• 27.12.2014 - 12:07
27.12.2014

Nyttårsaften i London City

Good Morning Beauties! 

Håper dere hadde en super fin julefeiring og har kost dere gløgg ihjel med julefilm, god mat og skjokolade. Det har ihvertfall jeg, og det har vært noen veldig koselige dager med familie! Nå holder jeg på å pakke ned det jeg trenger til noen dager på hotell i byen. Min kjære besteveninne Lise kommer helt fra Tromsø i dag, så gleder meg veldig masse til å se henne i kveld! Det er så hyggelig at vi skal feire nyttårsaften sammen i London, det kommer til å bli tidenes feiring! Det kommer også noen venner av meg fra Tyskland som vi skal feire med, så det ser jeg virkelig frem til! Jeg er virkelig klar for #2015

Jeg synes hotellet ser veldig koselig ut! 

Hotelrommet

Lobbyen Fellesrom

Det er kun 25 minutter fra Liverpool street, noe som er det mest sentrale i London. Gleder meg masse til å tilbringe dagene her med Lise:) Jeg tar også med pcen, så jeg får blogget om oppholdet og ikke minst de neste dagene! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Jul #Desember #Hverdag

 • 24.12.2014 - 19:01
24.12.2014

Merry Christmas to all

Hey vakringer! 

Vil bare titte innom for å ønske dere alle sammen en riktig god jul! Nå er julematen snart ferdig, og jeg skal ned for å dekke på bordet og gjøre i stand til servering. Det ligger fullpakket med julegaver under juletreet, og jeg kjenner jeg gleder meg ekstra mye nå til kvelden! 

Fikk ikke tatt noen ordentlig antreks bilder, fordi mitt kjære Niko bestemte seg for å ikke samarbeide. Da blir det mobilbilder istedet! 

God jul fra meg og lille prinsen! 

 • 24.12.2014 - 09:00
24.12.2014

70% salg på Nelly - God Jul

God tirsdags morgen, og god jul! 

Nå er det bare noen timer igjen til selveste julekvelden, og jeg kan tenke meg at det er mange som har kommet godt i gang med forberedelser, samt funnet antrekk for kvelden? Jeg selv skal lysne håret mitt så jeg får perfekt hår til i kveld! Det er rart å tenke på at vi nordmenn åpner julegavene på samme dag som vi feirer jul, mens her i England gjør dem ikke det før morgenen etter. Blir like fascinert hver gang, og de greiene de selger overalt "Gift Crackers" eller hva de kalles, vi har faktisk gått til innkjøp av de bare for å teste dem ut. Når du sprenger en kommer det små leker ut og morsomme vitser. Typisk britisk! Dette blir min andre jul her i England, men det er viktig å holde på den tradisjonelle julefeiringen så det å feire det på britisk vis vil nok ikke skje denne gangen. 

Når det sagt så er det nå kun 2 dager igjen av fristen til å bestille fra Nelly før nyttårsaften. Så da tenkte jeg å dele av de favorittene som er igjen på Nelly! De kjører også supersalg i dag, hele 70% rabatt på en rekke varer. Det kaller jeg shoppinglede! Selve hovedsalget finner du her (Adlink)Lace Dress/HER Boots/HER Low Boots/HER TeddyJacket/HER Trenchcoat/HER Hoodie/HER BedHead/HER

Jeg poster kveldens antrekk senere i dag, ønsker dere en fin julemorgen!


Love?

#Adlinks #Mote #Skjønnhet #Shopping #Inspirasjon #Jul #Hverdag

 • 22.12.2014 - 17:36
22.12.2014

You know you love me, xoxo Gossip Girl

Hey Lovelys!

Jeg har blitt helt hekta på GossipGirl igjen, elsker den serien utrolig mye og det er nå tredje gangen jeg ser den om igjen. Får ikke nok av gjengen på upper east side, og jeg forguder Chuck og Blair. Disse 3 tingene beskriver dagen min i dag, ligge under dynen, spise truffle kaker og drikke varm kakao fra Victoria Secret koppen min. Blir ikke en bedre mandag det! Nå er det kun 2 dager igjen til jul, og juletreet er allerede pyntet og det ligger fullpakket med presanger for hele familien. Det er alltid så hyggelig å feire jul med alle sammen. Gleder meg til Mamma åpner min gave! 

Jeg elsker disse Mini Rum Truffle Kakene, only in England!


Ser du på Gossip Girl?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Jul

 • 21.12.2014 - 23:27
21.12.2014

How to: Style den lille sorte

God søndagskveld! 

Kom hjem for ikke lenge siden, det var søndagsåpent til 16.00 i dag så da fikk jeg handlet de resterende julegavene. Fikk også handlet inn litt snacks, skjokoladekuler med kokkosmasse, mm. 

Anyways, nå som det kun er noen få dager igjen til julaften tenkte jeg å komme med tips om hvordan du enkelt kan style den lille sorte. Noe som mange gjør er å matche den sorte kjolen med tibehør og sko i samme nyanse. Det blir veldig kjedelig og litt dødt med kun en farge. Jeg synes det er så mye bedre å spice opp den lille sorte med noen sterke farger som rosa, rødt eller lilla. Du får en litt mer festfølelse, og kan også matche antrekket med noe tilbehør i paljetter for eksempel. Samt pynte neglene i en shimrende farge i enten sølv eller gulv. Vær mer vågal i fargevalget! Jeg har plukket ut noen godbiter fra Nelly, how to style the black dress!Kjole/HER Sko/HER BH/HER Neglelakk/HER Konvoluttveske/HER  Falskvipper/HER 


 Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Jul #Hverdag #Inspirasjon #Søndag #Helg

 • 21.12.2014 - 15:55
21.12.2014

Dagens Outfit - Black & Burgunder

Hi Beauties! 

Noen som er godt i gang med juleferingen? Her i huset er det full juleverksted, pepperkakebaking og julemusikk. Nå er det kun 3 dager til jul! Woow tiden har gått superfort! 

Det er også bare noen få dager igjen til jeg reiser til byen og flytter inn på hotell i sentrum for 10 dager med min kjære besteveninne. Det kommer til å bli tidenes nyttårsfeiring! Min første nyttårsaften i London:) 

Today I'm wearing

Elsker de nye støvlettene mine fra PrimarkKlokke/River Island Boots/Primark Coat/Primark Tights/BikBok Top/Zara Cardigan/Select Smykke/Primark

Det ble antreksbilder uten ansiktet mitt denne gangen, er litt stresset så rakk ikke å fikse meg. Nå må jeg ut døren, fortsatt noen resterende julegaver igjen! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Inspirasjon #Jul 

 • 19.12.2014 - 23:38
19.12.2014

Dagens innkjøp + kjoledilemma

Hey vakringer! 

Håper dere har en fin fredagskveld, nå er det bare noen få dager igjen til julaften. Noen som gleder seg like mye som meg? Jeg har handlet litt julegaver i dag, samt noen ting til meg selv. Det er så mye salg overralt, så da er det klart man ender opp med noe til seg selv til slutt! Jeg har laget julegaven til mamma og brukte litt over 1 time på den så jeg håper hun blir fornøyd! Det er alltid så moro å lage noe, og det er ekstra kos å kunne gi ting i gave som man har brukt tid og energi på! Kan desverre ikke avsløre hva gaven er, siden moren min leser bloggen min, hehe. Men, det er ihvertfall noe som smaker godt, hint hint!

Jeg prøvde også å finne nyttårskjole i dag, og kom over en veldig stilig kjole men usikker på om jeg bør kjøpe den! 

Burde jeg kjøpe?

 

Dette er ihvertfall det jeg fikk med meg hjem i dag fra shoppingen + gaven til Mamma!

Varm og god cardigan og nytt solpudder. Dette pudderet fra Hennes & Mauritz er det beste som finnes etter min mening! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Jul #Helg #Fredag

 • 18.12.2014 - 21:49
18.12.2014

Favoritt produkter for Desember

Hallo Beauties! 

Takk for gratulasjonene for min nye følgesvenn, er virkelig herlig å ha en liten tass løpende rundt i huset om dagen. Han er også veldig morsom, og lager sånne søte lyder når han sover. Prince har vokst mye på bare 2 dager, og jeg gruer meg til den dagen han ikke er valp lenger. Så får bare nyte tiden godt! Jeg tok han med ut på sin første luftetur i dag og det likte han veldig godt. Han stortrivdes ute og det var godt å komme inn etter litt mosjon for oss begge. 

Oppi alt julestresset har jeg klart å fiske frem mine 2 favoritt produkter for julesesongen, for både fest og hverdag. 1. AHAVA Mineral Håndkrem perfekt for tørr og sensitiv hud, brukes godt nå som det er så kaldt ute! 

2. SUNKISSED selvbrunings mousse, påføres hele kroppen. Denne bruker jeg nesten hver dag, vaskes av etter 3 vask. Perfekt for denne festsesongen! Kjøpt på Primark:) 

Ønsker dere en fortsatt fin torsdagskveld! 


Hatt en fin uke sålangt?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Torsdag #Shopping #Jul

 • 16.12.2014 - 16:08
16.12.2014

Jeg har blitt Mamma

Hey dere! 

Håper dere har hatt en fin start på uken? :) Som en juleoverraskelse fra Mamma og Pappa hentet jeg en liten Prins i går kveld! Det var kjærlighet ved første blikk og han var super gira når han kom i armene mine. Han er bare 7 uker og er en blanding av Puddel og Cocker, rasen Cockapo. Han skal hete Prins! Kunne virkelig ikke bedt om en bedre julegave! 

På bare noen timer har jeg allerde lært han hvor han skal gå på do, og han lærer utrolig fort! Han er en veldig utolmådig tass og følger etter meg ovveralt i huset, veldig morsom og søt! Dette er min første hund, og jeg gleder meg til årene fremover. Jeg har lest alle de engelske reglene, satt meg inn i valpetrening og han har allerede begynt å lytte til navnet sitt "Prince". Denne lillingen har virkelig snudd om på livet mitt og det er virkelig noe jeg trengte. Noe som kan få meg opp tidlig om dagen, vekke meg om morgenen og gi meg et smill i hverdagen! Han trenger meg og jeg trenger han, veldig takknemlig for denne fine gaven! :) Pyntet seg til jul, hehe

Dere kan følge meg på instagram @celiachalice hvis dere vil se mer om han! 

Jeg er på bloggurat


Er han ikke søt?

#Hverdag #Husdyr #HusogHjem #Inspirasjon #Mote #Blogg

 • 14.12.2014 - 22:30
14.12.2014

Throwback to November Outfit

God søndagkveld! Håper alt står bra til? I dag ble det en bloggfri dag på meg, men jeg tenker likevel å slenge inn et like tilbakeblikk på et gammelt antrekk jeg fant fra en november dag i 2011. (Link)

Det er alltid like kjipt å finne bilder av klær du verken finner eller har lengre. Bootsene var min gamle veninne sine, som jeg lånte! Jeg tok så mange bra antreksbilder før, hva skjedde? Haha 

Neida, men er nok fordi speilrefleksen jeg brukte da ikke er like bra lengre. Nå er det supertregt ,så derfor bruker jeg kamera fra Nikon inntil videre.  

For et sjeldent syn, snø? Det har jeg ikke sett på lenge! Holder likevel en finger på at snøen kommer hit til England også! 

Vi blogges i morgen! <3


Love?

#Mote #Blogg #Hverdag #Inspirasjon 

 • 14.12.2014 - 00:39
14.12.2014

Å du vakre glitrende juletre

God Lørdagskveld kjære lesere! Håper dere har hatt en super helg, og ikke minst uke! Juletreet er pyntet og klart for julen, og jeg kjenner jeg gleder meg masse til selve julekvelden! Gleder meg til å spise god engelsk julemat, se på engelske julefilmer og høre på engelsk julemusikk. Jeg vet ikke hvordan juleferingen blir i år, om vi skal feire det på engelsk vis eller tradisjonelt. Noe som jeg synes er rart er at her i England åpner de julegaver den 25 desember, mens i Norge den 24. England stopper aldri å overraske meg! Men, jeg synes det er spennende å prøve noe nytt :)

Beautiful christmastreeØnsker dere en fortsatt fin kveld! 

 • 13.12.2014 - 23:40
13.12.2014

Bygg drømmehjemmet selv

Reklame

Jeg tenkte å tipse om en nettside som har alt innenfor husets fire vegger, enten det er innredning, maling, tapetisering, renovering eller bygging så kan du fint gjøre alt dette selv! Bygg din drømme bolig, og velg ut det som passer for deg! På bygghjemme.no finner du alt til enhver smak, og du har også mulighet til å spare noen kroner. 

Bygghjemme ble lansert i 2012 og har fått stor suksess på markedet. Målet er å bli Norges Største Byggevarehus. Dette er en super nettbutikk for de som ønsker å bestemme resultatet fra start til slutt! Jeg er godt i gang selv med å renovere, male og tapetisere vegger på soverommet, jeg skal også bygge walk-in closet i begynnelsen av det nye året. Hvis du er litt handy som meg og liker å gjøre ting selv er dette en super plass å starte. 

Besøk bygghjemme.no sin nettside for inspirasjon(Bilde lånt fra nettsiden)

Dersom du tenker å oppgradere soveromet og trenger litt inspirasjon er det verdt å ta en titt innom siden, de har suverene garderobeløsninger for deg som har lyst til å spare penger. De har nå 40% avslag på alt innenfor soverommet. Ønsker dere lykke til med bygging av drømmehjemmet! 


Hvordan ser ditt drømmehjem ut?

#Interiør #HusogHjem #Shopping #Mote #Inspirasjon

 • 13.12.2014 - 22:00
13.12.2014

Julegavetips for henne - Royaldesign.no

Hyggelig å se at det var mange som likte julegavetipset jeg skrev om her. så jeg tenkte å tipse om hva du kan gi til henne denne gangen. Jeg synes interiør alltid er fine gaver å gi til jul. Du finner også mye fint til soverom, baderom eller stuen som også er fine gaver. Jeg har plukket ut rimelige og praktiske ting fra royaldesign.no 

Dersom det er gave til kjæresten, storesøster, mor, eller tante er dette typiske gaver som er perfekt å gi til jul. 

1. Lysestake 2 pakk, til redusert pris her, perfekt hvis hun er glad i å tenne lys 

2. Pynteputetrekk finner du her, 1 og 2 perfekt for den interiørglade 

3. Kakefat finner du her, perfekt for den bakeglade. Du kan bake noen muffins eller skjokoladekake og pakke det inn for eksempel 

4. Deilig og mykt pledd finner du her, dette er en praktisk og varm gave 

5. Porselen figur finner du her, kjempe fin detalj til hjemmet 

6. Skål finner du her, fin og praktisk og perfekt til favorittgodteriet 

7. Bilde finner du her, fin gave til stuen, soverom eller kontoret


Love?

#Interiør #Jul #Inspirasjon #Mote #Shopping #Helg

 • 13.12.2014 - 00:08
13.12.2014

It's beginning to look like Christmas

Nå er det kun 12 dager igjen til julaften og jeg kan tenke meg at det er mange som gleder seg? Jeg gleder meg masse, julemat, julemusikk, kvalitetstid med familien og ikke minst gaver! Jeg kan fint innrømme at julen er min favoritt høytid, det er vel det koseligste som finnes. Det å sitte godt plantet i sofaen foran julefilm, favoritt godteriet og en kopp med varm kakao er vel det jeg forbinder med denne høytiden. Det å kunne titte ut av vinduet en kald vinterdag og se snøen dale ute mens du hører gnist fra peisen. Ahh, julefølelse!

Sitter å koser meg med litt jule inspirasjon, og har lyst til å dele med dere :-)

Ønsker dere en fin fredagskveld! 


Hva forbinder du med jul?

#Mote #Blogg #Hverdag #Jul #Inspirasjon

 • 12.12.2014 - 10:00
12.12.2014

Supersalg på Nelly, 70% avslag

Good Morning Beuties! 

Tenkte å starte opp denne fredagen med et supert tilbud!

Har du fått tilgang til VIP Nelly supersalg? Salget varer til Mandag 15 februar kl 10.00 så da er det bare å shoppe i vei og husk å vær rask! Enten du skal handle siste rest av julegavene eller sponse noe til deg selv får du mer for pengene! Dette er også perfekt dersom du enda ikke har funnet verken kjole til julaften eller nyttårsaften! :-) 

Du bruker VIP KODE: HIGHLIGHTS70 for å få tilgang til hele salget!


1. HER // 2. HER // 3. HER4. HER // 5. HER // 6. HER 7. HER // 8. HER // 9. HER10. HER // 11. HER // 12.HER  (Adlinks)

Håper dere finner noe dere liker! :)


Love?

#Mote #Blogg #Shopping #Inspirasjon #Jul #Fredag

 • 12.12.2014 - 00:46
12.12.2014

Dagens innkjøp - 2hand shop

God torsdagskveld kjære lesere! 

Jeg så akkurat "Faulth In Our Stars" og det har ikke gått et minutt uten at jeg har følt på tårene og livene til kreftsyke Augustus og Hazel Grace, jeg er rett og slett forelsket i dem som par. For en nydelig film, og ikke minst trist! Dette er en film jeg anbefaler alle å se! 

Anyways, jeg var på juleshopping i dag og kom over en skatt på en second hand butikk. Det er ikke noen hemmelighet at jeg elsker å titte i brukt butikker, du finner alltid så mye kult! Jeg har funnet julegaver til de fleste i familien, unntatt foreldrene mine så det er det eneste som mangler på listen! 

Jeg elsker maxxi kjolen jeg fant, den er veldig classy og perfekt som juleantrekket. Noe som har forandret seg mye siden jeg flyttet til England er helt klart klestilen min, jeg har sluttet å bruke kjoler med utrigning, jeg har investert i en del classy kjoler i det siste og har fått mange komplimenter på at det passer kroppsfasongen min bedre. Denne kommer jeg til å bruke på julaften! Betalte kun 50 pund, altså 50-60 norske kroner. 

Jeg tenker oppsatt hår, som Audrey på bilde og rød lebestift. Kan vise antrekket hvis dere ønsker? 

Ønsker dere en fin kveld videre! 

xx Celia


Love?

#Blogg #Mote #Shopping #Inspirasjon #Jul 

 • 11.12.2014 - 10:06
11.12.2014

Vinn din ønskeliste hos Nelly.no

God morgen vakringer! 

Jeg sto opp for ikke lenge siden og tenker straks å starte dagen med en gåtur til parken. Det er jo så fint vær! I går kveld kom jeg over en konkurranse på nelly.com, der du kan vinne hele ønskelisten din. Du kan velge og vrake av plagg, og dersom du er den heldige vinneren så vinner du alt du har plukket ut! Tenk hvor gøy det hadde vært? Jeg hadde vært i ekstase og gledeshyl om det hadde blitt meg! Jeg har også valgt å dele med besteveninnen min hvis jeg vinner, siden hun betyr så mye for meg og ikke feirer jul! Fingers crossed! :-) Du finner hele ønskelisten min her 

HUSK: Vinneren kåres 15 desember så vær rask dersom du ønsker å gjøre det samme, Lykke til! 

Trykk på bildene for å shoppe #Adlinks 

Dette er bare noe av det jeg ønsker meg!


Har du laget ønskeliste?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Advent #Jul #Hverdag

 • 11.12.2014 - 00:08
11.12.2014

Julegavetips for han - Royaldesign.no

Siden det kun er noen få dager igjen til julaften, tenkte jeg å tipse om hva du kan gi til han. Jeg har plukket ut litt forskjellige ting, både innenfor interiør, baderom og kontoret. Håper dere liker tipsene! Jeg kom over denne kule butikken, og fant mye jeg kunne tenke meg selv å finne under juletreet! Nettbutikken finner du her 

Dette er typiske gaver kjæresten eller bestekompisen ønsker seg, det er også noe du kan gi til far eller bror. 

1. Alarm Klokke finner du her, praktisk hvis han jobber mye 

2. Hodeskalle skulptur finner du her, dette er en kul gave hvis han liker interiør og design 

3. Iphone 5 Cover finner du her, du kan også kjøpe en knagg som følger med og som du kan henge iphonen på den finner du her 

4. Ipad Futural finner du her, dette er perfekt hvis han bruker den mye på jobb eller reise 

5. Voluspa lys finner du her, dette er perfekt for den duftglade 

6. Sett med hånkle finner du her, perfekte gave for han 

7. Badekåpe finner du her, dette er en veldig tøff og praktisk gave 

Neste gang skal jeg skrive gavetips til henne! 


Likte du tipsene?

#Adlinks #Interiør #Mote #Jul #Hverdag #Inspirasjon #Shopping #Desember #Design

 • 10.12.2014 - 21:56
10.12.2014

Produktanbefaling: Mineraler for kropp og velvære

Hey kjære lesere! 

Håper dere har en fin desember så langt? Tenkte å gi dere en liten anbefaling, dersom det er noen som ønsker litt råd og tips. Dette er jo også et supert jullegavetips! Jeg skal forresten få nytt blogg design snart, så det blir bra! 

Nå som det er kaldt ute kan huden fort bli tørr og sensitiv, dette gjelder ikke bare ansiktet men også hendene. Jeg kom over noen produkter som jeg har brukt en periode, og som jeg fant igjen. Jeg fikk disse produktene i en goodiebag fra da jeg var på Health, Beauty og Fitness Messen i februar i år, og produktene er fra AHAVA! Dette er produkter som inneholder mineraler fra dødehavet. Jeg bruker neon av produktene på daglig basis og jeg er kjempefornøyd!

Dersom du ønsker å bestille fra nettsiden deres, kan du gjøre det her

AHAVA beauty bagen inneholder 

1. Purifying Mud Mask - Denne bruker jeg når jeg skal rense huden, påfører huden og vasker av etter 2 minutter. HUSK: Skal ikke påføres rundt øynene

2. Mineral Hand Cream - Denne har jeg alltid med meg i vesken, jeg bruker den også mye hjemme. Perfekt hvis du sliter med tørre hender! 

3. Caressing Body Sorbet - Denne har jeg ikke prøvd enda 

4. Dermud Nourishing Body Cream - Denne bruker jeg der jeg har tørr og sensitiiv hud, gjør underverker hver gang 

5. All In One Tonning Cleanser - Dette er perfekt å påføre ansikt før og etter sminke Jeg elsker denne mineral hånd kremen, bruker den hverdag og tilfører hendene mine fuktighet. 


Har du prøvd disse produktene?

#Mote #Inspirasjon #Skjønnhet #Velvære #Blogg #Jul #Hverdag #Shopping

 • 09.12.2014 - 13:43
09.12.2014

Den materielle julen

Jeg har lyst til å skrive litt om julegavehysteriet som er i media om dagen. Det er ikke noe nytt at familier, enslige og rike business folk bruker flersifret summer på julegavene hvert år. Presset har økt drastisk, og nå nylig var det 2 foreldre som la ut en annonse på finn.no der de skriver at de ønsker seg dyre julegaver til barna sine, men ikke har råd og om det er noen som kan komme med et godt tilbud!

Dette har blitt en kjempedebatt, og man kan bare spørre seg, hvor ble av den ekte gavegleden? Det er ikke normalt at en unge i en alder av 8-12 år ønsker seg en ny iphone eller ipad fordi vennene deres får det! Da referer jeg til lillesøsteren min som maser om ny pc til jul, når jeg var på hennes alder fikk jeg en sykkel, ikke det splitter nye elektroniske. Selfølgelig på den tiden fantes jo ikke dette, men poenget mitt er at det har gått for langt. Julehøytidene handler ikke om å gi den største og dyreste gaven, men å vise takknemlig, vise at du er glad i noen og tilbringe tid med familien. Jeg er sjokkert over mange av uttalelsene i kommentarfeltet, er folk dårlige foreldre dersom de ikke får gitt det barna ønsker seg? Norske barn og ungdom er bortskjemt, og det "lille" de har som mat på bordet, tak over hodet og klær på kroppen er det mange som tar for gitt. 

Det sitter barnefamilier hjemme i Norge som bare har råd til julemat og juletre, men ikke gaver. Det sitter en enslig alene mor med 2 barn som skulle ønske hun hadde noen å dele livet med. Det sitter besteforeldre som har mistet barnebarna og foreldrene i en bilulykke og må feire julen uten dem for første gang. Det sitter barn på et barnehjem som ønsker seg foreldre. Det sitter eldre mennesker som ikke har noen å feire jul med. Det sitter syke mennesker på sykehus som ønsker å bli kurert for kreft. Det sitter familier som ønsker å få besøk av besteforeldre men ikke har råd til å komme seg dit. Det sitter mennesker ute i kulden, som ønsker seg et hjem. Det sitter barn som gruer seg til julaften, fordi de er redd for at foreldrene skal drikke seg fulle. 

Hva er materielle gaver for disse menneskene? INGENTING! 

Jeg synes fokuset rundt dette julegave hysteriet har gått for langt, og jeg frykter for fremtiden. Når du spør barn om hva de forbinder med jul, sier de fleste gaver! Her er det foreldre sin jobb og ta ansvar, og sette grenser for hva som er greit å ønske seg til jul og hva som er egoistisk. Det er tanken som teller, ikke prisen! 


Hva mener du?

#Blogg #Tanker #Inspirasjon #Hverdag #Jul 

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits