Ready for a new week, fitspo

God morgen lesere! 

Noen som er klar for en ny uke?

Vi skal straks kjøre til studio, og jeg kjenner det blir deilig å komme i gang igjen. Jeg har ikke jobbet med EP min på noen måneder, og nå ser jeg virkelig frem til å gjøre ferdig de nye sangene! Det blir noen timer i studio, også blir det rett på trening! Jeg trener hver dag nå, og ingenting får meg til å føle meg bedre enn nytt og fresht treningstøy! 

Jeg har tittet litt på det nye de har fått inn på Nelly, og har laget en kollasj av mine favoritter! 


1. Link // 2. Link // 3. Link // 4. Link // 5. Link // 6. Link // 7. Link // 8. Link 

Nå drar vi avgårde! Ønsker dere en flott start på uken! :) 


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Trening #Kosthold #Shopping #Skjønnhet #Hverdag #Mandag #Innspirasjon #Tips #Salg 

 • Skrevet: 20.04.2015
 • Klokken: 09:00
 • Kategori: Nettshopping
 • Kommentarer: 4

Wants from Nelly.com - 30 - 80% sale

God morgen kjære lesere! 

Håper dere har en fin helg :) Jeg kom hjem fra trening i går ganske seint, så da ble det tidlig i seng! Det kommer et trenings innlegg i løpet av neste uke forresten, siden jeg er så godt i gang med treningen! Kanskje noen som vil lese det? 

Dere har sikkert fått det med dere, men jeg har fått nytt design! Følte det var på tide med noe nytt:) Håper dere liker det! 

Jeg tipset jo i forige uke om at det var 70% salg på Nelly, nå er det hele 80% salg på en rekke varer. Er ikke bare det helt vilt? Jeg skal klikke hjem noen skatter selv, når lønningen kommer! Men, dersom du ønsker å få tak i godbitene før salget er over kan du trykke deg inn på linkene jeg legger ut i dette innlegget!

Jeg har plukket ut mine favoritter fra salget! 

1.Link // 2. Link // 3. Link // 4.Link // 5.Link // 6. Link // 7. Link 

Du finner hele salget her

Håper dere finner noe dere liker! 


Love?

#Adlinks #Shopping #Mote #Skjønnhet #Helg #Lørdag #Tips #Inspirasjon 

 • Skrevet: 18.04.2015
 • Klokken: 10:00
 • Kategori: Nettshopping
 • Kommentarer: 3

Wants from Nelly.com - 70% sale

Hey kjære lesere! 

Jeg har nå pakket sammen gymbaggen og er straks klar for en god treningsøkt! Jeg og kjæresten har booket squash banen også, så det blir bra! :) Tenkte bare å minne dere på nå er det 70% salg på en rekke varer inne på favorittbutikken min! Jeg har samlet sammen mine favoritter, kanskje noen som blir i shopping humør? Det er ihverttfall jeg, jeg har bestilt en del kjoler og sko fra boohoo.com og justfab.com i det siste også med tanke på at jeg bor i London slik at jeg får det jeg bestiller raskere enn hvis jeg bestiller fra Nelly. Men, jeg liker å titte innom nelly.com hver dag og bli inspirert på motefronten! 

1.Link // 2. Link // 3.Link // 4.Link 

Jeg elsker klær med knæsje farger, spesielt nå som det går mot sommer! Sterke farger og denim er jo noen av trendene vi vil få se mye av denne sesongen! 

5.Link // 6. Link // 7. Link // 8.Link

Du finner hele salget her 

Nå drar vi på trening! Kos dere resten av kvelden :)


Love?

#Adlinks #Trening #Kosthold #Livsstil #Mote #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Shopping

 • Skrevet: 09.04.2015
 • Klokken: 19:19
 • Kategori: Nettshopping
 • Kommentarer: 7

Inspiration for everyday training

 

1. LINK // 2. LINK // 3. LINK // 4. LINK // 5. LINK // 6. LINK // 7.LINK 

God morgen kjære lesere! 

Kom hjem fra treningsenteret i går og var helt utslitt, så paradise hotel og la meg til å sove. Det var grunnen til at jeg ikke fikk blogget! Selvom jeg ikke bor i Norge så synes jeg det er morsomt å følge med på Paradise Hotel fra macen. Det er alltid like mye drama, intriger og alianser. Må si at jeg synes mange av årets deltagere virker veldig lite voksne og oppfører seg som 16 åringer på sin første fest! Likevel så har jeg blitt bitt av basillen og fortsetter å følge med! haha 

Siden jeg har kommet så godt i gang med treningen har jeg tittet litt på trenings klær på nelly.com. Det gjør virkelig noe med motivasjonen å kle seg i fargerike Adidas og sports topper! Jeg fikk nytt trenings tøy av kjæresten, og da var det bare å melde seg inn i nærmeste fitness klubb med en gang! 

Nå blir det trening hver eneste dag fremover, og det er ekstra motiverende å trene sammen med kjæresten. Jeg liker best å sykle, løpe på tredemølle og svømme. Vi skal trene "legday" i dag, og det gruer jeg meg litt til! hehe :) Jeg har forresten blitt intervjuet for bloggen og musikken min, du kan lese mer her 

Ønsker dere en fin dag videre :-) 

 


Love?

#Adlinks #Trening #Kosthold #Shopping #Inspirasjon #Blogg #Hverdag

 • Skrevet: 19.03.2015
 • Klokken: 10:00
 • Kategori: Nettshopping
 • Kommentarer: 4

Wants from Nelly.com

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER 

God mandags morgen lesere! 

Håper dere har hatt en fin helg :-) Nå er det en ny uke igjen og jeg ser frem til å komme tilbake til vanlige bloggrutiner. Tittet innom Nelly.com og plukket ut mine vår favoritter! De har fått inn så mye fint nå, elsker når det begynner å bli varmere. Her om dagen var det 17 varmegrader, helt fantastisk! Håper dere blir inspirert av mine ønsker fra #NellyEpicSpring kolleksjonen. Ønsker dere en fin mandag videre! :-)


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Mandag #Skjønnhet #Tips

 

 • Skrevet: 16.03.2015
 • Klokken: 10:00
 • Kategori: Nettshopping
 • Kommentarer: 13

Wants from Nelly.com

Nå er det salg hos Nelly igjen, 200 plagg for 200 kr stk. Det kaller jeg pris kupp! Jeg har plukket ut mine favoritter :-) 

Leather Skirt/Link Sweather/Link Dress/LinkPeplum Top/Link Turtleneck Sweather/Link Dress/Link Dress/Link Grey Sweather/Link Flower Dress/Link Long Hoodie Dress/Link Cardigan/Link Dress/Link

Du finner hele salget her, Håper dere finner noe fint! 


Love?

#Adlinks #Mote #Shopping #Inspirasjon #Skjønnhet #Mandag

 • Skrevet: 02.03.2015
 • Klokken: 20:30
 • Kategori: Nettshopping
 • Kommentarer: 11

Parfymeklikk.no - Tips

Jeg startet nylig samarbeid med Parfyme Klikk, dette er en ny nettbutikk som leverer gode kjente kvalitets merker som YSL,Elisabeth Arden,Max Factor, Dior og mange fler for rimelige priser, priser du har råd til. Hvis du elsker skjønnhets produkter som meg og ikke vil bruke for mye penger på det er denne nettbutikken et godt valg. Jeg kommer til å skrive en omtale om det jeg har bestilt fra dem senere for dere. Jeg har plukket ut noen favoritter fra nettbutikken deres :) 

Hvorfor du bør kjøpe hos Parfyme Klikk: 

- Dersom du bestiller fra den engelske siden deres (http://www.perfume-click.co.uk/) slipper du å betale toll, den har de allerede betalt :)

- Det er ikke moms eller annet, prisene du ser oppgitt er kun det du betaler, er ikke det supert? YAY!

- Spar flere hundre kroner på å bestille fra nett! 


Sunkissed Powder/HER // MaxFactor Stik/HER // Bobbi Brown/HER  Active Day Look/HER 

Jeg har noen av disse produktene selv, jeg elsker sunkissed bronzing pudderet. Bronzing pudderet gir perfekt glød i kinnene og har vært en favoritt hos meg lenge. Bobbi Brown er favoritt merket mitt innenfor makeup, anbefaler hvis du ønsker å prøve ut et nytt merke :) Håper dere finner noe dere liker! 


Innlegget er skrevet i samarbeid med parfymeklikk.no                                                                                                                                                                                                  Love?

#Mote #Blogg #Shopping #Skjønnhet #Inspirasjon

 • Skrevet: 18.02.2015
 • Klokken: 19:15
 • Kategori: Nettshopping
 • Kommentarer: 5

Dress up for Valentines

God fredagskveld!  

Siden det er valentinsdag på Lørdag tenkte jeg å komme med noen tips for kvelden! Enten det er kino med en du nettopp har møtt, middag med kjæresten eller ut med venninnene har jeg satt sammen en collage for å inspirere litt på klesfronten! Jeg for min del skal spise indisk med M, og etterpå blir det kino for å se Fifty Shades Of Grey, flere som skal se den? 


Jeans/HER // Bag/HER // Kåpe/HER // Lipstick/HER Hatt/HER 

Dersom du har blitt invitert med ut på kino eller middag av en kjekkas, synes jeg at man bør kle seg litt mer casual og ikke for fancy, men selvfølgelig smak og behag. Jeans er både sexy og feminint, og med den rosa kåpen over gir det litt smak i antrekket. Hvis du ønsker å pynte deg litt ekstra kan du gå for en rosa lipstick, denne fra Nelly er veldig bra gir leppene perfekt dekke!


Clutch/HER // Shoes/HER // Lipstick/HER // Nipple covers/HER // Kjole/HER 

Kanskje du har store planer med kjæresten for dagen og skal spise på en dyr restaurant? Da passer et slikt antrekk ypperlig! Denne kjolen er kjempe lekker, går du for nude øyesminke og bruker en lipstick i enten rosa eller rød vil nok ikke kjæresten klare å ta øynene vekk fra deg!


Shoes/HER // Stroppeløs BH/HER // Clutch/HER // Neglelakk/HER // Kjole/HER

Hvis du ikke skal på date med noen, men tenker deg ut med jentene da kan det være en ide og pynte seg litt ekstra siden det er valentinesday, lakk neglene i en søt rosa farge og match til noen pumps. Kanskje noen vil legge ekstra godt merke til deg denne kvelden? 

Håper dere likte tipsene og at dere alle får en fin valentines day!  

Nå koster forresten alle NLY shoes på Nelly kun 149 kr, du finner utvalget her og det er 50 % på alle vår nyheter! 


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Tips

 • Skrevet: 13.02.2015
 • Klokken: 00:49
 • Kategori: Nettshopping
 • Kommentarer: 8

Få de beste rabattene

God fredagskveld! 

Jeg har veldig lyst til å anbefale dere en nettside jeg har vært medlem av i 2 år, nemlig Members.com.  Jeg er stor fornøyd med rabattene de har på de forskjellige butikkene, der du kan få opptil 75% rabatt på de fleste nettbutikker. Dersom du er en stor mote og interiør geek som meg og elsker nettshopping, er dette siden for deg! Det koster ingenting å registrere deg, og du får tilgang til de beste rabattene. Klikk her for å komme i gang :)

Det står også hvor lenge tilbudet varer, og hvor mye du får rabatt på. Nå får du blant annet 70% på Miss Selvfridge utvalgte varer, dette varer kun i 4 dager så vær rask hvis du ønsker å bruke rabatten! Frakt og leveringstid blir også oppgitt under informasjon på hvert tilbud. Håper dette lille tipset ga en fin start på helgen!

Dette tubeskjørtet koster nå kun 104 kr hvis du kjøper det via Members, det kaller jeg røverkjøp! Finner du her


#Annonse #Mote #Shopping #Inspirasjon #Helg #skjønnhet #Interiør 

 • Skrevet: 07.02.2015
 • Klokken: 00:53
 • Kategori: Nettshopping
 • Kommentarer: 3

Wants from Nelly.com

God morgen vakringer!

Som dere sikkert ser har jeg endelig fått nytt design, det har gitt meg litt mer motivasjon til å blogge mer. Jeg er fortsatt i Edinburgh, drar hjem i morgen. Ser ikke frem til å dra hjem, har det så altfor hyggelig her! 

Jeg har tittet litt på nelly sine nyheter, og har funnet mine favoritter 

Fant denne classy kjolen fra NLY, finner du her

Supesøt rosa kåpe fra NLY, perfekt nå som det begynner å gå mot vår. Spriter opp et hvert antrekk! Finner du her

Lekker blondekjole fra NLY, denne synes jeg ser så fin ut! Kunne tenke meg å bruke denne en vam sommerdag. Du finner kjolen her

Super stilig lang top fra NLY trend, denne er perfekt hvis du like litt vågale plagg, finner du her

Sexy offshoulder topp fra NLY blush til kun 149 kr, finner du her 

Stilig cross it dress fra NLY trend, finner du her, sort finner du her


 Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Skjønnhet #Hverdag

 • Skrevet: 03.02.2015
 • Klokken: 10:00
 • Kategori: Nettshopping
 • Kommentarer: 6

Wants from Nelly.com

God morgen vakringer! 

Jeg tok meg aldri så liten tur innom Nelly.com i går kveld og tittet litt igjennom nyhetene de har fått inn. Så utrolig masse fint! Kan hende jeg klikker hjem noe når lønningen kommer :-) hehe 

Ihvertfall så plukket jeg ut noen favoritter jeg tenkte å dele med dere: 

1. The Perfect Leather Jacket

Perfekt skinnjakke til under 500 kr, denne kan du bruke til det meste og er alltid et plagg som er lurt å ha hengende i garderoben. Du vet aldri når du plutselig skal ut en kveld, denne kan du også bruke for mer festlige anledninger. Du finner den her (adlink)

2. Sexy Peplum Jacket

Stilig peplum jakke som du kan matche til det meste, jeg elsker peplum plagget. Har flere peplum topper i garderoben, og når jeg kom over denne jakken ble jeg forelsket. Dette er nok et av plaggene jeg blir å klikke hjem når jeg får sjangsen:) Du finner jakken her

3. The Casual Classy Cardigan

Denne digger jeg! Dette er et av nøkkelplaggene man bør ha hengende i skapet, du kan denne cardigan til de fleste plagg enten det er til fest eller hverdag. Du finner den her 

4. The Yellow Coat

Denne er utrolig fin! Jeg kan se for meg at denne hadde spritet opp et hviket som helst kjedelig antrekk. Fargen er veldig vårlig, og er fra mitt favoritt merke River Island. Perfekt for den litt mer vågale. Du finner kåpen her

5. Warm and Classy Twin Set

 

Jeg kom også over dette super søte tvilling plagget, ser for meg et statementsmykke til, skinnjakke eller blazer + noen casual sko.  Du kan også bruke det til en mer classy anledning. Ser ut som at plagget er av god kvalitet. Du finner det her 

6. The Teddy Coat

Denne jakken er også noe som ligger på min ønskeliste for tiden. Den er super fin, holder deg varm og gir deg en teddybear følelse. Du finner teddycoaten her 

7. Raise A Glass Dress

Classy og sexy kjole perfekt for big announcements. Kjolen er utrolig fin, matcher til det meste og er også noe som ligger på min ønskeliste. Du finner kjolen her

8. Casual Big Sweather 

Casual collegenser som matcher til det meste. Du finner genseren her

Dette er hva jeg ønsker meg fra Nelly! :)


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Fest #Shopping

 • Skrevet: 21.01.2015
 • Klokken: 10:00
 • Kategori: Nettshopping
 • Kommentarer: 9

Shop til you drop - Dresses

God søndagskveld beauties! 

I dag startet 30 days vegetarian challengen min, og det har gått veldig bra. Jeg har også funnet en haug med gode og super enkle oppskrifter som jeg skal teste ut de neste ukene. Føler meg allerede litt lettere, og gleder meg til å se resultatet om noen ukers tid. Målet er jo at jeg skal få flatere mage slik at jeg kan bruke tettsittende kjoler og komme inn i buksene mine igjen. Det er jo helt normalt å legge på seg hvis man ikke passer på kostholdet, men det går heldigvis å gjøre noe med det. 

Som en premie til meg selv etter denne challengen kommer jeg til å kjøpe noen nye kjoler, jeg fant noen veldig fine jeg kunne tenkt meg å bestille. Nå går det jo også mot lysere tider, ikke lenge til det er vår igjen! Juuhuu :) 

1. HER // 2. HER // 3. HER

 

4. HER // 5. HER // 6. HER 

7. HER // 8. HER // 9. HER

10. HER // 11. HER // 12. HER

Dere finner også hele nellysalget her  (Opptil 70% rabatt)


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Shopping #Salg

 • Skrevet: 12.01.2015
 • Klokken: 00:48
 • Kategori: Nettshopping
 • Kommentarer: 4

pst.... opptil 70% salg på Nelly

Jeg tenkte å tipse dere om at nå har Nelly fylt opp varer i salgsavdelingen, og hvis du er rask så får du klikket hjem godbitene før de forsvinner. Jeg elsker salg! Tenker å klikke hjem noe selv, jeg er ganske kresen på kjoler men jeg fant noen favoritter:

Lace Dress/Adlink Black Mini Dress/Adlink Black Slim Dress/Adlink

 

Pink Bodycon Dress/Adlink // White Bodycon Dress/Adlink // Black Bodycon Dress/AdlinkBlack Halter Bodycon/Adlink // Blue Halter Bodycon/Adlink // High Neck Bodycon/Adlink 

Dette er kjoler som du kan bruke til det meste. Jeg ser for meg et statement smykke, skinnjakke og noen pumps til. Dersom du ønsker å ha en laidback stil kan du alltid gå for Converse. White Lace Top/Adlink // Black Peplum Top/Adlink // Stripe Dress/Adlink 

Du finner hele salget her


LOVE?

#Mote #Shopping #Inspirasjon #Hverdag #Fest #Mandag #Salg

 • Skrevet: 05.01.2015
 • Klokken: 21:53
 • Kategori: Nettshopping
 • Kommentarer: 3

My Wishlist - Makeup and Beauty Tools

Good sunday evening readers! 

Håper dere har hatt en super helg, synes det er så rart at vi er i 2015. Jeg har sett igjennom mine favoritt makeup tutorials, og jeg blir alltid like inspirert! Ønskelisten min er nå lengre enn den var før jeg startet å se videobloggene. Så jeg tenkte å dele mine ønsker med dere :)
Beauty Blender // Ben Nye Luxury Powder // Revlon Balm // Anastacia Kit

Dette er beauty produkter som er perfekt for contouring. Jeg ønsker å starte en youtube beauty channel, men siden jeg er ganske ny trenger jeg å sette meg mer inn i det. kanskje noen av dere har noen tips? 


Love?

#Skjønnhet #Mote #Hverdag #Søndag #Inspirasjon #Shopping #Anbefalinger

 • Skrevet: 04.01.2015
 • Klokken: 19:07
 • Kategori: Nettshopping
 • Kommentarer: 2

Shop til you drop - Nelly Salg

Nå har januarsalget til Nelly.com startet, og hvis du er rask får du bestilt hjem de beste godbitene før de forsvinner. Det er så mye fint der inne at det er umulig å vite hva man skal kjøpe. Dette er favorittene mine, som jeg vurderer å klikke hjem!  


Coat/HER Knee Boots/HER Cardigan/HER  Low Boots/HER  Necklace/HER  Sweather/HER  Beanie/HER 

Nå skal jeg se litt fler episoder av Drop Dead Diva før jeg legger meg! 


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Hverdag #Torsdag 

 • Skrevet: 02.01.2015
 • Klokken: 01:56
 • Kategori: Nettshopping
 • Kommentarer: 1
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Bloggdesign

hits