Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 8

  Nyttårsaften i London City

  Good Morning Beauties! 

  Håper dere hadde en super fin julefeiring og har kost dere gløgg ihjel med julefilm, god mat og skjokolade. Det har ihvertfall jeg, og det har vært noen veldig koselige dager med familie! Nå holder jeg på å pakke ned det jeg trenger til noen dager på hotell i byen. Min kjære besteveninne Lise kommer helt fra Tromsø i dag, så gleder meg veldig masse til å se henne i kveld! Det er så hyggelig at vi skal feire nyttårsaften sammen i London, det kommer til å bli tidenes feiring! Det kommer også noen venner av meg fra Tyskland som vi skal feire med, så det ser jeg virkelig frem til! Jeg er virkelig klar for #2015

  Jeg synes hotellet ser veldig koselig ut! 

  Hotelrommet

  Lobbyen   Fellesrom

  Det er kun 25 minutter fra Liverpool street, noe som er det mest sentrale i London. Gleder meg masse til å tilbringe dagene her med Lise:) Jeg tar også med pcen, så jeg får blogget om oppholdet og ikke minst de neste dagene! 


  Love?

  #Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Jul #Desember #Hverdag

  Legg igjen en kommentar
  4

  Merry Christmas to all

  Hey vakringer! 

  Vil bare titte innom for å ønske dere alle sammen en riktig god jul! Nå er julematen snart ferdig, og jeg skal ned for å dekke på bordet og gjøre i stand til servering. Det ligger fullpakket med julegaver under juletreet, og jeg kjenner jeg gleder meg ekstra mye nå til kvelden! 

  Fikk ikke tatt noen ordentlig antreks bilder, fordi mitt kjære Niko bestemte seg for å ikke samarbeide. Da blir det mobilbilder istedet! 

  God jul fra meg og lille prinsen! 

  Legg igjen en kommentar
  3

  70% salg på Nelly - God Jul

  God tirsdags morgen, og god jul! 

  Nå er det bare noen timer igjen til selveste julekvelden, og jeg kan tenke meg at det er mange som har kommet godt i gang med forberedelser, samt funnet antrekk for kvelden? Jeg selv skal lysne håret mitt så jeg får perfekt hår til i kveld! Det er rart å tenke på at vi nordmenn åpner julegavene på samme dag som vi feirer jul, mens her i England gjør dem ikke det før morgenen etter. Blir like fascinert hver gang, og de greiene de selger overalt "Gift Crackers" eller hva de kalles, vi har faktisk gått til innkjøp av de bare for å teste dem ut. Når du sprenger en kommer det små leker ut og morsomme vitser. Typisk britisk! Dette blir min andre jul her i England, men det er viktig å holde på den tradisjonelle julefeiringen så det å feire det på britisk vis vil nok ikke skje denne gangen. 

  Når det sagt så er det nå kun 2 dager igjen av fristen til å bestille fra Nelly før nyttårsaften. Så da tenkte jeg å dele av de favorittene som er igjen på Nelly! De kjører også supersalg i dag, hele 70% rabatt på en rekke varer. Det kaller jeg shoppinglede! Selve hovedsalget finner du her (Adlink)  Lace Dress/HER Boots/HER Low Boots/HER TeddyJacket/HER Trenchcoat/HER Hoodie/HER BedHead/HER

  Jeg poster kveldens antrekk senere i dag, ønsker dere en fin julemorgen!


  Love?

  #Adlinks #Mote #Skjønnhet #Shopping #Inspirasjon #Jul #Hverdag

  Legg igjen en kommentar
  8

  You know you love me, xoxo Gossip Girl

  Hey Lovelys!

  Jeg har blitt helt hekta på GossipGirl igjen, elsker den serien utrolig mye og det er nå tredje gangen jeg ser den om igjen. Får ikke nok av gjengen på upper east side, og jeg forguder Chuck og Blair. Disse 3 tingene beskriver dagen min i dag, ligge under dynen, spise truffle kaker og drikke varm kakao fra Victoria Secret koppen min. Blir ikke en bedre mandag det! Nå er det kun 2 dager igjen til jul, og juletreet er allerede pyntet og det ligger fullpakket med presanger for hele familien. Det er alltid så hyggelig å feire jul med alle sammen. Gleder meg til Mamma åpner min gave! 

  Jeg elsker disse Mini Rum Truffle Kakene, only in England!


  Ser du på Gossip Girl?

  #Mote #Blogg #Inspirasjon #Jul

  Legg igjen en kommentar
  5

  How to: Style den lille sorte

  God søndagskveld! 

  Kom hjem for ikke lenge siden, det var søndagsåpent til 16.00 i dag så da fikk jeg handlet de resterende julegavene. Fikk også handlet inn litt snacks, skjokoladekuler med kokkosmasse, mm. 

  Anyways, nå som det kun er noen få dager igjen til julaften tenkte jeg å komme med tips om hvordan du enkelt kan style den lille sorte. Noe som mange gjør er å matche den sorte kjolen med tibehør og sko i samme nyanse. Det blir veldig kjedelig og litt dødt med kun en farge. Jeg synes det er så mye bedre å spice opp den lille sorte med noen sterke farger som rosa, rødt eller lilla. Du får en litt mer festfølelse, og kan også matche antrekket med noe tilbehør i paljetter for eksempel. Samt pynte neglene i en shimrende farge i enten sølv eller gulv. Vær mer vågal i fargevalget! Jeg har plukket ut noen godbiter fra Nelly, how to style the black dress!  Kjole/HER Sko/HER BH/HER Neglelakk/HER Konvoluttveske/HER  Falskvipper/HER 


   Love?

  #Adlinks #Mote #Blogg #Jul #Hverdag #Inspirasjon #Søndag #Helg

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits