• 30.12.2013 - 00:24
30.12.2013

London By Night - Christmas Spirit

Hey fine dere. Håper dere har hatt en kjempe fin julaften, og kost dere de siste dagene. Jeg bestemte meg for å ta en liten pause fra bloggingen, så håper det var greit. Nå er jeg tilbake i bloggmodus, og tenkte å vise dere noen fine bilder av London i juletiden. Jeg fikk kjempe masse fint til jul, blant annet flybiletter til Oslo så jeg kan feire nyttårsaften med mine bestevenner. Flyet mitt går tidlig i morgen, så jeg har nettopp blitt ferdig med pakkingen nå gjenstår bare en lang dusj, dolle meg litt opp og fikse negler før jeg drar avgårde til flyplassen i morgen tidlig. Fikk også en ny iphone fra min kjære far, så detble jeg super glad for. Hvit iphone 4s, noe jeg har ønsket meg lenge! 

I juledagene har jeg bare vært med familien og gjort hyggelige london aktiviteter. Vi har også vært på tivoliet som de har rigget opp på Picadilly Circus, og jeg tørte til slutt å ta parishjulet med de andre. Den første turen var helt jævlig, i og med at jeg har så inmarri høydeskrekk men de andre turene ble jeg vandt til det, også typisk når jeg gikk av ville jeg gjøre det på nytt! haha :-) Har tatt noen fine bilder fra tivoliet. 

Åhh tenk at jeg får oppleve dette hver eneste dag, jeg elsker å bo i London! 

Mamma og lillesøster, på vei opp med parishjulet 

Her ser dere hvor høyt oppe vi var, ikke rart jeg nesten besvimte 



London Eye 

Avsluttet dagen ved å vise London Bridge... elsker å spasere her om kveldene.. 

Love?


#Mote #London #Christmas

 • 21.12.2013 - 01:18
21.12.2013

What to wear: Red & Classy

Hey fine dere♥ 

Nå er det endelig helg, og det er sikkert mange som har tenkt seg på fest eller byen. Det er ikke alltid vi jenter vet hva vi skal ikle oss når slike festligheter plutselig dukker opp, så har lyst til å tipse om et antrekk for i morgen kveld! Denne helgen er offisielt julehelgen, og da går det i mye rødt. Rødt kan være kjempefint i et antrekk, om du matcher det riktig. Jeg er ikke så veldig glad i knæsjrødt, det kan noen ganger blir for mye. Jeg vil vise hvordan du enkelt kan matche rødt og sort å skape et classy outfit. 

Her har jeg valgt sort og rødt, fant dette på polyvore og falt pladask for denne kjolen ved første øyekast. Dette er noe jeg kunne tenke meg å bruke en kveld ute, og passer så godt til julen. Når du velger en mørk lebestift så synes jeg det er finest når du bruker dus øyeskygge, og unngår for tung makeup. La huden puste litt, og bruk heller et lyst pudder og noe rouge i kinnene. Falske vipper er også kult å bruke til fest, og gir en veldig kul partylook. Jeg har valgt gull på neglene og digger disse neglelakkene fra O.P.I, synes det ble veldig kult å kombinere med rødt. 

Minner om "Ukens Blogg", du kan melde deg på her. En heldig blogg trekkes på søndag :) 

Love?

 

#mote #makeup #christmas #parteylook #whattowear

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

 • 20.12.2013 - 01:48
20.12.2013

Vil du bli ukens blogg?

Nå er det lenge siden jeg har hatt ukens blogg, og nå som det snart er jul har jeg lyst til å glede noen lesere. Legg igjen bloggen din i kommentarfeltet, så skal jeg ta meg turen innom. Den bloggen som jeg synes fortjener å bli ukens blogg, vil få en vurdering av meg og egen plass i sidebaren på bloggen min 

Vi blogges i morgen! 

#ukensblogg #mote #godjul

 • 19.12.2013 - 21:43
19.12.2013

Nye innkjøp fra London

Hei dere, kom inn døren for ikke lenge siden. Har tatt litt bilder av det jeg har kjøpt i dag. Her i London er det så billig for klær og sko, flere butikker der du kun betaler 5 pund for hver eneste ting de selger, dette da vesker, klær, sko osv. Jeg fant tidenes kuleste veske som jeg skal kjøpe i morgen. Tenk det kun 50 kr for en clutch?? Som i Norge ville kostet 150 kr. IM IN HEAVEN! 

Perks of living in London. Anbefaler å stikke innom Camden Town City, Lewisham, og Oxford Street. Kanskje det kunne vært interessant å skrive en London guide til dere? Det beste med å kjøpe julegaver er alt du ender opp med selv etterpå, haha. Jeg kan inrømme at jeg er LITT flink til kjøpe julegaver til meg selv... noen som kjenner seg igjen? 

Jeg har også ENDELIG funnet kjolen jeg skal ha på nyttårsaften, og det er så deilig å slippe å bekymre meg over hva jeg skal ha på meg på kvelden, nå kjenner jeg at jeg gleder meg masse!! 



Denne SUNSHINE BLONDE serien er så absolutt å anbefale, jeg bruker både shampooen og balsamen. Desverre finner du bare denne i London, men er kjempebra! Nå er jeg også eier av BOY luen, haha. Neglelakken er så fin, ihvertfall fargen. 

Kjøpte dette casuale skjerfet, matcher det meste av klær, og holder meg varm. Kjøpte 3 slike i sort, hvitt og brunt. 





Kjolen er i gull i virkeligheten, kan vise dere bilder med kjolen på senere. 

Love? 

#mote #innkjøp #shopping #london

 • 19.12.2013 - 15:49
19.12.2013

Todays Outfit - Edgy Geopard Top

Hei fine dere, våknet opp til superfint vær i dag! Åhh det er så deilig å se solen skinne igjen, har vært forferdelig dårlig vær de siste dagene. Snøen har ikke kommet enda, men er jo enda håp at det kommer litt snø på julaften. Nå har jeg tatt litt bilder ute på terassen til dere, lenge siden jeg har hatt outfit så nå skal jeg begynne med det igjen. Ønsker dere en fin torsdag videre, nå skal jeg ut døren på juleshopping med mamma og lillesøster. 

My new watch.. 





Jakken er fra Primark, og er min favoritt når det ikke blåser så mye ute. Elsker den! 

Love?

#mote #dagensoutfit #london #juleshopping

 • 19.12.2013 - 04:32
19.12.2013

bloggen er blitt til....

KEINAPEL.NO!! 

Endelig har jeg fått eget domene, så hvis du synes det er tungvint å skrive blogg.no hver gang, kan du nå bare skrive http://keinapel.no, og vips så er du inne på bloggen! :-) Har også endret på designet, og begynner å bli veldig fornøyd nå, håper dere liker det! 

Love?

#mote #blogg #bloggdesign #keinapel.no

 

 

 • 18.12.2013 - 21:17
18.12.2013

Mine innkjøp fra shopping

God onsdagskveld, håper dere har det bra! :-) 

Jeg og lillesøsteren min kom akkurat inn døren, vi har vært å kjøpt julegaver til oss selv fra besteforeldrene våre. Det er alltid så hyggelig på juleshopping, begge ble kjempe fornøyde med gavene. Tenkte å vise dere hva jeg kjøpte til meg selv. Jeg har lenge ønsket meg sånn makeup mappe med forskjellige sminkekoster, og endelig fikk jeg kjøpt det. Har vært veldig dårlig til å ta vare på sminkekostene og de ble alltid så bustete og ufreshe, så det er godt med nytt! Kjøpte meg også DRY BLOW COLLECTION sett, der det også følger med varmeruller, noe jeg har tenkt til å teste ut. Alt dette kostet kun 40 pund, som er ca 400 norske kroner, superbillig spør du meg! Perks of living in London :)

  

 

Superfornøyd!! 

Du finner lignende hårføner fra ELLE her, til under 500 kr 

Du finner lignende makeup sett, i miniversjon her til kun 99 kr 

Love?

#adlinks #mote #styling #hårprodukter #makeup #julegave

 • 18.12.2013 - 15:52
18.12.2013

Motetips: Slik velger du sko til antrekket

Hei dere. Tenkte å tipse litt om forskjellige sko som er lurt, praktisk og ikke minst behagelig å bruke på julekvelden/nyttårsaften. Selvom kjolen din glitrer fra topp til tå, kan det noen ganske være praktisk smart og også velge noen sko som er behagelige å gå med, som du kan bytte til senere på kvelden. Vi alle kjenner til den brennende følelsen under føttene etter en lang kveld ute på byen, og selvom du bare skal holde deg innendørs i juleselskapet kommer det sakte men sikkert her også.

Hvis valget faller på paljettkjolen du har hengende i skapet, kan det være lurt å matche med et par sko som ikke er like "shimrende" i stilen. Du kan velge festsko i en ordinær farge, som for eksempel sølv,sort eller grått. Unngå å matche gull og sølv sammen, noe som kan bli litt mye i et antrekk. Velger du en kjole uten masse stæsj, kan du velge sko med paljetter eller nagler for eksempel. Smak og behag, selvfølgelig men synes det er "moteriktig" å velge sko eller en kjole som skiller seg ut av resten av antrekket, da retter du også fokus på skoene, kjolen eller tilbehøret.

Har plukket ut mine favoritter: 


Sleepless Gold HER (299 kr)           Sleepless Sequin HER (299 kr)         Sleepless Silver HER          NLY Shoes HER (399kr)

NLY Golden Shoes HER (399kr)       NLY Sequin Shoes HER (399 kr)      NLY Silver Shoes HER (399kr)       River Island HER (499 kr) 

NLY Forget Your Ex HER (399 kr)    Sugarfree Shoes Purple HER (549 kr)   Sugarfree Shoes Black HER      Sugarfree Shoes Blue HER (399 kr)

Callie NLY Shoes HER (399 kr)     NLY Prestige Shoes Black HER (349 kr)   NLY Sugarfree Heels HER (399 kr)    NLY Prestige Shoes White HER 

- Ta med deg ekstra par sko i vesken/bagen.

- Velg et par sko som er stabile å bruke på glatte veier, i snøen osv.

- Hvis du har et par sko med slitt  "bakdel", kan du få kjøpt sånne strips du kan sette på så er skoen god som ny.

- Sko med semsket skinn er veldig utsatt for å bli veldig fort slitt. Spray og puss skoen godt, så varer dem lengre.

- Hvis du ikke er av den typen som liker høyhelte sko kan du ty til noen ankelstøvletter.

Tips: Lurt å bruke noen gode såler til høyhelte sko og tykke såler til normale sko. Dette for å unngå å få "hard hud" under foten, noe du får spessielt av å gå høye platåsko. 

Håper dere finner noen av tipsene nyttige, og at dere finner de perfekte skoene for kvelden :) 

Love?

#mote #nelly.com #motetips #skotips #nyttårsaften

 • 18.12.2013 - 07:29
18.12.2013

Tjen raske penger på bloggen din

Jeg har lyst til å tipse dere om en super side for dere som har lyst til å begynne å tjene penger raskt og enkelt på bloggen deres. Det finnes flere måter å tjene penger på, via klikk, annonsebannere,sponsede ord eller rett og slett annonseinnlegg. Alt ettersom hvordan type innlegg og hva sags type annonse du ønsker å linke til/skrive om på bloggen. Jeg har tidligere skrevet om affiliate programmet tradedoubler, som er en av den mest brukte annonsekjøringen for blogg. Hvordan det fungerer kan du lese mer om her 

Men, det jeg skal skrive om nå er noe lignende. Bloggerfy er en veldig genial oppfinnelse fra sverige og ble startet i 2011. På bloggerfy får du oversikt hvor mye du tjener på bloggen, hvor mange sidevisninger du har og du kan selv bestemme når du vil tjene penger. Det varierer veldig hvor mye du kan tjene, fra 30-500 NOK alt ettersom hvordan sponset innlegg du velger å skrive om. Vanligvis skal disse innleggene være på fra 150-200 ord. Nå er det viktig å bruke riktige lenke fra bloggerfy når du skal skrive dette innlegget, og du kan bestemme selv hvor du vil lenken skal være. Dette finner du i trinn 1,2,3 når du skal "begynne" jobben. OBS: Her er det viktig å lese generelle regler og akseptere dem før du går videre. 

Når du har skrevet ferdig innlegget legger du inn blogglinken i bloggerfy sitt program, så får du pengene på "bloggerfy kontoen" noen dager/uker senere. Alt ettersom hvor lang ventetiden er. Du får pengene når bloggerfy har behandlet beløpet, og dette vil du se i oversikten på inntekter. Dette kan du ta ut, når beløpet har steget over 500 NOK. Du kan registrere deg her helt gratis å begynne inntjeningen allerede i dag! 



Spør gjerne hvis dere har noen spørsmål rundt dette, lykke til! 

#mote #annonser #blogg #tjenpenger #bloggerfy

 • 17.12.2013 - 22:43
17.12.2013

Tips til nyttårskjole: AX PARIS

Hei dere. Beklager for dårlig blogging, men nå er jeg tilbake. Har endelig fått egen pc, så nå blir det mye mote blogging fremover. Håper dere også liker designet mit :-)

Nå er det bare noen dager til selve julaften, føler det har gått utrolig fort. Her hjemme har vi pyntet juletreet og sendt avgårde de fleste pakker til familien. Jeg drar til Oslo om ikke veldig lenge, siden skal feire nyttårsaften med mine bestevenner. Nå er det jo bare 2 timer til dere kan få bestilt noe fra nelly.com, som dere kan få hjem i tide til julaften i følge count telleren på nettsiden deres. Men, det er absolutt ikke forseint å bestille noe til nyttårsaften, enten om det skal være nyttårsgave eller en fin kjole til deg selv. Tenkte om å tipse om fine, men billige nyttårskjoler.

Hvis du bestiller før 00.00 i kveld kan du også få 15% rabatt i kassen. Husk å skrive inn NELLYXMAS15 før du betaler, så trekkes rabatten.  

Ax Paris er et merke som kommer fra Frankrike. Jeg har blogget tidligere om dette merket, og hadde også en konkurranse på bloggen min der dere kunne vinne en kjole fra dem. Personlig synes jeg kjolene absolutt er verdt pengene, og de er heller ikke så veldig dyre. Kjolene har kvalitet og klasse, og passer perfekt hvis du vil ha en stilig kjole til kvelden men som ikke er så overdrevet. 

1. One Shoulder Gold her ( 399 kr) 2. Off Shoulder Lace Dress her (399 kr)  3. Lace Kickout Dress her (499 kr) 4. One Shoulder Dress Metallic her( 399 kr) 

Kan tipse dere om flere kjoler i morgen, kanskje noen finner en av disse kjolene perfekt for kvelden? 

Love?

#Mote #Nyttårskjoler #shopping #nelly.com (Adlinks)

 • 12.12.2013 - 23:11
12.12.2013

Konkurranse: Bli kåret til månedens beste outfit

Hei fine dere. 

Tenkte å begynne med noe jeg gjorde mye før, nemlig en outfit konkurranse. For å delta i konkurransen sender du 1-2 antrekksbilder til keinapelblogg@live.no 

Konkurransen lyder slik: 

Jeg plukker ut 6 bloggere og deres antreksbilder, legger ut en stemmeboks her på bloggen der alle kan stemme på sin favoritt! Er ikke det kult? 

Vinneren blir kåret hver måned, får en egen boks i sidebaren på bloggen min med link til egen blogg. Dette fikk stor respons forrige konkurranse, så nå fristet det veldig å starte igjen. Skriv gjerne en kommentar i komentarfeltet de som deltar! Dette skal bare være gøy, og er en konkurranse alle kan vinne på. Jeg har forresten noe stort på gang med bloggen, kommer jeg tilbake til senere. 

Lykke til! <3


(Alle de som går videre får bloggen sin linket)

Noen som er med?

#Konkurranse #outfits #mote

 • 12.12.2013 - 19:30
12.12.2013

Hårtips: Billig men bra hårprodukter

Nå som det er rundt julen, er det veldig mange som har lyst på rent og pent hår til forskjellige festligheter. Hvis du sliter med stikkende hårstrå rundt om i håret, og har gitt opp å prøve å få fint hår til kvelden, ikke har mer hårspray igjen og bestemt deg for å bruke lue på festen så trenger du ikke bekymre deg mer. 

Jeg fortalte tidligere at jeg har slitt sykt med hårtap, og kunne bare dra ut hårstrå etter hårstrå. Fant ingen shampoo eller balsam som fungerte for meg, og som gjorde underverker. Var innom mange frisørsalonger, og fikk den ene anbefalingen etter den andre, men som kostet over 1000 kr tilsammen! Men, så tok jeg meg en siste tur innom Vita, og der fikk jeg anbefaling på produkter fra Lee Stafford som ikke minst var billig, men som også skulle gjøre håret mitt sterkere og jeg ville bli kvitt problemet. 

Kan inrømme at jeg alltid er skeptisk til å teste ut billigprodukter på håret mitt, men disse produktene gjorde virkelig jobben. Håret mitt har ikke vært så sterkt og sunt på lenge! Tenkte i dette innlegget å snakke om Lee Stafford produktene. 

Lee Stafford, GOSH, Frizz-Ease, jeg bruker ikke extensions bortsett fra når jeg skal style eller krølle håret. 



Disse produktene reddet virkelig håret mitt! Koster over 200 kr til sammen. så, ikke dyrt i det hele tatt! Viktig at dere bruker både shampoen og balsamen, og ikke blander med andre merker. Hårkuren som følger med i samme merke skal vistnok også være veldig bra. Jeg så ikke resultat før det hadde gått noen dager, mn håret mitt sluttet å brekke og ble sterkere for hver hårvask. Tips: Skyll ut balsamen i lunkent vann, så slipper du slitasje. 

Terningkast: 

Prøvd disse?

 • 12.12.2013 - 05:33
12.12.2013

Ukens Must- Have: BH'n med det lille ekstra

Tenkte å tipse dere om noe som er veldig kult, og som kan både styles under kjole, topp og lignende. Jeg kjøpte min diamant bh i Danmark, butikken heter Creme Frache eller noe. Noe jeg synes er utrolig fint til festlige anledninger er nettopp denne, det gir det lille ekstra og piffer opp et hvert antrekk. Nå er det jo viktig å tenke på at det ikke skal være "push up" all the way, da det ser lite flaterende ut. Du finner slike inne på Nelly.com, og jeg mener absolutt at dette er must have i desember. 

Elsker denne, veldig fornøyd med kjøpet :) Du finner lignende her til kun 249 kr, Topp du kan bruke en slik bh under finner du her 

Love?

 • 02.12.2013 - 21:26
02.12.2013

Victoria Secret Konkurranse

Jeg har meldt meg på en konkurranse på denne bloggen, har utrolig lyst til å vinne. Det du kan vinne er en victoria secret pakke med bodylotion, bodyspray etc. Tanja har en kjempe fin blogg og skriver om alt fra klær til personlige ting, verdt å ta en tur innom :-) Du kan melde deg på konkurranse her 

Dette er hva du kan vinne, åhh!!! 

 • 02.12.2013 - 16:54
02.12.2013

Skjønnhet: Slik får du velykket hår til kvelden

Nå som vi er midt i partysesongen, der det er julebord, julefester, nyttårsfester rundt hjørnet er det mange som ønsker at håret skal se velstelt ut. Det er ikke så fint å komme på julebord med fett hår, slitte tupper eller tufser i bakhodet. Bruker du riktige produkter til håret ditt, og ikke minst grer håret hver dag vil bare det gjøre en forskjell. 

Det er viktig å ta vare på håret sitt, for mye bruk av produkter i håret kan gi slitasje, og det er ikke mange som vet det men bare du bruker riktig shampo til ditt hår og tar i bruk tipsene under kan du gi håret en forskjell. Selv kjendisene vet hemmeligheten til sunt hår, og det er ikke vidunderprodukter som gør susen. Stylingprodukter som hårfønere, rettetang og krølltang sliter mer på håret enn du trur. Varmt vann er heller ikke sunt, og det anbefales å vaske balsamen ut i håret med lunkent vann. Balsam skal heller ikke påføres hodebunn, det gir fettet hår. Hvis du sliter mye med fett hår anbefales ikke balsam, hvis nødvendig, gå for en nøytral balsam uten alkoholholdige produkter, eller balsam med mye parfyme. 

Produkter jeg anbefaler: 

- Lee Stafford, alle produktene gir håret ummidelbare resultater og koster heller ikke så altfor mye. Jeg anbefaler shampoo og balsam, jeg slet med mye hårtap en periode og disse produktene reddet rett og slett håret mitt. 

- RedKen hårkur, shampoo og balsam, perfekt hvis du vil gi håret fuktighet og bli kvitt slitte tupper

- Marrocan Oil, er en av bestselgerne hos alle frisørsalonger. Disse produktene gjør underverker! 



1. Bruk en ekstra næringsrik shampoo og en balsam som holder på fuktigheten. Hemmeligheten for å få et bra hårresultat er å holde håret mest mulig fuktig, i hvertfall under kalde værforhold.

2. Kur håret 1-2 ganger i uken, ikke mer. Kjøp en kur som er tilpasset håret ditt, hvis du er i tvil er det lurt å spørre noen eksperter, foreksempel en frisørsalong.

3. Hvis du er plaget med slitte hårtupper, er det lurt å bruke mindre shampoo, ihvertfall på de nederste tuppene.

4. Det er kjempelurt å vente til håret er tørt, før du tar på deg hodeplagg. Da unngår du friksjonskader.

5. Unngå alkoholholdige stylingprodukter. bruk heller mousse eller voks når du styler håret. Lurt å huske på før du skal rette håret foreksempel.

6. Bruk silikonbaserte hårprodukter som holder på fuktigheten, mellom hver vask.

7. Bruk varmebeskyttende stylingprodukter før du føner håret. Et tips for å slippe enda mer tørre hårtuster. Føn håret på en lavere temperatur enn ellers.

8. Ikke gre håret for ofte, en gjennomgang per dag burde holde. Isåfall gre håret med naturbust og ikke plastbust.

9. Håret blir mørkere og mattere om vinteren på grunn av mindre sol. Frisk opp håret med en ny farge!

10. Spis næringsrik mat med betakaroten, vitamin B, C og Omega 3, selenium og sink. Både bra for kroppen og håret. Oliven er også et smart skjønnhetstips, spis masse og du får fint hår. Dette tipset ble brukt mye blant greske gudinner.

11. Kom deg ut i naturen, det øker blodsirkulasjonen til hodebunnen, og stimulerer til sunn hårvekst.

Love?

#Mote #hår #skjønnhet 

 • 02.12.2013 - 14:07
02.12.2013

Julegavetips: Til venninnen for under 500 kr

Hey fine dere:)

Våknet tidlig av meg selv i dag, det hadde jeg aldri trudd og til og med på en mandag. Jobbsøken går som bare det, og nå sitter jeg å skal søke på enda flere jobber. Fikk svar fra Primark, men de hadde desverre for min del funnet sine nye ansatte, så det var kjipt å lese. Men, da er det bare å søke videre! Jobb før januar skal jeg ihvertfall klare å skaffe meg, regningene betaler jo ikke seg selv. 

Det begynner også å bli veldig koselig i leiligheten min, nå har jeg blitt kvitt det "stygge" skapet, som ødela hele interiørfølelsen, og nå gjenstår bare å få kjøpt inn nye gardiner og bli kvitt de røde. Jeg vet det er jul og sånn, men røde gardiner er uannsett ikke fint. (Min mening). Anyways, våknet opp til noe hyggelig, jeg vant nemlig 1. Kalenderluke på denne bloggen, nemlig en blogganbefaling!

Tenkte å tipse dere om julegaver til veninner, Jeg synes det er koselig å gi et bilde av deg og veninnen din, gavekort på favorittbutikken hennes eller rett og slett et koselig brev. Du behøver ikke nødvendigvis å bruke så mye penger, eller stresse rundt i alle butikkene for å finne den perfekte julegave. Nå er det jo nemlig sånn at de fleste av oss foretrekker å handle gavene fra nettbutikker, fremfor å traske rundt i kulda på gaveleting. Jeg tittet litt rundt på nelly.com, og fant mye fint i gaveguiden deres som heller ikke er så dyrt og plukket ut de beste gavene spessielt for veninnen. 

 

1. Neglesett (HER) 2.Pemplum Top (HER) 3.Lipgloss Collection (HER) 4.Studded Bra (HER) 5.High Heels (HER) 6.Manikyr Sett (HER

Dette er en liste over hva spessielt veninner ønsker seg som oftest: 

- Neglelakker, manikyrsett/pedikyr, negl og hånd kremer 

- Smykker, armbånd, øredobber

- Høyhelte sko, klær, undertøy

- Parfyme artikler, hårprodukter 

Love?

#julegavetips #shopping  (Annonselenker)

 • 01.12.2013 - 15:54
01.12.2013

1 frst december - Inspiration

Gød første desember :) 

Det var deilig å våkne opp til sol i dag, selvom det varte veldig kort. Neste gang blir det kanskje snø? Ihvertfall kjenner veldig på julestemningen allerede, her spilles det julesanger i leiligheten, og har pyntet opp med julelys i vundene. Nå mangler bare et lite juletre ved inngangen :) Nå er det kun 23 dager til julaften, tenk det? Dette året har gått fort! Snart drar jeg til Oslo for å feire nyttårsaften med mine kjære bestevenner i Oslo. Det gleder jeg meg veldig til! Først skal det feires jul her i London sammen med mamma, pappa og lillesøster. Det trur jeg nok blir riktig hyggelig, og ikke minst juleshoppingen før. 

Engelskmenn og amerikanere pynter juletreet 1 desember, noe jeg fant ut når jeg skulle på butikken. I hvert eneste hus var det ferdigpyntet juletrær stående å skinne ut vinduene, det var så fint. I norge er det jo anderledes, der pynter man juletreet lille julaften. Ihvertfall det jeg og min familie gjør hvert år :) Tenkte å inspirere litt med fine desemberbilder: 


Åhh så deilig inspirasjon:) hehe 

Love?

 • 01.12.2013 - 14:19
01.12.2013

SHOPPINGTIPS: SLIK SPARER DU PENGER PÅ NETTSHOPPING

Er du den som alltid klikker hjem nyheter, handler på salg og følger med på hva som kommer i shoppen til diverse nettbutikker? 

Da skal jeg tipse deg om 2 suverene måter å faktisk spare penger på, få igjen fra innkjøpet og ikke minst slippe å betale frakten. 

KupongKode.com

- Denne siden er supergenial. Det er ikke mange som vet at de faktisk kan slippe å betale de resisterende 50 kr som står i kassen. Du kan faktisk få en rabattkode, der du får opptil 50 % - 70% rabatt hos de fleste nettbutikker. Noen ganger får du fri frakt også, etter en viss sum. Du sparer mye penger på å bli medlem, og det koster deg ingenting. Noen ganger får du også en gave med på kjøpet. Det kommer nye rabatter hele tiden, og du kan søke etter forskjellig nettbutikker. Du finner rabattkoder hos kjente butiker som Ellos,Makeupmekka, Blivakker, Nelly.com og ikke minst HM. Blivakker.no pleier å gi ut gratis prøvepakker og gaver til de som kjøper via kupongkoder, noe jeg synes er kjempe gøy! 

Kickback.no

Aldri før skulle det være mer enklere og gøyere å shoppe! Nå kan du få igjen prosenter av det du betaler i kassen. Du får tilgang til en rekke nettbutikker, og klikker du deg gjennom linken på nettsiden deres kommer du innpå den shoppen du skal kjøpe fra. Noen har høyere prosenter enn andre, men du kan fint få igjen alt fra 100 kr - 1000 kr. Alt ettersom hvor aktiv du kjøper fra en butikk. Kjøper du mye fra nelly.com for eksempel kan du fint få tilbake noen hundrelapper. Dette er en veldig bra måte å tjene på å shoppe, og det er helt gratis å bli medlem her også. Hadde jeg vist dette før jeg kjøpte klær på nett hadde jeg nok fått igjen en del penger på kjøpet. Du har også mulighet til å få rabatt på diverse kjøp, om du da reiser til utlandet for eksempel, booker hotel og fly kan du også få en mindre sum å betale. Utbetalingen vil komme på konto en gang i mnd, og du vil tjene på shoppingen. 

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits