Style By Keinapel

Stjel stilen til Angelica Blick

Hvis det er en mote blogger som jeg bare elsker stilen til, da er det svenske Angelica Blick. Hun har en veldig enkel men trendy stil. Hun er flink til å sette sammen plagg, og har et godt øye for detaljer. Jeg har studert stilen hennes og tenkte å tipse dere hvordan du enkelt kan kle deg som den populære bloggeren. 

Classy and confident 

(Klikk på bildene for å komme til nettbutikken)

Casual and sporty! 

Del gjerne innlegget videre hvis du ønsker flere slike innlegg! :-)


Hvilken stil liker du best?

#Mote #Blogg #Hverdag #Inspirasjon #Mandag #Shopping #Adlinks

Julegavetips til deg

Julegaver trenger ikke være overdrevet. Vi finner alltid noe som man kan gi i julegave, og som gir glede til noen. Andre gaver gir større glede enn andre selvfølgelig, og sånn er det jo. Men, julen handler om så mye mer enn gaver og fancy innpakning papir. Det handler om å vise noen hvor glad du er i vedkommende, enten om det er et familiemedlem, en bestevenninne eller en kjæreste. Julen trenger ikke være så overvurdert, bare den simple ting kan utgjøre stor glede. Vi trenger bare bruke fantasien.

Jeg har noen julegavetips for de som behøver det:

Julegave til kjæresten:

- Hvis du vil gjøre noe ekstra romantisk for kjæresten din, så er jo parfyme, favorittgodteriet hans og fine små lapper tingen for han. Vis han hva du føler ved å skrive små lapper om hvor fantastisk kjæresten din er, hvor glad du er i han, og kanskje foreslå noe dere kan gjøre sammen. Og hvis du er musikalsk og liker å skrive sanger, kan du jo skrive en egen sang til han, og beskrive han i sangen din. Hvis du er av den typen som ikke liker klissete romanse, da kan du jo prøve deg på klesfronten. Kjøp noe du trur vil passe kjæresten din, og som du vet han blir glad for, (trenger ikke nødvendigvis være dyrt) eller så kan du be han hjem til deg og overraske han med middag og champagne. Man trenger ikke stresse så mye, bruke tonnevis med penger bare for å vise han litt ekstra mer kjærlighet. Så lenge dere elsker hverandre, så har ikke penger så mye å si.Julegave til besteveninnen:

- Det er ikke alltid man vet hva man skal kjøpe til sin egen bestevenninne. Og da er det lurt å høre med henne hva hun ønsker seg, kanskje noe sminke eller noe annet hun har sett på lenge? Men, vi jenter vet ikke alltid hva vi ønsker oss, når det kommer til venninner. Og da er det typiske jenteting som blir skrevet på ønskelisten, alt fra hårstrikker til ringer. Alt en jente trenger. Hvis du er usikker på hva du vil gi til venninnen din kan du jo finne frem noe bilder og lage en scrapbook? For eksempel. Eller finne frem favorittfilmen hennes, godteri og be henne på jentekveld. Det skal ikke så mye til for å få besteveninnen din fornøyd, bare ved å være der for henne og overraske, er julegave nok for henne. Hvem vil vel ikke bli overrasket av Sex&City-filmer og noe snop av sin beste veninne?

Det er det vi har bestevenninner for, to share all moments.
Julegave til bestefedre:

- Vi vet jo at det nytter ikke spørre bestefedre hva de ønsker seg, for da svarer de med at de ikke ønsker seg noe og bare vil feire en fin jul. Kanskje ikke alle, men de fleste. Da får vi som får gaver hvert år skyldfølelse og vil gi noe i gjengjeld. Det trenger ikke være store greiene, bare noe pynt til kjøkkenet eller stuen kan være nok for å gjøre bestefar/bestemor glad. Samt et familiebilde, som du kan ta hos fotograf. Alltid et unntak når det er jul, fordi det er noe som varer og huskes.

Julegave til Mamma/pappa/søster/bror:

- Gi noe som søstern din vil få nytte av, og som du vet hun har ønsket seg lenge. Eller så kan du bake favorittkaken hennes og skrive "Verdens beste søster" på. Det samme kan du gjøre med storebror/lillebror. Til mor kan du gi et fint serveringsfat eller noe som kan stå i stil med kjøkkenet. Og kanskje en duk som kan matche? Til far kan du kjøpe et slips, parfyme eller skrive et julekort med fine dikt om han? Det er mye du kan gjøre for å glede familiemedlemmer, det kommer bare anpå smak og interesse. Hvem kjenner vel ikke familien din bedre enn deg?


 

Stjel stilen til MaryKate

Solbriller/HM Armbånd/HM Bag/Asos.com Pumps/Asos.com Strandhatt/ HM Shorts/BIkBok

Som du sikkert ser har jeg endret på designet, jeg er veldig fornøyd med dette og kommer til å beholde det. Hvis bloggdesignet kræsjer igjen sier jeg takk og farvel til blogg.no. Håper dere liker det :) Det kommer til å bli mye mere blogging fremover. (Header kommer etterhvert)

Love?

Steal the look, Stockholm-Streetstyle

Hey søtinger. Fremover tenker jeg å ha "Stjel stilen" , der jeg setter sammen en collage med et bilde av en kjendis, et moteikon osv sammen med billige og dyre klær fra alle slags butikker. Jeg er veldig glad i variasjon, og å blande butikker i en bestemt stil er jeg veldig fan av.Man kan se smashing ut selvom man går med billig tilbehør foreksempel, kombinert med en dyr kjole eller et par dyre pumps. Det er en fin måte å kombinere på, synes jeg. Håper dere synes ideen min er bra og ikke minst inspirerende. Hvis du har noen ønsker om hvem det kan bli neste gang, kan du bare skrive det i kommentarfeltet. Tar i mot alle tips jeg kan få! Tenker kanskje MaryKate & Ashley Olsen neste gang, eller Kate Moss. 


Wedges/Nelly.com Clutch/Asos.com Ring/Asos.com Nailpolish/Chanel Higwaist pants/BikBok Blazer/HM Sunglasses/Raybans

Love?

Get The Look - Magdalena Frackowiakhttp://stockholm-streetstyle.com

 Love?

Steal the look, Elin Kling

Jeg elsker fru KLING! Jeg digget dette antrekket av henne, fra bloggen hennes her

Veske/Bianco Sko/Bianco Solbriller/RayBans Jeans/BikBok Topp/BikBok


Love?

Stjel stilen til Elin KlingLove?

What to wearHverdag:

Highwaistbukse- BikBok- Veske- Mulberry Alexa- Topp- Nelly.com- Wedges-Nelly.com

 

Fest/Party:

Veske- Chanel 2.55 - Neglelakk- Chanel (nude) - Bluse- BikBok - Glasses- Asos.com

 

Dette er hvordan du enkelt kan kombinere de forskjellige antrekkene til både Hverdag og Fest!

Jeg har forresten fått ny header, hva synes dere om den?

 

Love?

Get this look - Stockholmstreetstyle

Foto:

Jeg bare digget denne highfashion looken. Detaljene i buksen, og naglevesken. Dritkult!

 

Søkte litt rundt på nettet for å finne noe som kan ligne på denne looken:

 

Leggings - BikBok

Tops/Shirts - BikBok

 

Jackets/Faux Pur - BikBok

 

Acessories-  Nelly.com

Enkelt og greit, og perfekt til de som handler på budsjett.

Love?

Stjel stilen til Miley Cyrus

Selvom Miley Cyrus er ute å kjører, kan man ikke unngå å like stilen hennes. Noe jeg elsker med henne er at hun bruker vintage og urbant stil sammen. Det er ikke ofre man ser henne gå i kjole eller mere klassiske plagg. Hun er mere rocka, jordnær og går for mønster, jeans,urbane topper og masse smykker. Elsker stilen hennes, hun har så bra smak i alt.

Hvem vil vel ikke se ut som henne på klesfronten? Jeg har funnet fram noen plagg som representerer stilen hennes.Jeans,topp,strikkegenser og smykker er fra BikBok, mens vesken er fra Nelly.com

Love?

Stripet håret mitt

Hey! Nå sitter jeg og koser meg med musikk, godteri fra i går og med beina godt plantet på krakken foran meg. Tenkt til å daffe her hele kvelden :)) Nå som det er ferie, blir det lite jobbing på meg men skal ikke klage!!

Kusina mi har stripet håret mitt enda lysere, det å være platina blond har jeg lagt på hylla for lenge siden, er deilig å ha litt farge i håret også. Ble ihvertfall veldig fornøyd!! :))
Photo: By me

 

Hva synes du?

Party tutorial: Change your dress

Sliter du med å finne ut hva du skal ha på deg til en heftig fest du har gledet deg lenge til ? Under skal jeg vise deg noen enkle triks hvordan du kan bli festen's midtpunkt. Du trenger ikke alltid kjøpe en ny kjole får å få til noe, noen ganger trenger du bare å bruke fantasien og slå deg løs i kleskapet ditt. Jeg skal vise deg hvordan du enkelt kan finne festens antrekk.

Jeg rotet litt i venninnen min sine klær og kom på noe lurt:

Fant fram en kjole hun hadde, og sånn så den først ut:


Belte bruker jeg for å få frem midjen

Så ville jeg forandre kjolen til en tubekjole. Du tar bare inn ermene i kjolen inni bhen, sånn at den henger under kjolen, du får ikke bare halsen frem men du strammer også bysten, når du drar ermene inn. Vet ikke om dere skjønner, men det er ihvertfall sånn jeg forandrer kjolen.

Resultat:

Satt også opp håret for å gi kjolen en bedre look...

Hva synes dere om kjoletrikset?

Slik kler hollywood seg på Halloween, hva blir kostymene i år montro?

Her kan du få masse inspirasjon til hva du kan være på halloween.

 

Klarer du å gjette hvem som skjuler seg bak kostymene?

 

toystory?okey.. denne klarer dere nok aldri til å gjette, men det er Heidi Klum!

 

 

... et egg?

 marilyn monroe inspired?

 ahh.. cleopatra..

 det er lov å gå forbi kakedisken gaga? Neida.. dette er perez hilton

hollywoods største kjendis blogger

 womanizer womanizer....That girl can shorly make some moves!

 

Klarte du å gjette alle sammen?

 

Her er svarene:

- Gwen Stefani

- Carmen Electra

- Mariah Carey

-  Heidi Klum

-  Kelly Osbourne

-  Kim Kardashian

-  Liv Tyler

-  Perez Hilton

- Britney Spears

- Christina Millan

 

Hva synes du om kostymene?

Hva skal du være på halloween?

Faux Fur,autumn


perfect....

I love thoose glasses, really wanted.

 

Love?

FallOutf jeans, highknee boots & a leather jacket

I love her style! Skaletnecklace, short and high boots, fallout denim jeans and a cool leather jacket. Perfect combination.  The awsome one:

Rock out your outfit with some fresh short rockstar boots, denimshorts and a basic jacket.Classic!


Love?

I love her Style, Taylor MomsenEn enkel måte å kopiere stilen til Taylor:


Jeg bare digger det! Nå som jeg har skaffet meg wedges, og en grå basic genser, trenger jeg bare å finne et kult smykke med kors på, selvom jeg har et. Men, jeg vil ha et større smykke. I am all into basic.. Jeg har alltid vært fan av denne kopierte stilen av Taylor Momsen, den dama har rå stil. Jeg har fulgt med på stilen hennes siden hun gikk av settet på GossipGirl, jeg har alltid hatt et godt øye med henne. En av mine stil ikoner, hun og KateMoss.

Love?

I bought myself new wedges today

Jeg har kjøpt dem! Drømmeskoene, mitt beste kjøp på lenge! Mine nydelige wedges, fra Bianco. Jeg tar bilder av dem når jeg kommer hjem, gleder meg til å bruke dem !!

1 nytt par til skosamlingen min<3 nå har jeg 7 par sko :-)


Nå må jeg løpe til bussen <3 

Picture from photoshoot, Fredrikstad

Et bilde jeg ble veldig fornøyd med :) Hadde lyst å legge det ut<3


Fotografen : Bjarne Stiansen
Sted: Frdrikstad,havna 

Hva synes dere?

Khaki is HOT

Denne sesongen skal du fokusere på grønt,rødt,grått og brunt. Høstens hotteste farger! En fargekategori som er alle designeres favoritt er Khaki. Khaki var å se mye av i sommer, shorts,jumpsuits and you name it, det er enda et must, og enda hottere i høstsesongen som er rundt hjørnet.

Khaki i sommer:

Khaki kan du sette sammen med mye, dongeri er en klassiker!


Khaki med millitærinspirert tilbehør eller shorts er absolutt en hit! LOVE!

Khaki i høst:


Trenchcoat, old time blazer, dresses and skirts. Love all over!! Vogue er spessielt en stor tilhenger av Khaki, og har vært det i mange sesonger. Khaki har vært trendig i lang tid, og ses på det fineste og eksklusive stoffet etter silke. 

Tips: 
Skaff deg en jakke i Khaki, eller en blazer. Alltid bra å ha når du vil kle deg moterikt. 


Love?

School outfit

I dag startet jeg på designlinjen for første gang! Det har vært en utrolig bra dag, jeg kom på en bra skole, i en bra klasse og ble kjent med 2 veldig kule jenter, som også viste seg å ha mye til felles med! Hun ene synger, akkurat som meg og hun andre liker mote og sånne ting, noe jeg likte svært godt! Resten av folkene i klassen var også veldig hyggelige, og jeg gleder meg kjempemye til å bli kjent med dem :) 

Istedenfor å flytte for meg selv, spørte jeg en veninne av meg som heter Eline, som også går i klassen min om hun ville flytte sammen med meg, og det ville hun. Gleder meg! Det blir awsuum. 


Buksetights- BikBok- Veske- Prada- Topp- H&M- Blazer- H&M - Smykke- BikBok

Hvordan var din første skoledag? 

I want this from Acne

Jeg var innom Acne sin nettbutikk for å se på nyhetene de har fått inn, så kom jeg over 2 par utrolige wedges! 
Jeg elsker wedges, finner ikke stililgere sko. Det hadde vært en drøm om Admire Black ble mine!

Admire Black.

Atacoma Grey

http://www.acnestudios.com/

Absolutely love!  

Love?

Hør den nye låten min "stopp"


Sangen er en partylåt og heter Stopp, en veldig "breakuplåt" .Jeg har skrevet hele sangen, og laget koringene, mens Eivind Whitebay (Whitebay production) har laget beaten.

For dere som ikke vet så synger jeg i studio og har mange låter på gang, har sunget hele livet og det er absolutt noe jeg elsker. Jeg skriver tekster selv og det er alltid så fint å få skrevet ned følelsene sine på arket enn å holde det inne.

Jeg skal lage 3-4 låter til, så skal mest sannsynlig i studio på Søndag. Gleder meg!

Setter veldig pris på at du skriver i kommentarfeltet om hva du synes om låten :)  Håper dere liker den!!

Outfit 240710Tights- BikBok - Sko- H&M-Topp- Newyorker- Veske- Prada- Smykke- BikBok

Jeg har hatt noen helt fantastiske dager her i Oslo, og kost meg masse. Trur jeg blir en her en stund, og får begynne flyttingen når jeg kommer hjem til Fredrikstad. Jeg skal flytte for meg selv,endelig!


Love?

Steal KateMoss's look

Å få stilen til KateMoss er ganske enkel, du trenger et kleskap fullt av clazzy blazere, edgy boots, masse smykker, acessories,sjals, hatter you name it. Hun har den enkleste stilen å følge med på, simple but cool. 
Som du ser på bilde over, bruker kate 2 fargeregelen igjen. Grå som basic farge, svart som kombinasjonsfargen. 
En av hennes veldig omtalte og populære stiloppsetninger er blazer-kombinasjonen. 

Hvordan få stilen: 
- Finn den tøffeste festival Tee'n du har og ta en classy blazer å ha over. Under kan du bruke highwaist shorts, eller vanlige skinntights/mønstertights, eller som hun alltid gjør det velger denim. Som tilbehør kan du bruke enten en hatt, stort smykke til eller noen kule rayban briller.
 
Fashion trenger ikke alltid være komplisert, less is more you know. 

KateMoss er stilikonet mitt, og har absolutt de beste løsninger på problemer som kan komme underveis, velger bare riktig kombinasjon så er problemene løst. 

Love?

Nytt design, fashionably possible

Tycks?// weheartit

Ny outfitsblogg.

 www.motehjerte.blogg.no

På denne bloggen blir det oppdatert outfits hverdag, så følg med :)

Legg meg gjerne til som venn!

Fashiontips

Black jacket over my zebra dress

Noe jeg elsker er å ha enten en millitærjakke,waistcoat eller kort trenchcoat over en trendig kjole eller en vanlig topp. Passer ypperlig nå som det er kaldt ute, kort og varmt.

Dongeri waistcoat over orginal topp og en skulderveske. Simpelt og kult!

Nå som det går mot vår er det også fint med bare en vest eller skulderjakke. Og jeg klarer ikke å vente til jeg kan begynne å bruke gladiatorsandalene mine:

Summer here I come ...Jeg har disse i gull,sølv og bronsje også!


LOVE / HATE?

STEAL MY LOOK

Dagens "Steal my look" er litt mer Classy & Rocka.

Jeg bare elsker fuskepelsen min. Jeg har 3 stk, en fra h&m,en fra VeroModa og en annen fra BikBok.

Et must jeg har i skapet er Tee's med print på. FavorittT'en min er fra GinaTricot, T med Marilyn Monroe på. Noe jeg synes er dritkult! Matchende pumps og vesker, min veske er fra GinaTricot.

Beklager for dårlig oppdatering, men jeg har ikke internett hjemme.

Innspo:


LOVE/HATE?

HAIR

Jeg har bestemt meg! Jeg skal stripe håret, litt mørkere striper :) Jeg er så lei av å ha helt plain blondt hår.
Så nå skal jeg ta striping til unsetning.


//Google


Trur du jeg hadde kledd det?

New header

Dette kommer til en bli en midlertidig header, til jeg får fikset den litt. Ble så lei den andre!


LOVE/HATE?

Dagens lillekjøp


Jeg falt pladask for smykke, en butikk her nede i fredrikstad. 20 kr
Neglelakken er fra
h&m, 39 kr, forelsket meg i fargen!
Jakken med glidelås er fra
GinaTricot.

50 kr på Gina! K N A L L K U P P

Neglalakken er elsk!

LOVE/HATE?

Bloggpause

Har ikke tilgang til nett på noen dager, men vil komme så fort som mulig tilbake. Dont worry, kommer ikke til å slutte å blogge! Kos dere og ha en fin helg:)
Blogges

Steal my look


Da var det tid for "Steal my look", siden det er Søndag!

Jeg elsker å sette sammen stiler, mitt favoritt tilbehør etter Ringer er hansker, går ikke en dag uten korte eller lange hansker, alt ettersom hva dagen vil bringe. På partey bruker jeg fløyelshanskene mine og noen ringer utenpå!


LOVE/HATE?

week's lookbook

Originality

I love this purse, I got one too in bluue..

Rock this town

//High fashionfactor

Sweet apologize

Sweet and proactive...

The party session

perfection..
bloglovin

LOVE/HATE?

Steal my lookJeg har begynt med en ny ting som vil komme hver uke på bloggen! Dette vil komme hver søndag. Steal my look, da viser jeg kjappe triks og hvordan jeg går med klærne osv. Ikke nødvendigvis fordi jeg mener jeg er et stilikon, mer fordi jeg vil vise nye måter å gå med klær på. Blant annet naglebelte rundt håndleddet, som jeg synes ble veldig kult.

Jeg mener at hvis man skal komme langt i moteverden, er det å være kreativ et pluss, du må ikke alltid gå med ting som andre gjør. Mitt sitat: Tenker du nytt, tenker du stort.


Likte dere den nye ideen min?
Hva synes dere om antrekket?

Innspo: Citygirl

Citygirl on the daytime
Den typiske daglige citygirl stilen er strighte jeans, en  vanlig topp/genser,en paramount jakke,en brun lærveske eller tøy, og et par pumps eller boots.Gjerne noen lange smykker til/armebånd you name it. Acezzorices give a sense of style.

Hair: Håret burde være oppsatt, eller at 1/4 del av håret ligger i en balje og resten løst, eller i en klype/hårspenne.Citygirl on the partyway
Der går det mye i høyt liv. Der skal alt være classic og rocka. En blanding midt imellom. Svaret for å bli en ordentlig citygirl er hvordan sko du kombinerer antrekket med. Rosa sko eller svarte er en typpisk farge man velger når man skal ut på byen. Fordi det er en av de vanligste sterke fargene som oftest blir brukt. Alltid lurt å ha en clutch som er samme farge på skoene du bruker, eller en clutch som matcher.

Hair: Gjerne løst hår og noen enkle krøller nederst, eller bare helt straight, korketrekkere nederst er en klassikker.

Bare noen enkle tips fra min side, take it or leave it!
bloglovin

Hva synes dere?

Day'sLook: Babydoll


Som dagens look valgte jeg babydoll-looken. Skikkelig søtt og rosa. Naturlig fargenyanse i huden, med litt shimmer rouge i kinnene. Hadde ekstra mye highlights øyeskygge rundt øynene, og tok eyeliner over øyekanten, på øyelokket.
Jeg valgte rosa lipgloss på leppene. Det er ikke alltid jeg tegner rundt øyebrynene, men i dag gjorde jeg det, bare for en ekstra markering rett og slett! Men, jeg synes resultatet ble bra!

Hva synes dere ?

Trend: Fløyelshansker

  •  Noe jeg har begynt å bruke i det siste er fløyelshansker. Både ute og på partyfronten. Fresher noen ganger opp hanskene med vintageringer,perler og armbånd. Elegant og rocka samtidig! Mine er fra h&m og er bestilt på nettisden deres, finnes ikke i butikken, ikke de jeg har. Jeg elsker dem ihvertfall!!

Fløyelshanskene passer til alt. Og man kan pynte de med hva som helst. Absolutt et tilbehør som jeg foretrekker rundt kalde vinterkvelder.  

Hva synes dere?

Tips: Eventyrlooken

I love the colour red, its making every line more visable!

Denne looken kaller jeg eventyrlooken.

En hottere vinterlook
- Røde lepper
- Blå/sølv eyeliner under øyet
- Bronsje/kobber farge på øyelokket og rundt øyekroken
- Highlights øyeskygge over øyelokket,og under øyebrynene. (som du ser på bilde)

Sånn jeg sminker meg når det er vinter.

Unngå for mye rouge og solpudder rundt vintertider. Det holder med litt lys fundation og Id-pudder i en lysere nyanse.
Bruk heller solpudderet rundt kinnbeina, eller litt på kinnet. Det gir huden variasjon. Lurt å bruke silkepudder som gir litt glans i kinnene, hvis du har det. Prøv å få en naturlig look som mulig.
Jeg kan sikkert vise dere på videoblogg en gang, hvordan jeg sminker meg sånn her.

Hva synes du?

Motetips: One Shoulder
Jeg digger disse " One shoulder" kjolene/toppene. Det er akkurat passe, ikke for mye, ikke for lite. Det er et utrolig bra triks hvis man skal pynte opp en gammel og kjedelig kjole. Da kan man sy inn den ene armen på kjolen, sånn at kjolen viser litt hud og ikke for mye. De har også mange lekre paljettkjoler rundt omkring i butikkene, blant annet på BikBok, som også har et "One shoulder" image. Min mening om disse one type kjolene er at de rett og slett er geniale, og matcher alt. For å vise den "kalde" skulderen er noe som flere og flere har begynt å gjøre, noe av partytriksene til hollywoodstjernene.

Jeg liker at kjolene i år har fått et nytt image enn det gamle "All in same" bilde. Der kjolene skal ha det typpiske snittet rundt bysten. Jeg liker å gå med one shoulder en gang i blant, og en clutch i hånden. Man trenger ikke den største og mest pyntete glitter kjolen for å bli trendig. Det finnes de enkle triksene man kan gjøre, for å få en perfekt partylook, eller daylook. 


Lag din egen "One Shoulder" kjole:
how to make your own one shoulder dress

- Finn fram en kjole du vil freshe opp, klipp av den ene armen og sy inn kantene som er igjen.
- Finn fram sløyfebånd, eller sløyfehårpynt, og sy den inn på ermet på kjolen der du ikke har klippt av,eller hvor du vil ha det hen. ( Det er kult å ha en sløyfe i midten av midjen på kjolen)
 - Finn fram en hvit snor eller andre ting du vil sy inn i kantene foran på kjolen. (Kantene som går nedover)
- Hvis kjolen er litt stor så kan du sy inn strecthbånd som gjør kjolen strammere, eller bruke et belte.

Enkelt og greit, og koster deg ingenting.

Tilbehøret til kjolen kan være vintageringer, og lange fløyelshansker.
Håret burde være oppsatt, eller halvdelt sånn at du kan ha søte korketrekkere nederst.

Et motetips fra meg for å få en kul og enkel kjole til jul, eller til andre festligheter.

Dette blir snart mitt

Jeg gleder meg til jeg får det, klarer ikke å vente. Kusinen min har nesten det samme men det er like bra.
Det er alt jeg ønsker meg til Jul, ingenting annet! :)

Nå som jeg får nytt kamera blir det ingen flere lusebilder, nå blir det ordentlige bilder og filmer!!!
Gled dere, for det gjør jeg :D

Jeg kjøpte det her

Hva synes dere?F A S H I O N. L O V E
by MissKeinapel

Antrekk fra garderoben: Fokus


Every girl have their days, today its a colorful day

Hva synes dere?F A S H I O N. L O V E
by MissKeinapel

Photoshoot med Isabel

001blackbeauty
029026
Det er utrolig koselig å ha photoshoot med en veninne en gang i blandt!
Isabel sin blogg kan du besøke her

Pleier du også å ha photoshoot?
Hva synes du om bildene ?F A S H O N. L O V E
by MissKeinapel

Veske fra vesker.no

dl2542red

Jeg har meldt meg på en konkuranse, om å vinne et gavekort på 1000 kr på http://www.vesker.no/konkurranse
Her du blant annet finner denne skjønnheten. Mel dere på dere også da vel!
Flere kule vesker finner du HerF A S H I O N .L O V E

Hollywoodtrikset? SE her

TRIKSET SOM GIR HOLLYWOOD DRØMMEHÅRET !

Du trenger ikke en frisør for å gi håret perfect look,nå kan du gjøre det selv!

Dette trikset er det ikke alle som vet om. Selv jeg hviste ikke at det gikk an. Men, nå skal jeg dele hemmeligheten med dere!

Hvorfor heter det rettetang? Fordi det er et apparat som retter håret. Men, rettetangen kan også gjøre andre ting.
Det heter ikke rettetang lenger, nå heter det Styler.

Du trenger ikke en optimal krølltang for å lage bølger det kan du nemlig gjøre med rettetangen din hjemme!
Ghd- stylerne er et apparat som stjerner som Vctoria Beckham og Naomi Campbell bruker.

Du er vandt med å rette håret på vanlig måte, og du merker noen ganger at når du retter håret litt skeivt eller litt sånn oppover så får du en slags bølge enten midt i håret eller nederst på tuppene. Det har skjedd med meg, og det synes jeg er sykt irriterende. Men, det er dette som er trikset. Du starter med styleren når den er veldig varm og retter litt nedover, så tar du fingrene på håret og holder opp en liten bue,klemmer med styleren på buen, hardt(men ikke for hardt) sånn at den holder seg,og dette gjør du på de stedene du vil at det skal være bølger. For å holde håret lenger. bruker du bare en hårspray etterpå. Ganske enkelt når du først lærer deg det!
obj
Et bilde som viser hvordan du skal gjøre det...

PS. Jeg er ikke veldig flink til å forklare, men håper dere skjønner hva jeg mener. Jeg skal prøve å få forklart det på video hvis noen ønsker det (når kameraet fungerer).

Hva synes dere?
Fikk dere det til?


FASHION.LOVE

by MissKeinapel

Nail Innspirasjon, so HOT

Hvorfor lakke neglene sine i en kjedelig orginal farge?, når du heller kan sprite opp et kjedelig antrekk med Leopard print,disco lake eller gull/kobber farger på neglene dine? Det blir jo også mye freshere å se på. Det er sikkert ikke mange som kunne tenke seg å gå med sånne stæsja negler på skolen, eller daglig? Jeg tenker. Hvorfor ikke, det ser jo egentlig utrolig kult ut! Jeg skal prøve å lage Zebra/Lepard negler engang, når jeg får tid. Så kan jeg sikkert ta et bilde av det etterpå, og vise hvordan det ble. Jeg bare sier det, prøv det ut dere også. Tenk nytt!

Her får dere innspirasjon:

nail
Disco Nails
bombshellbeautynails
Tiger
strongandhealthynailsafmainfull
Red..
katyperry20nails
Leopard..

Dette var rett og slett utrolig kult!

Hva synes dere?
FASHION.LOVE
by MissKeinapel

MUST HAVE from Hennes&Mauritz

hm

Jeg har da laget min egen lille colage for å vise noen av nyhetene som du finner i h&m hyllene.
Dette er da dagens MUST HAVE, alt under 1000 lappen.Virkelig et drømmeoutfit! 


Hva synes dere?
Skal jeg fortsette med MUST HAVE?


FASHION.LOVE
by MissKeinapel

Flashreklame under header

reklam
Da har jeg også fått et samarbeid med en rekke reklamebyrå. Jeg har altså blitt godkjent som Affiliate(manager).
Dette er en typisk måte å tjene penger på, som også fungerer veldig bra. Dette synes jeg er skikkelig bra ettersom at jeg har mange sidevisninger på bloggen min hverdag.Du vil finne reklame mange steder på bloggenmin, som du sikkert har sett.

Det er mange gode tilbud i denne flyern under headeren min. Blant annet 20% på alle Converse. www.laredoute.no
Fort dere før alle blir utsolgt!
Du kan også skaffe deg gratis bruker på Hero Sms her.
 da får du 25 gratis sms hverdag, HELT GRATIS!

HeroSMS.com


FASHION.LOVE
by MissKeinapel

Freshet opp neglene mine

img00857
Hvorfor ha en orginal farge på alle neglene når du kan variere litt? Så jeg har da lakket neglene mine i to farger, hvit og lilla. Synes det ble stilig jeg!

Hva synes du?


FASHION.LOVE
by MissKeinapel

Lær 2 nye frisyrer, de er magiske

Jeg prøvde meg da på LadyGaga sløyfen, og det gikk supert. Jeg ble overasket hvor lett det egentlig var, trudde det skulle være mye vanskeligere, men det var det ikke! Jeg skal også vise dere en annen frisyre som jeg er forelsket i.

Blomster fletten:

Denne jenta er sykt flink til å lage frisører, se og lær! Fantastiske frisyrer du noen gang kan tenke deg!

Lady Gaga sløyfen:

Helt magisk!

Hva synes dere?
Hvilken frisyre likte dere best?
FASHION.LOVE
by Miss Keinapel

FASHIONLOVE

I LOVE THIS!
fl
Jeg bare digga disse skoene, alt var perfekt. Det var så masse fine sko på DINSKO når jeg var å sjekka ut nyhetene i dag, helt utrolig mye fint. Ta dere en tur dere som ikke har vært å sett enda, trust me, du vil ikke angre et gram.
Før hatet jeg dinskoreklamene på tv som kom annen hvert minutt i pausen, men nå vil jeg bare se mer og mer av dem, DINSKO har fått de kuleste skoa ever, og koster ikke så mye flesk som en skulle tro. Dere som er der ofte skjønner hva jeg mener, gode sko til en rimelig penge, det er hva kvalitet handler om, nice.

Jeg skal i hvertfall skaffe meg disse. Btw, så var jeg en aldri så liten tur innom kjøpesenteret her i nord og fikk med meg noen ting jeg vet jeg trenger, kremt. Men, du vet når man ser noe som gjør at du bare ser hjerter så kan du ikke kontrolere deg, spessielt hvis du har et kjøpetemperament som meg, hehe.
Men, et par ny sko i garderoben skader vel ikke ? :)

Hva synes du om Drømmeskoene?
Hva synes du om de nye skoa på DINSKO?
misskeinapel blogg

Innspo: Bikergirl

tumblrks4ohvj46k1qzcapto1400largetumblrks5ju9ynge1qzhojho1400large
tumblrks526vl3kd1qzwnxio1400large20090813121336
Jeg elsker virkelig biker stilen.Lær,skinn og retroe lommebøker, det er virkelig fashionstream. Du trenger ikke ha en motorsykkel for å bli en bikergirl, bare finn deg et par skinntights,noen urfete sko med hard stil og en lett singlet + en kort skinnjakke med lommer på siden, antrekket blir veldig kult hvis du har en avlang, posete topp. Og som siste finish er alltid et langt smykke eller perler noe som vil komme i smak, mener jeg. Jeg har ihvertfall fått innspo fra bikerstilen til antrekket jeg har på meg i dag, som jeg kan ta bilde av senere :)
Forresten så fant jeg et par sykt fete sko + noen skinnhansker fra Hennes&Mauritz, utrolig kult!
wearthisfurvest
Er de ikke kule? Hanskene altså. Jeg digger dem i hvertfall!

HVa synes du om bikerstilen?

BikBok official fashionstream fall/winter

1uten navn
2
yey
3
4
5
6
nais
Bildene er hentet fra www.bikbok.com. Du kan lese mer om kommende collech. og andre ting på denne siden. Den officielle hjemmesiden for BikBok fashion wear.

Hva synes du om bildene ?

Stjel stilen til Charlize Theron, "stjel stilen" hver mandag

Jeg bare digger stilen til Charlize Teron, de fleste forbinder henne med dior reklamene verden over og på filmlerrettet. Jeg leste i bladet C og kom over noen heftige bilder av henne så jeg vil vise dere hvordan man kan finne stilen hennes ved bare å lete litt i forskjellige butikker kan dere matche henne på lik linje.
charlizetherontorontofilmfestivalimg8363
Kjolen Charlize Theron hadde på seg                     Kjole fra bikbok til ca 200 kr, finnes i andre farger

Charlize Theron    
Jeg elsket virkelig kombinationen mellom den sølv blazeren og den svarte tightsen + skoene, veldig stilig
6a00d83548242253ef0115704f94e5970c800wiuntitled2
Tips til dere som vil stjele stilen hennes, på dette bilde jeg 
har laget til dere ser dere hvor dere finner de enkelte tingene. Jeg gjorde det enklere for dere så dere slipper å lure på hvor dere skal finne dette, håper dette hjalp dere :)
Jeg skal begynne nå framover å legge ut hvordan du kan stjele stilen til forskjellige kjendiser osv hver mandag.

Neste uke:
katemossabovekneeboots
KateMoss sin stil, gled dere :-)

Hva synes du om denne nye ideen?

Spotlights,flashlights,daylights...

pull'
murder...
hat
you said my name...
meg
automatic, dramatic...
night
the spotlights...
newpcture
hated by the unviseable thoughts..
sober
run to a better place..

Hva synes du om bildene ?

what dreams are made of...

20090819165549
20090716021705
fantastisk bilde...
20090220153634
20081112150919
You have dreams, I have dreams, everybody have dreams dont let people crush them...
We all have dreams. I am dreaming about, lightfull days, happy familiy, sucessfull job and a new and a bigger start in life, I want to get up on the top and reach the stars thats my dream... someday I will get there :-)

If you have a big dream, believe in yourself and take it on your way, you will need it <3

the lipstick,rouge and makeupjewellery is more inportant then math.. in a girl's mind

tumblrkr6y3lrdmu1qzfmqlo1500large
tumblrkqsocehjvr1qzcdx6o1400large
w7ilbnlarge
tumblrkq8iggmmbz1qzxkrko1500large
tumblrkps999iprg1qzb3seo1500large
23885963709b5bf27c84large
dont haveto get any grades to get the ultimate look, its all depends of how you make yourself up..

Svar på spørsmålsrunden

Postat av: Anders

Hvor mange har du knulla?

MissKeinapel
- Hvor mange har du hatt seksuell omgang med? 


Postat av: Martine

er du jomfru?

MissKeinapel
- jeg er faktisk født i væren

hva har skjedd med deg å jonas ;/?
- Han har funnet seg en annen og grunnen til at det ble slutt var at det ikke fungerte mer.

er det slutt?
-
Ja det er slutt. Ble slutt for snart 1 mnd siden.

hvem er forbilde ditt?
- Forbilde mitt er MaryKate,KateMoss og Lindsay Lohan!

er du fornøyd med deg selv ?
- Man burde være fornøyd med som man er, så ja

vis du kunne forandra noe i live ditt ,hva ville det hvert?
- Hvis det var noe jeg kunne forandret på var det å ta tilbake ting jeg har sagt tidligere til gamle venner og sånn, og gå tilbake til den tiden jeg hadde det skikklig ille og bare finne en løsning, men såklart  man kan ikke regne med at livet er lett. Ellers ville jeg ha tilbringet mere tid med bestejentene mine som nå er i oslo og jeg her i gokk:(

er du forelska nå?
- Jeg er på nippet til å falle for noen ja :)

jeg elsker bloggen din
- Njå tusen takk, setter pris på søte ord :)


Postat av: Tonje

Hva er ditt forhold til alkohol, snus og røyk?
- Jeg er ikke gammel nok teknisk sett.. eller jo ingefærøl er jo smakelig :)

Har sett mascarareklamen din. Haha. Hva fikk deg til å lage den? :P Hvor gammel var du? x)
- Jeg bestemte meg for å lage denne tullevideon fordi jeg kjedet meg, men at den kom ut var ikke på min bekostning, det var noen som nemlig stjal mobilen min ellr selve minnekortet og tok tingene jeg hadde på den og fant filmen. Filmen ble sendt rundt til de fleste, og etterpå lagt ut på youtube. Hele konseptet med det var selvfølgelig å drite meg ut, men det går bra nå får det er bare en del av livet å drite seg ut, noe som må til for at man skal slutte å se så negativt på det :)

- Fin blogg <3
- Tusen takk :)


Postat av: Charlotte


1.Hva skjedde med deg og Jonas?
- Det funket ikke mer.

2.Kan du lage sminkeblogg, der du sminker deg og viser hva du bruker?
- Ja, det kan jeg nok få til men må ikke forvente at jeg er så serlig flink :)

Takk! Digger bloggen din søta :)

- Tusen Takk søtis :)<3

Postat av: Andrea

Hvor handler du mest fra?
- Det varierer alt ettersom hva jeg skal eller hva jeg vil ha, men  jeg handler mest på BikBok,H&M,Acessorize, VeroModa og JC 

Hvor mye tjener du?
- Jeg tjener nok :)

 Kan du lage sminkevideo?
- Det kan jeg vettu :)

 Favoritt butikk?
- GinaTricot ( men det har vi ikke her oppe) og H&M

 Bruker du merkeklær som Lacoste, Burnerry, osv?
- Noen ganger, men synes merkeklær er oppskrytt, liker litt mere diskree merker som dior og versace :)

 Hva slags sminke bruker du? Kan du legge ut bilde?
- Jeg bruker litt av hvert, ja det skal jeg få gjort en gang :)

Jeg bruker dette:

- Fundation fra Maxfactor
- Idpuddder
- Silkepudder fra Maxfactor
- Solpudder fra H&M
- Mørkeblå eyeliner
- Dagkrem fra Nivea
- Mascara (den tynne som er best i test)
- Vippetang

 Hvem er din aller beste venn?
- Maria og Karoline<3

 Hvor mange seriøse kjærester har du hatt?
- Jeg har hatt 4 seriøse forhold :)


Postat av: Lone

Hva er dine skjønnhets tips?

- Har ingen spesielle. Men jeg har noen

Vask huden morgen og kveld, vask av sminke før du legger deg, spessielt rundt øynene og midtpartiet
Problemer med kviser kan du løse ved å bruke Nivea Pink Visage DayCream, veldig bra . Jeg bruker den hver gang før jeg skal sminke og til vanlig bruk. Veldig Effektiv.
Ikke shampooner håret for mye, det blir fortere slitt og du mister litt av glansen i håret. Eller bruk en mildere shampoo, for noen shampooer sliter mere på håret enn andre.
Spis salat en gang i uken, eller noe som er sunt så vil du få glattere hud og huden din blir ikke så tørr, tørr hud kommer vanligvis av for sterk såpe eller for høyt blodsukker(hormonforveksling og ubelanse i homoglobinet).
Vask håret i lunkent vann for å slippe å få knustørre hårtuster afterward.
Sett også av tid til deg selv minst en gang i uken der du kan føre på ansiktmaske, ta et boblebad og spise grønnsaker i dipp ( ANBEFALES )
Det var mine tips
.

 
Postat av: ravna nikkinen


Hvorfor flyttet du til Tromsø? :- )
- Jeg følte jeg trengte en ny start etter all mobbing og så mye annet. Trengte rett og slett å komme til et sted der jeg kunne slappe av og tenke i fred. Jeg er født her og kommer her ifra og har hele familien min her, så jeg  har vært her flere ganger før. Men det at jeg flyttet hit føltes bare riktig der og da. Jeg må jo innrømme at jeg savner vennene mine i oslo og sånn, men jeg har fått det bedre her og klarer å fokusere på skolen og diverse andre ting, noe jeg ikke klarte før på grunn av mye stress og oppkaving.


Postat av: Andrea 
 Hadde du valgt en gutt ovenfor en bestevenn?
- Det kommer såklart annpå hvilken situasjon det er i, men sånn generelt så kunne jeg ikke ha gjort det. Fordi bestevenner er noe man bestandig har mens gutter kommer og går. 

Kan du lage sminkevideo?
-Skal prøve på det  ja:)

Hva syns du om skinntights?

- Jeg synes det er kjempe stilig, kan kombinere det med det meste og er en god ting å ha hvis man bare vil ha på seg noe lett, har faktisk en selv :)

Kan du vise oss hvordan vi kan freshe opp et kjedelig antrekk?
- Det kan jeg gjøre, har faktisk tenkt på at jeg skal ha det snart :)
 
Har du den såkalte "bjørnefitta"?
-Jeg har det ja. I fjællreven, men om det er ekte pels vet jeg ikke.

Vet du hvor det kjøpes?
-
Det kan kjøpes på H&M. BikBok og GinaTricot. Det er bare å ta seg god tid i butikkene når du er der så kommer det nok fram:) 

Hvor mye koster Hunter boots?
- Det varierer. Hvis du skal kjøpe hunter med sokkene til + spray blir det ca 1800 kr det ble det for alt i alt når jeg kjøpte det. Det er VIKTIG å spraye hunterbootsene minst en gang i uken for at de skal holde lengre, så det er lurt å kjøpe det.
Men du finner billigere hunterstøvler fra butikk til butikk og hvis du leter på finn kan du finne hunterboots som ikke er brukt mye billigere enn de i butikken.

Hva slags sminke er det du bruker til daglig?

- Jeg bruker NiveaVisage Cream (lightpink),silkepudder og idpudder noen ganger solpudder. Bruker noen ganger fundation, hvis jeg vil at sminken skal sitte ekstra lenge er det et knep. Men siden det går mot vinter velger jeg å bruke id, så slipper huden min å bli så kram. Bruker mascara og vippetang og blå eyeliner. 

Favoritt parfyme, sang, sminke, plagg?
Det er Lacoste pink,vet ikke hvilken favoritt sang jeg har, egentlig så har jeg veldig maneg (vinglepetter) heh, ja.
Sminke er dior, maxafactor, chanel og gosh. Favorittplagget må bli "Vintage,80talls & rockybilboagirl ". freesh...

Hva slags mobil har du?
Jeg har en veldig ny en, men husker ikke hva den heter.

 Hva slags kamera?
 Jeg har et ganske så nytt ett, men det funker kjempe bra. smallwonder hd camera

Vet du hvor mye speilrefleks koster?
- Du kan få mange forskjellige speilreflekskameraer til forskjellige priser, men den mest ordinære prisen lligger på rundt 6000kr. Thats all I know ..:)

Er foreldrene dine skilt?

- Jepp det er de, og det har de vært lenge.

Enebarn?
- Nei, jeg har en lillesøster på 4 år som plager livet av meg :) heh men er glad i henne fordet da<3


Sånn. Da har jeg svart de fleste. (Noen anynominnlegg ble ikke svart på) ..

Takk til alle som stilte spørsmål og sa søte ting. Setter pris på det :)
tumblrkr2n8td6ll1qzjqjro1400large

- MISS KEINAPEL

New header

Da har jeg snekktra sammen en splitter ny header, litt sånn bettypopp-aktig!
bboi
Hva synes du?

Ukens wall-to-wall inspirasjon

img00292
inspired by
img00293
mine 3 favoritt skopar,stripete topp og katalogen til h&m og annet stæsj
img00282
fashion by h&m
img00286
I LOVE shoes and allbystars, cant get enough of this life!

Jeg har da tenkt til å ha ukens wall-to-wall inspirasjons spalte hver onsdag. Der jeg tar bider av ting som inspirerer meg og klærne mine, også bilde av klesplagg som jeg setter sammen. Håper dette var en ny og spennende ide som du vil følge med på framover, kom også med forslag til en stil jeg kan prøve å sette sammen :)

Takk til alle som kommenterer, det varmer :)

Hva synes du om min nye bloggspalte?

Blake Lively vs Alessandra Ambrosio

leggybattleblakelivelyvsalessandraambrosio
Blake Lively                                                         VS                                             Alessandra Ambrasio

Jeg mener Blake Lively, hun har rå stil!

Hvem kom med det beste antrekket ?

Tilbehør: Sløyfer

Jeg har sett rundt omkring i blader spesielt at både store og småe sløyfer er tingen. Jeg mener det kan være både søtt og røfft alt ettersom hva du kombinerer det med. Du har sløyfer på kjoler,sløyfespenner,sløyfeklyper, alle sløyfer i forskjellige varianter. Til og med sløyfer på sko. Det synes jeg er ganske stilig, jeg så et par sko en gang på Bianco trur jeg det var. Et par fine svarte sko med en søt sløyfe bakpå, de var så fine og jeg ville virkelig ha dem, men de hadde bare en størrelse igjen og den var altfor svær for meg. Ettersom jeg har 37-38 i skostørrelse. Heh,uflaks.
Så til dere som har et par sko dere beundrer, løp og kjøp dem dere vet aldri når de forsvinner!! :)

bqcdaaaaawodanbnaaaabc5vdxqkfk1eckprzgjvm1jhz21nru
Som du ser på dette bilde her, så har jeg hentet typisk sløyfeeksempel fra polyvore.com.
Her ser du litt av hvert, ganske kult.

Men, tilbake til sløyfer. Sløyfer passer til alt mener jeg, det er foreksempel ekstra fint med småe sløyfespenner på jenter med kort hår, det synes jeg er stilig. Mens store sløyfespenner på de med lengre hår, der du kan legge 1/6 del av håret i balje, feste spennen og ha resten løst. Det synes jeg er veldig fint. Noe som også er veldig kult når det kommer til sløyfer er øredobber med sløyfemotiv og smykker, det er utrolig søtt! Kombiner det med en svart eller kremfarget kjole, så er du i gang.
sloyfer20rodt20og20svart202
Hvis du lurte på hvor du får ting med sløyfe på så skal jeg gi deg noen eksempler på hvor:

- Gina Tricot, masse
- H&M, sløyfene på bildet over i både hårband og spenner
- Cubus, topper 
- Bianco, sko
- Zara, mye rart der
- Kappahl, sløyfespenner osv
- Nelly.com, kjoler med store sløyfer foran 

Håper dette var til hjelp :)

Hva synes du om sløyfer?

Elskbare ankelboots inspirert av MaryKate

olsenbalenciaga
Jo! Nå er selveste skoene til Mary Kate olsen i butikkene. Du finner dette fete skoparet på dinsko overalt hvor det befinner seg :) tenk deg det?  Ettersom at MaryKate har fått kontrakt som skodesigner/klesdesigner bestemte hun seg for å la oss få en smakebit av hennes fottøy, hun som ville dette at vi skulle få samme sko som henne, ikke helt likt såklart men et par som ligner helt prikk lik på hennes ankel-boots! Jeg er smigret, gjett hvem som skal få et sånt par i skosamlingen? Ja det stemmer! ALLE JENTER SOM ER SKODILLA ? JEG?`DEG? ALLE ? yes, du hørte hva jeg sa ? :)

LØP OG KJØP!

HOT/NOT

6a00d8341c873353ef011570f22ed5970c800wi
Tok enda en research på nettet etter nyheter. Så fant jeg dette bilde da. Conversesko med hull i, på vei til å bli en ny trend? kanskje!
37706251247404196704n400

Det er mange rare trender som settes i dette året synes jeg, men dette var vel en av de mest utenkelige og spennende nyhetene mener jeg :)

Men hva synes dere om converseskoene generelt da?

JEG MENER DET ER HOTT!

Nytt rom,nye innspo's

dsc01345
dsc01347
they say that a change makes other changes ...

I dag har jeg blitt litt syk og har bare holdt rumpa mi hjemme. Jeg har forresten byttet rom, av alle 3 rommene så valgte jeg det minste.men også på grunn av de hvite veggene og de fine reole og skapet :)
Slet litt med hvor jeg skulle ha klærne mine osv, men nå vet jeg hvor jeg skal ha dem, nemlig i dette skapet på mitt nye rom :-) Jeg har pyntet veggene,skapet osv med innspobilder og andre moteloops! Jeg synes det ble drit stilig :)

Soorry for dårlig bilde, men det har seg sånn at speilrefleksen som jeg skulle bruke har blitt ødelagt,så den sendes til reparasjon. Den er ikke min, den er onkelen min sin. Men, jeg fikk låne den :)

Hva synes du ?

MISS KEINAPEL

Skal jeg vise fram min klesgarderobe?

Ja eller Nei?
dsc01345
Jo flere jo bedre. Når jeg får mange nok kommentarer tar jeg en avgjørelse! keep it going! :)

MISS KEINAPEL

Svart hår igjen?

n1296324319303019288231
1 år gammelt, men jeg lurer skal jeg farge det svart igjen? :)
Jeg elsker jo å ha det blondt, men kanskje en annen gang eller seinere..

Hva mener du? 

Et smykke som kan brukes som armbånd

img8460
img8461
jeg bare elsker dette smykke/armbåndet, kjøpt på lindex. Jeg bruker det som begge deler !

Var det ikke kult? 

nytt kjøp

img8338
Jeg elsker den, jeg kjøpte den på Hennes & Mauritz, knall billig!

Hva synes du ? :)

Back in business

Nå som jeg har skaffet et skikkelig kamera, speilrefleks ser jeg ingen grunn til å ha bloggpause ! jeg elsker å blogge, og trengte bare tenketid til hva jeg skulle skrive om her inne. Jeg har funnet fram at jeg skal begynne å blogge mer om outfits,kanskje intervjue random folk på gaten og ha en egen spalte her inne om gatemote. Det hadde jo vært moro, eller hva ?

img8195

Synes dere det hørtes ut som en god ide? <3

MISS KEINAPEL

Bloggpause

Jeg har nå bestemt meg for å ta en bloggpause. Grunnet prioritering av andre ting. Jeg har blitt veldig glad i dere, og har ingen planer om å slutte å blogge. Selvom jeg tar en liten pause fra bloggingen, kan dere stille meg spørsmål og komme med forslag til ting dere vil høre mer om, foreksempel høstens trender etc, just ask me.  Jeg kommer ikke til å legge bloggen helt vekk for kommer til å sjekke den noen ganger, se om det er noen som lurer på noe.

Nye ting som har skjedd:
- Byttet fra Kvaløya skole (studie.sp) til Breivika ( media og komunikasjon), ble etterkalt og jeg kom i d-klassen.
- Ser etter egen hybelleilghet/leilighet nermere skolen jeg nå har begynt på
- Bleket håret til blondt
- Jobber med ny intro til mine kommende videobloggiser

PS. Spørsmålsrunden er foreløpig utsatt til jeg finner et bedre videokamera, siden det jeg har nå har dårlig kvalitet.

Vi blogges snart igjen :)
xc
HER kan du se en videoblogg jeg og jonas var med i.

Bleker håret og har sommerfuglefølelser

Da er sommerferien over og i morra er dagen. Dagen jeg skal begynne på vidregående skole. Jeg gruer meg veldig samtidig som jeg gleder. skolen jeg skal begynne på heter Kvaløya og er bare 10-15 min unna meg. Jeg har valgt å gå almund ettersom at det er den eneste praksislinjen de har. Kvaløya har også byggfag men det passer nok ikke meg, med mindre jeg vil bli sett på som skikkelig tomboy eller handigirl.Nei,uff ! Jeg vil egentlig ikke gå almund, jeg vil gå på helse og sosial på breivang,jeg er på venteliste enda. Jeg håper jeg kommer meg inn der etterhvert, har virkelig store ønsker for den skolen der. Splitter ny skole og ligger nerme byen og storesøsteren min sitt hus. Det er virkelig drømmeskolen jeg vil innpå, ikke en gammel nedslitt og stygg skole som minner meg om en av fangeleirene nede i Auswitch. Kvaløya skole er digantisk og jeg trur jeg kommer til å gå meg bort med en gang jeg ankommer skolegården, vi får se hvordan det går. Foreløpig er det kvaløya skole som blir mitt 1 år. 

Det er rart og jeg kommer ikke over det, det er skole i morgen. Ferien har vært altfor kort og føler jeg drukner i regnværet her oppe. Tristere kan det ikke bli, håper det blir sol i morgen da, ettersom det er første skoledag. 
jeg sier bare lykke til med dere som begynner på skolen i morgen, må dere få godt vær og overleve kvalmen og sommerfuglefølelsene. Nå hopper jeg i dusjen og gjør meg klar til en god natt søvn :-)
furter


MISS KEINAPEL

se mitt nye kjede

f7i9l
jeg elsker det nye kjedet mitt ..

Hva synes du?

MISS KEINAPEL

Fall Fashion 2009

burberryprorsumfallwinter20082009collection
Burberry colection 2009
hmexclusivefall1
Nagler og svart er noe som er veldig hott. Skinnjakker i svartlær og bluemoon stoff er veldig stilig, noe som passer alle, kommer såklart annpå hva du har under. Belte med spenner er noe som gjør antrekk komplett.
hmexclusivefall18
Dette er veldig hott denne høsten, kjole uten stropper.
Vil dere se mye av i butikkene.
6a00d834527a7669e20112793aa61b28a4800wi
I høsten som kommer er det vintage og nagler som gjelder. Tights,bomullsstrømpebukser og halterneckkjoler/topper/tunikaer osv. Tenk stort,tenk nytt. Høstens moteideal er fargekoder og høye pumps.
Lue er også noe som blir inn igjen,noe som absolutt kommer til å komme i førsterekken når det gjelder tilbehør.
Luer med høyt preg, sammen med utslått hår med mye volum i. Som pluss på høstens antrekk er det naglearmbånd og skinn/krokodille vesker. Noe som blir veldig populært igjen denne høsten er leopard og krokodille motiv på både vesker,kjoler,sko etc. You name it.

Tips til steder du får kjøpt krokkodilleskinn vesker osv:
- Lindex;-
Kjoler i krokodillepreg og hvite frynsevesker/svarte frynse vesker (maks 300 kr og vesken koster noe med 169)
- Cubus:- krokodilleskinn veske med remse og leopard skjerf til noe med 50-150 kr.
- Acessorize:- Luer,hatter osv til en god pris,god kvalitet og mye fine ting. Beste stedet hvis du skal finne deg fine luer eller en fresh hatt.
- Sorbet:- Der finner du mange fine halterneck kjoler osv, bare å lete så finner man noe til slutt.
- H&M:- Hennes & Mauritz er vel den butikken som har flest tilbehør etter det jeg har sett, veldig mye fint og kommer nyheter hele tiden. Ikke så dyrt og mye smakefullt som de har fått inn i det siste. De har blant annet brune frynsevesker til noe med 198 kr eller noe, utrolig kul veske, vil ha selv.

Håper noen av disse tipsene hjalp dere litt på høstens mote.

- Miss Keinapel

Noen ganger er det gøy å arve klær

Arvet denne fra storestøren min Julie, takk <3
sdc12580
Fresht design på forsiden 
sdc12585
Ganske kult med en åpning bak synes jeg, jeg elsker den <3

Hva synes du om å arve klær?

Jeg hjerte leserne mine

sdc12533
I <3 YOU

Dette blogginlegget er til dere, mine kjære lesere. Blitt så glad i dere fordi deres posetive kommentarer og interesse er toppen. Takk til alle sammen, hadde aldri fått en så stor interesse for blogging hvis det ikke hadde vært for dere, dere gjør at det blir gøyere å blogge hver dag. Fortsett å kommenter som dere har gjort og kom med ideer, for det liker jeg <3

Hvis du lurer på noe eller vil kontakte meg så kan du kontakte meg på denne adressen keinapelblogg@live.no

PS. HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL RUNDEN GÅR UT, DEN AVSLUTTES PÅ SØNDAG ! GLED DERE :)

Weird Fashion from Hong Kong

hongkongfashionweek81
hongkongfashionweek10
hongkongfashionweek5
hongkongfashionweek4
hongkongfashionweek7

Det er mye rart designere for i hodet sitt for tiden. Disse "nye" og veldig rare antrekkene ble observert igjennom en fashionweek nede i HongKong, jeg leste om det faktisk. Ganske interesant og er ikke noe man alltid ser på catwalken.

Men som de sier nå for tiden. Når man tenker nytt, tenker man stort.

Hva synes du om disse antrekkene?

HOT/NOT

Du har sikkert sett disse skoene i skobutikken i det siste. Det er de nyeste skoene innen skomote som vil følge høsten. Jo høyere jo bedre er jo det det hele står i nå, i hvertfall innen skoindustrien. Fra barneconverse til hard metall stil vil jeg introdusere høstens nyheter her på bloggen min. 
dinsko2
jeg vet ikke hvor inspirasjonen faller inn her, men jeg kan vel gjette at det er fra ghotickere og andre sjangere innen den klesstilen hvor de har funnet fram til at dette kan bli noe nytt fottøy. Jeg vet ikke hva dere mener om disse nyhetene?
Kan si at den øverste skoen faller i min smak, men de nederste var det drøyeste. Kanskje på halloween?

Hva synes du om disse "nye" skoene ?

I got the power

dsc01209
I got the power
dsc01211
shine
dsc01204
heartbeating
dsc01210
lights 

Hva synes du om mine fashion bilder ?


PEACE AND LOVE

Flowerpower

dsc01174
dsc01178
Hvis du trudde at blomster bare var for mødre da tar du feil, blomster er inn på motefronten også :)

Denne kjolen kjøpte jeg i går på neste stopp den var på salg og kostet 100 kr. Kan innrømme at jeg har et øye for billige klær, men det er ikke så ille å kjøpe billige klær når klærne ser dyre ut?
Da jeg så kjolen trudde jeg den kostet sånn 500 kr ellr noe, men da jeg så på prislappen var det priset over at den bare kostet 100 kr, jeg ble så glad og slang den på betalingsdisken, jeg en shopper? nei.
Jeg har kjøpt noe annet nytt også, som jeg skal ta bilde av senere ;)

Hva synes du om den nye kjolen jeg har kjøpt meg ?

Overraskelsesgave fra Jonas

hjhjj
Jonas Andersen, mitt hjerte <3

Nå sitter jeg hos pus og det er så godt å være med han igjen,har savnet han noe sykt mye. han har vært i oslo i 2 uker så har ikke fått sett han på en en stund, men nå som han er hjemme igjen kan jeg spare meg for savnet, kan jeg bare se framtil en koselig kveld sammen med film og prating for det meste. Jeg må si det, jeg har virkelig en så sykt nydelig kjæreste. Da jeg kom hjem til han måtte jeg ta til meg tårene da han tok fram en rosa innpakkning fra glitter. Jonas hadde kjøpt gave til meg, noe så søtt. Jeg ble sykt glad og hadde aldri forventet noe sånt i det hele tatt, er ikke han bare verdens søteste da? :) Jeg trudde aldri at jeg noen gang skulle finne meg en så søt og generøs gutt, men pytt i panna det har jeg og jeg bare skjønner ikke hvordan. Av alle jenter ute i verden så er jeg hans, håper det ikke er en drømm at jeg plutselig våkner brått opp også er han ikke der. Men, nei dette er ingen drøm, det er virkelighet. Jeg har blitt kjæresten til Jonas og er sykt takknemlig, for finner ikke bedre gutt!

Se hva guttenmin kom hjem til meg med;
sdc12351
Matchende smykke og øredobber, gutten min har smak.
sdc12353
Utrolig fint armebånd med firkløver motiv på, som bringer lykke.

Jeg har virkelig en så utrolig fin og forståelsesfull kjæreste, cant wish for more <3

Er ikke jonas bare så søt mot meg ?
Synes ikke du også det er koselig å bli overrasket med en gave fra noen ?

Room Design

dsc01126
dsc01127
dsc01128
dsc01130
dsc01132
dsc01135
dsc01137
dsc01143
dsc01144
dsc01141
dsc01149
Trenger du tips til noe du kan gjøre med rommet ditt for å gi det litt moteperspektiv?
Finn fram blader, klipp ut innspobilder, lim det på en pappplate,i et bilde eller rett og slett på veggen.
Heng innspobildene over sengen,inni kleskapet som jeg har gjort det, eller rett og slett på soveromsdøra.
Hva er vel bedre enn litt bilder rundt omkring på veggene, blir jo litt kulere enn en kjedelig hvit eller ensfarget vegg :)

Hva synes du om det jeg har gjort med rommet mitt ? :)

Ny trend; Nå er det inn å vise trusa

bikinijeans1
En ganske så ny trend som er i ferd med å gå inn i butikkmarkedet. Og som er der allerede. Det er flere kjendiser som er sett med denne type buksen, som er en ganske så uvanlig og rar nyhet. Kan hende at jeg bare synes det er rart fordi det er noe jeg aldri i livet kunne tenkt meg å gå med, men kan jo ikke skade å prøve noe nytt, for all del :)
Men, mange som har forskjellige meninger om denne nye type trenden som har kommet fram, det er mye rart som kommer inni trendspalten om dagen. Men, denne buksen tok kaka!

Hva mener du om denne nye type trenden som er på vei inn?

Nytt design, fashioninspired

headere

Faller det i smak?

FASHION

jimmychooadfall093
jimmychooadfall092
jimmychooadfall095
jimmychooadfall096
jimmychooadfall094

Steal the look

Siden det går mot høst ville jeg ta fram noen kule Lindsaystiler og looks. Her er noen av dem. Legger ut flere etterhvert, må ha litt variasjon :-)
---------------------------------------------------------
GO BLACKJACK
dut
Lindsay Lohan har alltid en veldig old-new look. Hun blander gammelt og nytt og setter fyr på en anderledes litt retro og vintage stil, og hun får flammene til å fyke,svarte klær framhever øynene hennes og når hun har sånn gyllentbrunt hår blir hun heller ikke blek. Velger lyse lepper istedenfor knall røde eller rosa, hun holder det gående og jeg elsker det. Med hatt som pluss topper dama dette anntrekket til 10, hun er et trendikon og kan mote det er klart.

BE A VINTAGE CHICK, KEEP IT SIMPLE
uten navn
Her han Lindsay valgt enn veldig simple stil. Store perlesmykker,en veldig flashy dress og noen kjedelige sko. Når man skal ha fokus på et sted på stilen sin så er det alltid lurt å ha noen kjedelige sko i en farge helst, og som ikke er så veldig pynta på. Fordi hvis du da har en flashydress sånn som på bilde kommer fokuset på kjolen og ikke skoene.Det er hva jeg synes. Brillene var ganske så unike, men jeg synes ikke den håndvesken passet så godt inn, bedre hvis den hadde vært i rød eller hvit. Get the vintage look! 

STRIPES OFF ALL TYPES
l
Striper er veldig inn i år.
Akkurat som i fjor er det marineblått,hippiebånd og big acezzorices som gjelder.
Og jeg digger det, det er virkelig dødskult. En ganske så overdrevent og avslappende stil, med striper ser også midjen mindre ut, som du ser på den kjolen på bilde. Med oldschool briller som tilbehør blir dette stilig.
Det er salg på cubus og der selger de stripete tynne gensere og mye annet i striper, ta deg en tur :)

Hvilken fashionlook mener du er kulest?

Stjel stilen til Lauren Conrad

BLÅTT ER HOTT
uten navn
Blått er hått, her blander hun marineblått med krystallfarger og babyblå, stilig
veldig søtt og ordentlig antrekk.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RØDT ER SØTT
rldt
Her har hun valgt en mer klassisk og romantisk stil, samtidig veldig rocka. Hun topper det hele med den gråe hettegenseren, veldig stilfullt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SVART ER SMART
black
Det er ingen hemmelighet at Lauren elsker chanel og MarcJacob. Sjalet hun har på seg gjør antrekket mere sofisikert og sammtidig veldig hemmelighetsfull, dette var rett og slett et smart trekk. You go Lauren!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GULT ER KULT
vkv
Det svarte belte på kjolen var bare sykt fresht det gjorde kjolen mindre kjedelig. Den svarte chanel veska du ser på bilde er veldig typpisk henne synes jeg, og du kan kjøpt en lignede veske bare uten merke på Gina Tricot til sånn ca 300 kr', bare et tips hvis du trengte det :-)  Dette var rocka og spennende, dama har stil.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GRØNT ER SKJØNT
gvuoi
Jeg er ikke så veldig fan av grønt og går aldri med det, men dette så faktisk ganske så nytt og stilig ut.
Når denne dama klarer å skrape sammen et sånnt anntrekk som dette, kan alle klare det.
På tide å bruke en annen farge :)?

Hvilken av disse antrekkene likte du best?
Fikk du noe innspirasjon til en ny look?
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits