i desember, og julebordene begynner å komme innpå. Det er alltid samme dilemma hvert år, hva slags antrekk skal vi bruke på et julebord? Skal vi gå for den mer elegante stilen eller skal vi kjøre på med en enkel kjole og piffe opp antrekket med tøft tilbehør og masse smykker? Det kommer annpå hva man liker, og hva slags kjolen man ser etter. Det er ikke alltid man trenger å bruke kjole heller, man kan fint få til et tøft antrekk med en topp og et enkelt og elegant paljettskjørt. Sesongens trender som skal regjere julebordet i år består av mye glitter, paljetter og mønster. Farger er også stikkordet i årets samling. Gjerne grønt,rødt eller mørkelilla. Fløyel er også mye vi vil se i desember måned. 

Ikke alle kjoler passer alle kroppsfasonger, så det er lurt å finne kjolen som fremhever, og toner ned på det du (ikke) vil ha fokus på. En enkel kjole med høy midje og lite utrigning passer fint til de med mer former og som vil ha mindre fokus på bysten. En kjole med høy midje og utrigning fremhever brystpartiet, for de som vil ha fokus på bysten. 

Mange sier at det er kjolen det går i, men jeg mener helt klart at kjolen ikke er helt fulkommen hvis ikke hårfrisyren matcher antrekket. Hårfrisyren har mye å si for stilen. Kommer helt annpå hva slags stil man liker å kle seg i, men jeg synes alltid at bølger eller krøller i håret passer til julebordet/festen. Oppsatt hår er også veldig fint, det kan også fremheve halsen, og gi kjolen et løft. 

GLITTER/PALJETTER

Enkle og fine kjoler, kan matches til et par tøffe pumps/high heels. Tilbehør: En enkel clutch i sort eller en annen farge. Lurt å ikke velge en sterk farge til kjoler med mye paljetter i. Det blir 2 much, less is more you know. Kjole/HER (annonselink)                                                                                        Kjole/HER (annonselink) Kjole/HER (annonselink)                                                                                         Kjole/HER (annonselink)Kjole/HER (annonselink)                                                                                       Kjole/HER (annonselink) 

Kjolen helt til høyre er en enkel kjole med paljetter nederst. Til denne kjolen kan man bruke et tøft statementsmykke, noen tøffe pumps/high heels og en enkel clutch. 

FLØYEL/SILKE

Fargene som vil være i fokus denne julebordsesongen er lilla, grønt og rødt. Du kan også bruke den lille sorte, men tips for at ikke antrekket skal bli så kjedelig er å bruke en clutch eller smykker i sterke farger. Gjerne lilla,burgunder eller gull/sølv. Det er også kult med et enkelt statementsmykke i en sterk farge. Bruk gjerne noen enkle pumps i en fresh farge som kan matche kjolen. Unngå for mye farger også her, hvis du velger en kjole i farge burde du gå for tilbehør med minst mulige detaljer og ikke samme fargen som på kjolen. Også her kan det bli veldig ensfarget og kjedelig så derfor gå heller for en clutch i paljetter eller et tøft mønster. Kjole/HER (annonselink)                                                                                         Kjole/HER (annonselink) Kjole/HER (annonselink)                                                                                         Kjole/HER (annonselink) 

Tips for å unngå kjoletabber: 

Vi vet jo at når det er julebord vil man pynte seg mest mulig. Men, noen ganger kan glitter på glitter bli for mye, og hvem vil vel se ut som et glitrendende juletre? Less is more. Så lenge du har basic plaggene inne, og et par enfargede pumps kan det piffe opp et ellers så kjedelig antrekk, hvis du for eksempel går for en kjole med mye paljetter.

Trikset her for å få lengre ben er å velge sko med nude farge eller helt enkle sorte, gjerne en tynn variant med spiss tupp. Wedges, eller såkalte platformsko er lite flaterende til slike kjoler så unngå å bruke det. Det gjør at du får klumpete føtter, og gir antrekket et minus poeng. Jeg er ikke særlig fan av glorete kjoler, og det finner du mye av inne på nelly, det er ikke å stikke under en stol akkurat. Så mitt beste tips til deg er å velge en farge som kan matches til det meste, ikke gå for den knæsje blodrøde eller knæsj blå paljettkjolen. Det egner seg ikke på julebord, det er vel mer en kjole du bruker kanskje en gang på karneval eller diskotek. Ihvertfall min mening :-) 

Velg en kjole som du føler deg komfortabel i, og samtidig sitter bra på deg. Selvom kjolen er superfin, er det ikke alltid at den vil være det beste valget på dansegulvet. Det er ikke veldig gøy å halte hjemover med rift i baken( hehe). 

Håper tipsene mine hjalp deg videre med kjolevalget, lykke til!! :) 

 

 • 06.12.2012 - 13:00
06.12.2012

Motetips: Slik blir du kveldens blikkfang

De fleste mener at det har mye å si hvilke klær du bruker i et antrekk. Så lenge du har basic garderoben inne, er det detaljer og tilbehør som har mye å si. En vanlig lace dress ser bedre ut med et kult smykke, og noen smashing sko. Du kan piffe opp et hvilket som helst antrekk med tøffe smykker, accessories og sko. Håret har også mye å si, oppsatt hår står bedre i stil sammen med en "plump" kjole enn ustelt hår, mener ihvertfall jeg. Du kan gjøre mye for å bli kveldens blikkfang, og det er faktisk ganske enkelt å få bra stil, du trenger bare noen små tips for å komme i gang. 

 De 3 beste tipsene jeg har å dele er: 

 1. Skaff deg en basic garderobe, enkle topper, kjoler og gensere med minst mulige detaljer. Det er også en start hvis man vil begynne i det småe med farger/mønster og paljetter. 

 2. Bruk tøffe smykker som står i stil med det antrekket du skal gå for, et statementsmykke er alltid en vinner. 

 3. 2 fargeregelen. Finn noe som matcher 2 ganger i samme antrekk, for eksempel en clutch/håndveske, hodeplagg, belter eller sko. Hvis du har en fargedetalj på kjolen du velger, prøv å finn tilbehør som matcher. For mye farger på et og samme antrekk er lite flaterende. 

Hemmeligheten er å se hvilke farge elementer/toner som går sammen. For eksempel, rødt (knall rød) og grønt (knall grønn) er en av de fargene som kan få et hvilket som helst antrekk til å se chabby ut. Hvis du velger et plagg som har en grønntone i seg, gå da ikke for rødt med mindre fargene går inn i hverandre. Lyse farger passer som regel bedre sammen, enn mørke farger. 

Jeg elsker denne røde knitted genseren. Passer perfekt nå som det er kaldt ute. Den røde genseren kan du fint kombinere med shortsen, på grunn av gulldetaljene. Vesken matcher også den røde fargen, og gir antrekket et tøffere image, enn en vanlig svart clutch. Gå for en mildere farge hvis du skal velge en vinrød eller burgunder rød genser. Knæsje og sterke farger opp mot hverandre er ikke like flaterende. 

Jeg digger den paljettshortsen, passer perfekt til skinnjakke, skjorten med sequin detalj og den grønne clutchen. Jeg elsker å eksprementere med farger, og jeg synes det er kult med litt vågale farger i et ellers så basic antrekk. Dette er simple triks for å bli en trendsetter. Skinnjakke er perfekt å kombinere med sequin trenden. For å toppe det hele bør man velge et par pumps sko, det er stilfullt og classy. Velg gjerne en tynnstrømpebukse nå som det er kaldt ute, gjerne i sort eller brun. 

I dette antrekket har jeg valgt litt mer safe farger. Paljettshortsen i brun kan være tøft å ha under den lyse gul og bruntonede skjorten. Valgte en mer basic clutch med tøffe gulldetaljer denne gangen, istedenfor en i vågale farger. Det kan være kult å kombinere antrekket med en sterk farge på neglene, gjerne burgunder lilla som den fra chanel på bilde. Kunne tenke meg å bruke alle disse 3 antrekkene egentlig :-) 

Håper mine tips hjalp deg litt i gang :-) 

 

Love?

 • 04.12.2012 - 20:28
04.12.2012

Hemmeligheten til et bra liv

(Dette innlegget er gammelt, men fikk lyst å poste det på nytt og skrive på noe mer)

Jeg har tenkt litt i det siste, hva er det som gjør mennesker så trist? Er det forbudt kjærlighet? Er det tragediene som rammer oss i livet? Er det ordene og meningene som vi blir fortalt, som sårer oss? Eller er det det vi frykter mest som lammer oss?

Jeg trur at hvis man skal få det bra med seg selv og andre, så må man tilgi og godta den man er. Man må gi tilgivelse for å få helbredelse. Man må tilgi seg selv for det man har gjort og angrer på, man må tilgi andre for det dem har gjort. Det ligger i oss selv, det er vi som bestemmer hvor vi skal dra, hvordan vi skal leve, og hvor vi skal ende opp. Ingen andre kan bestemme det for oss. Det vi tenker skaper vi mere av. Tenker man positivt om seg selv, så får man positivitet tilbake. Uannsett hva folk sier, hva folk mener om oss så er det vi som tar det innover oss, og når vi bryr oss om hva andre tenker og forteller, det er da det begynner å bety noe. Det er egentlig bare tomme ord, vi bestemmer selv om det skal bety noe når alt kommer til stykke. Jeg skjønner nå at hemmeligheten til et bra liv er å tro på seg selv og takle det som gjør oss vondt, på en måte vi vil skal gjøre ting bedre. 

Hvorfor ta innover alt det negative som folk sier? Hvorfor bry seg? Du må godta den du er, og når du ser realiteten i øya skjønner du at det har ingenting å si hva folk mener. Fordi så lenge du er fornøyd med deg selv, så kan ingen ødelegge selvbildet ditt. Denne metoden har jeg brukt, og det fungerer. Ved å tro på deg selv, og være glad i deg selv gjør ting så mye enklere for deg, og du vil finne veien til lykke.

Når du våkner om morgenen å ser deg i speilet, si positive ting til deg selv. (Det høres kanskje ironisk ut, men det fungerer). Fortell deg selv i speilet hva som er bra med deg og vær stolt over den du er. Smil med sjelen, smil med sinnet ditt og leveren. Bare smil masse!! Du vil kjenne at du får frysninger i kroppen og du vil kjenne at ting løsner. Selvom du er på ditt verste, bare smil og tenk på alt du vil gjøre fremover, og vit at du kan gjøre hva enn du vil. Ingenting kan stoppe drømmene dine, har du en drøm så følg den! 

Jeg vet at mange tenker at det er galt å si pene ting til seg selv. Men, hvorfor er det det? Jo, fordi janteloven er sånn og du har hørt av de rundt deg. Men tenk etter, er det virkelig så forferdelig å være glad i seg selv? Nei.Hvis du har trent hardt for å få drømmekroppen du har ønsket lenge, og føler deg i mål VÆR STOLT AV DET! 

Hvis du har gått ned i vekt, og jobbet hardt for det, VÆR STOLT AV DET! 

Hvis du har fått oppnådd noe i livet, som du elsker å gjøre og ønsker å satse på, VÆR STOLT AV DET! 

Hvis du har kjempet igjennom en sykdom, og er på bedringens vei, VÆR STOLT OVER DET! 

Hvis du har skrevet en historie som du føler du er fornøyd med, VÆR STOLT AV DET! 

Hvis du har fått en god karakter på en prøve du har øvd lenge til, VÆR STOLT AV DET! 

Hvis du føler at du har gjort en bra jobb med noe, skal du ikke være redd for å vise selvtilitt, si til folk at "JA! Jeg er faktisk stolt over meg selv". Hvorfor skal det være de negative ordene som er greit å si til seg selv, greit å ta innover seg? Nei, FUCK JANTELOVEN! JUST BE FUCKING PROUD OF YOURSELF! 

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits