Style By Keinapel

Ny header og endring i design

Tenkte bare å høre hva dere synes om den nye headeren min? Har gjort noen endringer i design også! I kveld skal jeg bare ta det rolig og kose meg med pretty little liars :) Like?

Mine SheInSide Favoritter

Hey flotte dere! Jeg kom over denne butikken som heter SheInside. Tok en tur innom, og fant så utrolig mye fint. Jeg elsker alt de selger der inne! Dette er virkelig butikken jeg har lett etter lenge, sånne type klær er veldig meg. Har plukket ut noen favoritter fra sheinside, og kombinert med sko og tilbehør fra andre butikker. Der det står "HER" er linken til plaggene fra SheInside. Jeg har satt de forskjellige plaggene i 3 forskjellige stiler. Skriv gjerne en kommentar om hva du synes om nettbutikken. 


Genser/HER Pants/HER  Sunnies/Nelly.com Clutch/Nelly.com Shoes/Axparis.com 


Skjorte/HER Leggings/HER Clutch/YSL Sunnies/GinaTricot Shoes/Axparis.com


Jakke/HER Skjørt/HER Clutch/booho.com Sunnies/GinaTricot Shoes/Axparis.com 

Hvilket antrekk liker du best?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits