Style By Keinapel

Todays Photoshoot - Denim shirt

Hey kjære lesere! 

I dag har jeg tatt litt bilder ute på en kirkegård, faren til Matthew er proff fotograf så han tok noen bilder for meg :) Jeg har plukket ut 2 av bildene som jeg ble mest fornøyd med! Nå skal vi straks dra ned til byen, skal møte noen vennner av meg som har kommet fra Oslo, så det bllr hyggelig! 

Håper dere liker bildene, og ønsker dere en fin kved videre! 
Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Helg #Photoshoot #Skjønnhet

Bilde fra photoshoot

God torsdagskveld fininger! 

Tok meg litt bloggfri i dag, men i morgen blir det full blogging igjen. Fikk tilsendt bilder fra en photoshoot jeg var på sist gang jeg var i Oslo. Tenkte å vise dere det ene bilde som jeg ble veldig fornøyd med. 

Baby your like a time machine...


Love?

#blogg #mote #photoshoot #sommer

Behind the scenes - Photoshoot

Hey fine dere. Kom akkurat hjem fra photoshoot på Clarion Hotel. Fikk smake litt på luksus livet bieber hadde når han bodde der i fjor. Hotellrommet var helt sykt fint, og badet var det fineste. Jeg og flere andre modeller fikk lov å være med på photoshoot til en bok som skal gis ut i løpet av neste uke. Hadde det veldig gøy, og bildene ble utrolig stilige! 

Sneakpeaks fra shooten:

Gleder meg til å se bildene!! 

Love?

Sneakpeak på shoot

I dag har jeg vært på photoshoot med Athena hun jeg bor med. Vi tok mange tøffe bilder, og de ble enda finere når sola skinte inn. Vi bestemte oss for å ta bilder inne på operahuset enn oppå taket, siden det var så kaldt ute. Ble veldig fornøyd med mine ihvertfall, kan vise dere noen av dem: 

SneakPeak

(Uredigert)

(Redigert)

(Redigert)

(Uredigert)

Love?

Dagens Shoot - Geopard Sweather

Hey moteløver. I dag har jeg ikke gjort så mye, venter fortsatt på svar fra jobbintervjuet jeg var på. Krysser fingrene for at jeg får den! Var i et lite møte, før jeg dro på en liten "shoot" med Jasper. Han har også blogg, dere finner den her. Det er så absolutt verdt en tur innom :) 

Dagens Shoot

Love?

Lets run away together - photoshoot

Hey fininger! Kom hjem for en veldig kul shoot for litt siden. Fotografen som tok bildene er kjempe flink, og jobber også som fotograf for blant annet DNA, Eurosko og noen ganger tar han bilder for Everybody Models. Virkelig dyktig! 

Lets run away together, so the world can't tear us apart anymore... Ble veldig fornøyd med disse bildene, han tok også noen fler av meg som jeg kan legge ut senere hvis noen ønsker det :) 

Love?

Photoshoot @ Nydalen

Det var kjempegøy på shooten, fikk tatt mange fine bilder. Legger ut de som er ferdigredigerte (redigerer i photoshop). Brukte mitt eget kamera på shooten. 

Location @ Nydalen 

Synes om bildene?

ModelDayStudio photoshoot #2

Her er flere bilder fra shooten :) 
Noen favoritter?

Bilder fra photoshoot/ModelDayStudio

Var veldig gøyy! Kan legge ut fler bilder, hvis dere har lyst til å se :)) 

 Synes om bildene?

Photoshoot med susann

Hadde en morsom shoot med susann i stad. Tok litt nye bilder og lagde for en gang skyld en ordentlig header! Denne jeg har nå kommer jeg til å bruke en god stund, håper dere liker den :) Dere må forresten besøke bloggen til susann, den er dødsbra! 

 

Her er noen av bildene fra shooten vi hadde


 

 

Synes om headeren? 

Bilde fra photoshoot

Har besøk av Susann nå, veldig koselig. Hadde en liten shoot i stad med de nye skoene mine :) Legger ut fler bilder i morgen! 

 Love?

2 bilder fra photoshootBegge bildene er av meg 

Love?

Noen bilder fra shoot

Hey søtinger. Kom nettopp hjem fra en koselig shoot med Tuva, Katrine og Karen. Tok masse bilder som vi skal bruke til blant annet ny header, jeg skal få æren av å lage header til alle tre :) 

Legger ikke ut alle nå, siden må endre litt på kvaliteten og mye annet som må gjøres, siden jeg har minipc. Men, jeg kan gi dere en smakebit? 

Kan vise dere resten av bildene i morgen :) Legger ikke ut bilder av de andre før de har sett dem! Men, det var kjempegøy på shoot med de andre, håper vi kan gjøre det flere ganger :)) 

Love?

Dagens photoshootbilde

Hey søtinger. Siden det var st.hansaften, grillet jeg og familien nede ved sjøen, det var kjempe koselig. Tok litt photoshoot bilder senere på dagen, der mamma var fotografen! Kan vise dere flere bilder i morgen etter jobb? Hvis dere er intresert? Synes mamma er en flink fotograf :) 

Håper dere hadde en fin st.hansaften! 

Hva synes du om bilde?

Todays shoot of Dennis, taken by me

På fredag tok jeg noen "modellbilder" av Dennis, og jeg må si at de ble ganske brae! Det ser ut som at en modellkariere kunne vært noe for han, fordi han er sykt fotogen. Jeg tok ihvertfall noen bilder med mitt supre nye kamera, og redigerte dem i photoshop. Dennis har også utrolig bra stil :)


Love?

Drømmeleilighet

Visningen gikk kjempebra, leiligheten var så sykt mye finere i virkeligheten. Jeg har skrevet under på en bookingliste, og håper selvfølgelig at de velger meg som leietager. Det hadde vært en drøm, da hadde livet mitt vært perfekt hvis jeg fikk den leiligheten. Skal jo også bo sammen med min venninne Eline, så det hadde vært awsome om vi fikk den sammen. 

Leiligheten er i 1 etage, og har høye vinduer, akkurat som jeg liker. Sånn at det kommer mye lys inn og i tillegg er veggene hvite og da blir belysningen perfekt. Badet var skikkelig søtt, og soverommet i passelig størrelse. Det beste med hele leiligheten var stuen, den var helt sykt fin. Jeg kan ikke beskrive det, var som en drøm, håper virkelig at den drømmen blir virkelig, at jeg får denne leiligheten :) 

Noen bilder som jeg har lovet:
(vet ikke hva den prikken er )

Natta kjære lesere, sov godt og drøm søtt! <3

Visning på leilighet og noen bilder

Jeg har ikke så veldig god tid til å blogge nå, så vi snakkes etter jeg har vært på visning! Håper virkelig jeg får leiligheten, bilder av leilighet kan jeg sikkert legge ut senere en gang på bloggen. Den er ihvertfall perfekt! 
Legger ut flere bilder når jeg har kommet hjem :) 

Hva synes du om bildene?

Nightshoot

Siden jeg er så grei, får dere en liten smakebit fra hvordan bilder jeg legger ut på bloggen i morgen. 

Det er også noen som lurer på hva jeg heter. Navnet mitt er Cecilia Marilyn Keinapel. 

Jeg har blitt vurdert av denne søte jenta http://linnsrareverden.blogg.no/, tusen takk! Fikk terningkast 5 fra henne, må bare smile :)Vil dere se mer av bildene?

Photoshoot behind a lake

Da har jeg fått alle bildene! Jeg kommer til å fordele bildene, så jeg legger ut noen i dag og noen i morgen, osv. Siden det ble så mange bilder!  Er ikke så veldig lenge til jeg skal på en ny photoshoot, det gleder jeg meg veldig til! Fotografen er Bjarne Stiansen og jeg har redigert bildene. Mitt favorittbilde!
Love?

Photos from photosession

Jeg har ikke fått alle bildene fra photoshooten, men jeg får resten i kveld! :) 

Fikk tilsendt noen bilder nettopp, så jeg legger ut 2 av dem. Jeg ble veldig fornøyd ihvertfall! Jeg synes det var ganske så skummelt å pose på den bratte fjellveggen i høyhelte sko, men det var skikkelig moro! Under meg var det brennvesler og et spist gjerdet, og jeg holte på å falle ned mange ganger, haha. Det verste var at det var mye spindelvev i gelenderet jeg holdt meg fast i og jeg er skikkelig redd for edderkopp! Men, jeg mannet meg opp skikkelig og fikk det til til slutt. 

Love?

1 photo from photosession

Jeg har ikke fått alle bildene fra photoshooten jeg hadde for noen uker siden,men de komme vel etterhvert. Jeg har fått tilsendt 1 bilde fra dagen, ble veldig fornøyd med det! Er i alt over 1000 bilder, så det blir mye å gå igjennom når jeg får dem. 

Farger:


Svart og Hvitt:Posen ser litt rar ut, men jeg gjorde bare som fotografen sa, hehe. 

Hva synes du om bilde?

I see you wear them skinny tights

Jeg og kusinen min hadde en liten shoot for ikke så veldig lenge siden. Jeg som sto for klesoppsetningen, og dette har blitt en av mine favoritt antrekk. Kom over bildene i går, så fikk lyst til å legge de ut :)


Love?

Dagens photoshoot

I dag har jeg vært på en skikelig morsom og perfekt photoshoot. Jeg har blitt tatt bilde av i masse forskjellige antrekk og posert på alt fra sand til steinmur, var litt freaky på starten var veldig redd for å falle ned i vannet eller i brennvesle som var rett under, men det har vært utrolig moro! Jeg får alle bildene en gang til uken, gleder meg kjempe mye til å se resultatet :) 


Grafittivegg ved Fredrikstad brua

svarthvitt
Ute på en strand ved høytgress 
Jeg har kost meg skikkelig i dag! Jeg legger ut når de andre bildene kommer..


Love?

Bilder fra shoot


Skjørt - GinaTricot- Topp - GinaTricot

Tunika - BikBok
Kjole- BikBok- Sko- DinSko

Love?

Photosession with Helene

Dagens blogginlegg tenkte jeg skulle være litt anderledes, siden det er Søndag så kan man jo gjøre noe ut av dagen, så da tenkte vi å ha "photoshoot" og vise forskjellige stiloppsetninger. Eksempler på hvordan du kan ha bruke og matche diverse klær. 

Blomsterkjole fra GinaTricot
Blazer fra BikBok
Olajakke fra GinaTricot
Ring fra H&M
Armbånd fra Spania 
Øredobber fra Lindex
Sløyfe fra Glitter


Det er så søtt fordi jeg og Helene har den samme kjolen :) Helene har også blogg, besøk www.helenebogstadchristoffersen.blogg.no 


Love?

Photosession with Lisa

I dag har vært en herlig dag, dagen startet med å møte en veninne og ta litt bilder på operaen, var så utrolig fint vær ute og det var godt å få litt sol på seg. Det var kjempegøy,noe vi skal gjøre flere ganger ;)  

Jeg dro i en bursdag senere som var utrolig koselig, fin sammenkomst! 

- Megan baseballjakke fra GinaTricot
- Highwaist shorts fra Cubus 


Det var en kjempekoselig dag :) 

Hva synes dere om bildene ? 

Photosession

Trykk på bildene for å få de større...
ck
fashioncampaing
babyyyyyyimg7106
img7097goodfreinds

Besøk bloggen til Odne, han er døds kul! www.getiton.blogg.no


Hva synes dere?

F A S H I O N. L O V E

Autumn photoshoot

vkugv
Fant fram fjorårets skinnjakke, alltid et must.
bougv
som du sikkert ser så har jeg klippet håret kort, var det fint?

Hva synes du?

Photoshoot

fgo
low


Hva synes du ?

photoshoot

modelluten navn
vegg
Hva synes du om bildene ? :)


- Miss Keinapel
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits