Style By Keinapel

Sminke tips - Makeup Revolution Palettes

Hei Beauties! 

Wow nå har jeg ikke blogget her på en stund, jeg har glemt helt av at jeg også har en norsk blogg. Siden den engelske bloggen min har tatt helt av de siste månedene så har jeg vært så fokusert på det at jeg har glemt å skrive her. Jeg savner å skrive på norsk, men når du snakker engelsk hver eneste dag mister du også motivasjonen til å blogge på norsk. Jeg har likevel lyst til å ta frem de norske kunnskapene mine og ta opp bloggingen her igjen! 

På den engelske bloggen min så skriver jeg veldig mye om sminke, mote, skjønnhet og det som hører til i den kategorien. Du finner min engelske blogg her 

Du har garantert hørt om Makeup Revolution, som er et veldig bra sminke merke som de aller fleste har råd til. Her i england kryr det av Makeup Revolution i de fleste butikker, og begynner å bli mer og mer populært. Jeg har også hørt at det har kommet et butikk lokale på Akerbrygge? Det synes jeg er bra, for makeup revolution er jeg veldig fornøyd med! 

Jeg kom over denne øyeskygge paletten og ble helt forelsket! Den har fantastiske fine farger, som passer godt til denne sesongen. 

DSCN4545

Fargene har litt shimmer i seg, men sitter veldig fint på øyelokket. Med denne paletten kan du lage mange forskjellige kule looks, både til fest og hverdag

DSCN4536

Er ikke fargene fine? :) 

DSCN4538

Love them!! 

DSCN4526

Jeg kom også over denne highlighter paletten med blush sminke kost, perfekt for contouring og strobing 

DSCN4533

 

Dette er fine farger å bruke til kalde vinter dager, fremhever kinnbeina og gir deg en fin makeup look for de fleste anledninger. Musthave for this season!! 

Her kan dere se min sminke look: 

Elsker hvordan highlighter paletten fremhever kinnbeina mine! 

Håper dere liker mitt sminke tips, og ser frem til flere innlegg fra meg :) 


 

Love?

#høst #blogg #hverdag #onsdag #november #mote #skjønnhet #Tips #Sminketips

Testing metallic blusher

God torsdagskveld kjære lesere! 

Jeg tenkte å skrive litt om et produkt jeg fikk i posten, i samarbeid med www.perfume-click.co.uk.Jeg har lenge lett etter en ordentlig blusher som gir perfekt skygge i kinnbeina. Dette pudderet er en perfekt finish for enhver makeup look og har nok mengde metallic shimmer i seg. Pudderet koster kun 4.20 pund (Ca 50 norske kroner) hvis du bestiller fra nettsiden deres. Du slipper også moms og gebyr, som jeg mener er en god grunn til å bestille fra dem :-) 

Du finner pudderet her 

Resultat: 

Håper dere blir like fornøyd som meg dersom dere kjøper det :-) Men, er absolutt verdt pengene!


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Skjønnhet #Torsdag

Tonights smokey eye makeup look

God kveld kjære lesere! 

Jeg tenkte å bare skrive litt før jeg drar til byen med kjæresten. I pakken jeg fikk fra perfume-click fikk jeg også et øyeskyggesett som jeg nå har fått testet ut. Jeg valgte å gå for smokey eyes, og siden det fulgte med en enkel forklaring på hvordan man kan gjøre looken step by step var jeg ferdig med øyesminken på fem minutter!

Dette er paletten jeg fikk sponset fra dem, du finner det her (Koster ca 60-70 norske kroner) HUSK: Bestiller du fra nettsiden deres slipper du moms, er ikke det supert? Hope you find something you like! 

Slik ser palletten ut, for min makeup look har jeg brukt metoden til høyre :-) 

Ønsker dere en fin kveld videre!!


Love? 

 #Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Lørdag #Helg #Skjønnhet #Makeup

Sminke: Favoritter

Hey søte lesere. Som start på dagen tenkte jeg å vise dere mine favoritter i sminkevesken.

 

Det merket som går igjen hos meg mest er Yves Saint Laurent, det er det beste merket i hele verden. Elsker designet på all sminken, og ikke minst fargene. Jeg har hatt mange YSL lebestifter men i og med at jeg ikke er så varsom med sminken min har jeg ødelagt de fleste, står igjen med bare 2 akkurat nå. Bad luck. Den ene er i nude, og den andre er i en litt mørkere utgave. Jeg har også andre favorittmerker, og det andre merket jeg digger er M.A.C. Har et rougepowder fra merket, perfekt til sommerlooken. Kjøper mye sminke på Taxfree når jeg er ute å reiser. Så da går det mye i de to merkene som er nevnt. Jeg elsker også Bare Minerals I.d pudder.

 SOAP & GLORY- Lipstick. Bare Minerals I.d powder.


Denne fra M O S A I C, er kjøpt i Singapore. Nydelig fargeLove?

Makeup tutorial : Sparkling EyesMy makeup tutorial: Sparkling Eyes

 

Nå som det har gått mot kaldere tider er det fint å holde huden så naturlig som mulig, gjerne bruke litt lysere pudder enn ellers. Mitt pudder er fra MaxFactor, og er kjempebra. Kan sikkert blogge om det også en gang!

 

Men, over til øynene. For å forstørre øynene og få øyenfargen min frem, bruker jeg bronse/gull øye-skygge både oppå øyelokket og under øye kanten. Bruker en sort eyeliner på kajal - linjen som jeg liker å kalle det,på øyelokket og nedover mot øye kanten, for å skape trykk og variasjon rundt øyet.

Det jeg elsker med bronse-fargen er at den forsterker fargen i øynene mine og gir glød som varer. Øyenskyggen min er fra H&M og er kempe fin til denne sesongen, og den sitter mye lengre på enn andre øyenskygger. Synes jeg da. På bilde over av meg kan du se hvordan resultatet blir.


Jeg har mange måter å sminke øynene mine, denne og smokey-eyes er mine favorittmåter. Jeg har blogget om Smokey-eyes før, men kan sikkert gjøre det igjen en gang. Noen enkle og nyttige tips fra meg!

 

 

Love?

Makeup tutorial : Eyes

Jeg elsker å ha en veldig sofistikert look. Sotete øyne, en basic øye-skygge og litt eyeliner der jeg vil markere. Når jeg legger sminke begynner jeg med lyse og avslutter med det mørke. For eksempel når jeg skal bygge opp formen på øyelokket mitt begynner jeg alltid med en lys øye-skygge, gjerne med litt kobberfarge. Etter en lys bruker jeg en mørkere, for eksempel mørkebrun eller lysebrun, alt ettersom hva slags farge jeg skal avslutte med, og jeg pleier å bruke sort.
En annen ting jeg liker å gjøre er å ta litt øye-skygge under øyet som har samme farge som på øyelokket, samt eyeliner for å markere og forstørre øynene mine. Som siste punkt legger jeg lys øye-skygge over øyet helt til der øyenbrynene slutter. En simple og enkel look!

 

Sminketips:

Har du grønne, blåe eller grønnblåe øyne? Marker øynene med en eyeliner i enten blå eller en annen grønntone. Det er en fin måte å få fram fargen i øynene dine, et enkelt og smart triks!


Love?

Day's look: Edgy

  • Da skal jeg vise dere en veldig enkel look, som jeg er helt hekta av. Ganske så edgy og casual look i samme stil, ikke noe overdrevent, bare ganske basic og coolt.


when I see thoose fireflies fly away...

For få looken trenger du:
- Lyst løspudder
- Mineral fundation
- lyserosa rouge
- En mascara, gjerne en med tynn børste
- Lys lipgloss
- Svart øyeskygge og en lys metallfarge

Som du ser på bilde har jeg brukt lyst løspudder og litt mineral fundation fra E.L.F. Cosmetics som underlag.
For å gi øynene mine et dypt blikk har jeg brukt svart øyeskygge over øyeeple, og en lysere nyanse opptil øyenbrynene.
For å gi øynene mine litt mer "Variasjon" har jeg brukt en metallfarge på våtlinjen, og under øyekanten. Brukte en lyseblå eyeliner på våtlijen også, inntil øyekroken, og litt oppover øyelokket. 

Mitt tips:
Når man vil sminke en Edgy look bør man velge en lys gloss/lebestift som ikke tar oppmerksomheten bort fra øynene dine. Hvis man skal ha fokus på vakkre øyne, velger man en mørk og tung farge for å gi øynene et dypere uteseende. Ingen andre steder, det er mitt tips!


LOVE/HATE?

Makeup: Eyes

I like it casual, I like rocking the outfit with smookey eyes. I like to call it Spookey eyes, because it reminds me of the ghoust image... High fashion!

Me on the picture!

Innspo: KateMoss

Folk sier jeg ligner på henne, gjør jeg det?

Jeg liker elsker smookey eye looken. Kjempe kul måte for å få fokus på øynene og markere mer. Spessielt for de som har småe øyne og som vil inn i rampelyset er dette absolutt en klassiker. Jeg skal vise på videoblogg engang hvordan jeg sminker meg.

Smookey-eye looken:
- Fokuser på øyeeple, du kan ha helt svarte øyne eller svart ytterst og litt sølv eller en metallfarge innerst. Alt ettersom hvordan look du vil ha.

Hvis du vil ha en søt look, er det best å ha svart på øyelokket og litt metallrosa over øyeeplet, og en hvit linjal innerst i øyekroken og bortover våtlinjen.

Hvis du vil ha den hotte og rocka looken, er det beste resultatet å ha svart/grå/mørkegrå metallfarge rundt øyeeple, og øyet generelt og litt under våtlinjen. Kult med en lysegrå eller gull innerst i øyekroken og litt oppå øyelokket!

Mitt Tips: Hvis du skal ha fokus på øynene, så må du unngå sterke farger på leppen, heller en litt mer naturlig farge.


LOVE OR HATE?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits