Style By Keinapel

Ukens terningkast: Oscar utdelingen

Tenkte å begynne med noe nytt på bloggen, og som vil være en oppfølger til Trendspot når den åpner igjen! Nemlig hver uke vil jeg skrive om "Ukens Terningkast" som kan være alt mulig. 

 

Så at det var en del bloggere som har uttalt seg om kjolene fra oscar utdelingen. Selv følgte jeg med på utdelingen, og intervjuene. Mange fine kjoler, mens andre ikke fullt så fine. Så jeg hadde veldig lyst å skrive min egen dom fra kvelden. 

 

Ukens Terningkast: 

 

 

Michelle Wiiliams: Til å være så vakker, synes jeg hun burde gått for noe mer "elegant", kanskje noe mindre "rotete". Kjolen fikk veldig havfrue " preg" , og jeg synes hele looken var litt "barnslig". Jeg er sikker på at hadde hun valgt en bedre frisyre, fremfor det pistrete dukkehåret hadde jeg likt antrekket. 

 

Terningkast: 3

 

Angelina Jolie: Endelig noen som tørr å skille seg litt ut. Istedenfor store posete og kantete kjoler, valgte Angelina en vågal kjole med sexy splitt. På grun av den knallrøde leppestiften løftet hun blikket vekk fra de syltynne armene hennes. Hun var så absolutt blant de vakreste fra kvelden! 

 

Terningkast: 5

 

Meryl Streep: Meryl har aldri vært særlig motebevisst, og gang på gang har hun kommet på den røde løperen i posete og "kjedelige" kjoler. Det er ikke uten tvil at det er safe med " Glitter og glam" på oscar utdelingen, noe de fleste kjendisene hadde. Men, er sikker på at hun hadde kledd en hvit eller vaniljefarget kjole med litt sexy utrigning. Kjolen får henne til å se større ut enn hun egentlig er, og ble litt skuffet over kjolevalget hennes! Men, flott dame og vant sin pris likevel. 

 

Terningkast: 3

 

Favoritter fra kvelden: 

 

Mila Jovovich: Nydelig og absolutt en av kveldens hotteste kjolevalg! 

 

Terningkast: 5

 

Gwyneth Patrol: Gwyneth har aldri vært så flink til å kle seg, men denne var absolutt en fultreffer. Hun kledde seg som en gudinne, og toppet det hele med minimalistisk tilbehør. Frisyren er også perfekt for antrekket.

 

Terningkast: 6

 

Rooney Mara:  Elegant kjole fra Givenchy, og hun rocker hele antrekket med den kule frisyren. Blant de som turte å skille seg ut fra mengden. 

 

Terningkast: 5

 

Kristen Wig: Vakker, dusete beige kjole fra J. Mendel. Med sorte negler topper hun hele antrekket, og det blir både rocka og vågalt. 

 

Terningkast: 6

 

 

Verst - kledde fra kvelden: 

 

Emma Stone: Dette var skuffende. Hun som alltid kler seg så bra! Kjolen blir altfor mye, rett og slett en av de verst - kledde fra kvelden. 

 

Terningkast: 2

 

Jennifer Lopez: Nei, nei og nei. Dette blir rett og slett for mye! Lite flaterende, synes det rett og slett ser billig ut. Absolutt ikke noe som passer seg på en oscar utdeling! 

 

Terningkast: 2

 

Hvilket oscar antrekk likte/misklite du best/verst?


Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits