70% Sesong Salg Hos Nelly - 12 Perfekte Kjoler

God onsdagskveld lesere! 

Det tikket inn en mail i innboksen at Nelly nå kjører 70% super salg og da måtte jeg bare klikke meg innom! Jeg kom over 20 utrolige fine kjoler som jeg skulle ønske jeg kunne klikket hjem. Desverre så bor jeg i England og får ikke ta del i salget. Noe som er kjedelig, synes klærne på Nelly er så fine! 

Her er mine favoritter: 1. Link // 2. Link // 3. Link // 4. Link

Jeg elsker slike kjoler, designet er enkelt men sofistikert og classy. Liker veldig godt peplum kjolen i grønn, veldig fin farge for høsten! 5. Link // 6. Link // 7. Link // 8. Link

Jeg synes det er smart å ha kjoler som har ordinære farger, som ikke skiller seg så veldig ut og som du heller kan style opp med smykker og annet accessories. Slike farger som på kjolene over er perfekt for høsten/vinteren. 

9. Link // 10. Link // 11. Link // 12. Link 

Jeg fant også noen kjoler som har kule detaljer som blomster og paljetter. Jeg liker kjole nummer 10 veldig godt! Nummer 1 er også veldig classy, og man kan bruke flotte smykker til! I want them all!! 

Alle kjolene over ligger fra 99-400 kr, da er det bare å shoppe i vei! *Misunnelig* 

Nå skal jeg rydde litt i leiligheten og ta et varmt langt bad! :)

Ønsker dere en fortsatt fin kveld!

 


Love?

#Adlinks #Mote #Hverdag #Fest #Høst #November #Shopping #Inspirasjon

Høstfavoritter fra Nelly

Jeg har tittet litt innom Nelly.com for å se på høstnyhetene, de har fått inn masse fint! Høsten er en av favoritt årstidene mine fordi det er sånn passelig temperatur ute. Det er da det  ikke er for varmt eller for kaldt. Det er også den perfekte sesongen for å bruke skinnjakke og cardigans.

Jeg har plukket ut mine favoritter:

 
1. Chunky Boots/Link  2. Khaki Top/Link  3. Cape/Link 4. Cowlneck Sweather/Link 5. Ivory Top/Link

 Dette er typisk hverdagstil som er veldig meg, jeg har i det siste gått til innkjøp av mange slike topper. Synes de er så tøffe, og passer godt til smykker.  6. Over Knee Stilettos/Link 7. Vila Coat/Link 8. Darla Trousers/Link 9. Makeup Store Compact Pudder/Link 10. Gloves/Link

Jeg elsker slik stil, disse buksene passer perfekt for eventer, spise på restaurant eller til fest anledninger. Jeg elsker kåpen, utrolig høstlig og fin! Håper dere liker disse godbitene jeg fant :) Så nå er det bare å shoppe i vei! 

Nå skal jeg skrive på min engelske blogg og planlegge søndagskonkurransen som jeg skal ha der! Dere finner bloggen her


Love? 

#Adlinks #Inspirasjon #Shopping #Sminke #Skjønnhet #Mote #Stil #Antrekk #Blogg #Hverdag #Høst

New dress ordered

Hi Beauties!

Nå titter jeg litt rundt om kring på nettet og har allerede klikket hjem en ny kjole fra boohoo.com, dette er min søndag sålangt! Jeg har begynt å bestille fra Boohoo.com i det siste, som er en veldig bra nettbutikk hvis du ønsker litt mer classy kjoler! Jeg anbefaler å ta en tur innom :-) 

Du finner kjolen her (adlink)

Jeg gleder meg til denne kommer i posten :) 


Love?

#Shopping #Mote #Blogg #Søndag #Innspirasjon #Helg

Trend: Back to the 70's

Nå er det ikke lenge til våren er her for fullt, noe av trendene vi vil se mye av denne vår og sommersesongen er 70 talls stilen. Yes, it's back! 

70 tallet er endelig tilbake, denne våren og sommeren er det trendy med funky hår frisyrer, bukser, skjørt med highwaist og store smykker. Fargene skal være sort, gult, oransje, blått, navy, korall, khaki, brunt, sølv, gull og bronsje.  Du vil også se mye pastellfarger og blomsterprint fra 70 tallet, trikset for å få den beste 70 talls stilen denne sesongen er tilbehøret.  Store solbriller, belter, hatter, hårbånd og smykker. 


Den populære 70 talls buksen er tilbake, nå skal buksene ha vide bein 


Match 70 talls antrekket med stort hår, metallic øyesminke og rosa, nude eller røde lepper 

Nå gleder jeg meg til vår og sommer! 

Bukse/HER // Veske/HER // Sko/HER // Bluse/HER // Solbriller/HER 


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #sommer2015 #vår #shopping

Luxus vs Budget

God morgen vakringer! 

De fleste har sikkert fått med seg veske debatten som pågår i media, der unge 15 åringer svir tusenlapper for å få det dyreste og fineste de kan henge på armen, for å passe inn på skolen. Dette er jo noe som har pågått i en ganske stor grad på de fleste skoler, også når jeg gikk på ungdomskolen. Det at merkeklær er en inngangsbillett for å passe inn blant de mest populære er jo ikke noe stort sjokk. Dette har eksistert i mange år på skolene rundt omkring, og det starter alltid på barneskolen. Husker ekstremt godt hvor viktig det var for alle å ha Bula buksene og uggs. Nå ser jeg tilbake på bilder fra barneskolen og forstår ikke hvorfor det var så "spesielt" å skulle ha dette. Slike "normer" i skolen varer kun en periode også er det noe nytt som alle må ha. Dette fører jo så klart til mobbing, utestengelse og mange medelever føler seg urettferdig behandlet fordi foreldrene deres nekter dem å ha det samme som de andre. Jeg synes ikke det er normalt at man som tenåring får alt man peker på, og ihvertfall ikke en veske som koster dobbel husleie for noen. Her er det jo egentlig foreldrene som har vært dårlig med oppdragelsen, fordi de lærer barna sine helt feile verdier  i livet og da velger de venner utfra status og penger istedenfor et ordentlig vennskap. Dessverre er det ikke så mye man får gjort med det, løsningen er jo å innføre uniformer i skolegangen men dette vil jo ikke skje med det første. Skolesekken er byttet ut med luksusvesker. 

Jeg forstår at en dyr og pen veske gir unge jenter og gutter selvtillit, men det skal ikke være slik at et lite merke kan utgjøre en så stor forskjell i et samfunn. En veske er en veske, uansett pris. Man bør få lov å gå med hva man vil, og bli akseptert for den man er og ikke hva slags klær og tilbehør man har på seg. Jeg mener du fint kan finne en like bra veske til budsjett pris. Derfor har jeg funnet fram noen eksempler, for å gjøre en sammenligning. Hvis du bare leter litt kan du finne mye fint til under 1000 lappen:)                 Veske fra Michael Kors her                               Veske fra NYPD her               Veske fra Michael Kors her                                 Veske fra Audrey (Booho.com) her

          Veske fra Ralph Lauren her                                     Veske fra Mango her

Dette var noen av veskene jeg tok en vs på, mange av dem er ikke bare lik i design men har også like god plass. Jeg vet at mange tenker kvalitet, og at det er verdt pengene når man kjøper dyrere vesker. Jeg har ingenting i mot de som kjøper det, men jeg synes det er for drøyt at man skal bruke det på skolen. Hvordan ville du reagert dersom du mistet vesken din? Det kan umulig være en lett påkjenning. Jeg vet hvor kjipt det er å miste en ny veske på byen, det er ikke noe du glemmer selvom prisen er langt fra like stor som designerveskene. Da kan du tenke deg om du mistet vesken til 12.000 som du nettopp bestilte hjem, ikke gøy. 


Hva mener du?

#Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Hverdag #Tilbehør

Trend: Bob Hairstyles

You know what they say New Year, New Hair! 

En hårtrend som florerer mye rundt blandt kjendisene er den såkalte "Bob" frisyren. Denne sesongen er det vekk med de lange hårlokkene og fram med den røffe "tomboy" looken. Her er noen av de som har sverget til hårtrenden! Jeg har hatt bob selv en gang, og synes det er veldig deilig å slippe å styre sånn med håret, men jeg savnet det lange håret etterhvert! What you think?

Rosie Huntington-Whiteley With A Layered Voluminous Bob   Rita Ora with short bob Taylor Swift With A Retro-Look Curled Bob  Reese Witherspoon With A Glossy Retro Bob Beyonce with bob

Michelle Williams With A Bleached Blonde Bob Alice Eve - The Curled Bob Jennifer Lawrence With a Retro-Look Wavy BobJulianne Hough - The Straight Bob Kate Mara with modern blunt bob  


HOT OR NOT?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Mandag #Skjønnhet 

Tilbakeblikk til Outfits 2011

Når jeg så igjennom gamle blogg innlegg kom jeg over noen outfit bilder jeg tok i 2011. Dette er antrekk fra tiden jeg bodde i Tromsø til jeg senere flyttet sørover. Det er rart å tenke på at jeg nå bor like utenfor London! Jeg hadde nok aldri trudd på at jeg kom til å flytte til England noen år senere!  Tenkte å vise dere mine favoritt antrekk fra den tiden! 

Antrekk med skinnjakke, jeg husker jeg  var veldig fan av nagler på den tiden!

Jeg savner disse skoene og vesken! Den ligger hos faren min i Oslo, mens skoene ble etterhvert ødelagt desverre. Kjøpte vesken på Nelly.com for noen år siden, var min favoritt veske en periode. 

Jeg husker veldig godt når jeg kjøpte denne ponchoen og tenkte å prøve å bruke det i et antrekk, selvom den ble hengende i skapet for det meste. Den var på salg og jeg brukte den kun en gang. Nå skulle jeg ønske jeg hadde den. Ligger også hos faren min i oslo! Jeg fant også noen antrekk fra da jeg bodde i Fredrikstad hos tanten min, det var denne tiden jeg ble skole lei og følte for å komme sørover. 

Som dere ser var jeg veldig glad i wedges, og disse jeg kjøpte på Bianco var mine favoritt par! Dette var noen av antrekkene jeg fant :-) 

Jeg har forresten registrert meg på bloggurat


Hvilket antrekk liker dere best?

#Mote #Inspirasjon #Blogg #Søndag #Skjønnhet

 

Trend: Keep it simple and fashionable

God morgen vakringer! 

Jeg tenkte å starte dagen med litt mote snakk! Hvis det er noe jeg synes er kult da er det å kombinere basic plagg til en simpel look. Som for eksempel nedtonet makeup, laidback hårfrisyre og solbriller. sammen med en hvit t-skjorte, boyfriend jeans og en skinnjakke eller dressjakke. Hold det enkelt, men stilfullt!

Dette er tre antrekk som beskriver hvordan du enkelt kan kombinere til en simpel look! 

Trykk på bildene under for å shoppe (Adlinks)

                 


Love?

#Mote #Shopping #Inspirasjon #Hverdag #Januar #Fredag

70% salg på Nelly - God Jul

God tirsdags morgen, og god jul! 

Nå er det bare noen timer igjen til selveste julekvelden, og jeg kan tenke meg at det er mange som har kommet godt i gang med forberedelser, samt funnet antrekk for kvelden? Jeg selv skal lysne håret mitt så jeg får perfekt hår til i kveld! Det er rart å tenke på at vi nordmenn åpner julegavene på samme dag som vi feirer jul, mens her i England gjør dem ikke det før morgenen etter. Blir like fascinert hver gang, og de greiene de selger overalt "Gift Crackers" eller hva de kalles, vi har faktisk gått til innkjøp av de bare for å teste dem ut. Når du sprenger en kommer det små leker ut og morsomme vitser. Typisk britisk! Dette blir min andre jul her i England, men det er viktig å holde på den tradisjonelle julefeiringen så det å feire det på britisk vis vil nok ikke skje denne gangen. 

Når det sagt så er det nå kun 2 dager igjen av fristen til å bestille fra Nelly før nyttårsaften. Så da tenkte jeg å dele av de favorittene som er igjen på Nelly! De kjører også supersalg i dag, hele 70% rabatt på en rekke varer. Det kaller jeg shoppinglede! Selve hovedsalget finner du her (Adlink)Lace Dress/HER Boots/HER Low Boots/HER TeddyJacket/HER Trenchcoat/HER Hoodie/HER BedHead/HER

Jeg poster kveldens antrekk senere i dag, ønsker dere en fin julemorgen!


Love?

#Adlinks #Mote #Skjønnhet #Shopping #Inspirasjon #Jul #Hverdag

On my wishlist - Cameo Coat

Hey vakringer! 

Nå er vi snart halves til julaften, det er utrolig hvor fort dagene faktisk går! Jeg gleder meg ihvertfall til min besteveninne kommer til London den 26 desember, da skal vi bo på hotell i hele 10 dager midt i sentrum av London. Det kommer til å bli tidenes nyttårsfeiring, og koselige dager i hjerte av England! Så flott at mange likte tipset mitt i forrige innlegg forresten, jeg er stolt bruker av #popcorntime 

Anyways, hvis det er noe som står øverst på craving listen min akkurat nå da er det Cameo Kåpen! Du har sikkert sett flere bloggere ikledd disse fotte kåpene på antreksbildene sine! Jeg elsker at de er veldig simple i stilen og du kan matche kåpen til det meste! Den er også varm, perfekt for vinteren! 

Trykk på bildene for å shoppe 

 


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #Desember #Jul 

Celeb Street Style - Inspiration

God onsdagskveld kjære lesere! 

Håper dere har hatt en fin uke så langt! 

Jeg har en veldig spennende ting å fortelle dere, jeg har blitt invitert til å opptre på "Celeb Charity Football Match" event som går av stabelen på søndags formiddag. Jeg skal på scenen rundt 14.00 tiden og synge 3 valgfrie sanger. Dette ser jeg veldig mye frem til, og blir en av mine store opptredener her i England. WOOHO!! 

Anyways, tenkte å skrive litt om mine stil ikoner og inspirere litt med deres nylige outfits. Jeg er veldig glad i simple antrekk, men som har kule detaljer og tilbehør som spriter opp selve looken! Jeg har plukket ut mine favoritter: 

Miranda Kerr har alltid vært et stil ikon for meg, og jeg elsker hvordan hun setter sammen plagg for plagg. Hun klarer å holde stilen veldig enkelt, men bruker plagg som har detaljer som gjør helheten i et antrekt unikt.  

Kate Moss is keeping it simple and sporty! Elsker den sporty looken hun har fått til her! 

Blake Lively, er en av stil ikonene jeg finner mye inspirasjon hos! Hun ikler seg hatter og luer som spriter opp sin ellers veldig classy stil. What's not to love about her? Kendall Jenner, har en veldig lik stil som meg! Hun har jeg nylig begynt å følge med på, og selvom antrekkene hennes er veldig ordinære og litt kjedelige iblant spriter hun dem opp med stilige design på negler, veskepynt eller solbriller. Hun spiller det veldig safe, men det funker! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Jul #Onsdag #November #Shopping

Høstmote: Knee High Boots

Good friday night!

Håper dere har en fin start på helgen så langt, her hjemme er jeg i gang med pakkingen. Nå er det kun noen få uker til jeg flytter til det nye huset! Jeg kjenner jeg gleder meg utrolig mye. Bloggingen kommer til å bli 100% når jeg har fått flyttet. Skal blant annet vise dere før og etter bilder av rommet som jeg skal pusse opp!! *Spennende* 

Anyways, en trend som florerer mye rundt for tiden er kne høye boots. Jeg synes det er utrolig kult, og du kan matche det til mange forskjellige antrekk, enten det er hverdag eller fest. Jeg synes det er veldig stilig til en lang hettegenser eller cardigan. Du kan også bruke bootsene til bukse eller tights/strømpebukse under en shorts for eksempel. Jeg har tittet litt etter inspirasjon hvordan du kan kombinere trenden. 

Stjerner som Selena Gomez. Miley Cyrus og Miranda Kerr er noen av de som har fått øynene opp for trenden! 4 kule måter å kombinere trenden på. 

SHOP THE STYLE(Klikk på bilde for å shoppe *adlinks*)


Love or Loathe?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Fredag #Hverdag #Helg 

Styles from Milano Fashionweek

Nå er det full presse og catwalk visning nede i Milano, Milano Fashionweek er godt i gang med å vise sine nye trender og hva sommeren 2015 vil by på. Det er alltid like spennende å følge med på nykommende trender. Jeg har lyst til å inspirere litt på morgenkvisten, så her kommer noen stiler rett fra MFW. 

Jeg tenker å ta noen antrekksbilder til dere i dag, så titt innom bloggen senere!


Photo: http://www.elleuk.comCasual and classySimple and ChicCarefree and colorful

Confident and casual


Laidback and cool

Håper dere liker disse innleggene, legg gjerne igjen en kommentar med hva du ønsker at jeg skal blogge mer om:)


Hvilken stil liker du best?

#Mote #Blogg #Hverdag #MFW #Inspirasjon #Onsdag 

Goodbye summer, hello autumn

Hey fininger! 

Det er godt å se at så mange likte det forrige innlegget mitt jeg skrev om Media, det viser bare at vi er smartere enn teknologien viser. Vi kan gjøre en forskjell hvis vi vil. 

Anyways, nå over till litt klesprat.

Det er trist å se at sommeren sakte men sikkert begynner å forsvinne, jeg ser rester fra blomster der noen fortsatt klamrer seg fast til stilken før den første regndråpen faller ned. Det er trist, men det er det hver gang. Det er på tide å pakke vekk sommerklærne og forberede oss på kaldere dager. Forberede oss til høsten! Jeg kjenner allerede hvordan kulden har siget seg inn i huset om natten, og hvor kaldt det er å stå opp om morgenen. 

Men, høsten trenger ikke være trist og grått. Det er på tide å ta frem esken med varmere klær og ta i bruk skinnjakken igjen. Det jeg forbinder med høsten er, gul oransje farger på bladene på trærne, gummistøvler og paraply. Spesielt her i London regner det voldsomt mye på høsten, og da er det godt med litt varmere klær. Jeg tittet litt på nyhetene på Nelly og tenkte å vise frem mine favoritter. 

Kom over denne stilige jakken fra Hilfiger Denim, den perfekte høstjakken! Du finner jakken her 

Ble hodestups forelsket i denne biker chic jakken fra Vero Moda. En slik jakke kan du bruke over en genser med høy hals, tettsittende jeans og støvler eller boots. Du finner skinnjakken her

Elsker denne sporty jakken fra Vila. Du kan matche jakken til mye og du ser super sporty ut. I have this one on my MUST HAVE list. Du finner jakken her

Denne lange blazeren er veldig enkel, men hvis du matcher med noen edgy smykker blir det kjempe stilig. Jeg har flere slike hengende i skapet, og du kan bruke det til alt. Noe du bør ha i skapet til en hver tid. Can come in handy when you don't know what to wear! Du finner cardiganen her 

Denne jakken er min favoritt fra utvalget deres, drømmejakke! Jeg ser for meg denne jakken til en croptop, høytlivsbukse, noen stilige boots og en konvoluttveske. Du finner jakken her

 

Jeg kom over denne comfy college genseren, jeg elsker slike gensere. Keeps you warm all day long! Du finner den her  (Sort her)

 

Lang ullgenser, kan brukes under skinnjakke eller en trenchcoat. Comfy and warm! Du finner den her

Lyserosa genser fra Object. Perfekt til å bruke under skinnjakke eller en kåpe. Fargen er også kjempe fin! Du finner den her 

Herlig lang cardigan fra MBYM. Perfekt over jeans, simpel topp og joggesko. Dette er noe alle bør ha i skapet, og jeg mener helt klart at cardigan er mitt favoritt plagg! Du finner cardiganen her 

Håper dere fant noe dere likte :) 


#Blogg #Mote #Shopping #Høst #Annonselenker #Hverdag #Helg

Love?


10 skirts you must have

Hvis det er noe jeg har brukt mye denne sommeren, da er det skjørt, eller maxxi skjørt/pencil skirt som man kaller det på Engelsk. Det er et plagg alle bør ha i skapet til en hver tid, og det perfekte plagget som kan matches til de fleste andre plagg. Jeg bruker som regel mitt skjørt til mage topper, vanlige topper, t-skjorter osv. Jeg tenkte å tipse om noen kule skjørt inne på nelly, siden det er der jeg handler mest og der jeg synes de har finest klær. 

1. Column Maxi Skirt, her  2. Striped Bandage Skirt, her  3. Knot Pencil Skirt, her 

Alle disse 3 er fra River Island, som er mitt favoritt klesmerke. Dette er en komfortable skjørt som passer til alt mulig. Du kan også bruke disse skjørtene til alle sesonger, enten det er vinter, vår, sommer eller høst. Det er et plagg som du kan bruke mye, og som alltid er en sikker vinner hvis du sliter å finne antrekk en kveld. Disse skjørtene fremhever også figuren og gir en fin midje. 


1. Knot Maxi Skirt, her  2. Gisela Skirt, her  3. Grey Maxi Skirt, her

Disse skjørtene er veldig enkle og passer perfekt å bruke til hverdag. Jeg synes spesielt at det rosa skjørtet er veldig fint, det grå og det lilla har begge splitt, som passer ypperlig i denne sommervarmen. 

1. Drima Skirt, her  2. Panel Pencil Skirt, her  3. Neil Barrett Skirt, her

Dette er skjørt som passer perfekt til mer formelle anledninger som jobbintervju, konferansemøter, eller en date på en fin restaurant. 

1. Judah Skirt, her  2. Cheap Monday Skirt, her  3. Tropical Print Skirt, her 

Disse skjørtene er en av de kulere variantene, perfekt å bruke til fest eller jentekveld på byen. Jeg digger veldig godt det oransje skjørtet, tenker en skinnjakke og en crop top kan være en kul kombinasjon. 

Lik gjerne innlegget eller legg igjen en kommentar hvis du ønsker flere slike innlegg. 

Love?

#adlinks #mote #sommer #shopping #inspirasjon

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Bloggdesign

hits