Style By Keinapel

Style VS Style

Tenkte å begynne med style vs style igjen, så kan dere stemme på hvem som er deres favoritt? :) Jeg elsker når folk tør å være litt "vågale" i stilvalget. Min favoritt må være 3, digget kombinasjonen!

Whats your favorite?

- Kisses C

Style vs Style


www.stockholm-streetstyle.com

Hvilken stil liker du best?

Only girl in the WorldStockholm-Streetstyle/Caroline Mode .... Lovely!

Love?

Awsome look # Stockholm- streetstyleSkoene, håret, klærne .... alt! Sinnsykt kult sammensatt. Måten hun har satt sammen dette antrekket på er min favoritt. Fokuserer man på midjen og bruker et belte rundt for man alltid frem fasongen sin som den skal være. Er ekstremt fint på de som har "timeglass" kroppen. Hun topper det hele med sjalet rundt halsen, dette var rett og slett nydelig! ♥ it

Anbefaler dere forresten å gå en tur innom http://donnaogsara.blogg.no/, kjempe bra blogg!

Love?

whole-in-one-sweather #stockholm-streetstyleLess is more..

Amazing sweather!

Love?

Perfect everydaylook # Stockholm- StreetstyleSykt fint hår! Utrolig lekkert antrekk, perfekt til hverdag og jobb. Litt sånn sekretær-aktig antrekk, med hotte pumps. Fra en skala fra 1-10 er dette absolutt verdt en 10'er. Veldig fint satt sammen, rett og slett perfekt.

 

Love?

Style I love #Stockholm- Streetstyle

I <3 this outfit:Jeg digger det! Det ser komfortabelt ut, tøft og varmt ut. Combat boots,langt skjerf, skinnjakke og lærshorts. Klassiker! Du har mye like farger som går igjen i dagens trender, foreksempel sort,hvitt,grått og beige. Dette er de mest populære kombinansjonfargene for øyeblikket. Tøft å kjøre på litt harde farger, men til en minimalistisk stil. Også kremfargen er en hit, den passer til alle plagg.

Less is more you know...

 

Love?

 

Amazing look # stockholm-streetstyleIts simple, its cool and its natural. Lovely! You dont always need alot of glam to make it look good. This girl can shorly make a move. TRENDY!

 

Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits