Style By Keinapel

Lyst å nattshoppe? Nå har Nelly supersalg!

Tenkte å vise dere noen favoritter fra salget til nelly.com før jeg legger meg. Jeg vurderer å bestille smykket, det er utrolig pent. Perfekt til en kjole jeg har hengende! Det er også superbillig nå, nelly har som sagt 50-70 % salg. Velg og vrak til under 500 lappen. 

1. Smykke/HER 2. Kjole/HER 3.Bukse/HER 4. Kjole/HER 5.Kjole/HER (99kr) 6. Fotsidet kjole/HER 

Jeg kunne tenke meg de 3 nederste kjolene, veldig fine. Perfekt hvis du trenger noe basic! 

Noe du kunne tenke deg over?

(Annonselinker)

Top 5 Summer Shorts

#1 Leopardshortsen min fra BikBok, tenker jeg skal bruke mye i sommer #2 Digger denne peachfargede shortsen som også er fra BikBok, passer perfekt til en litt oversized top og skinnjakke#OnTheBack. Baksiden har jeg festet nagler på lommen for å gi den en litt kul look #3, favorittshortsen min. Passer til det meste, og kan matche den til mye. Kjøpte jeg på salg

#4, Denne høytlivshortsen fra GinaTricot er perfekt til en litt oversized skjorte eller top. 


#5, denne shortsen her har jeg lagd selv. Det var egentlig en gammel bukse som bare har ligget i skapet veldig lenge. Så bestemte jeg å gjøre en liten change, og vips så ble det en shorts. Her har du også noen flere shortser jeg gleder meg til å bruke til sommeren. 

Love?

E L L E FashionNight @ Glitter

Hei hei. Kom akkurat inn døren, og skal straks dra ut igjen. Tenkte bare å oppdatere bloggen litt før jeg færer ut døren. På jobben går det veldig bra, har allerede totalt 8 salg i løpet av en uke, er utrolig fornøyd med det og har mål for uken å få minst 12 salg! Jeg har nettopp begynt som selger for NetCom og trives utrolig godt med det. Ser frem til lønningsdag :-) !!

Etter jobb dro jeg og Athena på et event på glitter. E L L E Magasin hadde da event kveld der de snakket om sesongens nyheter og viste oss smykker/accesories osv. Både jeg og Athena proppet i oss snacks, og fikk med oss en goodiebag hjem. ELSKER GOODIEBAGS!!  


Champis og motenyheter!!

Elsker dette smykket, noe jeg tenker å kjøpe meg i nærmeste framtid :)

Dagens Outfit

Innholdet i goodiebagen, gleder meg til å lese :) Fikk også smakebit fra Escadas nye sommerkolleksjon. 

Love?

Grand Opening @ Nilson Group VIP

Hey flotte dere. Hatt en fabulous night på åpning av oslos nye skosenteret, var også heldig som fikk med meg et par nye sko hjem. Ligner veldig på jeffrey cambells faktisk. Møtte på mange bloggere, og drakk en del champagne. Som følge hadde jeg med meg bestevennen min Jasper. Veldig bra event, og mange fine skonyheter. Anbefaler dere å ta dere turen innom, ligger ovenfor Arkaden i Karl Johans gate.

Kjekken selv!Mine nye fantastiske sko!! ALL FREE! :)

Flinke damen som hjalp meg med skoutvalget, fant de perfekte skoene :)Møtte Bjørnar bak bloggen (TommyLife), utrolig sjarmerende type.
Guud for en kveld, storkost meg masse. Gleder meg til neste event! :)

Love?

Åpen Pressedag @ Polhem PR

Hey fine dere. Har hatt en fantastisk morgen på Åpen pressedag på Polhem. Møtte blant annet vakre Charlotte Thorstvedt, gud for en rå dame! Det var veldig mange fashionable stands der, og jeg og noen flere bloggere/reportere fikk med oss masse goodiebags med en rekke samples vi skal teste ut. Gleder meg kjempe mye til å begynne testingen, mange fantastiske produkter jeg fikk med meg. Har selvfølgelig tatt mange bilder også, og ble kjent med de som var på eventet. Selvom jeg var den yngste der, var det utrolig hyggelig og lærerikt. Vi fikk også frokost etterfulgt av juice i champagne glass, veldig fashionabelt. Møtte denne vakre Makeup Artisten, elsket stilen hennes! :) 

Fantastiske kjoler!! 

Åhh in love! 

Falt pladask for denne jakken, awsome!! Camilla@Polhem 

Veldig fint pyntet og dekorert.. 

Det nye merket jeg har tenkt til å teste ut. Konseptet GlossyBox kommer fra Sverige og er en veldig genial pakke. Du melder deg på og får en slik boks fullt av masse nye og deilige produkter hver måned. De har også glossy box for gutter. Dette er ikke ute i butikkene enda, men du kan bli medlem på http://glossybox.se (fantastisk produktpakke) 

Dette er det jeg fikk med meg hjem: 

- Moods Of Norway 

- The Body Shop (Summer Collection) 

- Estelle 

- GlossyBox 

- SmileLab 

- MaxFactor åhh gleder meg til å teste!! 

Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits