Style By Keinapel

Fifty shades of denim

God søndagsmorgen! 

Håper dere har hatt en fin helg så langt, hos meg har det kun vært rolig helg med kjæreste :-) Nå som det går mot vår og sommer er det alltid gøy å planlegge en mer vårlig garderobe. Derfor i forbindelse med det fikk jeg lyst til å inspirere litt på klesfronten :-) 

Denim jakken, levis buksen med highwaist og denim skjorten er noen av nøkkelplaggene som kommer tilbake til våren og sommeren. Jeg fant noen lekre plagg fra Nelly! GET INSPIRED!

SHOP THE LOOK: 

Så mange fine plagg, nå gleder jeg meg til sol og varme :) Ønsker dere en fin dag videre!


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Innspirasjon #Søndag #Helg #Shopping

Ukens Must- Have: BH'n med det lille ekstra

Tenkte å tipse dere om noe som er veldig kult, og som kan både styles under kjole, topp og lignende. Jeg kjøpte min diamant bh i Danmark, butikken heter Creme Frache eller noe. Noe jeg synes er utrolig fint til festlige anledninger er nettopp denne, det gir det lille ekstra og piffer opp et hvert antrekk. Nå er det jo viktig å tenke på at det ikke skal være "push up" all the way, da det ser lite flaterende ut. Du finner slike inne på Nelly.com, og jeg mener absolutt at dette er must have i desember. 

Elsker denne, veldig fornøyd med kjøpet :) Du finner lignende her til kun 249 kr, Topp du kan bruke en slik bh under finner du her 

Love?

Shoppingtips: Slik sparer du penger på nettshopping

Er du den som alltid klikker hjem nyheter, handler på salg og følger med på hva som kommer i shoppen til diverse nettbutikker? 

Da skal jeg tipse deg om 2 suverene måter å faktisk spare penger på, få igjen fra innkjøpet og ikke minst slippe å betale frakten. KupongKode.com

- Denne siden er supergenial. Det er ikke mange som vet at de faktisk kan slippe å betale de resisterende 50 kr som står i kassen. Du kan faktisk få en rabattkode, der du får opptil 50 % - 70% rabatt hos de fleste nettbutikker. Noen ganger får du fri frakt også, etter en viss sum. Du sparer mye penger på å bli medlem, og det koster deg ingenting. Noen ganger får du også en gave med på kjøpet. Det kommer nye rabatter hele tiden, og du kan søke etter forskjellig nettbutikker. Du finner rabattkoder hos kjente butiker som Ellos,Makeupmekka, Blivakker, Nelly.com og ikke minst HM. Blivakker.no pleier å gi ut gratis prøvepakker og gaver til de som kjøper via kupongkoder, noe jeg synes er kjempe gøy! 

Kickback.no

Aldri før skulle det være mer enklere og gøyere å shoppe! Nå kan du få igjen prosenter av det du betaler i kassen. Du får tilgang til en rekke nettbutikker, og klikker du deg gjennom linken på nettsiden deres kommer du innpå den shoppen du skal kjøpe fra. Noen har høyere prosenter enn andre, men du kan fint få igjen alt fra 100 kr - 1000 kr. Alt ettersom hvor aktiv du kjøper fra en butikk. Kjøper du mye fra nelly.com for eksempel kan du fint få tilbake noen hundrelapper. Dette er en veldig bra måte å tjene på å shoppe, og det er helt gratis å bli medlem her også. Hadde jeg vist dette før jeg kjøpte klær på nett hadde jeg nok fått igjen en del penger på kjøpet. Du har også mulighet til å få rabatt på diverse kjøp, om du da reiser til utlandet for eksempel, booker hotel og fly kan du også få en mindre sum å betale. Utbetalingen vil komme på konto en gang i mnd, og du vil tjene på shoppingen. 

Nytt samarbeid: Freestyleextreme

God Morgen :)

Kom akkurat inn døren, er så deilig å sitte å se på at sola kommer frem på himmelen. Jeg håper det er fint vær alle dagene fremover! A girl can dream?

Anyways, så vil jeg skrive litt om et samarbeid jeg har startet, nemlig med denne nettbutikken -HER-

Det er veldig mye interessant av klær inne på shopen deres, og alt mulig for en hver smak. Jeg fant noe selv som jeg får tilsendt i posten, en kjole og en topp. Hva det er blir en hemmelighet inntil videre, mn jeg tenker å vise det i noen antreksbilder så dere får se det senere :) Det er ikke bare dameklær du finner på siden, det finnes også plagg for menn/gutter, check it out!De har alle slags plagg, vesker, sko, tilbehør, treningsklær osv. Verdt å ta turen innom :) 

Love?

Motetips: Den Store Clutchen

Tenkte å skrive litt om en trend jeg har tatt i bruk selv. Hvis du har en stor clutch liggende i skapet, er det på tide å ta den fram. Hvis det er noe som gir antrekket et løft er det en stor fargerik clutch. Du kan gjerne bruke en i mønster/skinn også for eksempel. Hvis du går for basic stil er tipset mitt å finne en clutch i en farge som skiller seg litt ut fra de kjedelige fargene du har på deg. Jeg for eksempel pleier å bruke min svarte clutch til et basic antrekk som topp,bukse og skinnjakke. Velg gjerne toppen i en farge, eller finn en basic med kul skrift på. Det er mye du kan matche clutchen til, og det er det jeg digger med disse veskene de kan brukes både til hverdags og til fest. Jeg tenker å skaffe flere store clutcher i forskjellige farger/mønster osv. 

Elsker denne kombineringen. Velg noe basic, kjør på en clutch utenom det vanlige som i dyreprint eller en rød farge. 

Love?

5 Fine hvite kjoler til under 500 kr

Nå tenkte jeg å tipse dere om fine kjoler til under 500 lappen. Nå er det også salg inne på nelly, og hvis du handler for over 600 kr får du et gavekort på 50 kr med på kjøpet, bra deal?:)

Denne fine kjolen til bare 449 kr, finner du her (annonselink)

 
Denne søte vårkjolen til bare 449 kr, finner du her (annonselink)Denne lekre kjolen til bare 199 kr, finner du her (knallkupp!) Denne supersøte kjolen til bare 199 kr, finner du her (annonselink)


Denne stilige kjolen til bare 499 kr, finner du her (annonselink)

Hvilken kjole synes du er finest?

10 Stylingstips/Skjønnhetstips

Tenkte å dele mine tips med dere :) 1. Det finnes utallige hårprodukter/stylingprodukter som man kan bruke. Men, jeg bruker bare et bestemt merke som jeg er utrolig fornøyd. Til tross for prisen er det veldig verdt det. Du kan få kjøpt produktene på hårsalonger, og andre butikker der dem selger hårprodukter. Jeg sverger til Redken. Aldri før har håret mitt blitt skinnende blankt, og etterlater seg aldri slitasje eller slitte tupper. Jeg elsker de produktene :) Man kan kjøpt dem for 800 kr, hvis jeg husker riktig. Som regel er prisen godt under 1000 kr. Så er absolutt verdt pengene :)

 

2. Et andre alternativ som jeg også tar nytte av er Frank Provost. Jeg er utrolig fornøyd, og overrasket over produktet. Aldri før har jeg funnet en shampo/balsam som faktisk hjelper håret mitt, men som også er billig i tillegg. Frank Provost kan man få kjøpt på alle matbutikker til ca 80 kr.

 

3. For å få den brunfargen du ønsker vil jeg anbefale et veldig bra produkt. Bruker det selv, og kjøpte det på Vita. COMODYNES ( Hydra Tanning) heter produktet og er en veldig bra selvbruningskrem. Etterlater seg aldri flekker, og gir en veldig fin glød i huden. Jo mer du tar på, jo brunere blir du. Jeg elsker virkelig denne kremen, rett og slett dritbra. Den kostet under 100 kr, og er virkelig noe jeg anbefaler. Anbefaler også å skrubbe huden grundig før du bruker den, for å få brunfargen helt jevn. Siden alle har forskjellige hudtyper. You should try it!


4. Vask ansiktet morgen og kveld. Og spessielt før du legger deg. Det er ikke alle som er flink til å huske på det etter en vill natt på byen. Men, lær deg selv til å huske det. Det er viktig å ta vare på huden sin, og pleie den 1-2 ganger i uken er et flott skjønnhetstips. Ansiktmaske er et veldig bra tips. Og kan fås kjøpt på vita, jeg liker veldig godt mango. Clean and shiny!


5. Stuss håret ditt ofte. Selvom du er veldig glad i lengden på håret ditt, er det lurt å stusse håret en gang i blandt. Om du velger frisøren, eller noen andre som kan det er opp til deg. Det er ihvertfall veldig lurt å gjøre det, så slipper du enda mer slitte tupper. Etter jeg stusset håret mitt, ble det mye bedre og det så finere ut. Et annet tips er også å bruke en naturbørste. Unngå plastikkbørster. Spessielt hvis du har ekstensions, da burde du bruke en ekstensionsbørste istedenfor en vanlig børste. Det er viktig å gre håret med en børste som er egnet for håret du har.

 

6. Det verste du kan gjøre mot håret ditt er å gasse det ned med hårspray. Det girslitasje, gjør det slitt og du må vaske det oftere. Finn en hårspray som ikke ødelegger håret ditt. Helst unngå det. Da anbefaler jeg en hårgele krem istedenfor selvom det er enkelt å bare spraye ned håret før du skal ut. Den verste kombinasjonen du kan bruke er hårspray og varmeprodukter, foreksempel rettetang elle krølltang. Da burde du bruke en varmebeskyttende spray eller krem. Det er viktig å ta vare på håret sitt, for en dag mister du det og da vil du angre på all den skaden du har påført håret ditt.

 

7. IKKE vask ut balsamen i varmt vann. Det gir håret ditt veldig mye slitasje, og du vil etterhvert kunne dra ut hårstråene fra håret ditt. Vask det heller i lunkent eller kaldt vann. Bare det gjør håret skinnende. Etter jeg begynte å bruke dette brae tipset ble håret mitt 10 ganger så sterkere og bedre enn før. Null slitasje, og ingen slitte tupper. Så nå vil jeg dele det med dere, prøv det du også så vil du se at håret ditt blir bedre.

 

8. Kur håret ditt 1-2 ganger i uken. Jeg bruker en bestemt hårkur som jeg har brukt lenge. John Frieda. Kjøpte den på Vita og anbefaler den sterkt! Du skal ha den i håret i 10-15 minutter også skal du skylle den ut. Trur jeg betalten noe med 150 kr for den eller noe. Veldig bra ihvertfall!

 

9. Å føne håret sitt hver gang etter en dusj er som å leke med ilden. Hvis du er den som alltid føner håret og ikke klarer å vente til det tørker, da anbefaler jeg en varmebeskyttende spray/krem. For mye varme ødelegger håret ditt etterhvert og du vil få slitte tupper. Jeg har sluttet å føne håret mitt, og surrer heller håret mitt i et hånkle og lar det tørke av seg selv. Føning kan være effektiv noen ganger, men ikke gjør det for ofte. Da vil både du og håret ditt få et bedre liv.

 

10. Bruk badehette når du bader. Alle vet at vi jenter elsker å bade, og det får oss til å slappe av og føle oss bedre. Det er ikke alltid håret har godt av å være med, så enten bør du sette det opp eller bruke badehette. Et siste tips.


Love?

Motetips: Partyoutfit, 2 farger

Nå som det er sommer, er det alltid et party i nerheten. Enten grillparty, gossipparty eller bursdagsparty. Jeg elsker å pynte meg til forskjellige fester,så jeg har tatt frem en gammel classy dress og matchet den med nagler.

Skal nå vise dere hvordan du enkelt kan skape en match med bare 2 farger.

Motetips: Det viktigste å få med i et antrekk er tydelige detailer. Ting som setter fokus, enten et smykke eller en sterk farge.

Photobucket
(beklager dårlig kvalitet, bilde opplastningen fungerer ikke )

Ta en vanlig kjole i enkel farge, foreksempel hvit. Som tilbehør og sko finn en sommerlig farge som du kan sømme kjolen med. Less is more you know.

For å skape en match i kjolen brukte jeg naglebelte rundt kjolen. For å matche kjolen igjen brukte jeg nagleclutchen fra Sverige, synes det passet veldig bra. Den siste sammensetningen var sko, og da valgte jeg gladiatorsandaler i svart.

Istedenfor høyhelte pumps, tenkte jeg noe enkelt og sommerlig.


Love?

Jeg har laget en highwaist shorts
Jeg er den personen som liker å tenke kreativt, og å sy om ting og lage klær er noe jeg liker å gjøre. Det positive med å lage ting er at du får noe som ingen andre har, og som bare du kan gå med. Du slipper jo til og med å kjøpe nye klær,kan jo bare lage dem selv! 

Hvordan jeg lagde shortsen på bilde, trinnvis. 

1. Jeg startet med en vanlig bukse, i peach rødfarge. 
- Jeg tok frem saks, en penn og et naglebelte. Alt jeg trengte. 

Først tegnet jeg på den ene siden av buksebeinet, sånn at jeg fikk klippet rett,brettet  buksen sammen også klippet jeg på streken etterpå. Så brettet jeg opp kantene på buksen og puttet naglebelte i remmene. 
Så enkelt var det. Tips til hvordan du kan lage din egen shorts. 

Love?

Tips til antrekk for 17 mai

Nå er det knapt mange dager igjen til 17 mai. Nasjonaldagen som vi alle kjenner den. Og hva tar seg vel ikke mest ut på dagen enn en trendig og hot sommerkjole? 

Jeg har fått mange spørsmål om jeg kan skrive et innlegg om tips til antrekk på 17 mai, så da har jeg funnet fram noen kjoler som jeg mener kan være perfekt. 

 
1. Lace dress fra Monki, 400 kroner                    2. Kjole fra BikBok, 149 kroner 
    

3. Marilyn dress fra Nelly.com, 569 kroner              4. Bow Prom Dress fra Nelly.com, 429 kroner 

 

5. Prado dress fra Nelly.com, 1499 kroner                        6. Corsage dress hvit fra Nelly.com, 199 kroner   Kombiner disse kjolene med: 

♥ En blazer i en dus farge  
♥ Nude sko/Ballerina sko 
♥ Hårbøyler, sløyfespenner eller en enkel stor sløyfe i håret 
♥ Stort og lekkert halskjede 
♥ Sølv detaljer i smykker og ringer 
♥ En søt håndveske, med sløyfedetaljer på eller noe lignende

Tips:
Prøv å unngå sterke rødfargede lepper, hvis kjolen din er i en sterk farge, da er det bedre 
å tone ned og sette fokus på kjolen, og den beste måten er å holde leppene naturlige. 

Håper dette hjalp noen av dere til å få til det perfekte antrekk! 

Love?
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits