Style By Keinapel

My new leopard shoes

Hi guys! 

Som dere ser har jeg skaffet meg nytt bloggdesign. Endelig! 

Jeg har fikset litt på et kjøpdesign jeg kjøpte fra KVD design, er ihvertfall veldig fornøyd. Håper det går bra med dere alle sammen, og at dere nyter sommerværet. Sommerværet har også kommet til London, så det har vært strålende vær i mange dager nå. Har brukt dagene på å skrive sanger og kose meg i solen. Har det veldig bra i London, og jeg gir snart ut mine 2 singler på EP som kommer ut snart! EXCITED!

Det har vært lite motivasjon på bloggfronten, og jeg vet det er mange som har lurt på om jeg skulle komme tilbake. Så nå er jeg altså tilbake og blir nok ikke en pause på meg igjen på lenge. Har virkelig savnet å skrive og ikke minst ta bilder. Jeg har nylig kjøpt meg nytt kamera fra Nikon <3 Så tok litt bilder av de nye skoene mine. Veldig fornøyd med kvaliteten! Kom gjerne med tips og ideer om hva jeg kan blogge om på bloggen? Jeg er veldig glad i den chille og casuale stilen, så en beach t-skjorte og slike sko er alltid en kul kombinasjon. 

Love?

Mine innkjøp fra shopping

God onsdagskveld, håper dere har det bra! :-) 

Jeg og lillesøsteren min kom akkurat inn døren, vi har vært å kjøpt julegaver til oss selv fra besteforeldrene våre. Det er alltid så hyggelig på juleshopping, begge ble kjempe fornøyde med gavene. Tenkte å vise dere hva jeg kjøpte til meg selv. Jeg har lenge ønsket meg sånn makeup mappe med forskjellige sminkekoster, og endelig fikk jeg kjøpt det. Har vært veldig dårlig til å ta vare på sminkekostene og de ble alltid så bustete og ufreshe, så det er godt med nytt! Kjøpte meg også DRY BLOW COLLECTION sett, der det også følger med varmeruller, noe jeg har tenkt til å teste ut. Alt dette kostet kun 40 pund, som er ca 400 norske kroner, superbillig spør du meg! Perks of living in London :)

  

 

Superfornøyd!! 

Du finner lignende hårføner fra ELLE her, til under 500 kr 

Du finner lignende makeup sett, i miniversjon her til kun 99 kr 

Love?

#adlinks #mote #styling #hårprodukter #makeup #julegave

New In - Shine Bright Like A Diamond

Hei fine dere. Kom hjem for ikke så veldig lenge siden. Har hatt en kjempe fin tur til Køben med Frida, fikk kjøpt masse fint jeg tenker å vise i et innlegg senere. Nå har jeg tatt litt bilder av mitt beste innkjøp fra turen :-) Veldig fornøyd med kjøpet, og skal definitivt tilbake til butikken.

<3 CREME FRAICHE <3

Elsker den!! Passer perfekt under en basic kjole eller topp. Absolutt mitt nummer 1 favorittplagg. Kjøpt i København. 

Love?

Siste Innkjøp - Classy & Basic

Hei lesere :) Håper det går bra med dere! Det går veldig bra med meg, og jeg ser nå virkelig frem til sommerferien. Jeg har som sagt ikke ferie før i Juli med tanke på at jeg jobber. Drar til Danmark med min besteveninne om ca 2 ukers tid, det gleder jeg meg veldig til!! 

Tenkte å vise dere mine siste innkjøp, siden jeg jobber så mye så får jeg ikke alltid tid til å vise og blogge hele tiden. I kveld tenker jeg meg en liten tur ut med min samboer Caroline og noen venner, lenge siden jeg har trasket rundt i høye hæler og i noe fancy outfit til byen, så det ser jeg frem til! 

Jeg elsker denne badedrakten/toppen. Kan bruke det som begge deler, perfekt under en høytlivshorts! LOVELY! Classy top, striper er jo veldig in nå for tiden og ser veldig bra ut til en svart eller fargerik bukse. Digger denne blazeren! Kjøpte den på 2hand butikk i Oslo, passer perfekt til en nogenlunde finere anledning Classy topp og smykke fra Zara. Elsker smykket, passer til det meste og kan kombineres både til fest og hverdag. Denne toppen er perfekt for stranden, veldig åpen på siden. Toppen kan man bruke over bikini eller en tubetopp. Veldig fin og sommerlig kjole, perfekt til sommervarmen! Kjolen har også veldig høy splitt, så ser veldig kult ut til et par stiletthæler. Denne classye vesken er perfekt til både stranden og hverdag. Bruker den mye til jobben, god plass og plass til macen min også. 

Har også noen flere nye innkjøp, men det er dette jeg viser i første omgang:)

Love?

New In - Bag & Maxxi Dress

Hei fine dere. Nå har jeg hatt en kort bloggpause, men er nå tilbake for fullt. Har også fått meg nytt design, som jeg har kjøpt fra albiss.blogg.no. Håper dere liker det!  

Nå skal jeg straks i dusjen, før jeg drar på IKEA med Frida. Elsker at det er så fint vær, får så lyst å dekorere og styre i hjemmet. Det går forresten bra på jobb, og jeg har nå jobbet på NetCom en hel måned. og flere måneder skal det bli! Jeg og Frida drar til Danmark med danskebåten den 28, så det gleder jeg meg masse til! :) Blir deilig med litt ferie også snart! 

Min flotte classy veske, minner meg litt om Michael Kors sin versjon Elsker denne fantastiske kjolen, selvom den er i Medium som er litt stor størrelse for meg kjøpte jeg et belte som jeg bruker til da, så den ikke henger så mye. Vet ihvertfall at denne kommer til å bli brukt mye i sommer :) 

Love?

New Buys

Hei fine dere :) 

Håper dere har hatt en fin fredagskveld, for min del var kvelden helt grei. Dro i bursdagen til en veninne, som ble 19 år. Wooho, GRATTIS! 

Anyways, tenkte å vise dere noen av mine siste innkjøp. Deilig å kunne shoppe litt av og til, hehe. I kveld skal jeg i bursdagen til Fabian, ser frem til en hyggelig kveld :-) 

Elsker denne toppen, perfekt til smykket jeg også skal vise dere!Chillegenser, utrolig fin til den ene shortsen jeg har Simpelt skjørt som går fint til en topp Kjøpte dette tøffe statementsmykke, som går til de fleste kjolene mine Digger denne tøffe clutchen, og dette stilige leopard skjørtet Skjørtet er veldig kul på baksiden synes jeg

Tenker å ta noen outfitbilder i dag, og det vil komme flere Dagens Outfit innlegg de neste dagene. Savner det litt! 

Love?

Avslappende søndagskveld

God søndagskveld fininger. Håper dere har hatt en kjempefin helg og kost dere masse. Nå koser jeg meg med Jordbær i sukker og favoritt serien min The Carrie Diaries. Denne søndagen skal jeg bare slappe av og forberede meg på nok en stressende uke. Mye skal bli gjort, både på jobb og hjemme. Flytter som sagt ut før den 20, så må snart begynne pakkingen. Også er det 17 mai neste helg, + bursdagsfeiringen til Frida.

Anyways, så vil jeg vise dere mitt siste innkjøp. Kjøpte denne tøffe kjolen fra HM, som jeg falt pladask for ved første øyekast. Elsker den! 

Ser for meg denne kjolen med skinnjakke, høytlivshorts og converse. 

Love?

Boyfriend Jeans & Pumps

Hei dere. I dag var jeg på min første dag på Netcom, den nye jobben jeg har begynt på. Føler jeg trives mye bedre der enn på den andre jobben. Har også fått inntrykk av at de følger opp de som er nye veldig bra, noe jeg mener er viktig i en jobb at man får godt med oppfølging, og blir ledet i riktig retning. Der jeg jobbet på Bonnier var veldig enveiskjørt, fikk lite innledning og ble bare kastet ut i det. Det jeg gjør på Netcom er å selge mobil abbonement til bedrifter/enkelt.foremanstak. Følte jeg kom veldig bra inn i det i dag, startet med oppstart og satt mest på medlytt før jeg begynte å ringe selv. Har fått et eget lite kontor, som jeg skal sitte på fremover. Gleder meg veldig til dag2 i morgen! Motivasjonen er på topp :-) Satser på at dette blir en råbra uke. 

Strålende vær ute nå, utrolig deilig. Det som er så chill på jobben er at man fint kan ta samtalen utendørs hvis man vil få med seg sola. Det beste med jobben er garantert miljøet, og ikke minst teamet jeg sitter på. Fantastisk team, og ser virkelig frem til å lære av dem alle. 

På veien hjem stakk jeg en tur innom Fretex. Fant et par utrolig tøffe pumps i zebraprint, elsker å finne skatter på 2hand butikker. Gjett om jeg skal bruke de mye i sommer? Favoritt blant mine sko  :) 

Love?

New In - Painted Skirt

Tenkte å vise dere skjørtet jeg fant i dag. Var innom 2hand butikk her på Sthanshaugen og betalte utrolig nok bare 50 kr. Tenker å ha på meg innkjøpet til Samsung Galaxy eventet i kveld. 

Utrolig hvor mye tøft du finner, som også er billig på slike 2hand butikker. Fant dette tøffe skjørtet fra TopShop. Nye favorittplagget, ser for meg dette skjørtet med en skinnjakke, stiletthæler og noen tøffe smykker. 

Love?

New In - I love London shop

Hey søtinger! Kom hjem til hotellet for ikke så lenge siden, har vært en kjempefin dag. Vi var ute å gikk i området her, helt til Kensington pallace, hydepark osv. Aldri før har jeg sett så mange ekorn i en park, en av dem hilste til og med på meg (stolt). Snuste meg på hånden, også kom det fler og flokket seg rundt meg. Utrolig gøy å se ekorn på så nært hold, har jeg aldri opplevd før. Vi var også ved et vann i Kensington Park, der var det masse forskjellige fugler, til og med svaner. Fuglene og dyrene i parken er fredet, og tilhører kongehuset. Blir så fasinert av at fugler er så folkevant, noe jeg ikke trudde de skulle være. Igjen, forholdene til dyrene ute i naturen er så mye bedre her enn hjemme. Til og med duene i parken rundt omkring virker som at de har det fint. 

Det er så utrolig fint her, og store fine parker overralt. Du finner suvenirbutikker i nesten hvert eneste hjørne, og der gikk vi litt berserk i dag. Så hele familien eier nå noe som det står " I Love London" på, hehehe. Vi snakker også om å bo her. Både jeg og mamma har forelsket oss i London. Hvem vet? Kanskje vi flytter hit, eller at jeg finner meg en kjekk engelskmann som jeg gifter meg med? Kjekkasser kryr det av i denne byen ihvertfall! 


Elsker dette iphone dekselet!!! 

Love?

Afterparty David Guetta + innkjøp

Hey søtinger. Nå sitter jeg hos Helene, og vi kom akkurat hjem fra en liten tur i byen. Skal sove noen timer før vi skal i bursdag til en som heter Metin. Bursdagen er ute i et partytelt, så det blir uber kos! Koste meg veldig på byen i går, og møtte på Karoline som jeg ikke har sett på nesten et år. Så det var utrolig hyggelig! Det var veldig bra liv på Luux i går, og mange guetta fans. Jeg var ikke på konserten selv, siden er ikke så veldig fan av han. Men, hørte at det var bra da!

New In - Last Buys

Helt sykt billig på bikbok nå, 50 % på alt! Dette ble ca 400 kr. Sykt! 

 
Veske/HM Topp/BikBok Shorts/BikBok Smykke/BikBok Armbånd/HM 

Love?

Hjemme i oslo + innkjøp

Guud så deilig det er å endelig kunne si at jeg bor i Oslo. Fantastisk! Ryddet ut av leiligheten i går, og shinet den før jeg ga nøkkelen fra meg. Var trist å forlate det fine badet, men satser på jeg finner en leilighet med enda finere bad i Oslo. Flyet landet på gardermoen i 15.00 tiden, kom akkurat inn døren så nå skal jeg begynne å fikse meg. Må jo feire at jeg endelig har flyttet tilbake, så da skal jeg og to venner ut å spise. Jeg har fått lov til å være hos Maria besteveninnen min en liten stund fremover, til jeg finner en egen plass å bo. Er hun ikke bare verdens beste? Skal også kanskje på jobbintervju i morgen, så krysser fingrene for at jeg får jobben! 

Må forresten vise dere et nytt innkjøp, kjøpte også noe mer på tax-free på gardermoen når jeg dro til Tromsø.Jeg digger slike sjal, ihvertfall i stjerneprint. Er på utkikk etter et sjal i USA-flagget også, noe jeg vet dem har på butikken jeg kjøpte dette. 

Sjal fra Sorbet, veldig fornøyd! 249 kr :) 

Love?

Nytt innkjøp

Helt sinnsykt mye fint på VeroModa for tiden, knalltilbud på 2 par bukser. Det er ikke uten tvil at corall og mint farger er in denne sesongen. Falt for begge fargene, så måtte bare slå til når det var salg. Men, angrer ikke! Kjøpte også en kul topp fra GinaTricot og leopard solbriller. Ganske fornøyd med dette innkjøpet! 

Bursdagen til Maria i går var kjempe koselig, men endte etterhvert oppi drama. Men, fikk noen brae bilder. Nå er hun halveis til 20 (mente selvfølgelig 40), og det er jeg også om 1 år. Sykt! 

Love? 

Siste innkjøp fra Oslo

God morgen. Så utrolig deilig å våkne opp til godvær og masse sol. Skal begynne å fikse meg, for å dra å spise lunsj med pappa, også må jeg en tur ned til ModelDayStudio og hente bildene. Gleder meg så sykt mye til i kveld, kommer til å bli tidenes 19 årsfeiring!! :) Vi skal vorse hos maria i syvtiden, også drar vi til HardRock Cafe og spiser i nitiden. Etter det tenker vi oss ut på enten Luux eller Escape. Gleder meg til å bruke kjolen jeg kjøpte meg i går, den er utrolig meg. 

 

Det beste med å være i Oslo er helt klart shoppingen, masse salg overralt også har vi jo ikke GinaTricot i tromsø så da får jeg alltid med meg noen skatter før jeg drar hjemover. Tenkte å vise mine siste innkjøp fra oslo, elsker kjolen som skal være kveldens antrekk! :) 

 
Dagens ønske, få like fine krøller som i går.. 

New in - Boyfriend Jeans

Konserten gikk kjempebra, følte at jeg sang ganske greit! I morgen er det UKM, og jeg skal synge min egen sang. Gruer og gleder meg, kommer også et innslag om meg i avisa enten i morgen eller i dag. 

 

Shoppet litt før jeg tok turen hjem, masse salg i byen. Fant faktisk 3 bukser til prisen av 1. Lovely! Var på utkikk etter "boyfriend jenans" og jammen fant jeg det også, med hull i. Var også innom secondhand en tur( fretex) og fant en kjempekul clutch i skinn, som passer til solbriller og bankkort. 

 

 

 

 

( Flere enn meg som irriterer over at det ikke går ann å laste opp bilder ?? Måtte laste opp på tinypic og kopiere )

 

Love?


 

New in - Nagleveske

Endelig kommet hjem fra en herlig uke i Oslo! Faktisk ganske sykt egentlig, frøys til is når jeg var i Oslo, men når jeg kom til Tromsø kunne jeg faktisk gå uten parkasen, woow! Mildvær = Godvær 

 

Ihvertfall kjøpte jo som sagt masse fint i Oslo, og må vise dere noen flere bilder av godbiten fra GinaTricot. Ser for meg en classy blazer, noen slitte jeans og den vesken til! Som sikkert noen av dere vet er min største svakhet innenfor klær faktisk nagler. Har utrolig mye, nagler på klær, nagler på sko, vesker, tilbehør osv. Love it!

 Elsker den!!! 

 

Love?

Gårdagens innkjøp

Det beste med å være i Oslo er helt klart shoppingen. Lenge siden jeg har vært inne på GinaTricot. Det var salg overralt i byen så fikk kjøpt meg noen godbiter. Etter shoppingen dro jeg å spiste med verdens beste pappa og besteveninne Maria. Vi dro på Mr.Hong resturant og spise deilig kinesisk og japansk mat. Godt at vi 3 er samlet igjen, det er noe jeg virkelig har savnet. 

 

I dag skal jeg og Maria dra ut å spise i halv fem tiden, også skal vi fikse oss til bursdagsfest. Ser frem til denne kvelden, skal ta med meg kamera og knipse litt bilder. Drar hjem til Tromsø på Tirsdag ettermiddag, noe jeg gruer meg til. Skal ihvertfall nyte tiden jeg har igjen i Oslo. Kos dere i dag :)

 

Gårdagens Innkjøp

 


 

Love?


New In - kjole fra Nelly.com

Siden jeg kom hjem fra Svalbard har dagene bare gått til å ligge på sofaen foran tven. Blitt mye sykere, så jeg har holdt meg hjemme siden jeg kom. En veninne av meg i klassen la ut et bilde av en kjole hun hadde bestilt fra Nelly.com, men som var for liten til henne og hun ville selge den. Jeg skrev fort til henne på chatten og sa at den kjolen MÅTTE JEG HA! Har faktisk sett på den selv, men siden jeg skal skjerpe meg på pengebruken har det ikke gått mye i shopping på nette i det siste. Elsker ihvertfall at nå har jeg betalt henne og at kjolen er min! 

 

Elsker detaljene på den, midt i blinken for meg! 

 

Den matcher også veldig godt den sorte skinnjakken, og med et minimalistisk kjede er det et komplett antrekk! 

 Love?

Endelig hjemme + innkjøpet fra taxfree

åhh det var så godt å komme inn døra! Flyet var forsinket med 2 timer, så kan innrømme at jeg sov hele flyturen. Nå skal det bli deilig å lage litt mat og kose meg foran tven resten av kvelden. 

 

Innkjøpet fra Taxfree


Parfymen Daisy fra Marc Jacobs

Moteblad Costume

Shimmerpowder fra Smashbox


Elsker den parfymen, utrolig deilig og forfriskende duft! 

 

 

Love?

The best feeling is in high heels

Dette er skoene jeg kjøpte på BikBok, ville egentlig ha sorte men disse falt også i smak. Love?Etterlengtet shoppingrunde

Kom akkurat inn døren, sykt deilig å komme hjem etter mange timer i byen. Blir alltid så trøtt og sliten av å shoppe så mye. Planen var å egentlig kjøpe meg en jakke, men siden jeg ikke fant noen jeg vil ha endte jeg opp med 3-4 store poser hjemover med masse klær og annet stuff. Må si at jeg elsker salg! Så nå har jeg ihvertfall shoppet meg ferdig for 1 mnd. Eneste jeg mangler er en bag, kanskje jeg kjøper North Face baggen, om jeg finner den jeg vil ha, det som er så kjipt med salg. Ting forsvinner så fort! 

Kjenner jeg gleder meg sykt til Fredag, skal besøke kjæresten min på jobben. Drar hjem igjen på mandagen. Blir så deilig å se han igjen!

Fant masse fint, og brukte vel så og si meste parten av penge mine på klær og sminke. Kjøpte også en kjempekul dock, en liten høytaler gris. Veninnen min har en slik og det er utrolig bra lyd i den lille saken der. Så måtte kjøpe en selv! :)

  

( viser dere skoene i eget innlegg senere )

 

I morgen blir det dagens outfit :) Så følg med! 

Love?

Nytt sminkesett

Hey søtinger. Har hatt en utrolig fin dag, en av de beste søndagene på lenge. Vanligvis pleier jeg å bare sove bort søndagene, men denne var anderledes. Nå som det er juletider er det søndagsåpent, så da dro jeg og Emilie til byen og kjøpte julegaver. Kjøpte blant annet en julegave til meg selv, nemlig et helt nytt sminkesett. 

Cubus, 119 kr 

Love?

Nytt i garderoben - Skulderveske

Jeg var innom seconhand ( fretex) butikken her i Tromsø og fant en utrolig kul skulderveske. Veldig old-school i stilen og veldig fornøyd med kvaliteten til tross for at den er brukt. Godt med plass, og praktiske lommer. Den perfekte skolevesken. Love?

Nytt i garderoben - Basic

Hey søtinger. Jeg har virkelig gode nyheter til dere, jeg skal flytte for meg selv. Skal skrive leiekontrakt i morgen, og flytter inn 1.desember. Guud jeg gleder meg, blir deilig å få et eget sted å bo. GRATULER MEG? :)

Hatt en utrolig bra helg, hadde halloweenfest i byen og det kom over 200 folk. Det var utrolig gøy, men det ble sykt mye å rydde opp dagen derpå! Fikk heldigvis hjelp av gode venner! Shoppet litt i går, vært en god stund siden siste handletur. Så er storfornøyd :) 

Gårsdagens Innkjøp

Sko fra DinSko, mine favoritter, skjerf fra VeroModa, Clutch fra Glitter..

Baseballjakke fra BikBokJeg har også kjøpt meg en ny jakke, løpte rundt i hele tromsø for å finne min størrelse og det var ikke enkelt. Liten by, mye folk, få størrelser.. men, jeg var heldig! KARMA

Love?


Dagens innkjøp

Jeg elsker salg! Da er alt så mye mer billigere, og man får dobbelt så mye med seg enn med orginalprisen. Fant et par kule plagg i dag, har vært utrolig varmt og deilig vær ute. Var også mye som skjedde i byen, musikk og bazar ved torget. Koselig!
Tenker å bruke denne kule jumpsuiten til bursdagsfesten i kveld, og de sorte eller beige wedgesene. 


Digger denne ringen, BikBok 40 kr 

Kos dere i kveld kjære lesere, det skal ihvetrfall jeg! 

Love?

Dagens outfit innspirasjon

Note: Kom nettop hjem fra Trondheim. Er så syykt deilig å være hjemme igjen. Også så varmt, det har bare regnet i Trondheim nesten. Har hatt en så utrolig fin ferie, kjørt gjennom hele Norge. Fantastisk natur, ikke minst fjell. Vakkert! 

Shoppet litt i dag, så det ble en ny høytlivshorts og en sennepgul topp. Perfekt for høstsesongen:)
Wedges/London Top/Lindex Highwaistshorts/Lindex Bag/Singapore

Håper dere har hatt en kempe fin ferie, det har ihvertfall jeg. 

Love?

Shoes from London

Uken i London var virkelig den beste. Fant en utrolig fin skobutikk (Ilford) litt utenfor London. Veldig fine sko, og ikke minst billige. Da mener jeg utrolig billige!! Et par sko kostet 240 kr, og det er snakk om utrolig fine sko, pumps, wedges, sandaler. De hadde alt inne på butikken.. 

Fikk med meg 4 par sko hjem fra butikken, veldig fornøyd! Jeg var også innom TopShop i Oxfordstreet, helt forelsket i butikken. Butikken var enorm, og de hadde alt fra dritfine vesker til høye klassiske pumps. Det var også mye salg, så fikk kjøpt meg noe fra paradis!! :) Fant et par sykt kule wedges, hadde jeg hatt litt mere penger med hadde de garantert blitt mine. Det var leopard wedges, med stillige snitt på. De var rååe!  Digger T-skjorten, det er bilde av KateMoss på! Kjøpt i Sverige :) 

Favorittlkjøpet. Har lenge lett etter nude-pumps, og endelig fant jeg de. Mye finere i virkeligheten, og ikke minst på føttene. Beste kjøp! Jeg falt også pladask for disse wedgesene, passer fint for sesongen som kommer nå. Kjøpte de også i sort, siden måtte ha dem i en mørkere farge også, absolutt et godt kjøp! 

Kan vise bedre bilder av skoene og resten av kjøpet når jeg kommer hjem fra Sverige!

Love?

New in - Jumpsuit & Skirt

Hey søtinger. Jeg og Karoline har nettopp kommet hjem fra en koselig dag på hytten til tanten hennes. Det har vært utrolig varmt i hele dag, og vi har nesten bare ligget i solen og solt oss. Er så deilig med ferie!! 

Nå er det bare 3 dager til jeg drar til London! Gleder meg så sykt mye!!!! Skal være der i 1 uke, blir spennende å reise til et annet sted jeg aldri har vært før. Takk, for alle tips forresten, kommer godt med når jeg skal reise :) 

Litt innkjøp fra i går..

Har lenge sett etter et slikt skjørt, fra GinaTricot

Elsker fargen på jumpsuiten, perfekt til en varm sommerdag... Fra GinaTricot

Love?

Innkjøp fra bytur

Hey søtinger. Nå er jeg hjemme igjen, det ble en kort bytur med Tuva men det var hyggelig. Vi skulle ta bilder, men så hadde tuva glemt minnekortet, som er typisk. Det føler jeg skjer alltid med meg, hahah.. Har alltid med kamera når det aldri skjer noe, mens jeg glemmer å ta det med når det faktisk skjer noe. Karma. 

Ihvertfall så var vi innom litt forskjellige butikker, og fikk med oss noen plagg hjem. Jeg 2, mens tuva 5, hun er søt da! 

Skal straks på jobb, tenkte bare å vise dere innkjøpet først :) 

Falt helt sykt for hatten, og ikke minst jumpsuiten. Passer også veldig godt sammen! åhh som jeg elsker å shoppe :) Ihvertfall på salg!

Love?

Siste innkjøp

Hey søtinger. Denne helgen har vært utrolig bra! Håper dere har kost dere like mye som meg :) 

Kjøpte en ny kjole i går, siden det var supersalg på hm måtte jeg bare ha den. Fargen er ganske fresh og kjolen passer kroppsfasongen min perfekt. Elsker den virkelig!!! 
Kjøpte også en ny neglelakk i en fin rosa farge, som matcher sterke sommerfarger. Looove it

Love?

Nytt i garderoben - Kjole

Hey søtinger. Som dere leste i forrige innlegg har jeg møtt maria idag, min kjære besteveninne. Det var kjempekos å se henne igjen! Gleder meg til å være med henne hele uken :) Kjøpte en kjempe nydelig kjole i dag, som jeg gleder meg til å bruke i England. Trenger en drapert kjole, siden vi skal spise på fine resturanter trenger jeg å ha på meg noe elegant. Den var på tilbud og koste meg faktisk bare hundre kroner. Ordinærprisen er 399 kr, men fysøren så billig!! 

Jeg elsker den, føler at den er så... meg...

 


Hennes & Mauritz

Love?

Nytt innkjøp

Hey søtinger. Jeg har nettopp kommet hjem fra Barnedåpen til mitt kjære Tantebarn Mia, det var kjempekoselig å se alle sammen igjen, og ikke minst leke med Vilde Marie og Natalie shnuppeluppa. Verdens shønneste unger!! <3 Så stolt Tante :) Er rett og slett ganske redusert etter all festingen i går, så orker ikke blogge så særlig i dag. Men, jeg kan vise dere innkjøpet fra i går. 
Det var som sagt 50% på BikBok i går, så fant dette. Elsker lacekjolen og fargen på jumpsuiten. 

Konkurransen er utsatt, Jones & jones har ikke avtalt noen avsløringsdato enda. Men, en vinner vil bli trukket snart som mulig! 

Hva synes du om innkjøpet?

New In - Nina Fashion Bag

Fikk den nye vesken min i dag!! Lykke!! I kveld skal jeg bare kose meg med jentene på byen, tenker jeg. Føler det er en stund siden nå. Så det ser jeg frem til. 

GinaTricot

 Dere får kose dere masse i dag, det skal ihvertfall jeg:) 

 Love?

New in - Top & Sunglasses

Top/BikBok Sunglasses/HM

Jeg elsker slike topper. De passer perfekt til høytlivshorts og capribukser. 

Love?

New in - Animal BlazerJeg elsker denne nye blazeren jeg kjøpte for ikke så lenge siden. Den er fra HM, og kostet ikke mer en 150 kr. (50%) Jeg har også kjøpt en sort jumpsuit som er fra samme butikken. Jeg elsker Animal Print, spessielt Geo/Leopard. 

Til dere som lurer på hvorfor jeg byttet design. Det er mye kødd med blogg.no for tiden, og hvergang jeg skal endre på noe kommer det opp feilmelding, så da må jeg bytte hver gang det skjer hvis ikke så blir det tull med hele designet. Jeg har prøvd å nullstille, og gå tilbake i arkiv osv men det løser ingenting det heller. Skjønner ikke hvorfor det er sånn, men det skjer hver gang. Kanskje på tide å bytte plattform? Shortsen & Solbrillene er fra den nyeste kolleksjonen til hm 

Love?

Shopping from Bazar

Hey søtinger. Utrolig deilig vær i dag, kjempe varmt! Ihvertfall her i Oslo. Det var Bazar på løkka i dag så tok meg en liten tur ned for å se på det som var der. Jeg fant utrolig mye fint, og sikret meg en av sesongens ettertraktede tilbehør. Jeg fant verdens finste clutch, perfekt til både fest og hverdag. Gleder meg til å bruke den, og best av alt den matcher favorittringen min. 

Har ikke fått tilbake ladern til kameraet mitt enda, så beklager bildekvaliteten..


Elsker den, føler at den er så meg :-) 

Love?

Dagens Innkjøp fra Kristiansund

Hey søtinger. I går ble det en avslappende jentekveld med Oda. Vi drakk brus fra champagne glass,pyntet bordet med fruktfat og så en utrolig bra jentefilm. Lenge siden vi hadde en så koselig jentekveld sammen. Er så fint her i Kristiansund, veldig hyggelig by. Nå er det endelig helg, og jeg har allerede kjøpte antrekket for helgen. Håper jeg får bli her 1 uke til. Det hadde vært kjempe deilig. Fint å komme seg litt vekk fra oslo og sånn :-)

Jeg fant verdens fineste sko i dag, og de måtte jeg bare ha. Det var akkurat som at de var ment for meg, siden de hadde bare et par igjen og det var størrelse 39. Meant2be. 


Skoene er fra Bianco


Utrolig fine øredobber, noe jeg elsker fortiden er fjær på tilbehør. BikBok..


Bikinioverdelen er fra H&M, Jumpsuiten fra BikBok

Love?

My new shoes

Hey søtinger. Beklager for dårlig blogging i går, har ikke vært noe serlig på pcen. Musikk videoinnspillingen med Aidin og Crewet gikk kjempebra, gleder meg til å se resultatet. Jeg var en tur på shopping i dag og fant noen utrolig fine sko fra Hennes & Mauritz.. Mistet de andre wedgesene fra Bianco på forige fest, noe som var drit kjipt. Men, sånn er det! 

Var i Studio i dag med Chris Baco for å skrive litt på en ny sang vi holder på med. Han har en fantastisk stemme, og ser frem til denne låten. Jeg gleder meg veldig til helgen, da blir det byen med jentene! :) Vil takke alle som følger meg på Bloglovin, det er kjempe hyggelig at så mange liker bloggen min :) 

Nytt innkjøp: 


Smykke - hm, 69 kr


Wedges - hm, 299 kr Elsker dette smykket, gleder meg til å bruke det til en fin lacetopp og en høytlivs shorts. 

Slik er skoene på!
Love?


Vil du begynne å tjene penger på bloggen din? Trykk her og les mer om det!

New makeup, M.A.C & SmashboxJeg elsker disse lipglossene fra Smashbox. Selvom jeg har veldig tørre lepper så ødelegger ikke det feelingen av å ha myke, fine lepper. Lipglossen er ikke klissete i det hele tatt og er en favoritt til hverdag. Veldig vårlig farge, og lukter godt. Du finner de fleste smashbox produkter på makeupstore, eller der de selger M.A.C produkter. Koster ikke så mye heller, og er perfekt for alle lippgloss elskere. 

 Tumblr_l7gld2cpe61qbb5v4o1_500_large
Jeg elsker denne. Kjøpt på M.A.C Store på Oslo City. Fargen er også veldig vårlig, og perfekt for leppene mine. Favoritten min sålangt! Godbiten koster 160 kr '-

Love?


Woho, jeg er på 1.plass på Norges Beste Nettsider!!! http://norgesbeste.net/

I went shopping yesterday

Hey søtinger. Nå er jeg endelig sørpå der jeg hører hjemme. I går var jeg på en utrolig koselig date med en god veninne av meg som heter Nora, vi var på Akerbrygge og bare koste oss og mimret på Fridays. Det var utrolig koselig, og så deilig å se henne igjen, har savnet henne skikkelig mye. Siden sist gang har hun farget håret brunt, fått 2 hunder, føler som at det er en evighet siden sist jeg så henne. Og det er det jo...Jeg var også innnom GinaTricot som jeg alltid pleier å være innom når jeg er i Oslo. De har fått inn så utrolig mye fint, at jeg kunne bodd i butikken. Fant en veldig fin høytlivsshorts, tights og noe mer fra hm. Jeg kunne faktisk gå ut i shorts i går, og det var så deilig. Har bodd i snø og uvær så lenge, at nå var det virkelig på tide med forandring. Jeg gleder meg ekstremt til i morgen, det kommer til å bli tidenes bursdag. Skal feire først med flotte folk på Fridays, også skal vi på byen etterpå. Og på søndag er jeg 18!!!

Innkjøpene:Den kan være veldig kul til en vanlig hvit topp, eller en langermet lacetopp. Denne shortsen har jeg ønsket meg lenge. Jeg bruker størrelse 34, men kjøpte den i størrelse 36 siden de ikke hadde mindre, og den ble litt posete. Men, med belte eller noe annet tilbehør til blir den stilig på.Jeg elsker ryggen til denne partytoppen, og ikke minst fersken fargen. Det lyser sommer av den, og sånne klær elsker jeg. Jeg kjøpte også en tights, med leopard mønster på (gjennomsiktig), og den matcher shortsen veldig bra.

Det kommer til å bli masse masse shopping fremover!! Jeg var på leting etter den hvite bikinien med krokodilletannen foran, men jeg fant den igjen steder. Den MÅ jeg bare ha!

Love?

Innkjøp fra shopping

Hey søtinger. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en tur i byen. Var kjempedeilig å shoppe litt igjen, føler det har gått en god stund siden sist. Sluttet tidligere på jobb i dag og tok første buss til byen. Det var mye salg overralt, og jeg fikk sikret meg en enkel playsuits som det var tilbud på BikBok og masse mer. Den kommer til å bli knalltøff, med stilig og matchende tilbehør. Jeg var også innom secondhand, og der fant jeg verdens kuleste veske og masse annet kult og helt nytt. Vesken ligner veldig på Balenciaga, den er nesten identisk med den jeg har på headeren. Jeg elsker å handle på secondhand fordi der finner jeg alltid noe som ikke så mange har. Innspirasjonen til secondhand har jeg fått fra Mary Kate. Elsker at hun blander dyrt og billig i mange av antrekkene sine.

 

Vesken er knallfin i virkeligheten, også er den i gull! Den kan matche bra til festantrekk. I love secondhand!

 

 

Fantastisk fin ring fra BikBokJeg elsker denne genseren her. Skikkelig god å varm, og veldig vårlig i fargen. SecondhandLitt sminke, ny lommebok og en enkel tynn genser. Hennes & Mauritz.

 

Jeg viser dere resten av innkjøpene i morgen. Kjøpte meg også nye sko :) Nå skal jeg spise middag, se på paradise også sove. Venter en ny dag med jobbing på meg i morgen. Ha en fortsatt fin onsdagskveld!!!

 

Love?

Sko fra Asos

Vi elsker sko fra ASOS!! Bare se på lekkerbiskene nedenfor...

Hadde ikke gjort noe å ha alle disse stående i garderoben... men, er jo lov å drømme! Dette kan man virkelig kalle High Fashion. Fantastisk design og lekkert! Jeg har ingen sko fra Asos, men har tenkt til å skaffe meg et par. Begynte å bli lei skoene fra Nelly.com, synes liksom de er like på design. Også er ikke jeg så veldig glad i sko som alle andre har. Jeg vet ihvertfall at neste gang jeg skal shoppe på nett blir dette butikken jeg kommer til å klikke innom først. Trykk her for å komme til nettbutikken

 

Love?

 


Er du intresert i norsk krim, eller har lyst til å lese den nye boken til Jo Nesbø gratis? Meld deg inn i Norges Største Bokklubb og få 3 gratis velkomstbøker, eller et gavekort på 750 kr. Trykk her for å melde deg inn 

Ny lebestift fra Shiseido

 

Fantastisk fin rødfarge, perfekt til den etterlengte vårlooken. Favoritt denne mnd. 165 kr på Taxfree

 

Love?

I love secondhand

For noen dager siden var jeg på shopping, og glemte helt å vise innkjøpene. Jeg kjøpte en utrolig fin og praktisk veske fra Fretex. Den var til og med helt ny, og kjempe billig. Røverkjøp! Kjøpte også noe annet, men det kan jeg vise senere. Elsker secondhand!!!


Det jeg liker aller best med vesken er at den er ordinær og matche mye. Veldig fornøyd!!

Love?

Off to shopping

Utrolig deilig å våkne opp til sol. Siden jeg har fått en gave fra Bianco Footwear på mail ( 50% på et skopar ), skal jeg anskaffe meg et par av sesongens vårnyheter. Skulle egentlig ta bilder av antrekket mitt idag, men jeg finner ikke laderen til kamearet mitt, så jeg får ta bilder i morgen i stedet. Jeg kan ihvertfall avsløre at jeg bruker høytlivsbuksen sammen med NY tskjorten fra Singapore.

product view of: Strappy suede bootee

Vurdere å kjøpe denne lekkerbisken!! 900kr, men med halvpris blir det 450 kr. Røverkjøp!

Love?

Shopping for spring

Er så deilig med salg, og se alle vårnyhetene rundt omkring i butikkene, gir meg en ordentlig god følelse. En god følelse på at denne våren vil bli starten på en flott sesong. Gleder meg til å gå med solbriller, lette klær og traske rundt i ballerinas, uten å bli våt på beina. Om bare noen uker har jeg Bursdag, og da blir jeg endelig 18 år. Starten på et helt nytt liv! Gleder meg så utrolig mye!!! Og etter det er det bare oppover, så er det sommer. Can't wait!!

Kjøpte DET NYE, og da fikk jeg med 50% på BikBok. Så utnyttet det og kjøpte meg en stilig highwaistbukse i denim.


Lyserosa skjorte fra B.Young... very sweet

Jeg var innom BOOTS i dag for å se om de hadde fått inn nye produkter fra SOAP&GLORY, og det hadde de ikke. Men de har fått inn noen nye fra EOS, som jeg har veldig lyst å teste for dere. Skal snakke med sjefen på mandag, trur EOS produktene skal være veldig bra.

Love?

New oversized sweather

Kjøpte meg en ny oversized genser i dag. Elsker stilen til Mary Kate, og hun liker spesielt å gå i store klær. Men, ingen gjør det så kult som henne. Hun er min største innspirasjon innen stil. Loove her..
Elsker den, er skikkelig deilig å ha på seg :) Fra Cubus..Kjøpte også en Tanktop, men den kan jeg vise i morgen :)

Love?

More shopping in SingaporeHey. Så bra at så mange av dere likte designet mitt. I dag har det vært sykt deilig vær og vi har spist masse god mat og shoppet masse i dag. Det ble ikke stranda i dag, tenker å dra dit i morgen eller i helgen :) På søndag skal vi til Singapore Zoo. Men, først på Lørdag skal vi til Singapore største hotell, 3 bygninger i en med stort svømmebasseng på toppen. Det gleder jeg meg utrolig mye, et av høydepunktene med hele ferien. Vi har bestemt oss å dra tilbake hit, så vil ikke bli siste gangen vi er her. I <3 SG

De har en sinnsykt god milkshake her nede, beste jeg har smakt på lenge!!! mmm..

New makeup bag & Tee


Perfect for my Makeup...


Urban & Cool tee..

Jeg skal tilbake til markedet jeg fant disse tingene, de hadde så sykt mye fint der og jeg vet at jeg fant himmelriket for et øyeblikk. De hadde også veldig mye lookalike louis vuitton, som jeg fikk anskaffet meg. Men mer skal jeg ha(:

Love?

My new ultimate summer dress

Elsker den nye kjolen. Ser for meg sommeren, solbrune bein, brune gladiators og Mulberry lookalike bagen. Gleder meg så mye til jeg kan bruke den hjemme i Norge. Dette har blitt min favoritt blant kjolene mine, er så deilig å ha på seg og man ser elegant ut i den. Jeg skal tilbake til butikken og finne enda mere skatter til garderoben. Var så sykt mye fine klær, vesker og andre ting som en hver shopaholiker ville død for. ahh, I love my life!

Her er forresten fargen på neglelakkene jeg kjøpte i går


Very cute..2.50 dollar each..

The nailpolish I am using now...casual & naise

Love?

A little shopping from todayA very nice and feminine colour of the lipstick... some Nailpolishes to try on, cheap & pretty

Jeg viser dere resten av innkjøpet i morgen, samt fargene på neglelakkene. Alt dette kostet ca 100 kr, betalte 28 singaporedollar. Jeg fant ikke den brune bagen jeg ønsker meg, så jeg prøver lykken i morgen istedet. Jeg har også tenkt å kjøpe med meg noe som jeg kan gi bort i konkurranser.

Lurer på om jeg får igjen kofferten når jeg drar....Edit: Siden jeg er på ferie får jeg ikke sendt premiene fra forige konkurranse, men har produktene klar hjemme for avsending :) Jeg har fått mail fra de som vant, og premiene blir sendt til adressen som er oppgitt i mailen.

Love?

My new dark brown Mulberry bag


verdens fineste veske, og endelig min!!!!!

Now I'm at the hotel, tired

Hey. Jeg har endelig kommet frem til hotellet ved Gardermoen. Har vært en skikkelig travel dag, kjøpte et nytt par sommer sko og noe småsaker til flyreisen. Heldig for meg, glemte jeg å kjøpe Bikini, typisk. Håper jeg finner noe i Singapore da som er kledelig :) Jeg legger meg snart hvis jeg klarer det, siden jeg skal stå opp tidlig i morgen og sjekke inn osv. I morgen venter en lang reise, og jeg skal reise til utlandet alene for første gang. Jeg må innrømme at jeg har litt flyskrekk, redd for at flyet skal krasje eller komme i turbulens.Satser på at det går bra.

Jeg skal prøve å oppdatere så mye jeg klarer når jeg er der nede, det blir ihvertfall et innlegg hver dag. That's a promise!

This mounth Costume ,my favourite magazine

Søte sommersko,smykke og fransk manikyr fra h&m
Gleder meg til å lese intervjuet om Linnea. Visste ikke at hun hadde så kul og innspirerende stil..


Mye cute shoes, love them..

Right now my life is good

Hey. I dag har det vært en stressende dag, jeg har fikset nytt pass, booket meg innpå Choice hotellet på Gardermoen, siden jeg skal ta flyet på Onsdagen. Jeg skal ta flyet alene til Paris, vente der et par timer og fly videre ned til Singapore. Snakk om knallferie! Jeg får vært innom Paris på veien ned, så det gleder jeg meg til. Vært der en gang før når jeg var mindre, skikkelig koselig by. Jeg har bestemt meg for å ikke ta med meg så mye klær, sånn at jeg får plass til mer på hjemturen. Det er jo ikke å legge skjul på at det blir stor shopping når jeg først kommer frem, love my life!

Some clothes to Singapore


Everything from Sorbet

Sunglasses from Sorbet,green thin jacket from Sorbet,Dress from Sorbet. shoes from H&M

Jeg kjøpte en sykt fint ring i stad, på en butikk her i Oslo, kostet bare 100 kr. Skikkelig vintage og passer til alt.

( Ringen til høyre)


My favourites atm...


Dry shampoo from Lee Stafford, my new favourite

 

Love?

New treasures I found today

Jeg var innom secondhand i dag og fant en dritkul vintage veske, men jeg kjøpte den ikke men skal ned i morgen å se om de har den enda. Angrer litt at jeg ikke kjøpte den, akkurat passe til pcen min blant annet. Vesken er veldig gammeldags, men passer kjempebra til trenchcoaten min. Jeg elsker salg, og var innom bikbok,ginatricot, h&m og småbutikker rundt om i byen for å finne noe kult tilbehør. Fant noen stilige og rocka ringer, perfekt til stilen min.

Rings Target & GT


Tee from GinaTricot


Tee from BikBok


Tee from GinaTricot


Leggings from H&M

 

Love?

Nyeste innkjøp

Hey. Jeg har nettopp kommet fra ukens siste shoppingrunde, var på cafe med noen venner og drakk digg kakao med krem, min favoritt. Møtte på camilla, som jeg ikke har sett på sykt lenge så det var kjempe kos å mimre litt. En veldig søt og hyggelig jente! Det var supersalg inne på BikBok i dag,men jeg fant ingen klær i mine størrelse, så det var ganske synd.

Jeg kjøpte en jumpsuit jeg har ønsket meg veldig lenge, den kommer til å slå ann med noen enkle wedges til. Fant en partyclutch på fretex som vil passe perfekt til den lille sorte, og noe skjønnhetsgreier fra h&m, samt en lue fra BikBok som vil matche den nye trenchcoaten min. Kjenner jeg gleder meg sykt til våren nå :)

Sublime Bronze er veldig bra, og gir en perfekt brunfarge med en gang...


Jumpsuit fra BikBok, 299 kr

 

Kjøp fra 2 dager siden...


Trenchcoat fra BikBok, 125 kr

Jeg har også kjøpt en hood, som også er fra BikBok :) Jeg elsker å handle på salg!!!

 

Love?

Hjemme fra shopping og spa, innkjøpene

Hey! Nå har jeg endelig kommet hjem etter en dag med shopping og spa. Var innom alle butikker som er og fikk røsket med meg ting både her og der, ikke så veldig mye klær siden det har jeg nok av. Men noe sminke og tilbehør.

Sitter nå her og slapper av og spiser en god salat som jeg har mikset sammen selv, utrolig deilig å komme hjem etter mye stress i byen. Jeg lette som en gal etter Mac-makeup men de hadde det ingen steder. Men, fikk kjøpt meg noe som var like bra!

 

Noe av innkjøpene:

Nokia c3-00 pink, chanel neglelakk (rose insolent)

Jeg har lenge lett etter den perfekte walk&talk mobilen. Noe som er så kult med denne er at den har facebook og twitter apps og mange bra tastefunksjoner og snarveier, samt trådløst internett, midt i blinken for meg. Jeg kan også sjekke eposten min uten å gå innom pcen, noe som er ganske digg! Siden jeg får mye epost fra både blogg og andre ting er mobilen veldig praktisk. Og på toppen av det hele er den rosa, som er favorittfargen min! :) Den kostet utrolig nok under 2000 kr og jeg er kjempefornøyd!

På veien hjem fra Bryggen Spa, fikk jeg med meg et par Bare Minerals produkter og en sminkemappe. Perfekt for sminken min :)

Gleder meg til å bruke :)Jeg kjøpte masse mer, men orker ikke vise alt nå. Følg med i morgen for å se mer av innkjøpet. Bloggvurderingene orker jeg ikke gjøre nå i kveld, kommer heller i morgen tidlig :) Håper dere har forståelse og at dere ikke ble skuffet eller noe. Kos dere resten av kvelden, det skal jeg gjøre :)

Love?

Hentet pakke fra Nelly.com

Da har jeg hentet pakken fra Nelly.com... Tok kortere tid enn jeg trudde!


Vesken er mye finere i virkeligheten og  har veldig søtt mønster inni. ♥ MY NEW BAG!!

 

Jeg fikk også en kjole, men den er mye finere på enn den er av, hvis du skjønner! :)

 

Love?

Nye klær til garderoben, elsker shopping!!!

Til tross for at jeg fikk slengt til meg en del dritt i dag, har jeg holdt humøret oppe og prøvd å få til en positiv dag likevel. Jeg dro til byen for å være med noen venner, spiste god mat og fikk shoppet litt. Det er så deilig med salg, får så mye mer for pengene og så er det så mye å velge mellom, så istedenfor 3-4 plagg for ordinærpris, kom jeg hjem med hele 7 plagg i posene, masse masse fint for under 1000 lappen. Skulle egentlig kjøpe meg noen dritsøte sko fra Bianco med sløyfer på, men så hadde de ikke min størrelse, noe som var utrolig kjipt!

 

Dagens nye kjøp:


Cardigan- BikBok

 

Grå skinnjakke - BikBok


Partykjole- H&M


Jakke med frynser - H&M

 

Basic Topp - H&M

Kjøpte også en militærgrønn bukse, en lue og sminke..

 

Love?

Nytt fra Nelly.com

Da har jeg kastet meg på trenden jeg også, om bare noen få dager får jeg også noe fra Nelly.com i posten, gleder meg skikkelig!

Denne vesken har jeg ønsket meg utrolig lenge og endelig er den snart MIN!!


Åhh, jeg elsker Nelly!

Love?                                                                                                                                                                                                                                                                

Ny kjole til i morgen kveld

Planen var jo å bruke opp gavekortet på den fineste kjolen inne på H&M. Men, selvfølgelig måtte jeg glemme gavekortet og da ble det ikke tilfelle. Så da måtte jeg ty til en reserveløsning, nemlig finne meg kjole inne på B.Young. Det var veldig vanskelig å finne kjole, fordi det var sykt mange å velge mellom. Tok meg ca 1 time å finne ut hvilken jeg ville ha ;) Men fant den perfekte kjolen til slutt :)

Kjøpte også noen matchups...


Nagleclutch fra B.Young...


Statements smykke fra Glitter...

Det kommer et innlegg om selve antrekket i morgen, og da får dere også se hvordan kjolen er på :)

Har du funnet antrekk til i morgen?

Ny kjole til nyttårsaften?

Det er ikke uten tvil at jeg må ha ny kjole til nyttårsaften, alle kjolene jeg har er så brukt opp og føler at jeg trenger å variere litt innimellom. Siden jeg fikk gavekort på H&M i julegave, benytter jeg sjangsen. Tenker å kjøre på med noe fargerikt siden det er starten på det kommende året, kanskje en rød eller lilla kjole? Jeg er veldig fan av basic, som den lillesorte eller lace. Så trenger å friske opp garderoben med litt farger,mere vintage og mønster. Man trenger selvfølgelig ikke overdrive med farger og mønster, og det går fint ann å stæsje seg opp uten å se ut som et vandrende juletre.

Tittet litt inne på Nelly.com sine sider, og der fant jeg sinnsykt mye fint.

Yazz - Zip Back Bandeau DressJeane Blush - Mia DressRare Fashion - Mesh Frill Dress

Jarlo - CandaceJarlo - CarrieElise Ryan - Satin DressMonrow - Jolina DressPaprika - Teal Bow Back DressRare Fashion - Graphic Print Tube

 Vila - Alsine DressTFNC - Contrast DressRare Fashion - Cross Over BandeauRare Fashion - Red Velvet Cup DressPaprika - Red Corsage DressPaprika - Pink Rouch Dress

For å se end flere godbiter, trykk her

Hviken kjole er din favoritt?

Skolykke og bursdag

Hey! Har nettopp kommet hjem fra søsteren min, tantebarnet fylte sitt 1 år i dag. Det var utrolig koselig å komme på besøk, møte familie og se den nye leiligheten. Veldig fin, lys og stor leilighet og med veldig fin utsikt over Tromsø. Det ble servert cupcakes og mye annet godt. Natalie er verdens søteste lille jente, kjempe stolt av å være tanten hennes. Så nydelig og smilende hele tiden :))

Jeg var jo som sagt å shoppet og fikk med meg et par ny wedges fra Bianco. Jeg har ønsket meg leopard wedges lenge, og i dag ble de endelig mine. Det var supersalg inne på Bianco og det var utrolig mange fine sko å sikle på. Jeg elsker bianco, har sikkert 5 par sko derifra :) På nyåret skal jeg kjøpe masse masse sko!!


Mine vakre par sko fra før av... Wedges fra Bianco og Sko fra DinSko


Mine nye yndlinger..


Kjærlighet...

Love?

Julestemning i Tromsø

Det var kjempe koselig å handle julegaver med pappa og lillesøster, jeg har ikke sett pappa på et halvt år så det var godt å få se han igjen! Det er alltid så hyggelig å kjøpe julegaver hvert år, man får ordentlig julestemning og man gleder seg ekstra mye til Jul. Det er også alltid noe som skjer rundt omkring, enten noen som spiller julemusikk, deler ut gratis pepperkaker og gløgg eller har ekstra gode tilbud i butikkene. Jeg elsker jul!

Jeg har nettopp pakket ferdig gaven til storesøstern min:)


Jeg kjøpte meg også en ny College genser og en stilig clutch til party. 


College fra Cubus, marineblå. Clutch fra Bianco..

Det er deilig å være ferdig med julegavene, det som mangler nå er å levere dem :)

Love?

Nye skatter til garderoben

Hey! I dag var jeg på jobb og sluttet i 17.00 tiden, så da dro jeg på en shoppintur til byen for å handle julegaver. Det å handle julegaver er en jobb i seg selv. Ikke viste jeg hva jeg skulle kjøpe og endte opp med 4 poser med stuff til meg selv, you go girl! Nei, så jeg har rett og slett gitt opp å prøve en gang å finne julegaver til familien. Jeg overlater heller det til foreldrene mine og får handlet gaver til venninner til uken i stedet. Det er så standard, nytter ikke å ha med seg julegaveliste en gang. Jeg ender uansett opp med et eller annet til meg selv. Føler meg hjelpeløs, haha.

Sko, sko og atter sko. Jeg får ikke nok, så denne gangen tok jeg til meg et par rocka sko. Kjøpt på DinSko.
Elsker dem!

Fikk også med meg en Tee fra BikBok, 2 basic topper og et stilig høytlivsbelte.LOVE -ringen min ..kjøpt på glitter

Veldig fornøyd med dette innkjøpet, klarer ikke å vente til å begynne å bruke skoene!

Love?

Dagen i dag, innkjøp

Hey. Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb og er kjempe sliten. I dag gikk jeg seint på vakt enn vanlig. Begynte klokken 17.00 og jobbet til 21.00, så var deilig å begynne seint. Var en tur på juleshopping i dag med søsteren min og tantebarnet, kjempe koselig å se igjen Natalie igjen, blitt kjempe stor jente. Var bare en liten baby sist gang jeg så henne, unger vokser så fort, hehe.


Et must man må ha etter en slitsom dag på jobben...Føler virkelig julstemning fra topp til tå, vi har hengt opp litt julepynt på jobben, hjelper veldig på julestemningen. Mangler bare rød nese og fregner så blir vi rene nissefabrikken!

Det var salg på BIkBok i dag, fikk med meg noe skatter hjem. Fant også den lille sorte, minimalistisk og perfekt til julebordet.

Dagens innkjøp:

Sort høytlivsbukse fra BikBok, har likens i militærgrønn
Den lille sorte, one-shoulder, BikBok


Tights from BikBok


Foundation from No7..& Costume

Jeg har kjøpt noe mer som jeg skal vise senere :))

Love?

Nytt innkjøp: No7 neglelakk og sminkemappe

Så deilig å slutte en time før på jobben. Jeg jobber vanligvis til 16.00 men fikk gå tidligere, kjempe digg! Jeg var også  så heldig at jeg vant 100 kr på flaxlodd, så jeg kjøpte et sett med hele 5 neglelakker fra No7 og en sminkemappe. Veldig fine og passelige farger for denne sesongen. Hva kan man si? Flaks i spill, uhell i kjærlighet? But, I like I like!

Nå skal jeg kose meg med 3 romantiske filmer og drømme meg bort i skjokolade og søtsaker, ahh livet er herlig!

Veldig fine farger, perfekt for denne sesongen.Veldig stilig sminkemappe, perfekt for desembermoten.


Jeg føler at spessielt den mørkeblåe, røde og brune blir min favoritt i desember :)

 

Love?

Nye skatter til garderoben

NY skjorte i khaki, fra BikBok

NY genser fra secondhand

Jeg har blitt helt hekta på vintage i det siste... Føler at det er så.. meg

Love?

Førjulsgave til meg selv

I dag jobbet jeg fra 09.00 - 14.00, altså 6 timer. Jeg skal jobbe fra klokken 09.00 hele denne uken mest sannsynlig, og nå er det bare 4 dager til lønningsdag!! Jeg gleder meg så utrolig mye. Da blir det juleshopping og litt annen shopping. I <3 SHOPPING

Men, når vi snakker om shopping så var jeg innom en kosmetikkbutikk etter jobb, og kjøpte en liten førjulsgave til meg selv.

Nå som det er kaldt ute så er det godt med litt farge på huden, så jeg kjøpte også en tæn-spray som har fått veldig god kritikk, samt et solpudder fra samme merke, SOAP & GLORY.

Jeg elsker virkelig pudderet, er helt perfekt for huden min og føles som en flytende fundation, så vidt jeg legger merke til pudderet. Innpakningen er også veldig chic og man får lyst til å bruke det mye. Absolutt en favoritt!!Jeg har testet tæn-sprayen og jeg må si at den var usedvanlig god. Det er ikke ofte man finner et selvbruningsprodukt som gir deg en fin glow, men som også ikke ødelegger huden din. Den er lett å spraye på, og du smører den bare utover kroppen der du vil ha det jevnt. Den gir heller ingen sjoller og lukter kjempe godt. Ikke sånn typisk selvbruningslukt, noe jeg hater med Nivea og de andre produktene. Og sist men ikke minst du føler deg CHIC.

Terningkast: 5

Resultat:


Produktene fra SOAP & GLORY koster under 200 kr og er kjempe populære. Anbefaler så absolutt å gi i julegave :)

Love?

New bag from Versace Parfume

Da var jeg tilbake for full blogging! I dag har jeg vært på jobb fra klokken 09.00- 16.00. Etter jeg sluttet dro jeg til Jekta, et kjøpesenter her i Tromsø. Fikk kjøpt meg kjempe fine støvletter og bursdagsgave til kusinen min. Var innom parfymeriet og fikk med meg denne bagen på kjøpet, elsker den! Skal jobbe hele denne uken, unntatt Lørdagen, siden da er det bursdagsfest og jentene mine kommer opp i helga. Gleder meg til å se dem!

Nå skal jeg straks fikse meg, feire bursdagen til kusinen min. Senere skal jeg se HarryPotter på kino med en kompis, gleder meg til det også!

Den nye bagen min:Bagen passer perfekt til kosmetikk,hårprodukter og diverse ting, veldig praktisk og fin.

 

Love?

Dagens innkjøp: Den lille røde

Det var supersalg på BikBok i dag i Torvbyen! 50% for alt i butikken. Det var full kaos i butikken og shoppere overalt. Det var rett og slett umulig å finne seg klær, men jeg fikk med meg noe til slutt. Møtte på noen venninner som hadde gått berserk inne på BikBok, og ALT det fine var burte! Jentene inne på butikken slåst for plaggene, og det var umulig å komme fram til noe som helst, skikkelig drama. Oppi alt kaoset inne på BikBok, fant jeg en utrolig kul kjole som jeg hadde så sinnsykt lyst på. Men, jeg var så dum at jeg hang den ifra meg og regnet med at ingen skulle finne den, gjømt bak alle klærne. Trur du jeg fant den igjen? Nei, den var borte for alltid.

Så jeg har et godt tips til deg som handler mye på salg. IKKE LEGG FRA DEG PLAGG DU FORHÅPENTLIGVIS SKAL HA. UANNSETT!

Anyways, dagens kupp:

Gleder meg til å bruke kjolen på julaften.

Utrolig kult smykke, 79 kr

Har forresten pakket meg ferdig og er klar til å flytte til Oslo i morgen. Gleder meg til å være med jentene mine igjen og få tilbake det gamle livet mitt. Skal begynne å synge i studio igjen og konsentrere meg om musikken. Gleder meg ihvertfall til å se pappa og alle vennene mine :)

Love?

I went shopping again

Jeg var på shopping i dag sammen med Therese Rangø,utrolig koselig jente. og det var masse masse salg inne på BikBok. Fikk kjøpt meg 3 plagg til under 500 lappen. Det kostet meg bare 249 kr, noe som egentlig skulle bli 1000 kr til sammen. Virkelig et røverkjøp!

Jeg har lenge vært på utkikk etter den perfekte partykjolen. En som er tight rundt midjen, har et kult design og er akkurat min størrelse. Det er ikke hver dag du faktisk finner en kjole i xtrasmal på salg, og det er fakta! Så jeg jublet ekstra mye når jeg var heldig nok og fant en kjole som jeg passer.


Sort bluse med shoulderpuffs. Partykjole med kult design. Harlembukser i khaki. ALT fra BikBok.Og her er et bilde av søte Therese mi.

og jeg elsker de nye skoene hennes.


Digg, digg,digg,digg...

 

Love?

I love my new jacketVinterjakke/ Cubus

Jeg elsker den nye jakken min! Jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet, kostet meg bare 800 kr. Og det er ganske billig for en bra jakke, ihvertfall når den er fra Cubus. Og jeg mener Cubus har sugen kvalitet på klær. Jeg gidder ikke å bruke 7000 på en jakke jeg kommer til å bruke en gang i året. Kjøper heller meg sko fra Acne og noe annet fint jeg har ønsket meg, noe som jeg kan bruke ofte og ha lenge! Dette er det fineste jeg har funnet på Cubus. Denne jakken kommer jeg til å bruke mye i vinter!

Love?

New buy, scarf & makeup

Så utrolig deilig med Helg nå... i dag blir en avslappende dag hjemme, men i morgen blir det bursdagsfest i lokale. Gleder meg til å riste løs på dansegulvet med girlsa! Var som alltid en tur innom Torvbyen og tittet litt i butikkene, funnet ut hvordan jakke jeg skal kjøpe, kjøper den på Mandag. Anyways, så kjøpte meg noe dilldall som jeg egentlig ikke trenger, men skjerfet jeg kjøpte kommer jeg garantert til å bruke mye, fordi det var utrolig digg!

Innkjøp:


Det Nye, acces to the photo

Skjerfet er kjempe langt og stort, noe jeg liker. Noen dager er det bare deilig å surre seg inni skjerf, spesielt når det er så kaldt som det er.Foundation fra Max-Factor og Neglelakk fra H&M, et must i hverdagen ! Kan ikke få nok av neglelakk, det er elsk.

 

Love?

Look what I bought today, something to my purse++


Taile from h&m...

 

Passer perfekt til den militærgrønne vesken min. Vesken jeg bruker mest denne sesongen. Nå er det 1.november, det betyr at det er første vinterdag og bare 1 og en halv måned til jul. Kjenner julestemningen komme allerede!

 

How to dress up for the Winter:


 

Det kommer et innlegg i morgen om Sesongens VinterMote. Da er det mer enn khaki og grønt som skal fram i lyset, jeg snakker om beige, lysebrune, burgunderrøde.. farger som gjør vinteren lekker.

 

Love?

I went shopping today, long time no bag's seen

Alle vet jo at det er Halloween i morgen. Og på halloween skal man kle seg ut, som er en slags tradisjon som kommer fra USA eller noe. Jeg synes det er litt gøy at vi i Norge også feirer halloween, det er jo litt kult å kle seg ut 1 gang i året. Jeg tenkte ikke å gjøre så veldig mye ut av dagen, så bare kjøpte meg en hatt som jeg skal ha på meg, bruker bare noen klær som passer til og rød lebestift og kanskje noe spindelvev i kinnene, vi får se. Planen var at jeg skulle på fest i dag, men jeg ble rett og slett dårlig så jeg holder meg hjemme med familie,taco og film! :) Deilig å ta en rolig kveld av og til, selvom det er helg!

 

Kjøpte denne fine cardiganen i dag og en kapteiner hat eller hva det kalles. Kan kanskje være fint å bruke neste sommer, over en tubekjole?

 


Hatt fra lekebutikken, hehe søtt..
Noe som er ekstremt deilig på denne sesongen er å tulle seg inn i cardigans,storeskjerf,uggs .. you name it! Nå er det mørketid, skjokoladeboller og kakao som gjelder, ihvertfall på kalde morgendager.

 

Jeg så også på noen SYKT fine wedges, og vurderer å kjøpe dem neste gang!  De er brune, en perfekt farge som passer til vintersesongen! I want them, fra Bianco <3

 

Love?

Today I bought this, fashionløw

Woho, livet er herlig og jeg har hatt en skikkelig topp dag :) Jeg trur virkelig på magi, plutselig var det 400 kr på kontoen min og verken foreldrene mine, eller noen jeg kjenner som har kontonr mitt har sendt dem. Så ble ekstra glad når jeg fikk penger for å shoppe litt. Kanskje fra en hemmelig beundrer? who knows ..
Jeg har lenge lett etter denne highwaist buksen og fant den endelig i dag! Inne på h&m sine utsalg, jeg er så i ekstase nå, jeg kjøpte også.. wait for it

 199 kr fra GinaTricot. Hun jeg snakket med på GT sa at shortsen ikke har kommet til Norge enda, og at det var en kunde som hadde levert den inn for noen dager siden, og at den er fra Sverige! Nei,jeg klager ikke mye av det de har i Sverige på svenske GT er dritkult og noe som ikke finnes på norske GinaTricot.

 

Har hatt en utrolig bra dag, jeg hadde også norskprøve og den gikk kjempebra, føler jeg!


Jeg fikk en kommentar fra en jente, og hun sa at hun hadde funnet et bilde av Abby Lee som lignet på meg. Tusen takk for det, må si at jeg tar det som et kompliment! :)

 

Her er bildet:


Look alike?

 

Love?

Leatherjacket from the 80's bought on secondhand

Jeg digger den nye 80'talls pilotjakken min! Jeg kom over en butikk i Oslo som heter UFF, og der var det en haug av klær til under 100 kr. Jeg fant så sinnsykt mye fint og stilig der inne, men det var med et øyekast at jeg så denne jakken og bare måtte kjøpe den. Betalte faktisk bare 50 kr for den, og den er perfekt nå som det begynner å bli ENDA kaldere. Jakken har skulderputer og er av ekte skinn, også lukter den skinn også. Jeg elsker SECONDHAND. Du får så mye mer for lite penger!

Love?

My new Dress from Charlotte Thorstvedt collection

 

 Nå har jeg akkurat spist Tapas, sett på Xfactor sammen med bestevennen min Andreas, utrolig glad for at MO gikk videre, hadde hjerte i halsen når jeg så at han var en av de nest siste som stod der. Jeg må bare si at jeg digger stilen hans, og ikke minst stemmen hans :)Siden jeg var på Oslo S i stad, måtte jeg en aldri så liten tur innom Oslo City på BikBok, for å se på nyhetene de har fått inn. Og da kom jeg over klærne de har hengt ut for salg, og midt i alle klærne hang en utrolig kul kjole jeg bare MÅTTE kjøpe. Forelsket meg fra første stund jeg så den! Kjolen er i S og kostet utrolige 49 kr!!!! Sykt billig :)Gleder meg kjempemye til å begynne å bruke den..

 

Love?

I love this new buy, leopard earrings ++Smykke - Glitter - Øreringer- Glitter

 

Love?

My new buy today, I love

Jeg har lenge ønsket meg høytlivsbukse i leopard-mønster. Og i dag når jeg var en tur innom kjøpesenteret Borg Amfi fant jeg det! Jeg er i lykkerus, det bare var på stativet utenfor Lene V rett foran meg, og jeg fortet meg som en gal for å grabbe til meg et par i 36. Heldigvis hadde de min størrelse, så det var også en hyllest! Ikke nok med at jeg fant det jeg alltid har ønsket meg, var jeg innom Kappahl for å se på klær og egentlig bare titte litt, siden noe de har der er kult men ikke alt. Så ser jeg VERDENS FINESTE, og da mener jeg det bokstavelig talt. VERDENS FINESTE VESKE!!!

Og trur du ikke jeg tok til meg "bra fornuft" og kjøpte den??? Joda, nå er den min og jeg elsker den!!! :)

Vesken er i innspirerende grønnfarge og matcher perfekt til denne sesongens farger og mønster.


Siden jeg er så musikkgal av meg måtte jeg ha en ny mp3 spiller, helst en enkel en og det fant jeg :) Spaceworld, til bare utrolige 200 kr. Nå kan jeg høre på musikk såå mye jeg vil!

Jeg har hatt en utrolig bra dag, har funnet alt jeg ønsket meg :)

 

Love?

Todays shopping

Etter skolen i dag bestemte jeg meg for å ta meg en aldri så liten tur innom Østfoldhallen, altså et kjøpesenter. Dagens investering ble jo en kjempe fin og deilig, myk strikkagenser. I en veldig ordinær og rolig farge som jeg liker. Jeg kjøpte også noen småting :) Gleder meg til å bruke den nye genseren min!!

Jeg var usikker på om  jeg skulle kjøpe smykket eller ikke, men jeg kom fram til at det er kult å kombinere med tanktop og noen kule sko, så jeg kjøpe det :) Jeg trengte også ny øyeskygge og lipgloss, kjøpte også en ring fra h&m.

 

Nå driver jeg å sminker meg og skal ta noen outfitbilder, så stay tuned så lenge!

 

Anyways, Love?

Some treasures I found


Nå har jeg akkurat kommet hjem, venninnen min Camilla dro nettopp, hyggelig at hun var en liten tur på besøk hos meg. Det var kjempe koselig å se venninnen min igjen og vi var en tur på Thorvbyen og kjøpte litt klær osv. Jeg brukte heller penger på et ordentlig kamera som jeg faktisk trenger, enn masse klær, men noe plagg fikk jeg også kjøpt med meg på veien. Alt i alt har det vært en koselig dag, og gleder meg utrolig mye til å bruke det nye kameraet mitt.

Jeg kjøpte Casio Exilm, 12 megapixel og fargen er sort. Litt nedtur med tanke på at mitt forige casiokamera var babyrosa :( Jeg har ihvertfall bestemt meg for å IKKE ødelegge dette kameraet også, haha.

Jeg synes det nye kameraet tar veldig brae bilder, og er veldig fornøyd med det.

Jeg har lenge lett etter Øredobber med Uglemotiv, og på GT i stad fant jeg det! Solbrillene falt jeg pladask med en gang jeg så dem, de er dritkule! Jeg kjøpte også et utrolig digg og mykt skjerf fra Pieces i militærgrønt + noen matchende øredobber.

My lovely earrings!

Jeg kjøpte også tidenes kule topp fra GinaTricot.

Asymmetriske mønster er dritkult!

Hva synes du om innkjøpet?

New lace-dress


Jeg kjøpte verdens fineste lacekjole i dag, søt og trendig/trendy! Passer perfekt til denne høstsesongen, kan bruke den til party og hverdag. Kjolen er i xs og er kjøpt på GinaTricot. Det jeg liker med kjolen er at den er akkurat passe lang, og fremhever midjen min. Det at undertøyet mitt synes under kjolen er ikke meningen, går selvfølgelig ikke sånn offentlig. Ikke min stil! Jeg er ihvertfall utrolig fornøyd med innkjøpet, og denne kjolen kommer jeg til å bruke mye i høst.


Wedges passet perfekt til den nye kjolen min, loving it!

 

Minner dere på konkurransen, det er 1 time igjen til å melde seg på. Trekker vinnerne klokken 21.00 i kveld!

Love?

And the girl love her wedges

Jeg er helt i ekstase, jeg har fått drømmeskoene mine!!!! 

Jeg kjøpte meg noen urfete smykker fra lindex også, 20 kr til sammen, woho! 

Her er herlighetene mine, pyntet litt med smykker...500 kr fra Bianco, jeg var utrolig heldig som fikk det siste paret! 

Skoene er utrolig deilig å gå med, og jeg ble akkurat passe høy med de:) Jeg skal kjøpe sånn spray når snøen begynner å komme, siden de tåler ikke regn/snø hvis man ikke har sprayet dem. Jeg bruker størrelse 39 i sko, for de som lurer. 


My precious <3

Love?

I want this shooes, from F.Company

Jeg var innom en veskebutikk i stad og kom over verdens fineste sko, og best av alt det er med nagler på! Jeg prøvde nydelighetene og de satt som et skudd, kostet litt mye egentlig. Men, jeg synes det er verdt å bruke penger på sko som kanskje er dyre, men som også varer lenge! De koster 1139 kr, og jeg SKAL ha de! :) 


So in loooove <3

Jakken jeg kjøpte i går og som jeg lovte å vise bilde av: 


Toppen jeg kjøpte fra Gina. 


Jeg elsker basic! Matcher godt med metalliske smykker og diverse. 

Hva synes du om skoene? og innkjøpet?

Home from shopping

Dette har vært en helt topp dag for meg, det startet med godvær og endte med godhumør. Det at jeg er ukens blogg har fått meg til å smile i hele dag, deilig å ha en gladdag iblant! 

Har akkurat kommet hjem fra en hyggelig alene-shopping! Jeg liker å shoppe alene fordi da får jeg konsentrert meg om hva jeg vil ha, så jeg ikke kjøper noe jeg vet jeg ikke kommer til å bruke eller noen gang vil få bruk for. Det er alltid så enkelt å ta seg en tur innom diverse butikker også ende opp med flere poser enn du egentlig skulle, fordi venninna di skulle på de andre butikkene, og du måtte få opp farta. Jeg liker best å shoppe alene, da får jeg alltid det jeg leter etter! :) Men, en venninneshopping en gang iblant er selvfølgelig kjempe koselig :) 

Jeg får ikke tatt bilde av kjøpet i dag desverre, legger ut bilder av innkjøpet i morgen! 

Det jeg kjøpte var en tanktop fra GinaTricot, basic grey og en drit tøff skinnjakke i sort med nagler på. Absolutt mitt beste kjøp på ganske lenge. Kjøpte også noen stilige øredobber, ganske basic det også, jeg elsker basic! 

Jakken jeg kjøpte er ganske lik denne:

weheartit.com

Hva er best? shoppe alene eller med venninner?

Last buys, update

Lace shorts, h&m fashion catalog,makeup,hairacess and necklace. And some stuff to school !


Outfit with my new buys:  
Laceshorts from O.N.L.Y- Necklace& hairacessories from BikBok


Love?

Something from last shopping

Jeg har glemt å oppdatere! Jeg var på shopping i går, kjøpte skolesaker, en ny bukse, noe tilbehør og en kjempesøt blondershorts! 

Jeg skal vise buksen jeg kjøpte i dag, så får dere se resten når jeg kommer hjem :) Buksen var på salg og kommer fra BikBok, jeg likte den veldig godt så jeg måtte ha den! Den er kul å ha under hvitt eller andre kule topper, kan ikke si at den matcher det meste, så buksen kan skape en unmatch etterhvert. Jeg synes det var et godt kjøp! :)

New:
Jeanstights- BikBok

Love?

Siste Innkjøp

Kjole fra B.Young


Kjole/ Topp fra BikBokTopp fra GinaTricot


Topp fra GinaTricot


Tights fra BikBok


Shorts fra BikBok 

Det var de siste innkjøpene mine de siste ukene, jeg elsker shopping! Ihvertfall billig shopping fordi da får man så mye mer for pengene enn hvis man skulle kjøpe klærne til orginal pris. 


Love?

Update, nytt innkjøp

Dårlig oppdatering, jeg vet det men har ikke hatt tilgang til pc før nå. 

et lite outfitbilde 

Har vært i Oslo hele helgen, gjort mye kos sammen med Adrian. Var på studio på søndag, og er snart med sangen min. Gleder meg til sluttresultatet! :) 

Nytt innkjøp:
Uglesmykket fra h&m...

Kjole fra VeroModa/Pieces? Husker ikke helt hvilken butikk, men den var på Oslo s i hvertfall. 


Love?

Home from sweeden, new buys

Nå har jeg kommet hjem fra Sverige. Fått spørsmål om at hvorfor jeg alltid drar til Sverige når jeg skal "shoppe". Jo, det er fordi det er billigere når du betaler med norske kroner, du får alltid varene noe prosent billigere, på grunn av kursen.

Men, så bor jeg jo også bare en halvtime unna Nordby. Jeg elsker å være der, favorittbutikken min NewYorker har alltid så sykt mye nytt og freshe klær inne, og den ligger jo på Nordby.

Anyway, kjøpt meg ny baseball-jakke i fin grønnfarge, en basic T og en ny parfyme fra Jean Paul.


Jeg liker fargen, den er veldig sommerlig. Synes den matchet vesken perfekt!

GinaTricot


Love?

Update: Something from Taxfree

Da har jeg endelig kommet hjem til Norge. Det har vært en helt fantastisk uke nede på Kreta,Makrigialos. Må si at jeg savner allerede stedet, men vi skal tilbake dit senere på året. Kreta er mitt og mammas favorittsted fra nå av, elsker å være der og ikke tvil om at vi skal tilbake dit!

Det har vært en veldig slitsom dag, innsjekking av kofferter, noen timer med buss og 4 timer med fly, + enda flere timer med bil. Men, det møtte oss noe positivt i det vi stigde av flyet på Gardemoen, veldig sterk hete i gaten og over 20 varmegrader ute, da måtte jeg bare smile. Så fint at det blir godvær hjemme også, da blir det jo en varm sommer likevel.

Det jeg fikk med meg fra TaxFree.

Boken, vesken og solbrillene er selvfølgelig bare pynt til bilde.

Jeg har lenge ønsket meg Escada parfymen, den dufter så herlig og gir så god sommefølelse. + YSL lebestift rouge pur 148. Digger fargen! Den andre fra YSL er i dark pink.

Nå er jeg veldig trøtt og skal legge meg, men blogger masse i morgen:) God natt! <3


Håper dere har en fin ferie.

Innkjøp før Kreta

Det har vært sykt varmt her hjemme i Fredrikstad i hele dag, og jeg har bare vært ute i sola for det meste og ryddet og støvsugd rommet ,samt hjulpet i stua og gjort ting klart før avreise. Gleder meg utrolig mye, bare noen timer igjen til vi skal til Kreta. Det eneste jeg manglet var bikini, men de hadde bare overdelene igjen og ikke trusa på h&m, så jeg kjøpte 2 veldig fine bikinioverdeler. Satser på at jeg finner noen truser i skapet som jeg kan bruke til.

Image and video hosting by TinyPic
H&M

Ipoden er lada, og koffertene i bilen. Nå venter bare en lang natt også 4 timer på flyet, og i morgen er jeg på Kreta.

Vi blogges når jeg kommer fram, hvis det er internet der :)

I allefall God Sommer  <3

Love?

Siste innkjøp

Så sykt fint vær det er ute nå. Skal bare kose meg ute i solen i hele dag, og det må dere også gjøre!!

Har kjøpt noen ting de siste dagene, ikke noe spessielt dyre ting. Bare noe småtterier, og en jakke jeg har hatt lyst på lenge.

Jakken er fra H&M- 100 kr på salg

Skoene er fra H&M - 129 kr ordinærpris

Solbrillene er fra H&M- 59 kr

Strandhatten er fra Plantasjen- 69 kr ordinærpris


Love?

New PartyDress

Det var utrolig å se mange kjente fjes igjen på rådhusplassen i går. Jeg har kjøpt mye nytt de siste dagene. Tar bilder av kjøpene i morgen :)

Min nye selvskapskjole:


BikBok

Jeg trengte en svart kjole, siden kjole i den fargen hadde jeg ikke. Love it!


Hva synes du om kjolen?

Nytt innkjøp


Det har vært en veldig stressende dag. Det startet med at vi våknet klokken 06.00 og kjørte til Oslo klokken 07.00. Så var vi fremme i 08.00 tiden. Xfactor audition var i Nydalen, og det var sjukt mange i kø når vi først kom fram. Møtte på en veninne og stelte meg i kø sammen med henne. Det var god stemning i køen og Ravi og Xfactorlederne kom ut og hilste på køen, ravi hadde moods of norway stress på seg i dag også, som han alltid har.

Audition var veldig skuffende, det var dårlig satt opp og det var ingen " profesjonelle" dommere, så hele greia ble veldig uventet. Når det var min tur til å synge, ble jeg bare guidet rett innpå et rom og der satt "dommerpanelet" som var 2 stk.
Det var ikke noe koselig å synge foran dem, fordi de satt bare å så uintreserte ut. Kanskje jeg sang dårlig, men man kan vise litt respekt.

Noe jeg altså ikke fikk, så jeg ble hoiet ut med Nei og at jeg ikke kunne synnge i det hele tatt, jeg skulle heller satse på mote fordi de mente jeg hadde for "kul" stil. Liksom hva har stilen min med å synge å gjøre egentlig? Jeg føler at jeg kunne sunget bedre, men i og med at jeg var forskjølt ble alt egentlig bare feil. Jeg vet jeg kan så mye bedre enn det jeg viste foran dem. Så jeg kom ikke videre. Men, gir ikke opp av den grunn :)


Ellers har dagen min vært kjempe fin! Det var koselig å få se pappa igjen og nyte godværet. Fikk også kjøpt meg en liten trøstepremie på veien hjem. Et nytt smykke!BikBok


Hvordan har din dag vært?
Har du opplevd noe lignende?

My new juicy bag

Jeg har lenge lett etter den perfekte reisebagen. Siden jeg skal reise mye i sommer, så må jeg ha en ordentlig bag med meg på turen, som tåler mye og ikke blir ødelagt med en gang. Det er det siste kjøpet på en stund vet jeg, og jeg var så heldig og få penger til en ny en av pappa. Thank u daddy! 
Jeg elsker den! Jeg liker at den er Vintage men også veldig chic.

Også må jeg vise dere de nydelige kattungene mine som jeg fikk for 3 uker siden. :)

Det er egentlig 4 stk. Men du ser at tussie ligger bak tussa, og at tufsa ikke er med på bilde, men sover i klesskapet mitt, haha.


Love?
Har du dyr?

Home from sweeden, new clothes

For en utrolig herlig dag det har vært. Vært i Sverige med familien i hele dag, gått igjennom alle butikkene på Nordby. Du kan tro jeg er lei av butikker nå? Neida, aldri. hehe.

Det er så mye fint å se og jeg elsker butikken NewYorker, det er favorittbutikken nå fortiden! Jeg kan ikke huske sist gang jeg handlet klær i Norge. Begynner å bli en stund siden nå! Det beste med å kjøpe i Sverige, er at kursen blir billigere hvis du betaler med norske kroner foreksempel.

Jeg har funnet ut at ikke alt de selger på GinaTricot finner du i Norge, du finner mye nytt som du aldri har sett før i Sverige. Men, kanskje ikke så rart siden GT er svensk. Jeg elsker å være der, dit skal jeg mye i sommer og innom Gøteborg, gleder meg!


         Det jeg kjøpte:


Den stripete toppen er fra BikBok 50% og den andre fra NewYorker.


Urfreshe leopard solbriller,59 på GinaTricot.

Dritfine gladiatorsandaler til 100 kr. Knallkupp på h&m.


En kakijakke i millitærgrønn som jeg har lyst på!

Digget den, klarte ikke å ta den av etterpå.  Gøyy å ta bilder på prøverommet,haha.

En anne jakke jeg måtte prøve, haha. Jeg og klær! Men, den var så sinnsykt søt <3
yehu.

Love?
Hvordan har dagen deres vært i dag?

I got a new beachhat ,fashionløw

Jeg elsker været nå, er så digg å bare nyte solen og gå i sommerklær igjen.
Strandhatt: H&M

I dag har jeg vært på photoshoot med Thomas. Var tidligere i dag sammen med bestevennen min og en annen kompis, bare kjørte litt rundt omkring i Oslo, og slappet av på Akerbrygge. Kjempekos!


Jeg og Thomas fikk tatt kjempe masse brae bilder, det har vært en utrolig fin dag:)

Legger ut bildene i morgen kanskje:)


Jeg elsker å være på photoshoot, er så utrolig gøy.


Hva synes dere om den nye hatten min?

Hjemme fra sverige + some goodies


Så utrolig herlig vær det har vært i hele dag! Jeg har vært i Sverige med mamma og søs, på Nordby kjøpesenter og rundt omkring. Er så mye salg og fint der synes jeg. Fikk med meg 2 goodies fra NewYorker og GinaTricot. Fikk selvfølgelig med meg en stor godtepose fra Godis Fabrikken, det er jo et must!  

Måtte finne et antrekk til bursdagsfesten jeg skal på til helgen. Min kjære venn fyller 18 år og skal ha stor fest, det blir sikkert kjempe koselig :)

Fra NewYorker:

Jeg digger baksiden av toppen. 

Fra GinaTricot:

Tenkte antrekket på Lørdag skulle være litt simpelt og elegant. Så valgte et skjørt jeg skal ha i livet, over en topp/kjole. 
De hadde likens i leopard også, men jeg ville ha Zebra. Min leopard periode er over trur jeg, nå er det Zebra som gjelder. En søt hårbøyle fra New Yorker, 15 kr. 

Nå er jeg kjempe sliten og har mest lyst å legge meg, ikke rart etter å ha vært i 110 butikker på 5-6 timer. woah..

Love?

Nytt i garderoben, partyfeeling

Blondertights fra Pieces, høytlivskjøft fra BikBok og Kjole fra BikBok...

Nå føler jeg at partystemningen kommer, nå som det er langhelg og bare noen få dager til 17.mai, da er det ikke rart man får partyfølelser. Jeg håper været juger og at det blir sol på Mandag, hvis ikke blir det hunterstøvler og regnfrakk, neida bare tuller. Man må bare ta det med et smil og håpe at det blir en fin dag likevel.

Jeg har som sagt vært på en liten handletur i Oslo i dag og fikk kjøpt med meg en hvit kjole,høytlivsskjørt og en sommerlig blonder tights. Det er så mye fint å se i butikker for tiden, nesten til å bli svimmel av. Guud, jeg elsker å bare gå inn i butikker å drømme meg bort i prøverommene. haha

Nå tenker du sikkert hvorfor jeg ikke shopper med veninner? Vel, jeg føler som sagt selv at det er mye bedre å shoppe alene når man først skal få til en bra shoppingrunde, fordi det er ikke alltid venner liker det samme. Det er ikke akkurat shopping å stikke innom BikBok foreksempel og være der i 5 min fordi veninna di vil på Carlings :)


Lovely!  from BikBok...

Love?

This jacket is now hanging in my closet

♥ Kjøpt på GinaTricot, 249 kr
♥ Min er i rosa, og jeg elsker den !
Beste kjøp på lenge! Men, skal ta toget hjem nå, så da blogges vi senere, flere bilder av jakken kommer senere :))

Love?

My new flowercardigan, I love itEtter at jeg ryddet garderoben i stad fant jeg ut at jeg hadde altfor lite cardigans, og lite av klær med blomsterprint på. Så jeg har bestemt meg for neste gang jeg kjøper noe skal jeg investere i noe med blomsterprint på, og jeg har funnet lykken på BikBok, og til en billig penge. Siden det er vår, og snart sommer så er det jo fint å ha en sommerlig cardigan i skapet også. Så da kjøpte jeg denne cardiganen som faktisk bare kostet 49 kr!!  


Er den ikke bare supersøt?

Så tenkte jeg å prøve å sette cardiganen sammen med noe av tilbehøret mitt. Og det ble seende sånn ut:Love or Hate?

Nytt innkjøp

Jeg trudde jeg aldri skulle bli så forelska så fort og falle for noe med en gang. Ikke bare med at jeg er sønder forelska men at jeg faktisk fikk tingen jeg ble forelska i er jeg utrolig takknemlig for. Dette er absolutt det beste kjøpet noen gang. Jeg har lett og lett etter kjærligheten, og jeg har endelig funnet den. I sverige, på en butikk som det bare finnes en av, på et sted som heter Nordby. Jeg er i extase akkurat nå, og vet at i natt ligger kjærligheten ved siden av meg, jeg skal til og med sove med den!!!


Kostet 279 kr, sykt billig for en clutch med nagler, so in løøw.

Denne er absolutt verdt hver eneste krone!!!

Love or hate?

You gotta love it

I går så var jeg som sagt på en liten shoppingtur, innom BikBok blandt annet og jeg fikk endelig kjøpt jakken jeg har hatt så sykt mange drømmer om.

Jeg skal begynne nå å fikse meg også skal jeg til Oslo for å være med faren min og vennene mine, det blir kjempe koselig! Så det kan hende det ikke blir så mye oppdatering for helgen. Men, håper dere alle får en fortreffelig helg så blogges vi når jeg har kommet hjem ! GOD HELG!

Love or hate?

Bilder - Siste kjøp

Jeg skal nå dusje, fikse meg og spise frokost. Er hos en veninne av meg, og har sovet over her. Kjøpeplanene i dag er allerede bestemt og det jeg skal kjøpe ligger på BikBok. Dere får se resultatet av shoppingen senere :)


- Neglelakk fra hm, 29,50 kr. Mint grønn, litt lysere farge enn fargen på bilde viserElskbar skjorte fra butikken NewYork i Sverige.

Jeg bare elsker lyse farger, absolutt et must i garderoben min.

Love or hate?

Siste Innkjøp

  •  Utrolig deilig med helg! Planene for i dag blir vel festing, og slappe av med venner for det meste. Sorry for at jeg blogger veldig sjeldent! Men, som mange av dere sikkert vet så har jeg ikke tilgang til internett. Dont worry, be happy. Jeg kommer til å blogge oftere etterhvert.  Dere får ha en fin lørdagskveld kjære lesere.Jakke fra Voice. 100 kr

Elsker den!


Pilotbriller fra H&M, øredobber fra GinaTricot. Hippiebånd fra H&M.


Supersøt rosa tunika fra GinaTricot.


LOVE / HATE?

New sweater

Kjøpt på Lindex, 199 kr.

neglelakk fra h&m,veske fra ginatricot, fjærsmykke fra utlandet,naglearmbånd fra lindex, ring fra h&m. Nøkkel fra hjemmefra.

Den har nagler på skuldrene! Garantert beste kjøp på en stund!


LOVE/HATE?

New purse

  • Jeg får bare låne nettet til tanten min siden jeg er på besøk hos dem, så det tar nok en stund til jeg blogger for fullt igjen! Jeg har ihvertfall flyttet til Fredrikstad nå, og storkoser meg i nybyen. Jeg elsker denne byen her, koselig mennesker og masse butikker. I dag var jeg på noe som heter Østfoldhallen, en hall full av tusen butikker. Jeg fant en utrolig kul butikk som selger alt fra vesker til smykker, til veldig billige priser. Det var da jeg fant drømmevesken, og den har blitt min nå. Kostet egentlig 200 kr, men var på tilbud til 49 kr, utrolig fin og passelig, akkurat nok plass til lommebok,mobil,tyggis osv. Kjempe godt kjøp! Jeg har også kjøpt meg masse ringer, og en ny kjole fra GinaTricot til 100 kr, på tilbud.Parfymen passet så godt til bilde... innspo

Jeg elsker kjolen fra GINA, gleder meg til å ha den på meg i kveld!


LOVE/HATE?

Dagens shopping

  • Hei søtinger. Jeg er nå hos storesøsteren min og skal være her kanskje resten av helgen hvis jeg ikke drar til Finland, vi får se. Planene er å flytte neste uke. I dag var jeg på en handletur med Julie søsteren min og vi var overalt. Det er utrolig mye salg nå, og jeg digger det! Hun er verdens beste fordi hun kjøpte verdens søteste sengetrekk til meg,nyeste Costume, innetøfler og sist men ikke minst spitter nytt minnekort! Bursdagsgave på forskudd! Takk søs!Sengesettet og innetøflene er fra Jysk. Tøflene er sykt digge å gå i!  Kostet bare 25 kr, superbillig.

Dagen min har vært kjempe bra :)

blogging om mote kommer senere, så følg med :)


LOVE IT OR HATE IT?

Nytt kjøp

  •  Nå har nettopp kommet fra en aldri så liten shoppingtur, siden det er januarsalg. Fant ihvertfall sinnsykt mye fint, men kom hjem med to ting. But, you know less is more. Kjempe fornøyd med kjøpet! Har lenge drømt om en ordentlig paljettjakke. Og nå henger det faktisk en splitter ny i garderoben!

Paljettjakke from BikBok... Orginalpris: 599 kr Salg: 150 kr


I am in looove!

SE så søtt cupcake smykke, 79 kr fra bikbok. Jeg har blitt skikkelig hekta på cupcake i det siste. De hadde også armbånd, noe jeg skal kjøpe neste gang.
bloglovin
Hva synes dere om dagens innkjøp?

woho,I got a newdress

  • Jeg har endelig fått den sinnsykt fine kjolen fra nelly.com, guess what? Den er ENDA finere i virkeligheten! woow! Jeg bare elsker den,kjolen er i rosa silke og paljetter i midten av utringningen. Den er utsolgt trur jeg, men jeg var ihverfall heldig som fikk den!


Beste kjøpet på lenge!

og sånn så jeg ut med den:


med paljettjakke&sløyfe                  med en hvit håndveske                       med en brun bag.

bloglovin

Jeg bare elsker gossipstilen, har blitt helt hekta! Sløyfer,vintage,kåper,brune vesker,casuale acessorices osv,
high fashionlove.


Kledde jeg kjolen?
Hva synes dere om kjolen?

New stuff,fashion tips

  • Jeg har nå kommet hjem fra litt shopping. Det er ekstra gøy å shoppe når alt er på salg. Fikk kjøpt meg en ny veske som kan brukes som clutch,ny hårting,ny neglelakk og et naglebelte som kan brukes til veldig mye.


Jeg liker at vesken har en veldig knæsj blåfarge. En knæsj farge spriter alltid opp et kjedelig antrekk!  Vesken er fra Bianco.

Vesken minner meg om chanelvesken alle har, jeg elsker den ihvertfall!


Fashiontips: Jeg har sett på mange blogger, og i moteblader generelt at nagler er jo det store. Noe jeg synes er veldig fint. Så da tenkte jeg at jeg kunne bruke naglebelte jeg hadde kjøpt som armbånd. Jeg synes det ble veldig stilig, og skal begynne å gå med det. Belte jeg kjøpte kostet 79 kr og er fra Lindex.

eller så kan du ha belte rundt bootsene dine foreksempel.

Its depend of how you look on stuff, you can always make a different...

Hva synes dere ?

Bestillt ny kjole

  • God morgen alle lesere! Jeg har nettopp bestillt verdens søteste babydoll kjole, og jeg klarer ikke å vente til jeg får den. Kjolen er selvfølgelig fra Nelly.com og den er dødsfin.

I cant wait, the dress is so awsoome!


Hva synes dere om kjolen jeg har bestillt?

Blondes with shoulderpuffs, by Nelly.com

Da har jeg fått toppen som jeg bestilte fra nelly.com, guud så fin den er!  Kostet bare 210 kr, fy søren jeg elsker den!

Hvis du likte toppen min kan du  kjøpe den her

Jeg elsker den så mye, jeg skal ha den på julaften på torsdag :) Meg på bilde hvis du lurte.

Hva synes dere?

Look at my new purse


Jeg elsker den! Kostet bare 100 kr på Morrys. Den var på tilbud, er garantert veldig fornøyd med kjøpet.

Den minner meg om mulberry vesken egentlig, litt lik. Vesken ved siden av kjøpte jeg i Oslo.

Det var mine nyeste vesker. Nå er det bare 3 dager til Julaften,gud som jeg gleder meg!
I morgen skal jeg shoppe de siste julegavene med pappa, så det blir koselig:) Det er så mange julegaver under juletreet at det er helt nifst, haha. Lillesøsteren min får såklart flere enn meg, men men.

Det er ulempen med å være eldst, da får alltid de yngste mere enn deg. Men, de største julegavene som er til Iriana er fra meg. hihi. Og den største under hele treet ertil meg fra Mamma, fair enough. <3

Btw, så får jeg snart det nye rosa kameraet mitt, da blir det bedre bilder og filmer.

Hva synes dere om den nye vesken min?

F A S H I O N. L O V E
by MissKeinapel

Shopping and some new stuff


Partyveske, digger den! I 2010 er det sterke farger som gjelder.

Dødskul zebratunika fra Sorbet.

Blått armebånd,kjempe søtt øyeskygge sett og partyveske fra H&M.

Jeg har kjøpt masse julegaver i dag til venner og familie, jeg elsker å gi gaver, det er så koselig.

Hva synes dere?F A S H I O N . L O V E
by MissKeinapel

Pakke i posten, love it

Da har jeg fått tingene jeg bestilte fra Hennes&Mauritz, kjempe fine ting som man ikke får kjøpt i butikkene. Ikke i den avdelingen her oppe i Tromsø i hvertfall.

Jeg har også fått treningsdressen fra Dilarafashion som desemberlønn siden jeg blogger for dem + dolce and gabbana briller fra vesker.no, kjempe søte. Tusen takk!

Pakken som var i posten inneholdt:
Manikyr sett, Body Lotion, Shower Cream, kjempe stilig badromsett!

Fløyelshansker, belte med sløyfemotiv,svart tettsittende tynn genser,øyeskyggesett.

og sist men ikke minst,herlig pyntepute med svarte nagler på, bare på h&m sine nettsider. Elsker den!

Hva synes dere?
Liker dere også å få pakker i posten?
F A S H I O N . L O V E
by MissKeinapel

Dagens innkjøp

// FASHIONLOVE
sdc17971
sdc17970
Rød
lebestift, alltid en klasiker! Rødbrun genser og hvite nerdebriller..
sdc17968
Rosa paljettjakke fra Vero Moda!
sdc17967
Utrolig hva man kan gjøre med photoshop. Nå skal jeg legge meg, blir lang dag i morgen. Norske talenter - audition kl 09.00, night..

Hva synes dere om dagens kjøp?
F A S H I O N . L O V E
by MissKeinapel

1 top,3 different styles

Skal straks fikse meg og møte en veninne av meg, det blir kjempe koselig.  Gleder meg til å se henne!
Dere får kose dere videre i kveld!

BYYEEEEE

1.
sdc17932
sdc17933
// The nerdy-animal
2.
sdc17920
sdc17930
//The famous one
3.
sdc17945
sdc17949
// The cold shoulder

Hva synes dere?


F A S H I O N. L O V E
by MissKeinapel

Shopping in Oslo

Hei søtinger. Jeg sitter da hjemme hos kusina mi og slapper av. Vi sitter 3 stk på hver vår data, snakk om lænpartey!
Det er kjempe godt å komme tilkbake til oslo igjen ettr et halvt år, savnet alt jeg og det har skjedd mye siden sist.
Har savnet vennene mine noe sinnsykt mye, og det var kjempe hyggelig å se alle igjen. Jeg skal møte de andre senere i uken. Det blir en kos helg vet jeg!

sdc17873
Skikkelig søt handlepose fra Gina Tricot! Merry Christmas...

I dag har jeg vært med Maria,Sonja og pappa, vi shoppet og koste oss i byen. Møtte også på en gammel veninne av meg, har savnet henne skikkelig! kjempe kos å se deg igjen Noraaa !
Som sagt var jeg på shoppingog jeg fikk kjøpt masse fint, undertøy, og kule ting fra gina. Love it!
Skal kjøpe enda mere de neste dagene, det jeg vet at jeg skal komme hjem med full koffert! hihi
sdc17890
sdc17892
Masse undertøy <3<3
sdc17876
Stilig glitter topp!
sdc17877
Topp&veske fra Gina...


Hva synes du om det jeg kjøpte?F A S H I O N. L O V E
by MissKeinapel

Videoblogg om dagens shopping


Til dere som lurer, så lekte katta mi med beina mine. hihi

Annelisebeck sin blogg, du innspirerer!


Hva synes dere om dagens kjøp?
F A S H I O N.L O V E

Juleshopping på nett, woho!

Noen gaver som jeg skal gi bort+ ting til meg selv!:) Jeg liker nettshopping!
hih pappai
Dette var det jeg har kjøpt her

Så mye fint! Jeg bestiller heller ting på nettet så jeg får det når jeg minst venter det enn å gå å kjøpe det i butikken når det blir enda dyrere. Og den anelse om at jeg ikke vet når jeg får det er bare spennende. hihi<3

Jeg gleder meg til midt i desember, da får jeg denne julegaven fra meg selv. Betaler med pengene jeg får av andre, siden de ikke vet selv hva jeg ønsker meg. Det er like greit :)

Hva synes du?
Kjøper du mye på nettet?F A S H I O N. L O V E
by Miss Keinapel

Skoene fra nelly.com har ankommet, jeg elsker dem

balmansko
Disse skoene skal jeg sove med i natt. Jeg rett og slett bare elsker dem!
Ååå, takk og lov at de hadde min størrelse. Størrelse 38 blir for smått med tanke på at jeg vil bruke dem neste gang føttene mine vokser 1 cm til, haha. 

Jeg bare sier det. www.nelly.com  er utrolig bra, og gir deg varer med god kvalitet!
Takk Nelly.com. Dere er favorittnettbutikken min!
FASHION.LOVE

by MissKeinapel

Endelig! Nå får jeg snart nytt Hair-Extensions

Jeg var innom FashionDiva her om dagen og så etter Hair-Extensions. Alt koster under 1000 lappen og så ganske så pent ut. Dere kan gjette hva jeg gjorde? Jeg bestilte hair-extensions rett hjem til meg. Så da får jeg håret om 2-5 virkedager. Gleder meg!  Håret er platina blondt hår og er 80cm. Sykt langt!
ec
Sånn ser håret ut. Til høyre!
Jeg bestilte klipp-on fordi det er mye enklere å håndtere. Og man kan velge selv når man skal ha på extensionet.

Hva synes dere?FASHION.LOVE
by MissKeinapel

I <3 nelly.com, sjekk skoene jeg har bestilt

I første omgang har jeg bestilt de kuleste skoene ever, og jeg sitter her å bare sikler etter dem. Gleder meg til de kommer. Siden jeg ikke klarer å bestemme meg for hvilken kjole jeg skal velge så venter jeg med kjolekjøpet.
 Dette det andre jeg har lagret inne på nelly, sånn at jeg kan bestille det etter jeg har funnet ut hvilken kjole jeg skal ha.
Jeg bare elsker nelly.com rett og slett favorittnettbutikken min.
i love nelly
Jeg har gått for den litt mere vintage fargen denne gangen. Skoene er bare elsk!
Nå kan alle www.nelly.com kunder bestille varer til en viss sum og betale neste år!!

Hva synes dere om skoene jeg har bestilt?FASHION.LOVE
by MissKeinapel

Pakken fra Nelly.com er her

Og jeg ble veldig overrasket over fargen på skoene jeg hadde bestilt. De var ikke så rosa som de var på siden, fargen var mere blass. Men, det ble bare enda kulere at skoene var litt lillarosa, enn så lyserosa. for da matchet de kjolen utrolig godt. Elsker skoene jeg har kjøpt, sitter som støpt på foten!
Kjolen satt ihvertfall perfekt på meg, trudde jeg aldri skulle komme inn i størrelsen når jeg så kjolen først. hehe
img01059
Er de ikke fine?
img01068
Kjolen jeg kjøpte, ekstra fin bakpå.
 img01064
Hele kjolen i struktur. Den er ikke rød, den er mørkerosa,. bare kameraet mitt som er klikk. haha
Enda supersalg på www.nelly.com , fort dere før alle godbitene forsvinner! Du går på SALE/SALG og Skriver inn Koden "SECRETSALE" .  Denne koden får alle som er medlem, mens dere som ikke er medlem. Bli medlem da vel og skaff dere disse godbitene. Jeg gir dere koden siden dere er noen utrolig bra lesere!


Hva synes dere?


FASHION.LOVE
by MissKeinapel

Jeg får snart skoene mine, gleder meg

nam

Du kan kjøpe skoene her

Oppdatering: Kjøp

Etter som jeg er syk så har det vært lite oppdatering. Men dette er ihvertfall helgens oppdatering! :)
dsc00454
Øredobber for 39 kr fra h&m.
dsc00449
Kåpe i marineblått fra cubus. 799 kr. Høyhelte boots fra økonomisko, 499 kr.
Jeg kjøpte også sminke,en topp med blonder og 3 depend neglelakk i Lilla,Blått og Hvitt.

Hva synes du?


FASHION.LOVE
by MissKeinapel

Dette blir snart mitt! bestilt fra nelly.com


we all love pink
Å jeg elsker bare skoene. Du kan bestille det her

Hva synes du?

FASHION.LOVE
by Miss Keinapel

Taste of vintage

blazer
Blazer, arvet av mamma.
blonder
From my mum. FASHIONLOVE!

Hva synes du ?

F A S H I O N.  L  O V E

by MissKeinapel

Gårsdagens kjøp

nais
Øredobber fra BikBok, 69 spenn
silketopp
Silketopp fra B-young, til 100 spenn. SALG!
dsc00387
Svart lærveske med nagler og frynser fra Kappahl til 200 spenn, fikk den siste!! FASHIONLOVE!
psefingre
Nye nagleringer, 29.50 spenn fra h&m, so awsome!

Hva synes du om gårsdagens kjøp?


F A S H I O N.  L  O V E

by MissKeinapel

Back from shopping

fashionlove
Fuskepels kåpe fra BikBok, varm og god :)
smykke
smykke fra Hennes&Mauritz
nagleboots
Nagleboots fra Dinsko, elsker dem! + smykker på bikbok
pearls
Sinnsykt kule perlesmykker som er på tilbud nå. 2 for 50. løp og kjøp! + smykke fra glitter
smykke og kjørt
Skjørt som jeg kan ha rundt live, til 100 kr. Knallkupp!

Det ble en lang og spennende shoppingrunde denne gangen. Noen utslitte timer senere fant jeg akkurat det jeg har lett etter, pelskåpe (uekte pels). Jeg ble strålende fornøyd og denne kommer jeg til å bruke mye. Fant også noen urfreshe boots til en billig penge, lucky girl! :)

Hva synes du?

Dagens lille kupp

dsc00327
Frynseveske fra Glitter ,75% rabatt, 25 kr og magebelte med nagler fra bikbok til 50 kr :)

Hva synes du?

Dagens kjøp

dsc00236
dsc00239
dsc00244
dsc00233
veldig søte og romantiske ting, just how I like it..

Pelslue fra h&m- 99 kr
Rosa Cardigan fra h&m- 349 kr
Wesc-headsett- 499 kr
Øredobber fra BikBok- 49kr
Fundation og hvit øyenskygge fra h&m- 59 kr og 39 kr
Hårbøyle med sløyfemotiv fra BikBok- 99 kr 
Koseboots fra Skoringen - 599 kr 
 
Jeg sluttet kl 13.45 i dag og det var oppmøte for de som vil melde seg på Breivika revyen i gymsalen, var der noen minutter før jeg stakk til byen med Martine. Jeg fikk kjøpt meg masse fint og dro etterpå hjem sliten som jeg var etter all shoppingen, men så veide jo baggen min minst 10 tonn siden jeg hadde ting og tang + skolepc slengt i baggen, jeg trur at den skolepc snart kommer til å få gjennomgå. Men, skolepc suger, de blir bare treigere og treigere..

Nå sitter jeg hjemme her og blogger, kjenner også at det verker noe jævlig i ryggen etter den morsomme og pinefulle shoppingen, welcome to my life! 

Hva synes du om dagens kjøp?

Dagens shopping

dsc001848
dsc001858
Jeg elsker BikBok! Jeg synes de har fått inn mye fint på bikbok fortiden. Sikkert mange som er enig der. BikBok var ikke en av de butikkene jeg handlet på før, men ettersom de har fått inn ganske mye kult har bikbok blitt en av mine favorittbutikker. Jeg snakket forresten med bikbok buttikken og de skal få inn pelslue i hvit,svart og brun så det ser jeg fram til !:)

Btw, så ser du at jeg ikke fant den pelsluen jeg skulle ha men, det er fordi det ikke har kommet i butikkene her oppe enda, men hun sa det  vil mest sannsynlig komme til uken, lets hope so!

Så jeg kjøpte da naglebelte til 99kr, tunika til 99kr fra bikbok, og resten av tilbehøret fra H&M, jeg må si de har mye stuff der.

Hva synes du om dagens kjøp?
Er bikbok også en av dine favorittbutikker ?

Dagens kjøp

dsc0007
dsc0012
dsc0018
 Jeg digger den klonete buksen jeg fant på bikbok. Den er råtøff!
Jakken,vesken,leopard blusen, skjerfet og den brune genseren er fra et loppemarket jeg var på i dag, og jeg betalte bare 25 kr for det til sammen. Jeg synes det er gøy å gå på loppemarked en gang i blant, fordi du finner så mye rart og kult der når du først tar deg tid til å lete. Og det koster ikke så veldig mye heller.

Går du noen gang på loppemarked du også ?
Hva synes du om dagens kjøp?

Sånn, nå har jeg tatt bilde av gårsdagens kjøp

dsc01544

Der er den capribuksen jeg snakket om, i sånn peach farge!<3
dsc01547
elskbare sko med nagler på, fra dinsko!
dsc01549
Adidasjakken, skoene, brillene og adidas skoene som har gullstriper.
dsc01554
Hvite overdelen, skinntightsen,adidas skoene,adidas jakken, og brillene. Jeg kjøpte også sminke, men det gidder jeg ikke ta bilde av siden det ikke var så mye :-)

Btw, så vet du sikkert at jeg var på fest i går. Jo, det ble festing hele natta og skjedde mye kaos senere på kvelden, men det var samtidig veldig kos å være med venner og bare chillern med pils osv. Våkna sånn i 10 tiden også dro jeg hjem, og kom hjem for sånn halvtime siden! Men, du vet hva de sier? Ilove college, yes. i morra er det skole ???? whaaat??

Puss puss;*

dsc01542
Har forresten klippa håret noen cm kortere sånn til skulderne, hvis du ser det, ekke sikkert du ser det så godt! :)

Håper du har hatt en like fin helg som meg, vi blogges!<3

I LOVE SHOPPING!

Hei alle sammen. Jeg har ikke blogget på en stund fordi jeg har ikke vært hjemme. Er nå hos en veninne og det blir fest i dag også, de andre er på vei hit så det blir en kjempe kos kveld!

Btw, så har jeg vært på shopping i dag. Kjøpte masse kult som jeg skal ta bilder av senere. Du får nøye deg med bilder fra google :)  Håper dere har hatt en fin helg sålangt, så får dere kose dere videre i kveld, see you guys!<3

25715321246985813738n600

Sånn Adidas jakke og lignende sko med gull striper i hvit, jeg elsker skoene!
j0yb68
lignende bukse i pich, sånn capri bukse. Jævlig kul! + en hvit overdel
29560141248186352732
sånne briller fra bikbok.
untitled
svart skinntights fra bikbok! LOVE IT!
24478111249399912888n700
lignende sko med nagler på fra dinsko! fant ikke bildet...
men jeg elsker dem!!

Jeg kjøpte meg sminke og noe mer som jeg kan ta bilde av senere :)

puss puss;*

Dagens innkjøp

shopp

Jeg forelsket meg i det svarte lange skjerfet og bare måtte kjøpe det, og desutten trengte jeg jo et nytt skjerf!

Jeg elsker å balle meg inn i lange skjerf og drikke varm kakao!

Hva synes du om dagens kjøp?

Dagens kjøp + facelook

dsc01393
dsc01389
dsc01390
Pumps fra Dinsko,solbriller fra utebod,sminkemappe fra H&M, og jeans-tights fra bikbok
 
FACELOOOOK !

bvlugvol

Har ikke gjort så mye annet enn skole,shopping med veninner og kost meg i godværet!
Endelig helg for 10.0000 gang !     noen som skal noe spess i helgen ?

Hva synes du om dagens innkjøp?

New stuff

Innspo; Høst
-----------------------------------------
Dagens kjøp;
j
j
huog
hh


jeanss
jj
gh
Jeans fra BikBok
Armbånd,Øredobber fra Hennes & Mauritz
Hvit Topp fra Cubus
Svart kjørt fra Cubus
Ferskenrød farget sjal fra Cubus

Hva synes du om de nye tingene som jeg har kjøpt :)?

Enda en tur på shopping!

bikini
candy
cvyki
bilderr
Da fikk jeg med meg 3 par til med sånne kule glittersandaler, mine favoritter til nå. Jeg falt pladask for smykket, og toppen var et must.  Bikinien var bare noe jeg måtte ha, og det er mye jeg vil ha :) hihi <3

Hva synes du om dagens kjøp ?

Endelig hjemme og lei av butikker

Hei søtinger <3
Jeg har nå kommet hjem og jeg har tatt bilde av det jeg kjøpte i dag. Jeg ble veldig fornøyd med dagens kjøp, kjøpene er fra forskjellige butikker. Det har vært en god stund siden jeg har vært på en shoppingrunde så det var litt digg å få kjøpt nye klær og fornye kleskapet :)

Ihvertfall jeg kjøpte dette :
- Brune sandaler
- Topper/Tunikaer/Kjoler/Skjorter
- Shorts
- Sminke
- Tilbehør til kropp og sånn

sandaler
bkliggf
lk
blogg
xcki
perfekt
cvuoi
Ja, det var vel alle klærne det (a) og tingene..                         Jeg mener at mitt beste kjøp var den kjolen som er på bilde nr 3. Den skal jeg forresten ha på meg i et bryllup på Lørdag, gleder meg. Det er onkelen min som skal gifte seg på nytt


sko
Jeg elsker dem <3

Hvilken kjøp likte du best ?

New Clothes

klr
2 nye cardigans fra bastini faktisk, jeg likte de skikkelig godt :)

Hva synes du?
Har du noen klær fra en guttebutikk ? :)

Neste stopp

Jeg fant faktisk en klesbutikk der de har sånne klær som jeg liker. Jeg som trudde jeg skulle vær lost her oppe uten GinaTricot osv, jeg hoppet i taket da jeg så denne butikken på kjøpesentret og det er virkelig en butikk jeg kommer til å stikke innom mye, de har så kule klær der. Jeg fant masse fete klær jeg skal kjøpe når jeg får lønn, gleder meg!

24424741244146070008n400

Fant denne toppen på neste stopp, men jeg skal kjøpe en likens men uten prikker :) 
( randombloggside ) 

Synes du "Neste Stopp" har kule klær? Kjøper du mye klær der og hvor kjøper du helst klær :)? 
34932051247775508868n600

New Dress

dsc00113
Den hvite kjolen er den nye kjolen min :) Den er hvit med paljetstriper på kjolekanten. Er den ikke søt ? <3 Fikk den av søsteren min.
http://bloggurat.net/minblogg/registrere/f2bf8524c41d4b6e81708a9047a50fb7b0ed1516 
bloglovin

New purse

purse
Synes den er søt jeg :)

Nå er dette mitt

iogo
caps

To fluer i en smekk

Før jeg begynner å blogge om dagen. Vil jeg si takk til all støtte, alle meldingene og meningene deres om det jeg skrev i går kveld. Setter jeg veldig stor pris på, gjør ting litt letere på mine skuldre :-) Tusen takk!  Dere fikk meg alle til å smile da jeg leste deres støttende kommentarer :)

I dag dro jeg ikke på skolen fordi jeg var så solbrent fra helgen og sånn, også skulle klassen på stranden, så jeg ble ikke med på det så ble hjemme istedet. Senere på dagen møtte jeg to veninner og vi var i byen og sånn. Jeg gikk selvfølgelig innom Gina Tricot en tur for å titte, men som vanlig kom jeg ut med nye solbriller ;) Kjøpte meg også en ny veske, om den er fake vet jeg ikke, men kjøpte den på et gatesalg:-)
4
untitled2

nytt kjøp

biog

2 nye kjøp

dsc03100
Første gang jeg prøvde denne mascaren ble jeg så imponert. Den gir virkelig de resultatetene som det blir sagt i reklamene, denne mascaren gir deg de lengste vippene noen gang, jeg er lamslått.
Jeg kjøpte den på cubus og jeg bare elsker den. Jeg trudde aldri at jeg skulle få de vippene jeg hadde drømt om å få, nå har jeg ikke korte vipper lengre og denne mascaraen er årsaken. Dere bær absolutt prøve den, den er fabelaktig:-)
dsc03099
Kjøpnr 2 var denne vesken. Jeg likte den kjempe godt og ja, den er fake men jeg bryr meg ikke.
Synes ikke det spiller noen rolle så lenge jeg liker mine kjøp :)

New shoes

dsc00162
jeg kjøpte disse skoene i dag, de skal jeg ha på meg i morra. :)

ELSKER DEM !!

GT har alltid noe fresht i butikkene sine,favorittbutikken min heretterSiden jeg elsker å shoppe og bruke penger fikk jeg kjøpt masse fint i dag. Selvom jeg ikke trenger solbriller generelt og diverse andre ting, men skader vel ikke med litt flere ting? :) Jeg er helt utslitt av shoppingen. Var ikke bare på shopping, møtte også en god veninne av meg etterpå som heter Camilla, har ikke sett hun på lenge så det var kus. Pretty Bastard har fått seg kjæreste og greier, stolt av deg shnuppelure. You go girl !

Disse antrekkene + acess falt jeg pladask for

dsc00036
trenger vel ikke å si mer enn at kjolen er supersøt.

dsc02660
Kjøpte denne fine passion-farget punchoen på cubus.

5y4w
Her er noe av det jeg kjøpte. I en haug, thats how I like it :)

bilde070
Jeg bare elsker denne toppen + skjerfet & solbrillene. Gjør ikke du?

THIS IS THE NEW

bilde061
bilde058


Toppen er fra H&M,Peace øredobbene er fra Target,Solbrillene fra H&M & Øredobbene fra H&M

I år er det leopard som gjelder

noph
dsc00070


Disse skoene hadde jeg på hollywoodfesten i går

Leopard sko til 500 kr på Bianco. Stilige eller hva?

Hunter Støvler

72482663323

Nå sitter jeg og klarer nesten ikke å vente til jeg skal kjøpe HunterStøvlene.
Jeg skal kjøpe de kl halv 5 når pappa kommer tilbake :) Jeg har ønsket meg disse kjempe lenge og endelig får jeg de.
Og på toppen av det hele har jeg bursdag om 2 dager, klarer ikke å vente til det heller. På freedag er det min dag :) Blir alltid glad når jeg får så mange bursdagshilsener, så det ser jeg fram til. 
Jeg mener at de Hunterstøvlene er drit fete og slår absolutt voffeskoene uggs. Det er vel det nye. Dere må skaffe dere sånne også, passer til all slags vær og er fine og se på.
Hva synes dere om disse Hunterstøvlene ?


Mary Kate Olsen i Hunter støvler
ashleyolsen300

The Stuff

dsc02431
Jeg har begynt å kjøpe flere tskjorter med skrift og trykk på, så det gir pluss
jo
Hollywoodbiletter til Lørdag :)
kjolejop
OldSchool sunglasses er et must
huo
Snakker om Sola her snakker vi Ola :)
Olajakke har blitt inn igjen og jeg følger strømmen, desutten er Ola tøffere enn toget
dsc00058

Nå har kjøpt partykjolen jeg skal ha på Hollywood på Lørdag:)
Kjøpte kjolen på x-company og det var den siste de hadde så det var førstemann til mølla.
Alltid kult å varriere farger,mønster og stoff i kleskapet:)


B-dayparty,bodyspray & hippiebånd !

Dette hadde jeg på meg på bursdagen til Jhonna. Det var kjempe koselig bursdag og den varte fra 18.00 til 02.00.
Var hjemme halv3 tida og var ganske så sliten etter en lang natt med festing og påfyll.
Det var litt kjiipt når klokka passerte 12.00 så lå halvparten av gjengen å sov og noen så halvdøde ut mens jeg og vennene mine sto og dansa. Jeg er partyqueen jeg sover ikke på fest, sove kan man gjøre hjemme:)
NÅRR'E ER FEST ERR'E FEST !uo08032009006
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits