Style By Keinapel

Ready for a new week, fitspo

God morgen lesere! 

Noen som er klar for en ny uke?

Vi skal straks kjøre til studio, og jeg kjenner det blir deilig å komme i gang igjen. Jeg har ikke jobbet med EP min på noen måneder, og nå ser jeg virkelig frem til å gjøre ferdig de nye sangene! Det blir noen timer i studio, også blir det rett på trening! Jeg trener hver dag nå, og ingenting får meg til å føle meg bedre enn nytt og fresht treningstøy! 

Jeg har tittet litt på det nye de har fått inn på Nelly, og har laget en kollasj av mine favoritter! 


1. Link // 2. Link // 3. Link // 4. Link // 5. Link // 6. Link // 7. Link // 8. Link 

Nå drar vi avgårde! Ønsker dere en flott start på uken! :) 


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Trening #Kosthold #Shopping #Skjønnhet #Hverdag #Mandag #Innspirasjon #Tips #Salg 

Wants from Nelly.com - 30 - 80% sale

God morgen kjære lesere! 

Håper dere har en fin helg :) Jeg kom hjem fra trening i går ganske seint, så da ble det tidlig i seng! Det kommer et trenings innlegg i løpet av neste uke forresten, siden jeg er så godt i gang med treningen! Kanskje noen som vil lese det? 

Dere har sikkert fått det med dere, men jeg har fått nytt design! Følte det var på tide med noe nytt:) Håper dere liker det! 

Jeg tipset jo i forige uke om at det var 70% salg på Nelly, nå er det hele 80% salg på en rekke varer. Er ikke bare det helt vilt? Jeg skal klikke hjem noen skatter selv, når lønningen kommer! Men, dersom du ønsker å få tak i godbitene før salget er over kan du trykke deg inn på linkene jeg legger ut i dette innlegget!

Jeg har plukket ut mine favoritter fra salget! 

1.Link // 2. Link // 3. Link // 4.Link // 5.Link // 6. Link // 7. Link 

Du finner hele salget her

Håper dere finner noe dere liker! 


Love?

#Adlinks #Shopping #Mote #Skjønnhet #Helg #Lørdag #Tips #Inspirasjon 

Wants from Nelly.com - 70% sale

Hey kjære lesere! 

Jeg har nå pakket sammen gymbaggen og er straks klar for en god treningsøkt! Jeg og kjæresten har booket squash banen også, så det blir bra! :) Tenkte bare å minne dere på nå er det 70% salg på en rekke varer inne på favorittbutikken min! Jeg har samlet sammen mine favoritter, kanskje noen som blir i shopping humør? Det er ihverttfall jeg, jeg har bestilt en del kjoler og sko fra boohoo.com og justfab.com i det siste også med tanke på at jeg bor i London slik at jeg får det jeg bestiller raskere enn hvis jeg bestiller fra Nelly. Men, jeg liker å titte innom nelly.com hver dag og bli inspirert på motefronten! 

1.Link // 2. Link // 3.Link // 4.Link 

Jeg elsker klær med knæsje farger, spesielt nå som det går mot sommer! Sterke farger og denim er jo noen av trendene vi vil få se mye av denne sesongen! 

5.Link // 6. Link // 7. Link // 8.Link

Du finner hele salget her 

Nå drar vi på trening! Kos dere resten av kvelden :)


Love?

#Adlinks #Trening #Kosthold #Livsstil #Mote #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Shopping

Inspiration for everyday training

 

1. LINK // 2. LINK // 3. LINK // 4. LINK // 5. LINK // 6. LINK // 7.LINK 

God morgen kjære lesere! 

Kom hjem fra treningsenteret i går og var helt utslitt, så paradise hotel og la meg til å sove. Det var grunnen til at jeg ikke fikk blogget! Selvom jeg ikke bor i Norge så synes jeg det er morsomt å følge med på Paradise Hotel fra macen. Det er alltid like mye drama, intriger og alianser. Må si at jeg synes mange av årets deltagere virker veldig lite voksne og oppfører seg som 16 åringer på sin første fest! Likevel så har jeg blitt bitt av basillen og fortsetter å følge med! haha 

Siden jeg har kommet så godt i gang med treningen har jeg tittet litt på trenings klær på nelly.com. Det gjør virkelig noe med motivasjonen å kle seg i fargerike Adidas og sports topper! Jeg fikk nytt trenings tøy av kjæresten, og da var det bare å melde seg inn i nærmeste fitness klubb med en gang! 

Nå blir det trening hver eneste dag fremover, og det er ekstra motiverende å trene sammen med kjæresten. Jeg liker best å sykle, løpe på tredemølle og svømme. Vi skal trene "legday" i dag, og det gruer jeg meg litt til! hehe :) Jeg har forresten blitt intervjuet for bloggen og musikken min, du kan lese mer her 

Ønsker dere en fin dag videre :-) 

 


Love?

#Adlinks #Trening #Kosthold #Shopping #Inspirasjon #Blogg #Hverdag

Wants from Nelly.com

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER 

God mandags morgen lesere! 

Håper dere har hatt en fin helg :-) Nå er det en ny uke igjen og jeg ser frem til å komme tilbake til vanlige bloggrutiner. Tittet innom Nelly.com og plukket ut mine vår favoritter! De har fått inn så mye fint nå, elsker når det begynner å bli varmere. Her om dagen var det 17 varmegrader, helt fantastisk! Håper dere blir inspirert av mine ønsker fra #NellyEpicSpring kolleksjonen. Ønsker dere en fin mandag videre! :-)


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Mandag #Skjønnhet #Tips

 

Wants from Nelly.com

Nå er det salg hos Nelly igjen, 200 plagg for 200 kr stk. Det kaller jeg pris kupp! Jeg har plukket ut mine favoritter :-) 

Leather Skirt/Link Sweather/Link Dress/LinkPeplum Top/Link Turtleneck Sweather/Link Dress/Link Dress/Link Grey Sweather/Link Flower Dress/Link Long Hoodie Dress/Link Cardigan/Link Dress/Link

Du finner hele salget her, Håper dere finner noe fint! 


Love?

#Adlinks #Mote #Shopping #Inspirasjon #Skjønnhet #Mandag

Parfymeklikk.no - Tips

Jeg startet nylig samarbeid med Parfyme Klikk, dette er en ny nettbutikk som leverer gode kjente kvalitets merker som YSL,Elisabeth Arden,Max Factor, Dior og mange fler for rimelige priser, priser du har råd til. Hvis du elsker skjønnhets produkter som meg og ikke vil bruke for mye penger på det er denne nettbutikken et godt valg. Jeg kommer til å skrive en omtale om det jeg har bestilt fra dem senere for dere. Jeg har plukket ut noen favoritter fra nettbutikken deres :) 

Hvorfor du bør kjøpe hos Parfyme Klikk: 

- Dersom du bestiller fra den engelske siden deres (http://www.perfume-click.co.uk/) slipper du å betale toll, den har de allerede betalt :)

- Det er ikke moms eller annet, prisene du ser oppgitt er kun det du betaler, er ikke det supert? YAY!

- Spar flere hundre kroner på å bestille fra nett! 


Sunkissed Powder/HER // MaxFactor Stik/HER // Bobbi Brown/HER  Active Day Look/HER 

Jeg har noen av disse produktene selv, jeg elsker sunkissed bronzing pudderet. Bronzing pudderet gir perfekt glød i kinnene og har vært en favoritt hos meg lenge. Bobbi Brown er favoritt merket mitt innenfor makeup, anbefaler hvis du ønsker å prøve ut et nytt merke :) Håper dere finner noe dere liker! 


Innlegget er skrevet i samarbeid med parfymeklikk.no                                                                                                                                                                                                  Love?

#Mote #Blogg #Shopping #Skjønnhet #Inspirasjon

Dress up for Valentines

God fredagskveld!  

Siden det er valentinsdag på Lørdag tenkte jeg å komme med noen tips for kvelden! Enten det er kino med en du nettopp har møtt, middag med kjæresten eller ut med venninnene har jeg satt sammen en collage for å inspirere litt på klesfronten! Jeg for min del skal spise indisk med M, og etterpå blir det kino for å se Fifty Shades Of Grey, flere som skal se den? 


Jeans/HER // Bag/HER // Kåpe/HER // Lipstick/HER Hatt/HER 

Dersom du har blitt invitert med ut på kino eller middag av en kjekkas, synes jeg at man bør kle seg litt mer casual og ikke for fancy, men selvfølgelig smak og behag. Jeans er både sexy og feminint, og med den rosa kåpen over gir det litt smak i antrekket. Hvis du ønsker å pynte deg litt ekstra kan du gå for en rosa lipstick, denne fra Nelly er veldig bra gir leppene perfekt dekke!


Clutch/HER // Shoes/HER // Lipstick/HER // Nipple covers/HER // Kjole/HER 

Kanskje du har store planer med kjæresten for dagen og skal spise på en dyr restaurant? Da passer et slikt antrekk ypperlig! Denne kjolen er kjempe lekker, går du for nude øyesminke og bruker en lipstick i enten rosa eller rød vil nok ikke kjæresten klare å ta øynene vekk fra deg!


Shoes/HER // Stroppeløs BH/HER // Clutch/HER // Neglelakk/HER // Kjole/HER

Hvis du ikke skal på date med noen, men tenker deg ut med jentene da kan det være en ide og pynte seg litt ekstra siden det er valentinesday, lakk neglene i en søt rosa farge og match til noen pumps. Kanskje noen vil legge ekstra godt merke til deg denne kvelden? 

Håper dere likte tipsene og at dere alle får en fin valentines day!  

Nå koster forresten alle NLY shoes på Nelly kun 149 kr, du finner utvalget her og det er 50 % på alle vår nyheter! 


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Tips

Få de beste rabattene

God fredagskveld! 

Jeg har veldig lyst til å anbefale dere en nettside jeg har vært medlem av i 2 år, nemlig Members.com.  Jeg er stor fornøyd med rabattene de har på de forskjellige butikkene, der du kan få opptil 75% rabatt på de fleste nettbutikker. Dersom du er en stor mote og interiør geek som meg og elsker nettshopping, er dette siden for deg! Det koster ingenting å registrere deg, og du får tilgang til de beste rabattene. Klikk her for å komme i gang :)

Det står også hvor lenge tilbudet varer, og hvor mye du får rabatt på. Nå får du blant annet 70% på Miss Selvfridge utvalgte varer, dette varer kun i 4 dager så vær rask hvis du ønsker å bruke rabatten! Frakt og leveringstid blir også oppgitt under informasjon på hvert tilbud. Håper dette lille tipset ga en fin start på helgen!

Dette tubeskjørtet koster nå kun 104 kr hvis du kjøper det via Members, det kaller jeg røverkjøp! Finner du her


#Annonse #Mote #Shopping #Inspirasjon #Helg #skjønnhet #Interiør 

Wants from Nelly.com

God morgen vakringer!

Som dere sikkert ser har jeg endelig fått nytt design, det har gitt meg litt mer motivasjon til å blogge mer. Jeg er fortsatt i Edinburgh, drar hjem i morgen. Ser ikke frem til å dra hjem, har det så altfor hyggelig her! 

Jeg har tittet litt på nelly sine nyheter, og har funnet mine favoritter 

Fant denne classy kjolen fra NLY, finner du her

Supesøt rosa kåpe fra NLY, perfekt nå som det begynner å gå mot vår. Spriter opp et hvert antrekk! Finner du her

Lekker blondekjole fra NLY, denne synes jeg ser så fin ut! Kunne tenke meg å bruke denne en vam sommerdag. Du finner kjolen her

Super stilig lang top fra NLY trend, denne er perfekt hvis du like litt vågale plagg, finner du her

Sexy offshoulder topp fra NLY blush til kun 149 kr, finner du her 

Stilig cross it dress fra NLY trend, finner du her, sort finner du her


 Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Skjønnhet #Hverdag

Wants from Nelly.com

God morgen vakringer! 

Jeg tok meg aldri så liten tur innom Nelly.com i går kveld og tittet litt igjennom nyhetene de har fått inn. Så utrolig masse fint! Kan hende jeg klikker hjem noe når lønningen kommer :-) hehe 

Ihvertfall så plukket jeg ut noen favoritter jeg tenkte å dele med dere: 

1. The Perfect Leather Jacket

Perfekt skinnjakke til under 500 kr, denne kan du bruke til det meste og er alltid et plagg som er lurt å ha hengende i garderoben. Du vet aldri når du plutselig skal ut en kveld, denne kan du også bruke for mer festlige anledninger. Du finner den her (adlink)

2. Sexy Peplum Jacket

Stilig peplum jakke som du kan matche til det meste, jeg elsker peplum plagget. Har flere peplum topper i garderoben, og når jeg kom over denne jakken ble jeg forelsket. Dette er nok et av plaggene jeg blir å klikke hjem når jeg får sjangsen:) Du finner jakken her

3. The Casual Classy Cardigan

Denne digger jeg! Dette er et av nøkkelplaggene man bør ha hengende i skapet, du kan denne cardigan til de fleste plagg enten det er til fest eller hverdag. Du finner den her 

4. The Yellow Coat

Denne er utrolig fin! Jeg kan se for meg at denne hadde spritet opp et hviket som helst kjedelig antrekk. Fargen er veldig vårlig, og er fra mitt favoritt merke River Island. Perfekt for den litt mer vågale. Du finner kåpen her

5. Warm and Classy Twin Set

 

Jeg kom også over dette super søte tvilling plagget, ser for meg et statementsmykke til, skinnjakke eller blazer + noen casual sko.  Du kan også bruke det til en mer classy anledning. Ser ut som at plagget er av god kvalitet. Du finner det her 

6. The Teddy Coat

Denne jakken er også noe som ligger på min ønskeliste for tiden. Den er super fin, holder deg varm og gir deg en teddybear følelse. Du finner teddycoaten her 

7. Raise A Glass Dress

Classy og sexy kjole perfekt for big announcements. Kjolen er utrolig fin, matcher til det meste og er også noe som ligger på min ønskeliste. Du finner kjolen her

8. Casual Big Sweather 

Casual collegenser som matcher til det meste. Du finner genseren her

Dette er hva jeg ønsker meg fra Nelly! :)


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Fest #Shopping

Shop til you drop - Dresses

God søndagskveld beauties! 

I dag startet 30 days vegetarian challengen min, og det har gått veldig bra. Jeg har også funnet en haug med gode og super enkle oppskrifter som jeg skal teste ut de neste ukene. Føler meg allerede litt lettere, og gleder meg til å se resultatet om noen ukers tid. Målet er jo at jeg skal få flatere mage slik at jeg kan bruke tettsittende kjoler og komme inn i buksene mine igjen. Det er jo helt normalt å legge på seg hvis man ikke passer på kostholdet, men det går heldigvis å gjøre noe med det. 

Som en premie til meg selv etter denne challengen kommer jeg til å kjøpe noen nye kjoler, jeg fant noen veldig fine jeg kunne tenkt meg å bestille. Nå går det jo også mot lysere tider, ikke lenge til det er vår igjen! Juuhuu :) 

1. HER // 2. HER // 3. HER

 

4. HER // 5. HER // 6. HER 

7. HER // 8. HER // 9. HER

10. HER // 11. HER // 12. HER

Dere finner også hele nellysalget her  (Opptil 70% rabatt)


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Shopping #Salg

pst.... opptil 70% salg på Nelly

Jeg tenkte å tipse dere om at nå har Nelly fylt opp varer i salgsavdelingen, og hvis du er rask så får du klikket hjem godbitene før de forsvinner. Jeg elsker salg! Tenker å klikke hjem noe selv, jeg er ganske kresen på kjoler men jeg fant noen favoritter:

Lace Dress/Adlink Black Mini Dress/Adlink Black Slim Dress/Adlink

 

Pink Bodycon Dress/Adlink // White Bodycon Dress/Adlink // Black Bodycon Dress/AdlinkBlack Halter Bodycon/Adlink // Blue Halter Bodycon/Adlink // High Neck Bodycon/Adlink 

Dette er kjoler som du kan bruke til det meste. Jeg ser for meg et statement smykke, skinnjakke og noen pumps til. Dersom du ønsker å ha en laidback stil kan du alltid gå for Converse. White Lace Top/Adlink // Black Peplum Top/Adlink // Stripe Dress/Adlink 

Du finner hele salget her


LOVE?

#Mote #Shopping #Inspirasjon #Hverdag #Fest #Mandag #Salg

My Wishlist - Makeup and Beauty Tools

Good sunday evening readers! 

Håper dere har hatt en super helg, synes det er så rart at vi er i 2015. Jeg har sett igjennom mine favoritt makeup tutorials, og jeg blir alltid like inspirert! Ønskelisten min er nå lengre enn den var før jeg startet å se videobloggene. Så jeg tenkte å dele mine ønsker med dere :)
Beauty Blender // Ben Nye Luxury Powder // Revlon Balm // Anastacia Kit

Dette er beauty produkter som er perfekt for contouring. Jeg ønsker å starte en youtube beauty channel, men siden jeg er ganske ny trenger jeg å sette meg mer inn i det. kanskje noen av dere har noen tips? 


Love?

#Skjønnhet #Mote #Hverdag #Søndag #Inspirasjon #Shopping #Anbefalinger

Shop til you drop - Nelly Salg

Nå har januarsalget til Nelly.com startet, og hvis du er rask får du bestilt hjem de beste godbitene før de forsvinner. Det er så mye fint der inne at det er umulig å vite hva man skal kjøpe. Dette er favorittene mine, som jeg vurderer å klikke hjem!  


Coat/HER Knee Boots/HER Cardigan/HER  Low Boots/HER  Necklace/HER  Sweather/HER  Beanie/HER 

Nå skal jeg se litt fler episoder av Drop Dead Diva før jeg legger meg! 


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Hverdag #Torsdag 

70% januarsalg på blush.no

Hello 2015!

Har dere hatt en fin start på nyåret? Planene for nyttårsaften gikk fra høye forventninger til store skuffelser. Desverre så ble det ikke stor feiring i London Sentrum som planlagt, grunnet at min veninne ikke fikk kommet seg på flyet. Norwegian bestemte seg i siste liten å kansellere flyet som resulterte i at hun måtte overnatte i oslo og ta flyet hjem igjen. Jeg er fryktelig skuffet over Norwegian, og er helt overrasket over kundebehandlingen deres. Grunnen var at det var for få personer så skulle reise den kvelden og de ikke hadde resurser nok til å fly. Da synes jeg de skulle ordnet et lite fly eller en senere flyreise slik at de fikk det de betalte for. Jeg skal ALDRI fly med Norwegian, og kommer til å holde meg til SAS heretter. 

Anyways, til tross for en dårlig start så fokuserer jeg på det positive! 

Nå er vi i januar og hvis det er noe jeg elsker med januar da er det januarsalg! Og hvem elsker ikke salg?

Jeg kom over nyttårsalget de har på blush.no, og de kjører nå opptil 70% på en rekke varer! På blush.no kan du kjøpe alt fra treningstøy til produkter for pleie og velvære. De har også mye innen kosmetikk og elektronikk. Alt man trenger til hår og kropp! Nå har de også salg på Ole Henriksen produktene som jeg ikke får nok av, jeg er sterk forbruker av Ole Henriksen Face Mist spray (Adlink) som skal gi tilføring til huden før foundation. Slik at også sminken sitter bedre! Jeg sprayer også ansiktet om morningen for å tilføre huden fuktighet. Det er en veldig god spray jeg har brukt lenge! Jeg har også plukket ut noen andre favoritter: Face Mist/HER // Redken/HER // BareMinerals/HER // Maroccanoil Shampoo/HER // Clarings/HER

Håper dere liker tipsene mine, og kanskje finner noe dere liker?


Love?

#Adlinks #Shopping #Januar #Inspirasjon #Hverdag #Torsdag #Skjønnhet #Mote

Bygg drømmehjemmet selv

Reklame

Jeg tenkte å tipse om en nettside som har alt innenfor husets fire vegger, enten det er innredning, maling, tapetisering, renovering eller bygging så kan du fint gjøre alt dette selv! Bygg din drømme bolig, og velg ut det som passer for deg! På bygghjemme.no finner du alt til enhver smak, og du har også mulighet til å spare noen kroner. 

Bygghjemme ble lansert i 2012 og har fått stor suksess på markedet. Målet er å bli Norges Største Byggevarehus. Dette er en super nettbutikk for de som ønsker å bestemme resultatet fra start til slutt! Jeg er godt i gang selv med å renovere, male og tapetisere vegger på soverommet, jeg skal også bygge walk-in closet i begynnelsen av det nye året. Hvis du er litt handy som meg og liker å gjøre ting selv er dette en super plass å starte. 

Besøk bygghjemme.no sin nettside for inspirasjon(Bilde lånt fra nettsiden)

Dersom du tenker å oppgradere soveromet og trenger litt inspirasjon er det verdt å ta en titt innom siden, de har suverene garderobeløsninger for deg som har lyst til å spare penger. De har nå 40% avslag på alt innenfor soverommet. Ønsker dere lykke til med bygging av drømmehjemmet! 


Hvordan ser ditt drømmehjem ut?

#Interiør #HusogHjem #Shopping #Mote #Inspirasjon

Julegavetips for henne - Royaldesign.no

Hyggelig å se at det var mange som likte julegavetipset jeg skrev om her. så jeg tenkte å tipse om hva du kan gi til henne denne gangen. Jeg synes interiør alltid er fine gaver å gi til jul. Du finner også mye fint til soverom, baderom eller stuen som også er fine gaver. Jeg har plukket ut rimelige og praktiske ting fra royaldesign.no 

Dersom det er gave til kjæresten, storesøster, mor, eller tante er dette typiske gaver som er perfekt å gi til jul. 

1. Lysestake 2 pakk, til redusert pris her, perfekt hvis hun er glad i å tenne lys 

2. Pynteputetrekk finner du her, 1 og 2 perfekt for den interiørglade 

3. Kakefat finner du her, perfekt for den bakeglade. Du kan bake noen muffins eller skjokoladekake og pakke det inn for eksempel 

4. Deilig og mykt pledd finner du her, dette er en praktisk og varm gave 

5. Porselen figur finner du her, kjempe fin detalj til hjemmet 

6. Skål finner du her, fin og praktisk og perfekt til favorittgodteriet 

7. Bilde finner du her, fin gave til stuen, soverom eller kontoret


Love?

#Interiør #Jul #Inspirasjon #Mote #Shopping #Helg

Supersalg på Nelly, 70% avslag

Good Morning Beuties! 

Tenkte å starte opp denne fredagen med et supert tilbud!

Har du fått tilgang til VIP Nelly supersalg? Salget varer til Mandag 15 februar kl 10.00 så da er det bare å shoppe i vei og husk å vær rask! Enten du skal handle siste rest av julegavene eller sponse noe til deg selv får du mer for pengene! Dette er også perfekt dersom du enda ikke har funnet verken kjole til julaften eller nyttårsaften! :-) 

Du bruker VIP KODE: HIGHLIGHTS70 for å få tilgang til hele salget!


1. HER // 2. HER // 3. HER4. HER // 5. HER // 6. HER 7. HER // 8. HER // 9. HER10. HER // 11. HER // 12.HER  (Adlinks)

Håper dere finner noe dere liker! :)


Love?

#Mote #Blogg #Shopping #Inspirasjon #Jul #Fredag

Vinn din ønskeliste hos Nelly.no

God morgen vakringer! 

Jeg sto opp for ikke lenge siden og tenker straks å starte dagen med en gåtur til parken. Det er jo så fint vær! I går kveld kom jeg over en konkurranse på nelly.com, der du kan vinne hele ønskelisten din. Du kan velge og vrake av plagg, og dersom du er den heldige vinneren så vinner du alt du har plukket ut! Tenk hvor gøy det hadde vært? Jeg hadde vært i ekstase og gledeshyl om det hadde blitt meg! Jeg har også valgt å dele med besteveninnen min hvis jeg vinner, siden hun betyr så mye for meg og ikke feirer jul! Fingers crossed! :-) Du finner hele ønskelisten min her 

HUSK: Vinneren kåres 15 desember så vær rask dersom du ønsker å gjøre det samme, Lykke til! 

Trykk på bildene for å shoppe #Adlinks 

Dette er bare noe av det jeg ønsker meg!


Har du laget ønskeliste?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Advent #Jul #Hverdag

15 jul og nyttårskjoler

Dette innlegget er også postet på magasinet mitt http://trendspot.no 

Nå er det ikke mange ukene igjen til jul og nyttår, så da tenkte jeg å komme med litt tips til shoppingen! Har du ikke funnet antrekk til verken julebord, julaften eller nyttårsfesten? Fortvil ikke, jeg har plukket ut de fineste kjolene, og som ikke koster så allverden heller! Ready for some shopping? I AM!

Ripped Bodycon Dress her 

Embellished Bandeau Dress her

Bandeau Ruffle Fabric Bodycon her

Off Shoulder Ruffle Dressher (299 kr)

Lace Top Dressher (399 kr)

Sexy Neck Side Boob Dress, her (399 kr)

Low Back Sleve Bodycon, her

Lace Midi Dress, her (249 kr )

Gold Floral Dress, her 

Centre Mid Dress, her (299 kr)

Red Bardot Scuba Dress, her  (249 kr)

Cosmic Black Sequin Dress, her

High Neck Dressher

Purple Central Midi Dress, her 

Bubble Sequin Dress, her

Håper dere fant noe dere liker! 


Love?

#Anonselenker #Mote #Blogg #Fredag #Shopping #Helg #Jul #Inspirasjon #Lørdag

Today's Shoppingtip

Good morning beuties! 

Jeg tenker å starte dagen med en deilig frokost, før det blir en gåtur til parken. Jeg må ha hodet mitt klart de neste dagene, siden jeg skal opptre på søndags ettermiddag. Har ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg enda, men forhåpentligvis klarer jeg å finne frem et kult antrekk! 

Anyways, som vanlig pleier jeg å dele shoppingtips og siden det får så mange positive kommentarer på det og at det er inspirerende vil jeg fortsette med det! Kom over denne nydelige "Keyla" kåpen fra Selected Femme. Du kan jo unne deg litt luksus før jul, eller gi det bort i gave til enten kjæresten eller besteveninnen. 

Er den ikke herlig? Du finner den her

 


Love?

#Mote #Inspirasjon #Shopping #Jul #Torsdag #Adlinks

Let's talk about shoes

Hvis det er noe jeg ikke kan få nok av i denne verden da er det sko. Jeg ELSKER sko! Jeg har ikke alle skoene mine her i England, siden en god del ligger hos faren min i Oslo noe som er kjedelig. Jeg skriver jo veldig mye om mote og generelt klær så nå tenkte jeg at det kunne være en ide å begynne å skrive litt mer om sko! 

Hva er det viktigste når det kommer til sko? Jeg mener helt klart at de bør være behagelige. Spessielt vi jenter lyver på oss at skoene vi nettopp kjøpte som vi bare "måtte" ha er kjempe behagelige og ikke gir noe gnagsår. Hvem er det vi prøver å lure her? 

Dette har skjedd meg så mange ganger. Du prøver det fineste skoparet du finner i butikken, går litt i dem og forguder dem i speilet i noen minutter før du bestemmer deg for å kjøpe dem. Så kommer du hjem, legger skoene i samlingen og tenker at du får bruk for de en kveld når du skal ut. Så er kvelden endelig her, men følelsen av nye sko blir ikke å bære utover kvelden. Herregud, så mange ganger jeg har måtte gå hjem uten sko vel og merke, på grunn av at enten hælen knakk eller at gangsåret var på størrelse som en tomat. Jepp, we all been there! Så derfor liker jeg å handle på nettet, fordi der får du også se kommentarer og andre sine erfaringer. Med andre ord, du slipper å oppleve skuffelsen om og om igjen! Dersom du ikke blir fornøyd kan du bare sende skoparet tilbake også får du pengene tilbake!

Soo, who's ready for some shopping? ME! Zip Boots/HER                                                                                                          Vegabond Boots/HER


  Croc Riding Boot/HER                                                                          Wedge Thigh High Boots/HERCasino Sandal/HER                                                                                Red Platform Pumps/HER 

Glitter Toe Sandal /HER                                                                               Strappy Platform Pumps/HER

 
Lace Platform Pumps/HER                                                                                Rhinestone Cuff Pumps/HER


Any favourites?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Adlinks #Torsdag #Jul 

Lily Aldridge for Nelly.com

God mandag lesere! 

Håper dere har hatt en fin helg? Jeg har hatt en rolig helg, og har tenkt til å begynne med trening igjen, nå bor jeg rett ved siden av en fin park så må bruke mulighetene mens det enda er fint vær! Regner med det blir en joggetur etter dette innlegget. 

Jeg titter jo som regel innom nelly daglig, og nå har de endelig fått inn de diskuterte plaggene fra Lily Aldridge Julekolleksjon. Dette er en av kolleksjonene denne sesongen som er en blanding av edgy og classy stil. Det er mange av plaggene jeg personlig ikke synes ser så flatterende ut, men jeg har plukket ut mine favoritter fra kolleksjonen. 


                         Stage Dress/HER                               Dress/HER                            Twin Set Dress/HER 

                          Top/HER                       Lace Dress/Kommer snart                        Bling Tape Jeans/HER

Jeg vet ikke om disse plaggene er verdt prisen, men det ser ut som det er god kvalitet og man får det man betaler for, right? Jeg elsker den Twin Set Kjolen, jeg tenker et statementsmykke og en kul clutch til, hadde blitt det ultimate antrekket for julebord festen. 


Love?

#Nelly #Jul #Hverdag #Mandag #Mote #Inspirasjon #Shopping #LilyAldridge #Adlinks

Klestips for denne festsesongen

Hei lesere! 

Da er jeg endelig tilbake for fullt :-) Jeg har flyttet inn i det nye huset, rivd opp gulv og vegger, satt inn nye parketter og malt veggene. Nå begynner soverommet å bli seende ut som en drøm. Jeg trives veldig godt i det nye huset, naboene er hyggelige og det er mye friskere luft her ute forhold til byen. Jeg savner selvfølgelig å bo i byen, siden det var sentralt og det bare var 20 minutter med tog til og fra. Men, jeg er kjempefornøyd med det nye stedet og det er godt å vite at jeg nå kun skal fokusere på musikken og nettbutikken min. Jeg har nettopp søkt på jobb og de ringte meg opp og sa de synes søknaden min var utmerket og ønsker meg inn på et intervju. Fingers crossed! 

Været i england er nå for det meste regn og grå skyer, men ingen snø. Det ryktes at snøen skal komme i år, noe jeg håper. Hvem ønsker seg vel ikke en hvit jul? Nå er det ikke mange dager igjen til jul og nyttår, så jeg tenkte å tipse om plagg til festligheter. 

Skjørt/HER                                                          Topp/HER                                                           Kjole/HER 

Dette er plagg som kan matches til hva som helst, enten det er julebord du skal på eller bursdagsfest. Med det rette tilbehøret og sko til antrekket blir det kjempe stilig.

Jeg elsker kjolen, simple men classy! Disse plaggene er forresten på SALG, så det er enda en grunn til å slå til! 

Kjole/HER                                                     Rosa Kjole/HER                                      High waist thigh/HER 

Her er også noen kjoler som er veldig basic men perfekt å bruke til de fleste eventer. Hvis du ønsker å få den perfekte figuren kan et tips være å bruke High Waist Thigh Slimmer, den fungerer som en hold In bukse og gir deg flat mage under kjolen. Dette kommer jo godt med når du er på julebord! Dette er også plagg på salg! 

 
Lace Jumpsuit/HER                                Classy jumpsuit/HER                                              Maxxi kjole/HER 

Hvis det er et plagg som jeg elsker å bruke etter kjole da er det jumpsuit, du kan bruke det til de fleste sko og tilbehør og passer perfekt nå som det er litt kjørligere ute. Jeg synes maxxi kjoler også er veldig passelig til denne festsesongen, hvis du skal på noe litt mer classy er dette et godt kjøp! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Helg #Fredag #jul #annonselenker

psst..... 50-70% på River Island

Hei kjære lesere! 

River Island er min favoritt butikk, og jeg har nå ordnet det sånn at alle salgs annonsene kommer opp på min blogg, etter avtale med Reward Style. Jeg har annonser både fra TopShop, Nasty Gal, Karen Millen og andre kjente merker. Tenkte å tipse dere om at nå er det sluttsalg hos River Island blant annet, det vil si at det er hele 50%-70 rabatt på alle varer. Kjøper du en vare til over 225 kr (35 dollar) får du fri frakt med på kjøpet. Jeg synes dette er bra, siden det ikke finnes River Island i Norge. Så nå kan alle mine norske lesere få unne seg av dette flotte tilbudet! :) Trykk her for å shoppe 

Dette og masse mer fint finner du her 


Love?

#Adlinks #Shopping #Mote #RiverIsland #Hverdag #Tirsdag #Blogg #Inspirasjon

New Makeup from Ebay

Hey fininger! 

Jeg sov litt lengre i dag, derfor har det ikke blitt noen oppdatering før nå. Jeg har nettopp hentet en pakke fra posten som jeg bestilte fra Ebay for noen dager siden. Kjøpte nytt øyeskygge pallett og en ny lebestift i fargen Pink Pout. Fargen ligner på nude, og dekket leppene mine perfekt! Veldig fornøyd med kjøpet.Kjolen jeg bestilte fra Nelly.com har enda ikke kommet, noe som er veldig kjipt siden jeg skal i bursdag i kveld. Men, sånnn er det! 

Kan sikkert ta noen bilder av bursdags antrekket mitt til dere :) Det er lenge siden jeg har vært i bursdag, så dette ser jeg frem til! Dette blir en bra fredag!! 

Jeg har tatt litt bilder av det jeg fikk fra ebay! (Har endelig lært meg eksponering på instillinger) Håper dere følger meg på bloggen fremover, fordi nå blir det mye bedre bildeblogging blant annet:) 
Love my new makeup! Nå skal jeg i dusjen for å gjøre meg klar til i kveld:) Ønsker dere en fin fredagskveld! 


Love?

#Mote #Blogg #Fredag #Inspirasjon #Shopping #Ebaykjøp #Hverdag #Fest

Høstjakker til under 800 kr

Dette innlegget inneholder adlinks

Nå er det kjempe mye fint ute på Nelly.com, og jeg har funnet frem mine favoritter for høsten til under 800 kr. Nå som høst kulden har begynt å komme, er det godt å bruke en ordentlig høstjakke. Det er jo så mange fine! Tøff jakke i kamuflasje med skinndetaljer her, glamorøs skinnjakke her, classy jakke her 

Disse jakkene er kjempefine! Du finner den blå her, champagnefargede her og den blå med belte her 

Disse modellene fra ONLY (London Coat), synes jeg er kjempekule. Du finner den marineblå her, rødvine her og kamuflasje her Denne tøffe skinnjakken finner du her, jakke med belte her, parkas her 


Hvem liker du best?

#Blogg #Mote #Hverdag #Inspirasjon #Shopping #Torsdag #Høst

5 gode ebay tips - Shopping

Etter at jeg kom over Ebay og Aliexpress.com har jeg nesten sluttet å kjøpe noe fra butikkene. Bortsett fra Primark vel og merke. Hvis du ønsker å spare penger,energi og har lyst på noe ekstra fint? Da er det bare å begynne å titte igjennom Ebay. På ebay selger de alt mulig! Leter du etter en jakke du fant på River Island, men som de ikke har lenger? Da kan det godt være at du finner den på ebay!

Før var jeg veldig skeptisk til å kjøpe fra siden, men etter mye research og kjøp derifra har jeg funnet ut at den er 100% trygg! Jeg har kjøpt alt fra klær til sminke, og er veldig fornøyd. Har lyst til å dele mine 5 gode ebay tips med dere!

1. Funnet noe utrolig fint, men usikker på om det er like fint i virkeligheten? Når du scroller ned på leverandøren sin side kommer det opp reviews, der det står fra 50%-100% på ratingen. Du kan også sjekke kommentarer, da kan du trykke på siste omtale om produktet. Der finner du også mange omtaler på forskjellige produkter fra leverandøren. Jeg sjekker alltid dette før jeg klikker hjem noe! 

2. ALLTID husk å sjekke størrelsen! Noe jeg fant ut at da jeg klikket hjem mine første par sko fra Aliexpress (Tvillingsiden til ebay), var at jeg missforsto størrelsen de hadde på tavlen som var på leverandørens side. Så da jeg trudde jeg hadde valgt størrelse 39, var skoene jeg fikk i størrelse 36. Noe som var veldig skuffende! Så dette er viktig å alltid sjekke, og hvis du er usikker kan du google litt. Noen sko og klær kan være mindre i størrelse blant annet, så det er lurt å sjekke hva andre har skrevet om varen. 

3. RESEARCH! Noe jeg alltid gjør før jeg kjøper noe er å være sikker på at det er verdt prisen de har satt. Noen setter prisen høyere, enn andre som også er et salgtriks. Ikke la deg lure. Du finner garantert varen eller produktet hos en annen selger til en billigere penge. Hvis du kjøper merke vesker og merkeklær er det også lurt å se om dette ikke er lureri. Det er mange som selger vesker og klær som ikke er ekte. Selvom det ser ekte ut, er det lurt å sjekke litt rundt for sikkerhetskyld! 

4. FREE SHIPPING! Se til at det står "Free" under selgeren så du slipper å betale mer enn du trenger. Det er mange selgere som har enten Royal Mail eller annen postsystem som gir deg levering uten kostnader. Noen steder kan selgeren selge samme produkt, der de tar post oppkrav. Det spiller veldig stor rolle hvor selgeren har varelageret sitt, dersom han bor i Kina men har lageret sitt i London vil du få varen raskere. Dette står blant annet på informasjon. 

5. Sjekk leveringsdato! Når du skal kjøpe noe skal det stå leveringsdato (for eksempel est. 28.09). Slik at du vet når du får varen, noen ganger kan det ta raskere eller kortere tid alt ettersom hvor rask selgeren er til å legge varen ut for levering.  Dette bruker å stå under informasjon, dersom det ikke står fraråder jeg å kjøpe noe. Det bruker også å stå pengene tilbake - garanti. Hvor lenge du har på å levere varen tilbake, dersom du ikke er fornøyd. 

Håper dere liker tipsene! UntitledBlogsale ? aerupbeauty.blogspot.comPro 120 Color Eyeshadow Makeup Palette Warm Eye Shadow Cosmetic Set Kit | eBay


Handler du på ebay?

#mote #ebay #inspirasjon #hverdag #nettshopping #Torsdag #blogg

pst.... 70% rabatt på Nelly.com

Nå er det 70% rabatt på utvalgte merker inne på Nelly.com, nå kan du velge og vrake av styles som NLY trend, Elise Ryan og Jeane Blush.

Jeg har plukket ut mine favoritter: 

Casual og classy topp her (Adlink)

Tøff marineblå chiffon topp finner du her (Adlink)

Supersøt babyrosa genser finner du her (adlink)

Classy chiffron topp finner du her (Adlink)Klikket hjem denne classy kjolen i kveld,  du finner den her (Adlink)

Casual og chill topp finner du her (Adlink)Hvit classy kjole finner du her (adlink)Rosa classy kjole finner du her (Adlink)


Finner du noe du liker?

#shopping #mote #hverdag #inpirasjon #salg #mote #Adlinks

Makeup brushes + makeup palette

God Kveld! 

Jeg har akkurat tatt meg et deilig varmt bad, og skal straks gjøre meg klar for sengen. Tok litt bilder tidligere i dag av det nye jeg bestilte fra Ebay, rett før jeg dro til Danmark. Leveringstiden var kun 5 dager, så rimelig kjapt! Jeg er ihvertfall utrolig fornøyd, og alt dette kostet under 20 pund (ca 200 kr). Jeg elsker sminkekoster, og dette foundation sminkesettet er av utrolig god kvalitet og gir huden min en naturlig glød. Noe som er forskjellig fra den vanlige jeg bruker fra Bobbi Brown, er at denne dekker mye mer, spesielt kviser og nupper. Jeg bruker alltid en frisk moisturizer spray før jeg sminker huden. Slik at jeg får et naturlig og finere resultat. Jeg kan finne frem kjøperen i morgen, hvis det er noen som ønsker det :-) Sov godt! 


Del gjerne innlegget videre :) 

#Blogg #Hverdag #Shopping #Innkjøp #Mote #Inspirasjon

Love?

Nelly favourites, July

Hey fininger :)

Jeg har ikke vært så flink på oppdateringer de siste dagene, grunnet personlige årsaker men jeg håper dette blir en bra blogguke! Dere kan gjerne komme med tips om hva jeg skal blogge mer om. Nå er det jo snart slutt på Juli måned, og jeg tenkte å skrive litt om mine favorittplagg denne mnd. Dette maxxiskjørtet med splitt i sort er mitt favorittplagg denne sommeren. Kan brukes til de fleste plagg, både til hverdag og fest. Det er et nøkkelplagg de fleste burde ha liggende i skapet. Du finner det her

Jeg elsker slike kjoler, jeg kjøpte nylig en slik kjole i sort og den er kjempe classy, perfekte kjolen for de med litt større pupper. Du finner den her

Denne genseren er super herlig, genseren er tynn og perfekt å bruke hvis det er kjøligere sommerkvelder. Tenker å klikke hjem denne selv, du finner den her 


Denne maxxi kjolen er veldig ladylike. Fargen er fin og sommerlig, kan matches til det meste og gir en fin midje. Jeg kjøpte flere slike kjoler i Barcelona. Du finner kjolen her


Kom over denne kjempe sexy og tøffe crop toppen, jeg har kjøpt meg flere slike i løpet av sommeren og bruker de vanligvis under en tunika eller til shorts/jeans. Du kan også bruke slike topper til skjørt. Dette er jo en topp som er mer egnet for festligheter. Du finner den her

Noe som jeg har brukt mye i sommer har vært de såkalte "beach toppene", noe jeg bruker for det meste til shorts eller maxxi skjørt. Denne er kjempekul og laidback. Du finner den her


Et annet favorittplagg på listen er playsuit. Denne i grå har jeg selv og er kjempe deilig å bruke på varme sommerdager. Kan også pyntes med smykker og armbånd. Du finner den her

Love?

#adlinks #mote #blogg #sommer #shopping

Meld deg på ukens blogg

Beklager for dårlig blogging, men jeg har vært dårlig de 2 siste dagene. Jeg kommer uansett til å trekke en heldig blogg til å bli denne ukens blogg. Så det er fortsatt mulighet for å melde seg på, det kan du gjøre her

Jeg kommer sterkere på bloggen i morgen. Ha en fortsatt fin søndagskveld :-) 

#blogg #sommer #hverdag #ukensblogg #inspirasjon

Home sweet home

♥ Hey Sunshines 

Jeg sitter nå og nyter en is mens jeg hører på musikk. Sov til litt over 12.00 i dag og det sier litt om hvor sliten jeg var etter hjemreisen fra Barcelona. Det føles litt "rart" samtidig godt å være hjemme igjen. Føler at jeg har vært bort i over 1 uke, så det sier vel også litt om hvor godt jeg trivdes der nede?

Hjemme ventet flere pakker som jeg hadde bestilt fra Ebay uker før jeg dro, så det var en hyggelig ankomst gave, som jeg til og med hadde glemt i farten! 

Jeg ble veldig fornøyd med kjøpene, men ikke fullt så fornøyd med skoene da jeg har fått til sendt størrelse 36! Sykt nedtur. Men, da tenker jeg at jeg kanskje kan selge dem her på bloggen? (Hvis noen er interesserte).  

Været hjemme i London er ikke like mye å skryte av, men jeg synes det var litt deilig med kjøligere temperatur. Det ble noen ganger for varmt ute på dagen, og jeg klarte å bli solbrent på føttene? Haha, av alle steder. 

Anyways, har tatt litt bilder av kuppet fra ebay som jeg tenkte å vise dere :)

 
Woohoo!!Love my new bag!! Veldig usikker på om den er ekte, siden jeg betalte under 1000 kr for den. Men, jeg er kjempe fornøyd uannsett, fake or not! Jeg bestilte disse i 5 forskjellige farger, så det kommer vel i løpet av dagen. Jeg synes de er super stilige og kan brukes til shorts, bukser, kjoler osv. Denne er superfin på! 

Smykket er veldig fint, kostet kun 10 kr!! (1 pund)

Love?

Favorites from River Island

(Dette innlegget er forhåndskrevet)

God morgen fininger, nå i skrivende sitter jeg mest sannsynlig på flyet hjemover til London. Siden jeg ikke får blogget før hjemreisen, tenkte jeg å hive inn et aldri så lite inspirasjons innlegg på forhånd. 

Hvis det er et klesmerke jeg elsker så er det River Island, ikke fordi det kryr av de butikkene her i London men også fordi du nå får kjøpt det på nelly.com. Jeg har allerede noen plagg fra merket, blant annet en bikini som jeg brukte mye i Barcelona og en klokke i gull, som blir brukt hver dag. Ikke minst har River Island mye stilig som er veldig min stil, og jeg vet at det er mange som kommer til London for å besøke nettopp denne butikken, så da er det jo greit å bare bestille det hjem i posten? Jeg har plukket ut mine sommer favoritter. 


1. Cropped genser fra River Island finner du her, perfekt å bruke over et langt skjørt. 

2. Sunnies fra River Island, som ligner veldig på Wild Fox brillene som florerer mye på trendfronten finner du her

3. Konvoluttveske med lenke, enkel og stilfull med plass til sminke og mobil finner du her 

4. Platform shoes fra River Island, kan brukes til de fleste plagg og har en fin lys farge finner du her

5. Maxxi skjørt med splitt i rosa fra River Island, nydelig farge og perfekt å bruke under en genser eller til en topp. Finner du her

Shop til you drop! 


Love?

#adlinks #blogg #mote #hverdag #sommer #nelly

psst..70% supersalg på Nelly

God Morgen

Våknet opp til skyfri himmel og fin sol. I dag går dagen mest til pakking til Barcelona, og ryddig av rommet. Synes det er så deilig å rydde før man drar, så vet man at man kommer hjem til et rent og pent hjem. Vi blir borte i 6 dager, kjenner det blir deilig med en ordentlig ferie! Jeg var som sagt på IKEA i går og fikk kjøpt ny hylle, og diverse. Jeg kan vise dere bilder når alt er på plass! 

Tilbake til overskriften, nå har Nelly en av mine favorittbutikker som sagt supersalg med hele 70% rabatt på alle klær og sko. Jeg har plukket ut noen godbiter jeg tenkte å dele med dere. 

Denne fine marineblå kjolen finner du her til kun 244 kr. Denne kjolen er perfekt å bruke i sommervarmen, ute på restaurant ved stranden eller shopping i byen. Du kan matche en slik kjole til det meste, og fargen er helt nydelig! 

Jeg forelsket meg i denne jakken, og vurderer å kjøpe den selv! Ser for meg å bruke denne over den blåe kjolen over, og et bar platform shoes. Denne synes jeg var superkul, og ikke til så verst pris heller. Du finner den her Denne super lekre kjolen i peach fra NLY TREND er en klassiker i sommer. Ser for meg å bruke et smykke til, armbånd og klokken min fra River Island til denne kjolen. MÅ HA! Du finner kjolen her 

Dette skjørtet er noe som passer til det meste. Du kan brukeskjørtet under en genser, eller til en t-skjorte. Jeg elsker også designet på skjørtet, simpelt men elegant. Du finner det her 


Digger disse boyfriend buksene fra SISTERS POINT, perfekte jeans til halv pris! Du kan bruke dem til en cropped top, baggy t-skjorte, hette genser og en skinnjakke. Du kan matche slike bukser til det meste, og er absolutt noe som er lurt å ha liggende i skapet. Du finner dem her 

Jeg synes denne jakken var utrolig stilig, og passer perfekt til en sort jumpsuit eller playsuit. Jakken er veldig formell, men skiller seg litt ut i aztec print. Jeg elsker slike jakker, og har sikkert tusen av dem i skapet. Det er perfekt detalj i et antrekk, hvis du ønsker å sprite opp et ellers så kjedelig plagg. Du finner jakken her 

Jeg kom over denne rosa fine kjolen med splitt, og synes den så veldig elegant ut! Ser for meg å bruke denne langs stranden i Barcelona, synd jeg ikke får bestilt den hjem før jeg drar. Kanskje noen andre får sjangsen? Du finner kjolen her Stilig og urban skinnjakke som kan brukes til hvilket som helst antrekk, enten om det er fest eller hverdag. Dette er et plagg som alle bør ha i skapet, jeg har mange skinnjakker selv og går aldri lei! Du finner skinnjakken her Perfekt maxxi kjole til halv pris! Denne kjolen med splitt er både sexy og elegant. Du kan bruke kjolen til et blomsterbånd i håret, noen smykker og et par høye heler. Veldig fin farge også! Kjolen finner du her Denne skinnjakken er en hit i sommer, perfekt å bruke til edgy t-skjorte, shorts eller genser. Du finner den her 

Love?

#Adlinks #shopping #mote #sommer #hverdag

Celinè - look alike bag from Ebay

God lørdagskveld kjære lesere! 

Håper dere har en fin helg, og koser dere i sommervarmenn. Her har det regnet og tordnet i hele dag, vært kjempe dårlig vær på mange uker. Ser virkelig frem til Barcelona nå, bare 5 dager igjen! 

I går mottok jeg vesken jeg hadde bestilt fra Ebay, og den er kjempe fin i virkeligheten. Den ligner veldig på Celinè vesken. Jeg bestilte i rosa, og fikk den knappe 2 dager etter jeg betalte. Utrolig rask levering! Fikk også en kupongkode på neste veske, så jeg får den til halv pris. WOHO! 

Elsker fargen og ser for meg denne med en lang maxxi kjole,  sandaler og solbriller. Du er velkommen i samlingen min, pinky!


http://lulubags.co.uk  

Jeg skal bare slappe av med serier resten av kvelden, ønsker dere en fin helg videre!

Love?

#shopping #ebay #mote #sommer #blogg

What To Wear - Festival Tid

Nå er det ikke mange dager igjen til hovefestivalen og andre festivaler, så da tenkte jeg å tipse om hvordan du kan kle deg til festival. Velg et antrekk som du vet du er komfortabel med. Det er ikke det smarteste å velge de fineste skoene du har, så sats på et par støvler eller boots som du vet tåler litt. Det jeg forbinder med festival er en enkel topp,shorts og hunterstøvler. Noe jeg synes er utrolig kult å bruke til et slikt antrekk er fargearmbånd, hårpynt, smykker osv. Du kan også gå med hatt, noe jeg hadde valgt. Hatt er kult, hvis du matcher det riktig. 

Hvis du skal gå for veske, anbefaler jeg å ikke velge den dyreste vesken man har da det kan fort ende med at man mister noe eller at ting blir stjelt. Velg en ryggsekk eller en skulderveske som tåler en fest eller to. Det er alltid lurt og praktisk! Jeg kom over mye fint så jeg lagde en kollasj, håper dere finner det inspirerende og ønsker dere en riktig fin festivaltid. Kjole/HER Boots/HER Solbriller/HER Ryggsekk/HER Skinnjakke/HER 

#Sommer #Mote #Festival #Adlinks #Hverdag

Love?

Litt shopping fra Aliexpress

God Morgen :) 

Jeg kom over en blogg i går som skrev om en veldig bra nettside som er like billig som ebay, så jeg bestemte meg for å klikke hjem et par ting fra siden. Nettsiden heter Aliexpress.com og hadde utrolig mye fint, og mer sko og klær som jeg liker. Jeg fant mye fint og jeg ble helt forelsket så jeg kunne ikke la være, hehe. Så nå gleder jeg meg allerede til det kommer frem. Får det ikke før jeg er tilbake fra Barcelona, så siden det er et par dagers leveringstid klikket jeg hjem flere ting, så forhåpentligvis blir noe av det sendt på samme tid. 


Åhh nå gleder jeg masse!! 

Noe du likte? Har du shoppet på denne siden før?

#blogg #mote #shopping #sommer

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits