Style By Keinapel

Today I wanna wear this

God morgen lesere! 

I dag er planen å fortsette med malingen på veggene, og ta på tapeten jeg har kjøpt fra Laura Ashley! Jeg skal også begynne å skrive opp en blogg plan, slik at jeg får blogget hver dag! Jeg har mistet mye motivasjon de siste månedene, og jeg har savnet å være fulltidsblogger. Dere kan gjerne komme med forslag om hva jeg skal skrive mer om. Jeg lagde meg en kollasj på polyvore, og tenkte å inspirere på klesfronten:)

Tights/My Theresa Coat/HouseOfFrasier Bag/Forever 21 Cap/CharlotteR Genser/L.K Boots/Kurt Geiger Solbriller/LNC

Dette er veldig min stil, jeg liker det simpelt men vågalt! Selfiecapsen beskriver meg veldig mye, og denne cameo zipped coaten står øverst på min ønskeliste akkurat nå :-) Vesken er pratisk, og er plass til nødvendigheter som mobil, pc og det man ellers trenger på en hverdag!


Love?

#Mote #Inspirasjon #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Hverdag #Desember #Tirsdag

What to wear, Cravings
Shorts/BikBok Shoes/HM Earrings/Asos.com Jewellery/Asos.com Clutch/Asos.com Sunglasses/HM Top/BikBok

 Jeg gleder meg så mye til sommeren nå!!! Neste ting på wantlisten min er blondershortsen. Siden mitt forige kjøp ble The Nina Bag fra GT, mangler det bare noen ting igjen på ønskelisten. 3 på wantlisten min er en stor party/hverdags clutch, gjerne i en tøff eller søt farge. Transparent clutchene er også veldig fine, noen som vet hvor jeg får kjøpt dem? 

 Love?

Cravings for spring

Trenchcoat/BikBok Sko/Converse All Star Bukse/BikBok Solbriller/BikBok Tanktop/BikBok

 

Dette er et enkelt antrekk, noe som er typisk meg å gå i. Conversene gjør antrekket mye mer casual og cool.

 

Love?

 

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits