Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 6

  London By Night - Christmas Spirit

  Hey fine dere. Håper dere har hatt en kjempe fin julaften, og kost dere de siste dagene. Jeg bestemte meg for å ta en liten pause fra bloggingen, så håper det var greit. Nå er jeg tilbake i bloggmodus, og tenkte å vise dere noen fine bilder av London i juletiden. Jeg fikk kjempe masse fint til jul, blant annet flybiletter til Oslo så jeg kan feire nyttårsaften med mine bestevenner. Flyet mitt går tidlig i morgen, så jeg har nettopp blitt ferdig med pakkingen nå gjenstår bare en lang dusj, dolle meg litt opp og fikse negler før jeg drar avgårde til flyplassen i morgen tidlig. Fikk også en ny iphone fra min kjære far, så detble jeg super glad for. Hvit iphone 4s, noe jeg har ønsket meg lenge! 

  I juledagene har jeg bare vært med familien og gjort hyggelige london aktiviteter. Vi har også vært på tivoliet som de har rigget opp på Picadilly Circus, og jeg tørte til slutt å ta parishjulet med de andre. Den første turen var helt jævlig, i og med at jeg har så inmarri høydeskrekk men de andre turene ble jeg vandt til det, også typisk når jeg gikk av ville jeg gjøre det på nytt! haha :-) Har tatt noen fine bilder fra tivoliet. 

  Åhh tenk at jeg får oppleve dette hver eneste dag, jeg elsker å bo i London! 

  Mamma og lillesøster, på vei opp med parishjulet 

  Her ser dere hvor høyt oppe vi var, ikke rart jeg nesten besvimte   London Eye 

  Avsluttet dagen ved å vise London Bridge... elsker å spasere her om kveldene.. 

  Love?


  #Mote #London #Christmas

  Legg igjen en kommentar
  1

  What to wear: Red & Classy

  Hey fine dere♥ 

  Nå er det endelig helg, og det er sikkert mange som har tenkt seg på fest eller byen. Det er ikke alltid vi jenter vet hva vi skal ikle oss når slike festligheter plutselig dukker opp, så har lyst til å tipse om et antrekk for i morgen kveld! Denne helgen er offisielt julehelgen, og da går det i mye rødt. Rødt kan være kjempefint i et antrekk, om du matcher det riktig. Jeg er ikke så veldig glad i knæsjrødt, det kan noen ganger blir for mye. Jeg vil vise hvordan du enkelt kan matche rødt og sort å skape et classy outfit. 

  Her har jeg valgt sort og rødt, fant dette på polyvore og falt pladask for denne kjolen ved første øyekast. Dette er noe jeg kunne tenke meg å bruke en kveld ute, og passer så godt til julen. Når du velger en mørk lebestift så synes jeg det er finest når du bruker dus øyeskygge, og unngår for tung makeup. La huden puste litt, og bruk heller et lyst pudder og noe rouge i kinnene. Falske vipper er også kult å bruke til fest, og gir en veldig kul partylook. Jeg har valgt gull på neglene og digger disse neglelakkene fra O.P.I, synes det ble veldig kult å kombinere med rødt. 

  Minner om "Ukens Blogg", du kan melde deg på her. En heldig blogg trekkes på søndag :) 

  Love?

   

  #mote #makeup #christmas #parteylook #whattowear

  Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

  Legg igjen en kommentar
  23

  Vil du bli ukens blogg?

  Nå er det lenge siden jeg har hatt ukens blogg, og nå som det snart er jul har jeg lyst til å glede noen lesere. Legg igjen bloggen din i kommentarfeltet, så skal jeg ta meg turen innom. Den bloggen som jeg synes fortjener å bli ukens blogg, vil få en vurdering av meg og egen plass i sidebaren på bloggen min 

  Vi blogges i morgen! 

  #ukensblogg #mote #godjul

  Legg igjen en kommentar
  7

  Nye innkjøp fra London

  Hei dere, kom inn døren for ikke lenge siden. Har tatt litt bilder av det jeg har kjøpt i dag. Her i London er det så billig for klær og sko, flere butikker der du kun betaler 5 pund for hver eneste ting de selger, dette da vesker, klær, sko osv. Jeg fant tidenes kuleste veske som jeg skal kjøpe i morgen. Tenk det kun 50 kr for en clutch?? Som i Norge ville kostet 150 kr. IM IN HEAVEN! 

  Perks of living in London. Anbefaler å stikke innom Camden Town City, Lewisham, og Oxford Street. Kanskje det kunne vært interessant å skrive en London guide til dere? Det beste med å kjøpe julegaver er alt du ender opp med selv etterpå, haha. Jeg kan inrømme at jeg er LITT flink til kjøpe julegaver til meg selv... noen som kjenner seg igjen? 

  Jeg har også ENDELIG funnet kjolen jeg skal ha på nyttårsaften, og det er så deilig å slippe å bekymre meg over hva jeg skal ha på meg på kvelden, nå kjenner jeg at jeg gleder meg masse!!   Denne SUNSHINE BLONDE serien er så absolutt å anbefale, jeg bruker både shampooen og balsamen. Desverre finner du bare denne i London, men er kjempebra! Nå er jeg også eier av BOY luen, haha. Neglelakken er så fin, ihvertfall fargen. 

  Kjøpte dette casuale skjerfet, matcher det meste av klær, og holder meg varm. Kjøpte 3 slike i sort, hvitt og brunt. 

  Kjolen er i gull i virkeligheten, kan vise dere bilder med kjolen på senere. 

  Love? 

  #mote #innkjøp #shopping #london

  Legg igjen en kommentar
  9

  Todays Outfit - Edgy Geopard Top

  Hei fine dere, våknet opp til superfint vær i dag! Åhh det er så deilig å se solen skinne igjen, har vært forferdelig dårlig vær de siste dagene. Snøen har ikke kommet enda, men er jo enda håp at det kommer litt snø på julaften. Nå har jeg tatt litt bilder ute på terassen til dere, lenge siden jeg har hatt outfit så nå skal jeg begynne med det igjen. Ønsker dere en fin torsdag videre, nå skal jeg ut døren på juleshopping med mamma og lillesøster. 

  My new watch.. 

  Jakken er fra Primark, og er min favoritt når det ikke blåser så mye ute. Elsker den! 

  Love?

  #mote #dagensoutfit #london #juleshopping

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits