My new leopard shoes

Hi guys! 

Som dere ser har jeg skaffet meg nytt bloggdesign. Endelig! 

Jeg har fikset litt på et kjøpdesign jeg kjøpte fra KVD design, er ihvertfall veldig fornøyd. Håper det går bra med dere alle sammen, og at dere nyter sommerværet. Sommerværet har også kommet til London, så det har vært strålende vær i mange dager nå. Har brukt dagene på å skrive sanger og kose meg i solen. Har det veldig bra i London, og jeg gir snart ut mine 2 singler på EP som kommer ut snart! EXCITED!

Det har vært lite motivasjon på bloggfronten, og jeg vet det er mange som har lurt på om jeg skulle komme tilbake. Så nå er jeg altså tilbake og blir nok ikke en pause på meg igjen på lenge. Har virkelig savnet å skrive og ikke minst ta bilder. Jeg har nylig kjøpt meg nytt kamera fra Nikon <3 Så tok litt bilder av de nye skoene mine. Veldig fornøyd med kvaliteten! Kom gjerne med tips og ideer om hva jeg kan blogge om på bloggen? Jeg er veldig glad i den chille og casuale stilen, så en beach t-skjorte og slike sko er alltid en kul kombinasjon. 

Love?

Mine innkjøp fra shopping

God onsdagskveld, håper dere har det bra! :-) 

Jeg og lillesøsteren min kom akkurat inn døren, vi har vært å kjøpt julegaver til oss selv fra besteforeldrene våre. Det er alltid så hyggelig på juleshopping, begge ble kjempe fornøyde med gavene. Tenkte å vise dere hva jeg kjøpte til meg selv. Jeg har lenge ønsket meg sånn makeup mappe med forskjellige sminkekoster, og endelig fikk jeg kjøpt det. Har vært veldig dårlig til å ta vare på sminkekostene og de ble alltid så bustete og ufreshe, så det er godt med nytt! Kjøpte meg også DRY BLOW COLLECTION sett, der det også følger med varmeruller, noe jeg har tenkt til å teste ut. Alt dette kostet kun 40 pund, som er ca 400 norske kroner, superbillig spør du meg! Perks of living in London :)

  

 

Superfornøyd!! 

Du finner lignende hårføner fra ELLE her, til under 500 kr 

Du finner lignende makeup sett, i miniversjon her til kun 99 kr 

Love?

#adlinks #mote #styling #hårprodukter #makeup #julegave

New In - Shine Bright Like A Diamond

Hei fine dere. Kom hjem for ikke så veldig lenge siden. Har hatt en kjempe fin tur til Køben med Frida, fikk kjøpt masse fint jeg tenker å vise i et innlegg senere. Nå har jeg tatt litt bilder av mitt beste innkjøp fra turen :-) Veldig fornøyd med kjøpet, og skal definitivt tilbake til butikken.

<3 CREME FRAICHE <3

Elsker den!! Passer perfekt under en basic kjole eller topp. Absolutt mitt nummer 1 favorittplagg. Kjøpt i København. 

Love?

Siste Innkjøp - Classy & Basic

Hei lesere :) Håper det går bra med dere! Det går veldig bra med meg, og jeg ser nå virkelig frem til sommerferien. Jeg har som sagt ikke ferie før i Juli med tanke på at jeg jobber. Drar til Danmark med min besteveninne om ca 2 ukers tid, det gleder jeg meg veldig til!! 

Tenkte å vise dere mine siste innkjøp, siden jeg jobber så mye så får jeg ikke alltid tid til å vise og blogge hele tiden. I kveld tenker jeg meg en liten tur ut med min samboer Caroline og noen venner, lenge siden jeg har trasket rundt i høye hæler og i noe fancy outfit til byen, så det ser jeg frem til! 

Jeg elsker denne badedrakten/toppen. Kan bruke det som begge deler, perfekt under en høytlivshorts! LOVELY! Classy top, striper er jo veldig in nå for tiden og ser veldig bra ut til en svart eller fargerik bukse. Digger denne blazeren! Kjøpte den på 2hand butikk i Oslo, passer perfekt til en nogenlunde finere anledning Classy topp og smykke fra Zara. Elsker smykket, passer til det meste og kan kombineres både til fest og hverdag. Denne toppen er perfekt for stranden, veldig åpen på siden. Toppen kan man bruke over bikini eller en tubetopp. Veldig fin og sommerlig kjole, perfekt til sommervarmen! Kjolen har også veldig høy splitt, så ser veldig kult ut til et par stiletthæler. Denne classye vesken er perfekt til både stranden og hverdag. Bruker den mye til jobben, god plass og plass til macen min også. 

Har også noen flere nye innkjøp, men det er dette jeg viser i første omgang:)

Love?

New In - Bag & Maxxi Dress

Hei fine dere. Nå har jeg hatt en kort bloggpause, men er nå tilbake for fullt. Har også fått meg nytt design, som jeg har kjøpt fra albiss.blogg.no. Håper dere liker det!  

Nå skal jeg straks i dusjen, før jeg drar på IKEA med Frida. Elsker at det er så fint vær, får så lyst å dekorere og styre i hjemmet. Det går forresten bra på jobb, og jeg har nå jobbet på NetCom en hel måned. og flere måneder skal det bli! Jeg og Frida drar til Danmark med danskebåten den 28, så det gleder jeg meg masse til! :) Blir deilig med litt ferie også snart! 

Min flotte classy veske, minner meg litt om Michael Kors sin versjon Elsker denne fantastiske kjolen, selvom den er i Medium som er litt stor størrelse for meg kjøpte jeg et belte som jeg bruker til da, så den ikke henger så mye. Vet ihvertfall at denne kommer til å bli brukt mye i sommer :) 

Love?

New Buys

Hei fine dere :) 

Håper dere har hatt en fin fredagskveld, for min del var kvelden helt grei. Dro i bursdagen til en veninne, som ble 19 år. Wooho, GRATTIS! 

Anyways, tenkte å vise dere noen av mine siste innkjøp. Deilig å kunne shoppe litt av og til, hehe. I kveld skal jeg i bursdagen til Fabian, ser frem til en hyggelig kveld :-) 

Elsker denne toppen, perfekt til smykket jeg også skal vise dere!Chillegenser, utrolig fin til den ene shortsen jeg har Simpelt skjørt som går fint til en topp Kjøpte dette tøffe statementsmykke, som går til de fleste kjolene mine Digger denne tøffe clutchen, og dette stilige leopard skjørtet Skjørtet er veldig kul på baksiden synes jeg

Tenker å ta noen outfitbilder i dag, og det vil komme flere Dagens Outfit innlegg de neste dagene. Savner det litt! 

Love?

Avslappende søndagskveld

God søndagskveld fininger. Håper dere har hatt en kjempefin helg og kost dere masse. Nå koser jeg meg med Jordbær i sukker og favoritt serien min The Carrie Diaries. Denne søndagen skal jeg bare slappe av og forberede meg på nok en stressende uke. Mye skal bli gjort, både på jobb og hjemme. Flytter som sagt ut før den 20, så må snart begynne pakkingen. Også er det 17 mai neste helg, + bursdagsfeiringen til Frida.

Anyways, så vil jeg vise dere mitt siste innkjøp. Kjøpte denne tøffe kjolen fra HM, som jeg falt pladask for ved første øyekast. Elsker den! 

Ser for meg denne kjolen med skinnjakke, høytlivshorts og converse. 

Love?

Boyfriend Jeans & Pumps

Hei dere. I dag var jeg på min første dag på Netcom, den nye jobben jeg har begynt på. Føler jeg trives mye bedre der enn på den andre jobben. Har også fått inntrykk av at de følger opp de som er nye veldig bra, noe jeg mener er viktig i en jobb at man får godt med oppfølging, og blir ledet i riktig retning. Der jeg jobbet på Bonnier var veldig enveiskjørt, fikk lite innledning og ble bare kastet ut i det. Det jeg gjør på Netcom er å selge mobil abbonement til bedrifter/enkelt.foremanstak. Følte jeg kom veldig bra inn i det i dag, startet med oppstart og satt mest på medlytt før jeg begynte å ringe selv. Har fått et eget lite kontor, som jeg skal sitte på fremover. Gleder meg veldig til dag2 i morgen! Motivasjonen er på topp :-) Satser på at dette blir en råbra uke. 

Strålende vær ute nå, utrolig deilig. Det som er så chill på jobben er at man fint kan ta samtalen utendørs hvis man vil få med seg sola. Det beste med jobben er garantert miljøet, og ikke minst teamet jeg sitter på. Fantastisk team, og ser virkelig frem til å lære av dem alle. 

På veien hjem stakk jeg en tur innom Fretex. Fant et par utrolig tøffe pumps i zebraprint, elsker å finne skatter på 2hand butikker. Gjett om jeg skal bruke de mye i sommer? Favoritt blant mine sko  :) 

Love?

New In - Painted Skirt

Tenkte å vise dere skjørtet jeg fant i dag. Var innom 2hand butikk her på Sthanshaugen og betalte utrolig nok bare 50 kr. Tenker å ha på meg innkjøpet til Samsung Galaxy eventet i kveld. 

Utrolig hvor mye tøft du finner, som også er billig på slike 2hand butikker. Fant dette tøffe skjørtet fra TopShop. Nye favorittplagget, ser for meg dette skjørtet med en skinnjakke, stiletthæler og noen tøffe smykker. 

Love?

New In - I love London shop

Hey søtinger! Kom hjem til hotellet for ikke så lenge siden, har vært en kjempefin dag. Vi var ute å gikk i området her, helt til Kensington pallace, hydepark osv. Aldri før har jeg sett så mange ekorn i en park, en av dem hilste til og med på meg (stolt). Snuste meg på hånden, også kom det fler og flokket seg rundt meg. Utrolig gøy å se ekorn på så nært hold, har jeg aldri opplevd før. Vi var også ved et vann i Kensington Park, der var det masse forskjellige fugler, til og med svaner. Fuglene og dyrene i parken er fredet, og tilhører kongehuset. Blir så fasinert av at fugler er så folkevant, noe jeg ikke trudde de skulle være. Igjen, forholdene til dyrene ute i naturen er så mye bedre her enn hjemme. Til og med duene i parken rundt omkring virker som at de har det fint. 

Det er så utrolig fint her, og store fine parker overralt. Du finner suvenirbutikker i nesten hvert eneste hjørne, og der gikk vi litt berserk i dag. Så hele familien eier nå noe som det står " I Love London" på, hehehe. Vi snakker også om å bo her. Både jeg og mamma har forelsket oss i London. Hvem vet? Kanskje vi flytter hit, eller at jeg finner meg en kjekk engelskmann som jeg gifter meg med? Kjekkasser kryr det av i denne byen ihvertfall! 


Elsker dette iphone dekselet!!! 

Love?

Afterparty David Guetta + innkjøp

Hey søtinger. Nå sitter jeg hos Helene, og vi kom akkurat hjem fra en liten tur i byen. Skal sove noen timer før vi skal i bursdag til en som heter Metin. Bursdagen er ute i et partytelt, så det blir uber kos! Koste meg veldig på byen i går, og møtte på Karoline som jeg ikke har sett på nesten et år. Så det var utrolig hyggelig! Det var veldig bra liv på Luux i går, og mange guetta fans. Jeg var ikke på konserten selv, siden er ikke så veldig fan av han. Men, hørte at det var bra da!

New In - Last Buys

Helt sykt billig på bikbok nå, 50 % på alt! Dette ble ca 400 kr. Sykt! 

 
Veske/HM Topp/BikBok Shorts/BikBok Smykke/BikBok Armbånd/HM 

Love?

Hjemme i oslo + innkjøp

Guud så deilig det er å endelig kunne si at jeg bor i Oslo. Fantastisk! Ryddet ut av leiligheten i går, og shinet den før jeg ga nøkkelen fra meg. Var trist å forlate det fine badet, men satser på jeg finner en leilighet med enda finere bad i Oslo. Flyet landet på gardermoen i 15.00 tiden, kom akkurat inn døren så nå skal jeg begynne å fikse meg. Må jo feire at jeg endelig har flyttet tilbake, så da skal jeg og to venner ut å spise. Jeg har fått lov til å være hos Maria besteveninnen min en liten stund fremover, til jeg finner en egen plass å bo. Er hun ikke bare verdens beste? Skal også kanskje på jobbintervju i morgen, så krysser fingrene for at jeg får jobben! 

Må forresten vise dere et nytt innkjøp, kjøpte også noe mer på tax-free på gardermoen når jeg dro til Tromsø.Jeg digger slike sjal, ihvertfall i stjerneprint. Er på utkikk etter et sjal i USA-flagget også, noe jeg vet dem har på butikken jeg kjøpte dette. 

Sjal fra Sorbet, veldig fornøyd! 249 kr :) 

Love?

Nytt innkjøp

Helt sinnsykt mye fint på VeroModa for tiden, knalltilbud på 2 par bukser. Det er ikke uten tvil at corall og mint farger er in denne sesongen. Falt for begge fargene, så måtte bare slå til når det var salg. Men, angrer ikke! Kjøpte også en kul topp fra GinaTricot og leopard solbriller. Ganske fornøyd med dette innkjøpet! 

Bursdagen til Maria i går var kjempe koselig, men endte etterhvert oppi drama. Men, fikk noen brae bilder. Nå er hun halveis til 20 (mente selvfølgelig 40), og det er jeg også om 1 år. Sykt! 

Love? 

Siste innkjøp fra Oslo

God morgen. Så utrolig deilig å våkne opp til godvær og masse sol. Skal begynne å fikse meg, for å dra å spise lunsj med pappa, også må jeg en tur ned til ModelDayStudio og hente bildene. Gleder meg så sykt mye til i kveld, kommer til å bli tidenes 19 årsfeiring!! :) Vi skal vorse hos maria i syvtiden, også drar vi til HardRock Cafe og spiser i nitiden. Etter det tenker vi oss ut på enten Luux eller Escape. Gleder meg til å bruke kjolen jeg kjøpte meg i går, den er utrolig meg. 

 

Det beste med å være i Oslo er helt klart shoppingen, masse salg overralt også har vi jo ikke GinaTricot i tromsø så da får jeg alltid med meg noen skatter før jeg drar hjemover. Tenkte å vise mine siste innkjøp fra oslo, elsker kjolen som skal være kveldens antrekk! :) 

 
Dagens ønske, få like fine krøller som i går.. 

New in - Boyfriend Jeans

Konserten gikk kjempebra, følte at jeg sang ganske greit! I morgen er det UKM, og jeg skal synge min egen sang. Gruer og gleder meg, kommer også et innslag om meg i avisa enten i morgen eller i dag. 

 

Shoppet litt før jeg tok turen hjem, masse salg i byen. Fant faktisk 3 bukser til prisen av 1. Lovely! Var på utkikk etter "boyfriend jenans" og jammen fant jeg det også, med hull i. Var også innom secondhand en tur( fretex) og fant en kjempekul clutch i skinn, som passer til solbriller og bankkort. 

 

 

 

 

( Flere enn meg som irriterer over at det ikke går ann å laste opp bilder ?? Måtte laste opp på tinypic og kopiere )

 

Love?


 

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Bloggdesign

hits