Style By Keinapel

Min Treningsplan - Get Fit Inspiration

Hei dere. Det er kjempe deilig å være på jobb igjen, har vært en kjip uke med sykdom mn begynner å komme på bedringens vei nå. Tenkte å vise dere min trenigsplan fremover. De 2 siste ukene før ferien har jeg bestemt meg for å ta fatt på treningen. Da skal jeg trene 2 timer etter jobb mandag, onsdag og fredag. Fikk treningsplanen av en jeg jobber sammen med, og det var en motivasjon i seg selv. Da skal jeg trene, rygg og rumpe. Satser på å få sprettrumpe, bedre holdning og magemuskler. Siden jeg har ganske god forbrenning fra før av, vil det bli litt enklere for meg få strammere mage, men rumpa blir jeg nok å slite litt med. Men, man må jobbe for resultater, right?

Begynner treningsplanen min fra og med i morgen av. Da er det slutt på høye karbohydrater, og ikke minst fett og sukker. Youghurten skal byttes ut med Skyr, pizzaen skal byttes ut med Fisk og Kylling og brødet skal byttes ut med rugbrød og knekkebrød. Skal ikke drikke brus, bare vann og holde meg unna søtsaker. Jeg vet dette kommer til å bli vanskelig for meg, mn jeg skal klare det! Skal bli supersunn, sunnere enn jeg aldri har vært med og begynne å tenke på hva jeg spiser. Fordi ja, jeg spiser mye dritt og har egentlig ikke tenkt på hvor det legger seg. Sier ikke at jeg selv er feit, mn jeg kan bli kvitt litt fett her og der. Desutten er å trene veldig sunt for både kropp og sjel, og noe jeg virkelig må få gjort igjen. Var ganske flink på treningen før, mn så kom forhold og andre ting i veien. Nå har jeg fokus på treningen, og satser på gode resultater i August allerede. Siden jeg også skriver dette på bloggen min, blir det vanskelig å ombestemme meg og gi opp. Jeg vil dokumentere resultatene også etterhvert, kanskje legge ut noen bilder. Vi får se :-) 

Hiv dere gjerne med på samme program! Good Luck <3


Slik ser min treningsplan ut: 

Mandag: 

- 5 spentshopp x 3

- 10 utfall x 5 

- 15 knebøy x 5

- 20 sit-ups på ball

Onsdag:

- 5 armhevinger x 3

- 10 triceps på benk x 3

- 10 planke med armløft x 3

- 20 brystpress x 3

Fredag:

- 5 stabilisering på ball

- 10 planke med armløft x 3

- 15 ryggløft x 2

- 20 sit-ups på ball  

 

Trur dere jeg klarer det?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits