Style By Keinapel

Søndagstipset: Mine favoritter

Hey fininger, håper dere har en fin søndagskveld! 

Jeg driver å rydder og pakker til Danmark. Nå er det kun 4 dager til avreise, herregud som jeg gleder meg! Det kommer til å bli tidenes tur, og gleder meg til å se igjen en viss person. (Hemmelighetsfull)

Anyways, mens jeg ryddet fant jeg frem noen av mine favoritt produkter. Så det ga meg en ide, så jeg kommer nå hver søndag fremover å gi tips om alt fra produkter til hår, hud og kropp. Håper dere liker ideen! 

1. Tangle Teezer, dette er den perfekte hårbørste for de som er avhengig av å gre håret flere ganger om dagen. Den er liten og nett, og du kan ha den med overalt. Jeg elsker denne lille saken, og kjøpte den på flyplassen i London. Jeg er litt usikker på hvor du kan få kjøpt den i Norge, men vet at den finnes mange plasser på frisørsalonger og der du kjøper extensions. Du kan også få bestit den fra forskjellige nettbutikker. 

2. Batiste Dry Shampoo, denne er en livredder når jeg ikke har tid til å vaske håret om morgenen. Det er mange ganger at også håret blir fett i løpet av natten, spessielt hvis det er varmt ute. Den er også perfekt å ha med på ferie, da håret ofte kan bli fort skitten på grunn av luften osv. Jeg elsker denne, koster rundt 60 kr i Norge hvis jeg ikke tar feil. Her er disse mye billigere, da jeg betaler kun 30 kr for en spray. De finnes i forskjellige størrelser med ulike dufter, og du kan kjøpe en liten en til å ha med i partyvesken også. Jeg er ihvertfall superfornøyd! 

3. GOSH repair'n shine, dette er min største favoritt blant produktene mine. Kjøpte denne for 2 år siden på danskebåten. Jeg kjøpte blant annet flere sprayer fra GOSH, som jeg av erfaring mener er et veldig bra merke. Denne lille grønne flasken reparerer slitt og tørt hår og gir et glansfullt og mykt resultat. Jeg påfører alltid noen små dråper i hår tuppene etter hver dusj, eller når jeg føler håret trenger litt pleie. Du får kjøpt GOSH produkter på Vita og andre butikker de selger hår produkter. 

4. Ole Henriksen, denne facemist sprayen påfører jeg alltid huden før jeg tar på foundation. Det gjør at foundation sitter lengre på, og gir den fuktigheten huden trenger. Elsker denne sprayen, og kjøpte denne på Gardermoen før jeg dro til London. Du kan få kjøpt det på butikker som selger Ole Henriksen produktene. Jeg anbefaler denne for alle! 


#Helg #Produktanbefalinger #Summer #Hverdag #Mote #Blogg

Noen produkter du har prøvd?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits