Style By Keinapel

Ukens Blogg

Hey fininger. Beklager for sein blogging, men jeg måtte gjøre noen ærender i dag. Kom akkurat inn døren, har blant annet vært å hentet en pakke på posten.Men, jeg har ikke glemt Ukens Blogg. Det var mange som meldte seg inn, men jeg valgte en blogg som skilte seg ut fra mengden. Dere har alle fine blogger! Tenker å legge ut en blogg i linkerunde også, hvem får du vite i morgen :)   

Bloggeren jeg trakk ut til ukens blogg er 20 år gamle Ane. På bloggen kan du lese om livet hennes først og fremst, og om mote,hår og makeup. Hun studerer nå i England, og deler sin lille verden med leserne sine, hun tar flotte bilder og er en blogg som er vært å besøke. Gjennom flotte bilder og inspirasjon deler hun sin lidenskap for mote, foto og klær. Hun virker som en kjempe kul jente med god smak i klær, og hennes tøffe røde hår gjør stilen hennes mer sofistikert og edgy. Tøff jente med fin blogg!

http://mylifeasane.blogg.no/


Hvis du leter etter innspirasjon er denne bloggen perfekt for deg! Det har ihvertfall blitt min nye favoritt :) 

Lyst å melde deg på til neste ukes blogg? TRYKK HER 


Hva synes du om ukens blogg?

Ukens Blogg

Hey søtinger. Da var det tid for å trekke ukens blogg. Denne gangen ble det trendige Stine Marie.

Med en gang jeg klikket meg inn på bloggen hennes, tenkte jeg " wow". Veldig enkelt og fint design. Hun har en vanvittig fin stil, og vet virkelig hva mote er. Dette er en blogg jeg leser fast faktisk, og hun legger alltid fine antrekk og bra med tekst på bloggen. Hun virker som en veldig søt og smart jente, som også har bein i nesa. Når man ser bildene hennes får man lyst på alt hun har på seg. Synes denne bloggen fortjener mer oppmerksomhet, og anbefaler alle sammen å ta en tur innom. Hvis du er intresert i mote, shopping og innspirasjon er dette bloggen å følge med på. Vil gratulere så mye med tittelen som ukens blogg, håper dere og StineMarie får en bra uke :)

Det er ikke forsent å melde seg på til neste ukens blogg, du kan melde deg på allerede nå. Trykk her

STEM på meg her, kom videre som de heldige deltagerne i Mnd's blogg hos Donna & Sara. Takk :)

Hva synes du om denne ukens blogg?

Ukens blogg: Linda. M. Jensen

Denne ukens blogg ble herlige Linda. Linda er en designerspire uten like og lager fantastiske kreasjoner. Hun har også  en veldig fin og enkel stil, som man lett kan hente innspirasjon fra og følge. På bloggen hennes her, skriver hun om sin forkjærlighet for kleskolleksjoner som hun henter innspirasjon til designene hennes. Hun har allerede fått sin spalte i Teen Vogue om hennes nyeste kreasjoner. Fantastisk! Hun er et soleklart eksempel på at alle kan få oppfylt drømmen sin, bare man jobber hardt og vil det nok. Innspirasjon til tusen! 

Jeg har følgt med på bloggen hennes i over et år, og det er spennende å følge med på det hun designer og tegner. Hun er utrolig flink og kreativ. Det en toppdesigner bør være. Anbefaler denne bloggen sterkt for de som er veldig intresert i design, og tegning. Du kan følge henne på bloglovin her, og sjekke ut hennes stylegallery

Trykk her for å melde deg på til neste ukens blogg! 

Hva synes dere om ukens blogg?

Ukens Blogg: http://fashionabomination.blogg.no/

Da er det tid for en ny uke med Ukens Blogg. Denne gangen ble det heldige bloggeren bak fashionabomination.

 

Hun skriver utrolig bra, har fantastisk god klessmak og inspirerende stil. Jeg har følgt med på bloggen hennes ca et halvt år om ikke lenger. Hun virker som en veldig hyggelig og målbevisst jente, med mange kreasjoner inne i motebildet. Hun svarer på kommentarer/spørsmål, hvis det er noe man virkelig lurer på. Absolutt en av de beste bloggene jeg vet om. Dette er en typisk blogg for de mere moteintreserte og de som er veldig glad i High-fashion. Asolutt en topp blogg for de som ser etter stil og klasse.

 Trykk her for å komme til bloggen hennes

 

Hva synes du om Ukens Blogg?

Ukens Blogg: Marielle

Da var det tid for ukens blogg igjen. Ble veldig lite blogging i går siden jeg jobbet fra klokken 16.00 til 23.00. Så beklager det, men noen ganger så må jeg skyve bloggen til side, men som dere ser klarte jeg å lure til meg et innlegg i går kveld. Bedre seint, enn aldri.

 

Jeg trakk tilfeldig av de påmeldte, og denne gangen ble det vakre Marielle.

 

Hun har en utrolig fin blogg, mange flotte bilder også et særdeles nydelig utseendet, og ser bra ut på bilder. Absolutt vært å ta en tur innom!

 

 

Trykk her, for å komme til bloggen hennes

 

Hva synes du om ukens blogg?

Ukens Leser: Kishastyle

Ny kategori i dropdownmenyen: Ukens Leser


Da var det tid for ukens leser. En leser som har kommet godt fram de siste ukene er denne søte jenta. Hun kommenterer og viser interesse for det jeg blogger om, noe jeg synes er kjempe hyggelig. Jeg har mange lesere innom, og er selvfølgelig takknemlig for dere andre også! Men, det var spesielt en jeg la veldig godt merke til og det var Kisha. Hun har en kjempe fin blogg, gode innlegg og en veldig bra stil, noe som jeg også synes var interesangt.

 Takk for de fine kommentarene :)

 

Vil du også bli ukens leser?


Det eneste du må gjøre da er å vise interesse for det jeg blogger om,kommentere og svare på det jeg spør om her på bloggen, skriv det føler og sleng deg på kommentarbølgen, vanskeligere er det ikke!

 

Skal jeg fortsette med ukens leser?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits